PDA

Tam Sürümü Gör : Mustafa Uğur istifa etti..

BÖRTECINE 38
05.04.2010, 18:29
Mustafa Uğur istifa etti..

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'da Teknik Direktör Mustafa Uğur görevinden istifa etti..

http://www.ajansspor.com/resim/mustafaugur_boluspor1.jpg

Son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından play-off yolunda ağır yara alan Kırmızı-beyazlı takımda sular durulmuyor.
Son olarak Çanakkale deplasmanında 9 kişi kalan rakibi karşısında 2 puan kaybeden Boluspor'da Başkan Çarıkçı, yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyet ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından Mustafa Uğur, istifasını vererek görevinden ayrıldı.

BÖRTECINE 38
05.04.2010, 18:31
Mustafa hoca boluda elinden geleni yapti lakin bolusporda baska seyler dönüyor oradan ayrilmasi mustafa hoca icinde iyi oldu .

EaGLe
05.04.2010, 22:20
Tamam işte hocamızı bulduk.:D

Necati
07.04.2010, 00:35
Kayserispor'a gelsin. Kayseri'nin evladı gelsin.

Emreg38
07.04.2010, 00:38
Kayserispor'a gelsin. Kayseri'nin evladı gelsin.

KArdes 2.ligde başarı sağlayamadı
Biz ne yapacaz

merdanbey
07.04.2010, 01:01
abdullah ercan, şota gibi stajyer getireceklerse mustafa uğuru getirsinler hiç değilse bu şehrin evladı ona şans versinler

ibrahim1299
07.04.2010, 01:50
Erciyessporun düşmesinin baş sebebi Mustafa Uğurdur...Kesinlikle Kayserisporda görmek istemem...

BÖRTECINE 38
07.04.2010, 01:56
herkes istedigi hocayi takimin basina gelmesi icin temennide bulunuyor buradaki bir cok arkadasinda yazdigi gibi stajer acemiler gelecegine bu forma icin 20 yilini vermis efendiligiyle kisiligiyle gönüllere taht kurmus MUSTAFA UGUR gelsin daha iyi .

Emreg38
07.04.2010, 04:07
herkes istedigi hocayi takimin basina gelmesi icin temennide bulunuyor buradaki bir cok arkadasinda yazdigi gibi stajer acemiler gelecegine bu forma icin 20 yilini vermis efendiligiyle kisiligiyle gönüllere taht kurmus MUSTAFA UGUR gelsin daha iyi .

Ali Turan, İlhan parlak,Gökhan Ünal ,Mehmet Topuz bunlarda gönüllere taht kurmustu , diyeceksinki onlar oyuncu ama sunu unutma herkes insan hiç kimse kalcıı değil.

T.D örneği verem : Ertuğrul Sağlam BJK askına bizi brakmadımı???

2.lgde başarı sağlayamamış ama sırf Kayseri li diye takımın basına gelcekse bu takım küme düser.

Ambro38
07.04.2010, 04:46
Ali Turan, İlhan parlak,Gökhan Ünal ,Mehmet Topuz bunlarda gönüllere taht kurmustu , diyeceksinki onlar oyuncu ama sunu unutma herkes insan hiç kimse kalcıı değil.

2.lgde başarı sağlayamamış ama sırf Kayseri li diye takımın basına gelcekse bu takım küme düser.

Erciyesi 2.Lig A Kategorisinden Süperlige cikaran ilk senede Süperligte ilk onada sokan bu teknik direktör onun yanisira bildigim kadariyla Diyarbakirida onca maddiyatsizlikla gecen sene Süperlige cikaran adamdir. Ertugrul herzaman Besiktasliydi örnek olumsuz diger örneklere gelince onlar futbolunu oynarken birakip gitti bizi, isin püf noktasi burda. Bildigim kadariyla M. Ugur 15-20 yil futbolculugunu 3-5 sene antrenörlügünü yaptigi Kayseride seve seve Kayserisporun teknik direktörlügünü yapar, elbette insandir garantisi yoktur ama diger örneklere bakarak Kayserili ve Kayserisporludur.
Bu saydiklarimin hepsi!!! Abdullah Ercan, Shota Arveladze vesaire gibi stajerler getirilecegine yapilmasi gereken bu gibi Kayseri evlatlarina sahip cikmaktir buda "Ekol" yani markalasmanin ilk adimidir...

Emreg38
07.04.2010, 13:47
Erciyesi 2.Lig A Kategorisinden Süperlige cikaran ilk senede Süperligte ilk onada sokan bu teknik direktör onun yanisira bildigim kadariyla Diyarbakirida onca maddiyatsizlikla gecen sene Süperlige cikaran adamdir. Ertugrul herzaman Besiktasliydi örnek olumsuz diger örneklere gelince onlar futbolunu oynarken birakip gitti bizi, isin püf noktasi burda. Bildigim kadariyla M. Ugur 15-20 yil futbolculugunu 3-5 sene antrenörlügünü yaptigi Kayseride seve seve Kayserisporun teknik direktörlügünü yapar, elbette insandir garantisi yoktur ama diger örneklere bakarak Kayserili ve Kayserisporludur.
Bu saydiklarimin hepsi!!! Abdullah Ercan, Shota Arveladze vesaire gibi stajerler getirilecegine yapilmasi gereken bu gibi Kayseri evlatlarina sahip cikmaktir buda "Ekol" yani markalasmanin ilk adimidir...

2.ligde takım yönetmekle süperlig aynımı?
Evet oynarken brakıp gittiler Ertuğrul Sağlamda takım iiyyken brakıp gitti
Kayserinin evlatlarına sahip cıkalım tamm ama bizim takımımız deneme tahtası değil.
Ben sajyer gelmesine razı değilim deneyimsizin bize gtireceği sadece şimdiki Kayserispor olur.
T.d Seçimi önemli ince eleyip sık dokumak gerek.Kayserili olduğu için takımın basına bir insan getirilmez

LiDeR
07.04.2010, 14:08
İşte Kayserispor'a yakışan biri..

Berk
07.04.2010, 18:41
İşte Kayserispor'a yakışan biri..

Hem Kayseri'yi tanıyor biliyor.

BÖRTECINE 38
08.04.2010, 00:04

sen önce mustafa hocayi kimlerle kiyasladigina dikkat et senin saydiklarin KAYSERISPOR´u sevme konusunda mustafahocanin tirnagi olamaz , burada fikrimi yazdim ben Mustafa hoca gelirse takimin basina suan gündemimizde olanlardan daha faydali olur takima bu benim düsüncem katil katilma cokta umrumda .

dr38
08.04.2010, 00:32
karakteri.Kayserisporluluğu amenna ama Kayserisporu götüremez.Erciyesspor da imkanları yanlış kullandı.defans aksarken hücum futbolcularını doldurdu takıma...

Emreg38
08.04.2010, 03:41
sen önce mustafa hocayi kimlerle kiyasladigina dikkat et senin saydiklarin KAYSERISPOR´u sevme konusunda mustafahocanin tirnagi olamaz , burada fikrimi yazdim ben Mustafa hoca gelirse takimin basina suan gündemimizde olanlardan daha faydali olur takima bu benim düsüncem katil katilma cokta umrumda .

Eğer tartışma forumunda bir düşünceyle ilgili yorumlara açık değilsen paylaşma.

Ben sana neden düsünmediğimi söyledim eğer varsa aksine söyleyeceğin söylersin yoksa
Böyle kaçamak laflara gerk yok birşey söylemezsin

huso.38
08.04.2010, 09:52
Erciyessporun düşmesinin baş sebebi Mustafa Uğurdur...Kesinlikle Kayserisporda görmek istemem... kayserisporun basina gelir gelmez ayri bi konu ama sunu unutmaki erciyesin düsmesinin mustafa hocayla hic bir sekilde alakasi yok konuyu acmak istemem ama bazi gerceklerde ortada erciyes kayserisporun yöneticileri tarafindan ipi ikinci lig icin cekilmisti sehrin 2 takimi kaldiramayacagi yalanlariyla daha buna benzer bir cok gerekcesi varken mustafa hocaya kabahati bulmak sacmalik bence

sahfk
08.04.2010, 10:13
Mustafa Hoca Kayserili Olarak sevdiğimiz ve Saygı duyduğumuz Bir Kişidir Erciyesspor Süper Ligdeyken Malasef Başarıkı Olamadı Fransız Stili Diye Tuturdu Bir sürü Yabancılar geldi gitti uyum sorunu filan demeden bir çok futbolcuyu gönderdiler gidenler arasında çok iyilerde vardı ben şahsen Abdullah ercan ismi yerine mustafa hocayı Tercih ederim

LiDeR
08.04.2010, 14:54
Hem Kayseri'yi tanıyor biliyor.
Aynen umarım gelir..

BÖRTECINE 38
08.04.2010, 22:59
Eğer tartışma forumunda bir düşünceyle ilgili yorumlara açık değilsen paylaşma.

Ben sana neden düsünmediğimi söyledim eğer varsa aksine söyleyeceğin söylersin yoksa
Böyle kaçamak laflara gerk yok birşey söylemezsin

bende sana ne düsündügümü yazdim anlamadinsa orasi kendi sorunun ugrasamam seninle asabimi bozma benim sacma sapan yazipta .