Tam Sürümü Gör : Franco Dario Cangele
Sniper38
30.08.2007, 15:43
Franco Dario Cangele
http://www.holigan.com.tr/images/2010_09_28/cangele-basarili-ameliyat-gecirdi-2010-09-28_m.jpg
Dogum Tarihi: 16.07.1984
Boyu: 1,80
Uyrugu: Arjantin
Mevki: Forvet
Sözlesme 2014e kadar
Boca Juniors Buenos Airesdan geldi
realk@yseri
31.08.2007, 09:51
çok güzel bi futblcu ama bence 1+3 yerine 3+1 kontrat olsa daha iyi olurdu
Freestyle
31.08.2007, 10:54
Gökhan Cangele'yi yanina kabul etse ligimizin en tehlikeli ikilisi olurlar
evet pek anlaşamıyolar gökhanla
mrvaykut
31.08.2007, 17:57
cangeleden henüz hic faydalanamadık ne zaman kendini göstercek
Since 66
31.08.2007, 18:53
cangela cangela I love you CANGELA
Freestyle
31.08.2007, 19:35
http://www.youtube.com/watch?v=43M5OgaagIU
Spiker'in CANGELEEEEE deyisine dikkat :clap2:
LEVENT ŞEKER
31.08.2007, 19:56
gusel futbolcu
Protje38Style
31.08.2007, 20:46
Süper Yetenek Su An Uyum Sorunu Içerisinde Yakinda Tam Faydalana Bileçegiz Insallah..
holigan_38
31.08.2007, 20:53
ınsallah bu hafta ezıktasa bı patlama yapar cangale ve kendınıde bu sayede gostermıs olur
Quaresmaa
31.08.2007, 21:20
bu adam manyak çalım yapıyor yaa tam bir çalım makınası ama bizim kralla anlaşamıyor inşallah en kısa zamanda alışırlar bu adamı elımızde tutmalıyız 1+3 yerine 3+1 olsun bizim olsun
KyS_ToTTi
31.08.2007, 22:12
Gökhan Cangele'yi yanina kabul etse ligimizin en tehlikeli ikilisi olurlar
bencedee ikisi sanki hiç anlasamıyorlar ikiside ayrı bi havada
Beşiktaş Maçında Gol Bekliyorum
Sniper38
31.08.2007, 23:06
Güzel calimlar yapiyor ve pas veriyor.
Artik Gol acilisinida bekliyoruz. Umarim bu da BJK macinda olacak.
Kayserisporda böyle bir Oyuncu olmasi cok iyi.
Cangele güzel calimlar atiyo besiktas macinda patlama yapmasi lazim
inşallah bjkye 1 gol atar
leitz_go
01.09.2007, 11:01
Cangele Gol Gol Gol Gol Gol .............
adEnisaY38
01.09.2007, 11:04
goller bekliyoruz cangeleden
realk@yseri
01.09.2007, 11:38
çok güzel oyuncu ama gökhanla uyumu iyi değil
daha ısınamadıki biraz zaman lazım. saidoda böyle olacaktır. ama ikiside fırtına gibi olacak..
Franco-Cangele9
02.09.2007, 14:23
Muthis Yetenek.
Quaresmaa
02.09.2007, 14:41
ABİ ADAM SÜPER AMA KARLLA ANLAŞABİLSELER MANYAK ETKİLİ OLACAKLAR
ASLINDA BİRDE LEO İLE DENENMELİ
Adamin simdiye kadar ben biseyini görmedim bjk macinda sifirdi bence böyle oynarsa leo ilk 11 oynamasi gerekir her pozisyonda top kaybi :-(
adEnisaY38
02.09.2007, 14:51
rakip defansa cok faul yaptiriyor
Ç.Rizesporlu Ferdiyi tercih ederim.Ankaraspor kiraladı keşke biz Cangele ile takas yapsaydık.
tolga_38
03.09.2007, 19:51
bence Cangele çok yetenekli 1 veya 2 hafta sonra mükemmel bir patlama yapacak demedi demeyin + bjk maçında tüm taraftar ona yüklendi adam nooldunu şaşırdı bunlarıda aşması lazım
tubablanco
04.09.2007, 09:55
cangele iyi topcu gökhanla da iyi anlaşırlarsa dehşet olur
kolay degıl uyum sorununu hallletse tum turkıye ondan bahseder
Freestyle
04.09.2007, 12:58
Cangele oyundan çiktiktan sonra BJK defansi iyice rahatladi ve artik tüm hatlariyla yüklenmeye basladilar
Freestyle
04.09.2007, 13:02
http://www.youtube.com/watch?v=b61JJiaPYuQ
Cangele'den frikik golü :gleam:
Freestyle
04.09.2007, 13:05
http://www.youtube.com/watch?v=NRsXe5E9iqM
:wacko: Bunu da bize atmisti
mustafa_bayhan
08.09.2007, 11:30
su ana kadar begenmedım ya hayırlısı baqalımm ınsallah yanılırız bız ne dıyek '!
artik patlaması lazimm fos bi oyuncu değil...gökhan anlaşmaları cok önemli onuda teknik heyette yapması lazim..
Since 66
08.09.2007, 11:59
patlama yap cangela oyun her zaman güsel ama GOL GOL
dario gol gol gol dario gol gol gol
YAKAMOZ_38
12.09.2007, 13:20
takımın en iyi tıransferi cangale harika futbolcu
aliyalcinks
16.09.2007, 01:19
bak bak bak anuuuuuuu bu ne oyucu be siz ne diyosunuz
ya gökhanın yoklugunda inşallah kendini gösterir. forma savaşı kızışması için
bencede gökanin yoklugunda kendini göstermesi lazim simdi ona cok ihtiyac var iyi bir futbolcu
kaizereis
29.09.2007, 01:42
kralla anlassalar süper olcak ama biraz sabır gerek çünkü kuması saglam elbet açılacak
hadi aslanim cangele patla artik.tabi bu arada leo yu da unutmamak lazim forvetimiz iyi arkadaslar
Freestyle
27.10.2007, 17:32
Cangele kalitesini gösterdi nihayet. Oyuna Can getirdi ve golü attirdi.
Zaten uzatma dakikalarinin hepsini o geçirdi. Dar bir alanda 4-5 TS'liye topu kaptirmayip topla nasil oynanir herkese gösterdi.
zirveci38
27.10.2007, 18:08
CANGELE KÖTÜ DİYEN Mİ VAR ?
Cangele özellikle dar alanda süper çalımlar atan, bileklerini çok iyi kullanan bir forvet.Ama bazen Güney Amerikalılığı tutuyor ve topla fazla oynuyor. Hani derler ya, bir top Cangele'ye, bir de takıma ? İşte öyle yani...
Trabzonspor maçında kısa süre görev yapmasına rağmen rakibi paçavraya çevirdi.Golün hazırlayıcısı oydu.Ben Tolunay Kafkas'ın yerinde olsam, içerideki tüm maçlarda Cangele'yi direkt oynatırım.Çünkü, gerçekten de SÜPERR kalite !
Fatih Y.
30.10.2007, 14:32
Dario Franco Cangele
http://img526.imageshack.us/img526/1709/kskocsx0.jpg
Takima ilk geldiğinde pek kendini gösterememişti ama yavaş yavaş takima uyum sağlamaya başliyor. Umarim en kisa zamanda kendini ispatlar. Biz onun sergilediği iyi futbolu zaten Sakaryaspor'da gördük.
Trabzon maçını kurtaran adam
cangele ıcın kayserı muthış bı fırsat yeterkı cangele bırazda olsada takım oyunu oynasın yeneteklerını tartıfmak futbola ıhanettır
ahmetkaracaglar
01.11.2007, 21:53
Tam Verimle Oynadigi Takdirde Onu Turkiyede tutabilcek defans goremiyorum
Trabzon maçı gıbı oynarsa sıvası tek basına yenecek
İlk defa bu maçta Cangele'nin girmesini istedim. Cangele'yi beğenmem ama Kemal'den bin kat iyidir.
Freestyle
25.11.2007, 22:55
Bu adam GS ve FB hariç bu ligde her takimda banko her maç 11'de çikar. Bizde oyuna maç bitince giriyor.
muptela_38
25.11.2007, 23:32
bir türlü form tutamadı yaa acaba sorun kimde cangeledemi teknik yönetimdemi diye sormak geldi içimden
Cangele süper oyuncu ama Teknik heyet kiymetini bilmiyor.
1) Rahatlikla adam eksiltebiliyor
2) Faule maruz kaliyor böylelikle penalti ve frikik pozisyonu yaratabiliyor
3) Macin son dakikalarinda zamana oynadiginiz zaman verin ayagina topu calsin dakikalari
Sivas macinda öne giden toplar aninda geri geldi. Cünkü önde Gökhan Ünal yalniz kaldi. Zaten bu aralar Gökhan ufak form krizi yasiyor. O yüzden yanina bir forvet daha lazim!!!
Dün neden ilk 11 de başlatılmadı anlamıyorum Kemal'e sabredemiyoruz..Cangele gibi teknik oyuncun var oynatmıyorsun tolunay efendi bu iş seninle olmayacak.daha takviye yapacağız diyorlar birde gökhan desek hiç umrunda değil Bülent gitti takım değişti resmen..
Sivasspor gibi pres yapan, hatta her pozisyonda itiş, kakışla top kazanan bir takıma karşı Cangele takımı bir kişi eksik oynatırdı.Ama 2. yarı Kemal'in yerine girseydi tam süper olacaktı.
çok kaliteli oyuncu ama kendisini gösteremedi
Turcoman
26.11.2007, 20:30
cangeleye daha çok şans verilmeli eminim şans verilince kendini gösterecektir kral alternatifsiz olduğunu sanarak havalara giriyor bu aralar 2 maç yedeğe çekilse bakın eskisinden de iyi olur maçı izliyoruz önünden top geçiyr koşmuyor kralımız fikren ölmüş
2 hafta yedek kalırsa ve cangele form tutarsa görün o zaman kralı zaten kazanamıyoruz ne kaybederiz ki ....
kartal38
26.11.2007, 20:44
Yukarıda yazılan yorumlara neredeyse tamamem katılıyorum.Bence Sivas maçında hatta ikinci yarısında Cangele oyuna girseydi biz sivası yenerdik.Hoca takımı bir puan için oynattı.Büyük düşünmezsen sonuçta kaybedersin Sivas her şartta üç puan için yürekten oynadı ve kazandı.'Korkaklar ölmeden önce bin kere ölürler'Anlayana
ahmetkaracaglar
26.11.2007, 21:55
yaw bu adam mac boyunca 1-2 frikik alsa yeter..topuz atar zaten ama kiymetini bilen yok
ya tolunayı hep severdim bu maçtan sonra gıcık olmaya başladım aklını kullan kel.. oynat şu cangeleyi insanları hasta etmee...
BÖRTECINE 38
27.11.2007, 02:54
tolunay sayesinde cangelenin futbol kariyeri bitti dalga gecer gibi cangeleyi son 5 dakikada aliyor hem cangeleyi bitiriyor hemde kayserisporumuza maci kaybettiriyor
Bu adamdan bir patlama bekliyorum, tabi sans verilmesi lazim, aslinda tam Sivas macina uyardi ama teknik direktörümüz maalesef macin sonlarinda bunun farkina vardi. Böyle bir futbolcunun kiymetini bilemiyoruz yazik be.
LEVENT ŞEKER
27.11.2007, 18:17
en iyiy yedek futbolcumuz
KAYSERİLİ_KİZ
27.11.2007, 18:43
Kişilik olarak belki çok mükkemel bir insandır ama futboolcu olarak bu kadar iyi bir yorum yapamıyacağım patlama zamanı geçen futbolculardan yeteri kadar şans verilmedi verildiğinde de şansını çok da iyi kullandığını söyleyemem ama levo nunda dediği gibi yedek kulubesinde güzel oturuyor keşke sahada güzel görüntüler şık hareketler goller atsa daha mutlu olurduk
Muhammet
27.11.2007, 18:52
Adami dogru düzgün oynatmazsan tabiki bekledigin verimi alamazsin, bide neden oynatildiginda sag tarafta oynatiliyo onu hiç anlamiyorum..
Oynat adami forvetin sol tarafinda, gözümüzün pasi silinsin..
Cangele çok çok kaliteli oyuncu ama biraz bencil..
KAYSERİLİ_KİZ
27.11.2007, 19:12
Adami dogru düzgün oynatmazsan tabiki bekledigin verimi alamazsin, bide neden oynatildiginda sag tarafta oynatiliyo onu hiç anlamiyorum..
Oynat adami forvetin sol tarafinda, gözümüzün pasi silinsin..
Cangele çok çok kaliteli oyuncu ama biraz bencil..
Cangale nin kalitesine lafımız yok bencilliği de doğru ama futbolcu hangi mevkiye konulursa konulsun bence elinden gelenin en iyisini vermeli üst üste aynı mevkide oynadı çok futbolcu var asıl mevkisinde oynatılmayan ama göze bu kadar batmayan tamma yetenekli kaliteli ama yinede bence şanslarını ii değerlendiremedi hocamızda çok şans vermedi
Cörekdere38
27.11.2007, 19:16
varya bunun gibi oyuncu yedek ya helal olsun sanki takim yildiz dolu gibi yedek oturuyor aklin varsa git cangele
Muhammet
30.11.2007, 21:36
Keşke gitse...
Abi biraz açabilirmisin ?
Takımızın yapısına uygun bir futbolcu değil.Son 20-25 dakika oynayacak bir futbolcu. Böyle birine de o kadar para vermeye gerek yok.Ben yetenekliyim diye yan gelip yatarsan yedek kalırsın.
Adamgibi
30.11.2007, 23:45
Arkadaslar ne yazdiklarinizi okumadim,buraya Cangele dieye bir konu acilmamis olsaydi ben acacaktim zaten.
Tolunay Hocaya karsi degilim,ama Külübede Cangele gibi bir oyuncun dururken diger yerine oynatacagin futbolcular bayagi formda olmalidirlarki onu yedek bekletebiliyorsun.
Arastirmasi bedava,Kayserimizin kötü oynadigi maclarda o nasil göze batiyor dimi,onunla biz kac puan kazandik.
Ben eminimki onu birzdaha oynatirsa Hoca cok verimli olur diye düsünüyorum,ama öyle bir oyuncuyu son onbes dakikada sokarsan taraftarlardan tepki alirsin,oyuncu ne yapsin onbes dakikada,maca isinmadan mac bitiyor.
Kisacasi kullanmasini bilirse cok faydali,ama sonradan oyuna girerse faydasiz gibi gözükebiliyor..
Saygilarimla Adamgibi
cangale yi adam akıllı bi 90 dk seyredemedimki,son 15-20 dk oynamasıyla bi yorum yapacak olursam,bence çok iyi.trabzon maçını kazandıran oyuncu
Freestyle
01.12.2007, 03:22
Takimimizin bariz bir yapisi yok, belirli bir oyuncu stili gerektiren bir yapi yok. Geçen yil gibi tek pasla hizli ataga çikan bir yapi yok. Yapi olarak gösterebilecegimiz tek sey, her seyin Gökhan ve Topuz'a bagli olmasi. Gökhan'in son haftalardaki durumu ortada, buna Topuz da eklenirse ofans gücümüz 0 oluyor.
Cangele her zaman bu takimda oynamali. O tip oyuncularin ne zaman ne yapacagi belli olmaz, son 20 dakikalik topçu degil. 10 top ezer, 11incide ya atar ya attirir.
Kadroda Cangele hariç, dal alanda, kalabalik içinden çikabilecek ve hiz veya güç ile olmadan, teknik ile birden fazla adam geçebilecek kimse yok.
Trabzonspor maçinda 2 adami birden çalimladi, golü attirdi. Daha sonrasinda korner pozisyonunda 4 TS'li ondan topu alamadi. Siz bunu yapabilecek baska bir Kayserisporlu oyuncu gösterebilirmisiniz?
Bu denli kaliteli bi adami 10ar dakika oynatip küstürme lüksümüz yok. Biraz gerçekçi olalim.
sivas maçında kamber i alacagına cangele'yi alsana
yakuza_3884
02.12.2007, 11:02
Süper bir forvet değerini bilmiyoruz yazık bize mehmet erene gösterdiğimiz sabrı cangeleyede göstersek inanın ki takımın en iyilerinden olacak mehmet eren ide kötülemiyorum ilk zamanlar çok kötü oynuyodu vurduğuyla gökten balık avlıyodu ama sabrede sabrede şimdi iyi oldu cangeleninde kalitesinden kimsenin şüphesi olmasın
:doh: bugün süper oynadı değil mi?
ıyı topcu oftasa genel olarak ıyı oynadı her mac banko oynamalı
ahmetg38
03.12.2007, 18:03
kaliteli futbolcu
Tolunay'da olduğu gibi sözüme geleceksiniz ama iş işten geçmiş olacak.
Uykudan Uyanmali Bence Zİra Sezon Sonu Geldİ Hadİ Bakalim Kangele At Gollerİde Takima Cangele.
KAYSERİLİ_KİZ
06.12.2007, 09:49
Bence maçta iyi oynadı klubede oturmanın acısını çıkarttı :thumbup:Ama yinede 1 maçı baz alamayız yinede istenilenin altında bunuda oynayarak verebilir bunun içinde çok çalışması lazım
ibrahim1299
06.12.2007, 13:14
BENCE NE GÖKHANI NE DE CANGELEYİ GOL ATAMAMAKLA SUCLAMAMALIYIZ...CUNKU BİZ BU İKİ OYUNCUYUDA GOL YOLLARINDA TOPLA BİRLESTİREMİYORUZ...HERİKİSİNİNDE GOL SORUNU ORTA SAHADAN KAYNAKLANAN BİR SORUN...2 OYUNCUDA TOPU AYAGINA ALDIGI BOLGE YA ORTA SAHA OLUYOR YADA KANATLAR OLUYOR DİKKATİNİZİ CEKTİYSE...BU DURUMDA FORVET OYUNCULARINI SUCLAMAK YERSİZ...BUNUN NEDENİ İSE ORTA SAHADAKİ OYUNCULARIMIZDAN FORVET OYUNCULARIMIZA PAS ATACAK ORTA YAPACAK OYUNCULARIMIZ YOK...GECEN SENEYE BAKTIGIMIZDA VE BİR ÖNCEKİ SENEYE BAKTIGIMIZDA FORVETE GOL PASINI KANATLARDAN TOPUZ VE FATİH CEYLAN IN ETKİSİ ORTA SAHADA ALEX YORDANOV UN ARA PASLARI DİREK PASLARI FORVETİ COK İYİ BESLİYORLARDI...
BU SENEYE GELDİGİMİZDE SAYDIGIMIZ OYUNCULARDAN FATİH CEYLAN IN COGUNLUKLA YEDEK OLMASI OYUNA MAC BİTİMİN DE GİRDİRİLMESİ...TOPUZUN KENDİ MEVKİİİ DISINDA OYNATILMASI...VE HALA BEGENMEDİGİMİZ EDER İN BİLE YERİNİN HALA DOLDURULAMAMASI...EDER DEYİP GECMEYİN GECEN SENE OYNADIGI HER MAC TA GOKHANA ATTIGI ARA PASLARINI HALA ATAN BİR 10 NUMARA OYUNCUMUZUN OLMAMASI...VE BÜLENT BÖLÜKBASİ GİBİ BİR OYUNCUNUN DA OLMAYISI...
YANİ HEPSİNİN ACIK VE NET SEKLİ ORTA SAHAN İYİ DEGİLSE FORVETİNİN DE İYİ OLMASINI BEKLEMEYECEKSİN...
bugun cok calıstı cangele..
-15 derecede latın amerıka forvetı ancak bu kadar cabalayabılır
saga sola kostu...gokhana yer bosalttı...
10 numara gıbı orta sahaya cokup top aldı...
topuza markaj cok vardı onun ıcın ugrastı...
çok iyi oyuncu aslında bizim hiç bir futbolcuya ihtiyacımız yok bizim oyuncularımı mümemele yakın
ahmetg38
07.01.2008, 11:48
kaliteli oyuncu soğukta performansı iyiydir
vayyyyyyyyyyyyy attıgı gol mukemmel ya...
bunu ıst takımından bırı atmıs olsa turkıye calkalanırdı..
super ya
goki-topuz
18.01.2008, 12:18
yetenekli ama takıma faydası yok zararı var
hermaç gökhana vermediği paslar bizi çıldırtıyor
çok iyi olsa sakarya küme düşmezdi
PrivatePilot
20.01.2008, 12:32
cangeledeki top tekniği dünya çapında inşallah parlar iyice
Freestyle
20.01.2008, 15:16
Ben dememismiydim tarzi konusmalari hiç sevmem. Ama bi çok kisi çok negatif seyler söylüyor Cangele hakkinda.
Biz her halde savunurken, bugün oynayacagi kapasite nin mevcut oldugunu bildigimiz icin savunuyorduk.
Bu adam messiler le tezevlerle oynamış onlar gibi kaliteli
messı de 19 gıyıyor
bu da bızım messımız..
Bugünkü oyunundan daha iyisini oynayabileceginden eminim, biraz daha sabir..
ahmetg38
20.01.2008, 16:28
mükemmel birisi bu yılki transferlerimizin en iyilerinde biri
PrivatePilot
20.01.2008, 16:29
tek kelimeyle süper tek başına bir takım.yılın transferi adam dağttı konyayı...helal olsun
atakan38
20.01.2008, 16:48
Tek bir kelime yere Mükemmel ve süper bir oyuncu.İnş. dahada iyi olacak
superluxsick38
20.01.2008, 16:56
Valla sadece bu adamı izlemek için tribüne gelinir. Kayserie yaşayıpta bu adamı izlemeye tribüne gelmeyen futbol tutkunları ı anlamak mümkün değil, süper bir top tekniği var adamda. Helal olsun!
gayserili
20.01.2008, 17:04
Bu soğukta maça gidilirmi diye düşünmüştüm.Ama dedimki rakip iyi belki güzel bir maç izlerim.
Belki takımlar pek iyi değildi bugün ama sırf bu cangele için maça gidilir.İzlemeye doyamadım.Aslında bir uyuz hali var gibi ama adam Türkiye ye fazla bir topçu.Bu hareketleri halı sahada yapsan 1 sene top oynaymazsın sakatlıkdan.Tebrik ediyorum kendisini.
Bir çift sözümde G.Ünala kimse KAYSERİSPOR dan üstün değildir....
Kayserimiz bir yildizi daha kazandi, bravo tebrikler Cangele böyle oynamaya devam et.
çok kaliteli bir oyuncu oldugunu attıgı golle ispatladı
ahmetkaracaglar
20.01.2008, 17:50
Hayatinin En Iyi Maclarindan Birini Oynadi..hakikaten Sov Yapti Sov.
arkadaşlar öncedende dedim halende diyorum bu adamın messiden nerdeyse farkı yok süperdi git gide bana katılacaksınız umarım kimse moralini bozmaz hassas bir futbolcu bence istifini bozmazsa ilerde madridde barcelonada oynar tabi ciddiyeti bozmazsa bilmem katılırmısınız bana...
bugun sahanın en iyisiydi. süper bir mac cıkardı
batuhandan
20.01.2008, 18:25
arkadaşlar uyum sorununu hallettikçe ve takımdaki yeri garantilenince ne kadar etkili bir oyuncu olduğunu görebiliyoruz, yanlış bilmiyorsam toplam 4 milyon avroya maal oldu ve trabzonun elinden aldık bu oyuncuyu. Helal olsun yönetime toledo ve cangele gibi iki önemli transfer için teşekkür ederiz
ahmetkaracaglar
20.01.2008, 18:35
turkiyenin tartismasiz en iyi 3 oyuncusundan birisi gokhan-topuz-cangele
Teleligin baslamasini iple cekiyorum, Cangeleyi mutlaka izlemeliyim. Böyle klas bir forveti Kayserispora kazandiran yönetime sonsuz tskler.
BEKALDIKO
20.01.2008, 18:57
Maalesef bir dönem boşu boşuna geçti.Geçmişte sırf Cangele için gittiğim maçlarda ya son 10 dakika oynattı yada yedek.Benim bile yıldız olduğunu çabuk anladığım oyuncuyu kendini hoca zannedenler yeni yeni keşfetmeye başladı.Yarım döem çoğu maçta oynasaydı ilk üç te idik.Neyse zararın neresinden dönersen kardır.
En güzel olay ise son iki yıldır bağımlı kaldığımız Topuz ile Gökhan harici iki üç oyuncu daha katkı sağlamay başladı.Artık iki değil dört beş yıldızımız var.Hepsi yıldız ama iyi para edecek yıldızı kasdediyorum yoksa bakın Ali,Toledo,Ragıp,Koray-ki ilerde oda milli olacak-fatih,Durmuş,Aydın vs...
Hoş geldin M.Eren ve Cangele.....
http://www.youtube.com/watch?v=6v2fu4RW6cU
http://www.youtube.com/watch?v=6v2fu4RW6cU
bu adamı hoca geriletiyordu oynatmıyordu ama artık oynaıyor adam süper top oynuyor
hoca hocalığını gökhanı oyundan alrak gösterdi hiç bir futbolcu kendini kayserispor dan üstün göremez
Çetin GÖNEN
20.01.2008, 20:38
Videolar icin sagol Erkan :clap2:
Freestyle
22.01.2008, 17:15
http://www.youtube.com/watch?v=YQY0jFfthow
Franco Dario Cangele Kayserispor Resimleri :clap2:
Freestyle
22.01.2008, 21:13
http://video.google.nl/videoplay?docid=5272212523243579555
Bunu Türkiyeden izleyebilirsiniz
Tolunay'da olduğu gibi sözüme geleceksiniz ama iş işten geçmiş olacak.
kardeşim sen manyakmısın anlamadım cangele gitsin iyi değil bize uygun değil diyon son 5-6 maçtır adam takır takır oynuyo çünki ilk 11 de başlıyo moralli oluyo sen onu çok istemiyosan siteden ve staddan gidebilirsin kimse karışmaz sana...
cangele golcu degıl..
daha cok bı 10 numara..
adam eksıltıyo..
faul kazanıyo..
cangele golcu degıl..
daha cok bı 10 numara..
adam eksıltıyo..
faul kazanıyo..
golcü olmaz olur mu hem golcü hem adam eksiltiyor tolunay hoca forvette kenarlara değilde ortaya koysun eminim ligi 10-11 golle kapatır...
Sana mı soracağim. Gökhan 75 gol atar beğenmezsiniz. Adamın biri boş kaleye gol atar göklere çıkarırsınız.
ibrahim1299
29.01.2008, 12:51
golcü olmaz olur mu hem golcü hem adam eksiltiyor tolunay hoca forvette kenarlara değilde ortaya koysun eminim ligi 10-11 golle kapatır...
daha fazla gol atar yeterki sen cangeleyi gol yollarında topla bulustur...kenarda falan oynatırsan adam fazla gol atamaz....ama gol bölgelerinde affetmez valla..........
goki-topuz
31.01.2008, 19:03
cangele yetenekli bir oyuncu ama
takıma yararlı değil
cangeleye verilen destek gökhana verilmiyor
ibrahim1299
31.01.2008, 19:21
cangele yetenekli bir oyuncu ama
takıma yararlı değil
cangeleye verilen destek gökhana verilmiyor
sende iyi salladın haaa.... gökhanla topuza verilen destegi daha bu takımda hic bi futbolcuya verilmis deil....gökhanın okadar acıklamasından sonra tribünlere cagırdık...okadar lehinde tezazhüratlar yapıldı...bos bos konusmayın yawwww....
Sana mı soracağim. Gökhan 75 gol atar beğenmezsiniz. Adamın biri boş kaleye gol atar göklere çıkarırsınız.
futbolu bilmiyosan konuşma bana sor! ... gökhana yorum yapılan sayfalara bak bakım herkes onu yerin dibine sokarken ben gökhan bize lazım geçmişi hatırlayın yazıyordum ...
boş kaleye atmak da marifet hem boş kaleye felan atmadı kupada çok klas gol attı maçlarda takır takır oynuyo çalımlar asistler goller derken sana yorum yapmanın haram olduğu bir futbolcu eğer anladıysan konuşma tamam mı !!!! ..... :shhh::boxing:
Turcoman
31.01.2008, 21:19
Ayıp oluyor oktay haksız saçmalıyor ama manyakmısın diye hitap etmek doğru değil boş yere çıkarılan gerginlik bunlar cangele müthiş bir yetenek inş. yeni kralımız olacak
ahmetg38
31.01.2008, 22:45
niye gerginlik yapıyonuz ki cangele mükemmel bir oyuncu şu an takıma katkı sağlıyo ilerde daha da iyi olacak
goki-topuz
07.02.2008, 19:45
Ayıp oluyor oktay haksız saçmalıyor ama manyakmısın diye hitap etmek doğru değil boş yere çıkarılan gerginlik bunlar cangele müthiş bir yetenek inş. yeni kralımız olacak
oktay 38 saçmalamıyor haksız da değil
sen bi kişinin üslubuna kızarken sen üslup hatası yapıyorsun
bu sitede herkes herkese saygılı olacak fikirlerine sert çıkmayacak
goki-topuz
07.02.2008, 19:46
cangele yetenekli olabilir ama iyi bir futbolcu da değil
cangele yetenekli olabilir ama iyi bir futbolcu da değil
iyi değil mi sizin futbol anlayışınız bu hoca oynatmıyoki 11 de adam bişeler yapsın cangele takımın en iyi 3 futbolcusundan birisidir kimse inkar edemez...
ahmetg38
07.02.2008, 22:43
bu yazılanlara diyecek söz bulamıyorum cangele gibi bir oyuncu ya söylenecek söz değil bu sene yaptığımız en iyi transfer en isabetli transfer
Freestyle
11.02.2008, 12:56
Erman Toroglu:
Cangele kendini çok gelistirmis. Fizik olarak çok gelismis. Bildigimiz eski Cangele hayatta Ibrahim Kas gibi hizli bir oyuncuya ayaginda topla depar atarken fark açamazdi. Cangele kendini fizik gücünün üstune çok seyler katmis.
Kapadokyalı
11.02.2008, 13:09
cangele takımımızın ilk forveti olarak asla sahaya sürülemez.gökhanın yanında oynayacak ikinci forvettir.leo da aynı şekilde ikinci forvettir.
ama cangele yetenekli iyi bir oyuncu
zaten golcu degıl kı cangele..
10 numara oynar..
kanatta cok ıyı oynar..
orta sahadan cıkıp ta oynar..
toparlandıktan sonra bı cok gole katkısı oldu..
ya arkadaşlar kralla kıyaslamayın ikisininde farklı özellikleri var ama forvette leo-gökhan yerine cangele-gökhan daha iyi bence bjk maçında gol atmasada 1 asist yaptı çok iyi oynadı herkes görüyo önceki maçlardada iyi oynadı ve daha iyi olacak çok kaliteli bir futbolcu...
Kapadokyalı
20.02.2008, 14:21
bu gün gazetede tolunay hocanın bi açıklamasının altına cangele boca juniors tan bonservisi ile alınacak sezon sonu diye haber yapmışlar.ben bonservisi ile alındı diye biliyordum.acaba gazete mi yanılıyor yoksa ben mi yanlış biliyorum
ahmetg38
20.02.2008, 15:14
Bende öyle Biliyorum Bonservisi Ile Alındı Diye Ama Bilen Varmı
Sniper38
20.02.2008, 16:05
Cangele bonservisi ile alindi. Kontrati 1+3 yil imzaladi.
evet 1+3 yıl imzaladı inşallah uzatır sezon sonunda...
gun gectıkce daha cok takım oyuncusu oluyor ve takıma faydası cogalıyor.. yeter kı kullanmasını ve degerını bılelım...
goki-topuz
23.02.2008, 13:11
[QUOTE=ibrahim1299;45437]sende iyi salladın haaa.... gökhanla topuza verilen destegi daha bu takımda hic bi futbolcuya verilmis deil....gökhanın okadar acıklamasından sonra tribünlere cagırdık...okadar lehinde tezazhüratlar yapıldı...bos bos konusmayın yawwww....[/QUs
sallayan sensin kral 2 gol kaçırdıktan sonra millet hemen küfür ediyor adama
ama cangele 2 çalım atınca bütün stad alkışlıyor
bu takımı uefaya cangele götürmedi
emin ol dediğiniz kadar kaliteli olsa avrupalı bi takıma transfer olurdu boca dan
çünkü dünyada menejerlerin en çok izlediği lig arjantin ve brezilya
goki-topuz
23.02.2008, 13:13
iyi değil mi sizin futbol anlayışınız bu hoca oynatmıyoki 11 de adam bişeler yapsın cangele takımın en iyi 3 futbolcusundan birisidir kimse inkar edemez...
ragıp toledo saidou aydın ali turan nerde bu dediğin listenin ????????????
cangele bu oyuncuların hangisinden iyi
hangisinden daha çok takıma yararlı?????????????
ragıp toledo saidou aydın ali turan nerde bu dediğin listenin ????????????
cangele bu oyuncuların hangisinden iyi
hangisinden daha çok takıma yararlı?????????????
ragıp bence iyi değil ama diğerlerine kötü cangeleden demedim onlar görev adamı ama cangele yaptığı işlerle kendini daha çok yıldızlaştırıyo bunu inkar edersen futbolu bilmiyosun demektir bi de üstteki mesajda 2 çalım attıda uefaya mı gittik gökhan ve topuz gibi olamaz demişsin tabi onlar kadar olamaz ama takıma hep faydası var iyi bir futbolcu...
Freestyle
24.02.2008, 19:05
Cangele show yapmis yine bugün.
Ilk golde 3 kisi arasindan çikarip topu Gökhana vermis, Ikinci golde yine mükemmel çalimlarla kaleye dogru gitmis ve penalti yaptirmis.
JACK SPARROW
24.02.2008, 19:10
cangele üstüne düşülürse ve de günündeyse müthiş bir futbolcu...ama biraz bencil...onu da atlatmamız lazım...çok güzel bir golcüye sahibiz arkadaşlar...
ılk ıkı gol yoktan var edılmıs zaten ve mımarı CANGELE..
baska bı pozısyonda cangele nın onunde 3-5 adam var..
bu beklıyo top ayagında.. taa kı gokhan arkasından depar atana kadar ve orda topukla pası verıyo..
aynı asıstı rıcardınho vermıstı gecen sezon ınonude.. leo ya faul yapılmıstı hakem oynatmıstı o pasdan sonra yemıstık.. :evil:
Bir taraftar sitesinden yorum
Kayserispor sonuna kadar haketti; Cangele Emre aşık'ı perişan etti maç boyunca. Senecky varken Ankaraspor'un küme düşmeleri lazım; kaleci koymasalarda olur yani. Karamazov ile tüm etapları başarıyla tamamladık biraz zor oldu dönmemiz ama döndük eve
ahmetg38
24.02.2008, 19:45
cangele tekniği vücudunu kullanmasıyla rakip defansları çok yıpratıyo
cangele yetenekli olabilir ama iyi bir futbolcu da değil Iyi bir futbolcu oldugnu aslinda her macta cogumuza gösteriyordu, bugünde sana gösterdigni umuyorum.
mehmet_efe
24.02.2008, 20:13
cangeleye kotu topcu diyeninin futbol bilgisinden supe ederim.kayserisporumuzda leo oynayacak kapasitede bi futbolcu degil onun yerine manisadaki burak veya rafeel gb bi topcu olursa cok super olur inşallah böyle bi transferlerde gercekleşir onumunzdeki sezon o zaman bizi kimse tutamaz...
yalnızkurt38
24.02.2008, 21:13
cangele cangele helal be sana
kankasceco38
24.02.2008, 21:31
bayılıyom bu adama yaww çok hırçınnnnnnnn:boxing:
her mac daha ıyı oluyor bu mac 2 assıst verdı..
Mad_Chemist
27.02.2008, 17:33
Bazı arkadaşlar cangeleye bencil demişler ama adamın kaç tane asisti oldu.Çalım yapıyor ama gereksiz yere değil ki. Pozisyon müasiy olursa tabi ki çalım deneyecek zaten çalım tamayan golcu pek bi işe de yaramaz adam eksiltmesi lazım.Bu da cangelede fazlasıyla var.Kötü topçu diyenler cangeleye kastı olsa gerek
sonunda anlıyosunuz cangelenin iyi ve yararlı bir futbolcu olduğunu adam mis gibi kalite kokuyo...
ahmetg38
27.02.2008, 19:23
gene yapacağını yaptı oftaş savunmasını bezdirdi mükemmel adam yaw
Freestyle
02.03.2008, 18:23
Anlasilan yine süper oynamis bu maç
Anlasilan yine süper oynamis bu maç
golün asisitini yaptı bide bugun topu ne zaman alsa basında iki veya üc futbolcu dikildi süperdi bir ara dört futbolcuyu ipe dizdi
Cangele süper yav oına laf yok en iyi o oynadı.
her geçen gün daha iyi oynuyo sonu hayr ola :)
her gecen gun daha ıyı oluyor..
bı de bu adamı yerden yere vuranlar vardı..
lıgımızın en teknık oyuncusu cangele..
Muzaffer
03.03.2008, 14:35
Asisti o yaptı ama golden sonra sadece Toledo tebrik etti Cangeleyi.
Buda kafamdaki kocaman bir soru işareti.
ahmetg38
03.03.2008, 18:54
1-2 hareketle 5 kişiyi geçti onlarda anlamadı nasıl geçti diye
cangele servet e bı guzellık yapacak bu mac hehe..
goki-topuz
07.03.2008, 12:51
cangelenin yeteneğine kimse birşey demiyor beyler
bu çalım hastalığı takıma zarar veriyor
ilk çalımı attıktan sonra pas verse müthiş oyuncu fakat takım kontraya çıkıyor çalıma gidince pozisyon bitiyor
eğer ki maç içinde gökhan ve topuzun cangeleye nasıl kızdığını görüyorsanız anlarsınız
cangele nin oynadığı futbol dünyadaki 20 yıl önceki futbol anlayışı
artık dünya futbolunda kollektif oynamak ve takım oyunu bireysel yeteneğin önüne geçti
Mad_Chemist
07.03.2008, 13:12
cangelenin yeteneğine kimse birşey demiyor beyler
bu çalım hastalığı takıma zarar veriyor
ilk çalımı attıktan sonra pas verse müthiş oyuncu fakat takım kontraya çıkıyor çalıma gidince pozisyon bitiyor
eğer ki maç içinde gökhan ve topuzun cangeleye nasıl kızdığını görüyorsanız anlarsınız
cangele nin oynadığı futbol dünyadaki 20 yıl önceki futbol anlayışı
artık dünya futbolunda kollektif oynamak ve takım oyunu bireysel yeteneğin önüne geçti
Benim anlamadığım konu şudur.Gökhan ve Mehmet Topuz çalım yapıp kaptırıyor ve bunu defalarca yapıyorlar.Ancak sizin gözünüze sadece Cangele'nin yaptıkları batıyor
ahmetg38
07.03.2008, 13:16
gs defansına neler yapacak tahmin etmek zor ama servete neler yapacak orası tam bir komedi olacak
Cangele Cangele akşam gol show bekliyoruz:):dribble::dribble::dribble:
ahmetg38
10.03.2008, 01:36
GÖKHAN olmayınca saha da ilerde tek kaldı pek bir şey yapamadı ama kral haftaya düzelir yeniden çift santrafora döneriz
gs macında servet ıle bogustu hakem goz yumdu ama yıne en ıyılerden bırıydı..
superdı bu mac ınanılmaz bı futbolcu..
bıde buna laf soyleyenler cıkıyo arada bı..
ı love you francooo..
Mustafa K.
18.03.2008, 23:12
cangele kadar rahat adam geçebilen biri daha yok TSL de
Freestyle
18.03.2008, 23:15
Herif kendini kasmadan 2 oyuncu geçiyor yav. Bide zorlasa Allah muhafaza Avrupa'nin önde gelenlerinin elinden kurtaramayiz.
süper ligin en iyi yabancisi yönetim dikkat etsin adam elden uca bilir
ahmetg38
19.03.2008, 14:51
Rizeye Neler Yaptı Yaw Bir Asist Bir Gol Gene Mükemmeldi
rimednacnac
19.03.2008, 15:51
o nasıl bi asisti oyle adamaları deli etti beee
kayserisporun gelmis gecmis en iyi oyuncusu
cangele i love you
rıze defansını hurda etmıs yahu bu nasıl bı oyuncu..
cangele ilk geldiğinde bazı arkadaşlar ruhsuzca kötülüyodu onu bu maçlar onlara KAPAK oldu başka bişe demiyecem...
ANT!bizans
21.03.2008, 15:07
persono non grata DARİO. non servinam. gracıas :)
ANT!bizans
21.03.2008, 15:07
Türkçesi: seni seviyoruz DARİO.sensiz olmaz. teşekkürler
JACK SPARROW
21.03.2008, 15:32
Cangeleyi çok seviyorum...Sakaryada hala CANGELE sevgisi var...Adamlar göndermemeliydik diye yanıp tutuşuyorlar...
Ters çalım ustası
Nereye giderse gitsin aklı hep 3 büyüklerde. Eski hocası Şaban Yıldırım, "Hangi takımı çalıştırsam, alacağım ilk futbolcu Cangele’dir" diyor.
GEÇEN sezon Arjantin’in Boca Juniors takımından geldi. Sadece bir sezon giydi Sakaryaspor formasını. Zaten kiralıktı. Ve Sakaryaspor küme düşünce, kapağı Kayseri’ye attı...
Aklı hep 3 büyüklerdeydi. Bunu çevresine ve dostlarına hiç çekinmeden söylerdi. Sakaryaspor’da 3 büyüklere karşı oynadığı her maçta, performansının üzerine çıktı.
Fenerbahçe’nin Sakaryaspor’a deplasmanda 2-1 yenildiği maçın kahramanıydı. Muhteşem oynadı. Beşiktaş maçının 85. dakikasında attığı golle bir kez daha gündeme geldi.
Bu gol uzun süre konuşuldu!
Kayserispor’a imza atarken, yolunun mutlaka bir gün 3 büyüklerden biriyle kesişeceğine inanıyordu. Geçen sezon 34 maçın 26’sında oynadı. 7 gol attı, 7 sarı kart gördü, bir maçta da kızardı...
Sakaryaspor’da hayranı çoktu. Stili, tribünleri coşturacak kadar hareketliydi. Bakın, Sakaryaspor’daki teknik direktörü Şaban Yıldırım, onun için neler söylüyor...
- Öncelikle şunu vurgulamak isterim. Cangele özel bir oyuncu.
Ne gibi özellikleri var hocam?
- Hem toplu hem de topsuz oyunda kendini hissettiriyor. Hep oyunun içinde...
Bir sorun yaşadınız mı?
- Kesinlikle yaşamadık. Öyle kaprisi filan yoktur.
Şaban hoca bir ara durdu ve dedi ki...
Süper Lig’de hangi takıma gitsem, beraberimde götüreceğim ilk isim Cangele olur.
Biraz daha anlatır mısın Cangele’yi.
- Sol ayağı çok iyidir. Ama sağda oynamayı ister.
Neden?
- İyi ters çalım atar. Rakibi şaşırtır.
Kayserispor’da başarılı olur mu?
- Elbette. Ancak, inanarak yaklaşılmalı Cangele’ye. Tereddüt ederseniz, moralman etkilenebilir. Kayserispor iyi bir tercih yaptı.
* * *
CANGELE’nin özel yaşantısını DHA Sakarya muhabiri Müjdat Çetin’e sordum... Onu bir de Çetin’den dinleyin...
- Sakarya’da seyirci ile iyi bir diyaloğu vardı. Zaman zaman tribüne oynardı. İyi çalım atması taraftarı coştururdu. Türk yemeklerini çok beğenir. Yalnız bir huyu vardır. Bu tavrı herkesi hem güldürür hem şaşırtır.
Nasıl yani?
- Sofrada karnı doyar, gözü doymaz.
Biraz daha açık söyler misin?
- Kamplarda tepsisine 5 kişilik yemek alırdı. Ama bir kişilik yemeği bile zor yerdi. Tabağına aldığı yemeği bitirdiğini hiç gören olmadı.
Hobileri nelerdir?
- Sinemayı sever. Bilgisayar oyunlarından asla vazgeçemez. Sakarya’ya geldiğinde yeni evliydi. Şimdi üç aylık çocuğu var.
* * *
ARJANTİNLİ futbolcuya yakın çevreler, onun bazı takıntılarını şöyle anlatırlar...
9 rakamının uğruna çok inanır. Sakaryaspor’da da 9 numara ile oynadı. Burada hemen ben araya gireyim. Kayserispor’da 9 numarayı Gökhan Ünal giydiği için, Cangele 19 numaralı forma ile oynayacak
Bacak arası atmaya bayılır Cangele. Her maçta bir kere olsun bu işi dener. Yalnız iyi bir tarafı vardır; bacak arası tutmadı mı, ısrarcı olmaz. Yani, şova kaçmadan normal oyununa döner. Disiplinden uzaklaşmaz. Onun stilini ünlü Messi’ye benzetenler de vardır.
İşte Kayserispor böyle bir Arjantinliyi transfer etti. Bu sezon hem Kayserispor’un başarısı hem de kendi için koşacak.
Rüyalarında gördüğü 3 büyüklerin beğenisini kazanmak için varını yoğunu ortaya koyacak.
http://www.hurriyet.com.tr/transferdosyasi/6905033.asp?gid=113
Kapadokyalı
21.03.2008, 17:03
cangeleye inanarak yaklaşırsanız başarılı olur demiş şaban hoca biz gayet inanıyoruz ve seviyoruz onu
holigan_38
21.03.2008, 20:36
yonetımın elını cabuk tutup sozlesmesını uzatması lazım bence suan turkıydekı en ıyı yabancı futbolcu
Freestyle
31.03.2008, 12:09
Ilk baslarda, ayaginda top tuttugu için, ataklari yavaslattigi için, bencil oldugu için çok elestiri alan adam, su an bakildiginda takimda en çok mücadele eden kisilerden biri oldu.
Belkide son 10 maçta en iyi 3 oyuncu kimdi diye sorsaniz izleyenlere, arasinda hep Cangele de gösteriliyor. Cangele'nin müthis assistlerini verebilecegi bir bitirici oyuncu olsa her sey çok daha güzel olacak.
Muzaffer
31.03.2008, 12:35
Cangele artık takımla oynamayı öğrendi..
Her maç dahada hayran kalıyorum
iki seneye kalmaz bu adam arjantin milli takimina girer bizim yönetim biraz uyanik olsun cangeleyi elinden kacirmasin
Dün Süleyman Hurma kanal38 de açıkladı..Haftaya Recep başkanla Arjantine gidip Cangele'nin bonservisini Boca Juniors'tan alacaklarını söyledi.. kapı gibi opsiyon yapmışlar:)dediğine göre
sakarya zamanında pek severdı fenevı.. bu mactada ondan cok sey beklıyorum..
drogba yapamadı sen yaparsın yurrruuuu cangeleeee..
Freestyle
05.04.2008, 21:51
Aslanim Cangele beeeeeeeee
Lugano'yu resmen darma duman etti. Tek basina fb defansini hurda etti.
KAYSERİLİ_KİZ
11.04.2008, 18:38
Dün Süleyman Hurma kanal38 de açıkladı..Haftaya Recep başkanla Arjantine gidip Cangele'nin bonservisini Boca Juniors'tan alacaklarını söyledi.. kapı gibi opsiyon yapmışlar:)dediğine göre
umarım dedikleri gibi olur çünkü transfer edilen yabancı futbolcuların takıma türkiyeye lige adepte olması çok büyük bir sorun oluyor böyle yetenekli başarılı ve istikrarlı bir futbolcunun sözleşmesinin uzatılması bence çok doğru bir karar olur ve umarım gerçekleşir
Sergio_Aguero
12.04.2008, 21:42
Cangele bizim yeni kralımız olacak
Sivas mnacında yok.Gökhanda yok..
cangele sız mac kazanmak cok zor oluyor gordugumuz gıbı..
hala bı haber alamadık transferı konusunda..
acaba aghahowa ve ıtalyan transfer cangele nın gıdecegını mı gosterıyor..
arkadaslar kayseri cangeleyi kolay kolay birakmaz görün bakin...
gerci forvet gelecek sene idare eder aghahowa cangele iglesias alaatin...
xKayseri38x
26.04.2008, 20:01
bu adama hastadyim Mehmet Topuz dan sonra en sevdim 2 oyuncu kayserispordan
http://img127.imageshack.us/img127/4243/cangelesk6.jpg (http://imageshack.us)
bu adamı sadece alkışlarım içimden geçenleri düşündükçe mutlu olurum hep pozitif düşünüyorum cangele gelince aklıma...
bugunki macta gordum rize oyunculara seri calim atarak rize oyuncularini n basini dondurdu boyle futbolculara ihtiyacimiz var iyiki varsin cangele
ahmetkaracaglar
26.04.2008, 22:19
You are the best Franco,please don t break up to Kayserispor..We love you
Freestyle
27.04.2008, 00:49
2 asist. Buda ona dil uzatanlar için olsun. Seni seviyoruz Cangele
Sergio_Aguero
27.04.2008, 15:34
Cangele süper adam ya seneye daha da coşacak
tubablanco
27.04.2008, 17:23
valla çok etkili oynuyo süpersin cangele... rize maçında da gösterdi
inş seneye daha iyi olcak ;);)
kaka_leite
27.04.2008, 18:26
bu adamı 3-4 yıl daha tutmalıyız,Cangele gibisini kolay kolay bulamayız
Kapadokyalı
27.04.2008, 19:06
cangele,kitleleri peşinden sürükleyen adam.onu tutabilene aşk olsun
ahmetg38
27.04.2008, 20:03
rize savunmasını(savunma anlamında bir şey yokta) dağıttı adamlar cangeleyi görene kadar gol oldu
koramaz38
28.04.2008, 18:35
adam acayip kaciyo ya benim mercedesi gecer kesin :dribble:
cangele show kayseride
izlemeye devam edin
ahmetg38
28.04.2008, 20:25
-20 derece de cangelenin ateşi kayseriyi ısıtıyor
kupa macinda cok seyler bekliyorum ondan gb nin defansinin belini kiracak
Çetin GÖNEN
06.05.2008, 21:20
Cangele sözlemesini 4 yil yani 2012 yilina kadar uzatti!
Kaynak: www.tff.org (http://www.tff.org)
FRANCO DARIO CANGELE http://www.tff.org/Resources/TFF/Images/OyuncuResimleri/14393.jpg
Kişisel Bilgiler
Doğum Yeri :BUENOS AİRES
Doğum Tarihi :16 Temmuz 1984
Uyruk:ARG
Futbolcu Temsilci:Lisans Bilgileri
Lisans No : 14393
Kulüp : KAYSERİSPOR
Sözleşme Başlangıç T. : 1 Haziran 2008
Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2012
bu cok guzel bir haber iste
Mustafa Develioğlu
06.05.2008, 21:45
işte bu yaa işte bu şu adamı kaçırmayın yeter neşemiz yerine gelsın şöyle haberler duyalım da
BEKALDIKO
06.05.2008, 22:31
I believe and trust you CANGELE.You will be the best tomorrow.You will win the match and bring the cup to Kayseri.
Freestyle
06.05.2008, 23:30
OHHHHH bu mükemmel bir haber iste
Kapadokyalı
06.05.2008, 23:33
Allah nazardan saklasın herşey yolunda gidiyor.2012 ye kadar sözleşme uzatılması çok iyi olmuş
bu cok guzel bir haber cangele gibisi yok ben 3 yillik biliyordum o 4 yillik sozlesme imzaladi helal olsun bu adam muthis tek kelimeyle burda yonetime cok tessukkur ediyorum cangeleyi ellerinden cakirmadiklari icin fatih ceylan ve ivankovda 1 yildan fazla imza atarlarsa hersey guzel olur
sevdali_sehit
06.05.2008, 23:55
ya haber cok guzel peki niye resmi site duyurmuyor resmi sitenin gorevi neymis biktik sagdan soldan haber arastirmaya iyiki bu site var yani
CILGINCA38
07.05.2008, 11:52
Hadi gozumuz aydin..
xKayseri38x
07.05.2008, 13:21
cangele den macta gol bekliyom insallah atar
GECEKXNDU
07.05.2008, 16:14
Manyak Bir Futbolcu çok Süper Oynuyo
I believe and trust you CANGELE.You will be the best tomorrow.You will win the match and bring the cup to Kayseri.
sen neysin arkadaş türkçe bilmiyonmu
yazik oldu sakatlandi isallah uzun sürmez sakatligi
Bugünkü maçta Cangele çok kötü sakatlandi, inşallah agir birşeyi yoktur.
Kapadokyalı
07.05.2008, 23:29
bilgi yokmu ya.inşallah birşeyi yoktur
cangelenin cok ciddi birsey yokmus ben ligtvde baktim ama ankaragucu macinda oynumigacayi kesin degilmis ama citti birsey yokmus
tolga_38
08.05.2008, 08:39
cangelenin cok ciddi birsey yokmus ben ligtvde baktim ama ankaragucu macinda oynumigacayi kesin degilmis ama citti birsey yokmus
aman oynamasın ankaragücü maçında nolacak yeterki önemli bişey olmasın cangelemle daha nice yıllara daha çok işimiz var onla bu gün gol atacak diye umuyodum ki tam gol atacağı sıralar sakatlandı geçmiş olsun ne diyelim
Freestyle
08.05.2008, 10:20
Takim çok stressliydi, maç içinde açikçasi tek umudumuz Cangele idi. Zaten o çikincada ofansif bir özelligimiz kalmadi.
cangele21
10.06.2008, 17:07
sakatlanması kötü oldu simdi formdan dusecek
seneye yanına ıyı bı bıtırıcı konursa asıst krallıgında topuzla yarısacak ıns..
durumu nasıl acaba cabuk ıyılesıyor mu..
Geçtiğimiz Sezon Fazla Verim Alamamıştık Kendisinden Inşallah Bu Sezon Kendi özüne Dönüp Bizi Coşturacak.
ahmetg38
27.06.2008, 22:15
finaldeki sakatlığı kötü oldu inşallah eski formuna döner uefa ilk maçlarında yok artık agayla yeni gelen olmazsa leo idare edecek cangele öneöli oyuncu
CANGELE GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM BİR KERE DAHA
ALLAH cc acil şifalar versin AMİN
EN KISA ZAMANDA ESKİ FORMUNA KAVUŞMA İSTEGİYLE
Sergio_Aguero
01.07.2008, 13:43
Yönetim umarım Cangeleye bu döneminde gereken yardımı yapıyodur
ahmetg38
17.07.2008, 13:37
Yönetim umarım Cangeleye bu döneminde gereken yardımı yapıyodur
tabi bakarlar futbolcuya
maryland17
28.07.2008, 21:54
ya cangeleyi özleyen var mı hazırlık kampındada görülmüyor
onun o çalımlarını çok özledim bir an önce gelse de çalışsa
Freestyle
28.07.2008, 21:58
Özlemez olurmuyuz. Bu sakatligi olmasa bu senenin yildizi kuskusuz o olacakti. Çok inanilmaz bi yetenek Cangele. Tabi her yildiz oyuncu gibi onun da eksi noktalari var, ama onlari da en aza indirip kalanlari hor görmeyecegiz.
Freestyle
19.08.2008, 00:27
Gözler Franco'yu aradi. O olsa önde daha çok top tutabilirdik.
38ölümüne38
19.08.2008, 01:14
Sakatlar sivas maçina yetisiyor diyorlar...Bunlara cangelede dahilmi????
y_d_yazici
03.09.2008, 22:35
6 ay sahalardan uzak demİŞlerdİ bu da kasim ayina tekabÜl edİyor ama uefa maÇina yetİŞebİlİr denİlİyor İnŞallah
38ölümüne38
03.09.2008, 23:09
Cok ozledik seni be GANGELE...Don artik!!!
Kayserispor'da Cangele sevinci!
Sarı-Kırmızılılarda forvet oyuncusu Franko Dairo Cangele`nin 9 Eylül`de çkayseri`ye dönerek, antrenmanlara başlayacağı açıklandı.
Türkiye Kupası finalinde, şimdilerde adı Hacettepe olan Gençlerbirliği çOftaş maçında rakibiyle girdiği ikili pozisyonda dış ve çapraz iç bağları kopan ve iki aşamalı amaliyat geçiren Cangele, 9 Eylül`de Arjantin`in Buenos Aires kentinde sürdürdüğü fizik tedavi çalışmalarını sonlandırarak, Kayseri`ye gelecek. Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas ¨ Arjantin`de yaklaşık 3 aydır tedavisi süren Cangele`nin yeniden aramıza dönecek olması sevindirici. Gol yollarında önemli bir oyuncumuz. Bir an an önce sahalara dönmesini arzuluyoruz¨ şeklinde konuştu.
KAYSERİSPOR`DA 3 OYUNCU KOCAELİSPOR MAÇINDA HAZIR
Kayserispor Kulüp Doktoru Ahmet Çağlar`da Cangele`yi gelir gelmez 10 günlük özel bir çalışmaya tabi tutacaklarını ve bu arada kontrollerini yapacaklarını söyledi. Dr.Çağlar ¨ Cangele`nin öncelikle durumu gözden geçirip, ardından 10 günlük salonda özel bir çalışmaya tabi tutacağız. Ardından da takım arkadaşlarıyla birlikte antrenmanlara başlayacak. Arjantin`de olduğu sürece kendisinden ve doktorlarından sağlık durumuyla ilğili bilği aldık. İç ve dış çapraz bağlarından ameliyat olmuştu. ¨ dedi. Dr. Ahmet Çağlar, bu arada Ragıp`ın arka baldırındaki yırtık nedeniyle iki hafta daha sahalardan uzak kalacağını, Koray, Aydın ve Puroviç`in ise Kocaelispor maçında oynayabilecek hale geleceklerini sözlerine ekledi
fanatik
Muzaffer
04.09.2008, 11:50
UEFA İlk maça yetişemeyecek belki ama inşallah ikinci maça hazır olur
chefchemiker
04.09.2008, 12:35
ooooo ooooo cangele geliyor
Ayın 9 unda dönüyomuş ...
10 unda özel çalışmasına başlasa 10 gün o sürer olur ayın 20 si ...
Daha sonra 1 haftada takımla çalışmalar yapsa olur 27 si ...
Yani ekime kadar anca hazır olur...
Kayserispor'da Cangele sevinci!
Sarı-Kırmızılılarda forvet oyuncusu Franko Dairo Cangele`nin 9 Eylül`de çkayseri`ye dönerek, antrenmanlara başlayacağı açıklandı.
Türkiye Kupası finalinde, şimdilerde adı Hacettepe olan Gençlerbirliği çOftaş maçında rakibiyle girdiği ikili pozisyonda dış ve çapraz iç bağları kopan ve iki aşamalı amaliyat geçiren Cangele, 9 Eylül`de Arjantin`in Buenos Aires kentinde sürdürdüğü fizik tedavi çalışmalarını sonlandırarak, Kayseri`ye gelecek. Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas ¨ Arjantin`de yaklaşık 3 aydır tedavisi süren Cangele`nin yeniden aramıza dönecek olması sevindirici. Gol yollarında önemli bir oyuncumuz. Bir an an önce sahalara dönmesini arzuluyoruz¨ şeklinde konuştu.
KAYSERİSPOR`DA 3 OYUNCU KOCAELİSPOR MAÇINDA HAZIR
Kayserispor Kulüp Doktoru Ahmet Çağlar`da Cangele`yi gelir gelmez 10 günlük özel bir çalışmaya tabi tutacaklarını ve bu arada kontrollerini yapacaklarını söyledi. Dr.Çağlar ¨ Cangele`nin öncelikle durumu gözden geçirip, ardından 10 günlük salonda özel bir çalışmaya tabi tutacağız. Ardından da takım arkadaşlarıyla birlikte antrenmanlara başlayacak. Arjantin`de olduğu sürece kendisinden ve doktorlarından sağlık durumuyla ilğili bilği aldık. İç ve dış çapraz bağlarından ameliyat olmuştu. ¨ dedi. Dr. Ahmet Çağlar, bu arada Ragıp`ın arka baldırındaki yırtık nedeniyle iki hafta daha sahalardan uzak kalacağını, Koray, Aydın ve Puroviç`in ise Kocaelispor maçında oynayabilecek hale geleceklerini sözlerine ekledi
fanatik
YUH² Sizin gibi gazeticilere!!!
Yerel medya Eren Güngör`ü Emre Güngör yapiyor.
Ulusal medya daha finalde hangi takim oynadi onu bile bilmiyor!!!
Biz demek finali Genclerbilirligi Oftas ile oynamisizda benim haberim yokmus.
Allah alla acaba bende alzheimer mi var? :shock:
H.KaanK.K
04.09.2008, 18:12
fm işi biliyo ya cangele için valenciayla villereal teklif yaptı milan mehmet topuza 15 m verdi ben 25 istedim çok deyip vazgeçtiler almaktan:D:D:D işte fmdeki kadrom
Vincent Enyema(Şu An Tel-Avivde)
Marvin Angulo(costa rikada bi takımda süper yetenek)-eren güngör-aydın toscalı-paplo herrera(oda anguloyla aynı takımda aynen süper yetenek)
topuz-djemba djemba(katar)-yattara-olembe
aghahowa-purovic-andrade(16 yaşında perunun bi takımında süper yetenek)-ve CaNgELe
Cangele Kocaelispor maçını tribünden izledi;
http://img523.imageshack.us/img523/4405/dsc0327mc5.jpg (http://imageshack.us)
http://img523.imageshack.us/img523/4405/dsc0327mc5.0e7830f33b.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=523&i=dsc0327mc5.jpg)
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.