PDA

Tam Sürümü Gör : İsrailden Alçak Saldırı 16 Kişi Öldü

sahfk
31.05.2010, 10:24
İsrail askerleri gemiye girdi

Gazze'ye yardım için yola çıkan gemilere İsrail denizden ve havadan müdahale etti. Saldırıda onlarca kişi öldü çok sayıda yaralı var.

AA & VATAN DIŞ HABERLER

İsrail güçlerinin, "Rotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım" kampanyası kapsamında Gazze'ye insani yardım malzemesi götüren 6 gemilik filoya müdahale ettiği, ilk belirlemelere göre 16 kişinin öldüğü, çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi.

Yardım organizasyonunu düzenleyen İHH insani yardım kuruluşunun internet sitesi ve TV NET'in haberine göre, İsrail askerleri, helikopterle gemiye inerek ateş açtı. Saldırı sırasında 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin ağır yaralandığı belirtilen haberlerde, daha sonra ölü sayısının 2 olduğu ve yaklaşık 30 kişinin yaralandığı kaydedildi. Televizyonlarda yer alan haberlerde de bir helikopterden bazı askerlerin ellerinde silahla iple sallanarak gemiye indiği ve geminin iç taraflarına geçtiği görüldü.

Daha önce insani yardım filosundaki gemilerden sadece "Mavi Marmara" gemisiyle bağlantı kurulabilirken, şu an bu gemi ile de bir bağlantı kurulamıyor.

İSRAİL TELEVİZYONLARI: EN AZ 16 ÖLÜ VAR

İsrail'de özel bir televizyon kanalı, İsrail askerlerinin Gazze'ye yardım
götüren gemilere saldırısında en az 16 kişinin öldüğünü bildirdi.

İsrail askerleri operasyona başladı
Gemidekiler hazırlıklara başladı!

Foto galeri için tıklayın

İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım akşam saatlerinde yaptığı açıklamada da 2 İsrail gemisinin yaklaşmakta olduğunu söyledi. Yıldırımın bu açıklamasının ardından gemide bulunanlara can yelekleri dağıtıldı. Yıldırım gemidekilere İsrailin gerçek yüzüyle karşılaşmak üzereyiz. Savaş gemilerini yola çıkardı ve şu anda gördüğümüz 2 tane var. Etrafta daha fazla da olabilir. Onlara karşı kendi savunmamızı yapacağız. Geri adım atmayacağız. İsrailin geri adım attığını herkes görecek. İnsanlarımızın İstanbul ve Ankaradaki büyükelçiliğin önüne gidip kilitlemesi lazımıdiye seslendi.

Önce komandolar girecek diye uyardılar

İsrail Donanması'ndan bir yetkili, bu nispeten basit bir görev. Görev basit ama diğer tarafın bizi kötü göstermek amacıyla elinden geleni yapacağının da farkındayız. Provokasyonlara gelmeyeceğiz dedi. Bu açıklamanın ardından sabaha doğru operasyona başlayan İsrail askerleri gemiye girdi. 2 kişinin öldüğü operasyon sonucunda 30 kişinin de yaralandığı son gelen bilgiler arasında.

Ölmeye hazırız
İngilterede Filistin Dayanışma Kampanyası üyesi olan Sarah Colborne, hiçbir silahımız yok. İnsani yardım taşıyan filoya saldırırsa İsrailin ne duruma düşeceğini göreceğiz. Belki de bize saldırırlarsa ambargo kalkacak. Her birimiz bunun için ölmeye hazırız dedi. Belçika Özgürlük Filosu temsilcisi Fatina Elnourabiti de, tek amacımız ambargonun ortadan kaldırılması. Birilerinin bunu yapması gerekiyor. Korkuyorum, ama gönüllü oldum diye konuştu.

Arızalar sabotaj mı?

İbranice yayımlanan İsrael Hayom (İsrail Bugün) gazetesinde, Gazzede doğru yola çıkan iki gemide meydana gelen arızaların gerisinde, filoyu geciktirmek veya yolculuğu iptal ettirme amacındaki İsrail komandolarının bulunduğu yolundaki iddialar yer aldı. İsrail ordu sözcülüğü ise söylenti olarak nitelediği bu yöndeki iddialara cevap vermeyeceğini belirtti.

gaziköylü0038
31.05.2010, 10:59
bunu israil hep yapıyor dünya ülkeleri sessiz türkiye veya bir müslüman ülkesi yapsa kıyamat kopardı şimdi bakalım ne tepki gelecek

DeDe
31.05.2010, 11:08
İsrail bu tutumuyla soykırımı fazlasıyla haketti. Allah güç verir inşallahta yeryüzünden silinir bu lanet millet.

gaziköylü0038
31.05.2010, 11:13
amerika iranla değil terörist israille uğraşsın oraya demokrasi getirsin

sahfk
31.05.2010, 11:24
İsrail Amerikanın Ortadoğu Şubesi

Muratt
31.05.2010, 11:32
Artık İsrail miyadını doldurmuştur. Kuran-ı Kerim' de ve hadislerde geçen cezayı çekmelerine az kalmıştır. Bu ülkenin, bu insanların ahı yanlarına kalmayacaktır...

Muzaffer
31.05.2010, 11:42
Kıyamet alametlerinde "Öyle bir zaman gelecekki, taş bile arkasında sakladığı yahudiyi <arkamda saklanıyor> diye söyleyecek" deniyor.

Hitler i saygıyla anıyoruz.

sahfk
31.05.2010, 12:06
Şu Anda İstanbulda 5000 Kişi Taksim Meydanına Yürüyüşe Geçti Bu Rakam Çok Dahada Artacak

Emreg38
31.05.2010, 12:55
Kıyamet alametlerinde "Öyle bir zaman gelecekki, taş bile arkasında sakladığı yahudiyi <arkamda saklanıyor> diye söyleyecek" deniyor.

Hitler i saygıyla anıyoruz.

O zaman gelecek bakalım neler olacak lanetli millet yahudiler

Valentino
31.05.2010, 13:05
Hitler ta o zamandan biliyormuş bu soysuzların dünyanın başına bela olacağını
bırakmamışlar soylarını kurutsun

38tolga38
31.05.2010, 13:28
Hitler ta o zamandan biliyormuş bu soysuzların dünyanın başına bela olacağını
bırakmamışlar soylarını kurutsun
bana kalirsa hitler yhaudilere kötülük degil iylik yapti soykirim olmasaydi devletleride olmazdi simdi

Peşindeyiz
31.05.2010, 13:29
İsrail devletinin yaptigi saldiriyi kiniyorum ve ölen kisilerin ailelerine bassagligi diliyorum.
Simdi yapacagim özelestiri belki su ortamda can sıkıcı gelebilir ama ne yazik ki bence dogru bir tespit ve bizlerin insani yardim degil, siyasi yardim pesinde oldugumuzun kaniti..

Eger ki Filistin müslüman bir devlet olmasaydı, kac kisi böyle bir saldiriya tepki gösterirdi?
Filistin, hristiyan bir toplum olsaydı; bir cok kisi, yahudi-hristiyan cekismesi diye "bırakın yesinler birbirlerini" derdi.

Olaylar sakinlestikten sonra lütfen samimiyetimizi birkez daha sorgulayalim ve gercekten insaniyet icin yardim yapmak istiyorsak, dünyanin neresinde olursa olsun bu islere bas koyalim.

Bir diger nokta ise Hitler´i öven, faşistce yazilar yazanlar var. Hitler yahudi halki katlediyordu, israil gibi yokedilmeyi hakeden bir devleti degil.

Tüm dünya barışı ve tüm insanlar için. Irk, dil, din, cinsiyet ayrımı yapmadan verilen ya da verilecek kutsal mücadeleler icin..

38tolga38
31.05.2010, 13:29
İsrail Amerikanın Ortadoğu Şubesi
sakin tam tersi olmasin bence amerika israilin kuzeyamerika subesi

ali38_38
31.05.2010, 14:29
Bunlar o ç kelimesinin tam açılımı , sonunuz yakındır israil o yardım gemileri a.a. g sizin

sahfk
31.05.2010, 14:36
sakin tam tersi olmasin bence amerika israilin kuzeyamerika subesi

Ne Fark Eder İkisi Aynı Değilmi

İsrailin Abisi ABd dir

KS38ERC38
31.05.2010, 19:51

İsrailin Abisi ABd dir

abd' yi yahudiler yönetiyor. Masonlar dan bilgin vardir. Misal olarak abd merkez bankasinin baskani yahudi. Bu hayvanlar tüm dünyayi yönetiyor.

EaGLe
31.05.2010, 20:24
İsrail bunun cezasını çekecek.Karşılıksız kalmayacak!

Turan ÖZTÜRK
31.05.2010, 22:17
http://www.youtube.com/watch?v=kGulLowiA3g
http://www.youtube.com/watch?v=kGulLowiA3g

Üstte vermiş оlduğum linktеki vidеyu izlеyin...
Bugün siyоnist israilin yaptığı katliama еlbеttе öfkеliyim ama mеydanlara bir baktım da Şеhit cеnazеlеrindе bilе bukadar insan bir araya gеlmiyоr, ki bеn burda Dоğu Türkistan daki Uygur Türklеrine çinli оrоspu çоcuklarının yaptığı sеssizcе katliama dеğiniyоrum...
Neden bir Uygur Türkü idam edildiğinde yüz binlerce insan sokaklara çıkıp kızıl çine lanet okumadı ? neden Doğu Türkistan'a yardım gönderilmedi ? neden Ankara çıkıp karşılıksız kalmayacak diye racon kesmedi ?
Niye söyliyeyim mi ? Çünkü Türkistan'ın resmi yok...
Görmediniz Şehidimin kızıl kanını...
Görmediniz Uygur Türk'ünün kanının emildiğini...
Görmediniz Uygur Türk'ünün diri diri mezara gömüldüğünü...
Hülasa, Türk'ü görmediniz, görmek istemediniz...

omer633
31.05.2010, 22:36
1492 senesinde ispanyollar yahudi soykırımı yapacakken sultan ikinci beyazit bunları gemilerle ülkemize taşıyıp izmire filistine yerleştirip soykırımdan kurtarmıştır ecdadımız bunun gibi nicelerini din dil ırk ayrımı gözetmeden yapmıştır 600 yıl boyunca kaç milleti uzurlu ve mutlu şekilde yaşatmıştır almanyanın fransaya sınır köylerinin birinde çiftçiler hasat zamanı geldiginde kendi ektikleri topraklara giremezlermiş fransızlar mallarını talan ederlermiş son çare olarak osmanlıdan yardım istiyorlar bizimkilerde sadece yeniçeri üniforması gönderiyorlar üniformanın korkusundan bir daha tarlalara zarar veremiyorlar burda devlet önemli degil filistin yerine bulgaristan olsaydı yine aynısı yapılırdı benim kanetimce mustafa kemal atatürkün dedigi gibi her zaman yurtta sulh cihanda sulh ilkesi ile yaşamalıyız türk milleti kimseyede suçsuz yere bulaşmaz her zamanda mazlumun yanında yer alır dinide hiç farketmez

38tolga38
31.05.2010, 23:34

İsrailin Abisi ABd dir
evet ikiside ayni b.k

muptela_38
01.06.2010, 01:36
Olaylar sıcağı sıcağınayken tüm vatandaşlarımız kenetlenmiş bir bicimde tepkisini alanlarda sanal ortamda çok güzel şekilde gösteriyor.. ama ne yazıkki bir müddet sonra tekrar kabuğumuza çekiliyoruz.. umarım bu sefer yine öyle olmaz..
bu alçaklara gereken ders öyle yada böyle verilmek zorunda..