PDA

Tam Sürümü Gör : Kayserililer gönüllü askerlik için yürüdü

13
21.10.2007, 18:41
Kayserililer gönüllü askerlik için yürüdü

Kayserili vatandaşlar Hakkari'de yaşanan terör olaylarına tepki gösterdi. Hunat meydanında toplanan kalabalık halk grubu Kayseri Askerlik Şubesi önüne kadar yürüdü.

Vatandaşlarında yürüyüşe destek vermesiyle yaklaşık 2 bin kişilik bir kalabalık oluştu. Terör örgütü aleyhine sloganlar atıp pankartlar açan grup, Cumhuriyet Meydanı ve Askerlik Şubesi önünde topluca İstiklal Marşı okudu.

Grup Askerlik Şubesi'nin önüne gelerek gönüllü askerlik yapmak istediklerini ve kendilerine silah verilmesini isteyen grubu, Askerlik Şubesi Daire Başkanı Albay Nihat Ergüner karşıladı. Ergüner, öfkeli grubu sakinleştirdikten sonra Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mete Kurt ve Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Rıfat Şener'le görüşme yaptı. Grup içerisinden askerlik yapmak isteyenlere dilekçe göndereceğini ve isteyenlerin dilekçe yazarak askere alınacağını belirten Ergüner, kısa bir süre sonra kalem ve kağıt gönderdi.

Ergüner, Türk Milleti'ne ve Türk bayrağına kimsenin el uzatamayacağını dile getirerek, Türkiye'nin bu olaylara karşı vereceği cevap ve gücünün olduğunu vurguladı.

Yaklaşık bin 500 kişi dilekçe yazarak gönüllü asker olmak istediklerini belirtti. Dilekçe sahiplerinin başvuruları toplanarak ilgili yerlere iletileceği bildirildi. Kayseri Ülkü Ocakları Başkan Rıfat Şener, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne güvendiklerini ve gerekeni onların yapacağına inandıklarını belirtti.

kaynak= http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=275552

mali38
21.10.2007, 18:50
bende gonullu askerlık yapacagım. askere 3 senem var 2 senede gonullu yapmya dusunuyorum. yeni değil uzun zaman oldu karar vereli. bu ülke için bişey yapmak istiyorum, elim kolum bağlı oturmaktan bıktımmm

ÖzgüR
21.10.2007, 18:53
ellerine kollarına sağlık böyle bir organizasyon yaptıkları için

Necati
21.10.2007, 19:16
askerlik yaşıma 3 senem var ölene kadarda gönüllü askerlik yapmayı düşünüyorum

Kapadokyalı
21.10.2007, 19:22
askere alsınlar gitmeyen şerefsiz olsun.seve seve ölmeye hazır bu millet.bugün saat 5 civarı ankarada yenimahallede toplanan 5 bin kadar vatandaşımızı gördümya aglamamak için kendimi zor tuttum.bu millet vatanı için ölmeye herzaman hazır

çerkez
21.10.2007, 19:38
çok güzel bir organizasyon helel olsun size

Quaresmaa
21.10.2007, 19:40
kim istemezki gönullu askerlik yapmamak valla beni bu gun çağırsınlar hemen gitmezsem namerdim zaten taa askerden geldıkten sonra bıle gıtmek ıstedım bi alsalarda içimdeki bu sevdayı güneydoğuda tamamlasam ben çok istedim g.doğuya gıtmeyi ama devlet beni gönderdi bolu komando tugayına olsun budefa da güneydoğuya gıderız yeterk istesinler
seve seve bu vatana canımı vermeye hazılrım

VK38
21.10.2007, 19:44
vatan ugruna herseyi yaparim

anti_ist_38
21.10.2007, 20:16
bende gıdecem askere kısmetse subatta doguya gonderırlerse o pkk lıların kokunu kazıyacammm...

batıkan_develi
21.10.2007, 20:49
vatan için tüm canlar feda

ibrahim_1966
21.10.2007, 20:56
http://www.youtube.com/watch?v=qlI8d1AvOu4&mode=related&search=
arkadaşlar bu adrese girip gazimohammed adlı o.ç. kişiye yazın bişeyler.

Quaresmaa
21.10.2007, 21:21
http://www.youtube.com/watch?v=qlI8d1AvOu4&mode=related&search=
arkadaşlar bu adrese girip gazimohammed adlı o.ç. kişiye yazın bişeyler.

verdım ayarı kardeş

LEVENT ŞEKER
22.10.2007, 22:08
bende dilekce yazdım ne cevap gelecek sırnak senobada yaptım gene yazdım orada yapmak ıstedıgımı cevab beklıyorum

VK38
22.10.2007, 22:09
levobaba büyüksün senin gibilerden lazim bize benide al yanina

13
22.10.2007, 22:11
BAYRAK

Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü
Kız kardeşimin gelinliği , şehidimin son örtüsü
Işık ışık dalga dalga bayrağım
Senin destanını okudum senin destanını yazacağım.
Seni selamlamadan uçan kuşun yuvasını bozacağım.
Dalgalandığın yerde ne korku ne keder
Gölgende bana da bana da yer ver
Sabah olmasın günler doğmasın varsın
Yurda ay yıldızının ışığı yeter
Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün
Kızıllığında ısındık
Dağlardan çöllere düşürdüğü gün
Gölgene sığındık
Ey şimdi süzgün rüzgarda dalgalı
Barışın güvercini savaşın kartalı
Yüksek yerlerde açan çiçeğim
Senin altında doğdum