PDA

Tam Sürümü Gör : Kim kalsin? Kim gitsin?

RSA
16.05.2010, 12:07
2010/2011 sezonunda takimda görmek istediginiz (istemediginiz) oyuncular kimler?

Kaleciler:

Souleymanou HAMİDOU --> Daha iyisi bulunamazsa kalsin
Yusuf SOYSAL --> Sözlesme uzatti kalacak
Gökhan DEĞİRMENCİ --> Satilsin veya kiraya verilsin

Defans:

Aydın TOSCALI Aydın --> Kalsin
Delio Cesar TOLEDO RODAS --> Futbolu birakiyor zaten
Durmuş BAYRAM --> Satilsin
Eren GÜNGÖR --> Kalsin
Bayram ÇETİN --> Satilsin
Hakan ASLANTAŞ --> Kalsin/Kiraya verilsin
Serdar KESİMAL --> Kalsin
Volkan DİKMEN --> Kalsin/Kiraya verilsin
Hasan Ali KALDIRIM --> Kalsin/Kiraya verilsin

Orta saha:

Mehmet Eren BOYRAZ --> Kalsin
Alioum SAIDOU --> Bye bye
Umut KOÇİN --> Satilsin
Abdullah DURAK --> Kalsin
Savaş YILMAZ --> Satilsin
Furkan ÖZÇAL --> Kalsin
Mohamed SHAWKY --> Daha iyisi bulunabiliyorsa satilsin
Gökhan EMRECİKSİN --> Satilsin
Yaser HACIMUSTAFAOĞLU --> A2 de oynamaya devam :D
Armağan KUŞ --> A2 de oynamaya devam :D
Bilal Aziz ÖZER --> Bunu zaten Iddiaspor transfer etti :p

Forvet:

Franco Dario CANGELE --> KALSIN !!!
Ömer ŞİŞMANOĞLU --> Kalsin en kötü ihtimal kiraya verilsin
James TROISI --> Kalsin en kötü ihtimal kiraya verilsin
Semih AYDİLEK --> Kalsin/Kiraya verilsin
Aziza MAKUKULA --> Ücretinde indrim yapmazsa Bye Bye

EaGLe
16.05.2010, 12:12
Kalacaklar;
Serdar,Eren,Aydın,Hakan,Cangele,Makukula,Ömer ŞİŞMANOĞLU,Furkan ÖZÇAL,Mehmet Eren BOYRAZ,Abdullah DURAK,Gökhan EMRECİKSİN,James TROISI,Yusuf SOYSAL,Gökhan Değirmenci

Kiralık Gidecekler;
Savaş,Semih,Umut KOÇİN,Bayram ÇETİN,Hasan Ali KALDIRIM,Volkan DİKMEN

Saymadıklarımızda derhal gitmeli..

Samil38
16.05.2010, 12:16
herkesin 3 asagi 5 yukari listesi ayni olur, ama sunu soylemek istiyorum, mehmet eren artik bu takimda yedek olsun.

bu kadar duz bi oyuncu hayatta gormedim, her sezon 3 mac iyi oynar 31 mac vasat oynar, ama hala oynar. ne var bu adamda bi ben goremedim galiba.

Metrajzede
16.05.2010, 12:53
Kalması gerekenleri öncelikli sıralarına göre sayıyım
1.Süleymanuo(ligin en ii 4 kalecisinden biri)
2.Cangele (her ne kadar parça parça oynasada her an tabelayı deiştirir)
3.Eren Güngör(Ligin en potansiyelli stoperlerinin başında geliyor)
4.Serdar Kesimal(Israr edilirse ve Şotanın elinde Bizim Pique miz olabilir)
Bu 4 oyuncu hariçinde hiçbi oyuncu bizim takım omurgamızı oluşturur diyemem
Hakan oynatılmadığına göre büyük bi yanlış yaptığı aşikar.Ama kadroda tutlmasından yanayım.Çünkü takımda savaşan oyuncu kalmadı
Şotanın az çok oynatacağı sistemi ön görebilioruz.Ayağına hakim teknik isimler hep ilk 11 de yer bulacaktır ve ofans gücü yüksek bi takım olmaya aday gibiyiz

_________________________Süleymanuo_______________ ________.

____________________Serdar______________Yabancı stoper__________.

_______Hakan____________________________________?? ?(Ekrem Ekşioğlu)__.

_________________________Abdullah_________________ ___________.

____________???(Appiah tarzı)___________???(Jedinak)_______.

____Cangele__________________________Moritz_______ ____________.

_________________________?????????????____________ ______________..

En bariz şekilde görülüorki kanat oyuncumuz yok ve beklerimizde sıfıra inen tipte oyuncular deil.Ekrem Ekşioğlunda bu yüzden sürekli ısrar ediorum
Başka bi eksiğimiz ise Cangele,Moritz gibi isimler savunma yapmazlar.Bu oyuncuları kaldıracak enerjide orta sahalar lazım Jedinak gibi...Ama en önemlisi bu tip oyunculara savunmaya yardımcı olmaları gerektiğini sölemek uygulamadıkları takdirde şutlamak.
Kadro baştan aşağı yenilenecek gibi ama bu seferde kulübe çok zayıflayacak.O yüzden Hakanın,Aydının hatalarının karşılığı olarak para cezası verilmeli ve kadroda tutulmalı.Yok istemezlerse paşa gönülleri bilir.Ömer,Semih gibi golcü oyuncular Şotanın elinde birer cevhere dönüşecektir.Gelecek sene başarısız bi sezon yaşayabiliriz.Kendimizi buna hazırlasak ii olur.Ama Şotada ısrar edildiği sabredildiği takdirde 3 yıla kalmaz tepede oluruz

EaGLe
16.05.2010, 12:58
Metrajzade Burhan Eşer malesef Eskişehir ile anlaştı.Biz kaçırdık!!
Bu arada kadro 12 kişi olmuş.

ali38_38
16.05.2010, 15:38
Takımdaki abdullah ve furkan hariç tüm gençler gitmeli , bu genç ayaklarıda artık geçilmeli hangi genç takım başarılı olmuş biz arsenalmiyiz ki , tita iskender necati gibi futbolcuları alırsak süper olur almanyanın 5.liginden alınan futbolculardan kat kat iyidir en azından

yaramaz38
16.05.2010, 15:54
süleymanu kaleciler yaşlandıkları zaman daha fazla tecrübe neticesinde iyi oynarlar.bariz hataları var ama artık çok daha iyisi gelmezse kalsın...savaş yılmaz kesinlikle gitsin yedekte bile yer bulabilecek kapasiteye sahip değil ...acil sol defans sol kanat lazım..sağ defans ve sağ kanatlarada yeni ve kaliteli isimler lazım bana sorarsınız erman kılıç geçen sene alınabilseydi eğer bizim sol kanat proplemimiz kalmazdı hala iddaa ediyorum sol kanat için yerliler arasında en iyi isimlerden biri. sol defans için ise çağlar birinci ama milli takıma davet edildi muhtemelen trabzonspor ile anlaşacak..sağ kanat veya defans oyuncusu olarak g.birliğinden hurşut alınabilse mükemmel olur ilerde çok iyi oyuncu olacak.mehmet çakırı yıllardır isterim gönlümde hep ayrı bir yere sahiptiri ama bizim gündemimize hiç gelmedi.alınsa b.bölükbaşı gibi ortasahayı yönlendireceğinden eminim...eren dönerse yanına serdarı koyup durumu toparlarız. çok fazla sırıtmaz ve hatta iyi anlaşmaları neticesinde inanılmaz bir defans hattına sahip olabiliriz.dün oynanan antalya maçı rezil ötesi idi adamlar o kadar rahat top oynadılar ki akıllara zarar 2. ve 3. gole bakın anlarsınız ne demek istediğimi...futbolcular kafalarında bitimiş zaten ligi hedefi olan makakula haricinde herkes maçın bir an önce bitmesini istiyorlardı...birde artık şu kart olayına el atar şota inşallah.bu kadar kart görülür mü arkadaş ya...bu kadar fazla kart görmek hiç iyi değil.son olarak shawky ve saiido gönderilmeliii...shawky eğer kaliteli yabncı gelmeyecekse kalabilir ama saido bence gönderilmeli artık...orta sahada savaşan yani defansif ortasahalar yabancı değil bence türk olmalı murat ceylan olabilir mesala..hatta ve hatta erciyese kiraladığımız merter bile oynayabilir

12.Adam
16.05.2010, 15:55
Abdullah, Furkan, Serdar, Eren, Troise....bunlar takımda kalsın ama Abdullah ve Furkan'ın yedekten kurtulacağını düşünmüyorum.

Diğer gençler ya kiralansın yada gönderilsin....

Orta sahanın tamamı yenilense yeridir....Zaten M.Eren ve G.Emreciksin orta saha oyuncusu değil....Emreciksin'i göndersinler gitsin...Topmu oynuyon, pavyon mu çalıştırıyon kardeşim.

Sezona bomba gibi transferle başladık....Tolunayın gitmesinden daha iyi transfer düşünemiyorum.

Hurma da başarısız olursa, yönetimle beraber seneye o da gitsin...

Bursa kayserinin artıklarıyla şampiyonluğa gidiyor....Hurma gençleştirme martavallarıyla taraftarı uyutuyor...

Görelim bakalım, gençlerden kim kalıp, kim gidecek...

Takımın içine ettiniz...

3 sene taraftarı dinlemeden, burnunuzun doğrusuna gittiniz.

Alın bakalım yönetim ve hurma....

4 - 0 lık antalya finali size kapak olsun.

xKayseri38x
16.05.2010, 16:13
Genclerden : Serdar, Eren, Abdullah, Furkan, Troisi ve Ömer kalmali geriye kalanlari biran önce göndersinler

Tecrübeli Oyunculardan : Hakan ve Cangele haric hepsi gidebilir

mmd
16.05.2010, 19:22
Saido artık gitsin, Sülo kaleci antrenörümüz olsun, troisi biraz denensin olmadı kiralık verilsin...

Kapadokyalı
16.05.2010, 19:42
Aşağı yukarı herkesin listesi birbirine yakın fakat anlayamadığım hala Hamidou kalsın diyenler var.Tony Sylva gönderilmeseydi bugün Trabzonun kalesinde bir Onur olmayacaktı belkide.Gökhan'ı oynadığı maçta yediği golde hatalıydı diyenler var,evet daha iyi bir müdahele yapabilirdi fakat Hamidou'nun sezonda en az 5 tane bariz hatası var,çocuk yemez denecek.bir maçta Gökhan hakkında nasıl karar verildi anlamıyorum.Artı Yusuf Soysal savunmamız sağlam olduğu sürece sırıtmayacak bir kaleci.
Hamidou,Durmuş Bayram,Alioum Saidou,G.Emreciksin,Savaş Yılmaz kesin gitmeli.Gençlerden Umut Koçin,Hasan Ali Kaldırım,Volkan Dikmen,Semih Aydilek kiralık verilip performanslarına bakılmalı.
Aydın,Mehmet Eren,Troisi,hakan Aslantaş yedek dahi olsa takımda olmalı.Yedek kulübemizin ne derece zayıf olduğunu gördük bu sene.Shawky'ye gelince daha iyisi alınamıyorsa kalmalı.Makukula ile makul bir fiyatta anlaşılmalı,kumar oynanmamalı yeni forvet ile.Maku'nun önümüzdeki sezon bu kadar verimli olmayacağını düşünüyorum ama yinede ikna edilmeli.
Eren Güngör'ün sözleşmesi ne kadar mümkünse o kadar sene uzatılmalı.:) heralde takımda tartışılmayanlar Eren,Serdar Kesimal ve Cangele

Metrajzede
16.05.2010, 19:53
Kapadokyalı kardeşim sana İBB maçında yaşadıklarımı anlatıyım o zaman karar ver Onurla bizim Casillası
Devre arasında bulunduğum yerde Gökhan karşı taç çizgisinde de Volkan uzun top çalışıolardı..Gökhan Volkanın nerdeyse 20-30 metre sağına soluna atıodu topu.Hemen hemen attığı 10 uzun topun 8 i böyleydi.Birinde Volkana yakın bi mesafeye gönderdi topu.Bizim olduğumuz bölümde ooooooooooooo sesleri yükseldi alkışladık dalga geçercesine
Döndü noluo lan der gibi bakıodu.Hatta Armağan ve bikaç oyuncu daha bu duruma çok güldüler:)Bu olaydan sonra hiçbi topu yerden kullanmadı degajla Volkanı bulmaya çalıştı:)3 kişinin baskısını kaldıramayan adam 30 bin kişinin önünde ne yapar?Tmm oynayarak bu sorunu giderebilir ama ben onun kendine güven duymayan bi kaleci olduğunu gördüm...
Keşke Altay süper lige çıksada onlara geri kakalasak..Bi kaleciye hemde 20 yaşındaki bi oyuncuya 700 bin lira verdikleirne göre bunda kesin bişi gördüler:D

Emreg38
16.05.2010, 20:29
Listeler yakın olur
Vasat olanlar giderse herhalde transferlerle toplarlar

Kapadokyalı
16.05.2010, 20:44
Kapadokyalı kardeşim sana İBB maçında yaşadıklarımı anlatıyım o zaman karar ver Onurla bizim Casillası
Devre arasında bulunduğum yerde Gökhan karşı taç çizgisinde de Volkan uzun top çalışıolardı..Gökhan Volkanın nerdeyse 20-30 metre sağına soluna atıodu topu.Hemen hemen attığı 10 uzun topun 8 i böyleydi.Birinde Volkana yakın bi mesafeye gönderdi topu.Bizim olduğumuz bölümde ooooooooooooo sesleri yükseldi alkışladık dalga geçercesine
Döndü noluo lan der gibi bakıodu.Hatta Armağan ve bikaç oyuncu daha bu duruma çok güldüler:)Bu olaydan sonra hiçbi topu yerden kullanmadı degajla Volkanı bulmaya çalıştı:)3 kişinin baskısını kaldıramayan adam 30 bin kişinin önünde ne yapar?Tmm oynayarak bu sorunu giderebilir ama ben onun kendine güven duymayan bi kaleci olduğunu gördüm...
Keşke Altay süper lige çıksada onlara geri kakalasak..Bi kaleciye hemde 20 yaşındaki bi oyuncuya 700 bin lira verdikleirne göre bunda kesin bişi gördüler:D

abi amatörde olsa bende futbol oynadım,bunlar gayet normal şeyler.Gökhan milli takımlarda bir çok maça çıkmış bir kaleci,Altay'da geçen sene 2.yarıda her maçta o forma giydi.Zaten parladığı maçta kupadaki gs maçıydı.Yılların tecrübesi Gökhan Tokgöz'ün,Serkan Kırıntılı'nın taraftarın gazına gelip ne goller yediğine tanık oldum.Serkan taraftara bakacam diye önünden geçen topu farketmedi mesela :) Bu söylediklerin bence bir kaleci hakkında karara varmak için yeterli değil.Gökhan'ı Altay forması ile 3 maçta izledim,ikisinde mükemmel,birinde iyiydi.Yusuf Soysal'ı çoğu kişi beğenmez belki ama Atletico'dan 4 gol birinde 5 gol birinde yediği maçlarda çok beğendim mesela.yapılması gereken herşeyi yaptı,önündeki savunmada iş yoktu o ayrı.ilk müdahelelerin hepsi başarılıydı dönen toplar gol oldu.

y_d_yazici
16.05.2010, 21:42
kaleci konusu bence çok farklı bir durum. genç kalecilerden birini mutlaka kazanmak lazım eğer gökhan veya yusufu as kaleci yapabilirsek en az 12-13 yıl sıkıntı olmaz. kaleciye birazda sabretmek gerek mesela volkan demirel ilk başlarda çokmu iyiydi ama zamanla ligin en iyi kalecilerinden gösteriliyor. bence genç birine biraz sabretmeliyiz çünkü hadi sülo oynasın oynasın 1 yıl daha oynasın sonra yine yeni birini bulmaya çalışacağız. bu iş şimdiden olmalı diye düşünüyorum.

EaGLe
16.05.2010, 21:44
____________Cenk Gönen___________
Hakan ASLANTAŞ___AYDIN___Eren______Çağlar BİRİNCİ

________________Jediknak____?????????

____Cangele____________Moritz_____________Tita(İbr ahim akın)

______________Makukula(necati)

Muratt
16.05.2010, 22:55
Giden gider kalan sağllar bizimdir :)

gaziköylü0038
16.05.2010, 22:55
kalıcı olan kayserispordur giden gider

mmd
17.05.2010, 00:38
Çekirdekçi, oturan taraftar gitsin en başta tabii...

FANATİK38
17.05.2010, 10:08
Yıllardır taraftarı hayal kırıklığı yaşatmada üstüne olmayan yönetim gitsin zaten gerisi önemli degil mantalite değişsin pırıl gençler diye diye ömrümüzü yediler.Bakın Bursaya adamlar nasıl şampiyon oldu bizim işe yaramaz dediğimiz adamlarla.

baha38
17.05.2010, 10:55
ruhsuz,odun gibi sahaya çıkan,yıllardır torpille kayserispor forması giyenler gönderilsin,

EaGLe
17.05.2010, 14:40
Takımın iskeleti bozulursa çökebilir.:)

Sergio_Aguero
17.05.2010, 15:46
Takımı baştan kurmak gerek bence

huso.38
17.05.2010, 17:01
Takımın iskeleti bozulursa çökebilir.:)

takimda iskelet kaldimi her macta gelen giden 2 gol atti bize azi yok cogu var bu takimla seneye baslarsak halimiz sivastan kötü olur

LiDeR
17.05.2010, 17:13
Bence öncelikle kalecimiz Süleymano gönderilmeli..Yerine Trabzonspordan Onur alınabilir ama 2. kalecimiz Gökhan da iyi

EaGLe
17.05.2010, 17:18
Bence öncelikle kalecimiz Süleymano gönderilmeli..Yerine Trabzonspordan Onur alınabilir ama 2. kalecimiz Gökhan da iyi
Onurmu alınabilir:D
Bursaspor nerdeyse Onur ile şampiyon oldu. Adamı Sevilla,Villareal izlemeye geliyor.Trabzondan bizimkiler oyuncu almaz yada alamaz.

LiDeR
17.05.2010, 17:20
Onurmu alınabilir:D
Bursaspor nerdeyse Onur ile şampiyon oldu. Adamı Sevilla,Villareal izlemeye geliyor.Trabzondan bizimkiler oyuncu almaz yada alamaz.
O kadar iş adamımız var birazcık yardım ile alınır :p

EaGLe
17.05.2010, 17:25
O kadar iş adamımız var birazcık yardım ile alınır :p
O kadar iş adamımız var. Adam akıllı maça gelmez.Destek vermez.Oyuncuların ismini daha diyemez.Hadi maddi desteği bırak manevi destek vermez.:w00t2:

LiDeR
17.05.2010, 17:29
O kadar iş adamımız var. Adam akıllı maça gelmez.Destek vermez.Oyuncuların ismini daha diyemez.Hadi maddi desteği bırak manevi destek vermez.:w00t2:
Öyle deme bu işlerin arkasından neler dönüyordur Allah bilir :)

Emreg38
17.05.2010, 23:54
Öyle deme bu işlerin arkasından neler dönüyordur Allah bilir :)

İsim yapmak isteyen biseyler yapar sonra
basına açıklar bu kadar baska iş adamı desteği olmaz

38AhmetK.K
18.05.2010, 00:11
İsim yapmak isteyen biseyler yapar sonra
basına açıklar bu kadar baska iş adamı desteği olmaz
aynen katiliyorum
adamlar 2 liraya bin tane bilet alir reklam yapar
10-20 lirayken kilini kipirdatmazlar
o 2 liraya biletler öylede böylede satilacakti zaten

liberty
18.05.2010, 00:23
stadyum kalsın , seyirci gitsin
şehri havaya sokamayanlar gitsin , şehre hava gelsin

şimdi vasat olanlar gitsin diyenler gitsin , kimin gitmesi gerekiyorsa gider zaten böyle bir konu belki ileride parlayacak olan futbolcuları köreltir burda gitsin demekle göndermezler bu tarz fayda değil zarar getirir diyenler gelsin

Emreg38
18.05.2010, 01:42
stadyum kalsın , seyirci gitsin
şehri havaya sokamayanlar gitsin , şehre hava gelsin

şimdi vasat olanlar gitsin diyenler gitsin , kimin gitmesi gerekiyorsa gider zaten böyle bir konu belki ileride parlayacak olan futbolcuları köreltir burda gitsin demekle göndermezler bu tarz fayda değil zarar getirir diyenler gelsin

Sana bir sorum var bir oyuncu 4 sene yarar sağlamayacak ilk parlamada satıp gidecekse durdurmanın anlamı ne?,
Geldiği anda parlayan ve satmayanlar bizi kurtarıyor idğerleri parlayıp satıyor
Örn:İlhan parlak sattı Ergün teber sattı vs vs vs

Cilginlar_38
18.05.2010, 03:01
Sülo, Serdar, Aydin, Hakan, Eren, Meren, Abdullah, Furkan, Cangele, Makukula kalsin, gerisini gönder gitsin.

3838
18.05.2010, 10:59
Bende gidim mi :D

Emreg38
18.05.2010, 11:46
Bende gidim mi :D

Emir geldi gidecez artık:p:p

liberty
18.05.2010, 18:53
Sana bir sorum var bir oyuncu 4 sene yarar sağlamayacak ilk parlamada satıp gidecekse durdurmanın anlamı ne?,
Geldiği anda parlayan ve satmayanlar bizi kurtarıyor idğerleri parlayıp satıyor
Örn:İlhan parlak sattı Ergün teber sattı vs vs vs
teşbihte hata olmaz o satanlar için geçerli sözüm eşşeğini sağlam kazığa bağlamazsan olacağı budur

Peşindeyiz
18.05.2010, 19:49
Hakan konusunda yanılıyorlar. Diğerleri bence de gitsin

+

Suleymanou'da gönderilsin.

Muratt
18.05.2010, 20:02
Hakan konusunda yanılıyorlar. Diğerleri bence de gitsin

+

Suleymanou'da gönderilsin.

Hakan konusunda yanılan kim?? Gitmeyecek mi yani bunu mu ifade etmek istiyorsun??

Emreg38
18.05.2010, 20:07
Hakan konusunda yanılan kim?? Gitmeyecek mi yani bunu mu ifade etmek istiyorsun??

Gitmemeli diyo anladığım kadarıyla
Yönetim yanılıyor eğer gönderecekse

Aykut38
18.05.2010, 21:45
gidecekler: 1.Kayserispor yönetimi , 2.Tolli (zaten gitti), 3.Sülo (yaşlandı), 4.(Saido), 5.M.eren

Gelecekler: 1.Şampiyonluğa inan ve taraftarı dinleyen bir yönetim, 2.iyi bir teknik direktör, 3.K.Hasagiç (Alınabilirse güzel olur), 4.Oyun kurucu, 5.defans'a takviye, 6.Maku giderse yerine iyi ve deneyimli bir forvet, 7.GENÇ VE DİNAMİK BİR TARAFTAR

12.Adam
18.05.2010, 22:33
İşini hor bakan, ahlaksızca hareket eden, uçkuruna düşkün topçular gitsin....

Gönlümden Bülent Bölükbaşı bu takıma bi şekilde tekrar geri dönsün diyor....(antrenör, menejer, vs olarak.) Bülent zamanında çok iyi abilik yaptı takıma. Onun zamanında birliktelik vardı topçular arasında....ahlaksızlık bu kadar açıkça yapılamazdı.