Tam Sürümü Gör : Taraftarlık bu mu?
Yücel Şahin
27.10.2007, 01:54
Kayerispor trabzon maçında,takımımız galip geldiği halde teknik direktörümüzü istifa ya davet etmek nasıl bir mantık.Takımı yuhalamak nasıl bir mantık.Kayserispor'a gönül vermiş biri olarak utandım.Yazıklar olsun.Destek yok bari köstek olmasın.Gökhanın hareketinide yakıştırmadım kendisine.Bu taraftarla kayserispordan,futbolculardan,başarı bekleniyorsa benim sözüm yok.
Serdar ERBASI
27.10.2007, 02:44
Maalesef Seyircimiz 1 saatten uzun süre boyunca sadece çekirdek çitmek için kullandığı gırtlağını Tolunay Hocayı istifaya çağırmak için kullandı. Seyircimizi hiç bu kadar kötü görmemiştim.
Erkann_38
27.10.2007, 03:01
Tolunay istifa diyenler...
Yaziklar Olsun wallah.
taraftar sınıfta kaldı
istifa etsin
ahmetg38
27.10.2007, 10:34
Adamlar Koyu İstanbul Takimi Tutuyo Stad Da Çekİrdek Çİtİyo(gİt Evİnde Çİt) Bİr Tane Destek Yok Ondan Sonra Ondan Sonra Tolunay Kafakas İstİfa Dİyorlar Ben MaÇtaydim Kendİmden Utandim Kazansak Bİle Kendİmİzİ Sevİdİremİyoruz Dedİler BÜyÜk Takim BÖyle Olunmaz Hatta Aradakİ Bazi Salak Sesler Vardi GÖkhan DiŞari ÇikacakmiŞ GolÜn Hazirlayicilarindan Bİrİde Oydu Bİr Takimda Kalİtelİ Pahali İyİ Futbolcu Varsa (teknİk DİrektÖr Olmadan Kİmse Bİlemez) O Futbolcuyu Kolayca DiŞari Alamazsin O GÜn İstİfa Dİyenler Futboldan Anliyomu Bİlmem Ama Burdan TÜm Takimi Tebrİk Edİyorum İyİ Futboldu
serkan038
27.10.2007, 12:59
ArkadaŞlar Sİze Katiliyorum Ama Şu Da Var DÜn MaÇ Bİttkten Sonra Alİ Turan In Soyunma Odasina Gİderken AÇik TrİbÜne DÖnÜp BİŞler SÖlemesİ Taraftari Gaza Gtrdİ ++++ Kale Arkasindakİ ArkadaŞlarla Bİrbİrİne DÜŞÜrdÜ Zaten AÇik TrİbÜn DaĞiliodu Alİ Turan In Laf Etmesİ Mİlletİ İİİce Delİrttİİ..
Yoksa Sİze Sonuna Kadar Katiliyorum...
ahmetkaracaglar
27.10.2007, 13:54
3-5 Capulcunun Istifa et demesiyle olmaz bu isler ..Takima biraz destek olun terbiyesizlige gerek yok..Mehmet Topuz tel orgulere kadar gelmis adama kufur ediyolar kendini taraftar sanan gerizekalilar
taraftar takıma ne verdıkı bu hakkı kendınde buluyo 90 dk desteklersın bakarsın futbola ve SONUCA genel duruma sonra ıstıfaya davet edersın yanlız sen 90 dk cekırdek cıt maca gelme vs sonra tolunay ıstıfa oh ne ala memleket yazık tolunayı begtenmemek ayrı elestırmek ayrı bence ılk macımızda tolunay hocaya destek verılmelıı
Turkmania
27.10.2007, 14:57
ulan Zaten Bu Takima Fatih Urek Gelse Takim Gene Ayni Topu Oynar Kayseri Son 2 Senedir Disarda Berbat Icerde Harika Bu Gelenek Bu Yilda Bozulmadi Disarda Kayseri Son 2 Senedir Oldugu Gibi KÖtÜ Icerde Iyiiii Bolukbasini Yolluyan Fatih Ceylani Oynatmayan Avendanayi Alan A Tolunaya Yaziklar Olsunn Yuhhhh İstİfaaa Etttt
Taraftar İstİfa Taraftar İstİfa Taraftar İstİfa
istifa etmesi daha erken
bence böyle giderse biraz zorrr avrupada oynamak cünkü öbür takimlar gecen sezonlara göre cok daha iyi
iki sezon önceki kayserispor simdikini ikiye katlar
Protje38Style
27.10.2007, 16:46
Önemli bir konuya deginmissin kardes,
maçtan sonra 3-5 taraftarin taviri rezalet'ti..
Tolunay hoca'ya bu sezon sonuna kadar kesinlikle beraberiz; egerki ilk 5'e girersek seneye'de beraberiz; hoca kovmak o kadar kolay degil..
allah belasını versin onların. bidaha maça gelmesinler. takıma karınız yok bari zararınız olmasın.
forza tolunay+kayseri
.........demin burda yazan için özür. sinirle yazdım geri sildim ama hala yazdığımı içimden söylüyorum
holigan_38
27.10.2007, 17:42
mac bıtmeden bu sekılde bı davranıs gostermek cok yanlıstı tolunayı ıstıfaya cagırmak 2 ve ya 3 -0 gerıde olursun yada mac bıter boyle bı sekılde davranırsın taraftar futboldan hıc memnun degıl deplasmandan puan cıkaramıyosun evınde bıle zor galıp gelıyosun gectıgımız ıkı sezon evınde oynuycagın tum maclarda farkdan bahsederken bu sene hemen hemen tum maclarımız cıleyle bıtıyo taraftar macı rahat bı sekılde ızleyemıyo acaba yıycezmı acaba yenılcezmı acaba beraberemı bıter genelde tolunaydan sıkayetlewr bu yonde taraftar arasında ama bence yapılan yanlıs tolunaya benımde karsı olmama ragmen bu davranıs seklı yanlıs.gectıgımız sezonun sonlarında gazıantep macındada yıne acık trubunden gokhana ve takıma bı tepkı gelmıstı bu sezonda topuzada boyle bı tepkı geldı cok mantıksız ve anlamsız bız burada aylarca gıtmesınler dıye tartısıyoruz yonetım onları tutmak ıcın elınden gelenın fazlasını yapıpı herkesı gerı cevırıyo ama bu son olaylar unal ve topuzu bıraz daha kayserıden ayrılmaya dogru bı dusuncuye ıtmıstır bence sahıp cıkmıyosunuz bu sekılde de davranıs gostermeyın ıkısıde bızı bırakıp gıderlerse bu sebebp lerden dolayı mamur ve ekıbının emegı de bosa gıder ve cok yazık olur bız gercek kayserıspor taraftarları cok uzuluır
zirveci38
27.10.2007, 18:02
MAÇA DAMGAYI TEPKİLER VURDU...TARAFTAR SINIFTA KALDI.
Şan 38 iyisini yazmış :Taraftar İstİfa Taraftar İstİfa Taraftar İstİfa.. Kayserispor'un kazandığı maç Çemizgezekspor maçı değil, Trabzon maçıdır...Taraftar diye geçinenler, takımına DESTEK veremediği gibi KÖSTEK olmakta devam ederse BAŞARI nasıl gelecek ?
Lig TV'deki yorumlarda hep bu yanlışlık konuşuldu.Ne olurdu, sevinci paylaşsaydık sanki ? Şimdi herhalde çok memnunsunuzdur tabii ki.Çünkü, yine gündemde kaldınız.Taraftar takımına kötü günde de sahip çıkanlardır.Kazandığı halde tepki koyanlar hiç değil ! Hele hele bu oyuncular ve Tolunay bu tepkileri hiç haketmemişlerdir.
LEVENT ŞEKER
27.10.2007, 18:20
karsımızda trabzon vardı 3 lıgden takım degıl ama son haftalarda gokhan unal mehmet topuzda form dusuklugu var takmdada var ama ıkısı hayata kusmus gıbı taraftara hıc yakıstıramadım yendımmı super yenıldımmı ıstıfa ıstıfa
bunlara bırakın taraftar, seyirci bile denmez.eskiden gelip sessizce maç izlerlerdi etkileri "0"dı. şimdi takıma zarar veriyolar. maç bitsin kimi istifaya çağırıyosan çağır. maç içinde istifa diye bağırdılar. sonrada tolunay gol attık sevinmedi diyolar. adamda moral mi bıraktınızki???
anti_ist_38
27.10.2007, 18:43
pıknıge gıder gıbı elıne pıknık sepetını alıp dıger eıne battanıyesını alıp gelen adama sen ne dersın taraftarmı seyırcımı yoksa kuru kalabalık mı oyle ınsanlarınn soz hakkı yoktur yorum yapamazlar malesef acık trubundekıler 40 yas ustuu tarıf ettıgım taraftarlardan yanı kuru kalabalıkk onları ıstemıyoruz artık cılgınlardanda destek gelırsee gelecek macaa acık trıbune gereken dersı vermek lazım...
k@yserili_boy
27.10.2007, 18:52
valla mıllet ne kadar da donek yaa gecen hafta gencler bırlıgı macının ardından herkez tolunay ıstıfa dıye yazıyordu sımdı ıse hepten yalan soyluyor yazıklar olsun valla
imparator38
27.10.2007, 19:06
Bu hakkı kim nerden buluyo ilginç dogrusu, sen bu takıma hocaya bişeyler vereceksin, sonra da isteyeceksin ve istediğin olmacak ondan sonra söz hakkı dogacak bizim taraftarımız henuz birinci basamakta bu şekilde yapılanlar büyük bi yanlıştan ibarettir.
ya şu gerçegi unutuyoruz galiba kayserispor geçen sene ve ondan önceki sene egtugrul saglamla kaybetse dahi sahip çıkıyordu taraftar ona ama güzel oyun vardı.kayserispor içeride ve dışarıda çok farklı oynuyordu.fakat bu sene bakıyoruz kayserispor ii oyun oynamıyor.bu bariz ortada.tolunay hocayla maç kazanmakta zorlanıyoruz geçen sene ve ondan önceki kurulu düzenin sayesinde maç kazanıyoruz kendi evimizde.taraftarlara siteminize anlam veremiyorum arkadaşlar neden mi tolunay hocayla içereide kaç puan aldık taraftar olmadan dış sahada kaç puan aldık geriye dönüp bir baksınlar arkadaşlar biraz gerçekçi olalım.dün teknik direktörsüz yönetiminde kaos olan bir takımı 10 kişi kalmasıyla yenebildik geçen sene bu takım böylemiydi.bence tolunay hocaya hayırrr.hırslı ve istekli olan bir hoca olmalı kim mi bu geçen sene erciyesi şahlandıran bülent korkmaz.taraftarlara sitem yok onlarda başarı ve güzel oyun istiyor..saygılarımla
UNI_ANGEL38
27.10.2007, 20:06
YA SABIRRRRRR DİĞER TAKIMLAR GİBİ İLK HAFTALARDA HOCA DEĞİŞTİRİP KÜME DÜŞMEMEYEMİ OYNAYAK KARDEŞİM. EN AZINDAN DEVRE ARASINA KADAR İSTİFAYA HAYIRRRRRRRRRRRRRRR
h_a_r_u_n_38
27.10.2007, 20:55
bencede boyle taraftar olmaz ıyı gununde olupta kotu gununde olmazsak taraftar olmayız bu acıga gelen taraftarın ben .............................. (kapalı dahıl)taraftar dedıgın cılgınlar gıbı olur hem ıyı gununde hem kotu gununde tabı ıyı gunundekı taraftarıda tartısırız
valla mıllet ne kadar da donek yaa gecen hafta gencler bırlıgı macının ardından herkez tolunay ıstıfa dıye yazıyordu sımdı ıse hepten yalan soyluyor yazıklar olsun valla valla haklisin boy kardes gecenhafta istifayla kalsa yine ii küfür bile yaziolardi simdiyse kalsin diolar haftaya yenilek yeniden kararlar deisir bu konuyu yine hatirlatin bence bu hoca bizim hsaha macina gelsin bizi calisdirsin eger bu futbolcularla sidikli siwas kadar olamiosak
Erkann_38
28.10.2007, 00:19
CILGINLAR 38 HERYERDEYIZ!!!
Çılgınlar misali sevildiğini bil yeter
bizde bir kaç çapulcu var takıma destek değil köstek oluyolar gelmesin onlar maça
bencede boyle taraftar olmaz ıyı gununde olupta kotu gununde olmazsak taraftar olmayız bu acıga gelen taraftarın ben .............................. (kapalı dahıl)taraftar dedıgın cılgınlar gıbı olur hem ıyı gununde hem kotu gununde tabı ıyı gunundekı taraftarıda tartısırız
güzel demişin kardeş
realk@yseri
28.10.2007, 09:42
ya varya sizin ne olduğunuzu anlayamadım...daha dün istifa etsin diyenler bugün hocanın yanında...boşuna 3 puana aldırmayın,takımda oyun denen hiçbirşey yok tam bir rezillik,sanki çok güzel bir taraftarımız varda 90 dakika bağırıyorda bide haklıymış gibi tolunay istifa diyor,bence bu kervan böyle yürümez,tolunay hoca tam bir fiyasko eminimki bu takım hocasızda olsa bu puanları alırdı
ya varya sizin ne olduğunuzu anlayamadım...daha dün istifa etsin diyenler bugün hocanın yanında...boşuna 3 puana aldırmayın,takımda oyun denen hiçbirşey yok tam bir rezillik,sanki çok güzel bir taraftarımız varda 90 dakika bağırıyorda bide haklıymış gibi tolunay istifa diyor,bence bu kervan böyle yürümez,tolunay hoca tam bir fiyasko eminimki bu takım hocasızda olsa bu puanları alırdı
Çok doğru söylüyorsun ama şu anda başka çaremiz yok.Bence de hocasız da bu puanları alırdık.Mesela tam bizim istediğimiz tarzda oynatacak Ersun Yanal vardı Trabzonla 1 milyon 300 bin avroya anlaştı.Tolunay Hoca Kayseri'den kaç avro alıyordur en fazla 300 bin avro.Bizim yönetim kıyarmı paraya.İlk yarı bitene kadar artık destek olacağız başka çaremiz mi var.
your_azrail38
28.10.2007, 11:20
Çok doğru söylüyorsun ama şu anda başka çaremiz yok.Bence de hocasız da bu puanları alırdık.Mesela tam bizim istediğimiz tarzda oynatacak Ersun Yanal vardı Trabzonla 1 milyon 300 bin avroya anlaştı.Tolunay Hoca Kayseri'den kaç avro alıyordur en fazla 300 bin avro.Bizim yönetim kıyarmı paraya.İlk yarı bitene kadar artık destek olacağız başka çaremiz mi var.
Ben de Tolunay Kafkas'ın istifa etmesi taraftarıyım fakat biraz daha bekleyelim diyorum...Çünkü şu anda sadece bir birimizi kırıyoruz....Yürüşte 300-500 bin arası Kayserili birlik mesajı verirken bizim yaptığımız doğru değil...Şu bir gerçek geçtiğimiz haftalarda Kayserispor futbol namına hiç bir şey yapmadı fakat biz burada istifa desek de kalsın desek de biz değil yönetim verecek kararı....O yüzden birbirimize karşı biraz daha saygılı ve biraz daha kibar olalım...Birbirimizi kırmaya hiç gerek yok...Çünkü Tolunay Kafkas belki 3 ay belki 3 yıl belki 30 yıl sonra gidecek ve BİZ kalacağız....
ibrahim_1966
28.10.2007, 12:05
Fener maçındaad aynı hocayı yuhlama olayı gerçekeşirse bence çılgınlar yuhlayanları protesto etmeli. İyi veya kötü hocaya sahip çıkmamız lazım. Böle her hafta istifa demekle bi yere varamayız...
taraftarlik bu degil arkadaslar suan takimimiz kötü degil, bu kisileri anlamak mümkün degil. neden Tolunaya bu öfke?
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.