Tam Sürümü Gör : KADİR HAS STADI YENİLENECEK!
http://www.kayserisporfan.org/v1/wp-content/uploads/kad%C4%B1r1.jpg (http://www.kayserisporfan.org/v1/wp-content/uploads/kad%C4%B1r1.jpg)UEFA Euro 2016 yönetmeliğine ve turnuvanın gereksinimlerine göre yenilenecek Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda görüş açısı tüm koltuklar için ideal değerine getirilecek, VIP alanları genişletilecek, medya tesisleri güncel hale getirilecek ve umumi tuvaletlerde iyileştirmeler yapılacak.
Stat, futbol ve konaklamaya yaptığı katkıların yanında, turnuva sonrasında Kayserispor SK’nın kullanacağı kulüp ofisleri, bir futbol müzesi ve taraftar mağazası, bir spor merkezi ve TFF Anadolu Eğitim ve Spor Merkezi gibi tesisleri de şehre miras bırakacak.
Yerel yönetim ayrıca stadyumu ve çevresini, Atatürk Atletizm Spor Merkezi’yle iş birliğine giderek (Kayseri Üniversitesi’yle birlikte) bir “spor merkezi” haline getirmeyi , VIP seviyesinde kongrelerin gerçekleştirebileceği bir kongre ve iş merkeziyle, resmi ziyafetlerin verilebileceği tesislere sahip bir spor oteli yapmayı hedefliyor.
Mevcut toplu taşıma ağlarıyla şehir merkezine, havaalanına ve taraftar alanlarına ulaşımı oldukça rahat olan stadın, 2014 yılına kadar yapılacak yeni projelerle geliştirilecek otobüs ve tramvay hatlarıyla ulaşım olanakları daha zengin ve rahat http://www.kayserisporfan.org/v1/wp-content/uploads/kad%C4%B1r.jpg (http://www.kayserisporfan.org/v1/wp-content/uploads/kad%C4%B1r.jpg)bir hale getirecek.
NOT:İnşallah yenilenince alt tribünler yandaki resim gibi olur.Umuyoruz yenileme ve tatilat çalışmalarında alt tribünlerdeki beton yığını görüntüsü veren,taraftardan çok beton görünen,taraftarın bütünleşmesini ve futbol atmosferi yerine tiyatro havası yaratan küme küme balkonlar,gereksiz merdivenler,beton yığınları tek tribün haline getirilir.Stadın en önemli tribünü bu kadar mahvedilebilir.Stadı çizen mimar futbol atmosferini pek yaşamamış biri olsa gerek ki böyle bir çizim yaparak taraftarı parça parça etmiş.Ve gerksiz 4 köşe kocaman kapılar.1 tane yetecekken en güzel yerlere tünel gibi 4 kapı konulmuş.Bunlar düzeltilip tek parça tribün olursa hem kapasite artırımı olur,daha önemlisi tiyatrodan çok stad havası oluşur.İnşallah Özhasek başkanımız ve yetkililer bunu göz önüne alırlar.
STADIN ŞUAN Kİ HALİ
http://www.kayserisporfan.org/v1/wp-content/uploads/kdh4.jpg (http://www.kayserisporfan.org/v1/wp-content/uploads/kdh4.jpg)
ALTTA Kİ STAD GİBİ OLSA TRİBÜNLER DAHA GÜZEL OLMAZ MI?
http://www.kayserisporfan.org/v1/wp-content/uploads/kdh3-520x346.jpg (http://www.kayserisporfan.org/v1/wp-content/uploads/kdh3.jpg)
KAYSERİSPORFAN.ORG
http://www.kayserisporfan.org/v1/kadir-has-stadi-yenilenecek.html
(http://www.kayserisporfan.org/v1/tag/kayseri-kadir-has-stadyumu)
Muzaffer
20.02.2010, 18:44
inşallah bu denilenlerin en azından tribün kısmını bu sene yaparlar.
Bu kadar kötü bir görüntü başka hangi stadda var aceba.
Tribun duzenlenecek demiyor ki haberde
ivir zivir seyler duzenlencek diyor
haberi yapanlar istemis burayida duzenleyin diye
38AhmetK.K
20.02.2010, 19:26
Ben tam olarak sorunu anlamadim tribünlerde ne gibi sorun oldugunu?
38ölümüne38
20.02.2010, 19:49
fazla bosluk var...;-)
ibrahim.onur38
20.02.2010, 19:59
hersey güzel hoş inş gerceklerşir ama su planlama ve insaat çalışmalarını ligin bitimi yani yazın yapılsın. 01Adana yolu yörünmesin !
en önemliside uzman kişilerin gözetimin de drenaj ve çim olayı yeniden yapırsın...
Yunus Emre
20.02.2010, 23:20
taraftar magazası geliyor ha hadi hayırlısı
38ölümüne38
20.02.2010, 23:58
taraftar magazası geliyor ha hadi hayırlısı
Ya benimde en basta o gozume carpti ama en onemlisi bence stadin tribunlerini birlestirmek olur!!!
stadyumun alt kesimleri bu stadyuma hic yakismiyor cok bosluklar var maclarda hic hos bir görüntü vermiyo
alayina38
21.02.2010, 14:53
ins.magaza acilir benimde ilk o gözüme carpdi
KyS_ToTTi
21.02.2010, 22:35
Tribun duzenlenecek demiyor ki haberde
ivir zivir seyler duzenlencek diyor
haberi yapanlar istemis burayida duzenleyin diye
''görüş açısı tüm koltuklar için ideal değerine getirilecek''
dediklerine göre tribünleri komple bi elden geçirecekler
insallah 2016 a kadar koltuklari su acilir kapanir koltuk yaparlar, zemini komple degistirirler zaten yanlis yapmislar herhalde ondan düzelmiyor bi türlü ( biyerde okumustum) birde bi yarim meter yükseltirlerse zemini , o bosluklar dolarsa kapasiteyi 40 000 yakin yapsalar cokkk güzel olur insallah olur
hayırlısı olsun inşallah.
Metrajzede
22.02.2010, 14:01
Biz koskoca stadı diktikten sonra bu söylenenler illaki yapılacaktı ki euro 2016 da bunun bahanesi oldu.
Maalesef futbolu bilmeyen mimarlar bu tür yapıları ortaya çıkartabilio
Peşindeyiz
22.02.2010, 18:36
Tek anlamadığım nokta 2016 organizasyonu ile Kayserispor'un taraftar mağazası?
Umarım bu bir bahane olur ve açılır taraftar mağazası.
alayina38
23.02.2010, 10:55
koltuk kapasitesi zaten 40bine cikacak mahir kardes 2016 icin öyle biliyorum
Valentino
23.02.2010, 11:07
Tek anlamadığım nokta 2016 organizasyonu ile Kayserispor'un taraftar mağazası?
Umarım bu bir bahane olur ve açılır taraftar mağazası.
UEFA stad'da FanZone istiyor yani satılacak resmi ürünlerin geliri UEFA ya kalması şartı ile taraftar mağzası.Organizasyon bittiğinde Uefa dükkanı boşalttığında doğal olarak mekan bize kalıyor :)
cCcTÜRKELIcCc
24.02.2010, 02:37
stadin tribünleri gayet güzel-merdiven aralari düzeltilirse yeter-
mimar arkadasda cok güzel bir stad cizmis ve yaptirmis.atmosfer mükemmel.
Trubunler arasındaki mesafelar balı başına bir saçmalık zaten onu geçtim
Heralde fazla maç seyretmedim stadda
Milli maçlarda bilet bulamadığımdan doğu üst trubunden seyrettim tam bir işkence birde boyun uzunsa 2 büklüm seyrediyon korneri göremiyosun eğer cezasahsına girerse takım birden herkes ayaklanıyor cezasahası çizgisini dahi göremiyorsun o gün bu gündür acık trubunlerin altta bilet bulamazsam kale arkasından alıyorum ordan daha iyi görüyorsun her tarafı
Galatasaray maçında alt taraftalarda doğru düzgün yerde bulamadım batı trubumu alt B blokda seyrettim berbat bi yer bide ön tarafa aldıysan tamam lig tvin kamerasındaki LCD tv den baktım ik yarıya ayağa kalkıyorum görmek için otur eğil diye bağıyorlar arkadan otursam bi halt göremiyorum yedek klubeleri kapatıyor sahayı en sonunda özürlülerin olduğu yere cıktım ayakda onların yanında seyrettim maçı
Velhasıl kelam stadın baştan aşağı bi revizyona girmesi gerek cok hatalar var cok
Bu stadda doğru düzgün maç seyrediyim diyosan ya kale arkalarından alacaksın yada doğu batı trubunu C-D bloklardan en hakim yerler buralar .
Arkadaşlar. Stadyumda ki en büyük sorun Dogu ve Batı Üst tribunler ile alt tribünlerin bir kısmında ne yazık ki maçları izleyemiyoruz. Benzer bir sorun zamanında Camp Nou' da yaşanmış. Çözüm olarak camp Nou' nun zemini 1,5 metre kadar yükseltilmiş. Barcelona Maçlarını izlediyseniz mutlaka görmüşünüzdür. Sahadan yedek klübelerine inerken bir eğim söz konusu ;)
Aynı şekilde bir çözüm Kadir Has Stadyumu içinde düşünülebilir. Zira hem görüş açısı düzelecek, hem de çim için besleyici özellikleri olan bir direnaj toprağı döşenecektir.
Dilerim sezon bitiminde bu sorunlar halledilir. Biz de hem stadımız ile hemde zemini ile övübnebiliriz...
Umarım düzelir..Trabzon maçında zemin Trabzonun yarı sahası hep su bizim yarı saha kuruydu..Onun için atakları zor yaptık..
alayina38
01.04.2010, 14:51
bence bu yönetime iletilmeli ondan sonrada gereken isler yapilmali yapdirmalari lazim yönetimin bilmesi lazim bunu hep beraber bence mail atalim düzeltsinler keske kapali kaleye özel trübün yapsalar birlesdirseler sadece kapali kaleye destek vermek isteyenler girse oraya grupu iyice büyütsek keske
bence bu yönetime iletilmeli ondan sonrada gereken isler yapilmali yapdirmalari lazim yönetimin bilmesi lazim bunu hep beraber bence mail atalim düzeltsinler keske kapali kaleye özel trübün yapsalar birlesdirseler sadece kapali kaleye destek vermek isteyenler girse oraya grupu iyice büyütsek keske
arkadasima katiliyorum kapali kale icin yapilabilir fakat butun stad için kapilarin azaltilmasi daha baska bir sorun yasatacaktir mesela çikistaki izdihami artirir. Bir diger konu ise arkadaslarin stadta mac izleyememe gibi bir sorunu olmasi ben bu konuya katilmiyorum pek cunki maca gidenler maci tiyatro havasinda izledigi için destek vermeyi tezahurat yapmayi unutuyorlar , maci iyi izlemek yerine bir macta kapali kaleye ayak uydurup tezahurat yapmayi deneseler o zaman o ambiyansi yasadiktan sonra stadin guzelligini kesfedeceklerine inaniyorum..
Yücel Şahin
06.04.2010, 14:26
Sivasın çimlerini yapan firma bas bas bagırıyor.Bizimkiler duymuyormu acaba.En berbat zemin Türkiyenin en iyi zemini oldu.Yöneticilere duyrulur.
Bİrde şu gereksiz ve neye yaradığını çözemediğimiz merdivenlerin kaldırılması ve yerine koltuk döşenmesi tribünlere hoş bir görüntü verir.Ayın 8,9 da UEFA heyeti 2016 Türkiye Avrupa şampiyonası adaylığı için incelemeye gelecek.Kayseride bildirildiğine göre bizim stat ta gezilecektir.Umarım geçer not alırız.
Stadın üstü kapalı ama Alt tribündekiler ıslanıyor.Üst tibün tam bir skandal ne çizgi görüküyor ne korneller.Bence Kadir has stadyumu kocaman bir hayal kırıklığı.
Oldu bittiye getirildi dış kolonlar plastik kaplama olmadığı için çirkin bir görüntü veriyor.
Olumlu bir yanı Ses sistemi o harika..Kayserisporu ilgilendiren tek bir yazı yok.Tamamen Belediyenin reklamı
HASER_38
06.04.2010, 18:49
kardeş ben her türübunde izledım ama hı öle bır sorun göremedım ya kadir hası begenmıyorsan git sivas 4 eylülde izle SENIN KAYSERİLİ OLDUGUNDAN bıle şüpeliyım
begenmıyorsan gelip izleme zaten kım bu ülkede birşey yapsa ona bir leke calmaya alışırız türk insanı olarak BENN tr COK STADYUM GÖRDÜM KADİR HAS KADAR SÜPERINI GÖRMEDIM sen git fb saracogluna bırde orada izle sonra gel kadır hasa mana bul .........
saracoglu sadece görüntusu var millet bır bırının üstune bınıyor mesela alt türübunde tek acıdan izlersın ama kadır has da öle degıl eger cok iyi anlıyorsan stadyumlardan farkına varırsın
Yücel Şahin
07.04.2010, 10:54
kardeş ben her türübunde izledım ama hı öle bır sorun göremedım ya kadir hası begenmıyorsan git sivas 4 eylülde izle SENIN KAYSERİLİ OLDUGUNDAN bıle şüpeliyım
begenmıyorsan gelip izleme zaten kım bu ülkede birşey yapsa ona bir leke calmaya alışırız türk insanı olarak BENN tr COK STADYUM GÖRDÜM KADİR HAS KADAR SÜPERINI GÖRMEDIM sen git fb saracogluna bırde orada izle sonra gel kadır hasa mana bul .........
saracoglu sadece görüntusu var millet bır bırının üstune bınıyor mesela alt türübunde tek acıdan izlersın ama kadır has da öle degıl eger cok iyi anlıyorsan stadyumlardan farkına varırsın
[B]Ben fikrimi söylüyorum sana şahsi bir yazım yok.Sen beğenirsin ben beğenmeyebilirim ama daha yapıcı üslupla yazdıkalrıma cevap versen daha iyi olurdu.Git başka yerde izle,kayserili olduğundan şüpeliyim vs laflarını yadırğadım.Polemiğe girmek istemiyorum ben 30 yıllık kayserispor taraftarıyım ve hemen hemen 78 li yıllardan beri maça gelirim.Ya ben yanlış stada gittim ya sen.
Euro 2016 da gelecek ülkelerin taraftrlarına satış yapılır sonra kapıya kilit vurulur ..
alayina38
11.04.2010, 13:01
bu stadi begenmeyenler güldürmeyin ya millet hayal bile edemiyor bu stadi bu stadin koltuklari kaliteli yapilsin varya bide tezahürat bu staddan kimse cikamaz
emre_38_ks
11.04.2010, 23:13
stadımız guzel evet ama bazı sorunları cogu kısı yasamıs bellı kı..bende yasadım..maraton ust trubununden yan cızgıler gozukmuyor..ayaga kalkıyoruz top oraya gelınce gormek ıcın...aslında stadın olculerı 1 metre ıcerı alınsa bu sorun bı nebze cozulur..stadımızın ölcüleri zaten krıterlerden bıraz buyuk sorun olmaz 1 metre ıcerı kaydırlsa.....
evet bazi iyilestirmeler sart..ama asil sorun bence stad'ta degil onu destekleyen unitelerde..yani insanlar maca geldiklerinde stada ugrayip mactan sonra tekrar ayriliyorlar..halbuki orasi kendo kendine yeten bir tesis olmali..restaurantlar, cafeler, bufeler, alkisveris merkezleri, storeler...insanlar sadece mac izleyip gitmemeli oradan..
alayina38
13.04.2010, 11:11
aynen kardes.dün almanin biri görmüs bana is yerinde anlatiyor stadin su beyaz kolonlari filan tipi acayip diyor almanlar bile begeniyor süper bir stad ya lig tvde macimiz yayinlaninca insanin ici bi hos oluyor
Muzaffer
13.04.2010, 15:20
Haseki ne demişti eski stad için ?
kentin ortasında taş yığını demişti. 15 günde bir maç yapılıyor sonra öylece duruyor demişti.
sözde yeni stad cazibe merkezi olacak, sadece 15 günde bir maç yapılmayacaktı. spor tesisi ve mağazalar olacaktı.
Tabi bu söylenenler seçimden önceydi.
İki yıl geçti aradan. Ne oldu?
Seçime yetiştirilmesi için yoğun çaba sarfedilen bir stad.
Şu ana kadar sadece maç yapılan bir stad.
Tribünde maç izleme zevki üst taraflarda hiç yok.
Kışın, üst tarafta oluşan hava akımı adamı felç edecek sertlikte.
Yani, Seçim bitti, stadda bitti.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.