PDA

Tam Sürümü Gör : pkk serefsizlerinin kacirdigi 8 TÜRK ASKERI

ademdolgun
25.10.2007, 11:55
http://www.youtube.com/watch?v=UzgoIoGsW7A

Arkadaslar bu linck´de pkk´li serefsizlerinin kacirdigi 8, TÜRK Askerinin görüntüleri var. burda bunu sizlerle paylasmamin sebebi askerlerimizin bu görüntülerde cok rahat görünmeleri tabiki bunu düsünmek bile istemiyorum ama görüntülere bakinca acaba bu Köstebek iddalari dogrumudur demektende kendimi alamiyorum ama hep sunu düsünmeye calisiyorum acaba korku ve saskinliktanmi bu sekil rahat bir görüntüleri olabilir
umarim bu konuyu acmakla bir hata yapmamisimdir

!brhyme
25.10.2007, 12:16
bence bu konu açma hatalı.

her gün msn'den , cep'ten mesaj alıyorum yok saat 8.30 da ışıkları kapayıp açalım, yok yarın siyah giyelim , yok pkklılar şerefsizdir bunu 10 kişiye gönder. falan filan..

biz bu kadar aciz bi millet değiliz.Teröristlere bişey yapamıyoruz , elimizden bişey gelmiyo diye bu tür şeylere kalkışıyoruz ama bilmiyoruz ki onların istediği gibi davranıyoruz.O kahpelerin istediği de bu memleketi korku ve dehsete düşürmek , her kes ne yapacağını şaşırmış..

adamın biri de şu siteyi hackle diye pkk ların sitesini gönderiyo resmen reklam yapıyo haheri yok. o işi yapacak Türk evladı zaten onu isterse bulur benim gibi adama ne gönderiyon...

ademdolgun , seninle olayların hiç bi alakası yok konu burda olduğu için değindim.

!brhyme
25.10.2007, 12:18
BU ARADA hiç Türk yorum yazmamış mı videoya.
ya da yazıyoruz siliyorlar galiba.ben yazdım soysuz köpeklere

Yücel Şahin
25.10.2007, 12:25
Arkadaşlar askerlerimizin rahat duruşu,çay içmesi falan bunlar o şerefsizlerin baskısıyla oluyor sanırım.Ama yinede içime sindiremiyorum.Onurluca şehit olmak varken,o köpeklerin elinde olmak daha acı.

F.K
25.10.2007, 12:27
Açık ve Net Olarak Kaçırılan Askerler Pkk ile İşbirliği Yaptımı Demek İstiyorsun

Yücel Şahin
25.10.2007, 12:29
Açık ve Net Olarak Kaçırılan Askerler Pkk ile İşbirliği Yaptımı Demek İstiyorsun

bana diyorsan hayır.Tehditle diyorum rahat durmalarını saglıyorlar.avrupada imaj için.taktiktir biliyosunuz.

YAKAMOZ_38
25.10.2007, 12:32
teşekkürler video için çok üzülüyorum bu askerlere diri diri ölüyorlar :(

F.K
25.10.2007, 12:32
bana diyorsan hayır.Tehditle diyorum rahat durmalarını saglıyorlar.avrupada imaj için.taktiktir biliyosunuz.

Hayır Konuyu Ekleyen Arkadaşa Soruyorum

F.K
25.10.2007, 12:42
Resimlerde Çok Rahat Bir Şekilde Durmaları Ailerine Verdikleri Bir Mesaj Olabilir Biz iyiz Bizi Merak etmeyin Mesajı Vermeye Çalışıyor Olabilirler

ademdolgun
25.10.2007, 12:43

FATIH kardesim ben böyle birsey demiyorum ve ortaya atilan köstebek iddialarinida ben ortaya atmadim. ben sadece görüntülerdeki rahatliktan ötürü bu iddialarin dogrulugunun dogru olup olmadigini burda sizlerle medeni bir sekilde tartisma ortaminda icin paylasmak istedim ama icimdeki bir hisinde bu 8 askerimizin, yanilmiyorsam 3-4 tanesinin kürt kökenli olusundan dolayi dogru olabir diyor
tabiki günahlarinida almak istemiyorum ve tek temennimde biran önce sag salim tekrar TÜRKIYE CUMHURIYETINE kavusmalari

F.K
25.10.2007, 12:46
İşin aslına Bakarsan Söylediğin Söze Ben Katılıyorum Er-Erbaş Askerin Sivil Hayatta Ne Olduğunu Kimse Bilmiyor Bir Çok Pkk lı ve Pkk sempatizanı askerliğini istemeye istemeye yapıyor ve bunların böyle bir ortamda askerimizi satması çok doğal sana katılıyorum

Ama Sadece Bu Benim Düşüncem Bu İş Böyledir Demiyorum Olaya Farklı Bir Açıdan Bakıyorum

!brhyme
25.10.2007, 12:47
Bunlar yıllarca oyunculuk eğitimi almadılarsa , bu kadar rahat rolü yapamazlar.

rahat gibi görünmeye çalışabilirsiniz. ama bu kadar gerginlikten uzak olamazsınız.

ve bi soru daha madem köstebek şüpheleri var 8'i de mi vatanı satmış ..

çok karışık bi durum. ama o askerlerin yerinde belki biz olacaktık bu yüzden kesin veri olmadan fazla konuşmamakta fayda var...

Muzaffer
25.10.2007, 13:50
1. Hiç bir şey belli olmadan Bİr TÜRK evladona "ACEBA" da olsa vatanı satmış diyemezsiniz.

2. ŞEREFLİ TÜRK ASKERİ Durumu ne olursa olsun metanetini korumalıdır. NE YAPMALARINI BEKLİYORDUNUZ AĞLASINLARMI.

3. Görüntülere bakıpta kimseye bir söz söylemek doğru olmaz. Askerlerimiz gülücük atmıyorya kameraya.

4. Çok çok çok ağır bir kelime var ama burada edilecek kelime değil.

O askerlerimizi 4 gündür dağda süründüren ve hiç bir Tepki göstermeyen Türk halkını,Ordumuzu ve Hükümetimizi kınıyorum.

Konu burda kapanmıştır.
Son olarakta şunu söyleyim. 8 Askerin bir israil askeri kadar değeri yok.
Talabanin ayağına gidenler utansın.

[KİLİT]