Tam Sürümü Gör : Zirvenin Rengi Artık Kırmızı Beyaz!
38_yasin_38
22.10.2007, 21:59
ZİRVENİN RENGİ ARTIK KIRMIZI BEYAZ!
Turkcell Süper Lig'de 9. haftanın kapanış maçında Sivasspor sahasında ağırladığı Vestel Manisaspor'u tek golle geçerek Galatasaray'ın 8 haftadır elinde tuttuğu liderlik unvanını devraldı. Sivasspor'u 3 puana ve liderlik koltuğuna Musa Aydın'ın ilk yarıda bulmuş olduğu gol taşıdı.
22 Ekim 2007, 21:52
Fatih Y.
22.10.2007, 22:04
Tebrikler
Bir Anadolu Takımının Süper Ligin Zirvesinde olması çok güzel
bu sene şampiyon anadoludannn
inşallah manisaya dönmezler... şampiyon olalım derken kümeden zor kurtulmuşlardı :)
inşallah manisaya dönmezler... şampiyon olalım derken kümeden zor kurtulmuşlardı :)
oda war :yahoo:
batuhandan
22.10.2007, 22:16
bU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN
BRAVO SİVAS HELAL SANA
k@yserili_boy
22.10.2007, 22:18
valla bence bu sıvasın halı aynı vestel manısa ya doner benden soylemesı hızlı kosan atın .... misali olacaklar
sivas şampiyon olsun yada avrupa kupasına gitsin sivas bayrağıyla caddeye çıkar sevinrim valla. takım değiştiririm değil sevinirim
sadece sivas değil antep,bursa,aMkaragücü,sakarya hariç her takımda gider sevinirim
Helal olsun.
Hazmedemeyen Kayserililere de diyecek laf bulamıyorum.
Böyle Kötü sözlerde Bizans'tan ne farkımız var.
sadece sivas değil antep,bursa,aMkaragücü,sakarya hariç her takımda gider sevinirim
hayır onlarda olsun , ben Sivasspor'u da sevmem ama olsun.
Şampiyon olacaksa Anadolu'dan olsun.Bırakın keyfini yaşasın Sivaslılar.
darısı başımıza
HELAL !
Muhammet
23.10.2007, 00:10
Helal olsun Sivasspor'a..insallah lig sonunda da zirvede olurlar.
Volcanic Mount
23.10.2007, 01:34
SADECE
KAYSERİSPOR ve
E R C İ Y E S P O R U N şampiyonluğuna sevinilir burada!
Diğerlerine sevinilmez ama tebrik edilir, bazıları tebrik edilmez o ayrı :)
Biz Bir Yarış İçindeyiz 17 Tane Rakibimiz Bu Rakiplarin içinde Kayserimize Yakın olanlar var Uzak Olanlar var Bizi Sevenler Var Sevmeyenler var Bzim Sevdiklerimiz var Sevmediklerimiz var Bizi Amacımız Kayserisporun Ligi En Üst Sırada Bitirmek Adı Ne Olursa Olsun Kayserispordan Başka Bir Takımın Zirvede olmasına asla Sevinemem istedğim orda Kayserisporun olmasıdır
Dostluk Kardeşlik Falan Filan Bunların Hepsi Hikaye Kayserisporun Tek Dostu vardır O da Erciyespordur Onun Haricinde Kalan Her Takım Rakipdir
Sivasın Lider Olması Umarım Kısa Sürer Çünkü Kayserisporun Orda Olması Gerekiyor Bence
Muzaffer
23.10.2007, 10:19
Umarım Sivas teknik direktörü sezon sonunda bırakıp gitmez.
Anadolu takımlarında o istikrar yok malesef.
Geçen yılki Manisa örneğini herkes biliyor.
Bu arada kimse yerimiz oraydı felan demesin
DÜn Tolunay açıklama yaptı hedef UEFA
Tolunay Hoca Hedefimiz 5-7 Arası Diye Açıklama Yaptı Ona Bakarsan Ama Ben Bir Kayserisporlu Olarak Lider Olmasını İstiyorum
Sniper38
23.10.2007, 10:47
Tebrikler Sivasspor
Cok Sevindim.
Keske Kayserisporda böyle yukarlarda oyniyabilse.
SivasLady
23.10.2007, 11:14
SivasSpor alninin akiyla geldi oralara, sahaya cikan 11 yürekli futbolcumuz o kadar calistiki
zirvede olmamizi hak ettigimizi düsünüyoruz
tabiki ne kadar orda oluruz bilemeyiz
asil is oradaki yeri korumak, bunun icin cok is düsüyor takima ve bu stressin altindan kalkarlar mi bilemiyecegim,
insallah yerimizi koruyabiliriz hedefimiz büyük
ama zirveden ineceksek Kayserisporun gecmesini isteriz biz, bazilari her ne kadar bizi orda görmek istemesede
yeterki bir anadolu takimi lider olsun
emre_38_ks:
amacim huzursuzluk yaratmak degil ama birsey hatirlatmak istiyorum
gecen sezon 2006/2007 / 21. haftasi K.Erciyes TSLigin en son sirasinda
ve oynadigi maci hatirla ve sonucunu, oysaki galibiyet cok yarardi
unutma
her yüzüne gülen dost degil, her arkandan gülende düsman degil
Freestyle
23.10.2007, 11:21
Tabii Sivas gibi bir sehir için çok büyük bir basari. Ama malesef yönetim ve teknik heyet deyim yerindeyse Istanbul Hayrani. Kalici olmaz galiba.
zirveci38
23.10.2007, 11:38
Gönül isterdi ki şu Sivasspor'un yerinde Kayserispor'umuz olsun...Ama elimizdeki kadro çok daha iyi olmasına rağmen biz gerilerde kaldık.Sivasspor lige çıktığından bu yana pür amatör bir ruhla ve içten oynuyor.Petkoviç,Balili ve Mehmet Yıldız'ı çıkın bakalım, bu takım kaçıncı sırada olur ? Ama kenetlenmişler, milyonlarca dolarları harcayanlara kafa tutuyorlar.
Ligimiz Ankara -İstanbul ligine dönüşmek üzereyken Anadolu'dan çıkan bir Sivas'ın, Kayseri'nin,Konya veya Antep'in üst sıraları kapmasına şapka çıkartılır herhalde.Sivas'ın veya bir başka Anadolu takımının 2. lige düşmesi, bir İstanbul veya Ankara takımının lige gelmesi anlamındadır.Böyle bir ligi istemeyiz.
Öyle ise, Kayserispor gücünü kanıtlamalı ve Cuma günü Trabzonspor maçıyla birlikte maçlarını kazanıp üst sıraları yakalamalıdır.Ligde beşincilikle onunculuk arasındaki bir yer bu şehri tatmin etmez, etmemeli de...
Sivas'ı tebrik ediyorum ama zirvede kalıcı olacaklarına da ihtimal vermiyorum.:clap2:
sivasa sevınıpte o saydıklarına sevınmıyorsan o sevındıgın takım inşallah küme düşer en buyk KAYERİSPOR başkasına sevınmem arkadaş gerisi vızırtı ahh şu sivas bi liğden düşse ben ozamn görürüm büyüklenenleri ve sivası destekleynleri
Muzaffer
23.10.2007, 11:47
İnşallah kalıcı olurlar.
Biz yapamıyoruz bari onlar yapsınlar.
Bizde böyle gidersek seneye orta sıraları kovalayan bir takım hüviyetinde olacağız malesef.
Çünki BÜlent Bölükbaşı'nın yerini bile dolduramamışken Topuz'un Gökhan'ın yerini hiç dolduramayız.
Kapadokyalı
23.10.2007, 12:21
valla helal olsun.asker bülent uygun u görsem alnından öperim
Muzaffer
23.10.2007, 15:18
http://galeri.milliyet.com.tr/2007/10/23Asker_Bulenti_aglatan_anlar/8.jpg
Bu arada Sivas Trübünlerinede helal olsun.
helal olsun sivasspora inşallah şampiyon olurlar
superluxsick38
23.10.2007, 18:40
Ben bugün gazetelerde Bülent Uygun'un matan önce ağlayışıı gördüm ya yemin ederim bende ağladım. Helal olsun öyle hocaya, inşallah şampiyon olurlar.
umarim kalici olurlar, neden bir anadolu takima sampiyonlaga oynamasin, ayrica Sivas taraftarini kutluyor ve Asker Bülentinde alnindan öpüyorum bir Türk olarak cok gururlandim o islak ve gururlu gözlerinin icini görünce.
ya ne diyosunuz, bırakın şampiyon olsunlarda sevinelim, bizim bu kadar imkanla yapamadığımızı adamlar bir haftalığınada olsa yaptı, üstelik bizimkinin yarısı kadar imkanla.
anadolu kulüpleri içersinde sadece bursa,sakarya,antep,aMkaragücü ne gıcık olurum bunlar inşallah daha beter olur.
ama sivası sonuna kadar destekliyorum.sivaslı değilim sivaslı hiç akrabam yok. sadece Sivasda bizde Osmanlı Torunuyuz!!! anti-bizans. kıskançlığı bırakın destekleyin derim
LEVENT ŞEKER
23.10.2007, 20:30
anadoludan sampıyon cıkarmazlar sıvasın gıdısatı super hızlı basladılar dokulmezlerse
http://galeri.milliyet.com.tr/2007/10/23Asker_Bulenti_aglatan_anlar/8.jpg
Bu arada Sivas Trübünlerinede helal olsun.
bu kin niye...bu düşmanlık nedenn..hem de böyle günlerde....şu resim bile tebrik etmek için yeterli değil mi....istanbula karşı tek yürek olalım diye site site dolaşan kayserili kardeşlerim nerde....üzülüyorum....ama ben kayserisporu seviyorum....
bu kin niye...bu düşmanlık nedenn..hem de böyle günlerde....şu resim bile tebrik etmek için yeterli değil mi....istanbula karşı tek yürek olalım diye site site dolaşan kayserili kardeşlerim nerde....üzülüyorum....ama ben kayserisporu seviyorum....
allah razı olsun kardeş. kin yok bizde . 3-5 kişinin öyle dediğine bakma. kayserinin yüzde 80i sever sivasıı
superluxsick38
23.10.2007, 21:49
Adamlar geçen sene biz UEFA ya gittigimizde bizi öve öve bitiremediler sizin yaptığınıza bakın ayıp.
Hem onların teknik direktörü var ya asker Bülent. Helal olsun ona alnından öpüyorum onu. İnşallah en başarılı o olur. O ağlayan gözleri hala gözlerimin önünde.
Sivaslı kardeşler çok şanslısınız öyle bir hocanız oldugu için.
ibrahim1299
24.10.2007, 00:49
allah razı olsun kardeş. kin yok bizde . 3-5 kişinin öyle dediğine bakma. kayserinin yüzde 80i sever sivasıı
Sende kardes iyi salladın haa su güne kadar kime sorduysam KAYSERİ de bir tanesinden bile sivası severim diyen cıkmadı.Hatta sivaslı olacagıma gider intihar ederim diyeni bile duydum.sende amma yaptın..Bir de oraya %80 demissin ne alakası var anket mi yaptın sen anca sallıyon...
Bende sevmem sivası ama liderliği bir anadolu takımı olarak bizanstan düşürdükleri icin onları tebrik ederim okadar...
LEVENT ŞEKER
24.10.2007, 23:55
spor barıs kardeslık dostluktur anadolu takımı oda
manisaya dönmesinde adamlar liderlikden düsmeye oynadirlar herkes kayseri gibi kalici olamaz
Sende kardes iyi salladın haa su güne kadar kime sorduysam KAYSERİ de bir tanesinden bile sivası severim diyen cıkmadı.Hatta sivaslı olacagıma gider intihar ederim diyeni bile duydum.sende amma yaptın..Bir de oraya %80 demissin ne alakası var anket mi yaptın sen anca sallıyon...
Bende sevmem sivası ama liderliği bir anadolu takımı olarak bizanstan düşürdükleri icin onları tebrik ederim okadar...
anket yapmadım tahminen %80 belkde daha fazlamız sivaslıları kardeş gibi görürüz.zaten kayseride büyük bi sivaslı kitlesi var.
sen ve senin gibiler bi konuda, bizi kısa bir süreliğinede olsa geçtiler diye çatır çatır çatlıyosunuz.
kime sorduysam "sivaslıları sevmem" dediler diyosun. demekki sorduklarının hepsi o %20 nin içinde.
1-bugün türk bayrağı açan 15 bin sivaslı geçen sene "kayseriye avrupada başarılar diliyoruz" "kayserispor sivasa hoşgeldin" gibi pankart açrken acaba sizin deyiminizle yalakalık mı yaptı yoksa anadolu birliğne destek mi verdi diye düşünüyorum....mehmet topuza ve gökhan ünala formasını çıkarıp tribüne attıran 15 bin sivaslı acaba dostluğa mı yoksa düşmanlığa mı katkı sağladı...
sitedeki birkaç kendini bilmeze aldnıp tabi ki güzel şehrimiz kayseriye kin besleyecek değilim..zaten birazdan kayseri-trabzon maçı başlayacak...kayseriyi bu şehirde yani erzurumda tek destekleyecek olan kişi ben olacam yani bir sivaslı....
saygıyla..
manisaya dönmesinde adamlar liderlikden düsmeye oynadirlar herkes kayseri gibi kalici olamaz
sivas manisaya dönmez..elbet düşüşe geçeceğiz ama manisa olmayacağız...ilk beşte bitireceğiz bu ligi inşallah....çünkü sivasspor parayla kurulmadı...yüreğiyle oynayan insanlarla kuruldu..manisa 10 uncu haftaya kadar mağlup olmamıştı ama biz mağlub olduk..namağlupluk gibi bir stres de yok üzerimizide...inşallah bu sene ligi ilk beşte kapayacaz..
anadoludan bir şampiyon cıksın artık
Quaresmaa
26.10.2007, 19:38
anadoludan bir şampiyon cıksın artık
çıkacaksa tek kayserispor çıksın sakın sivas neyı çıkmasın bazıların biyerleri kalkıyorda
sivassporumuz ve erciyessporumuz bu haftaki maçlarını inşallah yenerler
helalll. inşallah kanka inşallah:thumbup:
Roy Keane
27.10.2007, 00:20
İnşallah inşallah. :good:
turkcell super lig şampiyonu sivasspor tff 1. lig şampiyonu erciyesspor iki şampiyon el ele hep beraber tribüne...
o günlerde gelecek inşallah
Roy Keane
27.10.2007, 00:24
turkcell super lig şampiyonu sivasspor tff 1. lig şampiyonu erciyesspor iki şampiyon el ele hep beraber tribüne...
Şampiyonların dostluğu.:gleam:
az kaldı o günleride göreceğiz. inşallah bu sene tribünlerde bu sözler yankılanacak. olmasa bile gönüllerimizin şampiyonları
fazla kurcalamayalım eski defterleri. zirvenin tadını çıkartalım
evet biz konumuza dönelim zirvenin rengi kırmızı-beyaz ve mavi-siyah :)
Roy Keane
27.10.2007, 00:31
Yazdıklarımızın hukuki sorumluluğu olduğuna dikkat edelim arkadaşlar. Efsanenin de dediği gibi bizim düşmemize neden olan takım çooook daha yakın bizlere... Neyse.
Kapadokyalı
27.10.2007, 00:33
konuyu abartmayalım.tebrik etmeyi bilelim yeter fazlasına inmeye gerek yok zaten
erciyesin düşmesinin sebebi kayseri elektrik spor :D
Quaresmaa
27.10.2007, 00:41
erciyesin düşmesinin sebebi kayseri elektrik spor :D
sen o eletrikte kaldınmı hiç sizin gibi kuş beyınlılerın yüzünden bizim kayserimiz biyerlere varamıyorya kafanız okadar çalışıyor işte cahıl ınsanlarla futbol tartışılmaz sabaha kadar anlatsam siz anlamazsınız
Roy Keane
27.10.2007, 00:42
yalkalık yapmayın lan sivasa falan bir kayserili sivasa asla yalakalık yapmaz
erciyesin düşmesinide kim kime bağlıyorsa erkekce açıklasın bakalım
Banlanmayacağımızı garanti et de sen. Defalarca banları cezaları biz aldık sırf o adı yazdık diye. Leb demeden leblebiyi anlamak lazım.
tartışmaya ortak oluyokda
sivas bu ülkenin takımı değilmi?
ne kötülüğünü gördünüz
eğer gözünüzde pkk kadar değeri yoksa istanbuldaki beşiktaş maçında sivasın yanıdayız pankartının ucundan niye tutuyordunuz?
açıklayayım o zamanlar rakibimiz trabzondu onlara 3 puan verdirmemek için sivası destekliyordu şimdi ise rakibimiz sivas olunca onlardan nefret ediyorlar buna çekememezlik denir geçmişle şunla bunla alakası yok
abartmayin yaaww sivas küme düsmemeye oynar sezonun ikinici yarisinda
ha buraya yaziyom
cok havalara girdiler
anti_ist_38
27.10.2007, 21:27
ANTİ- Sivas
sivasın yanında olanlar sımdı kayserılı demem ben onlara zamanında bıze yaptıgı kalleslıgı nasıl unutuyolar tabı bılmıyolarkı babalarından dedelerınden bı dınlesınler bakalımm sonra gelıp burda yazsınlarr sıvaslıları kım sevıyokı bız sevecaz turkıyenın en cırkef ınsanları ordan cıkıyor....
ANTİ- Sivas
sivasın yanında olanlar sımdı kayserılı demem ben onlara zamanında bıze yaptıgı kalleslıgı nasıl unutuyolar tabı bılmıyolarkı babalarından dedelerınden bı dınlesınler bakalımm sonra gelıp burda yazsınlarr sıvaslıları kım sevıyokı bız sevecaz turkıyenın en cırkef ınsanları ordan cıkıyor....
yazık gerçekten yazık.....öyle düşünmek yerine kıskançlık yerine...destek olsak...ben o noktaya nasıl gelirim diye düşünsek..tribünde ölü gibi oturan kayserili kardeşlerime bir çare bulsak ne güzel olur dimi..
Muzaffer
29.10.2007, 14:10
Konu iiden iyiye saptı.
Diyebileceğimiz sadece "destekliyoruz yada desteklemiyoruz" du o kadar.
Ayrıntılara luzum yok.
[KİLİT]
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.