Tam Sürümü Gör : Trabzonspor Ersun Yanal'la anlaştı...
Trabzonspor, teknik direktör Ziya Doğan'ın görevden ayrılmasının ardından Ersun Yanal ile prensipte anlaştı. Kulüp basın sözcüsü Zeyyat Kafkas, Ersun Yanal ile prensipte anlaştıklarını belirtti.
Ersun Yanal ile şu an birlikte olduklarını dile getiren Kafkas, ''Detayları görüşüyoruz. Cumartesi günü hocamızla basın huzurunda sözleşme yapacağız'' dedi.
Ersun Yanal'ın bu akşam Kayseri'ye gideceği ve yarın bordo-mavili takımın Kayserispor ile yapacağı maçı izleyeceği bildirildi
kaynak=http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=276339
TRABZONSPOR'DA ERSUN YANAL DÖNEMİ-
Trabzonspor aradığı çalıştırıcıyı Türkiye'de buldu.
Ziya Doğan görevden ayrıldığından beri yurt içi ve yurt dışında çeşitli hocalarla görüşen Trabzonspor Ersun Yanal ile anlaşmaya vardı.
Geride kalan hafta sonunda Beşiktaş ile karşılaşan Trabzonspor 2-0 önde olduğu maçta 10 kişi kalan rakibine 3-2 yenildikten sonra Ziya Doğan'ın görevden ayrılmasıyla teknik direktörsüz kaldı. Bir çok ismin adının geçtiği Trabzonspor iki gündür yoğun bir şekilde görüştüğü Ersun Yanal ile her konuda anlaştı.
Trabzonspor'a 3 yıllık imza atacak olan Ersun Yanal en son Gençlerbirliği ile anlaşmasına karşın maça çıkamadan görevinden istifa etmiş ve aktif olarak en son Vestel Manisaspor'da görev yapmıştı.
-RESMİ AÇIKLAMA DA GELDİ-
Kulüp basın sözcüsü Zeyyat Kafkas yaptığı açıklamada, Ersun Yanal ile anlaştıklarını belirtti. Ersun Yanal ile şu an birlikte olduklarını dile getiren Kafkas, ''Detayları görüşüyoruz. Cumartesi günü hocamızla basın huzurunda sözleşme yapacağız'' dedi.
Ersun Yanal'ın Perşembe akşamı Kayseri'ye gideceği ve Cuma günü bordo-mavili takımın Kayserispor ile yapacağı maçı izleyeceği bildirildi.
hayırlı olsun iyi teknikdiröktör
YAKAMOZ_38
25.10.2007, 19:02
bizene bundan
Capitano
25.10.2007, 19:27
bizene bundan
evet yani
LEVENT ŞEKER
25.10.2007, 19:38
ne yapalım ama yanal ıyı bır teknık dırektor
Quaresmaa
25.10.2007, 19:43
haberin gerçek yanı varmı pek inadırıcı değil daum var diyorlardı gündemde
resmi sitelerinde yazıyo zeyyat açıklamış
anti_ist_38
25.10.2007, 20:45
hayırlı ugurlu olsun
banane yaw ts nin ersun yanalla anlaşmasından,kapatın şu konuyu.ts kimki bizim forumda haberi yapılıyor.
Erkann_38
25.10.2007, 22:44
Ersun Yanal kayseriye gelseydi?
Quaresmaa
26.10.2007, 00:27
kapansın tabı gereksız konular bu aralar sıtede kol geziyor bi kamyon moderatör var bu konular ney yav ts sivas vırt zırt ney bunlar kapansın bu tip takımların konusu özellikle sivas konusu görmeye deli oluyom
Sİze 2 açıklamam var:
1)Son 10 yılda Trabzondan helalleşerek ayrılan, yani kovulmadan ayrılan bir teknik direktör ve düzgün ayrılan bir yönetim hatırlıyor musunuz? Ben hatırlamıyorum. Peki düzgün ayrılan (Fatih Tekke hariç o da malum) bir futbolcu hatırlıyor musunuz? Bunun sebebi Trabzon halkıdır. Trabzonluların hepsi her işe karıştığı sürece, hepsi kendini teknik direktör olarak gördüğü sürece ne yönetim ne antrenör dayanır? Trabzon basını da halkın bir yansıması olduğu için orada "huzur" tatile çıkmıştır; ne zaman döneceği de belli değildir?
2) trabzon için sorduğum sorular Ersun Yanal için de geçerlidir. Bu karaktersiz adam da her yerden kovulmutur. Kendisini Manisadan iyi tanırım (Orada 3 yıl kaldım) Beş para etmez bir adamdır. Bu karakter zaafları ortaya çıktığında Trabzonlular onu çiğ çiğ yiyecekler. Trabzon'da şimdi şenlik yeniden başlıyor. Çok eğlence var çok
k@yserili_boy
26.10.2007, 16:14
vallaa bence kapatılsın bızene kımle anlasmıssa anlasmıs
yeni hoca geldi bu maçta kendilerini göstermek için daha iyi oynaycaklardır maç zor gececk
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.