Tam Sürümü Gör : kapalı kaleye anket
kayserisporfan.org sitesinde düzenlenen ankette
Bildiğiniz gibi Kapalı Kale (http://www.kayserisporfan.org/v1/tag/kapali-kale) Grubu küstürülmüş , tribünlerden çekilme kararı almışlardı. Son oynanan Diyarbakırspor karşılaşmasında görüldüki “Bursaspor’un Teksas (http://www.kayserisporfan.org/v1/tag/teksas) Grubu” Kayseri’de oynanacak maçta Kadir Has Stadı’nı tıklım tıklım dolduracak ve Kayserispor (http://www.kayserisporfan.org/v1/tag/kayserispor)’umuza adeta Deplasman atmosferi yaşatacaktır.
Bu yöndeki endişelerimiz üzerine siz Kayserispor (http://www.kayserisporfan.org/v1/tag/kayserispor) taraftarlarına soruyoruz. Kapalı Kale (http://www.kayserisporfan.org/v1/tag/kapali-kale) Grubu tribünlere dönmeli mi ?
oy kullanmak için
http://www.kayserisporfan.org/v1/anket-kapali-kale-tribunlere-donmeli-mi.html
Kendi Bilecekleri iş Trübünden Ayrılmak için bizemi sordular hayır şimdi dönmek için bize neden soruyorsunuz
Kendi Bilecekleri iş Trübünden Ayrılmak için bizemi sordular hayır şimdi dönmek için bize neden soruyorsunuz
anketin kapalikale ile alakasi yok,zannedersem haberleri dahi yok,kayserisporfan sitesinin actigi bir anket.
sahintoker
24.11.2009, 18:30
Kapalı Kale döndüğünde herşey eskisinden farklı olacak.
Küfürsüz 90 dakika hep destek tam destek..
İmrenmeyin texasa gecekonduya gelin sizde bize katılın biz de daha güçlü olalım.
38AhmetK.K
24.11.2009, 18:37
kayserisporfan.org sitesinde düzenlenen ankette
Bildiğiniz gibi Kapalı Kale (http://www.kayserisporfan.org/v1/tag/kapali-kale) Grubu küstürülmüş , tribünlerden çekilme kararı almışlardı. Son oynanan Diyarbakırspor karşılaşmasında görüldüki “Bursaspor’un Teksas (http://www.kayserisporfan.org/v1/tag/teksas) Grubu” Kayseri’de oynanacak maçta Kadir Has Stadı’nı tıklım tıklım dolduracak ve Kayserispor (http://www.kayserisporfan.org/v1/tag/kayserispor)’umuza adeta Deplasman atmosferi yaşatacaktır.
Bu yöndeki endişelerimiz üzerine siz Kayserispor (http://www.kayserisporfan.org/v1/tag/kayserispor) taraftarlarına soruyoruz. Kapalı Kale (http://www.kayserisporfan.org/v1/tag/kapali-kale) Grubu tribünlere dönmeli mi ?
oy kullanmak için
http://www.kayserisporfan.org/v1/anket-kapali-kale-tribunlere-donmeli-mi.html
Konuyla alakasiz olablilir ama kayserisporfan sitesinin sahibi siz misiniz?
Konuyla alakasiz olablilir ama kayserisporfan sitesinin sahibi siz misiniz?
hayir.sitenin bildigim kadariyla aktarayim site taraftarlar birligi projesi kapsaminda kurulmus,taraftar gruplarinin ortak sesi olacakti.tabi bu dusuncede grup38 yoktu.halada yokmus.ama sezon basindan beri yasananlar ortada,kapali kale cezalarla emniyetle falan sorunlarla ugrasti,cilginlarin durumu karmakaristi yarisi grup38 le birlesti yarisi bir grup kurdu.yani karmasik bir durum olustu.ama site yine dusunulen politikada yayina basladi.insallah taraftar gruplari sorunlarini halleder ve butun enerjilerini kayserispor icin harcar .
Hayir dönmesinler.
@NOHYB38
Merak Etme Tribunu Senin gibi capulculara bırakmayız (:. Bizim Bu anketten haberimiz bile yoktu.
insanlarin lehte yada alehte fikirlerine saygili olalim lutfen
ALi38K.K
24.11.2009, 20:47
:)Hayir dönmesinler.
:) MacLari Sinemada VereeceKLermiş ONLara git Daha sıcak OLur Hem NOHYB38
bu anketi Kapalı Kale Grubu açsaydı kapalikale.com a açardı.
Tarafı "Kayserispor" olan bir sitede böyle bir anket açılmışsa "hayır"a da saygı duyarız "evet"e de.
Burdan çıkacak sonuca göre evet dediler dönelim diyecek değiliz. Dönmek için açılmış bir anket değildir.
Kayserisporfan'A Kapalı Kale destek vermektedir evet. Kayserisporla ilgili konularda görüşlerimiz paraleldir. Zaten böyle bir durum olduğu için Kapalı Kale dönmeli mi diye anket açmak istemişler ve açıldı.
Sitenin teknik sorumlusu olarak size aktaracağım işin özü budur. Bizi istemeyen arkadaşlar illaki olacaktır. Olmalıdır da. Herkes bizi sevecek diye birşey yok.
Kapalı Kale li arkadaşlarıma söylüyorum artık bizi eleştiren insanlara tepki vermeyin. Bir atasözü var , "Düşmanlarını sevin , çünkü sizin hatalarınızı sadece onlar yüzünüze söyleyebilir"
buna benzer bir sözdü :) Kayserispor taraftarı tabiki birbirinin düşmanı değilir , fakat eleştirilere de saygılı olmayı öğrenmeliyiz.
Bizi eleştiren kişilere de 1-2 şey söylemek istiyorum. Bizi her zaman eleştirin , bizi sevmeyin ama bazı işlerin de hakkını verin.
Bu şehirde takım otobüsünü stadyuma 50 den fazla meşale yakarak karşılamış bir grup varmı ? Evet var. Bunu da övmeyi bilin.
Bu şehirde Te Kiero Cangele diye pankart açan , Cangelenin resmini çizen bi grup var. Öyle çizgi kalemle çizilmiş bi pankart değil bu harbiden "çubuklu tribün pankartı". Ve diğer çubuklu pankartlarımız. Bunu da övmeyi bilin.
Bu şehirde kimseden destek almadan cebinden koyduğu harçlıklarıyla koreografi yapmış bi grup var yeri geldiğinde bunu da övmeyi bilin.
Ve daha niceleri.. Tribünlerde sarı kırmızı şampiyon kayseri tezahüratının melodisini bile oturtamayan gruplar varken kendi tezahüratlarını üreten bunları ahenkle tribünlerde haykıran bi grup var(dı). Bunu da övmeyi bilin.
Bizim 10 faaliyetimizin 8 tanesi bu ülke tribünlerinde bile zor görünürken yaptığımız 2 hata yüzünden harcamayın.
Harcamayınki siz eleştirdiğinizde bu adamlar zamanında güzel işlerimizde destek olmuşlardı , bak şimdi eleştiriyorlarsa oturup bi düşünelim diyebilelim.
gaziköylü0038
24.11.2009, 21:23
bir anket konusu açılıyor şıklardan evet mi hayır mı var burada illa hayır diyen çıkacaktır bunu bilmeniz gerekliydi hayır oyu kullananlara neden bu kadar kızıyorsunuz.benim düşüncem dönsünler ama birlik olunsun ayrı düşünceler olmasın
hayır dönmesinler diyenlere souyorum kim 90 dk. bağıracak inletecek stadı kim deplasman yapacak kim kareografi yapacak kim takımı ateşleyecek d.bakır maçında gördük ki sinemaya tiyatro ortamı vardı ve Hacı Boydağın dağıttığı bedava biletle gelmeyenler geldi.
Tl yaptılar Bursa maçını neden taraftar gelsin diye ama sözlerinde duramıyorlar 1 Tal yaptılar KS ile alakası olmayan adamlar bile gelecekler.
sahintoker
24.11.2009, 21:36
Hayır diyenlerin üstüne gitmeyin derim bu ankete göre hareket etmiycez ama tabiki büyük kayserispor taraftarının düşünceleri bizim için önemlidir.Ne zaman geri döneriz belirsiz belki önümzdeki dönem belki bi sonraki yıl önemli olan geri dönüşümüzde nelerin değiştiğini güzelliklerin üstüne neler katıldığını görmek lazım.
Kayserispora Kayseriliye Kayserisporu Temsil Eden Kişilere Küfür eden ve Geçmiş Maçlarda Her Türlü Hakareti Küfürü Eden Bir Başka Futbol Takım Taraftarlarına Bu Yaptıkları iş nedeniyle Teşekkür Eden Dünya Başka bir Gurup varmıdır Acaba Bu Bir Yanlıştı Bence Çok büyük Yanlıştı Bu yanlışı Dile Getirdiğimizde Kapalı kalenin içinden Söz sahibi olan kişilerden birinin senin gibi kayserispor tarftarına küfür ettikleri içinde teşekkür ederim demesi şahin toker gibi ibrahim gibi yapıcı davranan kardeşlerimizin yaptıklarını bir anda bertaraf ediyor malasef size zarar veriyor bir hareket yaparken biraz daha soğuk kanlı davranmanız ve karşınızkilere saygılı davranmanız size olan saygıyı artıracaktır umarım şahinin dediği gibi döner ve kayserispora destek verirsiniz
bencede donun
ama yaptiginiz bazi hatalari tekrarlamayin
baya cezalar aldiniz
bir musibet bin nasihattan iyidir
sahintoker
25.11.2009, 02:08
haso ;
Zaten cezalar değilmi bizim en çok canımızı yakan.Bazı konularda bizde haksızız bu hatalar telafi edilir.Elbet birgün geri döncek kapalı kale o zaman herşey eskisinden farklı ve daha güzel olcak.Biz kendimizi tam anlamında gösteremedik hırs yaptık birazda.
Ama güzel işler , yaptığımız yanlış olaylarla siliniyor bu beni , arkadaşlarımı en çok üzen.
BÖRTECINE 38
25.11.2009, 02:17
Tribünlerimiz herzaman güclü olmali bu yüzden hic bir taraftar grubumuz staddan cekilmemeli kapali kalede hatalarindan ders alip tekrar tribüne dönüp takimimizi ölümüne desteklemeye devam etmeli.
Kapalı Kale' yi kurulduğu günden beri izleyen takip eden ve en önemlisi SAYGI DUYAN birisi olarak derim ki:
" Kapalı Kale' nin yeri Kuzey Alt Tribünüdür. " Hemen Bursa maçı ile bulunduğunuz yere geri dönün.
Lakin hatalarınız unutulacak cinsten değil arkadaşlar bunu da kabul edin. Hepiniz gençsiniz, hepiniz Kara Sevdalısınız Takımınıza biliyoruz ama biraz daha dikkat..
Burdan tekrar söylüyorum. Kapalı Kale Kuzey Altta ki yerini almalıdır. Yaşattıkları güzellikleri yeniden yaşatmalı, yapılan hataların üzerine sünger çekip bundan sonra ki dönemde yukarıları zorlayacak takıma itici güç olmaya devam etmelidir. Kapalı Kale Göreve Beyler...
sahintoker
25.11.2009, 02:34
Şahsi görüşüm;
Bundan sonra yönetimin ne lehine nede alehine bişey söylenir.Takım desteklenir sadece.Zaten bu değilmi bizi bu hale getiren yanlışa tepki verince çıkarcı bilet fiyatını çok görünce beleşci denilen.Habuki alakamız olmayan konular.
Aksini düşünen herkezi bi gün bizimle maça beklerim.
Hem soru soruyorlar. Soruyu da cevapladikmi saldirmaya basliyorlar. Illaki evet dönsünler mi dememiz gerekiyordu. Ben düsüncemi söyleim. Hayr dönmesinler. Bu siteye yorum yapmakda gercekten bir dert yani.
sahintoker
25.11.2009, 10:48
Hem soru soruyorlar. Soruyu da cevapladikmi saldirmaya basliyorlar. Illaki evet dönsünler mi dememiz gerekiyordu. Ben düsüncemi söyleim. Hayr dönmesinler. Bu siteye yorum yapmakda gercekten bir dert yani.
1.Soruyu soran veya anketi açan kapalı kale değil ki öyle olsa www.kapalikale.com (http://www.kapalikale.com) da açılırdı anket.
2.Cevaplarında samimi olmayan üyeler , sırf bağırıyoruz diye beleşci olarak nitelendirenler.Kendisi bu takım için hiç bişey yapmamış , keyfini rahatını düşünmüş üyelerin bizi istememsine biyerde bende itiraz ederim.
3.Eğer geri döneceksek bu naketi sonucu değil grup içi alınan karar önemlidir lakin Kayserispor taraftarının görüşüde bizim için önemlidir.
4.Kapalı Kale kişilerin grubu değil Kayserinin , Kayserisporun taraftar grubudur.
5.Aklıselim kişiler zaten doğru kararı verebiliyor , senin hayır demen bizi ilgilendirmez.Yanlış düşüncelerin üzer sadece.
Kapalı Kale ne hata yaptı soruyorum yönetimin yanlışlarına tepki koydu diye mi hatalı yazık yazık
Memleketine küfür edenlere teşekkür etmek sence hata değilmiydi
sahintoker
25.11.2009, 11:32
Memleketine küfür edenlere teşekkür etmek sence hata değilmiydi
Orda verilmek istenen mesaj yanlış anlaşılmıştır.Sırf yöneticler kendilerine küfür ettik diye emniyeti , güvenliği üstümüze salıyor.Karambole cezalar kesiyor.Küfür güzel bişey değil bu kabulum fakat ; A.Gücü maçında küfür ediyoruz hiç bişey olmuyor.Ama 80 lira biletmi olur yav.ak recep mamur dediğin zaman etrafını polis çeviriyor.Sanki adam öldürdük , teroristis gibi.Madem lobin o kadar güçlü beşiktaş maçında sana küfür eden 10 binlerce beşiktaşlıyada 1600 er lira para cezası kesseydin 6 ay uzaklaştırsaydın stadlardan.
O teşekkür mesajının sonunda asıl amaç belirtilmiş fakat bazı kişiler her zamanki gibi sadece görmek istedikleri kısımları görmüşlerdir.Beşiktaşın annesine her daim sövmeye hazırım onların bize ettikleri küfürler unutulmadı ikinci yarı hesaplaşırız.S.Hurmaya küfür ettiler oda avel avel baktı.Biz hakkımızı savununca bize el hareketi çekti üstüne ceza almamızı sağladı.
Aynı yönetim Sivasta bizi hayvanca joplayan uniformalılara teşekkür etti üstüne bide ellerini öpseydi.
Bide eklediler Kayseri emniyetinden de aynı davranışı bekliyoruz diye.Eğer onlar 2 düşünür 1 uygularlarsa bizden tepki almazlar.
Ben hayretler içindeyim bir taraftar kendi renktaşına nasıl düşman olabiliyor.
Niye diye fazla sorgulamamak gerek.Maratona sarı diyosun sadece 3-4 kişi kırmızı diye karşılık veriyor.Utanır insan biraz bi kırmızı demek zormu.
Ne yaparlar en fazla 3 saniye kayseri derler son 1-2-3 tıp!.
alayina38
25.11.2009, 12:20
kapali kale geri dönsün acilen texaslilar geliyor mecbur bagran bi grup lazim yeter be bi atesli taraftarimizi kuramiyoz dogru dürüs hep cekirdekci kapali kale trübüne
zaten bu hafta teksas geliyo olmasa , İstanbuk BŞB ile oynanacak olsa kimse Kapalı Kale geri dönsün diye açıklama yapmayı düşünmezdi.
Adamlar antepe 700 kişi gittiler , Ligdeki tek rakipleri Kayserispor'un deplasmanına (geçen sezon sırf stadımızı görmek için gelmek isteyen bursasporlular vardı) en az 2000 kişi gelirler. Bu stadı esir alırlar bu bi gerçek.
Artık kimse saldırmasın , bizden kimse de savunmasın.
Şahin lütfen kardeşim eleştirilere cevap vermek zorunda değiliz , adam küfretmiş diyo. Haklı küfür ettik . Küfür etmeden de biletlerin pahalı olduğunu protesto edebilirdik. Bu bizim yanlışımızdı.
Sadece 1. maçta küfür ettik ama yanlıştı.(bi de erciyes maçı varki o sırada grup tam oturmamıştı es geçiyorum).
Ben de ceza aldım 1120 lira. Artık asla küfür etmem. Zaten oraya gelen ailelerden de utanırım küfür etmeye. Yazık günah , benim annemle babam da o gün maça "aileler çağırıldı" diye gelebilir ,kimsenin küfür etmesini istemem.
sahintoker
25.11.2009, 13:44
Herkez aynı görüşte artık küfür yok nasıl eğer dönersek nasıl a.gücü maçında onları susturduk fener maçında susturduk bu maçtada sevdamızı şiddetli derecede haykırmasını biliriz.
Ki ben gene 700 civarı taraftar gelir diye tahmin ediyorum.
KAbullenmek gerek etkililerde hep birlikte üstesinden gelmeliyiz.
geri dönmeli, arkadaslar dersini almıs belli,kendi sahamızda deplsman gibi oynarız adam akıllı bi grup olmasa.bursa macına geri dönmeli hemde normal nüfuslarının 2 katı olarak dönmeli.
küfürsüz olacaksa dönsünler tabiiki takimini taraftara ihtiyaci var
küfürsüz taraftar ayagını gecelim bikere hangi taraftar küfretmiyor?
kendi yönetimimize küfredilmesin yeter,grup şart...
1.Soruyu soran veya anketi açan kapalı kale değil ki öyle olsa www.kapalikale.com (http://www.kapalikale.com) da açılırdı anket.
2.Cevaplarında samimi olmayan üyeler , sırf bağırıyoruz diye beleşci olarak nitelendirenler.Kendisi bu takım için hiç bişey yapmamış , keyfini rahatını düşünmüş üyelerin bizi istememsine biyerde bende itiraz ederim.
3.Eğer geri döneceksek bu naketi sonucu değil grup içi alınan karar önemlidir lakin Kayserispor taraftarının görüşüde bizim için önemlidir.
4.Kapalı Kale kişilerin grubu değil Kayserinin , Kayserisporun taraftar grubudur.
5.Aklıselim kişiler zaten doğru kararı verebiliyor , senin hayır demen bizi ilgilendirmez.Yanlış düşüncelerin üzer sadece.
Sanirim izah edemiyorum. Birisi konu acmis soru sormus bende soruyu kendi capimda yanitladim bazilarin istedigi gibi cevaplamadigim icin üzgünüm. Madem herkes evet dönsün diye cevap verecekse o zaman not yazsaydiniz herkes evet dönsün diye yazacak yoksa saldiracagiz diye. Ne sacma is ya daha bu forumda milleti görüsüne bile saygi duyulamiyor.
sahintoker
26.11.2009, 11:14
O zaman sende benim görüşüme saygı duy ben de seni istemiyorum ankete ihtiyaç varmı?
anti_ist_38
26.11.2009, 11:35
donsunler ve hep beraberr tezavratlarımızla guzel bı atmosfer yaratalım 33 bın kısıyle...
y_d_yazici
26.11.2009, 15:49
kapalı kale tribünlere dönecektir çünkü onlar KAYSERİSPOR SEVDALISIDIR. birilerine birşeylere kızmış olabilirler kavga etmiş olabilirler ama KAYSERİSPORA kızamazlar KAYSERİSPORla kavga etmezler. ŞAMPİYON KAYSERİSPOR...
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.