PDA

Tam Sürümü Gör : Şampiyon Bursaspor .

BÖRTECINE 38
16.05.2010, 23:59
Heyecan fırtınasın sona erdi, Süper Lig'de şampiyon belirlendi! Fenerbahçe son hafa Trabzonspor engeline takıldı, Bursaspor ilk kez mutlu sona uzandı.. Beşiktaş'ı 2-1 yenen Timsah, 26 yıl sonra şampiyonluğu Anadolu'ya taşımayı başardı..

NOTLAR.. NOTLAR.. NOTLAR-
Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'nin bir puan gerisinde ikinci sırada yer alan ve şampiyonluk adayı Bursaspor'un Beşiktaş ile oynadığı ve ''final'' niteliği taşıyan maça, yeşil-beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Takımlarının şampiyon olacağına inanan Bursaspor taraftarları, kutlamalar sabah saatlerinden itibaren başladı. Yeşil-beyazlı forma ve bayraklarla maçtan saatler önce Heykel, Altıparmak ve Kültürpark gibi kentin merkezi yerlerinde toplanan kadınlı-erkekli taraftarlar, yaya olarak Bursa Atatürk Stadı'na gelmeye başladı.

Bursa Atatürk Stadı'nın kapıları, bu önemli karşılaşma için maçtan 3 saat önce açıldı. Statta yerini alan yeşil-beyazlı taraftarlar, stat hoparlörlerinden çalınan neşeli ve hareketli şarkılara alkışlarla tempo tutarak eşlik etti. Taraftarlar, zaman zaman stat içinde çalınan müziğin durdurulmasını isteyip, kendilerinin bestelediği ''Şampiyonlar Ligi'' tezahüratını söylemeyi ihmal etmedi.

Taraftarların büyük bir çoğunluğunun maça, yeşil-beyazlı forma ve ''bonus'' diye tabir edilen yeşil renkte kabarık perukla geldikleri gözlendi. Bayanların Bursaspor maçlarına artan ilgisi bu maçta da dikkatlerden kaçmadı. Tüm tribünlerde çok sayıda bayan taraftarın yer aldığı görüldü. Stat, taraftarlarca bir gün önce yeşil-beyazlı kurdele, balon ve bayraklarla süslenirken, sabah etkili olan lodosun 10 metreye 6 metre ebatlarında olan bir pankartı yırtması, moralleri biraz bozdu. Bursaspor Kulübü tarafından yaptırılan üzerinde yeşil-beyazlı kulübün logosunun bulunduğu pankart, orta yuvarlağa serildi. Pankart, tribünler tarafından uzun süre alkışlandı. Taraftarlar pankartlarda kendilerine de atıfta bulunmayı ihmal etmedi. Teksas taraftar grubunun bulunduğu kapalı kale arkası tribünün çatısında ''İşte taraftar işte şampiyon'' yazılı pankart bulunduğu görüldü.

-COŞKULU KARŞILAMA-
Bursasporlu taraftarlar, yeşil-beyazlı futbolculara ise stada çıkarken coşkulu bir karşılaşma yaptı. Isınmak için sahaya ''Gözlerimizi koruyalım. Göz Vakfı'' yazılı pankartla çıkan Bursasporlu futbolcuları taraftarlar, ''Şampiyon'' tezahüratlarıyla karşıladı.

Taraftarlar, tüm futbolcuları tribünlere çağırıp ''yumruk şov'' yaptırırken, en büyük ilgiyi kaptan Ömer Erdoğan gördü. Sezon başında Beşiktaş'tan transfer edilen Ali Tandoğan da taraftardan büyük alkış aldı. Kaleci Ivankov da taraftarların yoğun istediği üzerine sahanın ortasına giderek, ''3'lü'' çektirdi.

-BEŞİKTAŞ'A SIKI GÜVENLİK-
Beşiktaş kafilesi Bursa Atatürk Stadı'na adeta güvenlik çemberi altında getirildi. Maç için Bursa'ya tam kadro gelen siyah-beyazlı yöneticiler de stada futbol takımıyla aynı anda geldi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve diğer yöneticiler, karşılaşmayı şeref tribününden izlediler.

Beşiktaşlı futbolcuların saha zeminini kontrol için tünelde görünmeleriyle statta büyük bir uğultu koptu. Siyah-beyazlı futbolcuları ıslıkla protesto eden Bursaspor taraftarlar, son yıllardaki her Beşiktaş maçında olduğu gibi ''tekbir'' getirmeyi de ihmal etmedi.

Bursasporlu taraftarlar, ''Cehenneme hoş geldin Beşiktaş'' tezahüratı yaptı. Zaman zaman bazı grupların küfürlü tezahüratları, diğer tribünlerce ıslıklarla protesto edildi.

-2 BİN 500 GÜVENLİK ELEMANI GÖREV ALDI-
Bursaspor-Beşiktaş karşılaşması için Bursa Emniyet Müdürlüğü adeta alarma geçti. Zorlu karşılaşma için stat içi ve çevresinde bini çevik kuvvet olmak üzere, 2 bin polis ve 500 kadar da özel güvenlik elemanı görev aldı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nce izinler kaldırılırken, maç öncesi, sırası ve sonrası için de özellikle merkezi yerlerde olası olumsuzluklara karşı polis hazır halde bekledi.

-İLGİNÇ PANKARTLAR-
Bursaspor'un Beşiktaş ile oynadığı maç öncesi, yeşil-beyazlı taraftarlar tribünlerde birbirinden ilginç pankartlar açtı.

Özellikle ''Teksas'' taraftar grubunun bulunduğu kapalı kale arkası tribününde açılan 4 pankart, tüm taraftarlarca uzun süre alkışlandı.
''Öyle mutluyuz ki bu sene şampiyonluğun canı cehenneme'', Ertuğrul Sağlam'ın at üzerinde Fatih Sultan Mehmet, Bursasporlu futbolcuların da yeniçeri olarak resmedildiği ''Bekle bizi Avrupa, helal olsun çocuklar'', ''Seni şampiyon olasın diye sevmedim'' ve ''Şampiyonluk güzel ve masum demek; tıpkı annem gibi'' yazılı pankartlar büyük alkış aldı. Bu sırada tribünlerden ''Teslim ol İstanbul'' tezahüratları yükseldi.

Maraton tribünde de sarı-kırmızı, sarı-lacivert, siyah-beyaz ve bordo-mavi renklerde, ''Kupalara tapsaydık Bursasporlu olmazdık'', Bursa'daki tüm ilçelerin isminin yazılı olduğu, sonunda da ''Şükranlarımızı borç biliyoruz'' yazılı pankart yer aldı.

Maç öncesi kapalı kale arkası tribünde dev boyutlarda Bursaspor bayrağı asılırken, açık kale arkası bölümde, iki aydınlatma direğine de Bursaspor bayrağı asıldığı gözlendi.

-FUTBOLCULARDAN GALİBİYET SÖZÜ-
Bursasporlu futbolcular maç öncesi aralarında galibiyet sözü verdi. Açılış töreninin ardından yedek kulübesinin önünde toplanan futbolcular, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve yedek futbolcularla birlikte daire oluşturup ''Galibiyet yemini'' etti.

-SAĞLAM'DAN HOŞ GELDİN-
Ertuğrul Sağlam, seremoni öncesi Beşiktaş'ın bulunduğu yedek kulübesine giderek, Mustafa Denizli'ye ''Hoş geldin'' deyip, başarılar diledi.

Başta kaleci Rüştü olmak üzere Beşiktaşlı futbolcular da Ertuğrul Sağlam ile maç öncesi hasret giderdi.

-BEŞİKTAŞ'TA 10 EKSİK-
Beşiktaş Bursa'daki zorlu karşılaşmaya 10 önemli futbolcusundan yoksun çıktı.

Bursa'ya 16 futbolcuyla gelen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Mustafa Denizli, genç Necip Uysal'a ilk 11'de şans verdi.

-BURSASPOR'DA 4 EKSİK-
Bursaspor da bu karşılaşmaya önemli oyuncularından yoksun çıktı.
Kart cezalısı Volkan Şen ile sezon başında Beşiktaş'tan kiralanan Zapotocny, iki kulüp arasında yapılan anlaşma gereği bugünkü maçta forma giyemedi. Hafta içinde yapılan antrenmanda sakatlanan Hüseyin Çimşir ve Kirita da 18 kişilik kadroda yer almadı.

-VE MAÇ-

-BURSASPOR: 2 - BEŞİKTAŞ: 0

Stat
Atatürk

Hakemler
Cüneyt Çakır xxx, Tarık Ongun xxx, Muhittin Gürses xxx

Bursaspor
Ivankov xxx, Ömer xxx, İbrahim xxx, Mustafa xxx, Ali xxx, Bekir Ozan xxx (Dk.90 artı 2 Tuna?), Ergiç xxx, Ozan İpek xxx, Batalla xxx (Dk. 82 Eren xxx), Turgay xxx, Sercan xxx (Dk. 70 İsmail xxx)

Beşiktaş
Rüştü xx, Sivok xx, İbrahim Toraman x, İbrahim Üzülmez xx (Dk. 61 Uğur xx), İsmail xx, Necip xxx, Fink xx (Dk. 74 Cumali xx), Ernst xx, Tello xx, Nihat x, Nobre x

Goller
Dk. 32 Batalla, Dk. 44 Ali (Bursaspor), Dk. 88 Uğur (Beşiktaş)

Sarı kartlar
Dk. 40 Bekir Ozan (Bursaspor), Dk. 26 Necip, Dk. 64 Fink (Beşiktaş)

::MAÇTAN DAKİKALAR:
7. dakikada sol kanattan kazanılan serbest vuruşu, Ali kullandı. Ali'nin ortasında ceza sahası içindeki Sercan'ın kafa vuruşunda top, kaleci Rüştü'de kaldı.

11. dakikada sağ kanattan kazanılan serbest atışta Ali'nin ceza sahasına sert ortasını, kaleci Rüştü çift yumrukla uzaklaştırdı.

12. dakikada sol kanattan kazanılan serbest atışta Nihat, topu ceza sahası içine ortaladı. Nobre'nin kafa vuruşunda top, farklı biçimde auta çıktı.

13. dakikada Bursaspor yarı sahasının ortasında topla buluşan Nobre, sağ kanattan içeri hareketlenen Nihat'ın önüne derinlemesine pas attı. Kaleci Ivankov, zamanında kalesinden çıkıp, topa Nihat'tan önce sahip olarak, mutlak tehlikeyi önledi.

14. dakikada Nobre'nin ortasında sol kanatta ceza sahası köşesinde bekleyen Tello, top yere düşmeden gelişine vurdu. Defanstan seken top, kaleci Ivankov'da kaldı.

22. dakikada Bursaspor atağında sağ kanattan hareketlenen Ergiç, topu arka direğe doğru ortaladı. Pozisyonu iyi takip eden Ozan İpek'in yatarak vuruşunda kaleye giden topu Sivok son anda kafayla kornere gönderdi.

24. dakikada Bursaspor tribünleri adeta karnaval yerine döndü. İstanbul'daki Fenerbahçe-Trabzonspor maçında Trabzonspor'un durumu 1-1 yapan golünün duyulmasının ardından yeşil-beyazlı tribünler büyük coşku yaşadı.

26. dakikada Bursaspor'un kazandığı serbest atışı kullanan Ali topu arka direğe doğru ortaladı. O bölgeye iyi hamle yapan İbrahim'in kafa vuruşunda top kaleci Rüştü'de kaldı.

32. dakikada Bursaspor aradığı golü buldu. Beşiktaş'ta hatalı geri pası iyi değerlendiren Sercan, Rüştü'den önce sahip olduğu topu bekletmeden penaltı noktasına doğru hareketlendiğini gördüğü Batalla'nın önüne doğru attı. Arjantinli futbolcu plase bir vuruşla topu filelere gönderdi.

44. dakikada sağ kanattan bindirme yapan Ali'nin ceza sahası içine sert ortası, İbrahim Toraman'ın müdahalesine rağmen kaleci Rüştü'nün sağından ağlarla buluştu: 2-0

Maçın ilk yarısı, yeşil-beyazlıların 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

50. dakikada Bursaspor yarı sahasından kazanılan serbest vuruşu, Tello kullandı. Tello'nun ortasında ceza sahası içinde bekleyen Sivok'un kafasında top, kaleci Ivankov'da kaldı.

52. dakikada sağ kanattan hareketlenen Sercan, topu ceza sahası içine ortaladı. Batalla'nın kafa vuruşunda top, üstten az farkla auta çıktı.

60. dakikada sol kanattan hareketlenen Ozan İpek'in ceza sahası içine yerden sert ortasında Sercan, topu bekletmeden kaleye gönderdi. İyi yer tutan kaleci Rüştü, topu tokatlayarak uzaklaştırdı.

69. dakikada Ergiç'in düşürülmesiyle kazanılan serbest atışı Batalla, direkt kaleye gönderdi. Meşin yuvarlak, üstten az farkla auta çıktı.

71. dakikada gelişen Bursaspor kontratağında Ergiç, sağ kanattan ceza sahasına hareketlenen İsmail'i gördü. Kaleci Rüştü, zamanında kalesinden çıkarak ceza sahası önünde kafayla topu uzaklaştırdı.

77. dakikada Cumali'nin ceza sahası içine yerden sert ortasında top direkt kaleye gitti. Kaleci Ivankov, topu güçlükle kornere çeldi.

79. dakikada Tello'nun pasıyla sol kanatta Bursaspor yarı sahasında topla buluşan İsmail'in sert şutu, kaleci Ivankov'un müdahalesiyle kornere çıktı.

88. dakikada sol kanattan ceza sahası içine giren Necip, topu kale önüne ortaladı. Uğur'un kafayla tamamladığı top ağlarla buluştu: 2-1

Maç, Bursaspor'un 2-1 üstünlüğüyle bitti.

Yeşil-beyazlı teknik heyet ve futbolcular maçın ardından Fenerbahçe-Trabzonspor maçının sonucunu bekledi. Maçın 1-1 bittiği haberinin ulaşması üzerine Bursa Atatürk Stadı'nda büyük bir sevinç yaşandı
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62675F61665F636162615163616B66656B6169ABA9809766.j pg (http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/galeri/3257/2.html#galeri)

RooT
17.05.2010, 00:01
Tebrikler Bursaspor,Tebrikler Ertuğrul Sağlam!

BÖRTECINE 38
17.05.2010, 00:03
HELALL BURSASPOR ,HELALL ERTUGRUL SAGLAM ,SONUNDA BIZANSIN SALTANATI BIRKEZ DAHA YIKILDI ARKASI GELIR INSAALLAH , BUGÜNLERI GÖRDÜMYA ÖLSEMDE GAM YEMEM ARTIK , COK INANMISTIK ANADOLU TARAFTARLARI OLARAK BUSENE SAMPIYONLUGA INANCIMIZ BOSUNA GITMEDI YILLARDIR ANADOLUNUN GÜLMEYEN YÜZÜ GÜLDÜ BUGÜN BIZI SEVINCE BOGAN SAMPIYON BURSASPOR´U TEBRIK EDER BASARISININ DEVAMINI DILERIM
http://www.ajansspor.com/forum/smileys/smiley32.gifhttp://www.ajansspor.com/forum/smileys/smiley32.gifhttp://www.ajansspor.com/forum/smileys/smiley32.gifhttp://www.ajansspor.com/forum/smileys/smiley32.gifhttp://www.ajansspor.com/forum/smileys/smiley32.gifhttp://www.ajansspor.com/forum/smileys/smiley32.gifhttp://www.ajansspor.com/forum/smileys/smiley32.gifhttp://www.ajansspor.com/forum/smileys/smiley32.gifhttp://www.ajansspor.com/forum/smileys/smiley32.gifhttp://www.ajansspor.com/forum/smileys/smiley32.gifhttp://www.ajansspor.com/forum/smileys/smiley32.gifhttp://www.ajansspor.com/forum/smileys/smiley32.gif

ademdolgun
17.05.2010, 00:07
TEBRIKLER BURSASPOR DARISI KAYSERISPORUMA INSALLAH VE BU BASARI ANADOLUNUN GÖZÜNÜ ACAR ARTIK INSALLAH

Peşindeyiz
17.05.2010, 00:08
Helal olsun, can-ı gönülden kutluyorum Bursaspor'u.

Yönetimin hedefi seneye yine ilk 5 ise bence hiç üstelemesinler, ha 5. olmuşuz ha 2. ligte oynamışız. Benim için bir farkı yok.

Öyle bir düşünceleri varsa değiştirsinler, değiştirmezlerse değişsinler.

Muratt
17.05.2010, 00:10
Tebrik ediyorum. Darısı başımıza. BU sevinci yaşamayı hakediyoruz...

RSA
17.05.2010, 00:10
Bizim acimizdan kötü oldu ama yinede tebrik etmek lazim tabii ki.
Biraz sanslari ile biraz belesten gelen puanlarla birazda fb nin enayiligi ile biraz bjk nin kiyagi ile sampiyon oldular. ama herseye ragmen hak ettiler sampiyonlugu
rakipler 4 üdü artik 5 oldu........................

38AhmetK.K
17.05.2010, 00:13
helal sana bursaspor bugün anadolu sevindi

KyS_ToTTi
17.05.2010, 00:18
Tebrikler Bursaspor darısı inşallah KAYSERİSPORUMUN başına

12.Adam
17.05.2010, 00:20
Herşey inanmakla başlar...

Bizimkiler Anadoludan şampiyon hayal diyorlardı...

Şayet şampiyonluğa oynayacak takım kuramazlarsa, bıraksınlar bu işi.....En azından o hedefle yola çıkalım....hacca giden karınca misali...ulaşırız yada ulaşamayız....

Liderken 8.cilik hedefleyen hocalarla bu iş olmaz.

Şotayla da olmaz.

Bu kafayla hurmayla da olmaz.

Önce kafa ve zihniyet değişmeli....Demek ki, Anadoludan şampiyon çıkarmış....herşey parayla olmuyormuş değil mi, Mr Hurma...

chefchemiker
17.05.2010, 00:25
Tebrik etmek lazim,
eger Ertugrul Saglami, besiktastan ayrildiktan sonra, tollinin yerine bizim takimin basina getirselerdi, simdi tebrikleri biz kabul ediyor olurduk.

Tebrikler Ertugrul Saglam,
Tebrikler Bursaspor

dr38
17.05.2010, 00:38
tebrik ediyorum çok sevindim.bugün özentiler üzüldü memleketinin takımını tutanlar sevindi.ilk 5 in esprisinin kalmadığını anlarız umarım...

Emreg38
17.05.2010, 00:40
Tebrikler
Darısı basımıza

gaziköylü0038
17.05.2010, 00:47
tebrikler başka yoruma gerek yok

sevdali_sehit
17.05.2010, 00:56
tebriklr bursa keskem biz sampiyon olaydik en cok uzuldugum nokta besinci buyuk bursa oldu bundan sonra sampiyon olsak bursanin sampiyonlugu gibi olmayacak sanirim

bundan sonra ilk bes sacmaligi yok hedef ya sampiyonluk ya sampiyonluk olmali

Kapadokyalı
17.05.2010, 00:58
tebrikler,helal olsun.Turgay Bahadır geçen sene burada Kayserispor ile kupa almıştım deyince ne kadar küfür biliyosam hepsini yolladım bizim yöneticilere

gaziköylü0038
17.05.2010, 01:15
tebrikler,helal olsun.Turgay Bahadır geçen sene burada Kayserispor ile kupa almıştım deyince ne kadar küfür biliyosam hepsini yolladım bizim yöneticilere

turgayı kendine kazma diyenlere en güzel cevabı verdi

huso.38
17.05.2010, 01:19
40 milyon euro alacaklar bursa bunu iyi degerlendirirse artik ilk5 den asagi düsmez darisi bize

oktay38
17.05.2010, 01:24
Özellikle Turgay'ı tebrik ediyorum burada ki futbol dahilerine öyle bir ders verdi ki.

Ambro38
17.05.2010, 01:25
Anadoludan Sampiyon cikmaz diyen devekusu misali kafasini topraga sokanlara bir tokattir bu. Bursa haketti sampiyonlugu biz bu kafayla gidersek daha cok digerlerini tebrik ederiz. Helal olsun Bursa bizim yapamadigimizi siz yaptiniz ama felsefe ayni oldugu icin tebrikler.
Tolunay: Anadoludan sampiyon cikmaz derdi 5. iken 8. ligin hedefini koydu iste aradaki fark :(
Ertugrul bizi satti gitti ama adam hedefim günes iskalarsam yildizlari vururum dedi günesi vurdu...

Metrajzede
17.05.2010, 01:34
Bursasporun bu şampiyonluğu tarihe altın harflerle düşecektir
Kimse bu başarının hala farkında deil.Heralde bikaç gün bu şaşkınlık sürecek ve bu rüyadan uyandıktan sonra ne kadar büyük bi iş başardıklarının farkına yeni yeni varacaklardır
Bu şampiyonluk Analarının ak sütü gibi helaldir.Bu başarının önünde eğilmek kalıo bizede
Bizde artık oturup düşünmeliyiz.Anadoluda şampiyonluğa en yakın il KAYSERİ denilirken adamlar ikinci ligten gelip şampiyon oldular.Keza 2 nci ligten gelen Sivas 2 sene çok zorladı ama yıkamadı.
Başta ERTUĞRUL SAĞLAMI,futbolcuları,yöneticileri ve BURSASPOR taraftarlarını tebrik ediyor ve onların mutluluğuna bi nebzede olsa ortak olduğumu söylemek istiyorum

Sniper38
17.05.2010, 01:42
40 milyon euro alacaklar bursa bunu iyi degerlendirirse artik ilk5 den asagi düsmez darisi bize

40 Milyon Euro degil, 40 Milyon Lira!

baha38
17.05.2010, 01:46
tebrikler,,imrenmemek elde degil,,,,ligin 17. haftasına biz lider girdik,rakip düşmemeye oynayan antalya,,34. hafta ise antalya ile altlı üstlü ligi bitirdik,,,,,yönetim hedefi belirler bi klübde,demekki yönetim istemedi kafaya oynamayı,beklentileri yükseltmek istemedi,devre arasında alınan oyunculardan da belli oluyor,tolunay da ne kadar suç varsa,daha fazlası yönetimde dir bence.

Samil38
17.05.2010, 01:51
Ilk biz olalim isterdim, ama bursa yi kutluyorum.

Iste yok efendim oyuncularimiza sovmusler, hiçstanbul takimlari her deplasmanda sovuyor onda ozel bise yok. Ertugrul Saglam cok iyi bi hoca degil ama çok iyi bi insan temiz kalpli ve bu yuzden oyunculari onun icin olume gider.

Helal olsun sana Ertugrul Saglam. Zaten en cok sana yakisirdi Anadolu dan ilk sampiyonu cikarmak.

avni38
17.05.2010, 03:00
http://www.youtube.com/watch?v=Mkxxb1BD5vM
sampiyon olduklarini zanediyorlar :gulme::gulme::thinking:

Cilginlar_38
17.05.2010, 04:17
Özellikle Turgay'ı tebrik ediyorum burada ki futbol dahilerine öyle bir ders verdi ki.

aynen, zaten burda herkes tolunay'danda ertugruldanda, hurmadanda cok biliyorlar futbolu.

haso
17.05.2010, 04:21
adam gibi adam ertugrul saglam
sözde degil gercekten adam gibi adam
başarıda başarıyı futbolculara ait dedi,şampiyonlukta benim payım en azdır ,başarı taraftar ve futbolcularındır dedi
kötü giderken,bize yenildigi maçta ve bazı maçlarda hata benim dedi
bazıları ise 1 galibiyette gazete manşetleriyle ben motive ettim diye övünüyordu,kötü gidince oyuncuları taraftarın önüne attı
takke düştü kel göründü
adamlıkta,hocalıkta belli oldu
TEBRİKLER BURSA

ibrahim1299
17.05.2010, 04:41
Tebrikler Bursaspor...Tebrikler Ertuğrul hocam...Adam gibi adamsın...

TALAS38
17.05.2010, 05:37
Yönetimin hasekinin hurmanın bundan ders çıkarması lazım Kayserisporun şampiyon olması lazımken Bursa oldu diye.
Artık bir hedef koyun da bize de yaşatın şu duyguyu adam gibi transferlerle adam gibi futbolla zirveyi alalım.

Muzaffer
17.05.2010, 09:53
Bursa işleri karıştırdı şimdi.
Ne güzel ilk 8 hyedefi ve sürekli "genç yetenek" geliştirme, futbola kazandırma mantığı olan bi takımdık.
taraftarı tribünden soğutan,iki-üç kişi bağıorsa yerinize oturun diyen bir emniyet...
Bakalım seneye neler olaca?
Ne gibi adımlar atılacak.
Hedef büyütürüz oda ilk 5 olur :)

DeDe
17.05.2010, 10:18
Ne güzel ilk 8 hyedefi ve sürekli "genç yetenek" geliştirme, futbola kazandırma mantığı olan bi takımdık.
taraftarı tribünden soğutan,iki-üç kişi bağıorsa yerinize oturun diyen bir emniyet...

:gulme: :D

Bu yorumuna katılmamak elde değil.

Valentino
17.05.2010, 11:35
2009 - 2010 Türkcell Süper Ligini lider tamamlayan Bursaspor'un Değerli; Yöneticilerini, Teknik Direktörü Ertuğrul SAĞLAM'I, Antranörlerini ve Bursaspor taraftarlarını gönülden tebrik eder gelecek sezonda da başarlarılarının devamını dileriz.

Saygılarımızla
Kayserispor

http://www.kayserispor.org.tr/tur/hdetay.asp?id=815

Emreg38
17.05.2010, 14:12

yapma Önce ilk 7 sonra 6
Direk ilk5 ağır gelir bize

ali38_38
17.05.2010, 15:26
Helal olsun ertuğrul sağlam işte adam gibi adam bursanın futbolcuları bizden kat katmı iyi ? hoca farkı beyler bu adam herşeyi hakediyor

EaGLe
17.05.2010, 15:27
Adam gibi adam Ertuğrul SAĞLAM

EaGLe
17.05.2010, 15:28
Adam gibi adam Ertuğrul SAĞLAM Türkiyenin en iyisi oldunu gösterdi.Bursaspor taraftarlarını her ne kadar sevmesemde tebrik ediyorum..
Tüccar kafalı yöneticilerimiz umarım utanmıştır.

alayina38
17.05.2010, 19:12
vay be helal yönetim ciksin gene ilk 5 desin artik ilk 5 hikaye uyuma yönetim uyuma ilk 5 dicekseniz hepiniz istifa edin dün yorumculari dinledim cogu Kayseride yapmasi lazim bunu diyorlar potansiyel var diyorlar uyumayin stad tesis sehir hersey var

uniks
17.05.2010, 19:44
Hep söylüyorum bambaşka bir adam Ertuğrul hoca şu yeni stadta inanın öyle bir hocayla oynasak çok daha başarılı olurduk yeri geldi eleştirdiler yeri geldi olmadık şeyler söylediler ama o tutupta "anadoludan şampiyon çıkacak yalanına kimse inanmasın" demedi aksine inandı başardı azimle hedefe ulaştı analarının ak sütü gibi helal olsun bu şampiyonluk tebrikler Bursaspor.

38AhmetK.K
17.05.2010, 19:47
Turgay hala gözümde kazma Turgay
barcelonayada gitse benim gözümde degismeyecek :D

omer633
17.05.2010, 20:19
dün gece anadolu sevdalılarına büyük sevin yaşatan bursaya teşekürler şu ömrü hayatımda ilk defa istanbula kupa gitmedigini gördüm ya ölüm bile vız gelir artık tebrikler şenol hoca teşekürler ertugrul saglam anadoludan şampiyon çıkartmazlar diyen bir hoca vardı onada kapak olsun aldıgı paralar zehri zıkkım olsun bakalım bir daha süper ligte takım yönetebilecekmisin şimdi sıra haseki ve yönetimimizde bursa oldu biz neden olmayalım süper ligte şehriyle sanayisiyle ekonomisiyle bursadan sonra anadolu takımları içinde şampiyon olma ihtimali en fazla olan il biziz ama bizim yönetimimizde iş adamımızda onursal başkanımızda reklam peşinde koşarlar ya çekin elinizi takımdan yada adam gibi destek olun takımımıza tebrikler bursa

12.Adam
17.05.2010, 20:33
adam gibi adam ertugrul saglam
sözde degil gercekten adam gibi adam
başarıda başarıyı futbolculara ait dedi,şampiyonlukta benim payım en azdır ,başarı taraftar ve futbolcularındır dedi
kötü giderken,bize yenildigi maçta ve bazı maçlarda hata benim dedi
bazıları ise 1 galibiyette gazete manşetleriyle ben motive ettim diye övünüyordu,kötü gidince oyuncuları taraftarın önüne attı
takke düştü kel göründü
adamlıkta,hocalıkta belli oldu
TEBRİKLER BURSA

Kanal 38 deki çok bilmişler, Tolunay Ertuğruldan iyi hoca diyorlardı.

Tolunay başarılı diyip, pasta kesenlere....

Bu şampiyonluk kapak olsun....

12.Adam
17.05.2010, 20:38
Hurmanın kredisi gözümde tamamen bitmiştir...

Tolunay ile Kayserispor'un en güzel 3 yılını heba etti...yaptığı yanlış transferler de cabası....

Özhasekiye sesleniyorum.... "NEYLEYİM 33 BİN KİŞİLİK ARENAYI.....İÇİNDE OYNANAN KEPAZE OYUN OLDUKTAN SONRA"

38AhmetK.K
17.05.2010, 20:42
Hurmanın kredisi gözümde tamamen bitmiştir...

Tolunay ile Kayserispor'un en güzel 3 yılını heba etti...yaptığı yanlış transferler de cabası....

Özhasekiye sesleniyorum.... "NEYLEYİM 33 BİN KİŞİLİK ARENAYI.....İÇİNDE OYNANAN KEPAZE OYUN OLDUKTAN SONRA"
bu kulüp bugüne kadar bu noktalara kadar gelmisse bundaki en büyük etken süleyman hurmadir
asil adam gibi adam odur
kayserisporu hic bir plattformda ezdirmemistir
ve kayserispor forumunda süleyman humraya dil UZATTIRMAM!!!
hurma gelmeden önceki hallerimizi hatirlamak istermisin bilmiyorum
tabiki bazi seylerin degismesi gerekecek ancak bu yönetime baskiyla destekle olur
köstek ile degil

Metrajzede
17.05.2010, 20:46
Süleyman Hurma kulübümüz adına büyük kazançtır.Ertuğrul hoca bu yıl şampiyonluk yaşamışsa onun bu başarısında Hurmanında payı var
Süleyman Hurma benim gözümde mesleğinde daha olgunlaşamamış gibi
Sayın Hurma senin yerin yedek kulübesi deil.Hocam aylar öncesinden bırakacağını açıklamış iki senedir sezon ortasında hedefsiz kalmışken sen git hoca izle,oyuncu izle,kurumsallaşmak adına adımlar at.Hurma ii adam hoş adam ama tek ben oluyum dediği müddetçe bu durumdan öteye gidemez.Be adam yetişemiosun işte herşeye kendi ekibini kursana.Her işe sen bakmak zorunda deilsin !!!Kendi ekibimi kuracam desen (ekonomist,reklamcı,CEO) Mamur başkanın höt lan mı diecek ????

alayina38
17.05.2010, 20:59
dün gece anadolu sevdalılarına büyük sevin yaşatan bursaya teşekürler şu ömrü hayatımda ilk defa istanbula kupa gitmedigini gördüm ya ölüm bile vız gelir artık tebrikler şenol hoca teşekürler ertugrul saglam anadoludan şampiyon çıkartmazlar diyen bir hoca vardı onada kapak olsun aldıgı paralar zehri zıkkım olsun bakalım bir daha süper ligte takım yönetebilecekmisin şimdi sıra haseki ve yönetimimizde bursa oldu biz neden olmayalım süper ligte şehriyle sanayisiyle ekonomisiyle bursadan sonra anadolu takımları içinde şampiyon olma ihtimali en fazla olan il biziz ama bizim yönetimimizde iş adamımızda onursal başkanımızda reklam peşinde koşarlar ya çekin elinizi takımdan yada adam gibi destek olun takımımıza tebrikler bursa

kardes dogrusunda son 10yilda Kayserinin yanina sanayisiyle ekonomisiyle gelisimiyle kimse yaklasamaz bam baska bir sehirimiz var bunuda bilelim

12.Adam
17.05.2010, 20:59
38 Ahmet....

Bak kardeşim...dil uzattırmam demişsin...önce ne yapacaksın onu söyle..

Ben hurmayı severdim ve konuştuklarını mantıklı bulurdum....

Dün bursanın şampiyonluğu, hurmanın bütün söylediklerini anlamsız kılmıştır...demek ki, herşey parayla olmuyor ve anadoludan da şampiyon çıkabiliyor...

Bursanın menejeri var mı? Varsa adı ne? Bilen var mı????

Ama kayseri denince hep akla hurma geliyor....çok güzel reklam oluyor kayseri hurma için....

Neden hurma şotayı getiriyor? Şota yı hoca olarak getirmek, hurmadan başkasının aklına gelmezdi.....

Neden şota? Neden yine stajer?

Hangi hoca kayseride çalışmak istemez ki??? Hedefi olan, planlı programlı iyi bir hoca değil de neden şota?

Çünkü hurmanın dediğini yapacak bir hoca lazım....dişli biri olursa hurma nasıl reklam yapacak?

38AhmetK.K
17.05.2010, 21:05
Süleyman Hurma kulübümüz adına büyük kazançtır.Ertuğrul hoca bu yıl şampiyonluk yaşamışsa onun bu başarısında Hurmanında payı var
Süleyman Hurma benim gözümde mesleğinde daha olgunlaşamamış gibi
Sayın Hurma senin yerin yedek kulübesi deil.Hocam aylar öncesinden bırakacağını açıklamış iki senedir sezon ortasında hedefsiz kalmışken sen git hoca izle,oyuncu izle,kurumsallaşmak adına adımlar at.Hurma ii adam hoş adam ama tek ben oluyum dediği müddetçe bu durumdan öteye gidemez.Be adam yetişemiosun işte herşeye kendi ekibini kursana.Her işe sen bakmak zorunda deilsin !!!Kendi ekibimi kuracam desen (ekonomist,reklamcı,CEO) Mamur başkanın höt lan mı diecek ????
evet abi dediklerine katiliyorum hurma cok calisiyor cabaliyor fakat ben biliyorum ki kulüpten kendisine yeterince destek gelmiyor hersey hurmanin omuzlarina yikilmaya calisiliyor. Hurma herseye kosacagim derken kendisi hirpalaniyor adam iyi niyetli elinden gelenin en iyisini yapmaya calisiyor ama tek basina malesef bu kadar
kulüp böyle profseyonelce scoutlari genc oyuncu avcilarini bosa harcanacak para olarak görüyor ki bu da yanlis. Hurma bizim icin büyük kazanctir ve bizim suan süper ligde 5 sezondur ligin üst tarafinda bitiyorsak burda emegi en fazla olan kisilerin basinda geliyodur

38AhmetK.K
17.05.2010, 21:10
38 Ahmet....

Dün bursanın şampiyonluğu, hurmanın bütün söylediklerini anlamsız kılmıştır...demek ki, herşey parayla olmuyor ve anadoludan da şampiyon çıkabiliyor...

Ama kayseri denince hep akla hurma geliyor....çok güzel reklam oluyor kayseri hurma için....

Neden hurma şotayı getiriyor? Şota yı hoca olarak getirmek, hurmadan başkasının aklına gelmezdi.....

Hangi hoca kayseride çalışmak istemez ki??? Hedefi olan, planlı programlı iyi bir hoca değil de neden şota?

Çünkü hurmanın dediğini yapacak bir hoca lazım....dişli biri olursa hurma nasıl reklam yapacak?
Hurma ile görüslerimi yukardaki mesajda belirttim

Nedenmi shota? Shotadan daha iyi kim gelebilir suan kayseriye?
Forumun büyük bir bölümü shotanin gelisini desteklerken ve mantikli bulurken sen niye bu kadar elestiriyorsun? Suan Shotadan daha iyi gelecek bir kisi vardir kayseriye oda Abdullah Avcidir oda kulübüyle sözlesmesini uzatmistir.
Shotayi siz begenmiyorsunuzda o sanki kayseriye gelmek icin can mi atiyor saniyorsunuz? Evet belki Kayseri shota icin bir basamak olacaktir fakat shotanin genc edebiyatlari vs olmayacaktir burda basarili olup daha iyi yerlere gelmek isteyecektir kendisi ve basarili oldugu taktir en az 2-3 yil kayseride kalacaktir.

ayrica ne yapacagim konusunda forumda dil uzattirmam dediysem tehdit amacli degil yanlis burda sonucta hepimiz ayni sevda ugruna kosuyoruz ve hepimiz kayserisporluyuz sadece dil uzatanin cevabini verecegim amacli söyledim bu sözü

Peşindeyiz
17.05.2010, 21:18
38 Ahmet....

Çünki Kayseri'de Hurma'dan başka ne yazık ki 1 tane bile iş yapan yönetici yok.

LiDeR
17.05.2010, 21:33
Tebrikler ama biz önümüze bakalım..

volkan
17.05.2010, 22:19
Turgay istediğini ispatlasın taraftara çektiği hareketle gözümde bitmiştir.

Ambro38
17.05.2010, 22:31
Ertugrul Saglam ilk 5. oldugumuz sezonun ardindan intertotoyu alip o senede ligde firtinalar estirirken söyle bir kelime kullanmisti: Kayseriyle 2010 yilinda Anadoludan bir sampiyon cikar... Gel görki 2010da sampiyon Anadoludan cikti ama buda Bursa oldu. Her yönüyle adam ama icindeki 8jk sevgisinin ben...... :evil: Bursaya tekrardan tebrikler...

batıkan_develi
17.05.2010, 23:25
en içten dileklerimle tebrikler BURSA
tebrikler ERTUĞRUL SAĞLAM

BÖRTECINE 38
18.05.2010, 00:03
http://trabzonsporfan.com/images/index.jpg

BÖRTECINE 38
18.05.2010, 00:05
http://www3.bobiler.org/upload/photographs/196215411s.jpg (http://www.bobiler.org/monte.asp?m=172108)

http://www3.bobiler.org/upload/photographs/196162233a.jpg (http://www.bobiler.org/monte.asp?m=172050)

http://i42.tinypic.com/2eggxh5.jpg (http://www.bobiler.org/monte.asp?m=172025)

http://i41.tinypic.com/1hf982.jpg

http://www.ajansspor.com/forum/smileys/smiley36.gifhttp://www.ajansspor.com/forum/smileys/smiley36.gifhttp://www.ajansspor.com/forum/smileys/smiley36.gifhttp://www.ajansspor.com/forum/smileys/smiley36.gif
http://www.ajansspor.com/forum/smileys/smiley36.gifhttp://www.ajansspor.com/forum/smileys/smiley36.gif

http://www.ajansspor.com/forum/smileys/smiley36.gifhttp://www.ajansspor.com/forum/smileys/smiley36.gif

haso
18.05.2010, 00:19
Turgay hala gözümde kazma Turgay
barcelonayada gitse benim gözümde degismeyecek :D
aynen ahmet
zaten bu kazma yüzünden az daha şampiyonlukta kaçabilirdi
belediye maçında boş kaleye pası veremedi
bir pozisyon gole gitmedi kendini attı,maçı kaybettiler
kasımpaşa maçında ilk yarıda turgay dışarı diye bagırdılar
6-7 tane gol atmakla admmı oldu
benim gözümde hala kazma,o kadar golu defanslarındaki ömer de attı
atamadıklarına bir baksan,5 yaşındaki yegenim bile güler
ya takımın golcüsü diye övüyolar,kaleciside,stoperide onun kadar atmış:D
aynen bizdede 3-4 gol atmıştı
en iyi yorumu rıdvan dimen yapmıştı 2 hafta önce
bulmaca gibi oyuncu anlamadım gitti dedi
bakıyon kafayla süper gol atıyo,bakıyon kalenin içinde topu eziyor,boş kaleye pas atamıyor nasıl oyuncu anlamadım gitti dedi
neyse bizden uzak olsun alan hayrını görsün

BÖRTECINE 38
18.05.2010, 01:31
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs356.snc3/29420_399173193483_607193483_3969046_6600905_n.jpg (http://www.facebook.com/photo.php?pid=3920150&id=607193483)

kaka_leite
18.05.2010, 11:00
biz şampiyon olamıyormuyuz,bzii ne ilgilendirir toplardan,biz oluyorsak olalım...

sahfk
18.05.2010, 11:15
Bursayı Tebrik Ederim Fakat Kayserisporumuzun Bursada Oynadığı Final Maçında Bu Bursalılar Gençlerle Beraber Kol Kola Bize Karşı Gençlerbirliğini Desteklediler Bunuda Unutmam

GS-FB-BJK Şampiyon Olmadı Ya Bir Ona Seviniyorum Bursa Oldu Değil

omer633
18.05.2010, 11:39
biz gerçek kayserispor taraftarına düşen bursayı kutlamaktır kupa finalinde bursadaydım hiç bir olumsuzlukla karşılaşmadım burda bazı kendini bilmezler küfür etti bursadaki maçta adamlar gelip özür diledi bunları bizde yaptık zamanında futbolda ebedi düşman yada dost diye bir şey yoktur tebrikler bursa inşallah bir gün bu duyguyu doya doya bizde yaşarız

sahfk
18.05.2010, 11:52
Ömer bursada Bursa Tarftarının Gençlerbirliğini desteklediğini Söylüyorum ben Yanlışmı Söylüyorum

omer633
18.05.2010, 12:06
bursa taraftarı gençleri destekledi bence iyi oldu onlarda olmasa gençler taraftarı hiç yoktu en azından kapalı kale arkasında taraftar göründü ambiyansın olması saglandı şehirde hiç bir taşkınlıkla karşılaşmıştık gayet misafirperverce agırlandık benim demek istedigim şu sadece kayserisporlu olan yada anadolu takımı tutan istanbul özentisi olmayan herkes buna çok sevindi tebrikler bursa inşallah bu şampiyonluk başta biz olmak üzere bütün anadolu takımlarınada kısmet olur

BÖRTECINE 38
19.05.2010, 01:31
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs542.ash1/31735_1194331797736_1811671098_369720_3358396_n.jp g

BÖRTECINE 38
19.05.2010, 02:25
Şampiyonluğa Anadolu yorumu..

Anadolu kulüplerinin başkanları, Trabzonspor'un ardından 26 sene sonra yine bir Anadolu kulübünün sezonu şampiyon tamamlamasının, Anadolu kulüpleri için ''gurur verici'' olduğunu dile getirdiler.

Anadolu kulüplerinin başkanları, Trabzonspor'un ardından 26 sene sonra yine bir Anadolu kulübünün sezonu şampiyon tamamlamasının, Anadolu kulüpleri için ''gurur verici'' olduğunu dile getirdiler.

Bursaspor'un bu başarısının, Anadolu kulüplerinin önünde yeni bir ufuk açtığını belirten kulüp başkanları, bundan sonra ligin çok daha keyifli ve çekişmeli olacağı düşüncesinde birleştiler.

-TRABZONSPOR BAŞKANI ŞENER-
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Beşiktaş'ı 2-1 yenerek, şampiyonluk ipini göğüsleyen Bursaspor'u kutladı.

''Bursaspor'u da kutlamak lazım, tebrik etmek lazım'' diyen Şener, Bursa'nın büyük bir şehir olduğunu belirterek, ''İnşallah bu başarıyı devam ettirler. Önemli olan bizim gibi her sene bu işleri yapabilmek. Böyle bir sene yapıp, sonra Sivasspor gibi düşersen, o olmuyor. Sayılmıyorsun o zaman'' dedi.

-KAYSERİSPOR BAŞKANI MAMUR-
Kayserispor Başkanı Recep Mamur da Anadolu'dan bir takımın şampiyon olmasının gurur verici olduğunu belirtti.

Bursaspor'un şampiyon olmasında taraftarın ve şehrin katkısının çok etkili olduğunu ifade eden Mamur, şunları kaydetti:
''Anadolu'dan bir takımın şampiyon olması gurur verici. Bursaspor'u tebrik ediyoruz. Çok başarılı bir sezon geçirdiler. Ayrıca şansları da yaver gitti. Çok zor maçlar kazandılar. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın şampiyonlukta çok büyük payı var. Kendisi bizde de görev yapmıştı. İşini severek yapıyor. Taraftarın katkısının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bursaspor'u taraftarı şampiyon yaptı diyebiliriz. İnşallah, bu durum Anadolu takımları için yeni bir başlangıç olur.''

-KARDEMİR KARABÜKSPOR BAŞKANI TANKUT-
Bank Asya 1. Lig'i şampiyon tamamlayarak önümüzdeki sene Turkcell Süper Lig'de mücadele etmeye hak kazanan Kardemir Karabükspor'un Başkanı Hikmet Ferudun Tankut da Bursaspor'un şampiyonluğunun, Anadolu kulüplerinin daha büyük düşünmesini sağladığını ifade etti.

Tarihinde ilk kez şampiyon olan Bursaspor'u kutlayan Tankut, Anadolu'dan şampiyon çıkmasının kendilerini çok mutlu ettiğini, 4 büyükler dışında Bursaspor'un başarıyı yakalamasının sevindirici olduğunu söyledi. Tankut, şöyle konuştu:
''Kardeş kulübümüz Bursaspor'un şampiyonluğu, bizim gibi Anadolu kulüplerinin daha büyük düşünmesini sağladı. Bursaspor'un başarısını şampiyonlar liginde de sürdüreceğine inanıyorum. Artık Anadolu takımları da Süper Lig'de zirveyi daha fazla zorlayacaktır.''

-MANİSASPOR BAŞKANI YARALI-
Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, Bursaspor'un sezonu şampiyon tamamlamasıyla yeşil beyazlı ekibin bir ''mucize''yi gerçekleştirdiğini belirterek, şunları kaydetti:
''Bursaspor sınırlı bütçesine rağmen, başta Vali olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı, kamudaki görevliler, halk, takım ve teknik ekip iyi bir birliktelik oluşturdu. Bana göre çok iyi bir iş başardılar, tebrik etmek lazım. Anadolu'dan şampiyon çıkması onur verici bir şey. Bu, Türkiye'de Anadolu kulüplerinin de şampiyon olabileceğini bir kez daha gösterdi. Biz de sezon başında Bursaspor'a yakın bir kadro kurmuştuk, bu sezon eksiklerimizi gördük. Gelecek yıl ona göre önlemler alacağız.''

-BUCASPOR BAŞKANI BEKTUR- </B>
Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Bucaspor'un Başkanı Mehmet Bektur da Türkiye'de son zamanlarda enteresan işler olduğunu, bu yıl yapılan ve yayın ihalesinin ardından bir Anadolu kulübünün şampiyonluğa ulaşmasının önem taşıdığını ifade etti. Bundan sonra Türkiye Ligi çok daha keyifli olacağını savunan Bektur, ''Lig, 3-4 kulübün hegemonyasında geçmekten daha çok çeşitli takımların mücadele edeceği bir lig olacak. Bu yüzden çok mutluyum. Anadolu takımları da artık şampiyon olabilecekleri umudunu daha fazla taşıyacaktır'' diye konuştu.

-ANTALYASPOR BAŞKANI AKINCIOĞLU-
Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ise Bursaspor'un şampiyon olmasına, kendileri şampiyon olmuş kadar sevindiklerini söyledi.

Bursaspor'un şampiyon olmasının, bazı tabuların yıkılmasına vesile olduğunu belirten Akıncıoğlu, şunları kaydetti: ''Bursaspor'un şampiyon olmasından son derece mutlu olduk. Kendimiz şampiyon olmuş kadar sevindik. Çünkü bu, Türkiye'deki belli tabuların yıkılmasına vesile oldu. Türk futbolu bundan sonra daha da ileri gidecek. Artık ayrımcılık olmaksızın eşit koşullarda maddi ve manevi yönden Anadolu takımlarının mücadele etmesinin önünü açtı. Tüm Bursaspor camiasını kutluyoruz. Türk futboluna hayırlı olmasını diliyoruz.''

-GAZİANTEPSPOR BAŞKANI KIZIL-
Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Bursaspor'un sezonu şampiyon olarak tamamlamasının diğer Anadolu kulüplerinin çıtalarını yükseltmelerine neden olduğunu söyledi.

Bursaspor'un lig şampiyonluğunun Anadolu kulüpleri için bir milat olduğunu belirten Kızıl, Bursaspor'un bu anlamda Anadolu kulüplerine örnek olduğunu kaydetti.

Kızıl, ''Bursaspor şampiyon olarak Anadolu kulüplerine örnek oldu, onlar için yeni bir yol açtı. Bundan sonra Anadolu kulüpleri Bursaspor'un elde ettiği başarıya elde etmek için mücadele edecek. Dolayısıyla Bursaspor'un şampiyonluğu bizim yükümüzü daha da artırdı. Analarının ak sütü gibi helal bir şampiyonluk kazandılar onları kutluyorum'' dedi.

-SİVASSPOR BAŞKANI OTYAKMAZ-
Ligde önceki sezonda şampiyonluğu kıl payı kaçıran Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, ''Bursaspor'un şampiyonluğunu kutluyorum, gerçekten bir çığır açıldı, tarih yeniden yazılıyor'' dedi.

Sivasspor'un önceki 2 sezondaki başarısına değinen Otyakmaz, şunları söyledi:
''Geçtiğimiz yıllarda 2 yıl üst üste kovaladığımız şampiyonluğu kazanamamıştık, bu devrimi biz yapmak isterdik gerçekten. Elimizden geleni yaptık ama olmadı. Sevindirici olan şu ki, Sivasspor'un göstermiş olduğu bu performans, diğer Anadolu kulüplerine örnek teşkil edecek, onları daha cesaretlendirecek demiştik, hemen bu yıl bunun semeresini gördük. Gerçekten Bursaspor sezon boyu göstermiş olduğu performansla şampiyonluğu hak etti. Onları gerçekten canı gönülden kutluyorum ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılar diliyorum. Bu şampiyonluk da bundan sonra iyi yönetilen kulüplerin şampiyonluğa ortak olabileceğinin ve başarabileceğinin en büyük göstergesi. Dolayısıyla gerçekten bir tarih yazılmıştır.''

-GENÇLERBİRLİĞİ BAŞKANI CAVCAV-
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Bursaspor'un şampiyonluğunu kendilerini de mutlu ettiğini söyledi.

Değişik illerde entrasen maçlar olduğunu belirten Cavcav, ''Sonuçta bir Anadolu takımının şampiyon olması bizi mutlu etti. Başarılarının devamını diliyoruz ve kutluyoruz'' dedi.

-ESKİŞEHİRSPOR BAŞKANI ÜNAL-
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, şampiyonlun Bursaspor'a çok yakıştığını söyledi.

Bursaspor'un çok büyük bir başarıya imza attığını belirten Ünal, şampiyonun yıllar sonra Anadolu'dan çıkmasının keyif verici olduğunu kaydetti. Ünal, şöyle konuştu:
''Emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz. Şampiyonluk Bursaspor'a çok yakıştı. Şampiyonluğun Eskişehir'e yakınlaşması bizi ayrıca heyecanlandırdı. Bursaspor'un örnek başarısı mucize olarak adlandırılamaz. Böylesi bir başarı için çok çalışmak lazım. Allah her şeyi çalışana verir. Bursaspor lige iyi hazırlandı, iyi başladı. Şampiyonluğa inandılar ve başardılar. Bu başarı tesadüfi değil. Hak ettikleri bir şampiyonluk oldu. Hayırlı olsun. Bursaspor'un şampiyonluğunun ardından Süper Lig daha heyecanlı olur. Takımlar çok ciddi anlamda takviye yapar. Gelecek sezon yarış çok daha hızlı olur.''

-ANKARAGÜCÜ KULÜBÜ BASIN SÖZCÜSÜ KAVLAK-
Ankaragücü Basın Sözcüsü Avni Kavlak ise, Bursaspor'un şampiyonluğunun, diğer Anadolu kulüplerinin de şampiyon olabileceklerini kanıtladığını söyledi.

''Artık ligler başlarken, spor kamuoyu 3 büyük kulüpten hangisi şampiyon olacak diye gündemi meşgul etmeyi bırakacak ve diğer Anadolu kulüplerini de dikkate alacak'' diyen Kavlak, Bursaspor'un başarısını kutladı.

Kavlak, ''Artık tüm kulüpler, önümüzdeki yıllarda, 'Bursaspor ile birlikte biz de şampiyonluk yarışında varız' demek için harekete geçeceklerdir. 100. yılımızda, biz de aynı başarıyı yakalamak için şimdiden çalışmalara başladık. Bursaspor'un tattığı o inanılmaz duyguyu, biz de Ankaragücü'ne gönül verenlere tattırmak için çalışacağız.

Kavlak, Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'nde de ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını da sözlerine ekledi.

Emreg38
19.05.2010, 20:50
herzamanki gibi taraftar sclu :S

ReiS
19.05.2010, 22:36
kiskanmadim desem yalan olur ilk yarida 15 haftada 35 puan toplayip kalan 19 maçta 16 puan alan bir hoca sezon sonuna kadar durdu ya helal olsun ayni sekilde puanlari alsaydik simdi sevinen taraf biz olabilirdik :) malesef baska bahara kaldi

METİN
20.05.2010, 11:38
BİZANS A HİÇ ÜZÜLMEDİM , BURSAYA İSE HİÇ DE SEVİNMEDİN. İÇİMDEN BÖYLE GELDİ. PAYLAŞAYIM İSTEDİM.

y_d_yazici
20.05.2010, 12:09
BİZANS A HİÇ ÜZÜLMEDİM , BURSAYA İSE HİÇ DE SEVİNMEDİN. İÇİMDEN BÖYLE GELDİ. PAYLAŞAYIM İSTEDİM.

aynen

12.Adam
20.05.2010, 20:27
Bizim başkan utanmayı kaldırmış....

Yine taraftara giydirmeyi ihmal etmemiş...

Kendi küçük dünyasında 8.liği başarı gören insandan başkan olursa, gerisini sen hesapla.

Bahanematik Tolunay gitti, kendi taraftarına düşman Mamur ortaya çıktı.

RSA
20.05.2010, 20:38
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/63615F61665F636162615162686B63676B6463A1877266A0.j pg

Helal olsun bayragida astilar :D
bakalim ezikler o bayraga orada kac gün sabredecekler