PDA

Tam Sürümü Gör : ANKS Yönetim Oluşumu!!

Mavisakal
21.10.2007, 20:59
ANKS Grubu olarak yeni yüzlere ihtiyacımız olduğu düşüncesinden dolayı Yönetimsel bir oluşuma gidip kitlemizi arttırma kararı aldık.Bu oluşum için yönetimimizde yer alacak arkadaşlarımız bazı görevler için zorunlu olarak Ankara'da bulunması gerekmiyor,İşte grubumuzda görev verilecek bölümler;

Yerel Basınla ilişkiler ( Ankara Yerel Medya ) ( 3 Görevli )

Organizasyon Çalışmaları ( 3 Görevli )

Pankart Hazırlama ( 2 görevli )

Reklam Çalışmaları ( 4 görevli )

Yapılacak Afiş çalışmalarımız için Grafik Görevlisi ( 1 görevli )

Muhasebe Görevlisi ( 1 görevli )

..
Bölümler zamanla artacaktır, Görevli olacak arkadaşlar, İsim -Soyisim- Telefon numaraları ile birlikde listelenecek ve noter tastidiği yönetimimizce yapıldıkdan sonra görevlerine başlayacaklar.

DipNot: Her ANKS üyesi Grup adına açılacak Banka Hesabına Her Ay 5 YTL yatırdıkları taktirde üyelikleri devam edecektir, bu paralar makbuzlanacak ve Muhasebe görevlisi olacak arkadaşımız ve yönetimimiz tarafından saklanacaktır.Bu toplanan ücretler ise kimi zaman deplasman için otobüs , kimi zaman da Ankara maçlarında Pankart yapımı vb. masraflar için kullanılacaktır.

ANKS YÖNETİM

anti_ist_38
21.10.2007, 21:11
guzel bı proje ama yonetımden azda olsa destek olması lazım...

Mavisakal
21.10.2007, 21:14
kendi kadromuzu kurdukdan sonra yönetimin her konuda yardımcı olacağına inanıyorum. Recep Mamur ve Süleyman Hurma ile gerekli bir konu olduğunda birebir ben görüşeceğim.

F.K
21.10.2007, 21:15
Çok Güzel Bir Gelişme Umarım Katılım Olur Başarılar Dilerim

Necati
21.10.2007, 21:51
para yatırılmadığında 14 tane üye yoktu şimdi her ay 5 ytl veren 14 kişi çıkmaz bence

Mavisakal
21.10.2007, 21:54
bütün çalışmalarımız zaten üye sayısını arttırmaya yetecektir, afişler,organizasyonlar, pankartlar ..

Kapadokyalı
21.10.2007, 21:56
ankaradayım ama yönetim kadrosunda olup sürekli olarak işlerle ilgilenemem. ama taraftar olarak yer alırım.parada çok cüzzi bir miktar.yeni oluşumlar için böyle fikirlere ihtiyacımız var.çok güzel düşünce inşallah kulüpde destek verir

Mavisakal
21.10.2007, 23:32
sarı şeytan bana özel mesaj yolu ile isim- soyisim ve telefon numaranı iletirsen sevinirim, listeye alıyorum adını ozman , hayırlı olsun.

batuhandan
21.10.2007, 23:47
bravo mavicik tebrik ederim seni, böyle güzel düşünceler ve uygulamalar yapan arkadaşlara bayılıyorum

Mavisakal
21.10.2007, 23:56
bravo mavicik tebrik ederim seni, böyle güzel düşünceler ve uygulamalar yapan arkadaşlara bayılıyorum

mavicik? anlıyamadım?

Mavisakal
22.10.2007, 01:53
herkes seviyesini korusun beyler yazılar yazarken!!

zirveci38
22.10.2007, 14:10
Ankara'daki G.Birliği maçını izleyen ve Kayserispor'u çok seven ve takdir eden Samsun'lu bir arkadaşım, maçta en çok 1000 kişinin bulunduğunu söyledi.Bunun 150-200 kadarı da Kayseri'li dedi.
Şu gerçeği görmemekte ısrarcıyız: Bu şehirde 1 YTL ye bile maça gitmekten kaçınan SORUMSUZ taraftarla bir yere varılmaz. Arkadaşımız güzel yazmış: "Para yatırılmadığında bile 14 tane üye yoktu, şimdi nasıl olacak ? "diyor...İşte asıl GERÇEK bu !
Kayserispor bir zamanlar Başkent'e 3-4 bin taraftarıyla giderdi.Peki ya şimdi ? Ankara'ya topu topu bir otobüs dolusu taraftar gidiyor.Bu takıma,bu koca kente yakışır ve yeter mi arkadaşlar ?:uzgunum:

para yatırılmadığında 14 tane üye yoktu şimdi her ay 5 ytl veren 14 kişi çıkmaz bence

Fatih Y.
22.10.2007, 15:38
Köstek Yerine DESTEK Olsak Diyorum

Muzaffer
22.10.2007, 16:49
İnşallah katılım beklediğiniz gibi olur.

mehmet_efe
22.10.2007, 16:56
zirveci38 kardeşim sen ankaraya maca gittin mi

zirveci38
22.10.2007, 17:53
ANKARA'YA GİTMEK ÖNEMLİ Mİ ?
mehmet_efe rumuzlu kardeşimize:
Yorumumu dikkatle okusaydın, Ankara'daki maçı Samsun'lu bir arkadaşımın takip ettiğini ve durumu bana ilettiğini belirttiğimi görürdün.Benim veya bir başkasının Ankara'ya gitmesi hiç önemli değil...Biz bu takımın arkasından taa Rize'lere,Kuşadası'na,Çorum'a, Çubuk'a, Sivas'a,Konya'ya,İzmir'e , Antep'e,Erzurum'a,Adana'ya, Mersin'e çoook gittik. Şimdi sıra başkalarında...Ama ben diyorum ki, Ankara'ya zamanında 3000 taraftarla çıkarma yapan o Kayserispor taraftarı nerede ???
Evindeki maçı beleşe yani 1 YTL ye izlemeye üşenen taraftar mı bu Kayserispor'a sahip çıkacak ? Bizim anlatmak istediğimiz o...Yanlış anlamayın lütfen...

ANT!bizans
23.10.2007, 13:43
hayırlısı

YAKAMOZ_38
24.10.2007, 12:29
Benim veya bir başkasının Ankara'ya gitmesi hiç önemli değil...

iyi öyleyse niye yorum yazıyosun sende gideceksinki başta ondan sonra birilerine niye gitmiyorsunuz diyeceksin sen gelme o gelmesin bu gelmesin kim gelecek daha önce çok gitmişin yine devam et gitmeyeki başkalarınada konuşma şansın olsun

Kapadokyalı
24.10.2007, 14:52
oluşum için veya dernege üyelik için kimseden ses çıkmıyor.ankaradki ks liler nerde

Mavisakal
24.10.2007, 15:26
Bugün 3-5 yerle görüştüm ve olumlu sonuçlar aldım, deplasman otobüsü ayarlıyorum, umarım olumlu sonuçlanır, tabi önce ankaradaki arkadaşların ortaya çıkması gerek ve bende varım demesi lazım.

Roy Keane
24.10.2007, 22:04
Taner ANKS'ın tribün lideridir. ANKS için de son derece olumlu kararlar almıştır ve aldığı kararları desteklemek, onun arkasında durmak icap eder değil mi? Unutmayınız Taner (mavisakal) bitti tükendi dediğimiz bir tribün grubuna deplasman otobüsü ayarlayabilecek kadar inandı ANKS'a. Onun inancını boşa çıkarmayınız.

Necati
24.10.2007, 22:38
ANKS ın misyonu nedir yani sadece kayserisporu mu kapsayacak yoksa erciyesspora da destek verecek mi umarım takım kayırma yapmaz

Mavisakal
24.10.2007, 22:57
kayseri şehri için mücadele veren her takım için tribünde mücadele vereceğiz..İster Kayserispor olsun , ister Erciyes, ister Ted Koleji, isterse Pansu Şeker hiç farketmez.
Berkim Eyw. Sağolasın, sende biliyosunki bu olaylardan uzak kalmayı tercih etmiştim ama yeterli destek gelirse ANKS için gereken çabayı vereceğim, ama destek şart.

çerkez
26.10.2007, 20:01
anks içinde her türlü organizasyonda varım ne gerekirse yapmaya hazırım deplasman otobüs kalkarsa ankaradn destek gelecektir tenercim sen hetrki organizasyondan bildir

Mavisakal
26.10.2007, 23:53
eyw. çerkez , pankart sorumlusu sensin. kısmetse deplasmanlareada gideceğiz

Roy Keane
27.10.2007, 00:25
kayseri şehri için mücadele veren her takım için tribünde mücadele vereceğiz..İster Kayserispor olsun , ister Erciyes, ister Ted Koleji, isterse Pansu Şeker hiç farketmez.
Berkim Eyw. Sağolasın, sende biliyosunki bu olaylardan uzak kalmayı tercih etmiştim ama yeterli destek gelirse ANKS için gereken çabayı vereceğim, ama destek şart.

Nice organizasyonları başarıyla gerçekleştirmiş olan senden umutluyuz. Arkandayız.

Çerkeze de pankart konusundaki desteği için teşekkürler.