PDA

Tam Sürümü Gör : Özhaseki Kafkas'a sahip çıktı !..

Freestyle
27.10.2007, 03:09
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_vj_MehmetOzhaseki001.jpg

Özhaseki Kafkas'a sahip çıktı !..

Kayserispor onursal başkanı Mehmet Özhaseki Trabzonspor galibiyetinin ardından Lig TV mikrofanlarına yaptığı açıklamada maç içerisinde istifaya davet edilen Tolunay Kafkas'a sahip çıktı.

Özhaseki'nin yaptığı açıklamalar şöyle:

"Seyirci haliyle kafasına göre takım diziyor. Şimdi herkes teknik direktör. taraftar göze hoş gelen futbol istiyor ama bu her zaman böyle olmaz. Maç baştan aşağı taktik savaşı olarak geçti. Önce biz savunma anlayışı belirledik daha sonra Cangele ve Mehmet Eren ile ofansı düşündük sonunda da golü bulduk.

Tolunay hoca çok kibar, asil, şahsiyetli ve onurlu bir insan hocamız daha çok yeni bir teknik direktör böyle şeylerden hemen etkilenebilir ama bunun uzun sürmeyeceğine inanıyorum."

(Ligtv.com.tr)

Turkmania
27.10.2007, 14:58
Mehmet Eren Tam Bi Kzma Topa Oyle Bi Abaniyorki Top Disari Cikiyorrrr

ahmetkaracaglar
27.10.2007, 15:49
Hakli

LEVENT ŞEKER
27.10.2007, 18:21
dunku macta alıturan superdı bırde kemal oyuna gırdıkten sonra canlılık geldı takıma

anti_ist_38
27.10.2007, 19:03
macın yıldızı ali turandıı ozhasekı en dogrusunu yaptıı gelecek maca tolunay ıcın bıseyler yapmalıyız...

k@yserili_boy
27.10.2007, 19:06
mehmet erene once toplara nasıl vurulacagını ogretsınler ondan sonra takıma alsınlar adam topa vurmadan acız BJk macınıda onun yuzunden yenemedık

birol_38
27.10.2007, 19:08
adam ben ce futboldan anladıgı yok cunku adama soruyolar hedefınız ne dıye verdıgı cevap TÜRKİYE kupası dıye cevap verıyo adamın gozu yuksekte degıl bu adamla olmaz bence

h_a_r_u_n_38
27.10.2007, 21:02
tebrıkler

fanatik_38
28.10.2007, 12:13
takım cok formsuz mehmet eren biraz kaleye şut calışsın adamı sinir etmekten başka bi şey yapmıyor

ibrahim1299
28.10.2007, 12:31
macın yıldızı ali turandıı ozhasekı en dogrusunu yaptıı gelecek maca tolunay ıcın bıseyler yapmalıyız...

EVET HAKLISIN KESİNLİKLE BİRSEYLER YAPMALIYIZ...

BUYUK BİR PANKART ACIP TOLUNAY İSTİFA DİYE YAZMALIYIZ.....

batuhandan
28.10.2007, 13:57
Evet bencede bir yazı ile DEFOL git İbraamm yazmalıyız

Kapadokyalı
28.10.2007, 14:02
sag bek transferi ile sorunu çözebiliriz tolunayı gönderelim diye pankart açacagımıza yönetim sagbek al diye pankart açalım daha mantıklı

mustafa_bayhan
28.10.2007, 14:53
adam doru dıo walla yapcak 1 sey yok

Roy Keane
28.10.2007, 14:58
Biraz da Erciyesspor'a sahip çıksana. Şikeyle düşürdüğün için özür dilesene Mehmet Özhaseki.

Fatih Y.
28.10.2007, 15:11
Biraz da Erciyesspor'a sahip çıksana. Şikeyle düşürdüğün için özür dilesene Mehmet Özhaseki.

Berk Arkadaşım
Eğer bildiğin bişey varsa açıkla bütün kanıtlarıyla herkes bilsin. Yoksa sitede gereksiz polemik konusu yaratma Bu tip şeyler ortaya yumurtluyorsunuz sonuçta üyeler ceza alıyor.. :swoon:
Hayali yorumları bırakın artık...

Kapadokyalı
28.10.2007, 15:16
[QUOTE=gaddar38;24370]Berk Arkadaşım
Bu tip şeyler ortaya yumurtluyorsunuz ???? bazen protesto alkışlada yapılır:clapping:
böyle bi uyarı tarzı olamazdı yani:thumbdown:

Erkan
28.10.2007, 15:28
http://img128.imageshack.us/img128/2790/smiley32hf5.gif

Roy Keane
28.10.2007, 15:31
Berk Arkadaşım
Eğer bildiğin bişey varsa açıkla bütün kanıtlarıyla herkes bilsin. Yoksa sitede gereksiz polemik konusu yaratma Bu tip şeyler ortaya yumurtluyorsunuz sonuçta üyeler ceza alıyor.. :swoon:
Hayali yorumları bırakın artık...

Yumurtlamak? Olmadı Fatih kardeşim.Yakışmadı bu. Berk kardeşim bu başlık Tolunay başlığı. Erciyesspor değil deseydin haklısın derdim ancak uyarının kaba olduğunu düşünüyorum. Canın sağolsun gene de. Yalnız birşeyi bil. Asla yumurtlamam. Söyleyeceğimi söylerim ve en sonuna kadar ne pahasına olursa olsun arkasında dururum.

Ben kanıtlarım kanıtlamaya da almadığımız hakaret edilmediğimiz tehdit kalmış mıdır acaba? Hiçbiri umurumda olmaz da ben her türlü belgeyle açıklarsam provakasyon yaptığım düşünüleceği için banlanırım.(Korkuyor falan değilim. Bunu belli etmek içinse en basit sorumu sorayım. Koskoca Mehmet Özhaseki bu şehre iki takım fazla , şehrin özkaynakları bölünüyor diyen Ertuğrul Sağlam'a neden ses çıkarmadı? Sezon sonunda neden Ziya başkan da Bülent Hoa da aynı gerekçeyi sunarak istifa ettiler? Hani bu şehirde Erciyesspor'un başarılı olmasını istemeyenler var demişlerdi!)

mali38
28.10.2007, 15:35
Ben kanıtlarım kanıtlamaya da almadığımız hakaret edilmediğimiz tehdit kalmış mıdır acaba? Hiçbiri umurumda olmaz da ben her türlü belgeyle açıklarsam provakasyon yaptığım düşünüleceği için banlanırım.(Korkuyor falan değilim. Bunu belli etmek içinse en basit sorumu sorayım. Koskoca Mehmet Özhaseki bu şehre iki takım fazla , şehrin özkaynakları bölünüyor diyen Ertuğrul Sağlam'a neden ses çıkarmadı? Sezon sonunda neden Ziya başkan da Bülent Hoa da aynı gerekçeyi sunarak istifa ettiler? Hani bu şehirde Erciyesspor'un başarılı olmasını istemeyenler var demişlerdi!)

sen takma kafana bilenler biliyor. o yeter bize.ama bu ülkede gerçekler güçlülerin çıkarlarını zedeliyorsa, gerçekler bırak içinde kalsın

Fatih Y.
28.10.2007, 15:35
Peki Kardeşim Yumurtlamak kelimesi biraz argo oldu kalma
Benim mesajım sadece uyarı niteliğinde sen benim ne demek istediğimi anladıysan sorun yok

oktay38
28.10.2007, 15:41
Berk kardeş seni anlıyorum.Tolunay hoca olayı, Erciyes'in durumu söylenecek çok şey var ama birşey değişmeyecek Fuzuli'nin şu sözü herşeyi özetliyor;

Rook
29.10.2007, 13:46
adam ben ce futboldan anladıgı yok cunku adama soruyolar hedefınız ne dıye verdıgı cevap TÜRKİYE kupası dıye cevap verıyo adamın gozu yuksekte degıl bu adamla olmaz bence

Türkiye Kupası Küçük mü ?
Diğer Ülkelerde En Önemli Kupadır ülke kupaları. Bakma bizim ülkede önemli olmadığına.