Tam Sürümü Gör : HOCA DEĞİŞİKLİĞİ BİRAN ÖNCE YAPILSIN!!!
Teknik direktör arayışları bir an önce bitirilsin ve yeni hoca göreve başlasın.
Çünkü yerel medyadaki TOLUNAY KAFKAS yandaşları ortalığı karıştırma niyetindeler.
TOLUNAY KAFKAS 3 SENE ÇALIŞMIŞ GÖREVİNİ TAMAMLAMIŞTIR.
13 SENE ÇALIŞACAK DEGİLDİR.KAN DEGİŞİMİ BİR AN ÖNCE YAPILMALIDIR.
YÖNETİM KURULU BİRAN ÖNCE YENİ HOCANIN ADINI AÇIKLAYIP NOKTAYI KOYSUN.
GEREKİRSE HOCA SEZON SONU BAŞLASIN.
AMA HOCANIN ADI KONSUN YEREL MEDYANIN SAÇMALIKLARINI BİTİRSİN!!!
chefchemiker
01.04.2010, 09:11
Bu yerel medya zaten her zaman köstek oluyor
KyS_ToTTi
01.04.2010, 09:31
Felix Makata özeniyorlar :D
Yalaka bunları özellikle erciyestv yokmu
ali38_38
01.04.2010, 14:28
Aynen ya hemen biri gelseydi korkuyom ben 7 maçıda kazanıp uefaya gidersek bu adam kesin kalır
Arkadaşlar ben bu yazıyı desteklemiyorum..Çünkü Tolunay zaten 7 hafta sonra bırakacak..Adam kendine takım bulmak için de artık takım iyi sonuçlar almaya çalışacak..Onun için bu bizim için avantaj şuan..Yani artık satış maçımız olmaz..
Arkadaşlar ben bu yazıyı desteklemiyorum..Çünkü Tolunay zaten 7 hafta sonra bırakacak..Adam kendine takım bulmak için de artık takım iyi sonuçlar almaya çalışacak..Onun için bu bizim için avantaj şuan..Yani artık satış maçımız olmaz..
Tolunay' ın bir an önce gitmesini istemek bence yanlış. Hatası şu ki şimdiden sezon sonu ayrılacağını söyledi. Lakin Lider' in de söylediği gibi onun kendisine yer bulmak için daha çok mücadele edeceği kesin. Bu bizim için avantajdır.
Tolunay' ın bir an önce gitmesini istemek bence yanlış. Hatası şu ki şimdiden sezon sonu ayrılacağını söyledi. Lakin Lider' in de söylediği gibi onun kendisine yer bulmak için daha çok mücadele edeceği kesin. Bu bizim için avantajdır.
haklisin ama burasi kayseri
zaten istegiyle birakmadi
yerel medyanin %90 i yonetime dusman
ne tesaduf %90 i tolunaya dost
ve ayni medya zemin hazirlamaya basladi
1-2 iyi sonuc daha alalim bu kalsin kampanyasi baslatir bunlar
tolunay bey zaten hazir
al iste bir ornek
http://erciyestv.com.tr/Spor/KAFKAS-PISMAN-OLDU-3489.htm
buna benzer yerel gazetelerde de sallama haberler var
ben kendininde bu haberde etkisi oldugunu dusunuyorum
haklisin ama burasi kayseri
zaten istegiyle birakmadi
yerel medyanin %90 i yonetime dusman
ne tesaduf %90 i tolunaya dost
ve ayni medya zemin hazirlamaya basladi
1-2 iyi sonuc daha alalim bu kalsin kampanyasi baslatir bunlar
tolunay bey zaten hazir
al iste bir ornek
http://erciyestv.com.tr/Spor/KAFKAS-PISMAN-OLDU-3489.htm
buna benzer yerel gazetelerde de sallama haberler var
ben kendininde bu haberde etkisi oldugunu dusunuyorum
Sen yazılanlara bakma. Çok ama çok eminim ki KAFKAS tükürdüğünü yalamayacak. Gidecek. Ben gitmesinden yana mıyım? Bilmiyorum. Bildiğim tek bir şey var ki: DAHA İYİSİ GELMEYECEKSE TOLUNAY KALSIN.
Sen yazılanlara bakma. Çok ama çok eminim ki KAFKAS tükürdüğünü yalamayacak. Gidecek. Ben gitmesinden yana mıyım? Bilmiyorum. Bildiğim tek bir şey var ki: DAHA İYİSİ GELMEYECEKSE TOLUNAY KALSIN.
3 sene oldu 13 sene olaca degil
dunyada tek hocada bi degil
3 sene once nerde aldiysa 1 adim ileri gidemedik
hatta futbol olarak,zoaman zevk veren takimken kahreden sinir eden takim olduk
futbol kalitesi olarak geri gittik
3 senede her sezon hersey ayni ise 13 senede olsa bisey degismez
on yargili olmadan kim gelirse destek olmak lazim
en azindan tolunay duyulan sabirin onda biri yeni hocayada gosterilmeli
http://holigan.com.tr/n.php?n=ilk-5e-girmek-istiyoruz-2010-03-30
Adam ilk 5 diyor, Avrupa kupaları diyor. Kalacak gibi değil mi haso :p :D
alayina38
01.04.2010, 15:56
tolunay kalsin istiyorum sota motayi istemiyorummm aksini düsünen varsa söylesin ben tolunay kalsin diyorum gitme tolunay hoca birakma bizi beee
38AhmetK.K
01.04.2010, 16:38
bisey olmaz hurma asla baskiyla is yapmaz. Tolunay istedigi kadar kalmak istesin gider onun icin dert etmeyin :)
Emir Faysal Kiraz
01.04.2010, 17:32
Tolunay gider böyle bi aciklamadan sonra Kalirsa yüzsüzlük oLur ;)
Top oynayamiyoruz...
Manisa 7-2 ve sivas 5-0 macLari akLima geldi suan
ali38_38
01.04.2010, 18:26
tolunay kalsin istiyorum sota motayi istemiyorummm aksini düsünen varsa söylesin ben tolunay kalsin diyorum gitme tolunay hoca birakma bizi beee
hahaha tabi örneklerin çok ama gördün 1-0 ı nası yumuşadın bide feneri yendikmi tamam kralsın tolunay efendi , tolunay hocanız gidiyo zuhahah bu takım gelecek sene şampiyonluğa oynarken sizle dalga geçecem toliciler nolduu diye buralarda olun he fazla uzaklaşmayın :O güle güle tolunay güle güleeeeeeeeee elvedaaaaaa bu ayrılık bu son vedaaaaaaa :yahoo::yahoo:
Metrajzede
01.04.2010, 18:37
Haso kısmen yersiz düşünceler içindesin
Hurma Şotayla görüştüm,Abdullah Ercanla görüştüm dedi mi DEDİ
Artık bu saatten sonra geri dönüş kesinlikle olmaz
Yerel medyaya ne bakıon sen HİTAP ETTİĞİ KESİM KAÇ KİŞİ
Bırak onlarda yanlış bilsin bazı şeyleri
Haa bide hakkaten yorumları okudukça Tolunayı Ferguson sanıom :)
Bu sene Maku sayesinde postu deldirmekten kurtardı gerçi kurtaramadı 8 hafta varken delindi :p
38AhmetK.K
01.04.2010, 18:39
hahaha tabi örneklerin çok ama gördün 1-0 ı nası yumuşadın bide feneri yendikmi tamam kralsın tolunay efendi , tolunay hocanız gidiyo zuhahah bu takım gelecek sene şampiyonluğa oynarken sizle dalga geçecem toliciler nolduu diye buralarda olun he fazla uzaklaşmayın :O güle güle tolunay güle güleeeeeeeeee elvedaaaaaa bu ayrılık bu son vedaaaaaaa :yahoo::yahoo:
:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:yasa be ali :D
38AhmetK.K
01.04.2010, 18:42
Haso kısmen yersiz düşünceler içindesin
Hurma Şotayla görüştüm,Abdullah Ercanla görüştüm dedi mi DEDİ
Artık bu saatten sonra geri dönüş kesinlikle olmaz
Yerel medyaya ne bakıon sen HİTAP ETTİĞİ KESİM KAÇ KİŞİ
Bırak onlarda yanlış bilsin bazı şeyleri
Haa bide hakkaten yorumları okudukça Tolunayı Ferguson sanıom :)
Bu sene Maku sayesinde postu deldirmekten kurtardı gerçi kurtaramadı 8 hafta varken delindi :p
kim bilir belkide abdullah ercan yardimci olarak getirilir....
http://holigan.com.tr/n.php?n=ilk-5e-girmek-istiyoruz-2010-03-30
Adam ilk 5 diyor, Avrupa kupaları diyor. Kalacak gibi değil mi haso :p :D
2 hafta once takim 4.siradayken 8.lik diyordu
yedi kamciyi simdi ilk 5 diyor:D
yusuf yusuf yusuf:p
alayina38
01.04.2010, 21:12
benim bu yorumu niye yazdigim belli bilip bilmeden sicrama olaya sotanin gelecegini duydum ya ondan tollici oldum yani sota gelecekse kalsin dedim benim yorumlarimi herkes bilir tolunayin hep gitmesini istemisimdir sota gelirde kümeye oynarsak ben baska türlü gülerim ama sana görürürz ozaman
ali38_38
01.04.2010, 21:42
Olur gülersin oynarsak , şotayı kaç kere gördünüzde yorum yapıyosanız anlamış değilim bi ben anlamıyom şu futboldan heralde hem geleceği bile belli olmayan adamlar üzerinde konuşuyonuz yok abdullah ercan kötü şota kötü abi bi gelsin ne yapar ne eder bi gitsin şu tolunay oyuncular ve tüm şehir motive olsun :)
Olur gülersin oynarsak , şotayı kaç kere gördünüzde yorum yapıyosanız anlamış değilim bi ben anlamıyom şu futboldan heralde hem geleceği bile belli olmayan adamlar üzerinde konuşuyonuz yok abdullah ercan kötü şota kötü abi bi gelsin ne yapar ne eder bi gitsin şu tolunay oyuncular ve tüm şehir motive olsun :)
:friends::friends:
kardesim ana sayfada hoca kim olsun diye anket acilmis
tolunay kafkas ismide var
burdaki amaci anlamadim
adam gidecegim aciklamasini yapmis
sezon sonu birakacam demis
bu kraldan fazla kralci olmak ne ise yariyorsa aceba
bu adma daha kalırsa takıma zarar verir!
Haklısın kardeş..Hem gelen kişiye sahip çıkarsak daha da başarılı olur..
y_d_yazici
04.04.2010, 12:36
tolunayın gideceğim açıklamasından sonra takımda ve de taraftarda bi canlanma oldu bunu trabzon maçında gördük. pazartesi olmasına rağmen kadir has nerdeyse doldu gibi. tolunay iyidir kötüdür o ayrı bi mesele ama bu takımın bi kan değişikliğine ihtiyacı var ve bu değişiklik olmalı. gelecek kişi tutar tutmaz o zamanla görülür fakat gelen kişi bu takımı çokta gerilere götüremez diye düşünüyorum çünkü bizim konumumuz sivas gibi değil yani 2 yıllık bi çalışmanın ardından buralarda değiliz 5-6 yıllık bi temel üzerine oturuyor. sivasın en büyük hatası bu yıl başında kadrolarını nerdeyse tamamen değiştirdiler bizdede değişiklik oldu ama birden olmadı ve bu kadroya sadece bir kaç takviye yapılaark kadronun kimyası bozulmadan gelecek hovayla en kötü yine buralarda oluruz. gelecek hocanın takıma uyum sağladığını düşünürsek o zaman çok daha iyi yerlerde oluruz diye düşünüyorum
Tolunay gitsin gitmeye de....
Sakın şota mota gelmesin...şota kim, abdullah ercan kim?
Getireceklerde doğru düzgün birini getirsinler.
ibrahim1299
04.04.2010, 14:44
:thumbup::thumbup::thumbup:
Arkadaslar tolunayin yerine neden bülent uygunu almiyoruz
kanatimce su andaki en iyi hoca hemde bosta yönetim bir teklif götürse en iyisini yapar bence
Arkadaslar tolunayin yerine neden bülent uygunu almiyoruz
kanatimce su andaki en iyi hoca hemde bosta yönetim bir teklif götürse en iyisini yapar bence
bülent uygun kayseri düşmanı dostum:help:
Zlatan38
04.04.2010, 20:58
Yeni hoca kim olacaksa hemen gelsin ,yazık şu takıma gönül verenlere ..
Sabır taşı olsa çatlardı galiba!..
alayina38
05.04.2010, 13:38
iyi diyorum ya isde gülerim kabul edenlere bende sotayi
bana abartıyorsun diyorlardı
bakın bugün basında çıkan haberlere
Fenerbahçe maçında rezil bir oyun ve mağlubiyete ragmen
DHA ajansı yani yönetim düşmanı tolunay dostu haber ajansı
hasekiye tolunayı soruyor
ve tolunaya kal baskısı diye haber yapıyor
eger feneri yenseydik bugün borazanlar ötüyordu kal diye
buna ragmen başladılar
tolunay efendide keyfinden sezon sonunu beklemiyor
aceba bir kaç iyi sonuç alınırda,kal derlerimi acebanın peşinde
arkadaşlar ajanssporda üyelileri olan varsa
tepki yorumu yazsınlar bu habere
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20100405/kafkasin_devam_etmesi_yararli_olur_ama.html
alayina38
05.04.2010, 16:35
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20100405/kafkasin_devam_etmesi_yararli_olur_ama.html
yazdim ben hemen gitsin artik yeter ya bu hafta
ali38_38
05.04.2010, 18:10
Benim yorumu bulsana haso bende yazdım :D
kanal38 den dogan ve DHA gazliyor hoca kalsin diye
offf kör mü bunlar nesi var sırma saçlı oldu ya
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.