Tam Sürümü Gör : TFF1-10. Hafta Gaziantep BB 3-0 Kayseri Erciyesspor
Roy Keane
22.10.2007, 14:23
http://www.tff.org/Resources/TFF/Images/LigAKulupLogolari/gantep.jpghttp://www.tff.org/Resources/TFF/Images/TSLKulupLogolari/kerciyes.jpg
28.10.2007 Saat 13.00da maç.
Erciyesspor'un kötü gidişe bir dur demesi lazım. Süper lig hedefinden kopmak istemiyorsak defans sorunumuzu acilen çözmeliyiz ve gol yollarındaki beceriyi defansif anlamda da göstermeliyiz
bu maçı alırsak yeniden iddaalı konuma geleceğiz kazanırız inşallah
Muzaffer
22.10.2007, 15:52
Bu maçı almamız aşrt oldu.
Kendi kendimizin işini zora soktuk.
İnşallah eski forma kavuşup bir an önce tırmanışa geçeriz.
Yen artık erciyesim
bülent korkmaz istifa etmiş keşke yuvaya geri dönse :(
develideportivo
22.10.2007, 16:09
TFF 1. Liginde hemen hemen bütün takımlar birbirine denk.
O yüzden takımımızın aldığı iç saha yenilgilerine veya dış saha galibiyetlerine fazla şaşmamak gerek...
Her türlü sürpriz sonucun alınabileceği böyle bir ligde Erciyesspor'un ortalamanın üstünde bir takım olduğuna inanıyorum ve bir galibiyet bekliyorum.
Ayrıca yeri burası değil belki ama, burada söylemeden geçemeyeceğim; Kayserispor maç konusunun açılıp Erciyesspor maç konusunun açılmasının ihmal edilmesi ve bu konunun moderatör olmayan bir arkadaş tarafından açılmasından derin bir üzüntü duyduğumu belirtir, tüm moderatör arkadaşlar adına bu durumdan dolayı özür dilerim.
Muzaffer
22.10.2007, 16:11
Yuvaya derken hangi yuvaya.
2.Lig de olsa yinede takımın başındayım diyordu.
Noolmuş bursada Erciyes kadar rahat bırakmamışlar heralde.
Bülent Hoca başarılı değildi,öyle olsa tüm kilit maçları kazanırdı(Ankara,rize ve antalya)
Mehmet hocanın her daim arkasındayız.
Düşeceksekte Kayserili olsun,Çıkacaksakta kayserili olsun.
TFF 1. Liginde hemen hemen bütün takımlar birbirine denk.
O yüzden takımımızın aldığı iç saha yenilgilerine veya dış saha galibiyetlerine fazla şaşmamak gerek...
Her türlü sürpriz sonucun alınabileceği böyle bir ligde Erciyesspor'un ortalamanın üstünde bir takım olduğuna inanıyorum ve bir galibiyet bekliyorum.
Ayrıca yeri burası değil belki ama, burada söylemeden geçemeyeceğim; Kayserispor maç konusunun açılıp Erciyesspor maç konusunun açılmasının ihmal edilmesi ve bu konunun moderatör olmayan bir arkadaş tarafından açılmasından derin bir üzüntü duyduğumu belirtir, tüm moderatör arkadaşlar adına bu durumdan dolayı özür dilerim.
bu konuda hassasiyet gösteren ender moderatör abilerimizden birisi olduğunuz için size teşekkür ederiz erciyessporun birçok maç konusu ya maçtan 1 gün önce açıldı ya da normal üyeler tarafından serbest bölgeye açıldı bundan sonra tüm moderatör arkadaşları bu konuda hassasiyet göstermeye davet ediyoruz
bu maçıda alamazsak mehmet bulut'un bileti kesilir.
Başarı biraz da kadroya bağlı mütevazi bir takımımız var alacağı her sonuç normaldir. Ayrıca tff 1. lig'deki mücadele daha zorludur.Çünkü favori yoktur.İlk 2'ye girmemiz çok zor ama 5. veya 6. olup playy-off oynasak yeterli olur.Bülent Hoca falan başarılı olamaz o zamanki kadro, şartlar çok değişik Mehmet Hocaya güvenmeliyiz.
Kapadokyalı
22.10.2007, 18:57
sorun futbolu 90 dakkada oynayamamamızdan kaynaklanıyor.zaten golcu bir takımız ama birazda defans...
anti_ist_38
22.10.2007, 19:32
alamazsakk orta sıraların takımızı olur yakısmaz mutlaka almalıyız...
KyS_ToTTi
22.10.2007, 19:52
BULUT, SON BİR ŞANS İSTEDİ
YÖNETİM DÜŞÜNÜYOR
Takım içerisinde yaşanan olumsuzluklar ve alınan kötü sonuçların ardından acil toplanan Erciyesspor yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcuları son kez dinledi. Mehmet Bulut yönetimindeki teknik heyet bu hafta deplasmanda oynanacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanacaklarını iddia ederek son kez şans istedi. Yönetim ise para cezası verme kararı aldığı teknik heyetin bu teklifini düşünmeye başladı.
Elazığspor maçını da 3-2 kaybeden Kayseri Erciyesspor’da dengeler sarsıldı. Teknik Direktör Mehmet Bulut’un istifasının gündeme geldiği maçın ardından Erciyesspor Yönetimi ayrı ayrı kişilerde acil toplantılar yaptı. Teknik heyet ve futbolcularında dinlendiği toplantılarda, yönetim kurulu kendi içindeki sorunları masaya yatırdı.
9 Maçta 6 mağlubiyetin ardından Teknik Direktör Mehmet Bulut’un verdiği rapordan sonra yönetim kurulu istifası gündeme gelen Bulut’u son kez dinledi.
Yönetim kuruluna takımda ciddi bir sorun olmadığını söyleyen Bulut’a, istifa edip etmeyeceği soruldu. Elazığspor maçından şanssız bir şekilde mağlubiyet aldıklarını belirten Teknik Direktör Mehmet Bulut ise yüz yüze görüştüğü yöneticilere Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanacaklarını söyleyerek son bir kez daha şans istedi. Yönetim kurulu ise toplantı salonundan gönderdiği Mehmet Bulut’un bu teklifini düşünmeye başladı. Şimdilik futbolcu ve teknik heyete para cezası verme kararı alan Kayseri Erciyesspor yönetimi, yeni teknik direktör arayışları konusunda her hangi bir açıklama yapmadı. Kayseri Erciyesspor yönetimi Teknik Direktör Mehmet Bulut’u bazı oyuncularda ısrar edip, bazı oyunculara da forma şansı tanımadığı gerekçesiyle yönetim kurulu toplantısında uyardı. Herkese eşit mesafede yaklaşması ve takım içerisindeki sorunu çözmesi istenilen Bulut, yönetime bu konuda daha duyarlı davranacağını söyledi.
hiç gerek yokkk. yönetim yanlış yapmasın buluta. sanki adama milyar dolarlık kadro vermiş gibi ne hesabı soruluyor. bu takımın kapasitesi budur. mehmet bulut başarılıdır. daha uzun dönem erciyesin başında görmek istiyorum
Muzaffer
22.10.2007, 21:59
Bu kadro ile gelecek hoca ne yapacak.
Takım gayet güzel oynuyor ama son maçlarda kötüler.
Bulut hoca işini blir düzeltmesi gerekiyor bir an evvel.
alamazsak süperlig bi adim daha uzaklasir
k@yserili_boy
22.10.2007, 22:25
inş alırız ama pek zannetmıyorum adamlar en alt sıradakı takıma kendı evınde puan verıyor ınalıcak gıbı degıl yazıklar olsun bu takımı bu hale sokanlara
artık mac kazanmanın zamanı geldi bu macı almaktan baska caremiz yok
Erkann_38
23.10.2007, 00:15
Gaziantep Bb Banko!!!
Quaresmaa
23.10.2007, 00:47
bu maçıda almazsan ohoooo işimiz harbıden liğde çooook zor rakıplerımız koptu gıdıyor bakalım
Gaziantep Bb Banko!!!
amacın ne kardeşim msnde erciyesspora ettiğin küfürleri unutmadık lütfen erciyessporumuzla alakalı konulara yazı yazma
ahmetkaracaglar
23.10.2007, 18:31
defansttaki oyuncular erciyesspor takimina yakismiyor..3 lig topcusu hepsi
benim görüsüme göre Erciyesin hedefi süperlig degil TFF 1.liginde orta siralarda olabilme cabasindadir zaten hedef süperlig olsaydi gecen sezon düsmezdi veya düsürülmezdi diye düsünüyorum.
anti_ist_38
23.10.2007, 19:53
alacaz ınsallah hjaydı ercıyessss..
LEVENT ŞEKER
23.10.2007, 20:50
kendını toparlamaları lazım ama cok guclu rakıpler var basarılar ercıyes
Erkann_38
23.10.2007, 20:58
amacın ne kardeşim msnde erciyesspora ettiğin küfürleri unutmadık lütfen erciyessporumuzla alakalı konulara yazı yazma
Erciyesspor kotu oldu,ben kufur etmedim erciyesspor'a,ne diyon sen.
BIZ TEK KAYSERISPORLUYUZ.
Gaziantep Bb Banko!!!
bu yazdığına bakıp insanın trabzon banko diyesi geliyo....ama biz KAYSERCİYES'liler senin kadar alçalmayız.
kayseri-erciyes kardeştir, kardeşliği bozan kalleştir
Erkann_38
24.10.2007, 01:37
Kardeslik felan yokkk maliii
Roy Keane
24.10.2007, 15:34
Erciyesspor senin gibilere muhtaç değildir. Herbiri 4-5inize bedel olan gerçek Kayserililer varken sizin gibiler mümkünse Erciyesspor'dan uzak dursun.
Takımdaki başarısızlığın suçluları bana göre Erciyesspor'a finansman desteğini kesenlerdir. Mehmet Bulut bize UEFA'da o kadroyla başarılar yaşatmış öz be öz Kayserili bir teknik adamdır. Biz onla mutluyuz yönetim! Takımı en zor günlerde devralan bir insana vefa göstermemiz gerekiyor.
@Efsane: Mod arkadaşlarımız Kayserispor'a başlık açmak için yarışsın boşver. Biz iyiyiz böyle. Bu başlığı nerelerden ne şartlarda açtığımı bir sen bilirsin bir de Allah bilir ve bize dokunmasınlar boşver. Erciyessporla alakası olmayanların başlık açmalarındansa bizler elimizin değdiği ilk anda açalım başlıklarımızı.
madem öyle bir daha buraya mesaj yazma
Fatih Y.
24.10.2007, 17:43
ŞİMDİ TOPARLANMA ZAMANI
CEZA VARSA, ÖDÜL DE VAR
Sezona UEFA maçlarıyla iyi başlayan ancak son haftalarda sıkıntılı bir döneme giren Kayseri Erciyesspor’da yönetimin aldığı kararlar uygulanmaya başladı. Futbolcularla da görüşen yöneticiler, takımın biran evvel toparlanmasını isteyerek herkesi göreve çağırdılar. Yönetimle sorunları konuşup zihinlerindeki problemi aşan futbolcular Gaziantep deplasmanı öncesi başarı sözü verdiler.
Bu sezon süper lige çıkmayı isteyen Kayseri Erciyesspor’da 3-2 mağlubiyetle sona eren Elazığspor maçı sonrası yönetim acil tedbirler almış ve takımı yeniden toparlamak için hatalı gördüğü futbolcu, kulüp çalışanları ve teknik heyete para cezası vermişti. Her hangi bir futbolcuyu kadro dışı bırakmak istemeyen yönetim kurulu üyeleri, verdikleri kararların ardından futbolcularla bir kez daha görüştüler. Sorunları görüşüp zihinlerindeki soru işaretlerini cevaplandıran futbolcular yönetimin kararına saygı duyduklarını belirterek, Gaziantepspor maçı öncesi başarı sözü verdiler. Enver Kemaloğlu başkanlığındaki Kayseri Erciyesspor yönetimi verilen cezalarla ilgili futbolculara, başarı geldiği sürece cezanın uygulanmasında da esneklik sağlanacağını açıkladı.Başarısızlığın olduğu yerde cezanın olduğu gibi başarının olduğu yerde de ödülün olacağını belirten yöneticiler, futbolculardan birlik beraberlik içerisinde başarıya kenetlenmelerini istediler. Takımın üç maçlık periyotta başarılı olması halinde, başarısızlıkta verilen cezaların silinip, ekstra galibiyet primleri verileceğini açıklayan yöneticilerin bu tavrı futbolcuları da başarı için motive etti.Öte yandan Yönetimin desteğiyle görevini sürdüren Mehmet Bulut, başarının paylaşılması gerektiğini belirterek, yönetim kuruluna desteklerinden dolayı teşekkür etti. Teknik Direktör tartışmasına son veren yönetimin bu tavrı takım içerisinde de moral oldu.
Kaynak : www.erciyestv.com.tr
maçı alırız, bukadar gündemden sonra heralde yenilmeyiz, eğer yenilirsekde faturalar kesilmeli
yönetim futbolculara ödemelerini yapmamış sıkıntının bundan kaynaklandığı söylendi ne kadar doğru bilmem eğer böyle birşey varsa ödemeler biran evvel yapılmalı.
yönetim futbolculara ödemelerini yapmamış sıkıntının bundan kaynaklandığı söylendi ne kadar doğru bilmem eğer böyle birşey varsa ödemeler biran evvel yapılmalı.
para varda vermiyolar
Quaresmaa
25.10.2007, 00:47
erciyesim en kısa zamanda toparlanıp bablar gibi liğe dönmeli tekrar
Roy Keane
26.10.2007, 23:13
Pardon bu açıklamayı görmemişim Murat abi. Çok özür dilerim...
6. hissim Antep'i rahatlıkla yeneceğimizi söylüyor...
Ah Erciyes'im ahh!!
Ne hallere düştün sen.
2 de iki olsun artık. ne zamandır iki takım birden galibiyet alamıyor.
artık puan kaybına tahammülümüz yok
inşallah 2 de 2 olacak epeydir çifte sevinç yaşamayamıyoruz....
AKINCILAR-38
27.10.2007, 15:06
allah yardımcımız olsun yeneceğiz anti antepp
Kapadokyalı
27.10.2007, 15:08
rahat kazanmamız gereken bi maç.rakipler kazanıyor sürekli.bu hafta kartal sakarya maçının olmasıda bi avantajdır kazanırsak
Kapadokyalı
27.10.2007, 15:50
elazıgspor deplasmanda kocaelispor u 1 0 la geçti artık kazanmamız lazım
k@yserili_boy
27.10.2007, 19:21
valla kendı evımızdekı macları yenemedıkten sonra boşşşş ercıyes bu kadro ıle anca 6 sıralarda surunur acıl onlem almaları lazım basarılar ercıyesıme
Fatih Y.
28.10.2007, 10:49
Maça 2 Saat Kaldı İnşallah Kazanan Erciyesspor Olur
Hedeflerden uzak kalmamak lazım
Bu maçi kazanmamiz artik şartlandi. Puan kayibina artik dur dememiz gerekiyor.
Umarim bu maçtan galip gelen taraf biz oluruz.
Hedefleri gerçekleştirmemiz açısından kritik bir deplasman futbolcularımızın bu maçın bilincinde olduklarına inanıyorum insallah 3 puanı alacağız
3puan sart yoksa sonumuz kötü
bu macı almaktan baska caremiz kalmadı aksini düsünmüyorum bile
Kapadokyalı
28.10.2007, 11:29
çok güçlü bi takımız lige çıkmak bizim için kolay olacak.ama yeterki bunu isteyelim.inşallah kazanacagız bu hafta.nezamandır çifte sevinç yaşayamıyoruz
Roy Keane
28.10.2007, 11:33
valla kendı evımızdekı macları yenemedıkten sonra boşşşş ercıyes bu kadro ıle anca 6 sıralarda surunur acıl onlem almaları lazım basarılar ercıyesıme
Abartmayalım. Defansa yapılacak iki takviyeyle bu takım süper ligi zorlar kanaatindeyim. Kaç yıldır 2. lig A'dan süper lige yükselemeyen büyük takımlar var. Gerçek bir devler kapanıdır 2. lig A.
Bir de şöyle düşünmek lazım. Enver Kemaloğlu hedefimiz süper lig değil demişti takımı ilk devraldığında. Şimdi ilk 6yı beğenmeyeceğimiz kadar yürekli yatırımlarla ve atılımlarla takımımız bu noktaya geldi.
Antep'i yeneceğiz. Bütün samimiyetimle ve yüreğimle inanıyorum. Hatta gelecek hafta Mardin'i de yeneceğiz ve hayırlısıyla istikrara kavuşacak takımımız.
Kapadokyalı
28.10.2007, 11:37
[QUOTE=Roy Keane;24257]
Bir de şöyle düşünmek lazım. Enver Kemaloğlu hedefimiz süper lig değil demişti takımı ilk devraldığında. Şimdi ilk 6yı beğenmeyeceğimiz kadar yürekli yatırımlarla ve atılımlarla takımımız bu noktaya geldi.
katılıyorum.çünkü belirlenen hedefler dogrultusunda takımımızın bulundugu nokta çok çok kötü degil.zaten bu hedeflenmişti yönetim takımından ama takımın kapasitesi ligi zorlayacak durumda
Fatih Y.
28.10.2007, 13:06
MAçlar Hızlı Başladı
Boluspor
MArdinspor ve
Kartalspor
rakipleri Karşısında 1-0 Önde
Erciyessporumuzdan da Deplasmanda Gol bekliyoruz...
bu maça erciyese verdim iddaada bakalım napacak:S
İnşallah çeviririz şu maçı Antep'ede yenilirsek artık.
18'1D Eskisehirspor 0-1 Diyarbakırspor
18'1D Gaziantep BB 1-0 Erciyesspor
18'1D Kartalspor 1-0 Sakaryaspor
18'1D Mardinspor 1-0 Samsunspor
18'1D Giresunspor 0-1 Altay
18'1D Boluspor 1-0 Orduspor
Fatih Y.
28.10.2007, 13:20
Geçen Hafta Yenildiğimiz Elazığspor Son sıradaydı
Bu hafta Oynadğımız Antep de Son sıradaydı Hayırlısı bakalım
Kapadokyalı
28.10.2007, 13:20
rakiplerimizi skorları istedigimiz gibi gidiyor ama biz yeniliyoruz.olacak iş degil
37'1D Eskisehirspor1-1Diyarbakırspor
37'1D Gaziantep BB1-0Erciyesspor
37'1D Kartalspor1-0Sakaryaspor
37'1D Mardinspor1-1Samsunspor
37'1D Giresunspor0-1Altay
37'1D Boluspor1-0Orduspor
Kapadokyalı
28.10.2007, 13:41
ilk yarı bitmek üzere.hala yenik durumdayız
JACK SPARROW
28.10.2007, 13:42
hadi be erciyes...
bak sakaryada yenilio ne güsel...
hadi bastırın erciyesin aslanları...
Kapadokyalı
28.10.2007, 13:43
2 oldu geçmiş olsun
2-0 oldu ilk yarı Antep attı.
Erciyes nereye gidiyor neden böyle oldu hey allahım
altından zor kalkarız
2-0 oldu:S
umarim Erciyesimiz bu gidisle küme düsmez.
Kapadokyalı
28.10.2007, 13:45
burdan çevirirsek mucize falan olur heralde.
cAgAtAy38
28.10.2007, 13:46
45' Boluspor 1 - 0 Orduspor
45' Eskisehirspor 1 - 1 Diyarbakirspor
45' Gaziantep BB 2 - 0 Erciyesspor
45' Giresunspor 0 - 1 Altay
45' Kartalspor 1 - 0 Sakaryaspor
45' Mardinspor 1 - 1 Samsunspor
sakarya 1-1 yaptı
bu gidişle banko çıkar sakarya..
Fatih Y.
28.10.2007, 13:49
Mehmet Bulut Bu maçtan sonra İstifa Edecektir
Kapadokyalı
28.10.2007, 13:52
bu maçtan önce son bi şans istemişti galiba mehmet hoca.bu sonuç çok kötü oldu
JACK SPARROW
28.10.2007, 13:54
nerdeee...
Elazığ'ındurumu bile iyi çünkü her maçı deplasmanda oynuyorlar.
JACK SPARROW
28.10.2007, 13:55
ya sakarya attı...
valla helal ossun gümbür gümbür gelio adamlar....
Bence de çünkü anlayışlı bir adamdır.
İnşallah o da nesi varki takımın, sonuçta deplasman falan demez.
Kapadokyalı
28.10.2007, 13:58
puan farkı iyice açılıyo.ligin ikinci yarısı bambaşka bi erciyes olmazsa ilk iki şansı mucize artık.playoff ları kovalamalıyız.ama yönetimin hedefleri ne onuda bilmek gerek tabi
gidişat hiç iyi değil derhal çözüm bulunması lazım bu kötü gidişe Allah sonumuzu hayır etsin :(
Hızlı giden atın ............. düşer durumuyla karşı karşıyayız.
Kapadokyalı
28.10.2007, 14:04
dakka 50.bişeyler yapın gadanızı alıym.alın şu maçı
2 golü de Bilal diyi bidene oğlan atmış.
Roy Keane
28.10.2007, 14:10
Uğur getirsin diye denediğim bütün yollar boşa çıktı.
HESAP VER ÖZHASEKİ! BU TAKIMI DÜŞÜRMEK İÇİN YAPMIŞ OLDUĞUN GELMİŞ GEÇMİŞ BÜTÜN ŞİKELERİNİN HESABINI VER!
Yetti yahu!
JACK SPARROW
28.10.2007, 14:10
2 golü de Bilal diyi bidene oğlan atmış.
kayseri'ye alahmı!!!
Samsunspor Mardin deplasmanında beraberliği yakalayarak 2-2 yaptı
Diyarbakırspor ise Eskisehir deplasmanında skoru 2-1 yaptı
Maclarda dakika 60
TUR D2 60' Boluspor 1-1 (1-0) Orduspor
TUR D2 60' Eskisehirspor 2-1 (1-1) Diyarbakirspor
TUR D2 60' Gaziantep Bld.Spor 2-0 (2-0) Erciyesspor Kayseri
TUR D2 60' Giresunspor 0-1 (0-1) Altay
TUR D2 60' Kartalspor 1-1 (1-1) Sakaryaspor
TUR D2 60' Mardinspor 2-2 (1-1) Samsunspor
Cörekdere38
28.10.2007, 14:15
erciyesin durumu hic iyi degil
Cörekdere38
28.10.2007, 14:17
konyaspor 0-1 sivasspor
aliyalcinks
28.10.2007, 14:18
dk kaç
Roy Keane
Gaziantepspor 2 - 0 Erciyesspor
30/09/2007 512 Orduspor 2 - 1 Erciyesspor
04/10/2007 425 Erciyesspor 0 - 5 Atletico Madrid
08/10/2007 655 Erciyesspor 2 - 2 Karşıyaka
14/10/2007 411 Boluspor 3 - 3 Erciyesspor
20/10/2007 211 Erciyesspor 2 - 3 Elazığspor
28/10/2007 432 G.Antep Bld.Spor 2 - 0 Erciyesspor
1 aydır galibiyet yüzü görmüyoruz.
aliyalcinks
:friends:
dk kaç bittimi yoksa
Boluspor Orduspor karsısında 2-1 öne gecti
Maclarda dk.65
Kapadokyalı
28.10.2007, 14:21
herkes atıyor biz yatıyoruz.neden acaba
Fatih Y.
28.10.2007, 14:27
Maçlarda Son 18 Dakika
Roy Keane
28.10.2007, 14:29
Gaziantepspor 2 - 0 Erciyesspor
30/09/2007 512 Orduspor 2 - 1 Erciyesspor
04/10/2007 425 Erciyesspor 0 - 5 Atletico Madrid
08/10/2007 655 Erciyesspor 2 - 2 Karşıyaka
14/10/2007 411 Boluspor 3 - 3 Erciyesspor
20/10/2007 211 Erciyesspor 2 - 3 Elazığspor
28/10/2007 432 G.Antep Bld.Spor 2 - 0 Erciyesspor
1 aydır galibiyet yüzü görmüyoruz.
Dakika 72 ve hala 2-0 yeniğiz. Snaırım galibiyet hasreti bitmeyecek.
Sakaryaspor Kartal deplasmanında 2-1 öne gecti dk.74
Eskisehirspor diyarbakırspor karsısında 3-1 yaptı dk.76
Kartalspor 2-2 yaptı
dk.80
Kapadokyalı
28.10.2007, 14:38
3 0 oldu yaaaa
Maalesef 3-0 oldu :wallbash:
Roy Keane
28.10.2007, 14:43
Şaka...
Şaka...
Şaka...
Birisi şaka yapıyoruz desin.
Fatih Y.
28.10.2007, 14:43
MEhmet Bulut İStifasını Verir maçtan sonra
mustafa_bayhan
28.10.2007, 14:45
demekkı bızı gaza getıren demkkı uefa kupasıymıs nabarsın ercıyes bu gıdıslı superlıg deıl alt lıge dusmemeye calıssın cok kotu bu gıdısat malesef :weety:
4ever_kay
28.10.2007, 14:46
Kesin küme düşeriz bu gidişle
Kapadokyalı
28.10.2007, 14:47
Şaka...
Şaka...
Şaka...
Birisi şaka yapıyoruz desin.
acı ama gerçek malesef berk abi
Geçmiş olsun haftaya Mustafa Uğur'u takımın başında görürseniz şaşırmayın..
mustafa_bayhan
28.10.2007, 14:49
toparlasana ercıyesss toparlan sankı bana uefa kupasını alcaklardı da nasıl 1 morel dusuklugdur bea bu bırakın gıdın daha ıyı bole oynucaksanız ....
Geçmiş olsun haftaya Mustafa Uğur'u takımın başında görürseniz şaşırmayın..
Gelecekse ya bülent korkmaz gelsin
yada mustafa uğur
Mehmet bulut çıkıyor hedefimiz süper lig değil kayserisporun alt yapısıyız
mustafa uğuru ...... sölemez
Roy Keane
28.10.2007, 14:55
ah şeytanım ah. Gözlerimi ovuşturuyorum hala 3-0 3-0...
Oktay abi bana da Mustafa Uğur geliyor gibime geliyor. ANCAK... MEHMET HOCAMIZA DA EMEKLERİ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
yazik yazik yazik vede yazik koskoca Erciyesimize yazik oluyor bunu hak etmiyor
Tolunay istifa diyenler neredesiniz haydi ortaya cikinda
MEHMET BULUT ISTIFA deyin.
Kapadokyalı
28.10.2007, 15:00
mehmet bulut için filmin sonu galiba.bülent korkmaz büyük ihtimal gençlere gider.
Roy Keane
28.10.2007, 15:04
yazik yazik yazik vede yazik koskoca Erciyesimize yazik oluyor bunu hak etmiyor
Tolunay istifa diyenler neredesiniz haydi ortaya cikinda
MEHMET BULUT ISTIFA deyin.
Bulaşmasınlar Erciyesspor'a. Mehmet Bulut Hocamızı seviyoruz ve muhtemelen de kendi isteğiyle ayrılacaktır.
Rüyamda görmüştüm 3-0 yenildiğimizi. Siteye yazmadım hatta 6. hissim yeneceğiz diyor diye de yalan söyledim. Korkum başıma geldi...
Fatih Y.
28.10.2007, 15:06
Bence Mehmet Hoca İyi Hoca Ben Takımda kalmasından yanayım Takıma güzelde futbol oynatıyor Fakat son zamanlar Şansız mağlubiyetler aldı bunun sebebi takımın Tecrübesiz ve Uefa Türkiye kupası gibi hedeflerden kupalardan elenmesi sonucu Futbolcuların içine Düştüğü ruhsal Çöküntüye bağlıyorum.
Mehmet Bulut kendisi demişti bu maç benim son şansım diye ben Takımda kalmasından yanayım
Roy Keane
28.10.2007, 15:09
Mehmet Bulut kendisi demişti bu maç benim son şansım diye ben Takımda kalmasından yanayım.
ben de. En azından 2 maç daha sabredilmeli. Mehmet Hocamız bize başarılar yaşattı ve en azından 2 maçlık daha beklenmeli kanaatindeyim. Mustafa Uğur nasılsa hep Kayseri'de. Kaçmıyor ya.
hoca gideceğim demişti ama inşallah gitmez.
bu gerçekten çok ağır bir yara oldu
-GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: 3 - KAYSERİ ERCİYESSPOR: 0
Stat: GASKİ
Hakemler: Yıldıray Aslan xxx, Engin Gökçe xxx, İhsan Pamuk xxx
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Eser xxx, Ogün xxx (Dk. 77 Veysel x), Süleyman xxx, Serkan xxx, Bilal xxx (Dk. 71 Uğur), Mehmet xx, Muhammet xx, Ulaş xxx, Mustafa xxx, Osman xx (Dk. 61 Ali Kemal x), İsmail xx
Kayseri Erciyesspor: Yusuf x, Hüseyin xx, Ramazan x, Köksal xx, Adem xx, Kazım x (Dk. 46 Ali x), Emre x (Dk. 46 Alaattin x), Aydın xx, İlker xx, İlhan xx, Burhan x
Gol: Dk. 8 ve 44 Bilal, Dk. 85 Uğur (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor)
Sarı kartlar: Dk. 57 Muhammet, 74 Ogün (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor) Dk. 38 Adem, Dk. 77 Hüseyin (Kayseri Erciyesspor)
AKINCILAR-38
28.10.2007, 15:38
devamlı aşağı gidiyoruz allah sonumuzu hayır getire
batıkan_develi
28.10.2007, 15:42
ne oluyo Erciyesim sanaya
tel avivi eledik kocaeline 6 attık ondan sonra 0
en kısa sürede düzelmeliyiz en kısa sürede yoksa bu sene süper lig hayal olur
Kayseri Erciyesspor: Yusuf x, Hüseyin xx, Ramazan x, Köksal xx, Adem xx, Kazım x (Dk. 46 Ali x), Emre x (Dk. 46 Alaattin x), Aydın xx, İlker xx, İlhan xx, Burhan x
maçı izleyemediğim için yorum yapamam ama şu tablo açıklıyor. futbolcularımızda zerre kadar hırs kalmamış. bu durumda mehmet buluta yönetim biraz daha hoş görülü olması lazım
38_yasin_38
28.10.2007, 15:58
mehmet bulutun sonu geldi adam amatörde şekersporu şampiyon yapamıyor gelmiş erciyessporumu yapacak bulut istifa____________________________
Takviye şart takımın tek yıldızı İlhan ve diğerleri genç oyuncular hemen moralleri bozulabiliyor.Araya birkaç tecrübeli oyuncu şart. Gerekirse Kayseri'den oyuncuda kiralanır.
Roy Keane
28.10.2007, 16:12
Oktay Hocam Kazım Şeker,Adem Dursun gibi bir iki tecrübeli oyuncumuz var ama katkıları çok az. İlhanımızın ayarında oyuncular lazım takımımıza.
Bülent Bölükbaşı tadında bir orta saha ve şöyle tecrübeli bir de stoperle ilk 6ya da gireriz süper lige de çıakrız kanaatindeyim.
Bülent Bölükbaşı tadında bizim eski oyuncumuz Erol Kapusuz var sorumluluğu üstlenecek lider bir oyuncu.Ama Boluspor'da bize gelir mi? bilmem.
ibrahim1299
28.10.2007, 17:27
bu takıma kesinlikle takviye sart...cunku bu takımın ilk 11 zor cıkıyor yedek kulube fakiri bizim takım... erol kapusuz gibi cengiz gibi taner demrbas gibi oyuncular lazım bize... ön libero kesinlikle öncelikli transfer sart...vede defansı güclendirmek gerekiyor...
LEVENT ŞEKER
28.10.2007, 18:07
takvıye sart takıma
k@yserili_boy
28.10.2007, 18:55
tek kelımeyle yazıklar olsun bu takımı bu hallere getırenlere para ıcın satanlara bu takım bırak super lıgı 5 sırada bıle olamazz
superluxsick38
28.10.2007, 19:09
mehmet bulutun sonu geldi adam amatörde şekersporu şampiyon yapamıyor gelmiş erciyessporumu yapacak bulut istifa____________________________
Tel Aviv'i elerken Kocaeline 6 çekerken de aynı şekildemi düşünüyordun?
erciyesim benimmmmm biricik sevgilimmmmm. seneye bunların abisi antepspor düşmezse süper ligde onlardın alırız öcümüzü
Erkann_38
28.10.2007, 22:45
Rezilik Buu
Banko Gaziantep Bb Dedim Size.
Sniper38
29.10.2007, 01:20
Ne oldu ya?
Ne güzel baslamisdi. Ligde, UEFAda, TR Kupasinda.
Ne oldu birden anliyamiyorum???
rubeanik
29.10.2007, 05:01
bir aşağı küme mi gözüküyor ne
biz süperlig düşünürken
ne oldu ki bize.
Rezilik Buu
Banko Gaziantep Bb Dedim Size.
Kına Yak. :@
Turkmania
29.10.2007, 11:05
BU TAKIM KÜME DÜSMEMEYE OYNAR BU SENE NAH ÇIKARIZ PREMIER LEAGUE MESUT BULUT ISTIFA YONETIM ISTFAA HACI BOYDAK GÖRECE HACI BOYDAK GÖREVEEE
gelde_icme38
29.10.2007, 11:33
bence enver kemaloğlu ile mehmet bulut gitmeli beraber gitsinler enver k. tv38 kesinlikle başkan olmayacağım demişti sözünü tutamadı baskıyla gelkdi
BU TAKIM KÜME DÜSMEMEYE OYNAR BU SENE NAH ÇIKARIZ PREMIER LEAGUE MESUT BULUT ISTIFA YONETIM ISTFAA HACI BOYDAK GÖRECE HACI BOYDAK GÖREVEEE
mesut bulut:D:D:D kim bu yenimi aldık:O:O
Fatih Y.
29.10.2007, 16:19
ERCİYES YİNE SUSKUN
YÖNETİM SON KARARINI VERECEK
Ligin 10. haftasında deplasmana giden Kayseri Erciyesspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a da yenildi. Sahadan 3-0 mağlubiyetle ayrılan Erciyesspor’da Teknik Direktör Mehmet Bulut hiçbir açıklama yapmazken, Kulüp Başkanı Enver Kemaloğlu yönetimin toplanıp bir karar alacağını söyledi.
Geçen hafta sahasında Elazığspor’a 3-2 mağlup olan ve yönetimin para cezası kararının ardından toparlanma sürecine giren Erciyesspor, Gaziantep deplasmanında da başarılı olamadı.
GASKİ tesislerinde oynanan karşılaşmaya kötü başlayan Erciyesspor maçın ilk dakikalarında kalesinde golü gördü. Bilal’in golüyle 1-0 mağlup konuma düşen Erciyesspor, toparlanmak isterken Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yine Bilal’in golüyle 2-0 üstünlüğü sağladı.
Soyunma odasına moralsiz giden Erciyessporlu futbolcular ikinci yarıya iyi başladılar ancak gol yollarında etkili olamayınca maçın skorunu belirleyen golü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan Hasan attı. Çok önemli bir maçtan 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup ayrılan Kayseri Erciyesspor’da moraller iyice bozuldu.
Maç sonrası futbolcular ve teknik heyet suskunluğa büründü. Teknik Direktör Mehmet Bulut, basın toplantısına katılmadı.
Bu arada bir çok yöneticinin yanı sıra teknik heyette telefonlarını kapatırken, ilk açıklama Başkan Enver Kemaloğlu’ndan geldi. Teknik heyet veya yönetimden her hangi bir ismin istifasının söz konusu olmadığını açıklayan Kemaloğlu, “son kararı tesislerimizde yapacağımız yönetim kurulu toplantısında vereceğiz” dedi
Teknik heyetin veya yönetimin devam edip etmeyeceği konusunda yorum yapmayan ancak şu ana kadar her hangi bir istifanın olmadığını söyleyen Kulüp Başkanı Enver Kemaloğlu, umutlu gittikleri Gaziantep’de istedikleri sonucu elde edememenin büyük üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
Hiçbir zaman acele karar vermek istemediklerinin altını çizen Kemaloğlu, “Elazığspor maçının ardından bazı kararlar almıştık. Takımın toparlanacağı kanaatini taşıyorduk. Ancak Gaziantep deplasmanında da başarılı olamadık. Acele etmiyoruz. Haftalık olağan toplantımızı bekleyeceğiz. Yönetim kurulu oturup, teknik heyet, futbolcular her kim varsa hepsini dinleyecek. Haftaya sahamızda oynayacağımız Mardinspor maçı öncesi bir karar alacağız. Bu kararın ne olacağını şu anda söyleyemeyiz. Çünkü vereceğimiz karar ortak bir karar olacak. Bu bakımdan yönetim kurulumuz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının ardından son kararını tesislerinde toplanarak verecek. Herkesinde bu karara saygı duyacağına inanıyoruz” dedi
daha teknik direktörümüzün adını bilmiyon takım hakkında yorum yapıyon
"permıer league" dediğin ne oluyor?
İngilizce bilmiyorum kusura bakma..
anti_ist_38
29.10.2007, 21:44
gecmıs olsun... fanatık ercıyessporlu olan arkadaslara...
sanada geçmiş olsun
superluxsick38
29.10.2007, 22:13
Sonsuza Dek İkİ Takim Tek YÜrek, İkİ Yakimi Ayiran Yorumlar Okumaktan Biktim Defolup Gİdİn Bu Sİteden Yeter Artik.
İkİ Takim Tek YÜrek Sonsuza Dek.
sana da geçirilmiş olsun
Roy Keane
29.10.2007, 22:33
Doya doya kutlayın. Lakin unutmayın biz takım yenildi mi hoca istifa diye bağırmayız ve takımı yuhlamayız. Siz başarıya tapanlar bunu anında yaparsınız. Aramızdaki fark bu.
Takım amatöre de düşse karşılıksız severiz merak edilmesin. Üzülürüz veya seviniriz.Bu da bizi bağlar. Necatiyle ben iki kişi bile kalsak her zaman her şartta heryerde takımımızın en sonuna kadar arkasındayız. Erciyesspor uğruna ağlamak da güzel gülmek de.
deliboran
30.10.2007, 10:01
Kötü Gidişat Devam Ediyor. Sorun Neredeyse Acilen Çözüm BUlmak Lazım.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.