Tam Sürümü Gör : Kayseri-Bursa maç bilet satışı durduruldu
KAYSERİSPOR-BURSASPOR MAÇI BİLET ŞATIŞI DURDURULDU!!!
http://www.kayserisporfan.org/v1/wp-content/uploads/kuyruk.jpg (http://www.kayserisporfan.org/v1/wp-content/uploads/kuyruk.jpg)
Bugün öglen saatlerinde satışa çıkan Kayserispor (http://www.kayserisporfan.org/v1/tag/kayserispor)-Bursaspor maçı biletleri yaşanan izdihamdan dolayı durduruldu.Kayseri’deki gişeler önünde sabahın erken saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluştu.Bilet satışlarının başlamasıyla izdihamlarda yaşandı.Daha sonra polislerinde müdahalesiyle satış bugün itibariyle durudruldu.
Biletlerin büyük bir kısmının satıldığı,elde kalan çok az sayıdaki biletin perşembe sabah saat 10′dan itibaren tekrar Kayseri’deki gişilerden satılacağı bildirildi.
İnternet üzerinden satılan biletlerinse tükendiği internet üzerindende bilet kalmadığı ticketturk (http://www.kayserisporfan.org/v1/tag/ticketturk) firması yetkililerince bildirildi.
www.kayserisporfan.org (http://www.kayserisporfan.org)
merdanbey
02.12.2009, 16:33
internet dışında hiç satışa çıkmadı diye biliyorum
Yunus Emre
02.12.2009, 16:43
bu ne zamanın haberi haso kardeş şimdi yani bilet az mı kalmış yarın satışa çıkmayacakmıydı
bu ne zamanın haberi haso kardeş şimdi yani bilet az mı kalmış yarın satışa çıkmayacakmıydı
http://www.kayserisporfan.org/v1/kayserispor-bursaspor-maci-bilet-satisi-durduruldu.html
Cilginlar_38
02.12.2009, 17:01
1 liraya bilet olursa, izdihamda çikar, kavga'da çikar, savas'da çikar. Hele hele boyle bi maçta
KyS_ToTTi
02.12.2009, 17:06
Bu nasıl iş yahu daha satışa çıkmadan izdiham diyorlar bir işide elinize yüzünüze bulaştırmayın be kardeşim.
Ben bu durumdan şüphe de ediyorum biletleri sağa sola peşkef çekmezler inşallah
bunda bir iş var 2 saate o kadar bilet bitmez.
internettende bitmez.
yine milli maç gibi 5000 bilet satışa çıkmıştır.geri kalanı ot saman kişilere hediye.
merdanbey
02.12.2009, 17:27
bunda bir iş var 2 saate o kadar bilet bitmez.
internettende bitmez.
yine milli maç gibi 5000 bilet satışa çıkmıştır.geri kalanı ot saman kişilere hediye.
biletler şu an zaten bitmiş değil, internetten sadece batı tribün ile güney tribünün bir kısmı satışa sunuldu yalnız batı vip tribünde (20 tl lik) 10 civarı bilet var satın alabileceğiniz, Diğer tribünlerdeki biletlerin ne olduğuna dair bir istihbarat yok. Kayserispor yönetiminden bir açıklama da yok, yarın roylanddan mı satışa sunarlar, internettenmi, bi yerlere hediye mi ettiler(belediye vs..) satmaktan vaz mı geçtiler belli değil. Amatörlük bu olsa gerek bilet fiyatlarını bu önemli maçta bu kadar aşağı çekip, adam gibi bir satış stratejisi oluşturamazsan, karaborsaya düşmesin diye düşünüp duruyorlardır herhalde. İnşallah karaborsaya düşmez ne diyelim büyüksün yönetim gene rezil ettin kendini. Böyle kaliteli bir takıma böyle bir idari yönetim yakışmıyor.
ne karaborsası yav
resmen gruplar gırmesın dıye ugrasıyolar
300 kişi almasın diye 20 bin kişiyi magdur ediyolar
Yönetim oyunlarına devam ediyor.
İnternetten girdim bilet alayım diye, her yer kapalı alt tribünlerin hiçbiri satılmıyor internetten, sadace üst tribünlerden satış var doğu ve batı da o da zaten hemen bitti. Türkiye maçında da aynı haltı yediler bunlar.
Kimlere peşkeş çekiliyor o kadar bilet merak ediyorum. Burda para verip (çok para değil belki ama) bilet almak isteyen taraftar neden mağdur ediliyor?
Bir de bu sorduklarıma muhatap bulabilsem :D
kulüpten bugün satışa cıkmadıgı sadece internetten satıldıgı
gişelerden yarın satılacagı
biletin çok oldugu açıklanmış
http://www.kayserisporfan.org/v1/kayseri-bursa-biletleri-persembe-11de-satista.html
ya tezahürat yapan tarafratlar gelsede tüm türkiye taraftar görse
kayserisporumuzada destek olsa
rakip takimadami 1 lira bilet
Bu yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum Kayserisporla alakası olmayan adamlar bilet alıp kara borsaya sunacak 1 TL olur mu bu maç yaa ALlah aşkına yazık ayıp çook komik.
Yap 10 TL gene dolardı bu maç tıka basa 5 Tl yap ya da ne 1 TL si yaa yuhh..
Böye rezillikelr ortaya çıkar 1 TL yaparsan..
BAğıracak gerçek taraftar ayrı bir yerde olsun bağırmayıp sinema izleyenler ayrı yerde olsun istemiyoruz bağırmayanları aynı yerde.
Metrajzede
03.12.2009, 12:30
Bilet satış noktalarında inanılmaz bi yoğunluk var.Roylandtaki kuyruk belediyeye dayandı...
Bu yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum Kayserisporla alakası olmayan adamlar bilet alıp kara borsaya sunacak 1 TL olur mu bu maç yaa ALlah aşkına yazık ayıp çook komik.
Yap 10 TL gene dolardı bu maç tıka basa 5 Tl yap ya da ne 1 TL si yaa yuhh..
Böye rezillikelr ortaya çıkar 1 TL yaparsan..
Arkadaşım yönetim agzıyla kuş tutsa gene bir kulp bulursunuz.. 10 20 yaptı pahalı dediniz 1-2 yaptı ucuz diyorsunuz.. Bağırmayan taraftar aynı yerde olsun cümlesini hangi mantıkla yazdığını cözemedim:) Ne yani satış gişesinde bağıracakmısın,bağırmayacakmısın diye sorulsunmu herkese..:))
Çoook şey istiyorsun.. Biraz gerçeklerle yüzleşmen lazım.. veya yönetimde bilet işlerine seni alsınlar bağırıp bağırmayacakları ayırma görevini sana versinler ne dersin:biggrin:
Güney üst L den 3 bilet aldım..Bursalıların yanındayız tribündergi.com daki yazanlara göre Güney üst L'de misafirlerimiz olacakmış..iyi birşekilde ağırlamak farz oldu artık:biggrin:
Peşindeyiz
03.12.2009, 12:42
Biletler hala satılıyor. Gittim ticketturkten 5 tane biletimi aldım. Sırada ki herkeste alıyor. Öyle net başında oturupta yönetim şöyle böyle yapıyor diye saçmalamayın.
Takip eden, alıyor.
Peşindeyiz
03.12.2009, 12:43
Arkadaşım yönetim agzıyla kuş tutsa gene bir kulp bulursunuz.. 10 20 yaptı pahalı dediniz 1-2 yaptı ucuz diyorsunuz..
:flowers::flowers::flowers:
tutkumsun38
03.12.2009, 13:44
tam 4 saat sürdü bu eziyet. sonuç güney üst biletlerinden aldık.
daha sırada yüzlerce insan var bekliyor. kuyruğun sonu belediyeye dayandı.
Doğu ve Batı biletleri nereye gitti soru işareti? Bir spor çanta dolusu bilet birilerine gitti orası kesin. Yazık bu insanlara maça yine kayserispordan bi haber kişiler gelip dolduracak.
maratondan bilet alabilen var mı ?
roylandda satıslar durdu adamlar ıcerde bıletlerle ugrasıor bıletler bıttı dıolar
Y_S_N.38
03.12.2009, 15:59
ben bugun 5 tane guney üst alabıldım ...... ama alana kadar ne ugraslar verdım ya
aLaYıNa gİdEr!!
03.12.2009, 16:02
yönetimi neden savunacağım 2 satıs yeri yerine 10 tane satıs yeri olsa iyi olmazmıydı_?
gaziköylü0038
03.12.2009, 20:39
haberin resmide gs takımı bilet kuyruğu istanbul cevahir alışveriş merkezindeki bilexten
haberin resmide gs takımı bilet kuyruğu istanbul cevahir alışveriş merkezindeki bilexten
dogru
ama zaten kuyruktan resim denmemiş
pazartesi günkü haberde,biletlerinizi hafta içi alın haberindede bu kuyruk resmi var.kuyruk resmi diye kullanımış olmalı
pazartesi günüde vardı
http://www.kayserisporfan.org/v1/bursaspor-maci-biletlerinizi-hafta-icinde-alin.html
yönetimi neden savunacağım 2 satıs yeri yerine 10 tane satıs yeri olsa iyi olmazmıydı_?
bencede bir kayseri parka birde ipek saraya birde belsin tarafına konsa gise iyi olurdu
sahintoker
03.12.2009, 21:37
Yönetimin bu mu ağzıyla tuttuğu kuş işine gelince iyi gelmediği zaman kötü bırakın bu işleri 1 liraya bilet bilet kuyruğundaki adamların tipleri (yanlış anlamasın kimse)hiç te taraftar görünümünde değildi.Zihniyet , nerde beleş oraya yerleş.Bi adamla konuştum en son gittiği maç 1967 senesi!!
1 liraya biletmi keşke sahamız kapalı olsaydı dedircek kadar kötüydü bugün.
Cörekdere38
03.12.2009, 22:16
bence her kisiye 1 tek bilet verilmesi lazimdi simdi böylece satd yine full olmayacak olsa bile seyirci girecek taraftar degil
BEKALDIKO
03.12.2009, 22:17
Bir tane bile bilet bulamadım.Napim okulda idim.Ancak çıkabildim.Öğrenci değilim .
ali38_38
03.12.2009, 22:22
Bir tane bile bilet bulamadım.Napim okulda idim.Ancak çıkabildim.Öğrenci değilim .
Aynen öle kardeşim bende bulamadım alan şahıslar 10 katına satıyo :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:
sahintoker
03.12.2009, 22:31
bütün karaborsacıların a.g.s
alayina38
04.12.2009, 00:30
insbursalilar 2bin kisiyle daha cok ses cikarmaz
Yunus Emre
04.12.2009, 14:55
ya bari insan misafiri yerin fiyatını arttırır yoksa bursalılar doldurur komple bu fiyata
Metrajzede
04.12.2009, 15:00
:)Öğrenci deilim die neden vurguladığını anlamış deilim:)Öğrenciliği dünyanın en utanç verici mesleğimiş gibi hissettim bian için:)Kolay gelsin hemşom işin kolay deil öğrenci milleti deil mi topunu :):):) şaka yapıorum kimse altında bişey aramasın.SAdece öğrenci deilim die vurgulamasına çok güldüm hemşomun.
:)Öğrenci deilim die neden vurguladığını anlamış deilim:)Öğrenciliği dünyanın en utanç verici mesleğimiş gibi hissettim bian için:)Kolay gelsin hemşom işin kolay deil öğrenci milleti deil mi topunu :):):) şaka yapıorum kimse altında bişey aramasın.SAdece öğrenci deilim die vurgulamasına çok güldüm hemşomun.
sanırım öğretmendi bu msj yazan. öğrenci olsam devamsızlık yapardım ama öğretmen kaçamaz okuldan demek istemiştir. :biggrin:
bilet bulamadım . Aynı paraya da verse Karaborsadan almayacağım inadına . inşallah karaborsacıların elinde kalır tüm biletler.
38AhmetK.K
04.12.2009, 16:28
Evet malesef 1 liraya bilet mi olur dedigimizde herseye kulp takiyorsunuz denmisti
Alin görün sonucunu...
tutkumsun38
04.12.2009, 16:56
fazladan 2 biletim var. Beklemediğimiz bir gelişme oldu. benle birlikte gelecek 2 kişi büyük ihtimal gelemeyecekler. guney kale arkası üst yarın netleşir 1 liraya veririm yeterki kayserispor sevdalısı olsun..
ibrahim1299
04.12.2009, 17:02
fazladan 2 biletim var. Beklemediğimiz bir gelişme oldu. benle birlikte gelecek 2 kişi büyük ihtimal gelemeyecekler. guney kale arkası üst yarın netleşir 1 liraya veririm yeterki kayserispor sevdalısı olsun..
Ben alabilirim...
tutkumsun38
04.12.2009, 17:07
ibrahim yarın akşam netleşir. haber veririm.
ibrahim1299
04.12.2009, 17:16
Tmm ben beklemedeyim...Özelden tel no yollarım sen çaldır ben ulaşırım sana...
ali38_38
04.12.2009, 17:33
Bende alabilirim tutkumsun38 hemde çok dua ederim hala bilet bulamadım
tutkumsun38
04.12.2009, 18:43
ali ilk mesajı ibrahim attığı için ona söz verdim. Zaten 1 tane biletin sahibi geleceğini söyledi. Diğer arkadaş hastalandı ve tedavi görüyor bu nedenle bir bilet boş kaldı. Eğer o arkadaş iyileşemezse ibrahime vereceğim eğer o da gelmez ise 2.tercihim sen olursun..
Yine de başka kişilerden sormaya devam edin elbet birilerinde fazla bilet cıkar. doğu ve batı alt tribun biletleri nerede? kimse bilmiyor maç günü belki yönetim konnrolunde satışa çıkartabilirler. bilmiyorum artık iyice karıştı ortalık.
BEKALDIKO
04.12.2009, 19:04
Yanlış anlaşılmış sanırım.Ben bir öğretmen olduğum için,hani birileri çıkıpta okuldan kaçıp bir günlüğüne biletini alsaydın diyebilir diye vurguladım.Benim hayatta ailemden başka tek varlığım öğrencilerim.Onları nasıl hakir görebilirim.
BEKALDIKO
04.12.2009, 19:06
Gerçi o saatlerdede öğretmen- veli görüşmesi var ,her halükarda gelemeyecğiz maalesef.
Metrajzede
04.12.2009, 20:28
Gerçi o saatlerdede öğretmen- veli görüşmesi var ,her halükarda gelemeyecğiz maalesef.
ALLAH kolaylık versin hemşom.Görevinin bilincindeki öğretmenler başımızın tacıdır
hanimalik
04.12.2009, 20:47
2Adet Kuzey Alt Bileti Olan varmı elinde ??? Bana özelden ulaşabilirsiniz
kalan biletleri mac günü satacaklar herhalde kontrollu bi sekilde
Evet malesef 1 liraya bilet mi olur dedigimizde herseye kulp takiyorsunuz denmisti
Alin görün sonucunu...
aynen.tam millet bu takıma 10 lira verip izlenir diyecekken 1 lira yapıyorlar.1 lira olduğu için gelenler yüzünden daimi taraftarlar mağdur oluyor.madem jest yapacaksın biletleri düşürme,gelene atkı dağıt.tribünler simsiyah değil sarı kırmızı olsun. atkı şov gibi görsel güzellikler olsun...
Yunus Emre
04.12.2009, 22:13
aynen.tam millet bu takıma 10 lira verip izlenir diyecekken 1 lira yapıyorlar.1 lira olduğu için gelenler yüzünden daimi taraftarlar mağdur oluyor.madem jest yapacaksın biletleri düşürme,gelene atkı dağıt.tribünler simsiyah değil sarı kırmızı olsun. atkı şov gibi görsel güzellikler olsun...
çok dogru yemişim meysusunu pastasını
38AhmetK.K
04.12.2009, 22:35
çok dogru yemişim meysusunu pastasını
tabi yönetim 1 seferlik güzel düsünmüs fakat millet ne zorluklarla girecek o stada. Size tavsiyem mactan 1 saat önce gidin :) kapida zorluk cikmasin
38AhmetK.K
05.12.2009, 00:46
bu macta bursalilarada ikram edilecekmis. Ikrama ragmen küfredenlerse bogazlarinda kalir insallah :D
alayina38
05.12.2009, 00:54
:gulme:bu macta bursalilarada ikram edilecekmis. Ikrama ragmen küfredenlerse bogazlarinda kalir insallah :Dvallahi güldürdün helal haha kalir ins.küfrederlerse
bu macta bursalilarada ikram edilecekmis. Ikrama ragmen küfredenlerse bogazlarinda kalir insallah :D
küfrederlerse Bursa yönetimi çıkar açıklama yapar Holigan istemiyoruz. Kayseri yönetimi coplarla dışarı atmalıydı bizimkileri diye.
arkadaslar benim anladigim kadariyla bursalilar biletleri internetten aldilar yani anliyacaginiz stad bos cekecek kimse gelmeyecek. bursasporun sponsoru biletleri kapatmistir bu is bu kadar basit. 1 liraya 2 liraya biletmi olur ya standarti ne ise onu yapmalari gerek yoksa bu kervan böyle yürümez
saygilarimla
tutkumsun38
05.12.2009, 15:51
kayahan anlamamışsın sen :))) internetten sadece 3 blok satıldı ve bunu da kayseri taraftarları aldı hep. görende 30 bin adet internetten satıldı sanacak. 20 bin bilet boydak belediye ve yöneticilerin ellerinde. eşlere dostlara dağıtıyorlar. kale arkalarında ise sıraya girip bilet alanlar olacak.
Saçma sapan yorum yapmaya gerek yok. 33 bin kişi olacak bu maçta..
insALLAH arkadasim kim istemezki.
bursalılar internetten nasıl bilet alacak hemde doğu ve batı tribünlerinden almışlar adamlar bursalı adı üzerinde doğru söylüyor mu sanıyorsunuz. İnternetten satılan bilet en fazla hepsi 500 adettir, her zaman biletimi internet üzerinden alırım, ticketturk açılır açılmaz baktım yerler iyi olmadığı için almadım onuda 2-3 saat içinde kapattılar zaten perşembe iki satış noktasınada vardım 600-700 kişilik kuyruk vardı satışların sadece kale arkası olarak yapıldığını görünce kuyruğa girsemde sıra gelmeyeceği için girmedim. Sonra bazı arkadaşlardan aldığım bilgilere göre saat 3 gibi biletlerin bittiğini öğrendim 11-3 arası maksimum iki satış noktasından satılacak bilet miktarı 5 bini geçmez anlayacağınız 2 bin civarı kombine 500 kadar internet ve hadi 5 binde satış noktalarından satış yapıldı desek nerden baksan 25.000 bilet belediyenin vereceği kokteylde kullanılacak. Durup duruken biletler 1-2 lira niye oldu kaç maç oldu hangi maçta türk milli takımının yaptığı maçlar dahil raylı sistem beleşti. Bugün zar zor büyük çabalarla kuzey alttan bilet buldum bu çabayı müsteşar olmak için harcasam kesin olurdum. Anlayacağınız yarın iktidar ve diktatör şovu izleyeceğiz. Haseki buraya yumruk havaya. Maça gelenler sadece maçı izlemekle yetinecek bu kadar futboldan uzak şamata ve siyasetin olacağı ortamda ise takım inşallah kazanır.
Yunus Emre
05.12.2009, 17:21
ben zaten 12:00 gitmeyi düşünüyorum yoksa zor gireriz
alayina38
05.12.2009, 21:12
vallahi ben bu maca dayanamyip sabahin 5inde stadin önüne giderdim
hanimalik
05.12.2009, 21:48
O kadar bilet nereye gitti yarin hepberaber görecegiz. Tribün olarak hiç bir beklentim yok herşeyden bi haber insan topluluğu olcak yarin o stat'ta
38AhmetK.K
05.12.2009, 22:12
vallahi ben bu maca dayanamyip sabahin 5inde stadin önüne giderdim
o saatte maci baslatmazlardi :O:gulme:
O kadar bilet nereye gitti yarin hepberaber görecegiz. Tribün olarak hiç bir beklentim yok herşeyden bi haber insan topluluğu olcak yarin o stat'ta
o bihaberleri takım Allah korusun puan kaybederse gör.senden benden fanatik olurlar .resti çekerler.bi daha gelirsek diye.ah yönetim ah...
kayahan anlamamışsın sen :))) internetten sadece 3 blok satıldı ve bunu da kayseri taraftarları aldı hep. görende 30 bin adet internetten satıldı sanacak. 20 bin bilet boydak belediye ve yöneticilerin ellerinde. eşlere dostlara dağıtıyorlar. kale arkalarında ise sıraya girip bilet alanlar olacak.
Saçma sapan yorum yapmaya gerek yok. 33 bin kişi olacak bu maçta..
Ticketturkun açıklamasını okumadın sanırım.. Kombine,vip gibi trübünler harici 20 bin bilet satılabilir durumda diyor... Bunun 2-3 bin civarı ilk gün satıldı Güney Kale arkası ve Batı üst trübünleri satıldı..1 gün sonrada kalan biletler satıldı..Boydak almadım diyor belediyede aynı şekilde.. O kuyruğu gördükten sonra bu biletlerin perşembe günü satıldığına inanıyorum ben.. Perşembe 11 de gittim kuyruk neredeyse belediyeye dayanmıştı.Aynı şekilde Örnek kitabevinin önündede baya kuyruk vardı.. Stad full dolacak insallah güzel bir sonuçla ayrılırız..
bursalılar internetten nasıl bilet alacak hemde doğu ve batı tribünlerinden almışlar adamlar bursalı adı üzerinde doğru söylüyor mu sanıyorsunuz. İnternetten satılan bilet en fazla hepsi 500 adettir, her zaman biletimi internet üzerinden alırım, ticketturk açılır açılmaz baktım yerler iyi olmadığı için almadım onuda 2-3 saat içinde kapattılar zaten perşembe iki satış noktasınada vardım 600-700 kişilik kuyruk vardı satışların sadece kale arkası olarak yapıldığını görünce kuyruğa girsemde sıra gelmeyeceği için girmedim. Sonra bazı arkadaşlardan aldığım bilgilere göre saat 3 gibi biletlerin bittiğini öğrendim 11-3 arası maksimum iki satış noktasından satılacak bilet miktarı 5 bini geçmez anlayacağınız 2 bin civarı kombine 500 kadar internet ve hadi 5 binde satış noktalarından satış yapıldı desek nerden baksan 25.000 bilet belediyenin vereceği kokteylde kullanılacak. Durup duruken biletler 1-2 lira niye oldu kaç maç oldu hangi maçta türk milli takımının yaptığı maçlar dahil raylı sistem beleşti. Bugün zar zor büyük çabalarla kuzey alttan bilet buldum bu çabayı müsteşar olmak için harcasam kesin olurdum. Anlayacağınız yarın iktidar ve diktatör şovu izleyeceğiz. Haseki buraya yumruk havaya. Maça gelenler sadece maçı izlemekle yetinecek bu kadar futboldan uzak şamata ve siyasetin olacağı ortamda ise takım inşallah kazanır.
500 kadar internetmi?.. Arkadaşım Batı trübününde 1000 den fazla bilet satıldı çarşamba günü.Güney kale arkası üst trübünde var.. Herşeye muhalif olarak amacınız nedir anlamıyorum.Perşembe günü Doğu trübününden bilet alan birsürü kişi var buna ne diyeceksiniz..benim arkadasım Doğu alt trübünden bilet aldı..Olayın Hasekiyle alakası nedir her olumsuzlukta siyasi görüşünüz icabı yetkilileri karalamakla birşey elde edemezsiniz.Bileti belirleyen Hasekimi.Belediye sitesinde bilet almadık diye açıklama yapıyor hala suçluyorsunuz.. Biletler 1-2 lira olmamalıydı yönetiminde bu açıklamadan dolayı pişman olduğuna eminim.. Açıklamayı yaptıktan sonra geri dönemediler..
Bilet karmaşası sadece bizim şehrimizde olmuyor.. İstanbul takımlarının bilet sıralarında adamlar birbirlerinin üstüne çıkıyor. İyi yerden bilet almak isteyen,Perşembe sabah erken saatlerde sıraya girseydi Doğu trübününde istedigi yerden alırdı.. ama saat 10-11 gibi gidersen iyi yerden bilette alamazsın başkalarını suçlamak yerine kendine suç bul..
tutkumsun38
06.12.2009, 10:47
gezgins
bilip bilmeden yorum yapan sensin. Perşembe saat 8 de sıraya girip 12 de bilet alan biriyim ben ne konuşuyorsun. Örnek kitabevinden de arkadaşım aldı bileti. Örnek kkırtasiyede sadece güney kale arkası royland cafede ilk başlarda kuzey kale arkası ve daha sonra güney kale arkası üst satıldı. Doğu ve batı satışı yapılmadı. internetten de sadece batı üst tribunun 3 bloğu satışa çıktı ve 2 saat içinde o da kapatıldı.
Ticcetturk açıklaması baştan sona yalan yanlış bilgilerle dolu. Ayrıca doğu alt ve batı alt tribunleri kimlerde olduğu belli oluyor. birilerine sor öğrenirsin. Belediyede çalışan kişiler, yöneticlerin eş ve dostları hep nedense doğu alt ve batı alt... çıkıp biri desinki ben doğu alttan ve batı alttan şu gün satış gişesinden bilet aldım hani nerde bir tane adam bile yok öle diyen...
Sadece 13 bin bilet satışa çıkmıştır. Bu da çok açık ortadadır. Yalan söylemiyoruz çıkıp biri desinki ben perşembe sıra bekliyordum ve doğu veya batı alttan bilet aldım diye.. hadii çıkıp biri desin ve üstüne yemin etsin..
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.