Tam Sürümü Gör : TSL.10.Hafta| Kayserisporumuz 1-0 Trabzonspor
Freestyle
22.10.2007, 12:12
Turkcell Süper Lig 10. Hafta Maçi
http://www.futbolmerkezi.com/resimler/logolar/kayserisporlogo.jpghttp://www.futbolmerkezi.com/resimler/logolar/turkiye/trabzonsporlogo.jpg
Kayserisporumuz - Trabzonspor
26-10-2007
20.00
Kayseri Atatürk Stadyumu
Not: Trabzonspor teknik direktörü Ziya Dogan görevinden istifa etti
ZİYA DOĞAN İSTİFA ETTİ
TRABZON - Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, görevinden istifa etti.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Doğan, 3-2 mağlup oldukları Beşiktaş maçının ardından yönetim ile bir araya geldiklerini belirterek, ''Karşılıklı olarak aynı niyette olduk ve yollarımızı ayırmaya karar verdik'' dedi.
Doğan, bugün itibarıyla Trabzonspor teknik direktörlüğü görevinden ayrıldığını söyledi.
Kaynak :http://www.aa.com.tr/tr/spor/20/
Keşke istifa etmeseydi biraz daha rahat kazanabilirdik ama neyse son yıllarda en rahat 3 puan aldığımız takım Trabzonspor.
batuhandan
22.10.2007, 13:06
İstifa etmesi kötü olmuş, Ziya hoca çok iyi oynatıyordu takımı :)
Kayserisporun bu maçı kazanmaktan başka düşüncesi olamaz. Umarım Geçmişteki hatalar tekrarlanmaz, orta saha için saido çok iyi bir transfer oldu gençler maçı içinde hakkkında söylenenler gayet olumlu. Koray sanırım bu hafta iyileşir ve kadroda yerini alır. Artık tek sorun forvet umarız gökhan eski forumuna kavuşur.
emre_38_ks
22.10.2007, 13:56
İstifa etmesi kötü olmuş, Ziya hoca çok iyi oynatıyordu takımı :)
Kayserisporun bu maçı kazanmaktan başka düşüncesi olamaz. Umarım Geçmişteki hatalar tekrarlanmaz, orta saha için saido çok iyi bir transfer oldu gençler maçı içinde hakkkında söylenenler gayet olumlu. Koray sanırım bu hafta iyileşir ve kadroda yerini alır. Artık tek sorun forvet umarız gökhan eski forumuna kavuşur.
arkadaslar yapmayın Allah askına gokhan formsuz falan degıl her macta gol atacak dıye de bısey yok..sadece genclerbırlıgı macında atamadı bı de cezalı oldugu denızlı macında onun harıcınde kımse gokhan ı elestırmesın bence..dunyadakı hıcbır forvet her macta gol atmıyo..gokhan her macta gol atsa zaten onu ancak tv den barcelona da falan oynarken ızlerdık:rtfm:
batuhandan
22.10.2007, 14:30
Arkadaşım gol atamadığını söylemedim, milli maçlardan bu yana formsuz olduğunu kasıt ettim.
Form tutmak ayrı bir şey gol atmak ayrı bir şey
Muzaffer
22.10.2007, 15:54
Rakip trabzon..
İşte gerçek bir rakip.
Madem hedef üst sıralar..
Ya yeneceğiz,ya yeneceğiz.
zirveci38
22.10.2007, 17:20
Evet Muzaffer, ya yeneceğiz ya yeneceğiz...Başka çıkar yol düşünemiyoruz tabii ki.Ama, futbolda üç neticenin olduğunu da unutmuyoruz.
Trabzonspor geçmişte "Anadolu Kardeşliği" ,"3 Büyüklere Başkaldırı" masalları ile puanlarımızı hep alır giderdi.Ne zaman ki bunların gerçeği yansıtmadığını defalarca DÜŞEREK ve ACI bir şekilde gördük, işte o zaman beynimize DANK etti !!!
Şimdi durum değişti...Kayserispor son iki sezondur Trabzonspor'a hep kafa tutuyor, yeniyor...Öyle ise ve üst sıraları hedefliyorsak evimizdeki bu maçı mutlaka 3 puanla kapatmalıyız.Teknik Direktör değişiklikleri genelde takıma farklı yansır.İnşallah Cuma akşamı rakip Trabzonspor'da bunu görmeyiz.
bu macı almamız lazım yoksa orta sıralara mucadele eden sıradan bı takım oluruz
ali38_38
22.10.2007, 17:35
üst üste 3.beraberliğimizi alırız bence ts yi zor yeneriz bu futbolla bu hocayla , sakın ilk golü atınca aklımıza biz bu maçı alırız düşüncesi gelmesin ilk golü atsakda son golü atsakda maç bitmeden 5-0 yeniyorda olsak bu hocayla hiç bişey garanti değildir benim umudum yok yenilmeyiz yenemeyiz :shock:
Fatih Y.
22.10.2007, 17:57
Trabzonsporun bu maçtaki Teknik Direktörü Futbolcuları Hüseyin Cimşir miş
Kayserisporun maçı rahat almasını bekliyorum
Kapadokyalı
22.10.2007, 18:01
çok enteresandır sürekli puanlar kaybediyoruz ama bu hafta trabzonu yenersek haftaya istanbul bld ile oynuyoruz.istanbulun bu haftaki rakibi jimnastik.trabzonu yenersek büyük ihtimal jimnastikte belediyeyi yener.haftaya yine ilk 4 te olma hesapları yapmaya başlarız..ama bunların hepsi ihtimal bekleyip görecegiz.hocasız trabzon belkide gaza gelecektir.bellimi olur
Gökdeniz'i hangi sağ bekimiz durduracak merak ediyorum.Sağolasın Hurma.
emre_38_ks
22.10.2007, 18:26
bence bu macı alır artık cıkısa gecerız..daha sonra ıstanbul beledıyeyı yenıp ılk deplasman galıbıyetımıze uzanırız..ardından fenere de bı surprız yaptık mı gerısı gelır..takıma guvenıyorum ben..
trabzonun maçlarını arada bi seyrediyorumda,gökdenizden başka top oynayan adam yok.biz onlardan daha iyi takımız,bence 3-4 tane atarız trabzona
anti_ist_38
22.10.2007, 19:27
Gökdeniz'i hangi sağ bekimiz durduracak merak ediyorum.Sağolasın Hurma.
Gokdenız affetmeyecek valla dostummm durdurmamız ımkansızz gelene gec dıyecez mecbur....
KyS_ToTTi
22.10.2007, 19:36
Bu maçın sonucunu Dolunay ın oyuna ettiği müdahaleler belirleyecektir.Eğer kenarda oturup bişeye karışmazsa yeneriz.
Ama yine Solda Kemal i oynatırsa yandık gitti Defasın Sağ tarafı Zaten yol geçen hanı orada yapabliceğimiz bişey olmadığı için bişey demiyorum ama Sol Kanatta Elinde Fatih Ceylan Gibi bir futbolcu bulundurup bu futbolcuyu 90+ larda vakit geçirmek için oyuna alan hocanın diplomasından şüphe ederim.
İnşallah kendi sahamızda 4 lü defans + 2 ön libero ile oynamayız.
Dolunay bütün maçlara beraberlik parolasıyla çıkıyor galiba öne geçtiğimiz maçlarda gol yiyoruz ama ne hikmetse atak yapacağımıza futbolcularımız vakit geçirmeye ve beraberliğe razı olan bir oyun oynuyoruz.
Trabzonspor ile her zaman çekişmeli maçlar yapmışızdır yine öyle bir maç olacağı kesin İnşallah kazanan Biz oluruz
KyS_ToTTi
22.10.2007, 19:49
KAYSERİSPOR ZOR VİRAJDA
TRABZONSPOR ZİYA DOĞAN ŞOKU YAŞADI.
Ankrara deplasmanında verilmeyen penaltı ile galibiyeti kaçıran Kayserispor, ara vermeden Trabzonspor maçı hazırlıklarına tesislerinde başladı. Öte yandan Trabzonspor’da ise Teknik Direktör Ziya Doğan istifa etti.
Gençlerbirliği maçında iyi oyuna rağmen 2 puan kaybeden Kayserispor, tesislerine moralsiz döndü.26 Ekim Cuma günü saat 20:00’da Trabzonspor’u konuk edecek olan Kayserispor, ligin en zor maçlarından birisini sahasında kazanmak için çalışma yapıyor.
Tesislerdeki hazırlıklarını sakatlıkları süren Koray ve Avendano eksiğiyle sürdüren Kayserispor, bu hafta kazanıp, Gençlerbirliği maçından kaybedilen 2 puanı telafi etmek istiyor.Öte yandan Trabzonspor zorlu maçlar öncesi Teknik Direktör Ziya Doğan'ın istifasıyla sarsıldı. Beşiktaş mağlubiyetinin ardından bir gün izin yapan futbolcular, Kayserispor maçının hazırlıklarını Ziya Doğan ve yardımcılarının istifası nedeniyle Kaptan Hüseyin Çimşir yönetiminde yaptı.
maçın zamanı çok ters. saat 8 de hava buz keser, boş stata oynarız. ama ben doluda yağsa erkilet h-deyim yine
Arkadaşlar insallah alırız maçı ama zor olacağı kesin..Fatih ceylan ın oynama zamanı geldi bence de.Kemal bu yıl çok kötü..
bu baliklari rahat geceriz
yenemezsek ortalık birbirine girer. tolunaycılar-anti tolunaycılar ayrımı başlar
k@yserili_boy
22.10.2007, 22:16
abı valla takım mutiş ama hocamızda sorun var hoca artık bazı seylerı gormelı takımın gelecegıyle oynamamalıdır. TS macında takım kendını goster ıns hamsılerı elı bos gonderır. artık 3 puan almamız lazım yukarılardan kopmamak ıcın şart. hadı kayserı al bu macı
LEVENT ŞEKER
22.10.2007, 22:19
zor bır mac olur trabzon yener benım umudum yok son haftalarda dusus var takımda
ahmetkaracaglar
22.10.2007, 22:54
Eger Trabzon Yenerse Tolunay Istifa Sesleri Yukselecek Tribunlerde ..ama Sanmiyorum Kayserispor 2-0 Alir Gibime Geliyor
trabzonu son iki yıldır yeniyoruz sahamızda biri 2/0 dan gelip 4/2 yendigimiz mac biride gecen sezonun acılıs macında 1/0 yenmistik. bayagı zevkliydi maclar insallah yine böyle olur kazanan taraf biz oluruz
Erkann_38
23.10.2007, 00:14
Kayserispor Bu Maci Affetmez Wallahi Billahi
Quaresmaa
23.10.2007, 00:40
ts ye vereceğiz ayarı
Freestyle
23.10.2007, 11:41
Kayseri şanssızlıktan yakınıyor
Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, Gençlerbirliği maçındaki şanssızlıklarını Trabzonspor maçında kırmak istediklerini belirtti. Şahin, yaptığı açıklamada, cuma günü Trabzonspor maçında kendi sahalarında ve seyircileri önünde oynamanın avantajını kullanacaklarını bildirdi.
Trabzonspor'a iki yıldır kendi sahalarında yenilmediklerini ifade eden Şahin, şunları söyledi: ''Geçen hafta Gençlerbirliği maçında şanssızlıklar nedeniyle iki puan kaybettik. Sadece tartışmalı penaltı pozisyonu nedeniyle değil, ilk yarıda net 4 gol pozisyonumuz vardı, ama şanssızlıklar peşimizi bırakmadı. Bu şanssızlığımızı Trabzonspor maçında kırmak istiyoruz. Gençlerbirliği maçında kaybettiğimiz 2 puanı telafi ederek Trabzonspor maçından 3 puan alacağız. Kendi saha ve seyirci avantajımızı da kullanacağız. Taraftarımızdan takımımızı yalnız bırakmamasını istiyoruz. Trabzonspor, hocasıyla yollarını ayırdı, ama o kendi sorunları. Biz her durumda 3 puan parolasıyla maça çıkıp en iyi şekilde mücadele edeceğiz.''
Şahin, Trabzonspor maçında bilet fiyatlarının da kale arkası tribünde 5, açık tribünde 10 ve kapalı tribünde 100 YTL olacağını sözlerine ekledi.
23.10.2007
Kaynak : AA
ANT!bizans
23.10.2007, 12:25
alırız inş..
inşallah alırız bu maçı , ben umutluyum , Tribünler dolar inşallah...
bu maç tolunay için ölüm kalım maçıdır bende,tüm kredisini yedi bitirdi,ne yapıp edip kazandırması gerekiyor.iddacı gökdenizi durdurdumu,havada karada yeneriz ts yi
Fatih Y.
23.10.2007, 13:20
Bilet Fİyatları gayet Uygun Herkes Maça
Trabzonspor da Kaleci Tolga Zengin ve Ceyhun Sakatlıklarından dolayı bizim maçta forma giyemeyeceklermiş
ibrahim1299
23.10.2007, 13:37
Bu macta her sey belli olacak tolunay bu mac sonunda yenersek tolunayın vadesi biraz daha sürecek gibi 2. yarıya kadar...Eger yenilirsek büyük ihtimal gider...Berabere kalırsak dier hafta alınacak sonuca kalır tolunayın gidip gitmemesi...İnsalla yeneriz trabizonu...Ama eger ki tolunay gidecekse yenilelim ki ileriki haftalarda artık takım kendine gelir eski düzenimize yavas yavas geceriz...Ligin kafasına oynamaya baslarız........
bence bu macı alır artık cıkısa gecerız..daha sonra ıstanbul beledıyeyı yenıp ılk deplasman galıbıyetımıze uzanırız..ardından fenere de bı surprız yaptık mı gerısı gelır..takıma guvenıyorum ben..
Her deplasman maçında öyle diyoruz ama sonuç hep hüsran!
almamiz lazim bu maci ne olursa olsun yoksa artik biraz zor 3. veya 4. olmak
insallah aliriz
mehmet topuz sakat mi bilen var mi ??
ali38_38
23.10.2007, 14:50
ceyhun ve kaleciler tolga sakatmış yani takımın en önemli 2 oyuncusu sakat diyebiliriz büyük bir avantaj bizim için inş yenecez
your_azrail38
23.10.2007, 18:26
Ben söyleyim ilk golü biz atarsak geri çekiliriz, ilk golü Trabzon atarsa geri çekilir yani bu maç beraberlik maçı İnşallah Tolunay Kafkas beni şaşırtırda bu maçı alırız...
insallah bu maci aliriz ve yukarilara dogru tirmanisa geceriz.
anti_ist_38
23.10.2007, 20:09
bılet fıyatları ıyı stat dolar ınsallahh
LEVENT ŞEKER
23.10.2007, 20:23
Rakip trabzon..
İşte gerçek bir rakip.
Madem hedef üst sıralar..
Ya yeneceğiz,ya yeneceğiz.
dıgerlerı sahte rakıpmı ???
LEVENT ŞEKER
23.10.2007, 20:25
zor bır karsılasma olur cıddıye almak lazım tolunay hıc karısmasın cok rahat yenerız bakalım ne yapacak hamsılere karsı
evimizde olmamıza rağmen çok zorlanacağımızı düşünüyorum
trabzonsporun teknik direktörünün istifa etmesi avantaj gibi gözükebilir ama aksine dezavantajdır.
Üstümüzde oluşan baskı üst sıralardan kopmama adına mutlak galip gelmemiz gereken bir maç
Bu maçı kaybedersek tolunay kafkasın gönderileceğini tahmin ediyorum
keşke samet aybaba bursayla anlaşmadan alsaydık
Çetin GÖNEN
23.10.2007, 22:50
Arkadaşlar bende inşallah bu maçta olacağım.
Maçta görüşmek üzere.
YAKAMOZ_38
24.10.2007, 11:16
Zİyada Gİttİ Bu MaÇ Bİzİm Zİya Olsada Farketmezdİ Burasi Kayserİ Burdan ÇikiŞ Yookkkkkkkkk
Freestyle
24.10.2007, 12:51
'HER ŞEY KAYSERİSPOR İÇİN'
Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çamlı, cuma günü Trabzonspor’u mağlup ederek üç puanla sahadan ayrılacaklarını söyledi.
GENÇLERBİRLİĞİ deplasmanında hakem Hüseyin Göçek’e gösterdiği tepkiyle dikkatleri üzerine çeken Ali çamlı, "Göçek’in verdiği yanlış karar iki puan kaybetmemize neden oldu. Maç sonunda tepki göstermemin nedeni ise Kayserispor’un menafaatleri içindi. Şehir olarak bu takımın başarısı için çaba sarfediyoruz. Fakat yanlı ve yanlış bir düdükle emeklerimizin çalınması orada tepki gsötermeme neden oldu. Umarım son yanlı ve yanlış karar olur.
Aksi halde şehir olarak daha sert tepki gösteririz" dedi.
Hocam eger burayı takip ediyorsan size bir şeyler söylemek istiyorum; Takımımız çok iyi bir kadrosu var biz neden çatır çatır top oynamıyoruz ilk golü biz atınca neden defans yapma ihtiyacı duyuyoruz, risk almadan korkuyorsanız hiç bir zaman başarıya ulaşamazsınız .Biz iyi oyun istiyoruz, benim için sol kanatmış sag kanatmış yok defansmış önemli degil takım adam gibi oynasın yenilsin ben yine memnun olurum ama takım lig başladıgından beri hep aynı bir tek antep maçı bana heyacan verdi o maçıda bilindigi gibi kaybettik ama olsun .. Hocam defans çok açık veriyor bunun nedenlerini bizden çok sen iyi bilirsin acayip goller yiyoruz aynı milli takım gibi bence avendona bu takımda yer almalı ama nasıl onu siz bilirsiniz ! bizim sivas'dan neyimiz eksik ? artımız var eksigimiz yok ama adamlara helal olsun lig lideri, demek istedigim yetersiz kaynaklarla bir şeyler başarıla biliyor bizim kaynaklarımızda var ama bir türlü olmuyor neden acaba ? neyse hocam bir gün bu takım bir yerlere gelir ise sizinde payınız olsun .
Bu trabzon maçında galibiyet almalıyız inş yenebiliriz
Gaziantep Bb Banko!!!
Trabzonspor Banko!!!
maraton g deyim bende bileti aldım...inşallah yeneriz bu maçı...
astrifistoncu
24.10.2007, 16:59
biletler kaç para arkadaslar
kale arkası= 5 ytl
maraton(açık)= 10 ytl
kapalı= 100 ytl
astrifistoncu
24.10.2007, 17:09
gerçi şu ortamda kaç para olursa olsun doldurmamız lazım kayseri gibi bir metropolede bu yakışır dolduramazsak yazık 1 milyonluk şehire
goki-topuz
24.10.2007, 17:10
bu Maçı almamız şart
ilk 4ü hedefliyorsak içerde dışarda galibiyet serisi yakalamak lazım
bakın sivasspora lider oldular
kayserispor sivasspordan daha iyi bi takım ve daha iyi bi takım kadrosu var
gökhan ünal ve mehmet topuz türkiyenin en iyi 2 oyuncusu fakat
kayserispor korkak oynuyor
bu takım iyi bir hocayla ligi en az 4. bitirir
buna herkesin inanması lazım önce toplunay kafkasın
6.lık başarıdır diyor
iyi niyetli olduğuna hiç şüphem yok çok karakterli bir insan fakat iyi bi hoca değil 10. haftaya kadar
bu maçı alacaz hadi kral hadi topuz
Fatih Y.
24.10.2007, 17:41
KAYSERİSPOR HAMSİ AVINDA
MİRABOĞLU: ŞANSIZLIĞIMIZI KIRACAĞIZ
Ligin 10. haftasının açılış maçında Trabzonspor’u konuk edecek olan Kayserispor, sahasında kazanmak için hazırlık yapıyor. İki oyuncusundan yoksun çalışan Sarı-Kırmızılılar Cuma günü saat 20:00’da oynanacak maçta taraftarın desteğini bekliyorlar. As Başkan Şaban Miraboğlu, Trabzonspor maçında şansızlığı yenip 3 puanı hanelerine yazdıracaklarını söyledi.
Teknik Direktör Tolunay Kafkas nezaretinde Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren Kayserispor, 10. haftanın açılış maçını kazanmak için çalışma yapıyor.
Bu sezon defans bölgesinde problem yaşayan Sarı-Kırmızılılar Trabzonspor maçında sıkıntı yaşamak istemiyor.Günü tek idmanla geçiren Kayserispor Cuma günü saat 20:00’da haftanın açılış maçına sakatlıkları süren Koray ve Avendano eksiğiyle çıkacak.Öte yandan Kayserispor As Başkanı Şaban Miraboğlu, Gençlerbirliği maçında şanssızlıkla puan kaybettiklerini belirterek “İnşallah bu hafta Trabzonspor karşısında şanssızlığımızı kırıp, 3 puanı hanemize yazdıracağız” dedi. Trabzonspor'a iki yıldır kendi sahalarında yenilmediklerini belirten Şaban Miraboğlu, ''Geçen hafta Gençlerbirliği maçında şanssızlıklar nedeniyle iki puan kaybettik. Sadece tartışmalı penaltı pozisyonu nedeniyle değil, ilk yarıda net 4 gol pozisyonumuz vardı, ama şanssızlıklar peşimizi bırakmadı. Bu şanssızlığımızı Trabzonspor maçında kırmak istiyoruz. '' dedi. Trabzonspor maçında bilet fiyatlarının kale arkası 5, açık 10 ve kapalı tribünde 100 YTL olarak satışa çıktığını belirten Miraboğlu, Cuma günü saat 20:00’da herkesi Kayserispor’a destek vermeye davet etti.
Kaynak : www.erciyestv.com.tr
koseficient
24.10.2007, 18:25
seneler önce bir ks-ts maçı vardı, 5-6 bitmişti, istanbulda ertesi günkü matemetik vizesine çalışırken kulağım kayserideydi. zaten 11 gol olunca ders mers hikay olmuştu. bi de yenilince hiç çalışamadım, vizeden 100 üzerinden 2 almayı başarmıştım. Bi de çocukluğumda ki 6-2 lik başbakanlık maçı, onu hiç unutamam...O gün bugündür trabzondan gıcık kaparım. Trabzonu, bu zavallı halinde yakalamışken beş, altı atmazsak içim rahatlamıycak...tek korkum tolunay trabzona ....
ali38_38
24.10.2007, 18:50
5-6 atacak güçteyiz
6-7 yiyecek kadarda kötü defansımız var ? haksızmıyım ts nin kalecisi yedek sonuçda tolga kadar iyi duramaz bunu değerlendirirsek çok gol atarız :clapping:
6-7 yiyecek kadarda kötü defansımız var ? haksızmıyım ts nin kalecisi yedek sonuçda tolga kadar iyi duramaz bunu değerlendirirsek çok gol atarız :clapping:
oda doğru.2 tane durmuş,3 tane avendano hata yapar al sana 5 gol
ama ciddi eğer 11 oyuncunun 11ide adam gibi oynasın 5-6 rahat atarız. ama ruh yok
evet dogru ama yinede çok büyük bi avantaj degil elimize geçen fırsatları degerlendirirsek o zaman avantaj olur işte..
ceyhun ve kaleciler tolga sakatmış yani takımın en önemli 2 oyuncusu sakat diyebiliriz büyük bir avantaj bizim için inş yenecez
teknik direktörleri yokki :) büyük eksiğe bak ::
anti_ist_38
24.10.2007, 19:31
ceyhun yoksa ısımız bıraz daha kolaylasırrr ama gokdenızı kım engellıycekk sanırım oda bız taraftarlara dusuyorr top gokdenıze geldıgındee baslıycazzz .... PARA SİKEE İSTE GOKDENIZ İSTEEE :d:d:d:d
Quaresmaa
24.10.2007, 19:35
gökdeniz fln hikaye biz niye düşünüyoruz kim tutacak diye onalar düşünsünler mehmet topuzu gökhan ünalı cangele yi kim tutacak diye hamsi pilavu var cuma akşamı
Freestyle
24.10.2007, 19:43
Ertugrul Hoca ile eger göreve yeni basladigi ilk maçi saymaz isek Trabzon karsisinda maglubiyet almadik.
Geçen sezon sol kanadimizdan yoksun 4-5 eksikle gittigimiz maçta bile çok rahat galip gelebilirdik.
koseficient
24.10.2007, 20:20
ceyhun yoksa ısımız bıraz daha kolaylasırrr ama gokdenızı kım engellıycekk sanırım oda bız taraftarlara dusuyorr top gokdenıze geldıgındee baslıycazzz .... PARA SİKEE İSTE GOKDENIZ İSTEEE :d:d:d:d
top gokdenıze geldıgındee : çimlere basma gökdeniz çimleri eziyorsun, kusura bakma gökdeniz :papatya: 'e benziyorsun...:
trabzonsporun geçici teknik direktörü özkan sümer miş
kim olursa olsun 3puan sart 1puan acmaz bizi
maçın hakemleride belli oldu hakem Yunus Yıldırım, yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Arkın Akgöl, dördüncü hakemliği ise Mete Kalkavan yapacak.
ak3838kys
25.10.2007, 10:29
inşallah türk bayraklarıyla şenlendireceğiz stadımızı 2-1 biizm maç
ak3838kys
25.10.2007, 10:30
bu arada kosefi sen kimsin ya amerikan bayrağı var türk oğlu türküz defol amerikancıysan
Trabzonspor ile Kayserispor 23. kez
Trabzonspor ile Kayserispor cuma günü yapacakları karşılaşmayla ligde 23. kez karşı karşıya gelecekler. Bugüne dek iki takım arasında yapılan 22 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 15-3 üstünlüğü bulunuyor. 4 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
Trabzonspor, sözkonusu karşılaşmalarda 42 gol atarken kalesinde 21 gol gördü.
Karadeniz ekibi, Kayserispor deplasmanında ise son 2 sezondur galip gelemiyor. Bordo-mavililer, Kayserispor'a 4-2 ve 1-0'lık sonuçla mağlup oldu.
Kaynak: Ajansspor
yalnızkurt38
25.10.2007, 13:36
bu maçı rahat alacagız taraftarın destegiyle inşallah
TRABZONSPOR'DA ERSUN YANAL DÖNEMİ-
Trabzonspor aradığı çalıştırıcıyı Türkiye'de buldu.
Ziya Doğan görevden ayrıldığından beri yurt içi ve yurt dışında çeşitli hocalarla görüşen Trabzonspor Ersun Yanal ile anlaşmaya vardı.
Geride kalan hafta sonunda Beşiktaş ile karşılaşan Trabzonspor 2-0 önde olduğu maçta 10 kişi kalan rakibine 3-2 yenildikten sonra Ziya Doğan'ın görevden ayrılmasıyla teknik direktörsüz kaldı. Bir çok ismin adının geçtiği Trabzonspor iki gündür yoğun bir şekilde görüştüğü Ersun Yanal ile her konuda anlaştı.
Trabzonspor'a 3 yıllık imza atacak olan Ersun Yanal en son Gençlerbirliği ile anlaşmasına karşın maça çıkamadan görevinden istifa etmiş ve aktif olarak en son Vestel Manisaspor'da görev yapmıştı.
-RESMİ AÇIKLAMA DA GELDİ-
Kulüp basın sözcüsü Zeyyat Kafkas yaptığı açıklamada, Ersun Yanal ile anlaştıklarını belirtti. Ersun Yanal ile şu an birlikte olduklarını dile getiren Kafkas, ''Detayları görüşüyoruz. Cumartesi günü hocamızla basın huzurunda sözleşme yapacağız'' dedi.
Ersun Yanal'ın Perşembe akşamı Kayseri'ye gideceği ve Cuma günü bordo-mavili takımın Kayserispor ile yapacağı maçı izleyeceği bildirildi.
bu maçı kazanmalıyız bu aralarda kötü sonuçlar aldık bu maç ile telefi etmeliyiz
Quaresmaa
25.10.2007, 19:35
bu maçla seri yakalamalıyız inşallah öylede olacak
LEVENT ŞEKER
25.10.2007, 19:48
kayseri 3 trabzon 1 dıyorum
bu arada kosefi sen kimsin ya amerikan bayrağı var türk oğlu türküz defol amerikancıysan
united states of kayseri....yeni pankartlardan biri. kimseye yargısız infaz yapmayalım:shhh:
anti_ist_38
25.10.2007, 20:54
alacaz ınsallah ama bugun bılet aldım daha B bloktaydı kale arkası ınsallah yarın hepsı satılır bıter....
Freestyle
26.10.2007, 02:18
aman bizim maçi izlesin sadece müdahale etmesin ersun :)
koseficient
26.10.2007, 02:28
ersun yanal manisaya ilk başladığı sıra 7 atmıştık evvelki sene, gine bi hayırlı olsun deriz ersun hocaya. bu sefer altımı olur yedimi onu bilmem.
bu arada bazı arkadaşlar avatardan hoşlanmamış, geçen sene erciyes-kayseri maçı için hazırladığımız bi pankarttı sadece, "united states of kayseri" erciyes-kayseri birlikteliğini vurgulamak ve birazda "republic of fb"ye gönderme olsun diye, o pankartı çılgınlar, bi kaç maçta da açmışlardı, maça gelenler bilir. arkadaş, son günlerin acısını beraber yaşıyoruz, ama lütfen bilmeden kimseyi kırma...
Türk eriyiz biz, silsilemiz kahraman;
Müslümanız hakka tapan müslüman....
Fatih Y.
26.10.2007, 08:34
Kral gözdağı verdi
Kayserispor'un golcü futbolcusu Gökhan Ünal, bugün oynanacak Trabzonspor sınavı öncesi FANATİK'e konuştu: Büyük takımlara karşı olan belirgin üstünlüğümüz bu maçla devam edecek.
26.10.2007
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/7_7288__gokhan2610.jpg
Özellikle milli maçlardan sonra eleştiri oklarının hedefi olan Kayserispor’un yıldız oyuncusu Gökhan Ünal, sessizliğini FANATİK’e bozdu. Eleştirilere her zaman açık olduğunu kaydeden golcü futbolcu, “Ancak kişiliğime laf edilirse sesimi çıkarırım. Bugüne kadar ne söylediysem, o sözlerin arkasında durdum” dedi. Trabzonspor maçına yönelik ise iddialı sözler sarfeden Gökhan, şunları söyledi: “Bu karşılaşma bizim için yeni bir başlangıç olacak. Son haftalarda aldığımız sonuçlardan sonra üzerimizdeki baskıyı yok etmek için Trabzonspor’u mutlaka yenmeliyiz. Son iki sezonda sadece bir kez Galatasaray’a yenildik. Büyük takımlara karşı belirgin bir üstünlüğümüz var. Taraftarımızın desteği ile Trabzonspor’u puansız göndereceğiz.”
M.Ali SABUNCU
Fatih Y.
26.10.2007, 08:42
Süper lig'de bugün Kayseri-Trabzon
Trabzon son iki sezondur evinde yenemediği Kayserispor'u bu kez geçmenin planını yaptı
En kritik 90
Trabzon son iki sezondur evinde yenemediği Kayserispor'u bu kez geçmenin planını yaptı.
Trabzonspor, Turkcell Süper Lig'in 10. hafta açılış maçında bugün deplasmanda Kayserispor ile mücadele edecek. Atatürk Stadı'nda oynanacak maç 20.00'de başlayacak. Yunus Yıldırım'ın yöneteceği karşılaşma Lig TV'den yayınlanacak. Karadeniz ekibi, bu sezon deplasmanda oynadığı hiçbir maçı kaybetmedi. Bordo-mavililerin, Kayserispor ile yaptığı 22 maçta
15-3 üstünlüğü bulunuyor. Ancak Kayseri deplasmanında son 2 sezondur galip gelemeyen Trabzonspor, rakibine 4-2 ve 1-0 yenildi.
Kayserispor
İvankov
Durmuş
Ali Turan
Aydın
Toledo
Mehmet Topuz
Saidou
Ragıp
Mehmet Eren
Gökhan Ünal
Leonardo
Trabzonspor
Ahmet Şahin
Serkan
Erdinç
Risp
Mustafa Keçeli
Yattara
Hüseyin
Ayman
Hasan (Ceyhun)
Gökdeniz
Umut
Stat: Atatürk
Yayın: Lig TV
Saat: 20.00
Hakem: Yunus Yıldırım
Kapadokyalı
26.10.2007, 08:53
yok inanmam bu işte bi terslik var.kemal kadroda yok.olacak şey degil
ssaydamm
26.10.2007, 11:14
kale arkası:5
acık trübin:10
kapalı : işimiz olmaz :):)(genede yazayım 100 ytl)
ben carsambadan aldım biletimi bütün arkadaşlarımızı bayrakları ile birlikte bekliyorum.
saygılar..
superluxsick38
26.10.2007, 11:20
Kadroya bakıyorumda süper kadromuz var, bir tek M. Eren sırıtıyor orda ahhh Ceylanımız olsa.
Freestyle
26.10.2007, 12:05
Yav bu adi Risp durdu durdu da tam bizim maça mi düzeldi
paf ligi sonucu
kayseri paf : 2
trabzon paf: 1
maç sonucu
bayraklarla donatalım,8 bin bayrağa güvenmeyin kalmaz size.hadi kayseri maça
k@yserili_boy
26.10.2007, 16:29
ıns aksamda kayserımız yener hadı kayserı costur bızı
hayal dünyan genişmiş arkadaş?*
Freestyle
26.10.2007, 17:14
Trabzonspor, Kayseri ile karşılaşıyor
Trabzon’da günlerdir gündem başka ama takım bugün zorlu serinin ilk maçına çıkıyor. Bordo-Mavililer, çıkış arıyor, rakip bir üst sıradaki Kayserispor...
Trabzon'da günlerdir gündem başka ama takım bugün zorlu serinin ilk maçına çıkıyor.
Beşiktaş yara vermişti
Trabzonspor'da gündem bugün zorunlu bir şekilde futbola kayıyor... Günlerdir genel kurulu, hoca konusunu ve diğer gelişmeleri konuşan Bordo-Mavililer, artık lige dönüyor. Oldukça zorlu bir seriye girecek olan Karadeniz ekibi, 10. haftanın açılışını Kayserispor ile yapıyor, hemen üstünde yer alan Kayserispor’a konuk oluyor. Geçtiğimiz hafta evinde oynadığı maçta 2-0’dan 3-2’lik skorla Beşiktaş’a yenilen Trabzonspor, hem yara sarmak hem de çıkış yakalamak istiyor.
Tolga yok, Ceyhun belki
konuk konumundaki Trabzonspor’da en önemli eksik, Beşiktaş maçında sakatlanan kaleci Tolga. Teknik heyetin genç file bekçisinin yerine Ahmet’i hazırladığı öğrenilirken, son anda kadroya alınmasına karar verilen Ceyhun’un sahaya çıkıp çıkmayacağı ise maç saati belli olacak. Trabzonspor, zorlu Kayserispor müsabakasının ardından Ankaraspor ile evinde, Denizlispor ile deplasmanda ve sonra yine Avni Aker’de Galatasaray ile kozlarını paylaşacak.
Kayserispor: İvankov, Durmuş, Ali Turan, Aydın, Toledo, Mehmet Topuz, Saidou, Ragıp, Mehmet Eren, Gökhan Ünal, Leonardo
Trabzonspor: Ahmet Şahin, Serkan, Erdinç, Risp, Mustafa Keçeli, Yattara, Hüseyin, Ayman,
Hasan (Ceyhun), Gökdeniz, Umut
Stat: Atatürk
Bu haber toplam 1490 defa okunmuştur.
Fatih Y.
26.10.2007, 17:49
Haydi HErkes Maça Ben Yola çıkıyorum :D
fatih abi benim yerimede git :cray:
Kapadokyalı
26.10.2007, 17:55
bu maçtan umutluyum.içimde farklı bi heyecan var.alacaz bu maçı
ahmetg38
26.10.2007, 17:59
Arkadaşlar insallah alırız maçı ama zor olacağı kesin..Fatih ceylan ın oynama zamanı geldi bence de.Kemal bu yıl çok kötü..
inaşallah alacaz 3 puan lazım
serdalyilmaz38
26.10.2007, 18:34
her zamanki gibi golü atıp mac sonuna dogru yeriz ben bu mactan beraberlik bekliyorum 2/2 olur bence
çok güzel bir maç olacak eminim inş kazanırız
pablo aimar
26.10.2007, 18:43
kayserispor PAF-2
trabzonspor PAF-1
...
Freestyle
26.10.2007, 18:49
Futbol zamanı
Turkcell Süper Lig'de 10. haftanın açılış maçında Trabzonspor deplasmanda Kayserispor'a konuk oluyor. Ligde son iki maçında galibiyet elde edemeyen Trabzonspor Kayserispor deplasmanında galibiyet arıyor. Yunus Yıldırım'ın yöneteceği karşılaşma 20.00'da başlayacak ve Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak.
Bordo-Mavili ekipte teknik direktör Ziya Doğan hafta içi istifa etmişti. Doğan'dan boşalan koltuğun sahibi ise Ersun Yanal oldu. Yanal'ın Kayserispor maçında tribünde olacağı, Trabzonspor takımının başında Ahmet Özen olacak. Kayserispor ligde geçen hafta Ankaraspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken, Trabzonspor Avni Aker'de Beşiktaş' 3-2 mağlup olmuştu. Turkcell Süper Lig'de geride kalan 9 hafta sonunda Kayserispor 13 puanla 6. sırada bulunurken, Trabzonspor aynı puanla averaj farkıyla puan tablosunda 7. sırada yer alıyor.
Kayserispor'dan bayrak şov
Kayserispor, Trabzonspor maçına gelen taraftara 8 bin 500 adet Türk Bayrağı dağıtacak. Sarı kırmızılı oyuncular sahaya ellerinde Türk bayraklarıyla çıkacak. Kulüp başkanı Recep Mamur, "Teröre tepki olarak, Atatürk Stadı'nda Türk bayraklarını dalgalandırmak istedik. Sporseverlere daha fazla bayrak dağıtmak istedik ama yoğun talep yüzünden ancak bu kadar bulabildik. Sayıyı, bayrak bulduğumuz takdirde artıracağız" dedi.
Kayserispor'da Teknik Direktör Tolunay Kafkas maç öncesi yaptığı açıklamada üzerlerinde bir kısmetsizlik olduğunu belirterek, "Çok gol pozisyonuna giriyor ama çok gol kaçırıyoruz. Bir kısmetsizlik var. Ama bu durumun uzun süreceğini sanmıyorum. Oyuncularımdan bir patlama bekliyorum. Tek düşüncemiz galibiyet" dedi.
Ceyhun maç kadrosuna alındı
Sol diz iç yan bağlarında ezilme olan ve Kayserispor maçında forma giyemeyeceği açıklanan Ceyhun Eriş'in sakatlığının düzeldiği ve dünkü antrenmanda yer aldığı bildirildi. Bu hafta ilk antrenmanına çıkan Ceyhun Eriş'in maç kadrosuna alındığı belirtildi.
Kayseri maçında takımın başında sahaya çıkacak olan Teknik Direktör Ahmet Özen'in oluşturduğu kadroda Çağdaş, Adnan, Yusuf, Ömer Rıza, Ufuk, Ufukhan, Musa ve sakatlığı bulunan kaleci Tolga Zengin yer almadı. 19 kişilik futbolcu kadrosu ile Kayseri'ye hareket eden bordo - mavili takımda futbolcuların keyiflerinin yerinede olduğu gözlendi. Öte yandan bordo - mavili takımda ayak bileğinde ağrılar hisseden Erdinç, son anda kadrodan çıkartıldı. Bu futbolcunun yerine Kayserispor maçında Tayfun'un forma giymesi bekleniyor.
Umut'un gol özlemi
Trabzonspor'un geçen sezon 15 gol ile en golcü oyuncusu olan Umut Bulut, bu sezon gol özlemini Kayseri'de sona erdirmek istiyor. En son 26 Ağustosta yapılan ligin 3. haftasındaki Çaykur Rizespor maçında 2 gol atan Umut Bulut, gol atması halinde 60 günlük gol özlemini sona erdirmiş olacak.
KAYSERİSPOR:
Ivankov
Durmuş
Ali Turan
Aydın
Toledo
Mehmet Topuz
Saidou
Ragıp
Mehmet Eren
Gökhan Ünal
Leonardo
TRABZONSPOR:
Ahmet
Serkan
Tayfun
Erdinç
Mustafa
Ayman
Hüseyin
Ceyhun
Gökdeniz
Umut
Yattara
Stat: Kayseri Atatürk
23. randevu
Trabzonspor ile Kayserispor bugün yapacakları karşılaşmayla ligde 23. kez karşı karşıya gelecekler. Bugüne dek iki takım arasında yapılan 22 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 15-3 üstünlüğü bulunuyor. 4 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
Trabzonspor, sözkonusu karşılaşmalarda 42 gol atarken kalesinde 21 gol gördü. Karadeniz ekibi, Kayserispor deplasmanında ise son 2 sezondur galip gelemiyor. Bordo-mavililer, Kayserispor'a 4-2 ve 1-0'lık sonuçla mağlup oldu.
26.10.2007
Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
Cilginlar_38
26.10.2007, 19:07
bu bizim tolunay yine tek forvetle baslamasin buyuk takima oynuyom diye :S:s:s
Freestyle
26.10.2007, 19:22
Kadromuz:
---------------------IVANKOV---------------------------
DURMUS--------ALI--------------AYDIN----------TOLEDO
TOPUZ---------RAGIP-----------SAIDOU----------F CEYLAN
----------------GOKHAN---------LEONARDO-----------------
Trabzonu 2 senedir her karsımıza cıktıgında yendik insaal bu aksamda yeneriz .. istikrar bozulmasın dimi arkadaslar :)
Quaresmaa
26.10.2007, 19:27
bu maçla beraber önümüzdeki 4 maçı mutlak kazanmalıyız
pablo aimar
26.10.2007, 19:30
bi dakka bi dakka...
Fatih ceylan oynuyomu benmi yanlış görüyorum...
maça şimdiden ii başladık diyebilirim
Quaresmaa
26.10.2007, 19:36
Kadromuz:
---------------------IVANKOV---------------------------
DURMUS--------ALI--------------AYDIN----------TOLEDO
TOPUZ---------RAGIP-----------SAIDOU----------F CEYLAN
----------------GOKHAN---------LEONARDO-----------------
kardeş bu kadro nekadar doğru acebaa
Freestyle
26.10.2007, 19:38
LIGTV bu kadroyu verdi canli yayinda
Kayseri'de keskin viraj! İşte 11'ler
Turkcell Süper Lig'de 10. haftanın açılış maçında Trabzonspor deplasmanda Kayserispor'a konuk oluyor. Ligde son iki maçında galibiyet elde edemeyen Trabzonspor Kayserispor deplasmanında galibiyet arıyor. Yunus Yıldırım'ın yöneteceği karşılaşma 20.00'da başlayacak ve Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak. İki takımın da ilk 11'leri belli oldu...
KAYSERİSPOR
Ivankov
Durmuş
Ali Turan
Aydın
Toledo
Mehmet Topuz
Saidou
Ragıp
Fatih Ceylan
Gökhan Ünal
Iglesias
TRABZONSPOR:
Jefferson
Ferhat
Tayfun
Tolga
Mustafa Keçeli
Hüseyin
Ayman
Yattara
Ceyhun
Gökdeniz
Umut
Sivasspor teknik direktörü bülent uygun,kayserispora destek vermek için sivastan maçı izlemek için kayseriye gelmiş
biraz önce açıklama yapıyordu..
not:Fatih ceylan maçın kadrosuna dahil edilmiş bu maçda oynuyor:oleyo:
yazıklar olsun bomboş tribünler, 8500 bayrak dağıtılacaktı, kesinlike yarısı elde kalmıştır.
tiribünlerde 5-6 bin civarında seyirci var..
batıkan_develi
26.10.2007, 19:58
hadi hayırlısı
arkadaslar macı dinleyebilecegimiz radyo istasyonu varmı ve son durum nedir bilgisi olan
http://www.radyolig.com/maclistesi.php mac dinlemek icin arkadaslar
trübünler hakketen bosmu yaw :doh:
Maalesef iyi oynamıyoruz sürekli top kaybı yapıyoruz. Özellikle Gökhan kötü gününde ilk yarı mağlup bitirebilirdik ama berabere bitti. Umarım ikinci yarı geçen haftalar gibi oyundan düşmeyiz.
gökii yakio bizi yapma beeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Turkmania
26.10.2007, 21:22
Cangeleyi All Lannn Cangeleyiiii Yuhhh Tolunay Istifaa Tolunay Istifaaaa
Turkmania
26.10.2007, 21:23
Mehmet Ereni Soktu
Topa Abaniyorr Ancaaa Şut Cekme Özurlu Bebeyaa
Turkmania
26.10.2007, 21:24
TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA TOLUNAYYYYY ISTIFAAA
kızılejder38
26.10.2007, 21:25
inş ikinci yarı güzel oynuyla galip gelelim. yoksa kaybedersek kötü olur iyice alt sıralara gidiyoruz cünkü
Turkmania
26.10.2007, 21:25
YATTARAYII ATTI HADI LAN YENIN SU LAZLARII 10 KİŞİ KALDI HAMSILERRR
Turkmania
26.10.2007, 21:26
10 KİŞİ KALDIILARR CANGELEYI AL LA CANGELEYI AT TA DAGITSIN BI ORTALIGIIII ALSANA LANNNNNNN TOLUNAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
Turkmania
26.10.2007, 21:30
cangele Girdi Simdi Gecirecekk Trabzonaa Haydi Aslanimmm Cangele Rast Geleee Haydi Oglummm Byee Dak Bi Dene HaŞŞ Diyee Al Iste Mahmet Eren Gene Topu Tribunlere Yoilladi Biri Su Bebeye Sut Cekmeyi Ogretsinnnn
Turkmania
26.10.2007, 21:31
gayseriiiii Golll Golll Golllll Gollllll
Turkmania
26.10.2007, 21:33
Akinn Akinnn Dalga Dalga Geliyoruzzz
Turkmania
26.10.2007, 21:34
Topuz Emmİ Cok Tehlikeli Bi Yerden Frikik Atiyor Kaleyi Karsidan Goruyorr Haydii Topuzzz Dak 90 A Haydiii Aslanlarrr
Turkmania
26.10.2007, 21:34
TÜhhh Auttt
Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa Tolunayyyyy Istifaaa
kızılejder38
26.10.2007, 21:40
bu takım yenemiyorsa tek sorun tolunay defol sen kayseriye yakısmıyon
Turkmania
tuhhhhhhhhhhh kemalll bos kaleye atamadııııı
superluxsick38
Ulan Kemal puffff.
yeter artik tolunay yedin bitirdin bizi ark ligde kalirmiyiz :S
tolga_38
26.10.2007, 21:41
hadi kayserim 1 tane sana güveniyorum hadi yaa
Turkmania
gayserııı goll goll golll golllll
superluxsick38
Nerde geçen seneki Kayserispor arkadaşlar ya?
kepaze olduk yeter artik ya tolunay git artik ltfen ya
Turkmania
26.10.2007, 21:42
Cangele Geliyor Deli Oglan Hadi Cangele Dak Bide Oglumm Dak Lannnn
superluxsick38
26.10.2007, 21:42
yeter artik tolunay yedin bitirdin bizi ark ligde kalirmiyiz :S
Belli olmaz :uzgunum:
tolga_38
26.10.2007, 21:43
pfffff yaa atın artık hadi atacaz inşlah
superluxsick38
kaçtı yine aq
ibrahim1299
valla arkadaslar artık hersey ortada...BUNDAN SONRADA KİMSE LAF ETMESİN:::HER SEY ACIK 10 KİSİ TRABİZON BİZDEN PUAN ALIP GİDECEK:: OLE GORUNUOR:::YAZIKLAR OLSUN TOLUNAY HALA İSTİFA ETMEDİN YA:...
Turkmania
saıdooo atamadı lan jeffersonu gecemiyok yaaaaa ulan gokhan yaktın bızı atamadın o kadar goluuuuuuuu
kızılejder38
26.10.2007, 21:44
aynen ya bizim tek teknik direktörümüz ertuğrul sağlamdı ama yönetim tutamadı onu ama en cok hatayı yönetimin gelip tolunayı kayserimize layik gördü ve kayseri yöneticisine kınıyorum
tolga_38
26.10.2007, 21:44
bi türlü top çizgiyi geçmiyo
superluxsick38
26.10.2007, 21:45
Ulan bir kritik maçıda alın yeter aq nerde geçen seneki Kayserispor
Turkmania
26.10.2007, 21:46
Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa Mamur Istifaa
superluxsick38
26.10.2007, 21:46
yaaaaaaaaaa hadi ag
J.M.Calderon
26.10.2007, 21:47
gooooooooollllllllll
kızılejder38
mamura istifa değil tolunaya denilicek tolunay istifaya davet ediyorum seni ve hemen ayrıl bu takımdan
Turkmania
Gooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll llllllllllllllllllllll Gooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll llllllllllllllllllllll Gooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll llllllllllllllllllllll Gooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll llllllllllllllllllllll Gooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll llllllllllllllllllllll Gooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll llllllllllllllllllllll Gooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll llllllllllllllllllllll Gooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll llllllllllllllllllllll Gooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll llllllllllllllllllllll Gooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll llllllllllllllllllllll Gooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll llllllllllllllllllllll Gooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll llllllllllllllllllllll Gooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll llllllllllllllllllllll
tolga_38
hll be şükür goollllllll
J.M.Calderon
26.10.2007, 21:48
kemal atdı
superluxsick38
gollllll
Turkmania
KEMAK OKYAYYYY GEÇİRDİKKKKKKKK KEMAK OKYAYYYY GEÇİRDİKKKKKKKK KEMAK OKYAYYYY GEÇİRDİKKKKKKKK KEMAK OKYAYYYY GEÇİRDİKKKKKKKK KEMAK OKYAYYYY GEÇİRDİKKKKKKKK KEMAK OKYAYYYY GEÇİRDİKKKKKKKK KEMAK OKYAYYYY GEÇİRDİKKKKKKKK KEMAK OKYAYYYY GEÇİRDİKKKKKKKK KEMAK OKYAYYYY GEÇİRDİKKKKKKKK KEMAK OKYAYYYY GEÇİRDİKKKKKKKK
J.M.Calderon
takım bugün çok ii oynadı...
kimse ne tolunayın nede oyuncuların hakkını yemesin...
kızılejder38
26.10.2007, 21:49
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllgoooo oooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllll
superluxsick38
Hele şükür ya hele şükür bir hafta da galip gelelim
Turkmania
ERTUGRULUN GITMESINE IZIN VERDINNN BOLUKBASIYI YOLLADIN AVENDANAYI ALDIN YETER ARTIK MAMUR ETTIN KAYSERIYI MAGDURR OOOOO OOOOOOOOO
GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOL
su tolunayi istifa etsin hadi yeter artik ya 10kisilik trabzona zorlaniok öncede 11kisilik trabzona 4 cekioduk :S
superluxsick38
26.10.2007, 21:51
2 geliyor 2 lalel lalele kaktı gayserini .....lalelelele
Turkmania
26.10.2007, 21:51
Golllllllllllllllll
tolga_38
26.10.2007, 21:52
hadi gökhan gökhan bu aralar çok şanssız
ibrahim1299
26.10.2007, 21:52
Cok SÜkÜr Gol Geldİ De...
Bu Arada Sunuda Soyleyeyim...arkadaslar Yazi Boyutlarinizdan Dolayi İhtar Alabİlİrsİnİz Tahmİnİm Yazi Boyutlariniz Cok Buyuk Ve Forum Kurallarina Uymuyor...ozellİkle Turkmanİa Dİkkat Etmelİsİn...
Turkmania
26.10.2007, 21:53
Sonnnn DÜdÜkkk Yendikkkk
superluxsick38
26.10.2007, 21:54
oh be bitti.
J.M.Calderon
ya arkadaşlar büyük puntolarla aynı şeyleri yazmayalım lütfen...
hem güzel bir görüntü oluşmuyor hemde gözü çok yoruyor
kızılejder38
4 dk gecse hemen inş bu skor böğle biter
Turkmania
Tamam Ibrahimm Haciii Kucculturrummmm
kızılejder38
26.10.2007, 21:57
inş önümüzdeki haftayada deplasmanda galip gelelim vede erciyesde gaziantep büyük sehir belediyede yensin ve ciftde bayram yaparız
offf ensonunda kendimize geldik ya ama hocayi yinede begenmiom ne yln sölim zararin neresinden dönersen o kardir
Maç sonu seyirciler tolunay istifa diye bağırıyolardı futbolcular tiribüne gelmedi.
gol oldu herkez sevinçden uçuyo tolunay üzülüyor
Maalesef Tolunay bizim takıma nasıl hücum edileceğini unutturduğu gibi maçın en etkili adamı Iglesias'ı oyundan çıkararak bütün tribünlerin olduğu gibi maçı seyreden herkesin tepkisini çekti.
your_azrail38
26.10.2007, 22:08
Tebrikler Kayserispor...İşte dediğim buydu Cangele,Gökhan,Mehmet Topuz,Fatih Ceylan yıldız oyuncular ve her an skoru değiştirebilirler....Bugün golde Kemal ismi yazıyor fakat golü hazırlayan Cangele sağda iki TSliyi geçip süper bir ortayla Gökhan'ı buluşturdu direkten dönen topa Gökhan bir daha vurdu Jefferson son anda dokundu...Dönen topu atmak değil atamamak büyük başarıydı(Kesinlikle Kemal'i küçümsemeye çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın)....Bu arada Kayserispor'un golüne Tolunay Kafkas hiç sevinmedi yedek kulübesinde kafasını diğer tarafa çevirdi ve çorabıyla oynadı spikerde buna bir anlam veremedi ....Ben de veremedim veren varsa bana açıklasın...
Bu arada Durmuş ve Toledo hatasız oynadılar..Ali Turan ve Aydın'da öyle...Gökhan biraz tutuktu...Jefferson bugün mükemmel bir oyun ortaya koydu diyebilirim....
Tolunay Hoca İstifa Seslerine Bozulmuştur.
arkadaşlar ne olursa olsun bu maçta net pozisyonlarada girdik golü de attık kimse maçın 80. dakkasında tolunay istifa dememeliydi maç sonu beraberlik olursa denilebilir ama tolunay küstü gibi gol oldu sevinemedi biraz ön yargılı olmamamız lazım zaten seyirci destek vermiyo gol istiyo böyle iş olmaz millet geliyo maç izliyo sadece izliyo izleyende varmı o da bilinmez adam çekirdek çitiyo sohbet ediyo bence bu seyirci ile fazla bişe beklememiz anormal önce destek sonra icraat beklenir (bu laflarım dernek harici derneğe sözüm yok ölümüne bağırdı herkez helal olsun) kimse tolunay alehine bişe yazmasın önümüzdeki maçlardan sonra yorum yapalım sağ duyulu olalım adam yüreğiyle oynatıyo berabere devam ederken morali çok bozuktu o da bu takımı bizden çok seviyor ama kapasite bu kadar ne yapsın ona da anlayış göstermek lazım biraz tecrübe edinirse ilerisi iyidir bence...
your_azrail38
26.10.2007, 22:13
Tolunay Hoca İstifa Seslerine Bozulmuştur.
Tamam olabilir ama biz son dakkikada gol atmışız herkes ayakta Tolunay Kafkas çorabıyla oynuyor olacak iş değil gören TS teknik direktörü sanır Bence TS Ona teklif getirmedi ona bozuldu....:uzgunum:
lig tv ye çok sinirim bozuldu,spiker yanına almış bi trabzonsporlu spor yazarını maçı anlatıyor yanındaki donkişotata maçı yorumlatıyor.ts yi başımıza real madrit kesiyor.işde bu iş bu kadar adamın eline verir gönderirler trabzona böyle
Beni En Çok Kızdıranda Golden Sonra Sevinmemesi idi
Tolunay Hoca taraftar Haklı Sen Bu Takım İçin yeterli Değilsin
tolunay gitsin ya simdi 3puan aldik die aldanmayin bu beceremio yol yakinken dönelim
medrese hocasi
26.10.2007, 22:21
iyi galibiyet.kayserili aslanlar zaten trabzonsporu yenmeyi bir aliskanlik haline getirmistir.insallah bu performans deplasmanlara da yansir tum dilegimiz ve temmenimiz budur.
your_azrail38
26.10.2007, 22:22
Beni En Çok Kızdıranda Golden Sonra Sevinmemesi idi
Tolunay Hoca taraftar Haklı Sen Bu Takım İçin yeterli Değilsin
Beni kızdıran sevinmemesi değildi...Çünkü bazı teknik direktörler sevinmezler sessiz kutlarlar golü....Ama Tolunay Kafkas gol olduğunu gördü kafasını uzatıp baktı emin oldu kafasını diğer tarafa çevirdi çorabıyla oynadı ben buna sinirlendim...Sanki üzüldü biz gol atınca....
ibrahim1299
26.10.2007, 22:25
arkadaşlar ne olursa olsun bu maçta net pozisyonlarada girdik golü de attık (1.)kimse maçın 80. dakkasında tolunay istifa dememeliydi maç sonu beraberlik olursa denilebilir ama tolunay küstü gibi gol oldu sevinemedi biraz ön yargılı olmamamız lazım zaten seyirci destek vermiyo gol istiyo böyle iş olmaz millet geliyo maç izliyo sadece izliyo izleyende varmı o da bilinmez adam çekirdek çitiyo sohbet ediyo bence bu seyirci ile fazla bişe beklememiz anormal önce destek sonra icraat beklenir (bu laflarım dernek harici derneğe sözüm yok ölümüne bağırdı herkez helal olsun) kimse tolunay alehine bişe yazmasın önümüzdeki maçlardan sonra yorum yapalım sağ duyulu olalım adam yüreğiyle oynatıyo berabere devam ederken morali çok bozuktu o da bu takımı bizden çok seviyor (2.)ama kapasite bu kadar ne yapsın ona da anlayış göstermek lazım biraz tecrübe edinirse ilerisi iyidir bence...
YUKARDA KIRMIZIYLA BELİRTTİGİM YAZILARINA HİC KATILMIYORUM...
1. YAZIDA İSTİFA DENİLMEMELİ DEMİSSİN AMA BİZ BUNU SADECE BU MAC İCİN DEİL ONCEKİ MACLAR İCİNDE SOYLUYORDUK...NEDENİ İSE TAKIMIN BERBAT BİR FUTBOL OYNAMASINDAN DOLAYI SOYLUYORDUK HEMDE KUSTURULEN OYUNCULAR İCİN SOYLUYORDUK...BUGUNDE SOYLUYORUM TOLUNAY İSTİFAAAAA
2. YAZIDA DA KAPASİTESİ BU KADAR DEMİSSİN EVET KAPASİTESİ BUKADAR...HOCANIN KİSİLİGİNE KAREKTERİE DEDİGİM BİR SEY YOK AMA TEKNİK ADAMLIK KAPASİTESİ BİZİM TAKIMA YETMİYOR HATTA BİZİM TAKIMA GELMEYECEK KADAR KOTÜ BİR TEKNİK ADAM... BİRDE BİZİM TAKIM KİMSENİN TECRÜBE EDİNECEGİ BİR TAKIM DEGİL...BİZ ARTIK KAYSERİSPOR OLARAK TECRÜBE EDİNSİN DİYE TEKNİK DİREKTÖR GETİRECEK KÜCÜK HEDEFSİZ TAKIM DEGİLİZ...
k_ercıyes_38
26.10.2007, 22:27
performansımız gittikçe düşüyor acilen toparlanmalıyız....
1 Sivasspor 9 22
2 Galatasaray 9 21
3 Beşiktaş 9 20
4 Fenerbahçe 9 16
5 Kayserispor 10 16
LEVENT ŞEKER
26.10.2007, 22:41
takım son haftalarda acayıp dususte sahanın yıldızı alıturandı aldıgımız galıbıyet tatmın edıcı degıldı
superluxsick38
26.10.2007, 22:41
Haftaya İstanbulu bir yensek var ya zirveye tekrar ortağız, Kasist e başarılar. :)
LEVENT ŞEKER
26.10.2007, 22:42
ıstanbulu yenersek fenerıde dıze getırırız
yaww trabzon kötü oynadi
biz ilk yarin cok pozisyona girdik ama atamadik hele gökhan gitsin artik oynamak istemiyor galiba daha
ikinci yari trabzon 10 kisi oynadi son dakkalarda attik
defans iyidi ama sag bek sart cünkü durmus saglam oynamiyor
fatih ceylan ehh normal oynadi cangele güzeldi insallah böyle devam eder
ama gecen sezonlarin kayserisporu simdiki takimi ikiye katlardi
your_azrail38
26.10.2007, 22:54
Kafkas: "Ben kırılmam"
Trabzonspor galibiyetinin ardından Lig TV mikrofonlarına konuşan Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas "Ben seyircinin tepkisine kırılmam ben sadece görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum" dedi.
Trabzonspor ile oynadıkları maç sırasında tribünlerin istifaya çağırdığı Kayserispor Teknik direktörü Tolunay Kafkas, bitiş düdüğünün ardından Mustafa Öztoprak'ın sorularını yanıtladı. Maç sırasında kendisini istifaya çağıran taraftarları "Çatlak sesler olacaktır" diye yorumlayan Kafkas, "Burada şimdi Trabzon gibi güçlü bir takımı yenmenin mutluluğunu yaşadık. Hava her zaman güneşli olmuyor. Bazen kötü de oynayabiliyoruz." dedi:
Demekki bize kırılmadı attığımız gole üzüldü...
1incisi artistlik yapida catlak ses fln demenin luzumu yok
2incisi trabzonun büyük oldugunu nerden cikarion
3ünücüsü son zamanlarda nedense hava hic günesli olmuyodu
4üncüsüde hadi birak artik bu isi
http://pixjet.net/img/5aa563443aaec657b3e9681536c7ff2e/ma%C3%A72.jpg
http://pixjet.net/img/56e44df06d70dca68cce5abedf4cfaa4/ma%C3%A71.jpg
mustafa_bayhan
26.10.2007, 23:03
gokhan hakkında yorum yapcam gercekten cok ısteksız oynadı yanı gonderılse bızım ıcın daha faydalı gıbı olur :confused1::confused1:
mustafa_bayhan
26.10.2007, 23:05
haaa susnuda soleyım barda ızledımn macı kafam ıyıydı hala da ıyı tolunay ıstıfa ıstıfa dıyorum baska 1 sey demıyorum gercekten cok dengesız oyuncu deıskılerı yapıo bıraz mantık lutfen tolunay mantık kullanamıyorsan yolun acık olsun
yeter artık mehmet topuz ile gökhan hemen gitmeli bu takımımdan hele hele gökhan kasıtlı atmadı golleri.kim istiyorsa versinler artık
TOLUNAY İSTİFA
herkes kayseride artist oluyor kimse kusura bakmasın mehmet topuz, ali turan ve gökhan öyle taraftara el kol hareketi yaparak içeri girmemelisiniz hele gökhan yunan maçında attığın şutu yuhlayan istanbul seyircisini gördükten sonra takıma içeri girin diye el kol işareti yapmayacaksın o şuttan sonra aynı el hareketlerini niye yapmadın. kimse kusura bakmasın ama takım artık disiplinsiz bu oyunda da gözüküyor topu alan gidiyor. en iyi oyunu stad ve tvden izlediğim maçlarda beşiktaş maçında oynadık ondan sonra oyunumuz vasat veya vasatın altında oldu. bugünün en güzel yanı kayserispora yazılan üç puandır.
topuzda sapitmaya basladi arkadaslar söleim suvari sana katiliom kardesim 100de dogrusun kimse el kol hareketi yapamaz bize yoksa bos trübünlere oynamaya daha cok dwm ederler
aliyalcinks
26.10.2007, 23:17
tolunay kafkas issssstiiiiiiiifaaaaaaaaaa et artık
aliyalcinks
26.10.2007, 23:19
tolunay kafkas maçı aldık diye sevinme bir takım bu kadar kötü oynayamaz allahtan şans yanımızdaydı
ibrahim_1966
26.10.2007, 23:37
tolunay kafkas maçı aldık diye sevinme bir takım bu kadar kötü oynayamaz allahtan şans yanımızdaydı
Sana katılmıyorum. Takım bence kötü oynamadı. Sadece Mehmet eren- İglesias değişikliği saçma geldi.Abartmayalım lütfen
Kapadokyalı
26.10.2007, 23:40
sonuç iyi ama futbol kötü 10 kişi kalan trabzon bize kontraataga çıktı.sag kanatta atılan hertop defansın arkasına geçti yine herzamanki gibi.gökdeniz allahtan günüde degildi.birazda hakem ali turan la mücadelelerinde lehimize hakemler verdi.bence gökdenize alinin yaptıgı çok net fauller vardı.inşallah ara transferde defans sorunu halledilir.
hoca mehmet eren i alıp leo yu çıkarttı m.ereni saga çekip hemen tek forvete döndü 0-0 a yatacaktı gene baktı trabzon 10 kişi kalıncada hemen çift forvete geri döndü
amatöre bile düşürse tolunaycıyımm.
kendi futbolcunu ıslıkla,kendi teknik adamına söv sonra güzey oyun bekle..hadi lan ordan
göbeğe ragıp ve saido önlerine iki forvet koyarsan mehmet topuz böyle oynamaz sağ kanattan devamlı golde yersin o kanat etkisizde kalır. Durmuş tek başına topuz devamlı ya ortaya giriyor yada sol kanata gidiyor mehmet topuzun enerjisini boşa harcıyorsun maç boyunca topuz sahada enlemesine depar attı bu sistemden dolayı topuzun en önemli özelliği özelliği dikine gitmesi ve arkadan bindirmesi bunu ya sağ kanada çekerek yaparsın yada tek forvet oynatır sağ kanada çiftlersin yada göbekten saido veya ragıp oynamaz ise topuz göbekte hücuma yönelerek oynarsa olur yoksa hem sağ tarafı bu sistemle felç edersin hemde topuzu felç edersin. zaten orta sahamızda bu yüzden bugün oyuna hakim olamadı. topuzu sağa çekmedi hoca leoyu erenle değiştirdi ve forveti tekledi anladığım kadarı ile.
YAKAMOZ_38
26.10.2007, 23:49
hoca mehmet eren i alıp leo yu çıkarttı m.ereni saga çekip hemen tek forvete döndü 0-0 a yatacaktı gene baktı trabzon 10 kişi kalıncada hemen çift forvete geri döndü
zaten tolunayın yaptıgı en ona göre en güzel şey beraberlige yatmak allahtan gol attıkta 3 puanı aldık
demekki bi bildiği varki öyle yapıyo. helal olsun adama. 3 puanı aldımı aldı. çok lafa gerek yook ozaman
YAKAMOZ_38
26.10.2007, 23:57
herşey 3 puan almakla bitmiyo birazda güzel futbol lazım sadece evinde degil deplasmandada kazanmak lazım
Kapadokyalı
26.10.2007, 23:57
degil tolunay hoca capello gelse o defanstan bi cacık olmaz kimse kusura bakmasın lütfen.kardeşim hertopta geçmezki.her pozisyonda hata yapılmazki.arar transferde tolunay hocanın istedigi bir iki takviyeyle daha iyi olabiliriz
degil tolunay hoca capello gelse o defanstan bi cacık olmaz kimse kusura bakmasın lütfen.kardeşim hertopta geçmezki.her pozisyonda hata yapılmazki.arar transferde tolunay hocanın istedigi bir iki takviyeyle daha iyi olabiliriz
Defansın göbeğinde ve solda sorun yok ortada ali,aydın solda toledo iyi ama sağ bekde durmuş yetersiz...
Bu arada Süleyman Hurma maçtan sonra hemen ligTv de "Öyle iki maç kazanıp bir kere UEFA da oynamakla büyük takım olunmuyor, Trabzonspor Türkiyenin dört büyük takımından birisi Trabzonda bilmem şu futbolcu oynuyor bu futbolcu oynuyor bunları kim kadrosunda görmek istemez. Ben galibiyetten dolayı hocamızı kutluyorum" dedi. Eğer bizim takımı yönetenler bu kadar küçük zihniyete sahipse hiçbir zaman lig 5.liğinden daha öteye gidemeyiz. Trabzonspor büyük bir kulüp olabilir ama şuanki Trabzonspor futbol takımı Kayserispor'dan kesinlikle büyük değil ve taraftarlarında bu maçtan galibiyet beklemesi kadar doğal birşey olamaz. Ve insanlar artık gözlerini açıp kendilerinin ne olduğuna, neleri doğru neleri yanlış yaptıklarını görmeleri gerek. Benim gördüğüm Kayserispor'un gerek fizik olarak gerek taktik olarak çok geriye gittiği, siz sayabiliyormusunuz top rakipdeyken kaç futbolcumuz koşuyor!
YUKARDA KIRMIZIYLA BELİRTTİGİM YAZILARINA HİC KATILMIYORUM...
1. YAZIDA İSTİFA DENİLMEMELİ DEMİSSİN AMA BİZ BUNU SADECE BU MAC İCİN DEİL ONCEKİ MACLAR İCİNDE SOYLUYORDUK...NEDENİ İSE TAKIMIN BERBAT BİR FUTBOL OYNAMASINDAN DOLAYI SOYLUYORDUK HEMDE KUSTURULEN OYUNCULAR İCİN SOYLUYORDUK...BUGUNDE SOYLUYORUM TOLUNAY İSTİFAAAAA
2. YAZIDA DA KAPASİTESİ BU KADAR DEMİSSİN EVET KAPASİTESİ BUKADAR...HOCANIN KİSİLİGİNE KAREKTERİE DEDİGİM BİR SEY YOK AMA TEKNİK ADAMLIK KAPASİTESİ BİZİM TAKIMA YETMİYOR HATTA BİZİM TAKIMA GELMEYECEK KADAR KOTÜ BİR TEKNİK ADAM... BİRDE BİZİM TAKIM KİMSENİN TECRÜBE EDİNECEGİ BİR TAKIM DEGİL...BİZ ARTIK KAYSERİSPOR OLARAK TECRÜBE EDİNSİN DİYE TEKNİK DİREKTÖR GETİRECEK KÜCÜK HEDEFSİZ TAKIM DEGİLİZ...
ya kardeşim bizim seyircide iş yok bi destek ver sonra sonuç iste yok bu bizde maçta ot gibi oturuyoz sonrada takım yensin diyoz yok böyle bişey tamam tolunayın hataları olabilir ama biraz bağrımıza basmalıyız hemen istifa dememeliyiz elin bursası takım son 3 e girdiği halde şu ana kadar kovmamıştı yeni kovdu bülenti bi ışık beklemek lazım gelmezse olabilir ama bizim seyirci yanlış şeyler yapıyo hemen istifa diyo zaten takımın moral bozuk biraz destek olsak maçı baştan almıştık ama işte yokkkkk bu beni deli ediyor umarım yeni stad ile bu seyirci bu huyları bırakır hep destek tam destek olur stadın yarısı boştu resmen ciddiye alınmıyo takım artık lütfen biraz ilgi ve sabırrrr.....
bide turkmania denen arkadaşın kafada sorun var galiba önceki mesajlarda mamur istifa , tolunay istifa demiş büyük büyük yazmış gol oluncada çok sevinmiş kemallll attııı maççç biitttiiiii demiş madem bu hoca ve başkanı sevmiyon niye gole seviniyon hoca ve başkan takımın yarısından çoğudur bunu billll.....
ya kardeşim bizim seyircide iş yok bi destek ver sonra sonuç iste yok bu bizde maçta ot gibi oturuyoz sonrada takım yensin diyoz yok böyle bişey tamam tolunayın hataları olabilir ama biraz bağrımıza basmalıyız hemen istifa dememeliyiz elin bursası takım son 3 e girdiği halde şu ana kadar kovmamıştı yeni kovdu bülenti bi ışık beklemek lazım gelmezse olabilir ama bizim seyirci yanlış şeyler yapıyo hemen istifa diyo zaten takımın moral bozuk biraz destek olsak maçı baştan almıştık ama işte yokkkkk bu beni deli ediyor umarım yeni stad ile bu seyirci bu huyları bırakır hep destek tam destek olur stadın yarısı boştu resmen ciddiye alınmıyo takım artık lütfen biraz ilgi ve sabırrrr.....
bide turkmania denen arkadaşın kafada sorun var galiba önceki mesajlarda mamur istifa , tolunay istifa demiş büyük büyük yazmış gol oluncada çok sevinmiş kemallll attııı maççç biitttiiiii demiş madem bu hoca ve başkanı sevmiyon niye gole seviniyon hoca ve başkan takımın yarısından çoğudur bunu billll.....
ot gibide durmuyolar artık kendilerini aşdılar. takıma köstek olmaya başladılar.umarım bidaha gelmezler.
gerçek kayserisporlular yeter bize abi
Quaresmaa
27.10.2007, 00:09
Zorda Olsa 3 Puani Aldik Ama Takimin Oyunundan HİÇ Menmun DeĞİldİm Valla Ruhumuzu KaybetmİŞİz İnŞallah En Kisa Zamanda DÜzetİrler
Bu arada Süleyman Hurma maçtan sonra hemen ligTv de "Öyle iki maç kazanıp bir kere UEFA da oynamakla büyük takım olunmuyor, Trabzonspor Türkiyenin dört büyük takımından birisi Trabzonda bilmem şu futbolcu oynuyor bu futbolcu oynuyor bunları kim kadrosunda görmek istemez. Ben galibiyetten dolayı hocamızı kutluyorum" dedi. Eğer bizim takımı yönetenler bu kadar küçük zihniyete sahipse hiçbir zaman lig 5.liğinden daha öteye gidemeyiz. Trabzonspor büyük bir kulüp olabilir ama şuanki Trabzonspor futbol takımı Kayserispor'dan kesinlikle büyük değil ve taraftarlarında bu maçtan galibiyet beklemesi kadar doğal birşey olamaz. Ve insanlar artık gözlerini açıp kendilerinin ne olduğuna, neleri doğru neleri yanlış yaptıklarını görmeleri gerek. Benim gördüğüm Kayserispor'un gerek fizik olarak gerek taktik olarak çok geriye gittiği, siz sayabiliyormusunuz top rakipdeyken kaç futbolcumuz koşuyor!
doğru söylemişin biraz kendimizi aşmak lazım trabzon kadro olarakta şehir olarakta seyirci olarakta bizden üstün değil ama kullanmayı bilmiyoruz belki bu 3 unsuru iyi kullansak ilk 3 e gireriz kimsenin kuşkusu olmasın bunu neye bakarak söyledim : son 3-4 senedir 3 büyüklere bakın çok fazla puan kaybediyorlar önceden her takımı yenip fark atarlardı artık fark yok hatta peş peşe oluyolar bu yüzden akıllı davranan zirveye doğru oynar tıpkı sivas gibi adamlar mütevazi bir kadro ile en üstteler demekki uğraşınca oluyor ks-ts maçını izlemeye gelen bülent uygun diyoki 2 milyon ytl borç var bunuda halledersek çok iyi yerlere gelecez
yani 2 milyon ytlyi ödeyemiyolar arkadaşlar bizim borç morç yok aksine para akıyo ama pintilik yapıyo yöneticiler futbolda iyi olmak için yatırım yapmaya ihtiyaç var alacaksın 3-4 kaliteli futbolcu takır takır oynayacak mesela gökdeniz serdar özkan semih şentürk vb. para da yeter bunlara sanırım hadi kayserim biraz akıllı davranıp şu yeni stad ile bişeyler yapmaya başlayalım lütfen...
Kapadokyalı
27.10.2007, 00:16
durmuş ve ali turan yetersiz,kemal ve fatih konusu muamma,tolunay kafkas hala takım üzerinde bi otorite kurabilmiş degil(takımın lideri topuzmu yoksa tolunay hocamı bi karar verilsin)herşeye ragmen hocaya biraz zaman vermeliyiz.arsene venger de geldiginde hemen arsenale çok süper işler yaptırtmadı.alex fergusonda.ki biz tolunay hocaya ne verdikki ne bekliyoruz
herseye ragmen galibiyet güzel
Kapadokyalı
27.10.2007, 00:24
haftaya deplasmanda belediye ile oynuyoruz.o maç çok daha zor olacak o maçı alırsak tam süper olur ozaman
ibrahim1299
27.10.2007, 00:34
valla kendi adıma konusayım her hafta maca giderim ve her hafta kesinlikle cılgınların içinde olurum.sadece bu macta yoktum oda o saatte dersim vardı hocada erken bırakmayınca gidemedim maca.zate cılgınlar beni bilir.simaen ve ismen.
bu arada bu boyle gelmis boyle gider.bizim taraftarımızda oturmayı ve cekirdek cirtmeyi tercih ediyor...bizde bu duruma alısmalıyız artık.onlarıda oyle kabul etmeliyiz...yapacak ise yok...ama keske yeni stadda böyle olmaz her sey degisir ve coskulu bir taraftarmız olur...yeni stad insallah bize hayırlı gelir...
BEKALDIKO
27.10.2007, 00:46
Takımda ruh yokki seyirci gelsin,yönetim tolunayı getirmekle hedef küçültmüş,futbolcuların bazıları küstürülmüş,sakaryada takımı tek başına sürükleyen Cangeleyi yanına asistan olarak almış.Versen Konyaya,Kasımpaşaya,Ankaray inanın tek başına yukarılara taşır onları.Bakmayın bizimkilerin kıymetini bilmediklerine.
Serdar ERBASI
27.10.2007, 01:04
Oyuna sonradan aldığı Cangele çalımlar sonrası pası verdi, Gökhan' ın kaçırdığı pozisyon sonrası sonradan oyuna giren Kemal gol attı. gol sırasında Kemal e en yakın diğer oyuncu ise oyuna sonradan giren M. Erendi...
Tolunay Hoca daha ne yapsın... Hocam doğru yoldasın. Ben arkandayım...
helal olsun be, asil 4. büyük sensin!
kaizereis
27.10.2007, 01:28
ya kardesim herkes bi başkan bi teknik direktor olmus
manager oynayarak olmuyor bu işler
taraftar takımı gaza getirmeli
bak çarşıya liverpoolu yanlız yürüttü
adamlar rekor kırdı bilmem kaç desibelle
yoksa bjk fark yerdi ki muhtemelen ingilterede olur bu olay burda çarşı kurtardı
bizim taraftarın da bole olması lazım olumune desteklemeli
yensen de yenilsen de kalbi hep senle demeli ki takım oynasın
biri istifa desin biri hemen satsınlar desin sen taraftar bole yaparsan oyuncu da oynamaz tolunay da bu işi içtenlikle yapmaz
taraftar bu işi artık çözmeli
Freestyle
27.10.2007, 02:07
Maçta göze batanlar:
* Saidou hatasiz oynadi, çok çok çok yerinde bir transfer yapmis yönetim
* Ali - Aydin - Toledo harika oynadi. Umut, Gökdeniz, Yattara ve Ceyhun gibi 4 etkili oyuncuya 1 veya 2 pozisyon veriyorsan, iyi oynadin demektir
* Ceylan iyi oynadi. Topa hakimiyeti iyidi, bos alanlari iyi gördü. Bir kaç maç daha 11'de baslarsa iyice kendine gelir.
* Mehmet Topuz sezonun en kötü maçini oynadi. Orta saha ve özellikle sag kanat çok etkisiz kalinca, hoca bunu ekstra bir sag kanat oyuncusu, yani Mehmet Eren'i alarak toparlamaya çalisti.
* Kemal golü atmis olabilir, ama oyuna katkisi olmadi, Fatih Ceylan (eger yorgun düsmedi ise) devam edebilirdi.
* Maçi ne Topuz, nede Ünal kazandiracak güçteydi. Cangele adeta costu. Golden önce attigi çalimlar harikaydi, sag kanat sol kanat dinlemeden her yerde topu isteyip kaleye gitmeyi düsündü. Uzatmalarda korner oldu, Kemal atacakken Cangele ben atayim dedi, Kemal'a kisa kullanacagim dedi, aldi topu, 3 laz ile bas etti. Ne kadar teknik, ne kadar üstün kapasiteli ve ne kadar cin gibi bir futbolcu oldugunu gösterdi.
Kötü oynadik ama kazandik. Bu çok önemli. Iyi oynayip yenilseydik ne diyecektiniz?
Erkann_38
27.10.2007, 03:07
Helal Kayserispor 3 Puan aldiiii.
AVRUPAA AVRUPAA AVRUPAA.
Fatih Y.
27.10.2007, 09:30
GÜzel Futbol Oynamasak Da 3 Puan Almak GÜzeldİ
Bu MaÇta Futbolla BaĞlari Kopmak Üzere Olan Fatİh Ceylannin 11 De Oynamasina En Az Galİp Gelmemİz Kadar Sevİndİm Bu Takimin Ona İhtİyaci Var Oyundan Erken Alindi Ama İnŞallah ÖnÜmÜzdekİ MaÇlarda Da 11 İn DeĞİŞmez İsmİ Olur
Kapadokyalı
27.10.2007, 10:54
zamana ihtiyacımız va herşey çok güzel olacak.tek istedigim futbolcularımızın birazdaha istekli olup daha çok mücadele etmeleridir.güçlerinin farkında olmalarıdır
Mükkemmel bir oyun ortaya koymasakta kazanmayi bildik. Ikinci yarida baskilarimiz daha ağirlikliydi. Yavaş yavaş doğru yola ilerliyoruz. Umarim en kisa zamanda yine üst siralarda bulunuruz.
evet zaman her şeyin ilacadır.. hiç bir teknik çalıştırıcı ,futbolcu takımının kötü durumda olmasını istemez..
Mad_Chemist
27.10.2007, 12:39
Maçın ikinci yarısını tv den izledim(kayseride olmadığım için) maç botunca trabzon seyircisin tezhüratları kulağıma gelirken kayserispor taraftarından tolunay istifa ve uzun üçlü den başka bir şey duymadım.Kendi evinde oynadığn maçta deplasman takmın sesini bastıramıyorsın sonra da tolunay istifa diyorsun ayrıca da maça bedeva geliyorsun kusura baka ma ama sen taraftar değilsin o zaman.Hep desek tam destek demek gerekirken, morale ihtiyaç varken takınılmış olan durumu kabullenemiyorum.Tolunay bu takımı kaldramaz diye kalıplaşmış durumda olan düşünceniz yüzünden maç içreisindeki trabzoan karşı oynana üstün fotbolu bile görememiş durumdasınız.Trabzon uzun yoplarla depar atmaktan başka güzel şeyler koyamazken Kayseriporumuz güzel ve ayağa top yapı özellikle Saidoo nun oyunuyla.
Oyuna giren Cangele müthiş bir efor göserdi ve maçı da almamızı sağladı.Defans için yapılan eleştirilere katılmıyorum.Maç boyunca rahat vuruş imkanı vermedi takımımız trabzona.Özellikle Aydın ceza sahası içinde gökdenizin önündeki topa öyle kritik bir müdehale yaptı ki maçın dönüm noktası olabilir.
12/08/2007 Kayserispor 3 - 1 Vestel Manisa
19/08/2007 Konyaspor 1 - 1 Kayserispor
26/08/2007 Kayserispor 2 - 0 Kasımpaşa
01/09/2007 Beşiktaş 0 - 0 Kayserispor
16/09/2007 Gaziantepspor 4 - 3 Kayserispor
22/09/2007 Kayserispor 3 - 1 Ankaraspor
30/09/2007 Denizlispor 2 - 0 Kayserispor
07/10/2007 Kayserispor 1 - 1 Galatasaray
20/10/2007 Gençlerbirliği 1 - 1 Kayserispor
26/10/2007 Kayserispor 1 - 0 Trabzonspor
bu sezon oynadığımız maçlar b şekilde bir de geçen sezona bakalım
05/08/2006 Kayserispor 1 - 0 Trabzonspor
13/08/2006 Galatasaray 4 - 0 Kayserispor
20/08/2006 Kayserispor 2 - 1 Ankaragücü
27/08/2006 Erciyesspor 0 - 4 Kayserispor
09/09/2006 Kayserispor 0 - 0 Gençlerbirliği
17/09/2006 Çaykur Rizespor 2 - 1 Kayserispor
24/09/2006 Kayserispor 2 - 0 Sakaryaspor
01/10/2006 Antalyaspor 1 - 0 Kayserispor
15/10/2006 Kayserispor 1 - 1 Sivasspor
22/10/2006 Fenerbahçe 4 - 1 Kayserispor
Bu sezon 10. haftada 16 puanımız varken geçen sene 14 puanımız var
Bu sezon 15 gol atmış iken geçen sezon bu haftada 12 gol atmışız
Biraz makul düşünelim taassuab kapılmadan düşünelim.
ibrahim1299
27.10.2007, 13:23
oyun gol atmakla yada puan kazanmakla olmuyor...oyun sahada oynanıyor...bizim tek derdimiz kotu oynanan futbol...ve dahasıda var ama simdi kim yazacak her hafta yazmaktan bıktım siz bıkmöadınız cevap veriyoz bakıyorsunuz sonra tekrar unutup aynı seyi tekrarlıyorsunuz.......
AKINCILAR-38
27.10.2007, 15:11
gidişimiz futbol zevki düşük ama bunada şükür 3 puna 3 puandır inşallah en kısa zamanda takım oyunumuz düzelir ve daha güzel futbolla ilerilere çıkarız bazılarını geçeriz
Mad_Chemist
27.10.2007, 15:32
oyun gol atmakla yada puan kazanmakla olmuyor...oyun sahada oynanıyor...bizim tek derdimiz kotu oynanan futbol...ve dahasıda var ama simdi kim yazacak her hafta yazmaktan bıktım siz bıkmöadınız cevap veriyoz bakıyorsunuz sonra tekrar unutup aynı seyi tekrarlıyorsunuz.......
Oyun gol atmakla, puan kazanmakla olur elbette ki.Oyun oynamadan bir maç kazanırsınız belki 2 maç ama 5-10 maç kazanamazsınız.Takım ile 10 maç oynamış bir teknik direktör nekadar güzel futbol oynatabilirse takımımız da o kadar iyi oynayabilir.Kaldı ki ezikler ve anadolu takımları bu sezon çok iyi transferler yaparken biz takıma katkı sağlayabilecek olan son iki maçta iyi oynamış Saido ve bazı maçlarda etkili olmuş Cangele den başka dişe dokunur transfer yapamadık.
Takım iyi oynamıyormuş.İyi oynamasın 3. olsun 2. olsun ben razıyım.Kaldı ki takım sizin abarttığınız gibi çok kıötü felan da oynamıyor.Hemen hemen her maç rakip takımdan daha fazla pozisyona giren bir takımımız var.Dünki maçta trabzonla oranla çok iyi top yapan pozisyona giren bir takımız vardı sahada.Yenildiğimiz Gaziantep maçında bile şov yaptık.Beşiktaşa fark atabilecek derecede müsait pozisyonlar yakaladık.Türkiye liginde kaç tane takım Kayserispor kadar oyanayabilir da kötü futbol oyunuyoruz gibi gülünç bir iddia ile ortaya çıkabiliyorsunuz anlamış değilim.
ahmetkaracaglar
27.10.2007, 15:56
Aslinda tum suc bu takimda...Basariya alistirdi taraftari...Simdide birkac kendini bilmez yok takim kotu yok teknikdirektor istifa etsin...Bunlari diyenler acaba kac sefer bagirdi
Maçın ikinci yarısını tv den izledim(kayseride olmadığım için) maç botunca trabzon seyircisin tezhüratları kulağıma gelirken kayserispor taraftarından tolunay istifa ve uzun üçlü den başka bir şey duymadım.Kendi evinde oynadığn maçta deplasman takmın sesini bastıramıyorsın sonra da tolunay istifa diyorsun ayrıca da maça bedeva geliyorsun kusura baka ma ama sen taraftar değilsin o zaman.Hep desek tam destek demek gerekirken, morale ihtiyaç varken takınılmış olan durumu kabullenemiyorum.Tolunay bu takımı kaldramaz diye kalıplaşmış durumda olan düşünceniz yüzünden maç içreisindeki trabzoan karşı oynana üstün fotbolu bile görememiş durumdasınız.Trabzon uzun yoplarla depar atmaktan başka güzel şeyler koyamazken Kayseriporumuz güzel ve ayağa top yapı özellikle Saidoo nun oyunuyla.
Oyuna giren Cangele müthiş bir efor göserdi ve maçı da almamızı sağladı.Defans için yapılan eleştirilere katılmıyorum.Maç boyunca rahat vuruş imkanı vermedi takımımız trabzona.Özellikle Aydın ceza sahası içinde gökdenizin önündeki topa öyle kritik bir müdehale yaptı ki maçın dönüm noktası olabilir.
12/08/2007 Kayserispor 3 - 1 Vestel Manisa
19/08/2007 Konyaspor 1 - 1 Kayserispor
26/08/2007 Kayserispor 2 - 0 Kasımpaşa
01/09/2007 Beşiktaş 0 - 0 Kayserispor
16/09/2007 Gaziantepspor 4 - 3 Kayserispor
22/09/2007 Kayserispor 3 - 1 Ankaraspor
30/09/2007 Denizlispor 2 - 0 Kayserispor
07/10/2007 Kayserispor 1 - 1 Galatasaray
20/10/2007 Gençlerbirliği 1 - 1 Kayserispor
26/10/2007 Kayserispor 1 - 0 Trabzonspor
bu sezon oynadığımız maçlar b şekilde bir de geçen sezona bakalım
05/08/2006 Kayserispor 1 - 0 Trabzonspor
13/08/2006 Galatasaray 4 - 0 Kayserispor
20/08/2006 Kayserispor 2 - 1 Ankaragücü
27/08/2006 Erciyesspor 0 - 4 Kayserispor
09/09/2006 Kayserispor 0 - 0 Gençlerbirliği
17/09/2006 Çaykur Rizespor 2 - 1 Kayserispor
24/09/2006 Kayserispor 2 - 0 Sakaryaspor
01/10/2006 Antalyaspor 1 - 0 Kayserispor
15/10/2006 Kayserispor 1 - 1 Sivasspor
22/10/2006 Fenerbahçe 4 - 1 Kayserispor
sen kaç kere bagırdın maçta 90 dk para veriyom diyo bagırmıyon çwkirdek çitseniz öle işte bizim taraftarımız böle ilk önce yapacagını yapmaz sonrada başkasına suç bulur
ammada yaptın kardeş:D. ozaman herhafta güzel futbol oynuyalım,yenilelim.
arkadaslar ben onu bunu bilmem ikinci yarida orta sahaya iyi bir oyunkurucu lazim bu is saido ile de olmuyor yoksa takimin sonunu iyi görmüyorum
hiç iyi oynayamadık malesef son dk. Allahtan gol attık yoksa olay çıkardı.tolunayda istifa ederdi heralde.takım oyun kuramıyor tolunay yanlış sistem oynatıyor malesef uzun ömürlü olmaz gibime geliyo bu sistemle.takımımız hiç iyi sinyal vermiyor bu maç yılın en zevksiz maçıydı maça geldiğime pişman oldum desem yeridir
maça geldiğine pişman olanlar bidaha gelmezler inşallah:) takıma 10 ytl katkınız oluyo, maç içinde tüm kadronun moralinini altüst ediyosunuz. anca çıtçıtdı şimdi anca köstek:D
anti_ist_38
27.10.2007, 18:49
yav kuuru kalabalıklar kendıleını bılıyolar oturdukları yerden avrat gıbı elestırı yapıyolarr yapmasınlar kardesım bu takımın huzunurunu bozmaya onların hakkı yokk sen gercek taraftar ol gercekten takımına gonlunu ver o zaman yorum yapabılırsın sıtedekı bazı arkadaslar harıc cogunluk gercekten taraftar degıl bastata TURKMANİA denen luzumsuzz mod arkadaslarr lutfennn gerekenı yapın buna yoksa sitedeki huzuruda kacıracak... tam bı provakator...
Mad_Chemist
28.10.2007, 01:47
sen kaç kere bagırdın maçta 90 dk para veriyom diyo bagırmıyon çwkirdek çitseniz öle işte bizim taraftarımız böle ilk önce yapacagını yapmaz sonrada başkasına suç bulur
Ben kayseris dışında okuyan bir öğrenciyim.Kayseri de bulunduğum bütün maçlara da gitmek için elimden geleni yaptım.Gidemediğim çok nadir Maç olmuştur.Gittiklerimde gerçek bir taraftar gibi kale arkasından paramla biletimi alıp Çılgınlar38 grubunun bulunduğu bölüme geçip 90 dakika tezahürat yapmışımdır.Böyle davrandığımı kanıtlamak zorunda değilim.En son Erciyes- telaviv maçına gittim.Ve grupatan bir kişinin futbolcumuza tokmak atmasına şahit olduktan sonra bir daha da O gruba katılmama kararı aldım.Kişisel olarak elimden geldiğince gittiğim maçlarda tezhüratımı yaparım.Hiç olmassa parasız maça gidip istifa naraları atarak takıma köstek olmam.
Ayrıca sen beni tanıyıp tanımadan sorgulamak pozisyonuna geçebilmek için önemli bir nedenin var mı?Varsa bu neden nedir?
realk@yseri
28.10.2007, 09:51
maça geldiğine pişman olanlar bidaha gelmezler inşallah:) takıma 10 ytl katkınız oluyo, maç içinde tüm kadronun moralinini altüst ediyosunuz. anca çıtçıtdı şimdi anca köstek:D
milletin gelip gelmemesne sen karışamazsın kardeşim,napalım yani hocayı ayakta mı alkışlayalım helal olsun diye,BAK BİR DAHA SÖYLÜYORUM GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ BU HOCADAN HAYIR BEKLEMEYİN BOŞUNA BU MAÇTAN 3 PUAN ALAMASA SONUCUNU HEPİNİZ BİLİYORDUNUZ,PEKİ HOCA NEDEN BÖYLE DİKEN ÜDTÜNDE DAHA MEHMET TOPUZA SÖZÜ GEÇMİYOR OYUNDAN ALMAYA KORKUYOR,SÖYLEYİN BU HOCAYLA HEDEFİNİZ NELER,ŞAMPİYONLUKMU? DÖRDÜNCÜLÜK MÜ? YOKSA UEFA'MI BEN BUNA SADECE GÜLERİM
milletin gelip gelmemesne sen karışamazsın kardeşim,napalım yani hocayı ayakta mı alkışlayalım helal olsun diye,BAK BİR DAHA SÖYLÜYORUM GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ BU HOCADAN HAYIR BEKLEMEYİN BOŞUNA BU MAÇTAN 3 PUAN ALAMASA SONUCUNU HEPİNİZ BİLİYORDUNUZ,PEKİ HOCA NEDEN BÖYLE DİKEN ÜDTÜNDE DAHA MEHMET TOPUZA SÖZÜ GEÇMİYOR OYUNDAN ALMAYA KORKUYOR,SÖYLEYİN BU HOCAYLA HEDEFİNİZ NELER,ŞAMPİYONLUKMU? DÖRDÜNCÜLÜK MÜ? YOKSA UEFA'MI BEN BUNA SADECE GÜLERİM
dikkat ettiysen bidaha gelmeyin demedim. bidaha gelmesiniz inşallah dedim.
neyse konuyu dağıtmıyalım. bu üç puan kan yaptı. sanırsam 5.sıradayız
'Centilmenlik yaptım ve gole sevinmedim'
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Trabzonspor maçında kazandıkları golden sonraki sessizliğinin sebebini Zaman'a açıkladı.
http://img263.imageshack.us/img263/7082/kafkaspg1.jpg
Kafkas, "Golden sonra sevinçten havalara sıçramayışımın tek sebebi centilmenlikti. Kimse bunun altında başka bir anlam aramasın." dedi.
Önceki gün Kayseri'de oynanan karşılaşma ev sahibi takımın rakip kalede büyük baskı kurmasına rağmen golsüz devam ediyordu. Yattara'nın atılmasıyla sahada 10 kişi kalan Trabzonspor, kaleci Jefferson'un başarılı kurtarışlarıyla rakibine uzun süre direndi. Ancak 89. dakikada Kemal, yakın mesafeden topu filelerle buluşturmayı başardı. Ve golden sonra yayıncı kuruluşun ekrana getirdiği bir görüntü herkesin dikkatini çekti. Kayserispor yedek kulübesinde bulunan herkes sevinçten havalara sıçrarken, Teknik Direktör Tolunay Kafkas, sakin bir şekilde yerinde oturuyordu. Ayrıca bir grup taraftarın Kafkas'ı istifaya davet ettiği duyuldu.
Konuyla ilgili dün görüşünü aldığımız Teknik Direktör Tolunay Kafkas, kazandıkları golden sonra sevinç gösterisinde bulunmayışının farklı noktalara çekilmesine üzüldüğünü belirterek, öyle davranmasının tek sebebinin centilmenlik olduğunu vurguladı. Kafkas taraftarın kendisini istifaya davet etmesine ise hiçbir anlam veremediğini belirtirken, "Niye böyle bağırdılar, inanın bilmiyorum." dedi. Genç teknik adam, "Her şey yolunda, gayet iyi gidiyoruz. Kayserispor olarak hedefimiz Türkiye Kupası'nı müzemize götürmek. Bunu da başaracak güçteyiz." diye konuştu.
Kaynak: Zaman
emre_38_ks
28.10.2007, 12:15
yeter artık mehmet topuz ile gökhan hemen gitmeli bu takımımdan hele hele gökhan kasıtlı atmadı golleri.kim istiyorsa versinler artık
GOKHAN KASITLI ATMADI DEMIS SACMALAMISSIN..GOKHAN IN ATILAN GOLDEKI ISRARLI TAKIBI SONUCUNDA GELDI GOL BUNU DA DIKKATE AL BENCE O YORUMU YAPARKEN..GOKHAN DAKI SADECE BIRAZ YORGUNLUK..FIZIKSE DEIL AMA BEYINSEL BI YORGUNLUK..GECMIS YILLARDAKI BASARILARINI TEKRARLAYAMAMANIN BI EZIKLIGI ILE OYNUYO..BIR IKI MAC IYI OYNARSA KENDINI BULUR..
seni tanımıyorum ama sözün banaysa çekirdek çitenler düşünsün ben daha hiçbir maçta çekirdek çittiğimi hatırlamıyorum.istifa falan diyede bagırmadım ayrıca elimden geldiğince maçlara gelirim ve maçlara gelip gelmeme özgürlüğüm bana aittir kimseyi ilgilendirmez.yazımı iyi okursan ben tatsız ve zevksiz bir maç oldugunu belirttim tolunay istifa diye bagırdıgımıda nerden uyduruyorsun anlayamadım
tanımadığın bir kişi hakkında yorum yapmazsan sevinirim
seni tanımıyorum ama sözün banaysa çekirdek çitenler düşünsün ben daha hiçbir maçta çekirdek çittiğimi hatırlamıyorum.istifa falan diyede bagırmadım ayrıca elimden geldiğince maçlara gelirim ve maçlara gelip gelmeme özgürlüğüm bana aittir kimseyi ilgilendirmez.yazımı iyi okursan ben tatsız ve zevksiz bir maç oldugunu belirttim tolunay istifa diye bagırdıgımıda nerden uyduruyorsun anlayamadım
tanımadığın bir kişi hakkında yorum yapmazsan sevinirim
1-ben sana veya başka bir topluluğa maça gelmeyin demedim.
sadece çekirdekçiler için inşallah bidaha gelmezler dedim
2-"neden tolunay istifa dedin?" diye bişeymi yazmışımda böyle bişey demediğini öne sürüyosun
karşımdaki kim olursa olsun saygı duyarım, özelliklede benden büyükse
GOKHAN KASITLI ATMADI DEMIS SACMALAMISSIN..GOKHAN IN ATILAN GOLDEKI ISRARLI TAKIBI SONUCUNDA GELDI GOL BUNU DA DIKKATE AL BENCE O YORUMU YAPARKEN..GOKHAN DAKI SADECE BIRAZ YORGUNLUK..FIZIKSE DEIL AMA BEYINSEL BI YORGUNLUK..GECMIS YILLARDAKI BASARILARINI TEKRARLAYAMAMANIN BI EZIKLIGI ILE OYNUYO..BIR IKI MAC IYI OYNARSA KENDINI BULUR..
adam pozisyondan kaçıyor pozisyona girmeyeyim diye sen bana ne konuşuyorsun yeter artık gitsinler gökhan bu kaç oldu taraftara ek kol hareketleri falan
'Centilmenlik yaptım ve gole sevinmedim'
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Trabzonspor maçında kazandıkları golden sonraki sessizliğinin sebebini Zaman'a açıkladı.
http://img263.imageshack.us/img263/7082/kafkaspg1.jpg
Kafkas, "Golden sonra sevinçten havalara sıçramayışımın tek sebebi centilmenlikti. Kimse bunun altında başka bir anlam aramasın." dedi.
Önceki gün Kayseri'de oynanan karşılaşma ev sahibi takımın rakip kalede büyük baskı kurmasına rağmen golsüz devam ediyordu. Yattara'nın atılmasıyla sahada 10 kişi kalan Trabzonspor, kaleci Jefferson'un başarılı kurtarışlarıyla rakibine uzun süre direndi. Ancak 89. dakikada Kemal, yakın mesafeden topu filelerle buluşturmayı başardı. Ve golden sonra yayıncı kuruluşun ekrana getirdiği bir görüntü herkesin dikkatini çekti. Kayserispor yedek kulübesinde bulunan herkes sevinçten havalara sıçrarken, Teknik Direktör Tolunay Kafkas, sakin bir şekilde yerinde oturuyordu. Ayrıca bir grup taraftarın Kafkas'ı istifaya davet ettiği duyuldu.
Konuyla ilgili dün görüşünü aldığımız Teknik Direktör Tolunay Kafkas, kazandıkları golden sonra sevinç gösterisinde bulunmayışının farklı noktalara çekilmesine üzüldüğünü belirterek, öyle davranmasının tek sebebinin centilmenlik olduğunu vurguladı. Kafkas taraftarın kendisini istifaya davet etmesine ise hiçbir anlam veremediğini belirtirken, "Niye böyle bağırdılar, inanın bilmiyorum." dedi. Genç teknik adam, "Her şey yolunda, gayet iyi gidiyoruz. Kayserispor olarak hedefimiz Türkiye Kupası'nı müzemize götürmek. Bunu da başaracak güçteyiz." diye konuştu.
Kaynak: Zaman
Ne demek centilmenlik, eğer açıklaması gerçekten buysa çok ayıp Tolunay Kafkas Trabzonspor'un eski bir futbolcusu olabilir ona sempati duyabilir ama unutmamalıki şuan Kayserispor'un başında ve takımının attığı gole sevinmeyip yas tutacaksa çoraplarını kaşıyacaksa profesyonellikle uzaktan yakından alakası kalmaz. Dünya'da takımı gol attığı için sevinmeyen bir TD, gol attığı için sevinmeyen bir profesyonel futbolcu varmı! Bu açıklama Kayserispor teknik direktörüne yakışmıyor keşke çıkıp "taraftarların tepkisinden dolayı böyle davrandım aslında ben bunu haketmemiştim" deseydi. Tolunay Kafkas bu centilmenliği hayatının bir parçası olarak görüyor olsa kimse bir şey söyleyemez ama bunu sadece Trabzonspor için yapıyorsa ondan kimseye fayda gelmez bunun adı yalakalık yapmaktır.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.