Tam Sürümü Gör : Trabzon Maçı Öncesi Yürüyüş
Trabzonspor maçı öncesi Kayserispor taraftarları olarak saat 18:00 de meydanda toplansak da şehitlerimiz için stada yürüsek , protestomuzu yapsak , birlikteliğimizi göstersek fena olmaz mı ??
kimsenin aklına gelmiyo mu bu düşünce ???
valiliğin önünde sıkı bi kalabalık oluşturursak gören gelecektir , stad da dolar belki...
Muzaffer
23.10.2007, 13:53
Yaratıcı bir fikir daha.
Bence saat 18:00 değilde 19:00 yapılırsa katılım dahada fazla olacaktır
Taraftar derneği bu organizasyonu üstlenebilir.
Hatta bu yürüyüş gelenekselleştirilip Her maçtan önce meydandada toplanılabilir.
evet ben daha önce de söylemiştim ,her Maçtan önce halk olarak meydanda toplanıp birlikte eğlensek ve gelenek haline getirsek süper olur.
:( fakat bu maçta hüzünümüzü paylaşalım , matemimizi beraber yaşayalım beraber olduğumuzu gösterelim.
iyi günde , kötü günde ...
pitbull_ahmet
23.10.2007, 16:21
arkadaslar kafanızdan yazı koymayın bızı rezıl edıyosunuz ya dernek sızden daha cok dusunuyor bunu bılın tamammı ankarada yuruyus olmayacak dedım o cocuk boluda oturan gıtmıs benım arkamdan konusmus o kolpayla gorusecek benden baska ve dernek baskanından ızın olmadan kımse gıdemez oraya yapamaz senden ve herkezden daha cok dusunuyoz bız bunu nıye herseyı ordan konusarak yapmaya caslıyosunuz sen muzaffer sen yazıyı yazan kısı bız sızı hıc aramızda gormedık hep ordan kaza getırıyosunuz mılletı sonra yoksunuz ortada........
pitbull_ahmet.............sehıtler olmez vatan bolunmez...............
Y@lçıN'Ks
23.10.2007, 17:41
iyi fikir dernek başkanıda böyle bir yürüyüş düzenlerse bizde gelir hep beraber gideriz..
>>>>>>>BU VATAN BÖLÜNMEZ BU BÖYLE BİLENE<<<<<<<<<
arkadaslar kafanızdan yazı koymayın bızı rezıl edıyosunuz ya dernek sızden daha cok dusunuyor bunu bılın tamammı ankarada yuruyus olmayacak dedım o cocuk boluda oturan gıtmıs benım arkamdan konusmus o kolpayla gorusecek benden baska ve dernek baskanından ızın olmadan kımse gıdemez oraya yapamaz senden ve herkezden daha cok dusunuyoz bız bunu nıye herseyı ordan konusarak yapmaya caslıyosunuz sen muzaffer sen yazıyı yazan kısı bız sızı hıc aramızda gormedık hep ordan kaza getırıyosunuz mılletı sonra yoksunuz ortada........
pitbull_ahmet.............sehıtler olmez vatan bolunmez...............
farkettiysen dernekten bahsetmedim ama dernek de gelmeli.
orası sadece senin değil Kayserispor'luların derneğidir.yani benim de derneğimdir.Ahmet'in de mehmet'in de...
ben 5. sınıftan beri tek başıma gider çılgınlarla bağırırım.Beni aranızda görmemiş olmazsın , göremeyeceğin tek yer beleş bilet kuyruğudur.Ben derneğe çok sık gelmem, sadece maçtayken yanınızdayım, bazen de Hakan abiyi derneğin önünde görünce bir iki dakika sohbet ederiz.
bu kadar. Madem düşündünüz dile getirin çağırın gelelim.Senin yapamadığını yapıyorum diye bu kadar tepki verme.Ayrıca son cümlen ne alaka onu da anlamadım :S
bence kesinlikle yapılmamlı.
tek ve büyük bi yürüyüş yapılmalı. oda zaten cumartesi
anti_ist_38
23.10.2007, 19:56
ıyı olur yapılmaliii....
LEVENT ŞEKER
23.10.2007, 20:09
tartısmayı bırakın dernek gereken ılgıyı gosterıyordur herkes kendıne baksın meydandayım saat 18.00 da gusel fıkır
YAKAMOZ_38
24.10.2007, 10:38
güzel fikir uygulsnmalı herkez gelmeli
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.