Tam Sürümü Gör : Önemli! Muhtemel Yeni Kayserisporlular!
Merhaba arkadaslar,
dün gece aklima bir düsünce geldi ve forumda paylasmayi uygun gördüm.
Biliyorsunuzki bir cogumuz eskiden baska bir takim tutardik, bende tabii ki dahilinde. Cümlemde bir cogumuz dedigime göre tutmayanlarda vardi elbette.
Örnek olarak benim Kayserisiporlu olmam Kayserisporun Avrupa kupasi maclari ve bu siteyi o zamanlarda tanimam vesile olmustu.
O zamanlar daha bu siteye girerken iki takim i tutuyorum dedigimde tepki görmüstüm, o zamanlar benim "saf" ve "bilgisiz" düsünceme göre ben hakliydim ve daha sonra yani bugün ise bana tepki gösterenlerin hakli oldugunu düsünüyorum.
Yalnizca su var, bugünlerde bir cok genc in Kayserisporu ve bu forumu yeni yeni kesif edeceklerini düsünüyorum. Burayi ziyaret edeceklerdir ve Kayserispor ile alakali birseyler arayacak arastiracaklardir.
Benim sizlerden istegim bu yeni gelecek olan genclere tepkiden ziyade hosgörü gösterilmesi ve bizlerin neden bir takim konusunda bu kadar tutucu oldugumuzu anlatalim ve hakli davamizi düsüncemizi onlari kirmadan incitmeden ve güzel bir sekilde izah edelim derim ...
Ben sahsen MSN'imde bir kac Türkiyede ki akrabamin birden bireye Kayserisporla alakali seyler profilerine yazdiklarini gördüm ve ilgimi cektim, düne kadar daha Kayseriye ilgi duymayanlar tabii ki basari geldigi zaman ilgi duymaya basladilar.
Bazilarinda bir kac günlük bir heves olsa da ve basariya dayanikli olsa da eminimki iclerinden bir kacini sonuna kadar kazanabiliriz, zaten bu isin sonunda, sonuna kadar bir taraftar kazansak karli cikariz diye düsünüyorum.
Ilk olarak benden insallah yeni gelecek olan Kayserisporlu taraftarlara bir demet ... :flowers::flowers::flowers:
sahintoker
14.12.2009, 11:31
Çok haklısın aslında bi başlık açılabilir sabit bir konu neden sadece kayserispor tarzında daha anlayışlı ve ılımlı olmak hem stada taraftar çekmemizi hemde başarı olunca gelenlerin kalıcı olmasını sağlar.
38AhmetK.K
14.12.2009, 15:42
evet bu konuyu gündemden düsürmemek lazim. Bu foruma bu ortama arkadaslarimizi davet etmemiz lazim. Kazanacagimiz her kisi bizi bir adim ileriye götürür.
Üyelik sistemin kolaylastirilmasi da iyi olur diye düsünüyorum yeni gelecek olan cogu kisinin belki taniyip da davetiye alabilecegi kisiler olamaz. Akabine üye olan kisilerlede icabinda birer kisi gönüllü olarak ilgilenebilir diye düsünüyorum ve neden sirf Kayserispor ve neden iki takim olayinin samca oldugu güzel bir uslub da anlatilabilr. Yetkililere duyrulur... Sivas da cikis yakaladigi zaman sanirim taraftar sayisini stad da ve sanal alemde artirmisti...
RITASYUM
14.12.2009, 16:42
bende gs liydim ama artık umrumda değil gs varsa yoksa kayserispor artık
Başarı Geldikçe Taraftarımız Artacak Taraftar Geldikçe Stat doldukçada Başarı Artacak
KyS_ToTTi
14.12.2009, 17:39
Doğru yolu bulan Arkadaşlara tebrikler.
istanbul açılımı:) facebookta msnde Kayserisporla ilgili yazılar görmek hoş.başarı geldikçe sayımız artacaktır....
Volcanic Mount
14.12.2009, 23:40
Konuyu açan üyenin görüşüne katılmıyorum.
Kayserili olunmaz Kayserili doğulur...
BÖRTECINE 38
15.12.2009, 00:14
gecte olsa yaziyi yazan arkadas dogru yolu bulmusun ne mutlusana umarim senin gibi gaflet uykusunda olan kayserililerde biran önce kendine gelir özüne döner ve yalnizca KAYSERISPOR taraftari olurlar .
38AhmetK.K
15.12.2009, 00:42
bende senin görüslerine katilmiyorum
herkes bi cahillik yapabilir ama dogru yolu bulanlari alkislamak gerekir
aklimiz ermedigi dönemlerde herkesin etkileme politikasina yenik düserek yanlis bi sey yapabiliriz. Simdi sen bizlere kayserili olmadigimizi mi demeye calisiyorsun? O zaman seni tebrik ederim kayserili dogan arkadasimiz olarak birde cicek hediye ediyorum :flowers:
sahintoker
15.12.2009, 02:03
Kayserili olunmaz kayserili doğulur yanlışsın
Bu takım için deplasman yapan ceza alan yozgatlı nevşehirli iskenderunlu kardeşlerimiz var:friends:
gaziköylü0038
15.12.2009, 02:14
kayserispor kayserilinin ve türkiyenin takımıdır
Arkadaslar benim görüsüme katilan olur yada olmaz hepsine saygi duyuyorumda bence bu ufak tefek detaylari tartisacagimiz yere yeni gelecek olan taraftari nasil ikna edebiliriz onu düsünmeliyiz.
Örnek diyelim ki yarin bir gün bir taraftar geldi benim birinci takimim Fener dedi ama Kayserisporu da destekliyorum dedi, bu kisiye simdi nasil bir tepki koyacagiz. Onu bir düsünelim nasil bir yol izlenmesi gerek nasil kazanilmasi gerek. Bu gelecek olan sahis 15 de olabilir 35 de olabilir damara göre serbet verilmesi gerek. Bence bunlari oturup konusalim.
Mesela benim GS den nefret ettigim gün Kayserinin Yunanistandaki Larissa maci Kanal D tarafindan söz verilmesine ragmen canli yayinlanmadigi günden itibaren dir. Hatta ben GS yi tutmanin yanlis oldugunu bir nevi kendim kesif ettim oradaki haksizligi gördügüm anda. Hatirlarsiniz, bizim mac yerine fenerin gazoz maci verilmisti bir Alman ücüncü lig takimi ile.
Mesela böyle haksizliklar derlenmesi lazim izah edilmesi lazim, türk milleti genelde haksizliga gelemez bu tür argümanlarla bu gencler ve yaslilar ikna edielbilir. Demek istedigim Kayserili dogulurmu yada dogulmaz yerine nasil Kayserisporlu yapilir onu konusalim.
Metrajzede
15.12.2009, 15:19
NOHYB38 seni ayakta alkışlıorum.Açık yüreklilikle samimi düşüncelerini bizlerle paylaştığın için.Sen Kayseride doğan arkadaşların yapmadığı düşünmediği şeyleri hayata geçirmeye çalıştığın için benim gözümde en büyük KAYSERİLİ sensin.
Elalemin İst takımları İstanbulda doğdukları taraftarları sayesinde mi bu kadar büyük kesme hitap ediolar.Ltfn cahil cahil konusmayalım bu bağnazlıktanda kendimizi arındıralım emin ol faydasını göreceksin KAYSERİDE DOĞAN arkadaşım.Ne alakası var şimdi KAYSERİSPORU sadece kayserili olan ve burda doğanlar mı desteklicek.
Bende bu projenin içinde her zaman var olmak isterim ne görev verilirsede yapmak için elimden geleni yaparım.Gelenlerin kimliğine bakılmaksızın onları KAYSERİSPOR AYRICALIĞI ile tanıştırmak hepimizin boynunun borcu olmalıdır belkide bölelikle doğduğun şehire bi katkın olur boş boş konuşmaktan başka
Sagolasin tesekkür ederim desteginden dolayi. Fakat artik su üyelik sistemi normallestirilsin herkes pc ustasi veya cambazi degil adamlar normal forumlara zor üye oluyor buraya üyelik imkansiz gibi belki bir cok kisi bizim yazdiklarimizi okuyor cevap yazacak ama yazamiyor. Ve isterimki bu konuyu biraz daha güncel tutalim ve tabii ki tartismamiz bir uslub la olsun ve kirmayalim birbirimizi.
muptela_38
16.12.2009, 05:32
Üye olmak isteyenler davetiye sistemiyle üye olabiliyor zaten..
ama üye olmak isteyene davetiye gönderecek biri lazım.. ve üye olmak isteyen forumdan kimseyi tanımıyorsa üye olması dediğiniz gibi biraz zor hele birde forum kullanmayı bilmiyorsa ulaşmayı bilmiyorsa..
Mesaj raporlama sistemi gibi.. üye olmak istiyorum diye bir buton olsa. ve üye olmak isteyenler bu sayede forum yönetimine ulaşabilse diye düşünmekteyim.
her başarı demek takımımıza duyulan güvenin artması demek
LEVENT ŞEKER
03.02.2010, 05:10
Ne alaka şimdi kayserılı dogmakla kayserısporlu olmak,içimizde iskenderunlu.erzurumlu,agrılı.bıngollu hatta sivaslı olupta bizlerle yıllardır maçlara gelenler var kayserisporu desteklemek için....
Kayserispor Türkiyedir ..
(:
Peşindeyiz
03.02.2010, 15:26
Bulunduğu çevrede desteklenen bir takım Kayserispor. O yüzden Kayserili olunmaz, doğulur gibi bir söylem yanlış olur.
Benim birçok Nevşehirli arkadaşım Kayserispor'u destekler. Beraber maçlara gideriz.
NOBY38, açık sözlülüğün ve cesaretinden dolayı seni tebrik ederim, çok haklısın bu konuda..
Senin eski durumunda ki arkadaşlara da tavsiyem.. Kesinlikle bu duyguyu, sevgiyi yaşamalılar. Bir Istanbul takımında kendinden birşey bulamazsın ama bu takım bizim herşeyimiz.
doğru ancak küçüklükten itibaren hangi takımlısın sorusuna verilen cevap 3 tane oluyordu toplum baskısı birine yöneliyorduk.
ama bilinçlenince 5 sene önce kayserispor ve erciyesin maçlarına gitmiştim.
Bedavaydı eya bedaa gibi birşeydi
Yavaş yavaş bilinç oluştu şuan üniersitedeki sınıfımızda kayserili olupda kayserisporluyum diyebilen tek benim(reklam için demiyorum)
yani önce bilinç gerekli.
sahintoker
04.02.2010, 11:26
:confused1:Konuyu açan üyenin görüşüne katılmıyorum.
Ben Diyarbakır doğumluyum
:confused1:
Ben Diyarbakır doğumluyum
o ağır bi laf zatenbilinç gerekli dediğim gibi önemli olan sevmek
Faydali bir konuydu , tozlanmaya bırakılmamalı ..
Evet şimdi hem (Beşiktaşlıyım , Fenerbahçeliyim,Galatasaraylıyım) hem Kayserisporluyum , Kayseri ile maç yaptığı zaman Kayserispor'u tutuyorum tabiki diyen arkadaşlara nasıl yaklaşmalıyız ?
Yunus Emre
03.08.2010, 12:25
ben sadece KAYSERİSPORLUYUM!!! diyen herkesi bekler bu forum
ben sadece KAYSERİSPORLUYUM!!! diyen herkesi bekler bu forum
Forumdan bizene arkadaşım ..
Yoldaki adamı foruma mı üye edecez ?
Ben diyorum ki bu insanlara doğru yolu nasıl gösterebiliriz.
Nasıl anlatabiliriz fikir alışverişi yapalım ..
forumda değil stada bekleriz..
Metrajzede
03.08.2010, 16:06
Şehrin tamamına hitap edilmeli..!!
O yüzden bu ortamda,stadyumda,kahvehane ve okulda sadece esas amaç için birer araçtan ibaret..
Ne yapılması gerektiği konusunda önümüzde güzel bir örnek duruyor
SADECE KAYSERİSPOR kampanyası geliştirilerek tekrardan başlatılabilir..
Yine ben söylediğimle kalacam adım gibi eminim.
Millete hadi bi yerlerden başlayalım dediğimde yok bilmem nesi hastalanıo yada dedesi ölüo ..!
Bu kampanyayla eş zamanlı olarak eğitim kurumlarında,sanayide yapılanmaya gidilmeli...
Sadece KAYSERİSPOR kampanyasında maçlarına dahi gitmedikleri İstanbulun 3 üzleri yerine içlerinde kendilerini bulacakları KAYSERİSPORU tutmaları gerektiği vurgulayıcı ve can alıcı bir dille ifade edilmeli..
Daha bunun gibi bi dünya madde sıralarım ama ortada bunun sorumluluğunu alacak ADAM BULUNMUCAK ...!!!!
Yine kiminin bilmem nesi hastalanacak kimininde dedesi ölecek oooof offf
Yunus Emre
03.08.2010, 16:40
sonuçta sadece kayserisporlu olamk içten gelen bişey ne kadar denilirse densin
Metrajzede
03.08.2010, 16:47
sonuçta sadece kayserisporlu olamk içten gelen bişey ne kadar denilirse densin
Bi yere kadar içten gelen birşey
Burdaki arkadaşlar bile hala bazı şeylerin farkında deiller
1 milyonluk bir şehirde yaşıyoruz ve bu insanlar şuan için uykudalar
Hepsi KAYSERİSPOR için uyanmayı bekliyorlar
---Ligte kalmamızı sırf kendi sempati duyduğu takım şehrine gelsin ve izleyebilsin die içinden geçiriyor
---Ünide KAYSERİLİ OLMAYANLAR gurupça maçlara gidiolardı.Nie die sorduğumda avrupa kupalarına katılsında yabancı takım izleyelim..!!!
---Küçücük çoçuklar sırtlarında kimin forması varsa mahalle arasında öle çağırılıo !
Ben bu insanlara kızamıyorum.Çünkü bilinçli deiller ve asıl kendimi suçluyorum ki onlara o bilinci ne şekilde olursa olsun vermedim die...
Sadece Kayseri Takımları Ulan..!
Yunus Emre
03.08.2010, 17:01
ne yapılabilir desek öneriler nelerdir onları konuşalım
mesela afiş asılabilir v.bb bizde yardım edebilriiz
mesala stada pankart açılmalı..www.kayserispor.org yada forumkayserispor.org diye..
trabzonda var bordomavi.net , kalearkası.net..
Yunus Emre
03.08.2010, 17:12
evet site reklamları yapılabilir pankartlara sahin abi yapar o işin ustası iyi pankart yapıyor
başka neler yapılabilir kayseri bayrakları asılabilir
CivilizationRev
03.08.2010, 21:45
maca girmeden bir kac gönüllü ufak ufak kagitlar hazirlayip davamizi anlatsin genc cocuklara verip memleket milliyetcilik dugularin hitap etsin
sahintoker
04.08.2010, 03:06
maca girmeden bir kac gönüllü ufak ufak kagitlar hazirlayip davamizi anlatsin genc cocuklara verip memleket milliyetcilik dugularin hitap etsin
geçen sezon başında bin civarı dağıtıldı öyle kağıt.
geçen sezon başında bin civarı dağıtıldı öyle kağıt.
bütün tanıdıklarımızı üye yapalım
BEn bugün birini yapacam insallah
siz bu kafayla giderseniz 1 arpa boyu yol alamzsınız. Sadece Kayserisporlularmış. Dİğer takım taraftaları gelse ne olur yani. Onlarada orta sahada konu açılır. orda tartışılır. Hiç yenilik taraftarı değilsiniz. Belki bu sayede bu arkadaşlar Kayserispora sempati duyacaklar. Bekli FB, GS, BJK inadından vazgeçip memleketlerinin takımını destekleyecekler. Biraz matıklı olun, biraz anlayış gösterin be.
sahintoker
04.08.2010, 15:04
siz bu kafayla giderseniz 1 arpa boyu yol alamzsınız. Sadece Kayserisporlularmış. Dİğer takım taraftaları gelse ne olur yani. Onlarada orta sahada konu açılır. orda tartışılır. Hiç yenilik taraftarı değilsiniz. Belki bu sayede bu arkadaşlar Kayserispora sempati duyacaklar. Bekli FB, GS, BJK inadından vazgeçip memleketlerinin takımını destekleyecekler. Biraz matıklı olun, biraz anlayış gösterin be.
Birileri gelecek burda galatasaraydan konuşacak ben yeni meseajlar butonuna bastığımda galatasarayla ilgili haberlerde çıkacak açılmayalım lütfen ben o kadar geniş değilim
Birileri gelecek burda galatasaraydan konuşacak ben yeni meseajlar butonuna bastığımda galatasarayla ilgili haberlerde çıkacak açılmayalım lütfen ben o kadar geniş değilim
abi kısıtlama getirelim yav. sadece şu konuda yazabilsinler. başka konuda yazmak veya başka konuda kayserispor harici yazmak yasak olsun. hemen kestirip atmayalım. Taraftarların sempatisini toplayalımki ileride başarı geldimi destek çok olsun. taraftarı küstürmeyelim. ileri dönük düşünün biraz.
Volcanic Mount
04.08.2010, 16:46
Erciyesi olunmaz Erciyesli doğulur cümlesi ne kadar doğrudur acaba?
1. mesajdaki ilginç durumun nedeni ney bu duyarlı ve güzel konuyu açan arkadaş forumdan men edilmiş açtığı ve anlattığı konu güzel böyle güzel kayseri sporla ilgili konu açan arkadaş nasıl bir kabahat işlemiş olabilir ki kayserispor forumundan men edilsin sadece merak
üzerinde çizgi var ve forumdan men edilmiş diyor krndisi yok ama açtığı güzekl konu gündem de
Arkadaş bir nevi kendisinin bu forum sayesinde kayserisporlu olduğunu anlatmış sonunda bu forum kedisini men etmiş ama eminim ki arkadaş keyserispor forumundan men edilmesiyle kayserispordan soğutmamıştır kendisini çünki bu sevgi öyle bir şeyki bir kez girsin bir daha çıkmaz
38AhmetK.K
04.08.2010, 17:50
1. mesajdaki ilginç durumun nedeni ney bu duyarlı ve güzel konuyu açan arkadaş forumdan men edilmiş açtığı ve anlattığı konu güzel böyle güzel kayseri sporla ilgili konu açan arkadaş nasıl bir kabahat işlemiş olabilir ki kayserispor forumundan men edilsin sadece merak
üzerinde çizgi var ve forumdan men edilmiş diyor krndisi yok ama açtığı güzekl konu gündem de
Arkadaş bir nevi kendisinin bu forum sayesinde kayserisporlu olduğunu anlatmış sonunda bu forum kedisini men etmiş ama eminim ki arkadaş keyserispor forumundan men edilmesiyle kayserispordan soğutmamıştır kendisini çünki bu sevgi öyle bir şeyki bir kez girsin bir daha çıkmaz
http://forum.kayserispor.org/showthread.php?t=10661
http://forum.kayserispor.org/showthread.php?t=10661
sadece merak etmiştim teşekkürler
tabi ki yönetimin kararlarını sorgulamak gibi bir niyetim yok
ama keşke ilgili maddede yazdığı gibi sorgusuzca hemen silinseydi yada o mesajı editlenerek siyaset yasak yazılsaydıda diğer konularda gayet uyumlu ve güzel fikirler üreten arkadaş men edilmeyip forumun kazanılanlar hanesinde kalsaydıda forum daki kan kaybı dursaydı.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.