Tam Sürümü Gör : Kayserisporlu Futbolcular Hocalarina Böyle Sahip Çikti
Freestyle
27.10.2007, 02:21
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_bj_Tolunay.jpg
Hocalarına böyle sahip çıktılar !..
Trabzonspor galibiyetinin ardından Lig TV mikrofonlarına konuşan Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas "Ben seyircinin tepkisine kırılmam ben sadece görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum" dedi.
Trabzonspor ile oynadıkları maç sırasında tribünlerin istifaya çağırdığı Kayserispor Teknik direktörü Tolunay Kafkas, bitiş düdüğünün ardından Mustafa Öztoprak'ın sorularını yanıtladı. Maç sırasında kendisini istifaya çağıran taraftarları "Çatlak sesler olacaktır" diye yorumlayan Kafkas, oyuncularının gol sonrası kendisinin etrafında kümelenmesini ve tribünlerin tepkisini şöyle yorumladı:
Haberin Videosunu Izlemek Için:
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=28377
anti_ist_38
27.10.2007, 19:11
bu vıdeo zaten vardi..
ben ve bu siteden 5-10 kişi+dernek tolunayı destekliyor gerisi vızzzz
h_a_r_u_n_38
27.10.2007, 21:00
tolunay hocayı bende desteklıyorum ayrıca futbolcullarıda desteklıyorum onların vermıs oldugu tebkı gayet normal
çok şükür futbolcularımız karakterli ve yakışanı yaptılar.
bizim taraftarlarımız tüm Türkiye'de fazla sakin ve çok centilmen olarak bilinir.hatta çoğu kişi dalga geçer tiyatro kültürü çekirdek dışında oturmuş diye.
ama bu maçta seyirci aptallaştı . Bunun sebebi bi anlık değil bayadır forumda her kes konuşuyo.
yahu diyorum geçen seneye göre puanımız iyi futbol da iyi.
bana diyo ki puan durumunun ne önemi var :) neyin önemi var çok daha gülze futbol , göze hoş gelen top oynayıp kümede kalma savaşı vermeyi mi tercih ediyorsunuz.
bu sizin cidden taraftar değil,seyirci olduğunuzu gösteriyor.
NEYSE İŞİN ÖZÜ TOLUNAY HOCA HAKETMEDİ PROTESTOLARI.
BEN SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM DEĞERLİ VE BECERİKLİ HOCAMIZI..
ibrahim_1966
27.10.2007, 23:20
Bencede hocaya haksızlık yapılıyor. bana göre de hocanın yanlış işleri oluyor, ama istifa etmesini bekleyecek kadar değil. Bence ilk 11 süper idi. Gerçektende herkes hocaya önyargılı davranıyor. bunu aşmalıyız. her maç istifa denerek yürümez bu iş. İstifa için çok ama çok erken. İstifa etse kim gelecek ve ne iş yapacak. Bence gelen hoca kesinlikle tolunay hocayı aratır.
ibrahim_1966
27.10.2007, 23:23
Bence böyle yaparak en iyisini yaptılar. futbolcuları tebrik ediyorum bu anlamlı hareketlerinden dolayı.
Turkmania
28.10.2007, 13:16
Heralde Sahip Cikacaklar Sahip Cikmazlarsa Kadroya Gİremezler Para Alamazlar Ben Olsan Bende Sahip Cikardimmm Tolunayy Istifaaaa
Kapadokyalı
28.10.2007, 13:27
bu istifa diyenlerin tolunaydan sonra ne gibi bi düşünceleri var kimi getirecekler yerine.gelenin tolunayı aratmayacagını nerden biliyorlar.küme düşme hattına inmeyecegimizi nerden biliyorlar???????
mustafa_bayhan
28.10.2007, 14:52
dun tolunay ıstıfa dıyen arkadaslarımız sımdı tolunay kalsın dıo hayırdır beyler neden sorması ayıp ıllakı tolunay hoca sıze yuz yapıncamı bole yaparsınız kı anlamadım sızı
ibrahim1299
28.10.2007, 17:03
çok şükür futbolcularımız karakterli ve yakışanı yaptılar.
bizim taraftarlarımız tüm Türkiye'de fazla sakin ve çok centilmen olarak bilinir.hatta çoğu kişi dalga geçer tiyatro kültürü çekirdek dışında oturmuş diye.
ama bu maçta seyirci aptallaştı . Bunun sebebi bi anlık değil bayadır forumda her kes konuşuyo.
yahu diyorum geçen seneye göre puanımız iyi futbol da iyi.
bana diyo ki puan durumunun ne önemi var :) neyin önemi var çok daha gülze futbol , göze hoş gelen top oynayıp kümede kalma savaşı vermeyi mi tercih ediyorsunuz.
bu sizin cidden taraftar değil,seyirci olduğunuzu gösteriyor.
NEYSE İŞİN ÖZÜ TOLUNAY HOCA HAKETMEDİ PROTESTOLARI.
BEN SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM DEĞERLİ VE BECERİKLİ HOCAMIZI..
Gecen seneki futbolla simdiki futbolu karsılastır bakayım ilk gecen sene ki maclara bak sonra bu seneki maclara...valla bu sene oyanan maclara bakarsan berbat belki miden bulanır...
Kırmızıyla belirttigim yazın zaten bastan asagı faul.gerci geri kalan tarafı da ole ama ozellikle o kırmızı olan daha komedii..biz gecen seneki maclarda hem güzel hem de akıl futbolu oynuyorduk vede gecen sene ligdden düsmeye oynamıyorduk...burdan bile anlasılıyor senin sacma sapan yorumların oldugu....bırak bu isleri....
demdemınho
28.10.2007, 18:52
beyler bayanlar merdivenden kaymasını daha dün öğrenenler ...
TOLUNAY KAFKAS yakında dünyada gelecek vaad eden teknik direktörler arasına girecek neredenmi çıkarttım ????
1.çok genç
2.zeki
3.günümüzde artık futbol sert gol yememeye ve hücüm futboluna dayalı bir anlayış
4.TOLUNAY hocanın anlayışı ise italyan alman ve brasil karma bir anlayış olduğunu sezmişsinizdir
5.adam daha yolun başında siz kim oluyorsunuzda KAYSERİSPOR gibi büyük bir camia nın işlerine karışırsınız siz o kulübede olsanız n bok yiyeceksiniz sanki ondan daha iyimi biliyosunuz sanki futbolu adam sevinmeye bilir adamın hem memleketi hemde yıllardır o klüpde top koşturdu adıda ts de anılıyor zaten....
yapmayın beyler siz oturduğunuz mah..adını bilmesken o ismini UEFA kupasını kazanan takımın kadrosuna yazdırdı...
evet beyler bayanlar merdivenden kaymasını bilmeyenler
sizi şöyle fm 2008 de manager lik yapmaya davet ediyorum 3.li 5 grubdab 1 takım alın ama öyle 1 lig yada 2. lig de ebemde oynar hadi bakim çıkarabiliyomusunuz 2. lige yada 4 guruba :
k@yserili_boy
28.10.2007, 18:53
bence onumuzdekı macta tolunay hocayı cagırarak yapılan ayıbı affetmesını ısteyebılırız
Gecen seneki futbolla simdiki futbolu karsılastır bakayım ilk gecen sene ki maclara bak sonra bu seneki maclara...valla bu sene oyanan maclara bakarsan berbat belki miden bulanır...
Kırmızıyla belirttigim yazın zaten bastan asagı faul.gerci geri kalan tarafı da ole ama ozellikle o kırmızı olan daha komedii..biz gecen seneki maclarda hem güzel hem de akıl futbolu oynuyorduk vede gecen sene ligdden düsmeye oynamıyorduk...burdan bile anlasılıyor senin sacma sapan yorumların oldugu....bırak bu isleri....
geçen yıl antalya bizden iyi top oynuyodu. ne oldu?
ibrahim1299
28.10.2007, 20:06
geçen yıl antalya bizden iyi top oynuyodu. ne oldu?
biz antalya degiliz ... gecen sene Antalya 2. yarıdan sonra iyi oynamaya basladı sebebide 2. yarıda yaptıkları dogru transferlerdi...ama biz gecen sene hem iyi top oynadık hemde ligi iyi yerde bitirdik...
ben bu işleri bırakırım bırakmasına da . senin gibi düşünenler varken pek sanmıyorum.
Komedi olan yazıma ciddi yaklaştığın için saolasın da
senin kelimelerin "geçen sene küme düşmeye oynamıyorduk :D"
sanırım bu sene küme düşmeye oynadığımızı sanıyorsun :D
ayrıca bu kadar inatlaşmanı da anlamış değilim Tolunay hocanın yerine sen mi gelmeyi düşünüyorsun...
Geçen sene akıllı oynasaydık şampiyon olurduk.Akıllı oyun ilk yarı en kötü performans sergilediğin maçı alabilmendir..
bunu unutma...
ayrıca yazdıklarımı bi daha oku ben geçen sene küme düşmeye oynuyoruz demedim. "iyi futbol olsun da gerisi boş mu demek istiyorsunuz" anlamında kullandım..umarım bunu anlayabilirsin...
ibrahim1299
29.10.2007, 00:21
ben bu işleri bırakırım bırakmasına da . senin gibi düşünenler varken pek sanmıyorum.
Komedi olan yazıma ciddi yaklaştığın için saolasın da
senin kelimelerin "geçen sene küme düşmeye oynamıyorduk :D"
sanırım bu sene küme düşmeye oynadığımızı sanıyorsun :D
ayrıca bu kadar inatlaşmanı da anlamış değilim Tolunay hocanın yerine sen mi gelmeyi düşünüyorsun...
Geçen sene akıllı oynasaydık şampiyon olurduk.Akıllı oyun ilk yarı en kötü performans sergilediğin maçı alabilmendir..
bunu unutma...
ayrıca yazdıklarımı bi daha oku ben geçen sene küme düşmeye oynuyoruz demedim. "iyi futbol olsun da gerisi boş mu demek istiyorsunuz" anlamında kullandım..umarım bunu anlayabilirsin...
biz gecen sene ilk yarı kotu oynadıgımız tek mac gs macıydı hatta onunda ilk yarısını herkes taktir etti 2. yarı isi bozdu onun dısında ben daha hatırlamıyorum kotu mac oynadıgımızı...
evet ben sunu soyledim gecen sene küme düsmemeye oynamıyorduk diye cunku sen guzel futbol oynamayı anca küme düserken gerceklesen bir olay olarak gormussun ben de onun karsılıgında dedim bu sozu gecen sene güzel futbol oynarken küme düsmemeye mi oynuorduk da yazdın demek istedim ama onu anlayamadıysan ben napıyım benim sorunum mu? Demissin geri bosmu diye bende diorumki zate gecen sene gerisi bosmu olduki 5. sırada bitirdik demek istemistim....
neyse sende benim yazdıklarımı okurken iyi oku gerci ben yazarken sifreli yazmıomda sen okurken sifreli okuyon heral
birde kim olursa olsun ne kadar komik olursa acayip ilginc degisik ne olursa olsun ben yine cevap yazarken ciddiyetle yaklasısırım...
HA bu arada tolunay gitsin ki ben geleyim onun yerine demii...benim oraya gelmem icin once tolunayın gitmesi lazım...bu durumda benimde protesto etmem lazım....:thumbup:
_Sehzade_
29.10.2007, 02:50
Sorun daha çok bence Tolunay hoca'nin koydugu hedeften kaynaklaniyor.
Bu takim son iki senedir zaten ligi 5'inci olarak bitirmis ve Tolunay hoca hedefimiz ligi 5, 6 veya 7 siralarda bitirmek diyor.
Taraftarin hazmedemedigi birazda bu.
Madem Kayserispor'un hedefi bu ise, neden tuttu Gökhan Ünal'i ve Mehmet Topuz'u?
biz gecen sene ilk yarı kotu oynadıgımız tek mac gs macıydı hatta onunda ilk yarısını herkes taktir etti 2. yarı isi bozdu onun dısında ben daha hatırlamıyorum kotu mac oynadıgımızı...
evet ben sunu soyledim gecen sene küme düsmemeye oynamıyorduk diye cunku sen guzel futbol oynamayı anca küme düserken gerceklesen bir olay olarak gormussun ben de onun karsılıgında dedim bu sozu gecen sene güzel futbol oynarken küme düsmemeye mi oynuorduk da yazdın demek istedim ama onu anlayamadıysan ben napıyım benim sorunum mu? Demissin geri bosmu diye bende diorumki zate gecen sene gerisi bosmu olduki 5. sırada bitirdik demek istemistim....
neyse sende benim yazdıklarımı okurken iyi oku gerci ben yazarken sifreli yazmıomda sen okurken sifreli okuyon heral
birde kim olursa olsun ne kadar komik olursa acayip ilginc degisik ne olursa olsun ben yine cevap yazarken ciddiyetle yaklasısırım...
HA bu arada tolunay gitsin ki ben geleyim onun yerine demii...benim oraya gelmem icin once tolunayın gitmesi lazım...bu durumda benimde protesto etmem lazım....:thumbup:
seninle tartışmak bu noktaya kadar güzeldi.Gerçekten zıt da olsa düşüncelerin var diyodum ama bu yazından sonra anladımki sadece muhalefet etmek için yazıyorsun.
sadece yazmak için....
Ve de ben boş yere yazıyorum sana bir şeyleri farkettirebilmek için.Sanırım Tolunay Hoca ile özel yaşamdan bi sıkıntın var imza falan vermedi heralde bu yüzden bu kadar sığ görüşlü eleştirmeye çalışıyorsun...
sana son sözüm ilk paragrafını boş yere yazmışsın o kimin umrunda , ben geçen senenin puan tablosu kötü demedim.sana son kez açıklıyorum :D
sen şu anda Tolunay Hoca'yı eleştiriyorsun;
-ama durumumuz geçen seneden daha iyi.
-Ertuğrul'un yapamadığı büyük maç özürlülüğünü atlattık
-Akıllı oyun demişsin "Ne zevkli maçlar oldu geçen sene (örn Antalya) ama ne oldu??" bu sene sonuca giden iyi bi takımız (+gençler v.s maçlarında da çok iyi top oynadık ama olmadı)Bu sene çok zeki oynuyoruz.En azından Trabzon maçında gördük.Kendimi TV'de söylenen büyük takım taraftarı gibi hissettim...
Ve son olarak bu küme düşme bahsini açmamın konusu aynen Mali38'in dediği gibi şu durumdan memnun olmayan biri ancak Antalya gibi olmamızı ister..Güzel oyun olsun....:oleyo:
şu anda senin istediklerinden sadece Güzel oyun eksik, bence eksik değilde sen öyle diyorsun...Geçen sene daha iyi top oynadığımız doğru ama sadece AZ Maçlarına bakma onlar özel maçlardı Kayserispor bu sene de öyle maçlar çıkaracaktır..Ve takımda bi Bülent kaptan vardı o zamanlar bunu da unutma ve bilki bu oyun gün geçtikçe toparlanacak ve "ŞU ANKİ KAYSERİSPOR'DAN DAHA İYİ TOP OYNATACAK Bİ ANTRENÖR DE YOK BU ÜLKEDE"
sen de bu çocuklukları bırak görüşünü savunman güzel ama bu kadar gözükapalı,gerçeklikten uzak Anti-Tolunaylık :D yapma...
ibrahim1299
29.10.2007, 12:02
seninle tartışmak bu noktaya kadar güzeldi.sonra anladımki Gerçekten zıt da olsa düşüncelerin var diyodum ama bu yazından sadece muhalefet etmek için yazıyorsun.
sadece yazmak için....
Ve de ben boş yere yazıyorum sana bir şeyleri farkettirebilmek için.Sanırım Tolunay Hoca ile özel yaşamdan bi sıkıntın var imza falan vermedi heralde bu yüzden bu kadar sığ görüşlü eleştirmeye çalışıyorsun...
sana son sözüm ilk paragrafını boş yere yazmışsın o kimin umrunda , ben geçen senenin puan tablosu kötü demedim.sana son kez açıklıyorum :D
sen şu anda Tolunay Hoca'yı eleştiriyorsun;
-ama durumumuz geçen seneden daha iyi.
-Ertuğrul'un yapamadığı büyük maç özürlülüğünü atlattık
-Akıllı oyun demişsin "Ne zevkli maçlar oldu geçen sene (örn Antalya) ama ne oldu??" bu sene sonuca giden iyi bi takımız (+gençler v.s maçlarında da çok iyi top oynadık ama olmadı)Bu sene çok zeki oynuyoruz.En azından Trabzon maçında gördük.Kendimi TV'de söylenen büyük takım taraftarı gibi hissettim...
Ve son olarak bu küme düşme bahsini açmamın konusu aynen Mali38'in dediği gibi şu durumdan memnun olmayan biri ancak Antalya gibi olmamızı ister..Güzel oyun olsun....:oleyo:
şu anda senin istediklerinden sadece Güzel oyun eksik, bence eksik değilde sen öyle diyorsun...Geçen sene daha iyi top oynadığımız doğru ama sadece AZ Maçlarına bakma onlar özel maçlardı Kayserispor bu sene de öyle maçlar çıkaracaktır..Ve takımda bi Bülent kaptan vardı o zamanlar bunu da unutma ve bilki bu oyun gün geçtikçe toparlanacak ve "ŞU ANKİ KAYSERİSPOR'DAN DAHA İYİ TOP OYNATACAK Bİ ANTRENÖR DE YOK BU ÜLKEDE"
sen de bu çocuklukları bırak görüşünü savunman güzel ama bu kadar gözükapalı,gerçeklikten uzak Anti-Tolunaylık :D yapma...
sen benim sözlerimi niye carpıtıyon yada carpık anlıyon yada carpık cevap yazıon anlamadım yukarı onca sey yazmıssın bunların sadece 2 yada max3 cümlesi benim yazdıklarımla soylediklerimle alakalı gerisi sadece bos laf...
eger bir seyleri tartısacaksan tarstısdıgın kisinin ne anlatmak istedigi seyler uzerine yorum yap alakası olmayan seyleri tartısmaya katma...
yukarı yazmıssın kırmızıyla belirttim ben gecen sene puan tablosu kotuydu demedim demissin ben sana gecen senenin puan durumundan sikayetcisin demedim ki zaten yazdıgım seyi iyi okursan ne demek istedigimi anlarsın...
birde yazmıssın cocuklukları bırak mırak benim cocuk olup olmadıgımı nerden biliorsun...sallama ben 20 yasıma gelmisim ve ne yazdıgımı bilen birisiyim...surdan da anlasılıyor ki senin buyumen gerek cunku ben suana kadar kimseye coluk cocuk demedim dememde kim olursa olsun ne yazarsa yazssın ben cevap verirken duruma cok ciddiyetle yaklasırım...ve kimseyide sana cocukluk etmek gibi sacma sapan seylerle suclama...beni tanımıorsun bile........hadi gülüm isine...
sen benim sözlerimi niye carpıtıyon yada carpık anlıyon yada carpık cevap yazıon anlamadım yukarı onca sey yazmıssın bunların sadece 2 yada max3 cümlesi benim yazdıklarımla soylediklerimle alakalı gerisi sadece bos laf...
eger bir seyleri tartısacaksan tarstısdıgın kisinin ne anlatmak istedigi seyler uzerine yorum yap alakası olmayan seyleri tartısmaya katma...
yukarı yazmıssın kırmızıyla belirttim ben gecen sene puan tablosu kotuydu demedim demissin ben sana gecen senenin puan durumundan sikayetcisin demedim ki zaten yazdıgım seyi iyi okursan ne demek istedigimi anlarsın...
birde yazmıssın cocuklukları bırak mırak benim cocuk olup olmadıgımı nerden biliorsun...sallama ben 20 yasıma gelmisim ve ne yazdıgımı bilen birisiyim...surdan da anlasılıyor ki senin buyumen gerek cunku ben suana kadar kimseye coluk cocuk demedim dememde kim olursa olsun ne yazarsa yazssın ben cevap verirken duruma cok ciddiyetle yaklasırım...ve kimseyide sana cocukluk etmek gibi sacma sapan seylerle suclama...beni tanımıorsun bile........hadi gülüm isine...
harbi çok komiksin :D yirmi yaşında olabilirsin ama hala çocukluk yapıyorsun.
çocuksun diyen olmadı :D çocukluk yapma dendi.
çocuk olsaydın çocukluk yapma demezdim.yaşına göre davrandığını düşünür susardım.
bu konu iyice ağız dalaşına girdi.
şu bi gerçek sen de benim dediklerimi anlamıyorsun.Yada ikimizde farklı algılıyoruz. her neyse .
emin ol bi gün Tolunay Hoca hakkında yanlış düşündüğünü anlayacaksın...
Ne o öyle Anti- Tolunaymış, Anti-AntiTolunaymış ? Yakışıyormu ?
Yeri geldiğinde beğenmediğimizden Tepkimizi gösterecez yeri geldiğindede Bağrımıza Basacaz. Tepkiyi biraz abarttık o ayrı.
Görevlileride göreve davet ediyorum yane.. :)
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.