PDA

Tam Sürümü Gör : Medya bizi Gördü üstüne Gidelim

!brhyme
21.10.2007, 19:45
arkadaşlar İstanbul medyası sonunda yola gelmeye başladı (NTV'yi bu tanımın içine koymamak gerekiyo diğerleri gibi değil ama neyse)

Okay Karacan'ı tanıyorum daha önce bir çok programda izledim çok şahit oldum ona teşekkür maili gönderelim.yaptıkları program için o gerekeni yapıp cevabı verecektir.

Şunu unutmayalım biz hep yakınıyoruz bizi görmüyorlar diye "Evet birileri bizi Gördü ve Bunu Ödüllendirelim"

! her kes teşekkür maili atsın , sesimizi duysunlar , yaptıkları işi görüyor ve destekliyoruz bu mesajı verelim!!!

okay.karacan@ntv.com.tr mail adresi

:JCuz:

!brhyme
21.10.2007, 19:50
İyi Günler ,

Cumartesi günü yayınlanan Güzel Oyun Futbol programında Kayserispor'umuz için zaman ayırdığınız için ve harcanan emeği diğer medya grupları gibi görmezlikten gelmediğiniz için sizi içtenlikle kutlarız!.

Kayserispor taraftarları olarak Başta Ntv ailesine , programı sunan ve görüntülere harika sesiyle hayat veren Siz'e , Kayseri'ye kadar gelip buradan görüntüler alan Levent Demirkay , Rafet Topçu ve diğer emeği geçenlere Yürekten teşekkür ederiz...

anti_ist_38
21.10.2007, 19:53
gonderıyorum....

!brhyme
21.10.2007, 21:31
sayın forum üyeleri siz değil miydiniz medya bizi görmüyor diye ! lütfen bu konuda duyarlı olalım !

ahmetg38
22.10.2007, 00:37
herkes atmalı güsel bir haber

fakilic
22.10.2007, 14:46
G.SARAY maçı öncesi TRT'ye bu şekil bir belgesel yapmaları için mail yollamıştım ve demiştim ki " Hazır ekipleriniz Kayseri'ye gelmişken yeni stadımızı da Türkiye'ye gösterseler..." Fakat lavuk TRTciler dikkate almadı. Hem Stadyum'daki Erdoğan'a hem de Telelig'deki Kerem Öncel'e mail yolladım. Fakat özde değil sözde Anadolu destekçisi lavuklar teklifimizi dikkate almadı. Aferin Okay Karaca'a ve aferin NTV'ye

Muzaffer
22.10.2007, 15:47
Okay Karacan'ı yıllardır takip ederim ve severekte izlediğim birisi.
Gerek maç anlatımı gerekse olaylara bakış açısı tam bir profesyonel.
Bu tür insanların medyada yer alması gerççektende çok güsel.

develideportivo
22.10.2007, 16:14
Ben de Teşekkür maili attım ve sağolsun cevap dahi verdiler.

YAKAMOZ_38
24.10.2007, 11:05
bende gönderdim