PDA

Tam Sürümü Gör : Tolunay Kafkas'a Sahip Cikma Zamani / anti_ist_38

anti_ist_38
27.10.2007, 19:15
Arkadaslar dunku macta yapılan yanlıslar ortada taraftarımız kaybettı her zamankı gıbı ama cılgınlarla beraber sıvas caddesı kale arkası bır olupp fener macında tolunayın morelını duzeltmemız lazımm Tolunay hocayla senelerce yuzyuze bakacazz bu boyle gıtmez en azından bı pankart felan acalım bıseyler yapalımmm destek olan arkadaslara sımdıden tesekkurler....

k@yserili_boy
27.10.2007, 19:18
arkadasım once sıtedekı konuyu tolunay ıstıfa mı etmelı dıye anketi kaldırmanız lazım gecen hafta sırf ıstıfa etsın dıye konu acıyorlar sonrada destek vermek ıstıyor ayıp bu bence

zirveci38
27.10.2007, 19:42
SİTEDE BÖYLE KONULAR KESİNLİKLE OLMAMALI...
Tolunay Kafkas istifa etmeli mi diye sitede konu açmak resmen saçmalık.Böyle bir duruma bizler değil, ancak Kayserispor Yönetimi KARAR verir.Birileri istedi diyin Teknik direktör yollanacaksa, vay halimize ?
Bu şehir de bu takım da bizim.Ama burada çalışıp ekmek parasını kazananlara SAYGI duymalıyız.Bugün Tolunay'dır, ileride bir başkası...Trabzonspor'u yenmenin KEYFİNİ ve COŞKUSUNU takıma ve tribündekilere ZEHİR edenlere yazıklar olsun !

anti_ist_38
27.10.2007, 20:52
lutfen destek verelım bızım hocamız sonucta ogunkı hakaretlerın hıcbırnı haketmedıı bız kayserı taraftarı olarakk gonlunu almamız gerekıyor bıseyler yapmalıyız...

mali38
27.10.2007, 20:53
Arkadaslar dunku macta yapılan yanlıslar ortada taraftarımız kaybettı her zamankı gıbı ama cılgınlarla beraber sıvas caddesı kale arkası bır olupp fener macında tolunayın morelını duzeltmemız lazımm Tolunay hocayla senelerce yuzyuze bakacazz bu boyle gıtmez en azından bı pankart felan acalım bıseyler yapalımmm destek olan arkadaslara sımdıden tesekkurler....

nafi abi gadanı alırım benden tam destek

anti_ist_38
27.10.2007, 21:00
nafi abi gadanı alırım benden tam destek herkes bılıncı taraftar olsa mehmet ne guzel olur ama tolunay konusunda acıl bısylerın yapılması lazımm adam kus gıttı fener macında barısmamız lazımm onun ıcın cok ıyı olcak moral acısından...

mali38
27.10.2007, 21:05
maçtan sonra dernekten bi abimiz tolunayın koluna girip taraftarı selamlamaya getirdi. ama açık yine yaptı yapacağını. tolunayın o hali aklıma geldikçe ağlayasım geliyo. hele topuz...ah ahhh.

holigan_38
27.10.2007, 21:58

hafta ıcı tesıslere gıdılerek tolunay hoca ve futbolculara moral verılcek stadta ıse gereken yapılacak ve ıyı bı pankart hazırlanacak dernek tarafından

Necati
27.10.2007, 22:04
tolunaya sahip çıkmak gerek

mgurses
27.10.2007, 22:20
Tüm Türkiye Tolunaya yapılana anlam veremiyor, Tolunaya destek şart tesislere gidilmeli, pankart hazırlanmalı.

Ben istanbuldayım, Belediye maçı hangi stadta bile var mı? Kasist burda da takıma ve hocaya destek organizasyonu yapamaz mı???

HERZAMAN
27.10.2007, 23:13
seyirciler o gün yine bir dengesizlik gösterişi yaptı kınıyorum - o insanlar kayserispor için bir içinde bir maç boyu takımını desteklemişmi acaba sizin gibi insanlara herşey çok yapılan bu stad bu takımın 2-3 senedir yakaladığı başarı yazıklar olsun seyirci sizlere

ibrahim_1966
27.10.2007, 23:29
seyirciler o gün yine bir dengesizlik gösterişi yaptı kınıyorum - o insanlar kayserispor için bir içinde bir maç boyu takımını desteklemişmi acaba sizin gibi insanlara herşey çok yapılan bu stad bu takımın 2-3 senedir yakaladığı başarı yazıklar olsun seyirci sizlere

Haklısın abi. Yazıklar olsun. 90 dakka çekirdek yediler. zıkım yiyesiceler. Sonra ttolunayı istifaya davet ediyolar. terbiyesiz herifler. Esaah bi futboldan anlarmışlar gibi.Çekirdekçiler.....

anti_ist_38
28.10.2007, 10:17
hafta ıcı tesıslere gıdılerek tolunay hoca ve futbolculara moral verılcek stadta ıse gereken yapılacak ve ıyı bı pankart hazırlanacak dernek tarafından

Kardes bu soyledıklerının dogruluk payı nedır eger dogruysa elımızden gelenı yaparız maddı manevı...

mali38
28.10.2007, 10:19
gerekirse okuldan kaçar bende gelirim tesislere. +1 kişi

by_manyaq
28.10.2007, 10:35
Herkes Düşüncelerinde Özgürdür Bırakın Millet Ne demek İstiyorsa Ne İfade Etmek İstiyosa Etsin Ama Tabi Bi Saygı Çerçevesinde Ben Tolunay Hocanın Arkasındayım Ama Karşı Görüşlü Kişilere Saygı Duymak Lazım

Desteğim Sonsuz (Elimden Geldiğince)

Cilginlar_38
28.10.2007, 11:26
`belediyespor`u yensin bende sahip çikacam vallaha. söz :D

your_azrail38
28.10.2007, 11:30
`belediyespor`u yensin bende sahip çikacam vallaha. söz :D

Bir söz de benden eğer takım iyi futbol oynamaya başlasın ben de Tolunay Kafkas'ın en büyük destekçisi olacağım....

anti_ist_38
28.10.2007, 11:53
arkadas bu destegıı sıgnaturlerımızde bellı etsekk bı nebzede olsa yanında olmus oluruz ıyı olmazmı ???

F.K
28.10.2007, 13:09
Benim İçin Tolunay veya Bir Başkası İlglendirmiyor Kayserisporun Oynadığı Oyun Kalitesi ve Aldığı Sonuçlar ilgilendiriyor.Bu Haftaya Kadar Kayserisporun Oynadığı Oyun ve Sonuçları Hiç Memnun Etmedi Taraftar Atık Takıma Güvenimiyor Trabzonu Yendik Fakat Çok Zorlandık Ortada Çok Güzel Bir Oyun Yoktu Yattaranın Çıkması Bizi Biraz Rahatlattı ama Neticede Kazandık ama Bu Şekilde Sürekli Başarı Yakalanmaz Geçen Sene Bu Aynı Takım Trabzona 2-0 yenliyordu 13 Dakikada 4 Gol Attı Ve Süper Oynadı Şimdi Aynı Takım Ama Zor Kazandığımız Bir Maç
Bu Hafta İstanbul Belediyeyle Oynayacağız Ama Kazanırmıyız Kazamayızmı Kimse Bilmiyor Hatta Bu Maçı Kazanzalım tolunaya Sahip Çıkarım Diyenler Bile var Bence Kayseri Bu Kadroyla Böyle Olmamalıydı

Turkmania
28.10.2007, 13:18
SİTEDE BÖYLE KONULAR KESİNLİKLE OLMAMALI...
Tolunay Kafkas istifa etmeli mi diye sitede konu açmak resmen saçmalık.Böyle bir duruma bizler değil, ancak Kayserispor Yönetimi KARAR verir.Birileri istedi diyin Teknik direktör yollanacaksa, vay halimize ?
Bu şehir de bu takım da bizim.Ama burada çalışıp ekmek parasını kazananlara SAYGI duymalıyız.Bugün Tolunay'dır, ileride bir başkası...Trabzonspor'u yenmenin KEYFİNİ ve COŞKUSUNU takıma ve tribündekilere ZEHİR edenlere yazıklar olsun !

NE ALAKASI VAR BENIMÖ MUTLULUGUMU ETKI EDEN HERSEYDE BENIMDE SÖZ HAKKIM VARDIR BEN TARAFTARIMMM VE KAYSERIPORUN BU OYUN TARZI BENI MEMNUN ETMIYOIR VE BENDE CIKIP FIKRIMI SOYLEMEKTE SONUNA KADAR HAKLIYIMMMMM

baha38
28.10.2007, 13:24
geçen sezon aynı 10. haftada puanımız 14 müş,şimdi ise 16.çok iyi top oynamasakda puan almasını biliyoruz demekki.bence biraz daha tolunay hocaya şans tanınmalı,destek olunmalıdır.tolunay hoca gitse kim gelebilirki sezonun ortasında,boşdaki tüm hocalar işe yaramaz.

Serdar ERBASI
28.10.2007, 14:30
Biraz daha sağlıklı düşünmek lazım

LEVENT ŞEKER
28.10.2007, 17:47
gercektende hıc yakısmadı

k@yserili_boy
28.10.2007, 19:29
gereksız bı tepkıydı bence takım kazanmıs mıllet ıstıfa ıstıfa ne oluyor beyler kırk yıllda bı maca gelıyonuz onuda berbat edıyorsunuz gelmeyın kardesım maca fılan bu takımın boyle dandık taraftara ıhtayıcı yok

ibrahim1299
28.10.2007, 20:34
EVET DESTEK VERMELİYİZ KESİNLİKLE EVİNİ trabizona TASIRKEN YARDIM EDECEK İNSANLAR OLMALI BENCE...HOCA HEMEN BU GÜN GİDİOM DESİN EVİNİ TASIMAK ONA DESTEK OLMAK İCİN HERZAMAN HAZIRIM.......

mali38
28.10.2007, 20:38
EVET DESTEK VERMELİYİZ KESİNLİKLE EVİNİ trabizona TASIRKEN YARDIM EDECEK İNSANLAR OLMALI BENCE...HOCA HEMEN BU GÜN GİDİOM DESİN EVİNİ TASIMAK ONA DESTEK OLMAK İCİN HERZAMAN HAZIRIM.......

beni güldürüyosun.helal olsun vallaaa.:O

tolunay hocam sonuna kadar destekçiniz bakma bunlaraa

holigan_38
29.10.2007, 21:19

ıbrahım kardes bende tolunayı yetersız buluyorum ama senın kadarda tolunay dusmanı degılım valla sen ck gereksız uzatıyosun bu konuyu heryerde senın bu dusmansı tavırlı yazılarını okuyunca artık bana kınagı geldı sana ınat bende tolunaya destek vercem

holigan_38
29.10.2007, 21:24
Kardes bu soyledıklerının dogruluk payı nedır eger dogruysa elımızden gelenı yaparız maddı manevı...

kardes dogruluk payı yuzde yuz ama bız sızden kesınllıkle maddı bısey ıstemıyoruz ve bıze destek vereceksenız sadece bı haftalık vermeyın sureklı verın ve artık bızde ıyıce buymeye baslayalım sızlerınde destegıyle kayserısporumuzu sayıca dahada artmıs bı sekılde destekleyelım artık kayserıde olupta sıtede bızımle beraber olan tum arkadaslarımızı beklıyoruz fener macınada tesıslerede gun ve saat olarak yazarım buraya

anti_ist_38
29.10.2007, 21:33
kardes dogruluk payı yuzde yuz ama bız sızden kesınllıkle maddı bısey ıstemıyoruz ve bıze destek vereceksenız sadece bı haftalık vermeyın sureklı verın ve artık bızde ıyıce buymeye baslayalım sızlerınde destegıyle kayserısporumuzu sayıca dahada artmıs bı sekılde destekleyelım artık kayserıde olupta sıtede bızımle beraber olan tum arkadaslarımızı beklıyoruz fener macınada tesıslerede gun ve saat olarak yazarım buraya
isin ras gelsın ortam elımızden gelenı yaparız...

LEVENT ŞEKER
29.10.2007, 22:28
kapatın bu konuyu artık

tubablanco
30.10.2007, 19:31
tolunay hocaa hep arkandayız senin değiştirdiğin oyuncularla maçı aldık istanbul bb maçında başarılarr takımımıza güvenimiz tam çatlak seslere aldırmayalım HER ZAMAN ARKANDAYIZ!!!

mali38
30.10.2007, 20:18

noldu bu iş bilen varmı? gidilecekse bizden gidelim diyen çok.yoksa biz ayrı gidecez

holigan_38
31.10.2007, 07:47
noldu bu iş bilen varmı? gidilecekse bizden gidelim diyen çok.yoksa biz ayrı gidecez

arkadaslar gun ve saat olarak buraya yazacagım haber gelır gelmez merak ettmeyın

anti_ist_38
31.10.2007, 19:30
tolunay hocaa hep arkandayız senin değiştirdiğin oyuncularla maçı aldık istanbul bb maçında başarılarr takımımıza güvenimiz tam çatlak seslere aldırmayalım HER ZAMAN ARKANDAYIZ!!! Dostum sen gelırmıydın buralara:)

anti_ist_38
01.11.2007, 21:12
arkadaslar gun ve saat olarak buraya yazacagım haber gelır gelmez merak ettmeyın beklıyoruz....

ahmetkaracaglar
01.11.2007, 21:22
arkadaslar gun ve saat olarak buraya yazacagım haber gelır gelmez merak ettmeyın

bende bekliyorum

BEKALDIKO
01.11.2007, 22:19
Merhabalar,

İster çatlak ses deyin ,ister çekirdekçi isterse Tolunay düşmanı.Kesinlikle hiçbirisi ile alakam yok.Ben içimden geldiği gibi kendime göre futbol bilgisi olan zamanındada oynamış biri olarak Tolunayın bu takıma hafif geleceğini söylüyorum hala.Çekirdeği sevmem,sesimde çatlak değil,yaşıma rağmen hala çılgınlar kadar tezhüret ta yapıyorum,kimseninde düşmanı değilim,kale arkası seyircisiyim.

Ulusal medyada olsun yerel medyada olsun günlerce Tolunayın istifa olayı işlendi hep.Hepside Tolunayın çok iyi bir teknik direktör olduğunu ,sabredilmesi gerektiğini vurguladı.Taraftar haksız çıkarıldı.Şimdi onlara sormak istiyorum 10 haftadır kötü oyuna rağmen sabreden herhalde Derviş değil,taraftardır.Geçen yılki o öldürücü presi-baskıyı acaba hangi maçta yaşadık söyleyebilirmisiniz.O güzelim takım gitmiş korkak,pısırık bir takım gelmiş.Belki bir iki maç bazı bölümlerde iyi oynamıştır onlarda GS ve BJK maçlarının bazı bölümleri,kendilerini gösterebilmek iin oynamışlardır.Geçen yıl ile bu yılki puanlar karşılaştırılıyor.

Bundada var yanlışlık.Çünkü bu yıl geçen yılki kadroya nazaran daha zengin.Bir Cangele,Ali Turan,Saido,İglesiası da sayın,Koray, gibi çok iyi oyuncularla takviye edildi.Müsade edinde bir iki puanda fazla olsun.Taraftarın zoruna giden yenilgi yada beraberlik değil,oynadığımız maçlara bir bakın ta ilk maçtan itibaren hangi maçımızı rahat izledik,bu maç kesin bizim dedik.Hepsindede bireysel yıldızlarımız Gökhan ve Topuzun şahsi gayretiyle olmuştur.Eğer kendine güveniyorsa Fener maçında bu iki futbolcuyu kessin ,görelim kalitesini,beraberlik alabilecekmi.İşte o zaman Tolunaya sonuna kadar güvenir destek veririm.

Öylesine duygusal insanlarızki heen hocanın çok iyi bir karakteri olduğunu,çok çalıştığını,kendini geliştirdiğini söylüyor herkes.İşte burada itirazda bulunuyoruz.Bu saydıklarınızı görev bana verilse ben daha fazlasını yaparım hemde yarı fiyatına.Arkadaşlar karakteriminde iyi olduğunu söylerler.Biz deneme takım olmak istemiyoruz,buraya gelen kendini ispatlayıp basamak olarak kullanmasını istemiyoruz.2 sene sonra yarıda bırakıp Trabzona gitmeyeceğini kim söyleyebilir,ne güzel bu olaylarıda bahane eder.Malum zat,benimde eskiden çok sevdiğim,takdir ettiğim Ertuğrul hacada satıp kaçmadımı bjk ye.Hemde arkasından pek çok laflar söylemedimi,vizyonumuzun olmadığını söylemedimi.Geçen yıl onu bağrımıza basmadıkmı,hangi maçte istifa diye bağırdık.Onunda karakterli olduğunu,buradan arsa aldığını 5 yıl daha kayseride kalacağını,çok önemli projelerinin olduğunu söylemedimi.

Bırakın duygusallığı,iyi yada kötü,farklı fikirlerde olanların üzerine bu kadar gitmeyin,çünkü onların kaybedecekleri bir şey yok.Ama sizin o çok savunduğunuz kişi yarın başarısız olursa yada kaçars bir başka takıma o zaman hangi yüzle bakacaksınız.İşin bir başka ilginç yanıda oyuncu değişikliğinde başarılı olduğu vurgulanıyor.Taraftar zaten Cangelenin alınmamasına kızdı,kötü futbola kızdı.Taraftarın istediği zaten Cangeleydi,dua etsin oynatmadığı oyuncu onu ipten almıştır.Yani oyunu okuyamamıştır.Okusaydı ilk tercih Cngele olurdu.Zaten onu düşünmediysen beraberliğe razısın demektir.

Ben benim gibi istifaya çağıran diğer taraftarların hiçbirinin kötü-art niyetli olduğuna inanmıyorum.Onlar haftalardır gerçeği görüyor ve kahroluyor.
Hiç birimiz Tolunayın başarısız olmasını istemeyiz,istemiyoruzda,inşallah umudum ve isteğim onun başarılı olması,ki O başarılı olursa Kayseride başarılı olur.Ama sakın bana sabredin demeyin çünkü 10 hafta geçti taş çatlamak üzere.

Son olarak sanalda diğer taraftarı istemeyen arkadaşlar kafanızı fazla yormayın zaten bu kötü oyunu sürdürdüğü sürece yavaş yava azalma olacak.Siz istesenizde istemesenizde sayı düşecek.Çünkü taraftar güzel futbol seyretmeye geliyor.Kahrolmaya değil.Herşey KAYSERİSPOR için....

ibrahim1299
01.11.2007, 22:41
Merhabalar,

İster çatlak ses deyin ,ister çekirdekçi isterse Tolunay düşmanı.Kesinlikle hiçbirisi ile alakam yok.Ben içimden geldiği gibi kendime göre futbol bilgisi olan zamanındada oynamış biri olarak Tolunayın bu takıma hafif geleceğini söylüyorum hala.Çekirdeği sevmem,sesimde çatlak değil,yaşıma rağmen hala çılgınlar kadar tezhüret ta yapıyorum,kimseninde düşmanı değilim,kale arkası seyircisiyim.

Ulusal medyada olsun yerel medyada olsun günlerce Tolunayın istifa olayı işlendi hep.Hepside Tolunayın çok iyi bir teknik direktör olduğunu ,sabredilmesi gerektiğini vurguladı.Taraftar haksız çıkarıldı.Şimdi onlara sormak istiyorum 10 haftadır kötü oyuna rağmen sabreden herhalde Derviş değil,taraftardır.Geçen yılki o öldürücü presi-baskıyı acaba hangi maçta yaşadık söyleyebilirmisiniz.O güzelim takım gitmiş korkak,pısırık bir takım gelmiş.Belki bir iki maç bazı bölümlerde iyi oynamıştır onlarda GS ve BJK maçlarının bazı bölümleri,kendilerini gösterebilmek iin oynamışlardır.Geçen yıl ile bu yılki puanlar karşılaştırılıyor.

Bundada var yanlışlık.Çünkü bu yıl geçen yılki kadroya nazaran daha zengin.Bir Cangele,Ali Turan,Saido,İglesiası da sayın,Koray, gibi çok iyi oyuncularla takviye edildi.Müsade edinde bir iki puanda fazla olsun.Taraftarın zoruna giden yenilgi yada beraberlik değil,oynadığımız maçlara bir bakın ta ilk maçtan itibaren hangi maçımızı rahat izledik,bu maç kesin bizim dedik.Hepsindede bireysel yıldızlarımız Gökhan ve Topuzun şahsi gayretiyle olmuştur.Eğer kendine güveniyorsa Fener maçında bu iki futbolcuyu kessin ,görelim kalitesini,beraberlik alabilecekmi.İşte o zaman Tolunaya sonuna kadar güvenir destek veririm.

Öylesine duygusal insanlarızki heen hocanın çok iyi bir karakteri olduğunu,çok çalıştığını,kendini geliştirdiğini söylüyor herkes.İşte burada itirazda bulunuyoruz.Bu saydıklarınızı görev bana verilse ben daha fazlasını yaparım hemde yarı fiyatına.Arkadaşlar karakteriminde iyi olduğunu söylerler.Biz deneme takım olmak istemiyoruz,buraya gelen kendini ispatlayıp basamak olarak kullanmasını istemiyoruz.2 sene sonra yarıda bırakıp Trabzona gitmeyeceğini kim söyleyebilir,ne güzel bu olaylarıda bahane eder.Malum zat,benimde eskiden çok sevdiğim,takdir ettiğim Ertuğrul hacada satıp kaçmadımı bjk ye.Hemde arkasından pek çok laflar söylemedimi,vizyonumuzun olmadığını söylemedimi.Geçen yıl onu bağrımıza basmadıkmı,hangi maçte istifa diye bağırdık.Onunda karakterli olduğunu,buradan arsa aldığını 5 yıl daha kayseride kalacağını,çok önemli projelerinin olduğunu söylemedimi.

Bırakın duygusallığı,iyi yada kötü,farklı fikirlerde olanların üzerine bu kadar gitmeyin,çünkü onların kaybedecekleri bir şey yok.Ama sizin o çok savunduğunuz kişi yarın başarısız olursa yada kaçars bir başka takıma o zaman hangi yüzle bakacaksınız.İşin bir başka ilginç yanıda oyuncu değişikliğinde başarılı olduğu vurgulanıyor.Taraftar zaten Cangelenin alınmamasına kızdı,kötü futbola kızdı.Taraftarın istediği zaten Cangeleydi,dua etsin oynatmadığı oyuncu onu ipten almıştır.Yani oyunu okuyamamıştır.Okusaydı ilk tercih Cngele olurdu.Zaten onu düşünmediysen beraberliğe razısın demektir.

Ben benim gibi istifaya çağıran diğer taraftarların hiçbirinin kötü-art niyetli olduğuna inanmıyorum.Onlar haftalardır gerçeği görüyor ve kahroluyor.
Hiç birimiz Tolunayın başarısız olmasını istemeyiz,istemiyoruzda,inşallah umudum ve isteğim onun başarılı olması,ki O başarılı olursa Kayseride başarılı olur.Ama sakın bana sabredin demeyin çünkü 10 hafta geçti taş çatlamak üzere.

Son olarak sanalda diğer taraftarı istemeyen arkadaşlar kafanızı fazla yormayın zaten bu kötü oyunu sürdürdüğü sürece yavaş yava azalma olacak.Siz istesenizde istemesenizde sayı düşecek.Çünkü taraftar güzel futbol seyretmeye geliyor.Kahrolmaya değil.Herşey KAYSERİSPOR için....

:clap2:BUYUGUMSEN ELİNDEN OPERİM KUCUGUMSEN ALNINDAN ÖPERİM....:shake2:
HELAL OLSUN VALLA COK GÜZEL BİR YAZI OLMUS SONUNA KADAR ARKANDAYIM...:thumbup:

sevdali_sehit
01.11.2007, 23:21
valla bende mactaydim bizim taraftarlar eglence ariyor baska bisey degil

anti_ist_38
02.11.2007, 18:17
valla bende mactaydim bizim taraftarlar eglence ariyor baska bisey degil

sadece acık eglence arıyor kendısıne mac sonuan dogru cekırdek bıtınce ne yapacaklarını sasırdılar tolunay ıstıfa dıye bagırdı angutlar:)

ali38_38
02.11.2007, 18:49
tolunayın kafkasın hiç bir artısını görmüyorum oyuncu değişikliği zamanları , oynattığı taktik , değiştirdiği oyuncular yada oynattığı oyuncular her hafta maçı stadda izleyen biri olarak çok yanlış görüyorum Allah sonumuzu hayır etsin