Tam Sürümü Gör : Bursa maçında biletler 1tl
Kayserispor (http://www.kayserisporfan.org/v1/tag/kayserispor) kulübünden yapılan açıklamada şöyledir.
http://kayserispor.org.tr/tur/haberphoto/ks0910.jpgDUYURU
23.11.2009
Diyarbakırspor maçında küfürsüz, rakibe saygılı, takımına katlı sağlayan taraftarımıza sonsuz teşekkür ederiz.
Futbolumuzun özlediği bu tablonun alışkanlık haline gelmesini diliyoruz. Ayrıca taraftarımızın bu tutumundan dolayı Yönetim Kurulumuz Bursaspor maçında bir defaya mahsus bilet fiyatlarını Kuzey , Güney 1TL, Doğu ,Batı 2TL yapacaktır.
Büyükşehir Belediyesi maç günü raylı sistemi ücretsiz yapacak ve taraftarımıza statta yiyecek içecek ikramı yapılacaktır.
Değerli Kayserisporlular,
Hepinizi ailelerinizle maça bekliyoruz. Sizlerle birlikte holiganlardan arınmış, medeni, güvenli ve herkesin coşku içinde eğlendiği bir statta olalım.
Saygılarımızla
Kayserispor (http://www.kayserisporfan.org/v1/tag/kayserispor) Yönetimi
http://www.kayserisporfan.org/v1/kayserisporda-bursa-maci-biletleri-1tl.html
al işte.ne gerek vardı.bursa maçına 1 lira veren adam diğer maça 10 lira verir mi? 2 sene evvel de 7 de 7 yapmışken denizli maçında 1 lira yaptılar seri bozuldu.eminim manisa maçını alsak o tribünlerin tamamına yakını dolacaktı.millet Kayserisporu izlemek için 10 lira vermesi gerektiğini öyle ya da böyle kabul edecekti...
gaziköylü0038
23.11.2009, 19:18
bilet fiyatları çok tartışıldı konuşuldu bilet fiyatları çok diyenlere yönetim bir jest yaptı
eger bu stad bu sartlarda da dolmassa bu takım maclarını
baska sehirde oynasın
bu sehire luks bu takım
38AhmetK.K
23.11.2009, 19:39
ya ne 1 lirasi ya yapma yönetim sacmalama. 5-10 yap ama 1 liraya mac mi olur yönetim yaziklar olsun yine rezil olduk tüm türkiyeye!!!
gaziköylü0038
23.11.2009, 19:48
yönetim kimseye yaranamıyor
buna da kulp takanlar çikiyor ya. aman yarabbim. en iyisi kulübü biz izmire satalim, stadi da sinema filan yapalim.
buna da kulp takanlar çikiyor ya. aman yarabbim. en iyisi kulübü biz izmire satalim, stadi da sinema filan yapalim.
samil
burda yazanlar önemli degil onlar mırın kırın etsede kayserisporu her halukarda kızsada takip eden adamlar
önemli olan bu şehirde yaşayıp
stadın yolunu bilmeyen
kayserisporun maçımı var takip etmeyen
elindeki degerin kıymetini bilemeyen
armut kafalar
KyS_ToTTi
23.11.2009, 21:11
Tamda maçı yani Bursa bizim en büyük rakibimiz olarak gözüküyor şu aşamada dolu tribünler takımıza artı motivasyonda olabilir yadırgayıp negatif yönde de etki yapabilir :)(Bu sezon içerde tıklım tıklım dolu bir maç olmadı) hayırlısı olsun bakalım.
Eyvallah güzel jest.
ahmetg38
23.11.2009, 21:18
1 lira iyi fiyat ama şu anlatılmak isteniyor!
ma neden 1 lira oldu tam amcalar kayserispor
maçları 10 tl olacak başka fiyat yok demişken
neden düşürülüyo fiyatlar gereksiz ve
sonuçları açısından tehlikeli
eğer kayıp edilirse maç ki bursa ile oynanacak
seyirci açısından büyük bir kayıp a yol açar
yapılmamalıydı
Ama maçlar yavaş yavaş doluyodu ..
Bursa maçı 10 lirada olsa dolacaktı zaten ..
Neden böyle yaptılar ki :(
madalyonun bir tarafına bakarsak su andaki rakibimiz bursaspor oldugu icin yönetim boyle düsünmüs olabilir
stadın dolu olması isimize yarar
diger tarafa bakarsak sene basında o kadar acıklama yap biletler hakkında simdide düsür.
bu yönü ile sahsen 1 tek kombine bile satması yönetim icin basarıdır
cunki kombine alan kisilerin hicbir menfaati yok
birde bursa macında stad dolar
ertesi mac 10 lira olursa o stad dolmaz
orta yol bulunması lazım
_Sehzade_
23.11.2009, 22:08
Yönetim saçmalamis yine. 10 lira bu stadyum icin en düsük tarif olmali.
yönetim karsiti biri olarak
bu yöntemi kutluyorum
helal olsun
bizim seyircilerde herseye birsey buluyor
Bayram ve Bursa macinin önemi yönünden bir seferlik bu fiyat uygulamasi dogru olmus.
alayina38
23.11.2009, 23:28
hadi bizahmet doldurunda cehenneme cevirin orayi
gaziköylü0038
24.11.2009, 00:13
bursa maçı 1 tl yapıldı bir sonraki maç 10 lira ee ne oluyor 10 lira pahalı geliyor 1.tlye maç izlemek alışkanlık oluyor..
bursaspor bir ara bilet fiyatlarını çok düşürmüştü taraftarlar biz indirim istemiyoruz takıma destek olsun yüksek olsun dediler hatırlayanınız olmuştur.
bencede 5-10 olmasi lazimdi artik bi standard getirilmesi lazim
yani en az 5-10 yüzde yüz stad dolardi
bence bu yönetimin taraftara bayram cesti keske 5-10 olaydida fiyatlar bursadan alinacak 3 puan bayram hediyesi olur insallah
yemlihali
24.11.2009, 12:18
yönetim karsiti biri olarak
bu yöntemi kutluyorum
helal olsun
bizim seyircilerde herseye birsey buluyor sen ne diyorsun ya tabiki karşı çıkacagız böyle bilet politikasımı olur eziklerin maçında 30 lira yap bu maçta 1 lira yap hani bilet fiyatları hiç düşmeyecekti ya hani bedavaya savaş açmışlardı ya beleş giren kim onuda bilmiyorumda şimdi ha 1 lira ha bedava bizi türkiyeye rezil etmeye ne hakkınız var yap her maç kale arkaları 10 diger trübünler 15 yada 20 ama vay bilmem istanbulun şu yavşak takımı bu yavşak takımı geliyor diyede stadı boş bırakma anladılar kimse maçlara gelmiyor beleş yapmaya karar verdiler kim gelir bu maça biliyormusunuz evde karı dırdırından kaçan moruklar kaveye mesai doldurmaya giden emekliler degişiklik olsun diye gelecekler ha bide şu var maç günü 1 liralık biletler 10 liraya kadar satılacak
Valentino
24.11.2009, 12:37
Kombinem var ama açıkcası bu fiyat beni rahatsız etmedi
Yeter ki o stadı dolu göreyim :)
Ankaragücü maçında yeteri kadar rezil olduk
Yemyeşil bursanın bembeyaz oğlanlarına ezdirmeyelim kendimizi !
emir19.77
24.11.2009, 17:27
Kombinem var ama açıkcası bu fiyat beni rahatsız etmedi
Yeter ki o stadı dolu göreyim :)
Ankaragücü maçında yeteri kadar rezil olduk
Yemyeşil bursanın bembeyaz oğlanlarına ezdirmeyelim kendimizi !
bravo:thumbup::flowers:
guzel bir haber
tebrikler yönetim
Çoook saçma bu ne ya biş öyle bi böyle dik duramıyorlar 10 Tl yap ya da 5TL yap küçük dürşürücü hareketler bunlar..
Kapalı Kale döner inş. Bursalılar için deplasman sayılmaz yoksa Kayserimiz.
Peşindeyiz
24.11.2009, 23:13
Bir maça has, taraftara bir jest bu indirim ;) Ama buna bile kulp bulanlar var şaşıyorum.. Biz yanlışlara yanlış, doğru işlere doğru demeyi bilmiyoruz. Ya hep yanlış, ya hep doğru..
Bunun ortasını bulabilsek daha başarılı oluruz.
Bence taraftara güzel bir jest, teşekkürler yönetim ;)
Kadir Has Stadyumunu Bursaspor'a ve gemiyi terkedip kaçan malum şahısa dar edelim!! Hadi Kayserispor taraftarı, kendini göster;)
bu bilet fiyatlarini professionel bi sekilde yönetilmesi lazim yaa
avrupa daki takimlari örnek alin adamlar öyle bi sistem etmis ki herkese göre bilet var yani her hafta degismiyor
2 hafta önce 80 lira olan yer simdi 2 lira
kaka_leite
25.11.2009, 13:37
bence çok güzel bir uygulama tabiki sadece 1 maçla sınırlı kalırsa; stad açıldı açılalı Fenerbahçe maçı dışında Kayserispor maçlarında dolu oldu mu? HAYIR... bursa zor rakip,maçı kazanmak için destek şart,maçı alırsan zaten 350 bin tl sponsordan geliyor... bilet gelirler stad masraflarına gider ama 3 puan (paranın satın alamayacağı şeylerdendir)
sahintoker
25.11.2009, 13:41
Biletlerin 1 lira olması iyi oldu dar alan sıkışıklı daha ateşli hırçın bi ortam yaratır bide eskilerdeki gibi herkez ayakta 90 dakika takımı desteklesek.
Ya hayretler ediyorum.Dünya da en zor şey insanları memnun etmek.Yazıklar olsun bu kadar olumsuz ve zıt düşünen insanlara.Yönetimin duyurusunda ne diyo taraftarın diyarbakır maçında göstermiş olduğu tutum ve davranıştan dolayı.Bir defaya mahsus olmak üzere taraftarlarımıza jest yaptık diyorlar.Ben maçlara sürekli gelen bir taraftar olarak kesinlikle gocunmuyorum.Keşke stad her maç ful çekse de bilet fiyatları ne olursa olsun.Ama lütfen herşey de kayserili olduğumuzu cimriliğimizi ön planda tutup hesap kitap işlerine girmeyelim .Aptal olduğumuzu tüm Türkiye ye göstermeyelim.Ne bu Allah aşkına her şeyde bir durum aranıyor.Yönetim daha ne yapacak.Bu insanlar taraftara yaranmak için ne yapmalılar.Bu kadar saçma düşünce olmasın yeter artık.
_Sehzade_
25.11.2009, 17:23
Gazetedeki bazi yorumlar:
engin26
25 Kasım 2009 15:48yuhh..
Eskişehir'de dandik bi stada her maçta 25 lira veriyoruz. gs fb bjk maçları 50 lira en ucuz. 1 liraya bilet mi olur allah aşkına. bu ne böyle
LINCOLN MEHMET
25 Kasım 2009 14:07SADECE GÜLÜYORUM:d
BU NE YA 1 LİRAYA MAÇ MI OLUR ARKADAŞLAR RESMEN ZORLA GETİRİYORLAR TARAFTARI STADA ESKİŞEHİRDE AÇIK 25 LİRA Kİ SİZİN STAD BİZDEN DAHA İYİ KEŞKE O STAD BİZİM OLSA 25 LİRAYA FULL DOLAR KAYSERİSPORA YAZIK BENCE TARAFTAR SAHİP ÇIKSIN TAKIMINA
uAhakan__
25 Kasım 2009 13:59helal olsun yönetim
sonunda yönetim ve taraftar barısacak gibi bursa ya özel 1-2 olur sonra 5-10 olsa da razıyız yeterki fazla çıkmasınlar..şu takım bu sene geri kalan maçlarını full oynasın ilk 2 ye oynarız yemin ederim.biz taraftarlar olarak her zaman yanınızdaız
kardinalist
25 Kasım 2009 13:281 - 2 liraya maça mı gidlir?
Nereden kazanacak takımınız ben onu çözemedim?
tyuhuk
25 Kasım 2009 08:42Vur dedik, öldürmüşler harbiden.
Bilet fiyatlarının düşmesi sevindirici elbet, herkesin stadı doldurmasını canı gönülden isterim. Ama 1-2 TL sanki, alın size indirim der gibi olmuş. Ama hiç farketmez. Madem ulaşım ücretsiz olacak her maç öyle olsun, bilet fiyatları da 5-10 olsun tek
ahmetg38
25.11.2009, 19:25
yarananamak diye bir şey yok;
taraftar gelsin diye maçı 1 lira yap örnek taraftar diye 1 lira yap
ama bursa maçı olmaz tam yeniliklere şehir alışmışken bu olmaz
tehlikeli maç kayıp edilmez umarım
kayıp edilirse olacakları düşününün
5-10 olsa daha iyiydi
sahintoker
25.11.2009, 20:29
geçiniz arkadaş eskişehir büyük takımmış 10 bin kişilik stad her hafta bizdede dolar ;)
38AhmetK.K
25.11.2009, 20:51
Gazetedeki bazi yorumlar:
uAhakan__
25 Kasım 2009 13:59helal olsun yönetim
sonunda yönetim ve taraftar barısacak gibi bursa ya özel 1-2 olur sonra 5-10 olsa da razıyız yeterki fazla çıkmasınlar..şu takım bu sene geri kalan maçlarını full oynasın ilk 2 ye oynarız yemin ederim.biz taraftarlar olarak her zaman yanınızdaız
Adamin üye ismi herseyi anlatmiyor mu??? Bunlarin yorumunu mu dikkate alcam :)
_Sehzade_
25.11.2009, 22:26
Benim anlamadigim 10 liraya neden stadyum bu kadar bos.
yönetim taraftar icin bisey yapmiyor deniliyordu biletleri indirdiler hala begenmeyenler var tuhaf......?
yönetimi tebrik ederim olumlu bi karar almislar
insallah yenerizde taraftar kazaniriz cünkü bunu ihtiyacimiz var
yemlihali
26.11.2009, 11:35
fener maçında kıvırmaya başladı yönetim bursa maçıyla devam ediyor kulüp yöneticiligini bırakıpta köçeklige soyunsansalar daha başarılı olurlar ben bu takımın içerideki her maçına giderim deplasmanada sezonda beş altı kere giderim fener maçında bilet fiyatları otuz lira yapılıyor bursa maçında bir lira yapılıyor bizler enayimiyiz yada yolunacak kazmıyız yıldızlar toplulugu kayseriye geliyormuş bu takımın izlemek için belli bir meblagıyı gözden çıkarmalıymışız ben oraya takımımı desteklemeye gidiyorum senin yıldızlar toplulugu diye lanse ettigin takımı degil otuz liranında hesabında degiliz aç storeni sana ne otuz liralar kazandırıyoruz yönetim maçlara taraftar gelmesini istiyorsa önce taraftarla barışık olmalı kapılar en az iki saat önce açılmalı insanlar terörüst muamelesi görmemeli kültür seviyesi sıfır insanlar tarafından didik aranmamalı tuvaletler temiz tutulmalı stada ulaşım kolaylaştırılmalı bu maçta bir liraya stad dolar on lira oluncada bu takımı canından parça olarak görenlerden başkada kimse gelmez
biletler 1 tl çünkü bursa maçını kesın kazanmamız lazım taraftar lazım ve maçı kazanmamız lazım
stad dolacak merak etmeyın
gaziköylü0038
26.11.2009, 21:57
bursa maçında biletler 1 lira olması neden fazla tepki alıyor söyledikleri gibi birkereye mahsus işte herkes gitsin maça fazla eleştiri yapmayalım maça gidelim ve sevdiklerimizi maça götürelim bilet hediye edelim bu maç kaçmaz
KürsatSandal
27.11.2009, 15:45
bu maç berabere bitcek daha sonra puan kayıpları baslıcak ve yukardan kopcaz
ali38_38
27.11.2009, 21:57
1 liraya biletmi olur diyen ezik takım taraftarları her sene kombinelerini alıyomu acaba , başarımızı istemiyo tam ezik bu tsl takımları ya , bursayı yener yollarız, timsah gözyaşlarına boğulcak
alayina38
29.11.2009, 14:13
holly agzini hayira ac be kardesim
emir19.77
29.11.2009, 20:28
:geçiniz arkadaş eskişehir büyük takımmış 10 bin kişilik stad her hafta bizdede dolar ;)
:good:
çok doğru söylemişin.
medyada bunun farkında değil gerçekten.
8-10 bin kişilik stadlara "stad ful dolu-tıklım tıklım dolu-maça ilgi büyük" diyorlar
ancak kayseride 20 bin seyirci olsa "stad boş-Kayserililer takımlarını yalnız bıraktı vs." diyorlar....
emir19.77
29.11.2009, 20:31
bu maç berabere bitcek daha sonra puan kayıpları baslıcak ve yukardan kopcaz
amacın ne acaba?
:confused1:
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.