PDA

Tam Sürümü Gör : 6 Askerimiz Şehit Düştü

sahfk
31.05.2010, 10:13
Deniz üssüne roketli saldırı!

İskenderun Deniz İkmal Komutanlığı'na roketli saldırı düzenlendi. Saldırıda 6 asker şehit oldu 9 asker yaralandı.

VATAN & CHA

HATAY'ın İskenderun İlçesi'nde Deniz Üs Komutanlığı’na bağlı İkmal Birliği'ne teröristlerce önce roketatarlı, ardından uzun namlulu silahlarla açılan ateş ateşi sonucu 6 asker şehit oldu, 9 asker de yaralandı.

GECE KARANLIĞINDA SALDIRDILAR

Olay dün gece saat 00.40 sıralarında Hatay'ın İskenderun İlçesi'ndeki Deniz Üs Komutanlığı’na bağlı İkmal Birliği’nde meydana geldi. Terör örgütü mensuplarınca otoyoldan askeri birliğe önce roketatarlı, ardından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Askerlerin de karşılık vermesiyle bölgede kısa süreli çatışma yaşandı. Hain saldırıda açılan ilk ateş sırasında 6 asker şehit olurken, 9 asker de yaralandı. Yaralı askerler Deniz Hastanesi ve İskenderun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

5 ŞEHİDİN İSMİ AÇIKLANDI
Yürek burkan görüntüler

Foto galeri için tıklayın

Hain saldırıda şehit olan 5 askerin Kenan Oğuz Arbay, İsmail Kuntel, Erol Kaplan, Serhat Aslan ve Ümit Akbulut olduğu açıklandı.

Tedavileri süren 6 yaralının isimleri ise şöyle: Mehmet Aynur, Osman Toplar, Süleyman Kılıç, Taner Adıyaman, Erhan Terlemez, Nedim Çapıntüre.

KAÇIŞ YOLLARI TUTULDU

Saldırıdan sonra kaçan teröristlerin yakalanması için ilçede geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı. İlçe giriş ve çıkışları kontrol altına alınırken, Özel Harekat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri, operasyonlar başlattı.

sahfk
31.05.2010, 10:15
Şehit Askerlerimize Allahtan Rahmet Yakınlarına başsağlığı Diliyorum

Terörü Kınıyorum Allah Belalılarını versin Bu itlerinde Sahiplerininde Koruyanlarında

Muzaffer
31.05.2010, 10:21
Vatan hainlerini idam edeceksin iran gibi o zman gör sen ortada KCK veya PKK bu kadar dillendiriliyormu?
Şerefsizler...
Elbet o günler gelecek...

gaziköylü0038
31.05.2010, 11:01
idam yasası mutlaka geri gelmeli ve uygulanmalı

DeDe
31.05.2010, 11:39
Şerefsiz İsrail Gazzeye verdiğimiz desteğin karşılığında bu orospu çocuklarını üzerimize salıyor.

Bu kadar adi başka bir millet yoktur yeryüzünde. Lanetli insanlar Allah sizin de saltanatınızı bitirecek.

Muratt
31.05.2010, 11:54
Bu ülkede huzur için İDAMA EVET...

sahfk
31.05.2010, 11:58
Pkk lı İtler Dahil Yandaşlarınıda Asacaksın

Emreg38
31.05.2010, 12:57
Ra ve gaziköylu nun söyledikler doğru
Saldırı deniz üssüne yapılmıs
Görecekler yaptıklarının karşılıklarını

Valentino
31.05.2010, 13:11
Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum :(

38tolga38
31.05.2010, 13:31
Şerefsiz İsrail Gazzeye verdiğimiz desteğin karşılığında bu orospu çocuklarını üzerimize salıyor.

Bu kadar adi başka bir millet yoktur yeryüzünde. Lanetli insanlar Allah sizin de saltanatınızı bitirecek.
katiliyorum ne zaman israilen aramiz iyi olduysa su saldirilar durdu ama bu aralari aramiz bozuldu saldirilar yine cogaldi

DeDe
31.05.2010, 13:49
Az önce Meydanda Protesto vardı IHH organizasyonunda, ordaki konuşmacı da benim dediğimin aynını tekrarladı.

Bu yahudilik anadan geçiyor değil mi.

Bunlara en uygun protesto cümlesi bence şu olsa gerek (Affınıza sığınarak);

ORAYA GELİRİZ,
ANANIZI ........

38AhmetK.K
31.05.2010, 13:53
allah belanizi versin
sehitlerimize allahtan rahmet diliyorum
idam yasasina bende katiliyorum geri getirilsin

ademdolgun
31.05.2010, 13:55
Cenabi ALLAH basta ailelerine ve sevdiklerine, sonrada yüce TÜRK milletine sabir versin, basimiz sagolsun

omer633
31.05.2010, 14:43
şehitlerimizi allah rahmet eylesin toprakları bol olsun bu saldırı ile yardım gemilerimize yapılan saldırı hemen hemen aynı saatlerde gerçekleşiyor bize göz dagı verilmek isteniliyor hemde kim tarafından hükümetimizin işbirligi içinde oldugu söylenen amerika ve siyonist devleti israil tarafından bölgede çok büyük bir güç haline geliyoruz önceden öcü olarak tanıtılan düşman olarak tanıtılan komşularımız ile aramız çok iyi iran ile rusya ile stratejik anlaşmalar imzalıyoruz hem içeride hem dışarıda siyonistlerin önüne taş koyuyoruz refarandumda yaklaşıyor bu terör olayları dahada fazlalaşacak ülkemizin daha demokratik daha huzurlu daha güçlü bölgede söz sahibi olmasını istemiyenler bütün güçleri ile saldracak allah devletimizin milletimizin yardımcısı olsun

38tolga38
31.05.2010, 16:29
şehitlerimizi allah rahmet eylesin toprakları bol olsun bu saldırı ile yardım gemilerimize yapılan saldırı hemen hemen aynı saatlerde gerçekleşiyor bize göz dagı verilmek isteniliyor hemde kim tarafından hükümetimizin işbirligi içinde oldugu söylenen amerika ve siyonist devleti israil tarafından bölgede çok büyük bir güç haline geliyoruz önceden öcü olarak tanıtılan düşman olarak tanıtılan komşularımız ile aramız çok iyi iran ile rusya ile stratejik anlaşmalar imzalıyoruz hem içeride hem dışarıda siyonistlerin önüne taş koyuyoruz refarandumda yaklaşıyor bu terör olayları dahada fazlalaşacak ülkemizin daha demokratik daha huzurlu daha güçlü bölgede söz sahibi olmasını istemiyenler bütün güçleri ile saldracak allah devletimizin milletimizin yardımcısı olsun
imza:thumbup:

ama bana kalirsa siyaseti ve politikayi bu forumdan uzak tutalim cünkü buna bizim baskalari gibi ihtiyacimiz yok

Yunus Emre
31.05.2010, 17:43
İDAMA EVET!

KS38ERC38
31.05.2010, 19:56
oha yani bunlar nasil böyle elini koluna sallayarak rocketatarlarla deniz komutanligina saldirabiliyor. Hic mi istihbarat teskilati bunlari izlemiyor. IDAMA EVET!