PDA

Tam Sürümü Gör : Önemli! Bursa Maçında Tribündeyiz-Kapalı Kale

sahintoker
26.11.2009, 00:33
http://www.kapalikale.com/wp-content/uploads/kapalikale-donuyore.jpg

Bu akşam (25 Kasım 2009) yapılan toplantıda grubumuzun geçmişi , bugünü ve geleceği masaya yatırılmıştır.
Yapılan hatalar gözden geçirilmiş , gerekli derslerin alınması ve tekrarlanmaması konusunda grup içinde tedbirler alınmasına karar verilmiştir.
Geri dönme kararı oybirliği ile alınmış olup en büyük dayanağı Bursaspor maçında tribünlerde 30.000 seyircinin bulunacak olması ve nispeten ailelerden oluşacak bu tribünün Bursaspor taraftarı tarafından Kayseri’mizde deplasman havası yaratılacağının bilincinde olmamızdır.
Ailelerin tribüne gelmesini canı gönülden destekliyoruz. Kadir Has Stadı’nda bayan taraftarlar , aileler , çocuklar olmalıdır. Ama bu mozaiğin içinde “tezaührat yapacak” taraftar da olmalıdır.
Bursaspor maçında görülecektir ki çocuklarla , bayanlarla , ailelerle birlikte uyum içinde stadı ateşleyecek , takımımıza küfürsüz , ortamı germeden destek vereceğiz.
Zaman bize göstermiştir ki yaptığımız o kadar güzel işin arasında 15 dakikalık bir tepkinin yanlış dile getirilmesi bir çok kişi için fırsata dönüşmüş , bunu çok iyi kullanmışlardır. Bundan sonra küfür , bireysel taşkınlıkların önlenmesi için kararlar alınmış bu konuda grup içinde ciddi tedbirlerin alınmasına karar verilmiştir.
Kimsenin eline koz vermeye niyetimizin olmadığı gibi , “Sadece Destek , Hep Destek” mantığı ile hareket edeceğiz.
Kayserispor (http://www.kapalikale.com/etiket/kayserispor) sevgisi bizi kendi söylemimizden döndürecek kadar ağır basmıştır.
Tam Bağımsız Kapalı Kale (http://www.kapalikale.com/etiket/kapali-kale)

www.kapalikale.com (http://www.kapalikale.com)

haso
26.11.2009, 01:31
hatalardan umarim ders cikarmissinizdir
yaptiginiz hatlara tekrar dusmeyin
kimseye koz vermeyin,hakliyken haksiz olmayin
kufurlu tezehurati kesinlikle bundan sonra yapmayin
yapacaginiz sovlarla insanlarin taktirini tekrar kazanacaginizi umuyorum

NOHYB38
26.11.2009, 02:05
Bir cekilip bir dönmek sonra yine kizinca yine cekilmek ya hic cekilmeyin yada hic dönmeyin cocuk oyuncagi degil bu seyler en azindan ciddiyetsizliginiz belli oluyor. Banane banane ben küstüm oynamiyorum ondan sonra neyse hadi vazgectim küsmekten sonra yine canin SIKILINCA küsmek ... neyse nasil biliyorsaniz öyle yapin bana ama pek samimi gelmiyor bu davranislar.

haso
26.11.2009, 02:39
Bir cekilip bir dönmek sonra yine kizinca yine cekilmek ya hic cekilmeyin yada hic dönmeyin cocuk oyuncagi degil bu seyler en azindan ciddiyetsizliginiz belli oluyor. Banane banane ben küstüm oynamiyorum ondan sonra neyse hadi vazgectim küsmekten sonra yine canin SIKILINCA küsmek ... neyse nasil biliyorsaniz öyle yapin bana ama pek samimi gelmiyor bu davranislar.
senin davranislarda bana pek samimi gelmiyor
bisey diyormuyum
herkes ozgurdur
isteyen adam ilk yari cekilir son 20 dakikada geri doner
kimseyi ilgilendirmez
kendi bilecekleri is

kaka_leite
26.11.2009, 09:33
çok yerinde bir davranış Tebrikler Kapalı Kale

ademdolgun
26.11.2009, 10:31
Kayserispor Taraftarligi adina alinan bu karar, herseyden önce öz elestiri yapilarak dogrunun bulunup tekrar tribünde olmaniza sevindim, insallah yapilan yanlislar bir daha yapilmadan, özlenen Kayserispor taraftar kimligini tekrar tüm Türkiyeye sergilersiniz

sahintoker
26.11.2009, 10:46

Gözün kapalı yorum yapıyosun.Sıkılmak demişsin sıkılmakmı?O grubun içinde 10 yıldır deplasman yapan kişiler var , ya sen sen sıkıldınmı nocy?

gaziköylü0038
26.11.2009, 11:17
hatalardan umarim ders cikarmissinizdir
yaptiginiz hatlara tekrar dusmeyin
kimseye koz vermeyin,hakliyken haksiz olmayin
kufurlu tezehurati kesinlikle bundan sonra yapmayin
yapacaginiz sovlarla insanlarin taktirini tekrar kazanacaginizi umuyorum

haso sana katılıyorum umarım bazı şeyler değişir

BEKALDIKO
26.11.2009, 11:24
Tebrikler güzel bir davranış.

Samil38
26.11.2009, 12:15
sahayi oyuncak parki sanmayin da yine

38AhmetK.K
26.11.2009, 14:02
bekledigim haber geldi. Bazilari gitmisler geri dönmüsler dedi. Kayserispor sevdasi ugruna yapilan herseyi bi kenara atip geri dönmüsler ayakta alkislanacak bir davranisa kulp bulmayin lütfen. Hosgeldin kapali kalem özlemistik sizleri

y_d_yazici
26.11.2009, 15:40
gidip geri dönmek diye bişey yoktur, bu sevda KAYSERİSPOR sevdasıdır. bence öz eleştiri yaparak tekrar dönmeleri çok güzel. bence herşeye ve herkese rağmen KAYSERİSPOR taraftarı takımını hep desteklemeli. tebrik ediyorum

uniks
26.11.2009, 15:55
Olması gereken de buydu zaten çok iyi olacak inşallah herşey.

alayina38
26.11.2009, 18:28
ohh be döndünüz isde inletin stadi su lig tv maci nasil vermez ya gurbettde heycandan ölüyoz

Cilginlar_38
26.11.2009, 18:33
ohh be döndünüz isde inletin stadi su lig tv maci nasil vermez ya gurbettde heycandan ölüyoz

kesin vermiyormu?

maho-38
26.11.2009, 21:32
bursaya anadolunun krali´ni gösterelim

EaGLe
27.11.2009, 15:30
bursayada koy

NOHYB38
27.11.2009, 16:14
bursayada koy

Ney koysun?

Ehm... seviye ???

haso
27.11.2009, 18:56
Ney koysun?

Ehm... seviye ???
alo
sen necisin anlamadim gitti
trafik polisi gibi burda insanlri takip ediyon
vay seviye
vay ermenilere hakaret etti ceza alsin gibi sacma sapan islerle ugrasiyon
yav kardesim kayserisporla ilgilen ottan,samandan seylerle ugrasma
ustune vazife olmayan seylere karisma
belliki eskidende uyeymissin ama isim degistirip yeniden uye olmussun
forumla seviyeyele sunla bunla ugrasacagina
konularla muhatap ol
o konulara forum sorumlulari ilgilenir
dur bakalim altindan ne capanoglu cikacak

sahintoker
27.11.2009, 19:00
Haso boşversene it ürür kervan yürür.

Karabey
27.11.2009, 21:25
cok güzel bi karar size yakisani yapin insallah kayserisporda hic yasatilmamis güzel olaylar yasatirsiniz 38.dakika sov , sari kirmizi pankartlar kocaman kayserispor bayragi bunlari kadir has ta görmek cok hos insallah devami gelir

NOHYB38
27.11.2009, 22:12
alo
sen necisin anlamadim gitti
trafik polisi gibi burda insanlri takip ediyon
vay seviye
vay ermenilere hakaret etti ceza alsin gibi sacma sapan islerle ugrasiyon
yav kardesim kayserisporla ilgilen ottan,samandan seylerle ugrasma
ustune vazife olmayan seylere karisma
belliki eskidende uyeymissin ama isim degistirip yeniden uye olmussun
forumla seviyeyele sunla bunla ugrasacagina
konularla muhatap ol
o konulara forum sorumlulari ilgilenir
dur bakalim altindan ne capanoglu cikacak

Aynen öyle eski üyeyim, hadi arastir kimim :D baska isinin adi yok nede olsa. Kusura bakma senin gibi seviyesiz olamadigim icin seviye ile ugrasirim biraz isine gelmiyor ignore edersin olur biter. Pek seviyeli arkadas.

NOHYB38
27.11.2009, 22:12
Haso boşversene it ürür kervan yürür.

Yazmis oldugun bu cümleyi sana ve senin gibi düsünenlere ayni derecede iade etmeyi bir borc bilirim.

sahintoker
27.11.2009, 23:48
Nohby ortaya üçlü çektir tayfaya:D

haso
28.11.2009, 00:16
Aynen öyle eski üyeyim, hadi arastir kimim :D baska isinin adi yok nede olsa. Kusura bakma senin gibi seviyesiz olamadigim icin seviye ile ugrasirim biraz isine gelmiyor ignore edersin olur biter. Pek seviyeli arkadas.
cokta TIN kimsen,kesin foruma kusup,sonra utandigindan baska isimle yeniden kayit olmus muhteremlerdensin:flowers:
senin seviye ilgili bir problemin var belli:)
ya seviye problemlerini cozerken ogretmenin cok kafana vurmus:D
ya yuzdugun suyun seviyesi yuksekmis bogulmussun
yada seviye tesbit sinavlarinda zayif almissin baban cok kulagini cekmis:D
senin ya kafan iyi
yada biraz psikolojik bakimdan eksikligin var
nnnnnnnnnooooooooooooohhhbbbbbbbbbyyyyyyyyyyyy:ole yo2:
nohhhhybbbbbbbb takla atsana atsanaaaaa atsana
nohyb takla atsana atsana atsana:p

Tim
28.11.2009, 00:33
bursayı izledim taş gibi takım gercekten cok mükemmel bir mac bizi bekliyor
fırsatcı karaborsacılar iş basında olacaklardır biletlerimizi erkenden alalım
gs galibiyetinden sonra bursadan bayagı gelen olur stad 2. defa full ceker
bu potansiyeli kullanmakta kapalı kalenin işi,insallah kendi sovlarını yapmazlar herkesi ateşlerler...

sahintoker
28.11.2009, 00:50
Elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza inanıyorum.Üstümüzdeki kötü izlenimi atacağımızda aşikar.Belki ben omuz omuzayken yanımdakiler de aramızda 1 metre olmasına rağmen ayağa kalkıp bağırma erdemini gösterirler.Bazen kendimi başka biyerde hissediyorum ya biz yabancıyız ya da onlar.

38AhmetK.K
28.11.2009, 01:00
yav birakin su nohyb midir nedir. Gitsin "cok seviyeli" bir site acsin

NOHYB38
28.11.2009, 13:51
Eh bazilarin seviyesi ne kadar yükseklerde oldugu baska milletlerle yada kesimlere yada takimlara söverken belli oluyor cok sükür bizim öyle bir sorunumuz yok. Forumdaki seviyeyi de dengelemek icin burada bulunuyoruz. Ve bu forumda sadece irkcilarin olmadigini göstermek icin burada bulunuyoruz. Sonra disardan bakanlar tüm kayseri halki irkci demesin üstelik. Burada benim gibi üyeligini silip tekrar üye olan cok. Cünkü bundan önceki sistemdede simdiki sistemde birbirlerini iyi taniyan kesimler birbirlerini koluyor ve onlarin münakasaya girdiklerini sudan sebepden bannliyorlar. Iste sorun nerden kaynaklaniyor ADALET DUYGUMUZUN olmadigindan. ADALAET DUYGUSU yerine bizde tamam adamim tamam abicim hallederiz sen kafani takma etme duygulari mevcut oldugu sürece ilerlememiz coook zor. Haso sen yurttinda yasamiyormuydun. Senin bulundugun ülkede senin yazdigin gibi yazan hollandali, alman, ingiliz ciksa bunlari hic de hic kabul etmezdin ya neyse.

38AhmetK.K
28.11.2009, 14:27
evet yine cok mükemmel "yüksek seviyeli" bi yazi olmus tebrikler
fakat arkadasim bu sitede gördügüm kadariyla ne modsun ne admin
Bu sitedeki kisilerin davranislarindan sen degil adminler/modlar sorumludur
Yanlis bisey yaparlarsa onlar tarafindan cezlandirilir
Sen "cok seviyeliysen" o sekilde davran ve baskalarina karisma
Bu sitede senin gibilerden kalmissa onu davranislarinla "seviyeli" yazilarinla göster
milletin senin gözündeki "seviyesiz" hareketlerine karisma
Ceza yemezlerse demekki siteye uygun hareket ediliyor demektir
Kisacasi kimseyle ugasma kimsenin kafasini bozma

NOHYB38
28.11.2009, 15:05
Benim kendime has bir tarzim vardir ve bir kisiligim vardir. Gercek hayat da ben bu kisiligimi nasil etrafima yansitiyorsam buradada bir üye olarak yansitirim. Küfürden, irkciliktan, seviyesiz hal ve davranislardan rahatsiz da olursam bunu buradada belli edebilirim ve ediyorumda, bence bunun icin admin, mod olmaya gerek yok, eger herkes böyle düsünse daha büyük ve hizli bir sekilde mesafeleri ülke ve ulus olarak da kat edebiliriz. En komigi de ne oluyor Yurt disinda yasayan türkler bir irkci egilim gerceklestimi ihemen yaygara kopartirlar iste naziler bizi yakacak edecek diye ama o ülkelerde yasamalarina ragmen kendileri de irkcilik yapiyor haberleri yok.

haso
28.11.2009, 16:15
Eh bazilarin seviyesi ne kadar yükseklerde oldugu baska milletlerle yada kesimlere yada takimlara söverken belli oluyor cok sükür bizim öyle bir sorunumuz yok. Forumdaki seviyeyi de dengelemek icin burada bulunuyoruz. Ve bu forumda sadece irkcilarin olmadigini göstermek icin burada bulunuyoruz. Sonra disardan bakanlar tüm kayseri halki irkci demesin üstelik. Burada benim gibi üyeligini silip tekrar üye olan cok. Cünkü bundan önceki sistemdede simdiki sistemde birbirlerini iyi taniyan kesimler birbirlerini koluyor ve onlarin münakasaya girdiklerini sudan sebepden bannliyorlar. Iste sorun nerden kaynaklaniyor ADALET DUYGUMUZUN olmadigindan. ADALAET DUYGUSU yerine bizde tamam adamim tamam abicim hallederiz sen kafani takma etme duygulari mevcut oldugu sürece ilerlememiz coook zor. Haso sen yurttinda yasamiyormuydun. Senin bulundugun ülkede senin yazdigin gibi yazan hollandali, alman, ingiliz ciksa bunlari hic de hic kabul etmezdin ya neyse.
nobhby yine seviye problerinin icinde bogulmussun:)
1.musluk 15 dakida dolduruyor
2.musluk 23 dakikda dolduruyor
3.musluk 28dakikada bosaltiyor
3 musluk acilinca 10.dakikada havuzdaki seviye ne olur?
hadi git bunu coz noooobhy
evet yurt ici yurt disi bulundum bulunuyorum
agirlik olarakta Turkiye`deyim artik
yine gidip gelip orayida goruyorum
ama sen adam olursan kimse sana durduk yere irkcilik yapmiyor
yapanlar zaten dengesiz
Turk milleti ise tarihinde irkcilik yapmamistir
eger yapsaydi zaten suan amerikanin yeride osmanli olurdu
sen bir tarihini oku
burda seviye problemi cozecegine
sacma sapan ona buna irkci diyip durma hala
eger cok soylemek istiyorsan bulusuruz birgun soylersin
senin seviyeni bir olcerim ondan sonra

TALAS38
28.11.2009, 17:07
Sen mi deplasmana gidecen se mi 100 dk. bağıracaksın ha sen mi çamurda da karda destek vereceksin hiç sanmıyom anca klavyeden takım desteklersiniz..

TALAS38
28.11.2009, 17:09
necisin sen yaaaaaaaaaaaa ne iş piştt saçma sapan laf yapma kalabalık etme okiş.

TALAS38
28.11.2009, 17:14
sahayi oyuncak parki sanmayin da yine

Evet sahayı oyuncak parkı sanıyoz sizin gibi çoluk çıcuğu ora da sallıyoruz salıncaklarda.
Sen kaç defa deplasman yaptın yağmurda çamurda karda deplasman yaptın mı 100 dk. gırtlak ptlattın mı yoooook o zaman eleştiri yapmayın haklsızlık etmeyin o insanlara onlar kendi paralarıyla Kayseripor peşinde koşan insanlar siz gibi klavyeciler değil..

NOHYB38
28.11.2009, 17:35
Yapiyor yapiyor Ermeni köpegi demek irkciliktir. Ya site yöneticileri forumda irkcilik yapmak yasaktir diye yazmasin, yada üyeler buna uysun olay bu kadar basit. Tarafsiz olmaya calisin birazda.

emir19.77
28.11.2009, 17:46
Çok önemli bir konu
ama maalesef başka yerlere çekilip konu dağıtılmış.
herkes birbirinin yorumuna yorum yapabiliyor vede yapabilmelide
bu hususta anlayışlı olmalıyız
sonuçta bizlerde bu ailenin birer parçasıyız
bu sebeple esas konuya dönmekte fayda var

emir19.77
28.11.2009, 17:48
full bir stad ama tezahuratsız bir stad olmamalı
bu sebeple kapalı kale'yi bu karrlarından dolayı tebrik ederek güzel bir perforans beklediğimizi belirtirim.
gerekirse ailelerin içlerinede yönlendirecek şahıslar sokulmalı derim ben

Muratt
28.11.2009, 18:10
Kapalı Kale. Yine, yeni ve Yeniden Hoşgeldin. Szileri aramızda görmek çok güzel. Kadir Has' ta sizi özlemiştir eminim. 90 Dakika boyunca tam destek hep destek vereceğinizden şüphem yok.

Verdiğiniz bu güzel karardan dolayı adıma Teşekkürü Borç Bilirim.

playboy
28.11.2009, 18:26
hosgeldin kapali kale sizi yine aramizda gormek ne mutluluk ins haftaya bursa macinda kimin daha buyuk taraftar oldunu gosterirsiniz

sahintoker
28.11.2009, 21:17
İyi niyette bulunan bütün renkdaşlarıma grubumuz adına teşekkür ederim.Seviye muhabbetine pek girmiycem belliki malum şahıs'ın bu konudan büyük bi yarası sürekli seviye muhabbeti yapıyor.

Koyalım çocuğu Kadir Has ta.

y_d_yazici
28.11.2009, 21:54
bir laf vardır derlerki "delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış" bırakın şimdi bir kişiyi gün birlik günüdür

BEKALDIKO
28.11.2009, 23:34
Şu manisayı yendiğimiz zaman değil 33, 53 bin olur stadın taraftarları.Bilet bulamayız.Bu maç adamı kalpten götürür,eğer manisayı yenersek.Bütün Türkiyenin gözü o maçta olur.Hatta canlı yayınlanır.Bir de tam kadro olsak o maçta.Ayrıca taraftar dernekleri taraftarları iyi organize etmeli yeni tezhüratlar bulmalı.Dedemden kalma tezahüratlar istemiyoruz.Şimdiden heyecanlandım.

alayina38
29.11.2009, 00:14
kesin vermiyormu? vermiyor Tarik kardes

haso
29.11.2009, 00:52
vermiyor Tarik kardes
bu mac banko canli yayinda olacaktir
bekleyin gorun

maho-38
29.11.2009, 13:04
normalde vermeleri lazim maci süper ligin en formda takimlari oyniyacak
insallah aliriz maci

alayina38
29.11.2009, 13:10
bu mac banko canli yayinda olacaktir
bekleyin gorun
ins.haso abi

gercek_38
30.11.2009, 16:35
arkadaşlar biletler bugun yarın çıkar.lütfen gerçek kayserispor taraftrları kuzey alttan hemn biletini alsın.kuzey alt komple ayakta ve tezahurat yapsın bu maç.

RooT
30.11.2009, 16:50
arkadaşlar biletler bugun yarın çıkar.lütfen gerçek kayserispor taraftrları kuzey alttan hemn biletini alsın.kuzey alt komple ayakta ve tezahurat yapsın bu maç.

Arkadaşım kimsin bilmiyorum ama böyle bir cümle olamaz. Kuzey alttan almazsak Kayserispor taraftarı değilmiyiz şimdi :) güldürme beni akşam akşam biraz mantıklı yazın şuraya yazıları madem çağrı yapıyorsunuz .

Ayrıca LigTV maçı yayınlayacak. Gurbetçilere DUYURULUR. Kayseri'de yaşayıpta bu maça gelmeyecek yoktur sanırım.

Haydi Maça :)

yemlihali
30.11.2009, 17:08
Arkadaşım kimsin bilmiyorum ama böyle bir cümle olamaz. Kuzey alttan almazsak Kayserispor taraftarı değilmiyiz şimdi :) güldürme beni akşam akşam biraz mantıklı yazın şuraya yazıları madem çağrı yapıyorsunuz .

Ayrıca LigTV maçı yayınlayacak. Gurbetçilere DUYURULUR. Kayseri'de yaşayıpta bu maça gelmeyecek yoktur sanırım.

Haydi Maça :) arkadaş dogru söylemiş hiç bir dernege üye degilim kuzey alta elli yaşındaki ihtiyar gelenece takımımızı ateşleyecek genç kardeşlerimiz gelsin rot sende görüyorsun şahit oluyorsun sen tezahürat yapıyorsun kıçını yırtıyorsun takımın için iki metre yanındaki adam ayaga kalkmaya tenezül etmiyor bence kuzey kale arkasına kırk yaş üstü hiç alınmamalı hatta kuzey kale arkası için formüller üretilmeli aynen bursanın teksas trübünü gibi bunun için burda konular açıldı sayfa sayfa mesajlar yayımladı ama hiç bir çözüm üretilmedi

gercek_38
30.11.2009, 20:58

Haydi Maça :)

güzelcim ben kuzey alta gelmeyen kayserispor tarftarı deildr demedim.kuzey alt sdc kayserispor taraftrları doldursun dedm.biraz ayık ol.akıllı uslu yaz.ben seni güldürmesinide bilrm.istersen çık çatıdan izle beni ilgilendrmez..

alayina38
01.12.2009, 14:10
güzelcim ben kuzey alta gelmeyen kayserispor tarftarı deildr demedim.kuzey alt sdc kayserispor taraftrları doldursun dedm.biraz ayık ol.akıllı uslu yaz.ben seni güldürmesinide bilrm.istersen çık çatıdan izle beni ilgilendrmez..
haklisisn kardes iyi tazahürat yapanlar bagranlar ayni yerde birlessin bir yumruk olussun o macda tüm türkiye bizi izlicek artik gereken tezahüratlar showlar yapilsin kapali kale haydi size cok is düsüyor

sahintoker
01.12.2009, 14:28
Gönül isterki bu takıma gönül verenler ayrı ayrı değil bir arada olalım beraber olalım ama emnimi ki bursa maçından sonra katılım artacaktır.Kuzey altı bi simge haline getirmek takımı en güzel şekilde desteklemek en büyük isteğimdir.

alayina38
01.12.2009, 14:35
hella kardes ugras verin bu takimi en iyi yerlere hep beraber getirelim ins.ah su zenginlerimiz bi uyumasa ahh bizim gibi sevdalilarda para olmaz sansa tükürim

sahintoker
01.12.2009, 14:38
Tabi maddi destek olsa koreografi türevi işleri daha çok ve daha güzel yaparız.Antep maçındaki biraz acemiliğe geldi kartonlarımız küçük , para azlığından ortadaki pankartın boyasını tam bitiremedik.

Tek yumruk olsak hep bir arada kuzey altta 2-3 yılda Türkiyenin sayılı tribünleriniden biri oluruz ama !!

KraleX
01.12.2009, 17:29
Kayserispor - Bursaspor Maç Biletleri Yarın ( 2 Aralık ) Satışa Çıkıyor. Bizler katılmak isteyenler biletlerini kuzey alttan alabilirler. Kimileri " Ayda yılda maraton 2 tl oldu oraya girer maç izlerim " Düşüncesindedir belki ama takım destekleme ayrı bir zevktir (:

Yarın Ögleden sonra biletler satışa çıkacaktır. Duyurulur

Yunus Emre
02.12.2009, 15:02
Kayserispor - Bursaspor Maç Biletleri Yarın ( 2 Aralık ) Satışa Çıkıyor. Bizler katılmak isteyenler biletlerini kuzey alttan alabilirler. Kimileri " Ayda yılda maraton 2 tl oldu oraya girer maç izlerim " Düşüncesindedir belki ama takım destekleme ayrı bir zevktir (:

Yarın Ögleden sonra biletler satışa çıkacaktır. Duyurulur

kardeş biletimizi kuzeyden alıp sizin grubu katılmamız mümkün mü yanlız ne atkımız ne formamız var ama kayserispor'umuzu canı gönülden destekleyeceğiz keşke bir kayseri store açılsa artıkda birşeyler alabilsek varmı? hiç bildiğiniz kayserispor ürünleri satan yerler arkadaşlar

Salih38
02.12.2009, 17:50
Maç Günleri stad etrafında işportadan ucuza atkı , forma vs.. bulunur ..
Bide maça giden her taraftar atkı alsada , bi atkı şov yapılsa fena olur ;)

Yunus Emre
02.12.2009, 19:23
çok iyi olur valla bide bişey soracam kapalı kale kesin bursa maçında kuzey alt tribüninde mi? olacak acaba

38AhmetK.K
02.12.2009, 19:55
çok iyi olur valla bide bişey soracam kapalı kale kesin bursa maçında kuzey alt tribüninde mi? olacak acaba
evet yunus her zamanki gibi kuzey alt bizimdir :)

sahintoker
02.12.2009, 21:02
kardeş biletimizi kuzeyden alıp sizin grubu katılmamız mümkün mü yanlız ne atkımız ne formamız var ama kayserispor'umuzu canı gönülden destekleyeceğiz keşke bir kayseri store açılsa artıkda birşeyler alabilsek varmı? hiç bildiğiniz kayserispor ürünleri satan yerler arkadaşlar

Kapalı Kale ürünleri var
Atkı : 15
Polar : 30

Adım yazıyo zaten maç günü görüşürsek yardımcı olabilirim

Yunus Emre
02.12.2009, 22:49
evet yunus her zamanki gibi kuzey alt bizimdir :)

peki geleceğiz işallah ahmet rüya felan görmedinni:)

karizmatix
02.12.2009, 23:44
Ücretsiz kanal vermesinlerde ne yaparlarsa yapsınlar. Hayır milletin ücretsiz izlemesine diyeceğim yok biz milleti burda tribüne ısıtamamışkan herifler evde TV'nin başına çömer kalır!

Cörekdere38
03.12.2009, 21:18
inletin su stadi kardesler...
hepiniz ayni yere durmayin bence biraz dagilin ve bütün stada tezahurat yaptirin...
bu maci alalim varya diger iki macida alirsak devre arasi bir iki transferle sampiyonluga oynariz....

alayina38
03.12.2009, 23:24
inletin stadi ah be orda olmak vardi

ibrahim_1966
04.12.2009, 01:24
hep beraber mac gunu orda olacaz insallah. ama lutfen kendi gruplarimiz arasinda her zaman her yerde en buyuk biziz tarzi guc gosterisi yerine takimi atesleyici seyler olsun. Bunu ozellikle grubun ONDE GELEN UYELERINE soylemek istiyorum. umarim duyarlar oyle olmaz.

kaka_leite
04.12.2009, 10:50
arkadaşlar şimdi kapalı kale tam olarak hangi tribünde oalcak,çünkü isteğe göre güney ve kuzey alt üst vermediler karışıklık oldu :(

sahintoker
04.12.2009, 10:59
arkadaşlar şimdi kapalı kale tam olarak hangi tribünde oalcak,çünkü isteğe göre güney ve kuzey alt üst vermediler karışıklık oldu :(

Kuzey üst olacak büyük ihtimal eğer elinde kuzey üst bileti olan varsa kuzey altla takas edilebilir.

Yunus Emre
04.12.2009, 13:51
bizede bilet amcam almışi ama kuzey dedim okadar ama malesef dogu üst almış neyse hayırlısı bir amigo olsada dogu ve batıda coşsa

sarıkırmızı 38
04.12.2009, 14:36
PAZAR GÜNÜ KADİR HAS TA ŞÖLEN OLMALI BU MACI KESİNLİKLE BİZLER TARAFTAR LAR KAZANDIRMALIYIZ TAKIMA HAYDİ KAYSERİM HAYDİ ARKADAŞLAR HERKES KİM OLDUGUMUZU GÖRSÜN VE BİZİ HİC KİMSE YOOK SAYAMAZZ SAYMAMALI .

alayina38
04.12.2009, 15:20
insiyi ses cikar haydi cocuklar güveniyoruz sizlere gurbettdede kalbimiz sizinle ins.iyi ses cikartir bizleri gururlandirirsiniz

sahintoker
04.12.2009, 15:22
Kendimize güveniyoruz her ne kadar sayımız az olsada elimizden gelenin fazlasını yapıcağız bu maç gerekirse bütün stad 90 daksa kayseri diye bağıralım diycemde hayalperestl,k olur:yahoo:

KürsatSandal
04.12.2009, 15:47
üst tribundeymişiz alt bileti var bende ustle takas edilir

3838
04.12.2009, 15:50
Biz kuzey altta olacağız 7 arkadaşla.

tutkumsun38
04.12.2009, 15:58
Biz kuzey altta olacağız 7 arkadaşla.

3-4 arkamdaydın bilet alırken nasıl aldın kuzey alt :)
4 saat sıra bekledim güney üst verdiler şansa bak :)

Yunus Emre
06.12.2009, 17:00
bütün taraftar gruplarını birleşmeye davet ediyoruz kayserisporumuz geleceği için önemli

KayseriLee
06.12.2009, 17:14
Birleştiniz..
ne güzel oldu..

Hep böyle..
TEK bir ağzıdan çıksa sesimiz..

METİN
07.12.2009, 11:58
MAAŞALLAH AÇILMIŞIZ.
HEP KAYSERİ
ALAYINA KAYSERİ
SONSUZA KADAR KAYSERİ.

Yunus Emre
07.12.2009, 12:03
bu stad açıldı açılalı ilk defa ben kayseri halkının bu kadar desteklediğini gördüm arkamda oturan bir adam vede yanımda oturan bir adam yanımdaki adam ayağa kalkıp başarılı müdeleler olunca alkışlıyor bazen tezahürat yapıyor arkadaki adam'da otur ya kardeşim göremiyoruz diyor yanımdaki adam dedi hep oturacak halimiz yok kalkıp takımımızı destekleyip sevinecez herhalde dedi çok güzel ya ...

EaGLe
07.12.2009, 17:18
hep böyle olalım...