PDA

Tam Sürümü Gör : Tolunay Hoca'ya Sahip Çıkalım-Ayhan Baynal

Ayhan BAYNAL
27.10.2007, 00:02
Bugünkü maçta olanlardan bir Kayseri'li olarak inanın utandım. Düşünün bir kere, maçı kazanmışız. Hemde 89.dakikada atılan gol ile. Hemde Ligde 4.Büyük olarak lanse edilen Trabzonspor'a karşı.

Allah aşkına sayın taraftarlarımız ne yapmak istiyorsunuz. Neyi değiştirmek istiyorsunuz.
Yeri geldi hoca bizde eleştirdik. Ama spor ahlakına uygun centilmenlik çerçevesinde.
Peki hiç düşündünüz mü?.
Geçtiğimiz sezon yere göge sığdıramadığınız Ertuğrul Sağlam 10.haftada kaç puanı var diye.
Hiç sordunuz mu kendinize.
Geçtiğimiz sezon Ertuğrul Sağlam 10.hafta itibarı ile tam 14 puan toplamıştı.
Kim "Ertuğrul İstifa" diye bağırdı ozaman. Hadi söyleyin.
"İstifa" diye bağırdığınız hoca 10.haftada 16 puan topladı. Hemde kazanmış olduğu bir maçın ardından toplu olarak "istifa" diye bağırdınız.
Sayın Tolunay Kafkas hoca bunları hak etmiyor.
Bir Galatasaray, bir Gençlerbirliği maçını 1-0 galip iken yediğimiz goller ile berebare kaldık.
Ya bunlardan birini yenmiş olsa idik yine "istifa" diye bağıracakmıydınız.
Ne yapmak istiyorsunuz anlamadım.
Olacak iş değil.
Gelelim maça.
Kayserispor istediği gibi oynadı ve kazandı.
Kırmızı kartta hoca haklı idi.
Gökhan Ünal biraz becerikli olsa yada şanslı olsa maç çok önce kopacaktı. Ama olmadı.
Neticede Kayserispor maçı kazanmıştır.
Kayserispor'un transfere ihtiyacı vardır.
Devre arasında bu sorun acilen halledilmelidir.

anti_ist_38
27.10.2007, 00:04
dedıklerınde haklısın bu taraftarla bu ıs olmaz bılınclı taraftar sart...

mali38
27.10.2007, 00:05
ayhan abi helal olsun. sende gerçek kayserisporlulardansın.

artık şüphelerim var bazılarının kayserisporlu olup olmadığına.

Necati
27.10.2007, 00:06
tolunay kafkasa kayserispor taraftarlarının tamamının destek vermesi gerekir.

mali38
27.10.2007, 00:07
topçular koşmuyor kabak hocaya patlıyor...

Roy Keane
27.10.2007, 00:07
tolunay kafkasa kayserispor taraftarlarının tamamının destek vermesi gerekir.

Öyle tabi.Lakin futbol bu.Vefası acıması yoktur.

BEKALDIKO
27.10.2007, 00:41
Sayın Ayhan bey,

Öncelikle şunu söylemeliyimki kesinlikle düşüncelerinize katılmıyorum.Aslında en büyük hatayı yönetim yaptı ilk olarak.Çünkü son iki yılda alınan başarılar,dahada artacak,hedefimiz daha yukarıları olacak derken,hiçbir tecrübesi bulunmayan acemi bir hocayı takımın başına getirdiler.Evet Sağlamda pek çok hatalar yaptı ,hatta dediğiniz gibi 10 haftada 14 puanda almış olabilir ama kadro onunda ve ne yapacağını o biliyordu.

Bir takım elindeki yıldızlarını satmıyorsa hedefi daha yukarılar olarak belirlemiştir.Ancak bakıyorsunuz ki ilk olarak acemi bir hoca takımın başında onun aldığı futbolcular çok sıradan.Hele bir de asıl hedeflerinin 5. 6. yada 7. olduğunu söylemezmi,buyurun burdan yakın.Asıl hedef kupa imiş ,hadi elendiniz ne yapacaksınız,7.lik ilemi idare edeceğiz.Hoca için 7.lik başarı olabilir çünkü daha yeni ama Kayserispor 2 sezondur 5.ve yıldızlarını satmamış daha büyük başarılara hazırlanmıştır.
Tolunay hoca kesinlikle bu takımın ayarında değildir,Erciyeste bile başarılı olamaz.Oyun okumasını bilmiyor.Bu tür maçlarda takımı sıkıntıdan kurtaracak oyuncu Cangeledir.Nerede 80.dakikada oyunda.Tolunay yatsın dua etsin Cangeleye,çünkü bir kaza gölü ile yenilseydik istifaya davete bütün stad katılırdı.Çok iyi oynayan Fatih ile İglesiası alıp haftalardır kötü oynayan Kemali oyuna sürmesini nasıl izah edersiniz.Bakmayın gol attığına tesadüf etti.Kimse o kaçırdığı pozisyonu sormuyor.Ya Erene ne demeli,uçuk kaçık,madem oyuna adam alacak ilk tercih Cangele olmalıydı.

O 16 puanı futbolcuların kalitesi aldı yoksa hoca değil.Bir diğer borçlu olduğu kişide tabi Yattara.Onada dua etsin atılmasaydı golü biz yemiştik.Ertuğrulun oynattığı hücum futbol,tam saha baskı futbolu nerede,hiç bir taktik yok tam tersine bildiklerinide unutmuşlar.Hırs yok,zevk yok.

Bugün istifasını isteyenlerden biride benim,ve hala aynı kanıdayım,erkenden gönderilip daha kaliteli ,hırslı bir hoca bulunmalı.Laf değil icraat zamanı.Sivasın elindeki kadroya bakın bulunduğu konuma bakın, o zaman anlarsınız hoca farkını.Herşey çok geç olabilir,acele etmessek.

ibrahim1299
27.10.2007, 00:47
Kesİnlİkle Katilmiyorum Sİze Ayhan Abİ...bence Daha İyİ Teknİk Adamlar Vardi Turkİyede Tolunay Bence 2. Bİr HÜsnÜ Özkara Facİasidir...

astrifistoncu
27.10.2007, 01:04
arkadaşlar kayserispor gün geçtikçe korkulan bir takım haline geliyor trabzon bile3 adamımıza adam markazı yaparak başladı ben iyi hoca bimem iyi takım ve yürekli oyucuları bilirim bjk liverpool maçına bakın ertuğrul benitezden daha iyi bi hocamı değil yani yürek işi bizim topcular gerginler olacak tam arada sıkışıyorlar ne kötü takım defans yapıyor ne çok iyi takım tam anlamıyla saldırıyor bazanda denk güçlerdeki takımlara karşı tıkanıyor ben fikstüre göre konuşuyorum arkadaşlar 10 maç yapmışız bunların içinde üç büyük takımla oynamışın ve deplasman sayılacak şehirlerin yarısından fazlasıyla oynamısın takımın puan durumu bence süper fener maçından sonra yani iki hafta sonra zayıf takımlarla oynayacağız ve takımımız ilk devreyi 28-32 puanla kapatır sezonuda 60-65 puanla bitirip en kötü 4.olacaktır bizimde üstümüze düşen görevler var eskisi gibi maçlara destek vermiyoruz geçtik desteği statdyum yarı yarı yarıya boş bence destekleyelim hocayı

chefchemiker
27.10.2007, 01:07
Ben Tolunayin bu takimi daha yukarilara tasiyacagini sanmiyorum, kaliteli bir teknik direktör lazim, bir bizim kadroya bakin, bir sivasa, birde kim simdi lider ona bakin.

kaizereis
27.10.2007, 01:10
ayhan abiye katılıyorum
ertonun defansından daha iyi bi defans yapıyoruz başarı istiyorsan defans da yapacaksın öyle saldırmakla olmaz bu iş
istifa etmesin ne gerek var
ancak hedefini büyütmeli :D

Freestyle
27.10.2007, 02:35
Puan olarak daha iyiyiz. Oynadigimiz her maçtan rahatça galip gelebilirdik. 'Büyük' takimlara karsi iyi oynuyoruz.

Puan olarak daha iyiyiz, fakat geçen seneki o güzel kanatlardan gelen atak futbolu oynamiyoruz. Daha çok skor futbolu oynuyoruz.

Serdar ERBASI
27.10.2007, 02:40
Puan olarak daha iyiyiz. Oynadigimiz her maçtan rahatça galip gelebilirdik. 'Büyük' takimlara karsi iyi oynuyoruz.

Puan olarak daha iyiyiz, fakat geçen seneki o güzel kanatlardan gelen atak futbolu oynamiyoruz. Daha çok skor futbolu oynuyoruz.

Geçen yıl çok maçta kahrolmuştum. İstanbuldaki maçlarda çok onursuz oynamıştık.

Bu arada İyi Skoru İyi Futbola tercih ederim...

koseficient
27.10.2007, 02:41
tolunay hocaya antipati duyanlar, takımın 10 haftada 16 puan almasını başarısızlık olarak görmüyor ki... Takımı, taraftarı ateşleyecek kadar ofansif bulmuyorlar ve tolunay hocanın sistemini, cesaretten uzak, korkak - güven vermeyen bir oyun tarzı olarak görüyorlar. Yani trabzon maçının son 15 dakikasını, 90 dakika boyunca görmek istiyor taraftar. Hocanın kendine olan güvenini sorguluyorlar. Elindeki takımın gücünü, sahaya yansıtamadığını düşünüyorlar. Kimse hocanın kişiliği ile uğraşmıyor ama sorulan soru şu: "Kayserispor'a büyük hedefler koyup, Türkiye'nin en modern stadı yapılırken niçin taraftarın güvenini sağlayacak bir teknik direktör getirilmedi de; her hafta yüreğimiz ağzımıza geliyor" Daha da doğrusu: şimdiye dek Kayserisporumuzun sağladığı kazanımlardan daha aşağıda olmasını kabullenemiyoruz...

Bu arada taraftar olmak bu değil, o konuda ayhan abiye katılıyorum. ilk yarı ayağa bile kalkmadı seyirci(!). erkilet bile uyudu. ikinci yarı 60. dakikaya doğru çılgınlar sağolsun biraz ateşledi erkileti. doğrusu o dakikaya kadar uyuyan bizler, az çok tezahürat yapınca takımın nasıl da maça konsantre olduğunu gördük. ama beş dakika sonra "istifa" denince, takım bir anda demoralize oldu. maça gelenler şahit olmuştur. geçen senelerdeki gibi çılgınlar, açığı ve erkileti bi şekilde hareketlendirmeli. seyirci(!) tolunaya, çılgınlar da seyirciye(!) küsmesin... şu dakikada kimi getireceklerki zaten. Tolunay hadi ben gittim dese, devre arasına kadar işimiz çok zor...

bu şehir bizim
bu şehrin takımı Kayserispor
bu takımın ruhu taraftar
bu takımın hocası Tolunay

Erkann_38
27.10.2007, 03:03
Tolunay Kafkas Oleyyyyy

şan38
27.10.2007, 08:59
taraftar istifaya davet diyorum bence taraftar kaybetti:thumbdown:
tolunay 1 numarasın:clapping:

Fatih Y.
27.10.2007, 09:24
Taraftar Galİp Gelsede TakimDAN GÜzel Futbol Beklİyor Futbolcular KoŞmuyor Kabak Hocaya Patliyor DoĞrudur Fakat Tolunay Hoca Bu Takimi Bu Kadar Defansİf Oynatmamali Oyun Sİstemİ Bİraz Daha DeĞİŞMELİ. GÖze HoŞ Gelen Atak Futbol Sergİleyen Bİr Kayserİspor İzlemek İstİyor TARAFTAR.
EĞer Bu Sİstemle Devam Ederse ÖnÜmÜzdekİ ÇoĞu MaÇlarda Bu Tepkİlere Hazir Olsun

ibrahimogut
27.10.2007, 09:56
Taraftar Galİp Gelsede TakimDAN GÜzel Futbol Beklİyor Futbolcular KoŞmuyor Kabak Hocaya Patliyor DoĞrudur Fakat Tolunay Hoca Bu Takimi Bu Kadar Defansİf Oynatmamali Oyun Sİstemİ Bİraz Daha DeĞİŞMELİ. GÖze HoŞ Gelen Atak Futbol Sergİleyen Bİr Kayserİspor İzlemek İstİyor TARAFTAR.
EĞer Bu Sİstemle Devam Ederse ÖnÜmÜzdekİ ÇoĞu MaÇlarda Bu Tepkİlere Hazir Olsun

Takımın defans oynadığından değil kardeşim rakip takım her pozisyonda savunmada yayın üstünde en az 5 kişiyle tuttu orta sahada çok bastı, rakibin kondisyonu bitince bizim asıl kabiliyetimiz olan ve tolunay hocanın takıma kazandırdığı iii kondisyon ortaya çıktı ve ikinci yarı biz top oynadık...

İşin özü bu her hafta trübüne gidiyoruz ve kendi seyircimizle yok futbolculara yok hocaya küfür ediyorlar diye kavga ediyoruz... Olsun biz kavga etmeye hazırız ama yine hem topçuları hemde hocanın şevkini kırmamak lazım...

Muzaffer
27.10.2007, 10:18
Hocamıza dün istifa denilmesinin bir nedeni var bence, oda Tek koşan adam olan Leo nun anlaşılmaz biçimde çıkarılması.
Tüm taraftar Gökhanın çıkmasını beklerken Leo gibi koşan,topu yere indiren,hava toplarına hakim bir isim çıktı.
Maçı kendi gözümden değerlendiren bir yazı yazacağım ama halen sinirimin geçmesini bekliyorum.

ahmetg38
27.10.2007, 10:24
ben dün maçtaydım hakkı tolunay kafkas doğru değişiklikler yaptı trabzon 10 kişi kaldıktan sonra defansa çekildi yorgun oldukları için havadan topları çok iyi karşıladılar ama iglesyas çıkıp kemak ragıp çıkıp cangele girince hücüm gücü çok daha arttı o sayede golü bulduk hocayı burdan tebrik ediyorum istifa diyenler utansın dün takım çok iyi oynadı çok iyi biliyorlarsa onlar yapsınlar

İSTİFA DİYENLERİ BİRRER HATFA KULÜBEYE DİKECEN ONDAN SONRA TEKNİK DİREKTÖRLÜK NE KADAR KOLAY NE KADAR ZOR ÖĞRENECEKLER:nono:

ahmetg38
27.10.2007, 10:27
Ayhan Abİ Daha YÜksek Sesle KonuŞ ErtuĞrul SaĞlam Bu Takimi Çok Farkli Oynatmiyodu Taraftar RÜyadan Uyaniyo ErtuĞrul SaĞlam Gİttİ Bİr Daha Da Gelmesİn

emre_38_ks
27.10.2007, 10:35
Bence Sorun Hoca Da Falan Deil..sorun Bizim Yonetimimizden Kaynaklaniyo..evet Belki Elinizde O Iki Yildizi Tuttunuz Ama Yanlarina Iki Tane Daha Guzel Topcu Koyamadiniz..gidenlerin Yeri Bile Doldurulamadi..eger Ki Gidipte Yerini Dolduramadigimiz Oyuncular Bugun Bu Takimda Olsa Simdi Galatasarayla Sivasla Kafa Kafayaydik(bulent Bolukbasi,alex Yordanov,muhammet Hanefi Yoldas ugur ucar) TAKIMI ATESLEYECEK OYUNCU YOK..BOYLE BIR OYUNCU BEKLIYORUZ YONETIMDEN..

Cilginlar_38
27.10.2007, 11:05
Beni çogu kisi bilir ne kadar Kayserisporlu oldugumu bu site`de. bunun zaten Kayserisporluluk`la uzaktan yakindan hiç bir alakasi yok. Tolunay hoca`nin bugüne kadar oynattigi oyunu begenmiyorum desteklemiyorum.

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Insallah düzelir, yinede arkasindayiz

Kapadokyalı
27.10.2007, 11:11
ligde okadar teknik direktör gönderildi.degişen bişey yok.zamanında ertugrul saglam genç gökhanda nası ısrar edip yeni bir yıldız kazandırdıysa.tolunay hocadada ısrarcı olalım.ama hataları hepberaber üstlenerek.kuşkusuz oda başarılı olmayı istiyor.camia olarak hepberabe olursak ilerleyen zamnalarda çok büyük işlere imza koyarız

Yücel Şahin
27.10.2007, 11:15
Trabzonu yeniyorsun,yuhalanıyorsun anlamış degilim.Sonrada futbolcuyu çağırıyorsun,siz olsanız gelirmisiniz bir an önce Taraftar futbılcu ilişkisini düzeltmek lazım.Gökhan ve Mehmet evet iyi futbolcusunuz doğru ama arkadaşlarınızın emegini heba ediyorsunuz.Daha sade oynarsanız daha faydalı olursunuz.Gökhan'ın ayakları yere basması lazım yoksa kaybolur gider.Bu kadar havaya girmenin anlamı yok.Bu takım tüm kayserinin dir.Maçtaki taraftarlardan hayatında ilk defa maça gelenler var.Futbolcusunu bile tanımıyor ama yuhalamasını biliyor.

aliefe
27.10.2007, 12:16
tolunayın elınde ıyı bı kadrosu var sanırım herkesın dert yandıgı konu kayserısporun futbolu gecen seneye gore begenılmemesı ama sonuçda bı taplo var ortada su anda ıstıfa kelımesı bıle yanlış sadece destek olmalıyız suan lıgde hangı takım hazırkı bu taraftarımıza yakısmadı

turgi
27.10.2007, 12:24
Tolunay çok iyi çok temiz iyi niyetli bir insan olabilir ama henüz çaylak bir teknik direktör. Size soruyorum bizim Kayserispor bu maçlarda yardımcı antrenörle çıksa ne değişirdi? Bence hiçbir şey değişmezdi biraz disiplin sağlayabilirseniz bizim takımın oynayacağı en kötü futbol dünkü futboldur.
Tolunay hoca yatıp kalkıp dua etmeli, Türkiye'nin kalburüstü oyuncularını takımında tutuyor. Toledo, Mehmet , Gökhan, Saido Aydın bu oyuncular oynadıkları yerde Türkiye'de oynayan en iyi 3 isim içinde her zaman söylenir. Ama maalesef oyuncular yeterince güçlü değil çünkü iyi çalıştırılmamış, dün Mehmet Topuz'u top ayağında yokken gören varmı!

ibrahim1299
27.10.2007, 12:41
Ben Tolunayin bu takimi daha yukarilara tasiyacagini sanmiyorum, kaliteli bir teknik direktör lazim, bir bizim kadroya bakin, bir sivasa, birde kim simdi lider ona bakin.

kardes lafı tam oturtmussun haa valla tebrikler sana...:clap2:
aynen bir bizim kadroya bakın bir sivasın kadroya bakın birde liderlik koltuguna bakın...

ibrahim1299
27.10.2007, 12:47
ben dün maçtaydım hakkı tolunay kafkas doğru değişiklikler yaptı trabzon 10 kişi kaldıktan sonra defansa çekildi yorgun oldukları için havadan topları çok iyi karşıladılar ama iglesyas çıkıp kemak ragıp çıkıp cangele girince hücüm gücü çok daha arttı o sayede golü bulduk hocayı burdan tebrik ediyorum istifa diyenler utansın dün takım çok iyi oynadı çok iyi biliyorlarsa onlar yapsınlar

İSTİFA DİYENLERİ BİRRER HATFA KULÜBEYE DİKECEN ONDAN SONRA TEKNİK DİREKTÖRLÜK NE KADAR KOLAY NE KADAR ZOR ÖĞRENECEKLER:nono:

tamam anasını beni bir hafta oraya getirsinler turkiyeye oyun izleteyim...hınaaaaaaa cok alemsiniz haa...ulan beni bırak kardesimi getir oraya anasını aglattırır rakip takımın....

rico38
27.10.2007, 12:48
seyircinin tepkisi normal çünkü kayserisporun bu kadar kötü oynamaya hakkı yok.tolunay hocayla bu kadar oluyor.

baha38
27.10.2007, 13:25
bende şu güne kadar tolunay hocaya karşıydım,ama şuan biraz daha zaman verilmesinden yanayım,ts maçında pek iyi oynamasakda,büyük takım oldugumuzu gösterdik ve kazandık.

Köln38
27.10.2007, 14:19
hocayi bu kadar yermeylim lütfen, hocayi istaya cagiran taraftarimiza sesleniyorum gecen sezona bakalim 10 haftada 14 puanimiz vardi bu sezon 16 oldu, durumumuz kötü degil iyiyiz vede ilerleyecegiz.

Turkmania
27.10.2007, 15:06
TOLUNAYY ISTIFAA TOLUNAYY ISTIFAAAA TOLUNAYY AVENDANAYII NIYE ALDIN LANNN KURBAN BAYRAMINAMI SAKLIYORSUN KESMEK ICIN OYNATSANAAA OYNATT GOREK BAGLIM NASILMIS AVENDANAAA YUHHHHHH YÖNETIMM BU TAKIM SENIN ESERIN BEN YABANCI TRANSFERDE BU KADAR ACİZ OLAN YONETIM GÖRMEDIMM YUHHH TOLUNAYA SAHIP CIKMIYORRRRUMMM TOLUNAY GITSINNNN DEGİŞEN BISEY YOK YUHHHHHH

Mad_Chemist
27.10.2007, 15:47
Moderatorlerden ricam Yorum yazamayıp, yazacak bir şeyi olmayıp, YUHHHH, DEFOL gibi vb. slognik yazıları silmeleridir.Bu yazılar hem taraftarımızın birlik ve beraberliğini bozuyor hemde bu forumu okuyan kişilerde çok olumsuz yönde etki yapmaktadır.

Turkmania
27.10.2007, 16:31
Moderatorlerden ricam Yorum yazamayıp, yazacak bir şeyi olmayıp, YUHHHH, DEFOL gibi vb. slognik yazıları silmeleridir.Bu yazılar hem taraftarımızın birlik ve beraberliğini bozuyor hemde bu forumu okuyan kişilerde çok olumsuz yönde etki yapmaktadır.

OLUMSUZ BIRI VARSA ODA SENSINN BURASI TARTISMA PLATFORMU HERKES AYNI SEYI DUSUNSE NE DIYE FORUMLAR ACILSIN FARKLKI SESLER HER ZAMAN CIKACAK SANADA YUHHHHHH

maho-38
27.10.2007, 16:52
[QUOTE=ahmetg38;23956]ben dün maçtaydım hakkı tolunay kafkas doğru değişiklikler yaptı trabzon 10 kişi kaldıktan sonra defansa çekildi yorgun oldukları için havadan topları çok iyi karşıladılar ama iglesyas çıkıp kemak ragıp çıkıp cangele girince hücüm gücü çok daha arttı o sayede golü bulduk hocayı burdan tebrik ediyorum istifa diyenler utansın dün takım çok iyi oynadı çok iyi biliyorlarsa onlar yapsınlar

kardas sen hangi maca baktin yaaa kayserispor iyi oynadi diyor :doh:
felaket kötü oynadi uyuyacaktim maca tv den baktim ruhzus ve cok basit futbol oynadilar adam gibi orta gelmedi bilmem kac top kaybi ( 35 galiba ),
pas hatalari falan filan 3-4 sutumuz var
gecen sezonun kayserispordan hic bir sey kalmamis yazikk
aslinda dagitmamiz lazimdi o macda hamsileri ama nerdeee ...

Kapadokyalı
27.10.2007, 17:01
teknikdirektörü göndermek kulübün bilecegi iş.sonuçta taraftarlık kulüp için çok önemli olsada kulüp taraftarın babasının malı degil.istedigini yaptır istemedigini yaptırma ohh ne güzel memleket be.herkafadan bi ses çıkıyor.futbolla alakası olmayan adam çıkıyor istifa diyor.o şekilde davrananlar taraftar degil zorbadır.bilet parası verip stada girince herşeye gücünün yetecegini sanan futbol fakirleridir.tolunayı istifaya çagıranlar aranızda para toplayında bi teknikdirektör alında getirin bari takımın başına

mali38
27.10.2007, 17:02
tolunaya sonuna kadar destek olalım.

ilk sayfadaki adminin yazısınıda dikkatli okuyun

geçen yıl ilk 10 hftada 14 puan
bu yıl ilk 10 haftada 16 puan topladık. yazıktır günahtırrr. elinizi vicdanınıza koyun,hakını yemeyin

ha kötü futbol oynatıyo diyeceksiniz, geçen yıl kupayı alan bjk süper bi futbolla aldı demi kupayı, fenerbahçe süper bi futbolla şampiyon oldu demi?

futbolcular hiç koşmadığı halde hocanın taktikleriyle alıyoruz puanları. başka biri gelse daha kötü oluruz

gelen gideni aratır

Kapadokyalı
27.10.2007, 17:05
ertugrulla belki daha güzel oynuyoduk.kabul ama onunla kötü oynadıgımız maçları kaybediyorduk.şimdi hiçdegilse yenilmiyoruz.kötü oynayıp kazandıgımız maçta oldu daha ne istiyosanız

mali38
27.10.2007, 17:09
ertugrulla belki daha güzel oynuyoduk.kabul ama onunla kötü oynadıgımız maçları kaybediyorduk.şimdi hiçdegilse yenilmiyoruz.kötü oynayıp kazandıgımız maçta oldu daha ne istiyosanız

evet önemli olan puan toplamak değilmi? ve tolunayda puan toplamayı şuana kadar ertuğruldan iyi götürüyor.

holigan_38
27.10.2007, 18:03
arkadaslar sorun su haftada su spuan gectıgımız sezon bu puan degıl tolunaya karsı olan herkestekı dusunce aynı takım ıkı sezondur oynadıgı futboldan cok uzak taraftar zevk almıyo takım ofans oynar tam saha pres yapardı bunlar yok yok yok yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sorun bunlar kendı adınıza dusunun neden maca gıder bı ınsan guzel hırslı pozısıyonu bol heyecanlı ve gollu bı mac ızlemek ıcın sadece galıp gelıp bı gol gormek ıcın degıl ha soracaksan sen neden maca gıdıyosun 10 yıldır(dernekle) yapdıgım sey ve yapacagım sey ıcın kayserısporu 90 dakıka desteklemek ıcın

your_azrail38
27.10.2007, 18:23
Ya arkadaşlar yapmayın lütfen dün oynanan oyunu herkes gördü...Eğer Yattara 2. sarıdan atılmasaydı Cangele oyuna girmezdi rakip 10 kişi kalınca 5 yaşındaki yeğenimde Cangele'yi alır oyuna buna süper hamle diyenler yanılır...Bir diğer konu da benim çok kızdığım biz gol attık adam baktı gördü kafasını çevirip çorabıyla oynadı...Gören golü yiyen kendi takımı sanır....
Maçta iyi oynadığımız konusuna gelince hiç katılmıyorum...Gökdeniz biraz becerikli olsa Trabzon farka giderdi....Bu arada Cangele son dakikada o iki kişiyi geçemese Tolunay Kafkas bu kadar savunulur muydu? acaba ....
Tolunay Kafkas kalsın diyenler gole niye sevinmediğini mantıklı şekilde açıklasınlar...(Taraftar istifaya çağırdığı için demeyin çünkü kendisi kimseye kırılmadım dedi bununla ilgili....)

LEVENT ŞEKER
27.10.2007, 18:25
egıtım şart

your_azrail38
27.10.2007, 18:52
Bence de eğitim şart...

k@yserili_boy
27.10.2007, 18:59
sıtedekı arkadaslar daha gecen hafta genclerde puan kaybeden hocayı herkez ıstıfa etmesını soylerken sımdı kalkıpta tolunay hocaya destek vermenız bence cok anlamsız madem hedefımız yukarıları cıtayı yuksetmek ıstıyoruz o zaman yapmamız tek gereken sey oda ıyı kalıtelı oyuncu almaktan gecer. aslında burda yonetımın sucu var madem cıtamız hedefımız yuksekse neden ıyı transferler yapılmadı . şimdi kalkıpta tolunay hocaya suc atmak olmaz bızım oyuncular da gevseme var ıns bu problem cozulur ve takım ıstenılen oyunu sergıler. basarılar kayserı spora ve tolunay hocaya

anti_ist_38
27.10.2007, 19:00
her zaman yanındayız tolunayy 3-5 kendını taraftar sanan capulcu harıc...( onlarda bı ıse yaramıyo zaten)

k@yserili_boy
27.10.2007, 19:25
ayhan abı once lutfen sıtedekı tolunay istifa mı etmelı konuyu bence kapatmalısınız ondan sonra destek vermek lazım pls

batıkan_develi
27.10.2007, 20:39
yenine rıdvan hoca veya mourinho gelecekse gitsin

Mad_Chemist
28.10.2007, 01:38
OLUMSUZ BIRI VARSA ODA SENSINN BURASI TARTISMA PLATFORMU HERKES AYNI SEYI DUSUNSE NE DIYE FORUMLAR ACILSIN FARKLKI SESLER HER ZAMAN CIKACAK SANADA YUHHHHHH

Farklı seslere yorumlara sonuna kadar saygımız var.Ama yorum yapabilme, eleştirebilme yeteneğine sahip olmayın sadece sloganik sözler ile daha çok dinleneceğini düşünenlere tepkim vardır ve olmalıdır.

Turkmania
28.10.2007, 13:15
TOLUNAYY İSTİFAAAA TOLUNAYY İSTİFAAAA TOLUNAYY İSTİFAAAA TOLUNAYY İSTİFAAAA TOLUNAYY İSTİFAAAA TOLUNAYY İSTİFAAAA TOLUNAYY İSTİFAAAA TOLUNAYY İSTİFAAAA TOLUNAYY İSTİFAAAA TOLUNAYY İSTİFAAAA TOLUNAYY İSTİFAAAA TOLUNAYY İSTİFAAAA TOLUNAYY İSTİFAAAA TOLUNAYY İSTİFAAAA TOLUNAYY İSTİFAAAA TOLUNAYY İSTİFAAAA TOLUNAYY İSTİFAAAA TOLUNAYY İSTİFAAAA TOLUNAYY İSTİFAAAA TOLUNAYY İSTİFAAAA TOLUNAYY İSTİFAAAA TOLUNAYY İSTİFAAAA TOLUNAYY İSTİFAAAA TOLUNAYY İSTİFAAAA TOLUNAYY İSTİFAAAA TOLUNAYY İSTİFAAAA

oktay38
28.10.2007, 13:27
Kardeş heryere şunu yazıp durma yav.Bu kötü oyun sürdüğü sürece zaten istifa kendiliğinden gelir.Şimdilik sabret bir sayfa istifa yazınca ne olacak.Hoca takımın kötü olmasını istermi? Kapasitesi bu kadar, puan durumuda idare eder.
Kazanan haklıdır diyelim biraz daha sabredelim.

Köln38
28.10.2007, 14:02

aynen arkadasa katiliyor ve bazilarinin sadece böyle icerigi ve yorumu olumlu veya olumsuz olmayan yazilarin silinmesini vede o kisilerin uyarilmasini moderatörlerden rica ediyorum.