Tam Sürümü Gör : Shota Arveladze
@metrajzede : olayı kendi bakış açına ve görüşüne göre çok harika özetlemişsin. bu forumda herkes adamlık ve karakter bakımından şotaya saygı duyuyordur ama bu sezon gerçektende teknik adamlığı soru işareti bıraktırıyor. Ama kendi belirttiği gibi uzun bir yoldaysak ve çalışmaya çok ihtiyacımız varsa kendiside çalışırsa yinede bize yetebilecek bir teknik adam olabileceğini düşünüyorum. Yolun başında olduğu için oyuncuları mental açıdan değilde antreman performansına göre seçiyor söylediği gibi...
Şahsi görüşüm, furkanı ve emiri kısa vadede harcamak yerine ilk yarı sezonda kesip, antremanlarla fizik, teknik vs. çalıştırdı. Bu furkan tollinin zamanında da furkandı, geçen sene de furkandı. Ama bu iki maçta gördüm ki furkanın içine resmen ziani kaçmış. Şimdi de aynı stratejiyi amrabatın da dönmesiyle okay, engin ve kamil e uygulayacak sanırım. Hurma 2-3 sene içinde şampiyon olacağız demişti. Bence planlar gelecek sene için.
Şahsi görüşüm, furkanı ve emiri kısa vadede harcamak yerine ilk yarı sezonda kesip, antremanlarla fizik, teknik vs. çalıştırdı. Bu furkan tollinin zamanında da furkandı, geçen sene de furkandı. Ama bu iki maçta gördüm ki furkanın içine resmen ziani kaçmış. Şimdi de aynı stratejiyi amrabatın da dönmesiyle okay, engin ve kamil e uygulayacak sanırım. Hurma 2-3 sene içinde şampiyon olacağız demişti. Bence planlar gelecek sene için.
Bence yanlış düşünüyor eğer bu fikirdeyse, bir oyuncuyu kazanmanın en iyi yolu onu maçta oynatmaktır
Peşindeyiz
02.02.2012, 17:19
Bence yanlış düşünüyor eğer bu fikirdeyse, bir oyuncuyu kazanmanın en iyi yolu onu maçta oynatmaktır
Troisi'yi kazanmak adina 3 sezondur oyatiyoruz, hatirlatayim dedim :DD
Troisi'yi kazanmak adina 3 sezondur oyatiyoruz, hatirlatayim dedim :DD
kazanmak adına mı yoksa çaresizlikten mi tartışılır ama :D
Mariachi
02.02.2012, 19:51
Hayatimda sayisiz maç izledim. Yemin ediyorum bu kadar rezil bir kenar yönetimi olan maç ömür billah izlemedim.
Peşindeyiz
02.02.2012, 19:55
Sefa'ya bu kadar dayanabilen kisi insan falan olamaz, yok abi. Ben hoca olsam baslarim macina diye sahaya girer tekme tokat dalarim. Shota ne oldugunu once kendi bi hatirlasin.
enes-kys
02.02.2012, 20:01
Edit..
enes-kys
02.02.2012, 20:06
edit..
Sen teknik direktörlükten anlamıyorsun
Metrajzede
03.02.2012, 06:20
Eğer sen teknik direktörlük yapıyorsan bu balla yakında dünyayı da yönetirsin
Sadece ve sadece bir pozisyon söyleyeceğim ki herkes anlasın artık senden teknik direktör olmayacağını
Dk 93 ve Sivas son bi şans duran top kazanmış.Oyuncularımız ceza sahasına yerleşmiş rakibi savunmaya çalışıyorlar.Birde ne görelim hooooop Sefa çıkıyor Günal giriyor.Yahu Şota sen bu kadar salak bu kadar sığır olamazsın ? O son top mal son top.Sefa orada yerini almış iyi kötü rakibi karşılayacak ama sen ne yapıyorsun yerleşmiş adamı değiştirip hakemlerin Günal'ın yerini almasını bekliyorsun.Gökhan o top havadayken sahaya adım atıp ışınlanacak mı ceza sahasına ? Hadi ışınlandı diyelim adam paylaşımını nasıl yapacak ?
Muzaffer
03.02.2012, 10:09
Bu adam hoca falan değil. Çok sempatik kızamıyorum da adama.
Maça hiç bir etkisi yok. Oynaması gerekenler kenarda oynamaması gerekenler 11 de.
Dk 75 olmadan hayatta adam değiştirmez.
vs... vs...
Velasıl hocalığı ile sınıfta kaldı bu yıl. Umarım sözleşme uzatma işinin aslı yoktur. Kendisine teşekkür edip yeni bir stajyer hoca aramakta fayda var.
Sadece + 3 deki mantikdisi, nedeni belli olmayan oyuncu değişikliği diyorum.
İngilizler *epic fail* / tarihe geçecek bir hareket / der Şota nin bu hamlesine...
Metrajzede
04.02.2012, 22:49
Eğer sen teknik direktörlük yapıyorsan bu balla yakında dünyayı da yönetirsin
Sadece ve sadece bir pozisyon söyleyeceğim ki herkes anlasın artık senden teknik direktör olmayacağını
Dk 93 ve Sivas son bi şans duran top kazanmış.Oyuncularımız ceza sahasına yerleşmiş rakibi savunmaya çalışıyorlar.Birde ne görelim hooooop Sefa çıkıyor Günal giriyor.Yahu Şota sen bu kadar salak bu kadar sığır olamazsın ? O son top mal son top.Sefa orada yerini almış iyi kötü rakibi karşılayacak ama sen ne yapıyorsun yerleşmiş adamı değiştirip hakemlerin Günal'ın yerini almasını bekliyorsun.Gökhan o top havadayken sahaya adım atıp ışınlanacak mı ceza sahasına ? Hadi ışınlandı diyelim adam paylaşımını nasıl yapacak ?
Anlatmak istediğimin görüntüsünü paylaşmak istedim
http://e1202.hizliresim.com/u/4/2fk4n.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Top neredeyse ceza sahasına inecek ama Gökhan Ünal haliyle kalemize 40 metre uzakta
Şota bey hani Ankaragücü maçında 90+5 de gelen Zalayeta golüne delirecek kadar sevinmiştin ya işte o maçta kornerden önce Uğur Uçar çift sarıdan kırmızı yemişti ve son pozisyonu 1 kişi fazla yakalamıştık ve sonuç malum hem sen hem biz deli gibi sevinmiştik
Bu verdiğim 2 örnek çok küçük bir olaymış gibi gözükse de futbolda skorlar bu ayrıntılarla belirleniyor
İnşallah bir daha böyle cahilce bi hata yapmazsın
Ne yazık ki yukarıda ki örnek herşeyi anlatıyor. Evet seviliyorsun ama Şota senden çok takım ve arma sevdası var yüreğimizde..
Gencler macındaki son değişiklik olan Emir-Ömer değişikliği yanlıs bir karardı.
xKayseri38x
05.02.2012, 19:36
Shotaaaa efendiii Fuat Capaya bakta nasil oyuncu degistirilir gör , Sefa gibi önündeki adama pas atamayan adami her mac 90 dk tutuyon ya ne diyim sana
gaziköylü0038
05.02.2012, 20:53
furkan neden oynamıyor diye diye furkanı oynattık şimdide sefa çıktı artık sefayı çek kenara
enes-kys
05.02.2012, 21:18
furkan neden oynamıyor diye diye furkanı oynattık şimdide sefa çıktı artık sefayı çek kenara
sefa yeni değil sezon başından beri vardı
alayina38
05.02.2012, 21:25
istifa
Şota senin en büyük problemin nedir biliyomusun dostum lanet olası sefaya 90 dk tahammül etmen
dakika 75 skor 2 2, fuat çapa yasini oyundan çıkarıyor yerine forvet olan ermin zec i alıyor, tum u oyunda tutuyor
Dakika 77, emir kujovic cıkıyor yerine ömer şişmanoğlu giriyor... Kendi sahamızda oynuyoruz, 2 2 yi yakalamışız, santrafor cıkıyor, ikinci forvet giriyor...
çıkması gereken isim sefaydı, hadi sefayı oyunda tuttun 2. çıkması gereken adam furkandı gitti forvet özellikli tek adamı oyundan cıkardı, belki kazanacagımız macı teslim etti şota
Metrajzede
06.02.2012, 19:39
dakika 75 skor 2 2, fuat çapa yasini oyundan çıkarıyor yerine forvet olan ermin zec i alıyor, tum u oyunda tutuyor
Dakika 77, emir kujovic cıkıyor yerine ömer şişmanoğlu giriyor... Kendi sahamızda oynuyoruz, 2 2 yi yakalamışız, santrafor cıkıyor, ikinci forvet giriyor...
çıkması gereken isim sefaydı, hadi sefayı oyunda tuttun 2. çıkması gereken adam furkandı gitti forvet özellikli tek adamı oyundan cıkardı, belki kazanacagımız macı teslim etti şota
Çapa Murat Duruer ve Zec'i oyuna sürdü ve galibiyet bu ikiliden geldi.Muhtemelen "tesadüstür" (???)
Biz ise hala Fenev maçında M.Eren hamlesini konuşuyoruz bilmem meramımı anlatabiliyor muyum ?
Ha pardon yedek kulübemiz KALİTESİZDİ özür dilerim !!!
Aylardır yüzüne bakmadığı Furkan kıymete bindi ne diyelim inş Engin'de değerlenir Şota efendinin nazarında da Engin içinde Onu oyundan alacaktım ama aynı kalitede bi oyuncu kenarda olmadığı için oyunda tuttum der
38ölümüne38
06.02.2012, 20:41
"Hakem daha erken davransa..."
Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze Gençlerbirliği'ne 3-2 yenildikleri maçın ardından konuştu.
Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, üzgün olduklarını belirterek, ''Kalan 9 maçta hatamızı telafi etmeye çalışacağız'' dedi.
Arveladze, Gençlerbirliği'ne 3-2 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, birkaç oyuncunun performansının iyi olmadığını, bunun da kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi. Maçın sert geçtiğini, hakemin de buna erken müdahale etmediğini savunan Arveladze, ''Pozisyona girdik, ancak değerlendiremedik'' ifadelerini kullandı.
http://www.sporx.com/futbol/superlig/kayserispor/hakem-daha-erken-davransaSXHBQ267079SXQ
Sasirdim !!!
http://www.youtube.com/watch?v=LMfD8EX8E_Y&feature=youtu.be
:O :O :O
Şota gitsin hikmet karaman gelsin diyenler vardı, bu yüzden bu başlığa yazma gereği duydum...
Gs macından sonra ligtvye, EMre güngörü oyundan alacaktım duygusal davrandım almadım gol yedirdi bize dedi , çocuğu iptal etti resmen...
Trabzon maçında 7 yabancı ile oynadı, sahada yürüyen savaşmayan takım vardı ; sorulan soruya 7 yabancı ile oynadık konusulacak birsey yok diye kendine yakışan! bi cevap verdi...Onuda geçtim, yardımcılarımın işiydi onlar işini yapmadı o yüzden öyle oldu diye işin içinden çıktı !!
Biz taraftar olarak bile burda kadro kurarken 6 yabancı kuralına göre kuruyoruz, maçı izlerken şu girsin derken kuralı hesaplarken hikmet karamanın yaptığına bakın
Konuyu şotaya bağlayım ; Evet çoğumuz eleştiriyoruz bu adamı, eleştirilecekte çok yanı var şotanın, bunları düzeltecegine yürekten inanıyorum... şota adam gibi adamdır hicbirzaman futbolcusunu, yardımcısını yem olarak kullanmaz, Bugün ligtvye konuktu, konuşmasında stad boş falan dediler, şota gelenlere teşekkür etti taraftarını ordada ezdirmedi
Allah bizi hikmet karaman ve türü hocalardan korusun şotayıda başımızdan eksik etmesin... BU adam ne ertugrul saglamın yaptıgı gibi yarı yolda bırakıp trabzona gider, nede tolunay kafkas gibi oyuncusuna küfreder...o kadar kızmama eleştirmeme rağmen şota ile gurur duyuyorum
http://www.youtube.com/watch?v=LMfD8EX8E_Y&feature=youtu.be
:O :O :O
Şota kurtlar vadisini mi izleyemeye başlamış nörmüş. Bi an karşımda çakır var zannettim:p.
Çok gerekliydi zaten bize de Gökhan ÜNAL çok maç kurtardı ya hemen aldık oyuna.Emir'de top kontrolü var hiç olmasa...!
Sefamız da neden ilk 11'de yok diye ağlayacaktım çok üzülmüştüm iyi oldu oyuna dahil olduğu çıldırtmaya yetti oynadığı dakika boyunca..!
Lig Tv Maç Sonu Açıklaması: Şota: "Susma Hakkını Kullanıyorum" dedi ve gitti.
Hakemlerden dolayı sanırsam..
Ntvspor'a konuştu ama canlı cenaze gibiydi çok üzgün ve mutsuz.
Metrajzede
11.02.2012, 22:16
Şota etme eyleme kurbanın olayım
Tamam lig şerefsizlerin hüküm sürdüğü bokun en dibi bi yer kabul ama her hafta kopya goller yiyoruz.6 pas üzerinde 3 adamımız rakip paylaşma,gelen içeri devrilen rakibi karşılamak yerine alanlarını savunuyorlar.Dün Eneramo bugün İT yarın kim bilir kim olacak ?
Geçen sezonun 3ncü haftası Ankaragücü deplasmanındaydık.İlk yarı yı Serdar'ın golü ile önde kapadık.Ümit Özat 2 nci yarı önde basarak başladı ve sen o gün bugündür buna çözüm üretemedin.Yine Sinyor şerefsizi Kadir Has'taki 2 maçta da önde bastı.Birinde yenildik diğeri 0-0 bitti.Düşünün Elmander Pekarik'e bastı Eren ayağını yere sürtünce Selçuk golü yapmıştı
Yahu şu rezil sahada Barca bile pas yapmakta zorlanırdı.Sen inatla kendi ceza sahanda ayağa oynamaya çalıştın.Yapma gözünü seveyim yaa.Tamam haklı olarak susma hakkımı kullanıyorum diyorsun da azıcık kendi hatalarından ders çıkar lütfen lütfen lütfen !!!
Sinyorita biliyor ki bu takım ayağa oynuyor.Eşek gibi koştular pres yapacaz diye ve bu baskıyla kaç top kazanarak pozisyon buldular otur bi düşün ??? Maçın anahtarı işte bu taktik düşüncede gizliydi
Hakemle bile yeneceğimiz şerefsizleri inadından vazgeçmediğin için,oyunun ve rakibinin hamlelerini kestiremediğin için elimizden uçup gitti maç !!!
ntvspor da izlediğim kadarıyla yarın ben böyle bir ülkede antrenörlük yapamıyorum rakibi yensem hakemi yenemiyorum boşa kürek çekiyorum diye istifa edecek sanki.
KayseriLee
12.02.2012, 02:49
Allah da seni güldürsün hocam :DD
http://www.youtube.com/watch?v=SmM1mQppPY8
enes-kys
12.02.2012, 09:42
değişiklik yapma konusunda hiç beğenmiyorum şotayı oyunu okuyamıyo
ŞOTAyı çok seviyorum
"adam gibi adam"
Rüyamda Şotayı gördüm, dedim ki hocam yeni transferimiz xxx gelmiş havaalanına onu almaya gidiyorum vs.
Adam ana avrat sövdü, aldıkları topçunun da şöyle böyle deyu :D
Haksız da değil.
Çok iyi niyetli bazen futbolcuların üzerinde yeteri kadar baskı kuramıyor diye şüphelenmiyorum değil samimiyetine içtenlikle inandığı için kızamıyor insan.
38AhmetK.K
14.02.2012, 17:30
Shota: Hakemlerin Değişeceği Yok
14.02.2012 14:59 - Kayseri
http://im.cdn.md/img/mackolik-small.gif
http://im.cdn.md/img/mackolik-normal.gif
http://im.cdn.md/img/mackolik-large.gif
Son maçlarda yaşanan hakem hatalarıyla ilgili konuşan Kayserispor (http://www.mackolik.com/Takim/570/Kayserispor) Teknik Direktörü Shota Arveladze (http://www.mackolik.com/Antrenor/1753/Shota-Arveladze), "Yaşananlar bizi çok üzüyor, hakemlerin değişeceği yok artık biz değişeceğiz" dedi.
http://himg.mackolik.com/img/haberbuyuk/s/shotaarveladze111015saakenari_b.jpg Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Galatasaray'a mağlup olan Kayserispor (http://www.mackolik.com/Takim/570/Kayserispor), evine moralsiz döndü. İki günlük iznin ardından Trabzonspor maçının hazırlıklarına başlayan Sarı-kırmızılılar, salon çalışmasının ardından sahaya gelerek pas çalışması yaptı.
Teknik Direktör Shota Arveladze (http://www.mackolik.com/Antrenor/1753/Shota-Arveladze), son maçlarda yaşanan hakem hatalarından yakınarak, "Artık o konuları dile getirmek istemiyorum. Yaşanan şeyler bizi çok üzüyor. Hakemlerin değişeceği yok artık biz değişeceğiz, daha güçlü olacağız ve bu hatalara karşı kolay kolay maç kaybetmeyeceğiz" diye konuştu.
Kalan 8 maçta yaşanan olumsuz olaylara karşı daha güçlü olup puanlar alacaklarını belirten Gürcü teknik adam, "Önümüzdeki maçlar çok daha önemli. Kendi sahamızda ligin güçlü takımlarından biri olan Trabzonspor ile karşılaşacağız. O maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Sonuçta bizim karşımızda kim olursa olsun en iyi mücadeleyi vereceğiz. Rakibe karşı daha dikkatli olacağız ancak kendi tarzımızı da değiştirmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.
38AhmetK.K
19.02.2012, 18:04
Shota bu mactan sonra istifa etmeyeceksen artik bisey bilmiyorum. Seninde oynatacagin futboluda motive ettigin takimida.. !!!
Hicbir seye kizamiyorum, sadece su moktan oyuncu tercihlerin ve Troisi inadin varya.. beni kanser etti kanser..
valla tolunaydan kurtuldik diyordum...
sota cikti basimiza...
yemin ederim laz inadi var bu adamda 90 dakika defans...
kayserispor antrenörsüz ciksa en az 50 puan alirdi...
demek birileri kayserisporumzun basarili olmasini istemiyor...
Turan ÖZTÜRK
19.02.2012, 18:24
Skor 3-1 iken 2 gol atmis moralli Kujovic'i oyundan alip ruhsuz Günal'i oyuna sokmaktaki amacin neydi senin be adam ? Karakter bakimindan 10 numarasin ama teknik direktörlükten zerre kadar anladigin yok sezon sonu git bence eski hocalarindan biraz daha ders al iyi egitememisler seni...
canınız sağolsun hocam 3 gol attık gençlerede 2 gol attık ama aynısını ve daha fazlasını yiyoruz. İlk yarı gol atmayı beceremiyorduk şimdide yememeyi beceremiyoruz yavaş yavaş onuda öğreniriz.
38ölümüne38
19.02.2012, 18:38
Mac 2-0 iken yanimdakilere dedimki Sota eliyle bu maci verecek !!!
Ve dedigim ciktiiiii :@
alayina38
19.02.2012, 18:49
istifa bu adamla biyere varamayiz gitsin tiyatroda oynasin troisiyide al bizahmet istifa et artik diyorum
Valla arkadaşlar stad dan geldim. Şota'nın tam karşısında doğu tribünde izledim maçı. Troisi denen herif 90 dk gezindi hiçbir katkısı yok maça kabak gibi görüldü ama adam çıkarmadı 2.yarı apo da yorgunluk oldu onuda çıkarmadı gitti takımın en iyisini çıkardı.
Bu Şota kesinlikle oyunu okuyamıyor bundan sonrası için bize zor günler gözükdü.
Amrabat olmasa hiç pozisyona bile giremezdik o da ayrı konu..
chefchemiker
19.02.2012, 19:23
Güzel giden maci mahvettin, ikinci yari baslarken iki oyuncu degisikligi yapsan ne olurdu be hocam? Bunlari yapmayacaksan veya yapamayacaksan, sapkani önüne koyacaksin, düsünüp tasinip gideceksin. Gitki siradaki stajer gelsin, belki senden iyisi gelir.
Mariachi
19.02.2012, 19:43
Hakeme yerde yatip rol yapan trapsonlulara sosyal paylasim aglarinda tepki göstermek, LigTv ye tepki mailleri göndermek, takiminin hakkini aramak zor is. Kisa yoldan herseyin suçunu Shota'ya atip göndermek kolay is.
Şota' ya kızmayın. Tek suçsuz o...
Metrajzede
19.02.2012, 20:04
Bana maçtan sonra edebiyat parçalayan filozof lazım değil
Kulübede teknik adamlığın hakkını versin kafi !!!
Milletin titreyerek geldiği ve bırak puanı bir gol atarsam ne mutlu bana diyen deplasman takımları şimdi elini kolunu sallaya sallaya 3 puan almaya gidiyorum der oldu
Evinde 3 gol atıp maçı kazanamıyorsan otur iyiiiiiiiiice düşün
Her hafta kopya goller yiyoruz.Bir gün oturup adam gibi izledin mi oynadığın karşılaşmanın kasetini
Görmüyor musun Eren-Zurab ve önlerinde oynayan Riveros'un uyumsuzluğunu ???
Bu takım neden hep göbekten ve kanattan kesilen toplarda pozisyon veriyor ???
6 pas üzerinde alan savunması yapan zihniyetin ALLAH belasını versin.O zihniyeti orada tutanın da bin belasını versin
emiri cıkarıp gökhanı aldı maçı trabzona verdi şota, kontraatak icin gökhan daha etkili olabilir diye düşündü gökhan ünalın bittiğini hesap edemedi şu gökhanı bi daha görmek istemiyorum bu forma altında
Mariachi
19.02.2012, 20:27
6 pas üzerinde alan savunması yapan zihniyetin ALLAH belasını versin.O zihniyeti orada tutanın da bin belasını versin
Sen ciddi ciddi top hareket halindeyken bizim alan savunmasi yaptigimizi mi söylüyorsun?
Sen ciddi ciddi top hareket halindeyken bizim alan savunmasi yaptigimizi mi söylüyorsun?
Hareket halindeyken de yaparsak tam evlere şenlik olur. Sezon başından beri alan savunması yüzünden ceza sahasına inen her yan top, kullanılan her duran top tehlike ve gol yediğimiz bütün maçlarda yan toptan veya duran toptan gol yemişiz...
gazilim38
19.02.2012, 20:32
istifa etmesi en hayırlısı olacak gelecek sene için
38ölümüne38
19.02.2012, 20:35
Bence herseyi bir kenara birakip, gercekten oyunu okuyamiyormu yoksa bilerekmi yapiyor diye sormamiz lazim...
Mariachi
19.02.2012, 20:49
Shota'yi 15 aydir istemeyen bir kisinin çok iyi yorumunu kullaniyorum onun iznini almadan. Maç önce demis ki:
Trabzonspor demek Burak Yılmaz demek.Burak Yılmaz demek Colman demek.Colman demek Zokora demek.
Afrika kupası nedeniyle Zokora-Colman 2'lisinden tam randıman alamayacaklardır.
Bu ikili ayni anda sahada olmadigi için bu yorumun hakkinda söyleyecek bir sey yok.
Bu maçta orta alanı kalabalık tutmalıyız.Bence bu maça 4 lü orta saha kurgusu ile çıkmalıyız.Zira Ts'nin attığı golleri incelerseniz defans blogundan bile derinlemesine atılan toplar Burak'la buluşturulup golle sonuçlandığını görürsünüz.
Bu konuda dediginden farkli bir sey olmus. Zaten 4lü orta saha ortayi kalabalik tutmak olmuyor tam aksine 2 adam kaliyor ortada. Biz ortada 3 adam ile oynadik bunlarin biri Sefa idi. Pek ora alani daralttigimiz söylenemez. Mesela 8JK maçinda çok daha fazla ilerde basmistik rakibe, bu maç çok daha fazla geriye yaslandik.
Ayrıca almamız gereken bir önlem daha var.Alan savunması ile Burak Yılmaz'ı durduramazsınız !!! Burak stoperlerimiz ve Riveros tarafından sürekli gölge markajı altında tutulmalı.Stoperlerimiz onun hızını dikkate alarak ona göre pozisyon almalılar.Aslında pas kanallarını tıkarsak buna gerek kalmayacak.Çünkü eğer stoperlerimizle Burak yalnız kalırsa işimiz yaş.Zira bizim stoperlerin ne kadar "sprinter" olduklarını hepimiz biliyoruz !!!
Harika bir öngörü de bulunmussun seni tebrik ediyorum. Burak kimin alanina girdiyse, Eren-Zurab ikilisinden biri ona markaj uyguladi ve ta orta sahaya kadar kovaladi. Bu riskli bir tercihti ama tuttu. Frikik golüne kadar çok kötü oynadi Burak. Pas alanlarini tikamaktan ziyade pas alacak adamlara markaj uyguladi Sota, çok da basarili oldu.
Top Ts'de iken herkes topun gerisinde olarak alanı daraltmalıyız.Furkan ve Kujo ilerde basmak yerine santra civarında pres yapmalılar.Kujo dedim çünkü bu maç Ünal'la bitmez.Top Ts'de iken baskı yapmazsan maça 2-0 geride başlarsın benden söylemesi.O yüzden pres özelliği olan Kujo başlamalı.Maalesef bu maç Pekarik forma giymemeli
Burda da tutturmussun. Bir 8JK maçindan çok daha geride baski uyguladik. Yani set kurdugumuz alanlar arasinda saglam bi 20 metre fark vardi iki maçlari karsilastirirsak. Bu konuda yine Shota senin dedigini yapmis.
Kalabalık orta sahamızda Okay'da mutlaka en az bi 30 dk forma bulmalı.Maçın ilerleyen dk larında Furkan-Okay değişikliği şart diye ön görüyorum
Maç Sivaz maçi gibi olacaga benziyordu, Okay'in top tutma yetenegine güvenip oyuna onu aldi. Bunda da tutturmussun. Bunda da senin istedigin olmus.
Ne yazsakta boş biliyorum evet belki yine korner kullanırken amatörce gol yiyeceğiz ama napayım tutamıyorum kendimi !!!
Bakalım Şota efendi hatalarından ders çıkartıp kendini geliştiriyor mu bu maç onu gösterecektir
Dogru veya yanlis herkesin görüsü farkli. Ama sen sunu yapmasi lazim dedigin seyin çogunu yapmis Shota. Dediklerinden ayri sey yaptiklari konularda da basarili oldu. Yani hayal gücüm genis olsa takima taktigi Metrajzede vermsitir derim.
Buna ek olarak Shota'nin hatalari:
* Troisi ilk yari top ezmekte istikrarini sürdürsede sürekli hareket halinde olup Amrabat ile kanat degistirip bos alan yaratti. Kötü degildi. Ikinci yari oyundan koptu ve Biseswar gelmeliydi.
* Kujoviç yoruldu ve saçmalamaya baslamisti. Gereksiz kaleyi düsünmeler filan. Ts daha da yorulur Gökhan firsatçi adamdir bide eski takimina karsi gaza geldiyse atar ellaaam diye aldi.
Bu iki hata disinda nerdeyse tam senin istedigin gibi oynatmis hoca. Simdi nasil oluyor da hala itin götüne sokuyorsun hocayi gerçekten anlamiyorum.
Tamam Shota kötü ama 4e2 giderken golü yapamayan adamin hiç mi suçu yok? Show yapacam diye topu kaptirip gol yediren Hasan'in hiç mi suçu yok? Hakem denen kansizin hiç mi suçu yok?
A oynasa neden B degil. B oynasa C nerde. C girse neden E girmiyor. Ya Allah askinda her kötü sonuçtan sonra gelip bu adama ezbere sövmeyin yav.
Metrajzede
19.02.2012, 21:11
@Mariachi ne ezberinden bahsediyorsun ?
Geçen senenin 11 nci haftası Gençlerbirliği ile içeride 1-1 berabere kaldığımız maçtan beri sorguluyorum bu adamı !!!
2 maçta da Gazsaraya yenilmemizin tek sebebi onların önde basmasıdır.Neden ilk maçtan ders çıkartmadı ?
Şota geldiğinin 3 ncü haftası ilk yarısını 1-0 önde kapattığımız Ankaragücü deplasmanın 2 nci yarısında götü bohlu Ümit Özat önde bastı.Say bakalım kaç haftadır bu takım önde basan rakiplere karşı bi çare üretebildi ???
En son yendiğimiz Jimnastikçilerin ilk yarısını hatırlayın.Ayağa ne kadar etkili oynamış ve topa sahip olmuştuk.11-11 iken rakibe top göstermeyen takım eksik kalan rakip karşısında pres özelliği olan Furkan'ı çıkartmayı düşündüğünü Şota tv de söylemedi mi ?
Neden çıkartmadı çünkü pres özelliği olan başka bi oyuncu yokmuş yedek kulübesinde !!!
Ben buraya gelip top üstünlüğü Jimnastikçilere geçti Engin gibi top tutan adamı al eksik kalmış rakibe karşı demem ezbere sövmek mi oluyor ? 11-11 iken mi ayağa top çevirmek daha kolaydık yoksa 1 kişi eksik kalmış rakibe karşı mı ?
Şimdide diyorum kopya goller yiyoruz bu mudur ezbere sövmek ?
Pozisyonları durdur oyuncuların yerleşimine bak.Daha da alan savunması yapmaya çalıştıklarını anlayamıyorsan sana diyecek sözüm yok !!!
Şota öğrenmeye aç gözükmüyor.Açlığı tokluğu beni ırgalamaz ama azıcık çabuk öğrensin arkadaş !!!
Hangi teknik adam deplasmanda 1-1 iken ve rakip son topu ceza sahasına kesmek üzereyken oyuncu değiştirir ??? Evet Şota yerleşmiş ve rakibi karşılamış Sefa'yı çıkartıp oyuna Ünal'ı soktu.O pozisyonunda fotoğrafını birkaç sayfa öncesinde paylaştım.Bu söylediklerim nasıl ezbere sövmek oluyor bende bunu anlamıyorum !!!
Neyse Arveladze için çene tüketmeye değmez
Mariachi
19.02.2012, 21:23
@Mariachi ne ezberinden bahsediyorsun ?
Geçen senenin 11 nci haftası Gençlerbirliği ile içeride 1-1 berabere kaldığımız maçtan beri sorguluyorum bu adamı !!!
Yine ezbere cevap veriyorsun. Söyledigin konularin çoguna zamaninda burda cevap vermisimdir, tekrar o maçlara girmenin anlami yok.
Söyledigim yegane sey; maç önu böyle oynamaliyiz demissin, ve inanilmaz bir sekilde Shota nerdeyse %100 öyle oynamis. Ama yine gelmis adami ezbere itin götüne sokuyorsun. Bu olmamali, onu söylemek istemistim.
Metrajzede
19.02.2012, 21:25
Çok pis ezbere söverim :)
Özür dilerim Mariachi maç öncesi o yazıya "kopya gollere dikkat aman haa" yazısını eklemediğim için !!!!
Anlamanızı beklemiyorum.Önce zihinlerinizdeki ön yargıları kırın.Emin olun sonra benim ne demek istediğimi anlarsınız
Galiba açık açık belirtmem gerekiyor.Vurgu yaptığım cümle Şota öğrenmeye aç gözükmüyor.Açlığı tokluğu beni ırgalamaz ama azıcık çabuk öğrensin arkadaş !!!
Keşke ezbere sövmelerden bir demet olarak bu cümleyi de kopyalasaydın
Herkes futbolun kitabını yazmış burda, baskı yaptırıp şotaya gönderelim :)
Troisi oynamasa, ulan bu adam en golcü adamımız niye oynatmıyonda sakatlıktan yeni çıkmış biseswar oynuyor diyecez
3 1 olunca emir yerine defansın arkasına koşu yapan gökhan ünal ı niye almadın nasıl hocasın diyecez
Bu maçta şotanın günahı yok, tüm kabahat futbolcularda...
Takım benim istedigime yakın futbol oynamaya basladı, zor maclar bitti seri galibiyetler gelir artık
Mariachi
19.02.2012, 21:32
Çok pis ezbere söverim :)
Özür dilerim Mariachi maç öncesi o yazıya "kopya gollere dikkat aman haa" yazısını eklemediğim için !!!!
Anlamanızı beklemiyorum.Önce zihinlerinizdeki ön yargıları kırın.Emin olun sonra benim ne demek istediğimi anlarsınız
Konu o degil.
Eminim önceki maçlardaki hatalari konusunda haklisindir. Bir çok kisi de sana hak verir.
Ama bu maç adam sanki senin yazini okuyup da ona göre takimi oynatmis gibi bir anlayis ile saha kenarindaydi. Ama yine yaranamadi. Benim sikintim orda.
ibrahim1299
19.02.2012, 21:32
Hocanın bu maçtaki elle tutulur tek hatası Sefa-Okay değişikliğidir...Geri kalan tüm suç futbolcuların 3-1 aldık maçı havasına girmesi...
Metrajzede
19.02.2012, 21:34
Herkes futbolun kitabını yazmış burda, baskı yaptırıp şotaya gönderelim :)
Troisi oynamasa, ulan bu adam en golcü adamımız niye oynatmıyonda sakatlıktan yeni çıkmış biseswar oynuyor diyecez
3 1 olunca emir yerine defansın arkasına koşu yapan gökhan ünal ı niye almadın nasıl hocasın diyecez
Bu maçta şotanın günahı yok, tüm kabahat futbolcularda...
Takım benim istedigime yakın futbol oynamaya basladı, zor maclar bitti seri galibiyetler gelir artık
Anlatmak istediğimin görüntüsünü paylaşmak istedim
http://e1202.hizliresim.com/u/4/2fk4n.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Top neredeyse ceza sahasına inecek ama Gökhan Ünal haliyle kalemize 40 metre uzakta
Şota bey hani Ankaragücü maçında 90+5 de gelen Zalayeta golüne delirecek kadar sevinmiştin ya işte o maçta kornerden önce Uğur Uçar çift sarıdan kırmızı yemişti ve son pozisyonu 1 kişi fazla yakalamıştık ve sonuç malum hem sen hem biz deli gibi sevinmiştik
Bu verdiğim 2 örnek çok küçük bir olaymış gibi gözükse de futbolda skorlar bu ayrıntılarla belirleniyor
İnşallah bir daha böyle cahilce bi hata yapmazsın
Bu fotoğrafın yaşanmaması için futbolun kitabını yazmaya gerek yok Tim.Bu fotoğraf yarın birgün Şota tarafından görülse "Gökhan 2 dk dır değişikliği bekliyordu.Siz bunu tv den göremezsiniz" der bizde oooo bizim filozof doğruymuş der otururuz aşağı.Şota Hurma gibi ballandıra ballandıra anlatıyor ya (Gökhan yoruldu yerine Kujo'yu aldım arkadan homurtanmalar duyuyordum onlar görmedi Ünal'ın beni değiştir dediğini)
Metrajzede
19.02.2012, 21:43
Konu o degil.
Eminim önceki maçlardaki hatalari konusunda haklisindir. Bir çok kisi de sana hak verir.
Ama bu maç adam sanki senin yazini okuyup da ona göre takimi oynatmis gibi bir anlayis ile saha kenarindaydi. Ama yine yaranamadi. Benim sikintim orda.
Yav gadasını aldığım sende çok iyi biliyorsun ki maç öncesi strateji ile gelişen oyun arasında farklılıklar yada benzerlikler olabilir.
Biz FM oynamıyoruz taktikleri verip oyunun sonucunu bekleyelim ???
Bak ne diyorum eksik kalmış rakibe top üstünlüğünü vermişsin ve etkili oluyorlar.Şota diyor ki Furkan yoruldu çıkar artık öldüm diyor ama yerine aynı presi yapacak oyuncu kenarda olmadığı için oyuna almadım
O maçta topa sahip olmalıydı çünkü rakip 1 kişi eksikti.(O yüzden Engin girmeliydi)
Ha sen o hamleyi yaparsın tutmaz ona birşey diyemem.Ama helal olsun doğru hamle yaptı dersin
Bu maçta da 3-1 i korumak için pres yapman lazım.Çünkü dünyanın her yerinde top geride olan takımda daha çok kalır.(Sen tutup 100 kiloluk adamı oyuna sokuyorsun)
Maç öncesi ön görüleri ile gelişen oyunu örtüştüremediği için kızıyorum ben Arveladze'ye
Sen bunu ezbere sövmek olarak algılıyon canın sağolsun :)
Arkadaşlar Şota ile Son Dönemlerin En Başarısız Kayserisporu ortada Duruyor siz Futbol Dersi veriyorsunuz Birilerine ben sonuca bakarım sonuç ne şu an 11.yiz yarın 12. olabilirz bundan ötesi varmı bu takım şampiyon olacak takımdı unutmayalım
Mariachi
19.02.2012, 21:55
Yav gadasını aldığım sende çok iyi biliyorsun ki maç öncesi strateji ile gelişen oyun arasında farklılıklar yada benzerlikler olabilir.
Biz FM oynamıyoruz taktikleri verip oyunun sonucunu bekleyelim ???
Shota konusunda tartismak iyice baydi artik ben de fikrimi söyleyeyim konuyu kapatalim :)
* Kujoviç yoruldu ve abuk subuk tercihler yapmaya basladi (ilk yari geldi geleli en iyi performansini gösterdi). Maç Sivaz maçina benzeyecek gibiydi ve gol vurusu iyi olan Gökhan'i aldi. Pozisyonlarin devami gelir oda atar diye düsündü. Hasan Ali belese golü yedirmese muhtemelen golünu de yazardi (geldigine en çok tepkiyi benim gösterdigim) Gökhan GRAL
* Oyunun hiç bir kisminda 8JK maçinda oldugu gibi ileriye dogru pres uygulamadik. Volkan, Olcan ve Alanzinho teknik kapasitesi yüksek oyuncular. Bunlara pres yaparsan tek bir hamle ile seni saf disi birakabilirler. Bu yüzden pres yerine alan daratlma tercihi dogruydu.
Orta alanda alan daralttik. Aykut zaten geriden oyun kurmuyor Colman da gezip duruyordu. Uzun top filan da atamadilar pek yani orta alanda ileriye dogru pres yapmanin bu dogrultuda manasi yoktu. Top zaten bizdeydi?
Furkan'in ileri dogru presinin etkili olmasi için arkasinda olusan bosluga da baskalari kosacak pres yapmak için. Yani orta alanin oyun anlayisi degisecek. 4-2-4 gibi bir sistemde oynayan rakibinin ilerdeki 4lüsüne alan birakmak yerine ilerde pres yapip arkayi bosaltip alan birakmak bana çok mantiksiz geliyor.
Zaten bizde olan topu bizde tutacak, sutu iyi, çalimi iyi Okay'i aldi oyuna. Bundada garipsenecek bir sey yok bence. Hasan Ali nin golü olmasa biz maçi 3-1e çok rahat kitleyebilirdik.
Neyse saglik olsun. Hepimizin yogurt yiyisi de futbola bakisi da farkli :)
Kayserispor trabzonspor ile aynı gün oynanan, eskisehir - karabük ve antep ordu maçları ile ilgili bir detay
mackolik sitesinde takımların yaklasık ilk 11 değerleri verilmiş, yani bizim dısardan oyuncu piyasamızı objektif gözle degerlendirmiş adamlar, bizim gibi bol keseden deger vermeden
Trabzonspor = 50.5 milyon €
Eskişehirspor = 19.9 milyon €
Karabükspor = 17.5 milyon €
Orduspor = 18.55 milyon €
Gaziantepspor = 18.5 milyon €
KAYSERİSPOR = 16.6 milyon €
Biz takımımızı barcelona seviyesinde falan görüyoruz sanırım o yüzden hocaya bu kadar çok eleştiri var !
Hocaya sövme sebebimiz 50.5 milyon € ilk 11 değeri olan takımı hırpalayıp, evirip cevirip,basit oyuncu hataları ile elden kaçırmak
Elinizi vicdanınıza koyun, bu takım yinede iyi top oynuyor, gün geçtikce daha iyi oluyoruz. şu ligin en pozitif futbolunu oynayan takımlarındanız, şotayı hepimiz eleştirdik, ama bunu alışkanlık haline getirmeye lüzum yok Trabzon macında günahı yok hocanın
Yukarıdaki uzun yorumların kısa özeti : Şota Troisi denen adamın oyundan düştüğünü görememiş ve takımı 1 kişi eksik oynatmıştır. Zaten Şota maç içerisinde oyuna yanlış müdahale konusunda uzmanlaşmaya başladı. Kadro alternatiflerini iyi değerlendireceksin.
Ayrıca Gökhan ÜNAL bu takımda artık maça çıkmamalı. Başka genç forvetlere fırsatlar verilmeli. 2 forvetli top oynatacaksan oynat Gökhanı, gör o zaman farkı. Bu adam dünyanın hangi takımında oynarsa oynasın tek forvet li sistem de iş yapmaz.
Kayserispor trabzonspor ile aynı gün oynanan, eskisehir - karabük ve antep ordu maçları ile ilgili bir detay
mackolik sitesinde takımların yaklasık ilk 11 değerleri verilmiş, yani bizim dısardan oyuncu piyasamızı objektif gözle degerlendirmiş adamlar, bizim gibi bol keseden deger vermeden
Hocaya sövme sebebimiz 50.5 milyon € ilk 11 değeri olan takımı hırpalayıp, evirip cevirip,basit oyuncu hataları ile elden kaçırmak
Bu piyasa degerlerin neye göre degerlendiriliyor? ..
Baska bir örnek:
Bayern Münih 350 Milyon Euro
Bayer Leverkusen 137 Milyon Euro
Gladbach 74 Milyon Euro
Gladbach Bayern ve Leverkusenin üstünde..
Demekki hersey - hangi verilere göre mechul - piyasa degerleri degilmis...
Bayern Münih
Bu piyasa degerlerin neye göre degerlendiriliyor? ..
Baska bir örnek:
Bayern Münih 350 Milyon Euro
Bayer Leverkusen 137 Milyon Euro
Gladbach 74 Milyon Euro
Gladbach Bayern ve Leverkusenin üstünde..
Demekki hersey - hangi verilere göre mechul - piyasa degerleri degilmis...
Bayern Münih
futbolcunun yaklasık piyasa degerine göre degerlendiriliyor, kesin rakamlar değil tabiki sadece kıyaslamak için faydalı.
Demek istedigimi anlamadın, hocayı bu kadar eleştirdigimize göre bu takım cok üst düzey oyunculardan kurulu takım olmalı.Ama dışardan bakınca öyle değil demek istiyorum
Biz takımımızı barcelona seviyesinde falan görüyoruz sanırım o yüzden hocaya bu kadar çok eleştiri var !
Elinizi vicdanınıza koyun, bu takım yinede iyi top oynuyor, gün geçtikce daha iyi oluyoruz. şu ligin en pozitif futbolunu oynayan takımlarındanız, şotayı hepimiz eleştirdik, ama bunu alışkanlık haline getirmeye lüzum yok Trabzon macında günahı yok hocanın
Tartismanin diger kismina girmiyorum, sadece ilgimi cektigi icin transfermarkt'daki tahmini piyasa degerlerini aktariyorum (ki tm'de koca bir ekip bunlari belirliyor, sürekli degisiyor vs.):
Trabzonspor = 87.800.000 €
KAYSERİSPOR = 41.825.000 €
Gaziantepspor = 40.450.000 €
Eskişehirspor = 34.500.000 €
Orduspor = 34.300.000 €
Karabükspor = 25.600.000 €
KHS38 oradan 600 bin bonservis ödediğin cem sultanı takımın en değerli adamı cangeleyi sönmüşde olsa yıldız olan gökhan ünalı ve değerli gençlerden okayı engini nadiri çıkart Tim in hesapla aynı oluyor ilk 11 bizim takımın kadro dışındakiler içindekilerden daha değerli
KHS38 oradan 600 bin bonservis ödediğin cem sultanı takımın en değerli adamı cangeleyi sönmüşde olsa yıldız olan gökhan ünalı ve değerli gençlerden okayı engini nadiri çıkart Tim in hesapla aynı oluyor ilk 11 bizim takımın kadro dışındakiler içindekilerden daha değerli
Cem Sultan'in degeri zaten ~200.000€
Takimin en degerli adami su an Amrabat.
Cangele sürekli sakatlandigi icin degeri 3.300.000€ya düstü.
Günal'in degeri 2.500.000€.
Okay + Nadir + Engin = 3.150.000€
Etti toplam 9.150.000€
Takimin toplam degerinden cek, yeni degerimiz: 32.675.000€
EsEs'le Ordu'ya yakin, tabii sadece tahmini degerler bunlar..
KHS38 orda klüp futbolcularının toplam değeri var Tim'in paylaştığı ilk 11 değeri.
ya ben mi kurdum takımı ? ben mi söz verdim bi çıta daha yükselecek takım diye ? (şampiyonluktan bahsetmiyorum bile ) o zaman trabzonun değeri daha yüksek biz hiç maça çıkmayalım beraberliğe dua edelim ..kujo yorulmuş diyip çıkarıyosun ..peki troisi niye duruyor ? hasan ali kaç metre depar atmış bomboş önüne atsa bariz pozisyon olucak atmadı neden disiplinsizliğe tahammül gösteriyosun sonra da maç berabere bitiyor biter tabi sen hoca falan değilsin ..takım rehavete kapılacak belli sen ilk yarının sonunda naptın acaba takımı böyle yaptın ..yeter artık ya 16. aramızda 5 puan kalmış düşme potasındayız diyebliriz artık
Emir-Gökhan değişikligi bana herseyı anlattı..Keske furkanı alsaydık afedersiniz ama köpek gibi koşardı en azından be hocam.
alayina38
20.02.2012, 18:53
hala istifa yok anlasildi bu adam ya takimi düsürecek gidecek yoksa basimizdan eksik olmicak isimiz var bunlada tolunayi tercih ederim bu adama
Yukarıdaki uzun yorumların kısa özeti : Şota Troisi denen adamın oyundan düştüğünü görememiş ve takımı 1 kişi eksik oynatmıştır. Zaten Şota maç içerisinde oyuna yanlış müdahale konusunda uzmanlaşmaya başladı. Kadro alternatiflerini iyi değerlendireceksin.
Ayrıca Gökhan ÜNAL bu takımda artık maça çıkmamalı. Başka genç forvetlere fırsatlar verilmeli. 2 forvetli top oynatacaksan oynat Gökhanı, gör o zaman farkı. Bu adam dünyanın hangi takımında oynarsa oynasın tek forvet li sistem de iş yapmaz.
Yönetim dinlemiş beni :)
Metrajzede
23.02.2012, 13:32
Sen profesyonel falan değilsin !!!
Yarın çok kritik maçın var ama sen Trabzon sevdasına düşmüş Ts gol krallarına verilen ödülü almak için Ankaralardasın !!!
Lan Toledo al şu teknik direktör lisansını yeter artık bıktım bu bazı camialara maal olmuş adamların sevdalarından kopamamalarına
Tolunay'ı gol atarız ÜZÜLÜR,Şota'sı fellik fellik ödül alacağım diye koşturur durur
Yarın maçın var senin alooooo !!! Yenilir ve alttakiler de yenerse ligde hangi konumda olacaksın haberin var mı ? !!!
hocadan öte kulübün böyle birşeye izin vermemesi lazım. gs maçının olduğu haftada bütün hafta hoca istanbuldaydı takımla istanbulda buluştu. son antremana bile katılmayan oyuncular kadroya girdi filan sonra genç oyuncular mücadeleye katılmıyor diye kızıyoruz. kulüp çok serbest yönetiliyor yapanda değil yaptıranda var suç. Hurma nasıl tesislerden dışarı çıkmıyorsa transfer haricinde herkesede aynı kuralı koymalı.
Hoca takImIn basInda degIl??? Noluyor lan!
Sonra da bu oyuncularIn neden götü basI oynuyor haaa.. baslarinda terbiye edIcI bIrI olmazsa tabII böyle olur.. Allah sIzIn IyIlIgInIzI versIn..
Metrajzede
24.02.2012, 21:53
Uzuuuuuuuuuuuuuuun yıllar sonra ligde kalma heyecanını bize yaşatacağın için teşekkürler Şota Arveladze
ali38_38
24.02.2012, 21:54
şerefin varsa bırak şota her iyi insan teknik direktör olmuyor , maçı anlatan lavuk bile 50 kere söyledi kayserispor pas yapamıyor diye sen tutmuşun babacarı kamili alıyorsun , herkes el birliği ile kayserisporun azına nasıl sıçılır diye bir proje başlatsa bundan daha iyisini yapamazlardı sen teknik direktörsen troiside senin futbolcun işte
chefchemiker
24.02.2012, 22:01
Hector Cuper daha dün geldi, TSL´yi cözmüs, bizi cözmüs, sen daha Troisi gibi 20 küsür üzer top kaybi yapan adami cikartamiyorsun, zaten amrabat-babacar degisikligini yaptigin an benim gözümde tamamen bittin
şotayı seviyoruz ama başarısız olduğu gercek, yapmaya çalıştığı şeyler var, yapamıyor... her sene ilk 6da olan takım şota ile 2 senedir bunu basaramıyorsa başarısızlık ortadadır. yıllardır küme düşme hattındaki takım ile kaç puan var diye hesap yapmamıştık
Metrajzede
24.02.2012, 22:08
Sen profesyonel falan değilsin !!!
Yarın çok kritik maçın var ama sen Trabzon sevdasına düşmüş Ts gol krallarına verilen ödülü almak için Ankaralardasın !!!
Lan Toledo al şu teknik direktör lisansını yeter artık bıktım bu bazı camialara maal olmuş adamların sevdalarından kopamamalarına
Tolunay'ı gol atarız ÜZÜLÜR,Şota'sı fellik fellik ödül alacağım diye koşturur durur
Yarın maçın var senin alooooo !!! Yenilir ve alttakiler de yenerse ligde hangi konumda olacaksın haberin var mı ? !!!
Bugün rakibin ve aynı ödülü paylaştığın Fatih Tekke kadrodaydı
O Fatih ki Trabzon'un gol krallarına verdiği ödülü almak için Ankaralara kadar gelmedi neden acaba ???
Kesin Cuper izin vermiştir de Tekke ipnelik yapıp gitmemiştir !!!
hoca manisayada yenilirsek düşüyoruz sana güveniyoruz dedik ama ....
chefchemiker
24.02.2012, 22:09
Bide sunu demeden gecmemek gerek, eger bizim hedefimiz hollanda ekolünde futbol oynamaksa, dünkü PSV-TS macini insallah kacirmamissindir hoca, gecen hafta bizi elinden kaciran TS´yi nasil maymuna cevidi PSV
ottomanyak_38
24.02.2012, 22:09
Tim yapmaya çalıştığı şeyi yapamıyor diyorsun yanılıyorsun, bence gayet iyi yapıyor bak küme düşme hattındayız!!!
hasarena38
24.02.2012, 22:10
iyi oldu böyle g. böyle y. bundansonra kalan maclarımızda stad full ceker hicdegilse şampiyonluga oynayan takıma gelmeyen seyirci düşmemeye oynayan takıma gelir belki kayseri ts macında yedigimiz her gole sevinen şerefsiz kanı bozoklar karılarının a. kına yaksın şimdi ....
KAYSERİSPORUMUZU bir dünya markası haline getirip ; dünyada Barcelonanın oynadığı bir sistemi Kayserisporda deneyip başarılı olan ve ligde istikrarlı sonuçlar alan başta ŞOTA olmak üzere herkesi tebrik ediyorum ..
Bank Asyada da aynı başarıları gösterip hedefimiz olan AMATÖR KÜME'ye doğru emin adımlarla ilerlemek istiyoruz ..
LOVE YOU ŞOTA
BİZİ BIRAKMA ARVELADZE
SENSİZ KAYSERİ ŞAMPİYON NEYİM OLUR BİZ KÜME DÜŞMEK İSTİYORUZ
Takımı brakıp ödül almaya giden ve troisiyi oyunda tutan adama hiç birşey demiyorum..
Hakikaten bu takım 2 sene içinde şampiyon olacak. Gerçekten olacak. Helal olsun ne diyimki. Şu takımı babasının çiftliğine çevirenlere helal olsun.
Metrajzede
24.02.2012, 22:35
Şota'nın hakkından ancak @Haso gelir
Neredesin @Haso gurbanın olam dön şu foruma
Ulan Vadide Gladio artıkları varya
Bizde de bi 'Trabzon artığı' sevdası var..
Kurtulalım artık şu kafası başka yerde olan adamlardan
38AhmetK.K
24.02.2012, 23:08
SABRIMIZ TAŞIYOR ŞOTA...
Bu takımın kadrosu ligde 12.sırada olacak ve bu kadar berbat oynayacak kadar kötü değil.Üstteki 12 takımın kadrosu bizden çok üstün değil.
yensek yenilsek içerde dışarda 2 sezondur tek forvetli aynı sistem.
Oyuncu değişiklikleri aynı,dakikalar aynı un şeker var helva olmuyor.
Sezon başında son dakika Samsun'a transferi yetişmeyen Kujoviç 20 hafta yedek oturtup,sonra kurtarıcı olarak bakmak,Furkanı 3 hafta oynatıp,5 hafta kaybetmek,bazı futbolcular sahada yürürken 90 dk.görmemek bu tutarsızlıklar takımı 12.sıraya getirdi.Bu kadro bu kadar kötü olamaz.45dk.rakip kaleciye top gitmiyorsa,oyuncular lig bitmiş gibi oynuyorsa suç senindir ŞOTA..
ksfan
Hurma - Şota - Mamur el ele....
Biz takım kümeye..
(Güya bu sene şampiyonluğa oynayacaktık.....Allah belanizı versin...yalancı)
İleti Düzenlenmiştir..
gaziköylü0038
24.02.2012, 23:38
gelen gideni aratırmış
şota hem kendine zarar veriyor hem kayserispora olmuyorsa olmuyor 2+2=4 eder 5 etmiyor işte
Arkadaslar teknik adam kritik maç öncesi ödül almaya giderse
gs deplasmanı öncesi takımla istanbulda bulıuşursa ağırlığını nasıl hissettirebilir...
Takımı son antremanda motive etmek için uğraşacağı yere ödül almaya gidiyor..
Sahadakilerde ayrı dökülüyor...
Cörekdere38
25.02.2012, 00:19
Takim elden gitti sotaya selam sefa ve troisi ile yola devam
Hiç dillendirmemiştim. Eleştirdim ama şu cümleyi hiç kurmamıştım artık ben de sıkıldım bu iş bilmez halinden. Düşün Şota. Bir şeyler yanlış. Elinde ki kadro KALİTELİ ya da DEĞİL.. Kusura bakma ama şapkadan tavşan çıkarmakta dahil olmak üzere hepsi SENİN GÖREVİN...
Hatayı sadece sende bulmak elbette abesle iştigal. Takımın eksiklerini bile bile takviye yapmayanlara da ayrıca selam olsun. Sizlerin de halini hatrını bu ara daha çok soruyorum merak etmeyin...
Takım üzerinde ki gerekli otorite sağlanamadı.Yanlış oyuncu tercihleri birde bu yanlış tercihlerde ki ısrarlar bizi bugün bu hale getirdi.Ordu maçında karşımızda ki rakibin Ordu olduğunu unuttum bir an sanki madrid-barça orta sahadan cıkamadık pozisyon bulamadık biz bu kadar kötü olmamalıydık biz buralarda olmamalıydık..
Takımca silkelenmek gerek manisa macından sonra çok geç olabilir..
Bu durumumuz belki bazi seylerin degismesine vesile olur. Son 3-4 yildir sportif anlamda geri gitmeye basladik, günü kurtarmak icin ordan burdan adam kiralayip tutanlari binbir bahaneyle "almadik", vs...
Umarim bu sezondan sonra bazi kisilerin akli basina gelir ve burayi rulet masasi gibi kullanma haklari olmadigini anlarlar...
38ölümüne38
25.02.2012, 02:06
Kac sene teknik direktor yardimcisi olarak calismis, teknik direktor diplomasini almis ama bi macin antrenmanda kanzanilmadigini hala ogrenememis...LUTFEN BIRI OGRETSIIIIN!!!
Lig Tv Manisa Maçı Öncesi Röportajında Takım Üzerinde Baskı Var mı? Sorusuna Çok Rahatız Hiç bir baskı yok Cevabını Verdi..
Lig Tv Manisa Maçı Sonrası Röportajında Play Of'a Kalamazsanız Gideceğiniz Yönünde Açıklamalarınız Vardı Sorusu Üstüne Basılarak İkikere Soruldu 2014'e Kadar Sözleşmem Var Cevabını Verdi..
Bu iki açıklamada beni şaşırttı..
Gerçi baskıyı yapan taraftar medya şehirdir bizde tam anlamıyla bu olmadığından baskı bile hissetmiyor adamlar : )))
Demekki troisiyi oyundan alabiliyormus ve takımı galibiyete götürebiliyormuş....
chefchemiker
04.03.2012, 19:34
Sen bu isi gercekten cok yokusa sürüyorsun be hocam
Seneye Şota'yla devam edersek herşey olabilir. Bi anda zirveye de çıkabiliriz , dibe de çökebiliriz.
Dün gürcistan ile alakalı bir program izledim.Gürcülerin kendi geleneksel inanışlarında bu yıl dragon yılıymış onu mutlu etmeleri gerekiyormuş. güzel yemekler dualar vesaire yaparak yoksa bu senelere iyi geçmezmiş.
Şota dragonu mutlu edemedi herhalde bu sene o da bize yansıyor.
her hataya karşı seni savundum ama bir oyuncuyu harcamana çok üzüldüm ve sana çok kızdım hocam. Adamcağızın tek derdi futbol oynamak ve takıma katkı sağlamakken sen resmen bir daha bu sahaya çıkma dercesine 35. dakika kenara alıp birde tribünlere yuh çektirttirdin.
Süper ligin en korkak en üllüz hocası..
Muzaffer
05.03.2012, 10:15
Hoca olmadığını ve bir müddet daha olamayacağını dün tekrar gösterdin.
gaziköylü0038
05.03.2012, 10:37
maça forvetsiz başladı sonra kafası dank etti maç başlamadan belliydi senin bu sistem tutmayacağı herkes anladı şota anlamadı
ahmetg38
05.03.2012, 12:10
33 de biseswarı alıp kujovic i koyacağına
33 de troisiyi alıp kujovic i koysaydın bu kadar rezalet pozisyona girme olmazdı belki amrabat forvetteyken biseswar sağda bişeyler yapmaya çalışıyodu solda hiç bisey yapmayan yapamayan troisi oyunda kaldı
Şota'nın annesi 15 yıl sonra..
Kayserispor, Manisaspor karşısında aldığı galibiyet sonrasında ilk antrenmanını yaptı. Şota'nın annesi Tamar'ın 15 yıl sonra ilk defa oğlunun maçını seyrettiği ortaya çıktı..
http://www.ajansspor.com/resimv3/sota_idman_050312.jpg
Karpuzatan tesislerindeki antrenman öncesinde Manisaspor maçını değerlendiren Şota, "Bu tarz maçlar çok kolay değil, zor geçiyor. Biz bu maç öncesinde tam bir takım olarak çalışamadık. 9 kişi eksik olduğu halde çalışmalarımızı tamamladık. Tam olarak Cumartesi günü toplanabildik" dedi.
Manisa karşısında mücadelede ederek önemli bir galibiyet aldıklarının altını çizen Şota, "Biz bu galibiyeti çok bekledik. Biliyorsunuz Trabzonu da elimizden kaçırmıştık. Bir çıkış yakaladık ve ligin sonuna kadar bu çıkışı sürdürmek istiyoruz" diye konuştu. Kardeşi Arçil ve annesi Tamar'ın Kayseri'ye geldiği ve Kayserispor-Manisaspor maçını seyrettiğinin sorulması üzerine Şota, "Annem biz profesyonel futbolcuyken ve milli takımda bile oynarken maçımızı seyretmezdi. Ama bu maçta bizi kırmadı ve 15 yıl sonra ilk defa maçımızı seyretti" dedi
Mariachi
10.03.2012, 19:52
Maçi dengeleyecek bir anlayis içinde çikti ve tercihleri dogruydu diyebiliriz. Girdigimiz pozisyonlari atsak bu maçi alirdik. Golü yiyene kadar zaman zaman onlar bazen de biz agirlik koyduk ama genel olarak dengeliydi maç.
Visca, Doka, Webo Holmen gibi isimler karsisina biz Sefa, Amrabat ve Kujo ile denge kurduysak oyun anlayisi iyi demektir.
38AhmetK.K
10.03.2012, 20:05
Yanliz Shota takimi naaadere motive etmis tü tü tü nazar degmesin, her topun pesinden kostular.
Mariachi
10.03.2012, 20:08
Yanliz Shota takimi naaadere motive etmis tü tü tü nazar degmesin, her topun pesinden kostular.
:O
Zurab, Riveros hatta Amrabat gibi adamlar çok motiveydi. Eren de öyle mesela.
Umut, Sefa, Okay gibi genç adamlar. Baska bir takimda 18e bile zor girecek adamlar. Bu forma sansini degerlendirip kosmuyor da hoca dan motive bekliyorsa. Hepsi ........... gitsin. Bilmem kimlerinin bilmem neresine kadar yollari var.
38AhmetK.K
10.03.2012, 20:13
:O
Zurab, Riveros hatta Amrabat gibi adamlar çok motiveydi. Eren de öyle mesela.
Umut, Sefa, Okay gibi genç adamlar. Baska bir takimda 18e bile zor girecek adamlar. Bu forma sansini degerlendirip kosmuyor da hoca dan motive bekliyorsa. Hepsi ........... gitsin. Bilmem kimlerinin bilmem neresine kadar yollari var.
Zaten sorunda hep o degilmi? Futbolcular tek suclular onlar defolsun gitsin(!)
Sen teknik direktörsen futbolcularina sonuna kadar savasmayi ögretmek, onlarla siki bir bag kurmak.
Daha önce Metrazjede de söylemisti Sneijder Mourinho icin ölürüm diyordu, ayni sekilde Milito ve diger futbolcularla bu bagi kuramiyorsa kimse kusura bakmasin ama sen iyi bir teknik direktör degilsin.
"Şota; Önümüzde 4 maç, 12 puan var. Play Off Zor ama olabilir. "
Komik adamsın Şota. Lig Tv Vay Be programınin ana malzemesi olabilirsin ama bugün 60. Dakikadan sonra tam olarak kanaat getirdim ki Hoca olamazsın. Oyle yani...
Bu sistemsizlik, bu futbolcu nerde nasıl kullanılır bilmezlik net ve açık bir şekilde yukarıda ki tezimi kanıtladı bana...
Mariachi
10.03.2012, 20:17
Zaten sorunda hep o degilmi? Futbolcular tek suclular onlar defolsun gitsin(!)
Sen teknik direktörsen futbolcularina sonuna kadar savasmayi ögretmek, onlarla siki bir bag kurmak.
Daha önce Metrazjede de söylemisti Sneijder Mourinho icin ölürüm diyordu, ayni sekilde Milito ve diger futbolcularla bu bagi kuramiyorsa kimse kusura bakmasin ama sen iyi bir teknik direktör degilsin.
Hee sen oturdugun yerden futbolcu'nun hocayla oldugu bagi anladin. Tamam.
Bazi maçlarda takimin önemli oyunculari suç hocada degil bizde diyordu. Onu da zorla söyletmislerdir o zaman.
Bu kadar da ayip. Tamam siktirsin gitsin Shota ama sirf herife tepki göstermek için bu kadari da ayip. Tamam siz haklisiniz ben bilmiyorum. Allah belasini verir de gider en kisa zamanda biz de huzura kavusuruz Insallah.
chefchemiker
10.03.2012, 20:21
Shotanin bu takimda kalmasindan yana degilim, ama bugünki maglubiyetin sebepleri apacik ortada. Oyuncu kalitesi, eger burada kalirda, bu oyuncularla devam ederse, hem kendine hemde bize cok yazik etmis olur.
38AhmetK.K
10.03.2012, 20:24
Hee sen oturdugun yerden futbolcu'nun hocayla oldugu bagi anladin. Tamam.
Bazi maçlarda takimin önemli oyunculari suç hocada degil bizde diyordu. Onu da zorla söyletmislerdir o zaman.
Oturdugum yerde anlamaya gerek yok, sahada mücadele etmeyen takimi ipleyen oyunculari görünce bu apacik ortaya cikmiyormu? Futbolcularin sucu üstlenmesi cok dogal, bütün sucuda shotaya atmak dogru degil, ancak öyle bi yorumluyorsun ki takimda tek sucsuz isim shotaymis sanki.
Tamam siz haklisiniz ben bilmiyorum. Allah belasini verir de gider en kisa zamanda biz de huzura kavusuruz Insallah.
Insallah
Mariachi
10.03.2012, 20:28
Oturdugum yerde anlamaya gerek yok, sahada mücadele etmeyen takimi ipleyen oyunculari görünce bu apacik ortaya cikmiyormu? Futbolcularin sucu üstlenmesi cok dogal, bütün sucuda shotaya atmak dogru degil, ancak öyle bi yorumluyorsun ki takimda tek sucsuz isim shotaymis sanki.
Insallah
Oturup izleyelim beraber bu sezonun maçlarini. Sen söylemeden ben hepsini sayarim Shota'nin hatalarinin.
Ama bu maç oynattigi anlayis ile orta sahada Okay-Umut gibi 2 is bilmez varken basa bas oynayan ve sadece ve sadece oyuncu kalitesizliginden bu maçi kaybeden adama bu maçtan sonra gelip yaaa duran toptan cok pozisyon verdik siçtin Sota 18lik adami motive edemedin demek düpedüz ayip.
38AhmetK.K
10.03.2012, 20:31
Oturup izleyelim beraber bu sezonun maçlarini. Sen söylemeden ben hepsini sayarim Shota'nin hatalarinin.
Ama bu maç oynattigi anlayis ile orta sahada Okay-Umut gibi 2 is bilmez varken basa bas oynayan ve sadece ve sadece oyuncu kalitesizliginden bu maçi kaybeden adama bu maçtan sonra gelip yaaa duran toptan cok pozisyon verdik siçtin Sota 18lik adami motive edemedin demek düpedüz ayip.
Cok ayip etmisim o zaman, Gollerin yaklasik %50sinin duran toplara bir türlü önlem alamadigini elestirerek.
Mariachi
10.03.2012, 21:02
Selim Teber, Marcelo Zalayeta, Karim Ziani ve Aleksandre gibi adamlar bu takimi tasiyordu. Takimin bu temel taslari takima kattiklari kalite ve tecrübe'nin karsiligini görmek isteyince Süleyman Hurma ariza çikardi ve hepsini gönderdi.
Bu sezon bu gibi degerli adamlar yerine istedigi gibi saga sola çevirebilecegi, evirip çevirip yönlendirebilecegi kamyon dolusu genç oyuncu alarak büyük kumar oynadi. Bu büyük kumari korkunç bir sekilde kaybetti.
Ve her maç sonrasi bu kumarin faturasi Shota Arveladze'ye kesiliyor. Takimi sahaya dogru sürse ve kaybetse de suçlu her zaman o oluyor. Tamam hatalari çok fazla ama hatanin tartismasiz en en büyügü bu kadroyu kuranda.
Sen hoca değilsin.
Arif deli gibi kenarda çırpınıyor sen oturup yazıp çiziyorsun bir kerede uygula....
ya mariachi niye sotayi savunuyorsunki? Sirf sempatik diye niye savunuluyorki bu adam? Böyle kadroyu verdiklerinde hadin oglum baska teknik adamla anlasin bana eyvallah diyemezmi? Fikret Yilmaz, Hikmet Karaman baska teknik adamlarin yaptigi gibi?
Sota futbol fakirinin önde gideni savunulacak bir gramaj yani yok bende istikrardan yanayim diye 2 sezondur agzimi acmiyorum ama bu kadarida fazla.
Niye herseferinde tecrübesiz adamlar Kayserisporun basina geciyor? Ertugruluydu, Tolunayiydi, Sotasiydi getirsinler 10-20 yil takim calistirmis taktisyen dedigim dedik bi adam ama buda bazilarinin hosuna gidecekmi orasida asikar ---->Hurma Emmi.
Shota hoca olabilseydi keşke. En çok ben isterdim kalmasını ama eksik. En başta TRANSFER YAPTIRAMADIGI için hatalı. Sen bu takimin hocasısın bilader. Menajer senden iyi mi biliyor futbolu? Niye ağırlığıni koymuyorsun? Ağırlığını koyamiyorsan niye kabulleniyor kariyerini riske atıyorsun?
Süleyman Hurma Şota da onay almadan bu transferleri mi yapmış? Bırakın Allah aşkına. Yaptıysa bu Hurma'nin suçu olduğu kadar Şota'nın suçu değilse eğer senin benim sucum.
Bu kısmı da geçelim. Gelelim kadroya. Arkadaş biri senden iyi bildigini iddia edip kadro kurmuş, transfer yapmış. Hadi sende buna ses çıkarmadın. O zaman nedir kardeşim. Elindeki kadro KALITELI VEYA DEGIL kullanırsın. Kullanmaya calişirsin. Elinde sistemine gore oyuncu mu yok? Arkadaşım çağdaş futbolda, total futbolda sisteme göre transfer yapamadiysan transferine göre sistem kurarsin.
Ziani,Selim,Zalayeta,Alex in gidişi elbette etkiledi ama gecen sene biz bu adamlarla da COK KOTU maçlar cikardik. Öve öve bitiremediğimiz Ziani ve Selim olduğu halde 5 hafta kazanamayanda bizdik. Hatta o donemde Şota + Van Der Lem vardı. Eee ne oldu? Yenilmedik mi? Kötü mü oynamadık. Şota ile ilgili hep iyi niyetliyim, hala da öyleyim ama Hoca Olmadığını, bugünkü maci Şota nin 60. dakikadan sonraki yanlis sistem ve oyuncu tercihleri nedeniyle kaybettiğimizi düşünüyorum. Derdim polemik değil. Içimdekileri paylaştım.
Şota hocaya maç sonu yaptığı açıklama yakışmamıştır.Tek hatayla yenildik diyerek kaleciye mağlubiyeti yıkmak yakışmaz.Futbol takım oyunudur.O zaman o dakikaya kadar neden gol atmadın veya hata olmasa 0-0 işine yararmıydı,gole kadar niye oyuna müdahale etmedin vs.gibi sorular sorarlar.Hocanın hocalıktan çok en çok üslubu ve sempatisi taktir edilmekteyken bu açıklama yakışmadı.
Bu Takımın Başıma Kayserisporun Malzemicisini Koyun verin Bu Kadroyu Yanına Oturtturun Hurmayı Bundan kötümü olur bence olmaz
Yıllarca elinde Kağıt notlar alıyorsun yazıyorsun çiziyorsun dışarıdan bakınca lan hocaya bak amma işini ciddiye alıyor diyorlar gel gelelim o aldığın notlara kardeşim hangisni uyguluyorsun yapılan hangi değişikler düzeliyor bir gelişmemi oluyor takımda tam aksine geri gidiyor
Novarra ile yaptığı açıklamada çok yanlış o kaleci nin kredisi çok bizim gözümüzde çok goller çıkardı çok ipten aldı şotayı ama anlamıyor hoca
Hasan Ali Navarro hata yaptığında bunu söyledi diye carmiha gerenlere sesleniyorum. Şota tüm kabahti tek hataya bagladiginda sesiniz neden çıkmadı ki ben anlamadim şimdi bu ÇIFTE STANDARDI...
Bir Bardak Düşün Bu Bardağa Su Damlar Damlar Damlar kimsenin sesi çıkmaz bekler ama bardak dolar ve son damladığında taşar
Bardağı Taşıran son damla çoktan gelmişti şota için bu laflar birazda ondan söyleniyor
Demekki Hasan Alinin Bardağı Taşmadı Onun içinde söyleriz kimseye gebeliğimiz yok
söylenmesi gereken yerde söyleyeceğimizi söyleriz
gaziköylü0038
11.03.2012, 14:12
tek hatayla kaybettik bu kadar mı? senin kendi hatalarını saysak sayfalara sığmaz
Cangele_38
11.03.2012, 14:46
Kayserispor piyangodan çıkan Manisa galibiyetiyle biraz olsun nefes aldıktan sonra Belediye maçı ile yeniden eski günlerine dönüş yaptı.
Başta Shota Arveladze'nin kumarı ne yazık ki Belediye maçında da devam etti. Sezon başından beri süre gelen istikrarsızlığına bu maçta da devam etti. Shota Arveladze'nin artık bu takımın başında işinin kalmadığını düşünenlerdenim. Çünkü; oynattığı sistemi çağ dışı...
Futbolcunun kendisine olan güveni sıfır.
Sezon başından beri ne yapmak istediğini kendisi de anlamıyordur.
Belediye maçına bakıyorum, yine yap-boz bir kadro var sahada.
Okay tamam, topla iyi, ama fiziki gücü böylesine rakipler karşısında yetersiz, ki yetersizliği de görüldü.
Ama hocası ne yazık ki bunu göremiyor ve kadrodaki kumarına bir yenisini ekliyor.
Haftalardır 18'e dahi almadığı hatta yanında Furkan dura dura Umut'u sahaya sürüyor.
Bunları göremeyecek kadar "bakarkör" bir hoca...
Öyle ya da böyle hata yapılır, kalecin zaten sabıkalı.
Ya iyi oynar, ya da maçı verir.
Ne yazık ki dünkü maçı da veren isim oldu.
Aslında oraya gelene kadar Arveladze'nin öncelikle ne yaptığına ve neler yapamadığına bakılmalı.
Yineliyorum artık Kayserispor forması Shota Arveladze'ye büyük geliyor.
Yol yakınken 'stajını' Trabzon'da mı başka bir takımda mı tamamlar, kendisi bilir...
Metin Kösedag
ajansspor.com
Ne yapan ne eden sota burdan gıtmelı ımzamı topalayak tepkı mı gosterek mailmi atak bu takım sotaya fazla bu adamla nereye kadar yıllardır gormedımız yerlerı dusme potasını gosterdın sota helal olsun sana Lanet olsun senın gıbı hocaya yaz cız anca yapboz oyunu sankı bu:wallbash:
Bu adamla aynı şeyleri düşünup, benzeri cümleler kurucam kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Sırf bu adamla aynı şeyleri düşünmeme neden olduğun icin bile suclusun Şota...
Navarro38
11.03.2012, 16:28
Ne zaman istifa edecek veya neyi bekliyor çözemedim ,yarım yamalak Türkçesiyle ısrarla muhabire 2 senelik sözleşmem var diyip nutuk atmaya benzemez bu işler ,medeni bir şekilde istifanı verir çekip gidersin .
Arkasında Birileri Sana Güveniyoruz Diye Gaz veriyorsa İstifa Etmez Fakat Taraftar Baskısnı Hissederse Dernekler Taraftar grupları İstifaya Davet ederse Belki istifa edebilir
merzemin
11.03.2012, 19:31
ya herkes navarroya suçlu diyor da kimse demiyor ki; şotanın anlamsız oyunu geriden kurma alışkanlığı yüzünden navarro topu degaj yerine pas vermek zorunda kaldı ve gol oldu. geçen sene kadıköyde fener maçı gene pasla çıkarma hastalığı gol. trabzonda süleymanu gene pasla çıkarayım dedi gol. sonra şota ligtv muhabirine yeni mi gördün 2 yıldır bunu yapmaya çalışıyoruz diyor. biz de böyle golleri yiyoruz. eskişehir maçında 90 olmuş 1-0 yeniliyorsun hala top çeviriyor takım... 2008 yılında rüştü son saniyede hırvatistan maçında topu degajlıyor semih vuruyor. gol. eğer şota olsaydı defanstan başlatırdı herhalde...
Ömer Erdogan ınsallah ertugruldan bişeyler kapar :)
şunu kabul edelim, günümüz futbolunda en önemli oyuncu orta sahadaki çift yönlü oynayabilen iki kişi... bizde 1 tane bile yok ondan, amrabat biseswar cangele ziani gibi oyuncular ekstra oyuncular,hepsi de olsa fark etmezdi. lig lideri gs nin kanat oyuncusu yok merkezleri sağlam... selcuk melo fernandes colman zokora sapara emre tarzı top kullanabilen orta sahalar lazım bize, bunlar yoksa mourinhoyuda getirsek fayda etmez
o zaman kumar oynamadan holmeni ibbden , danyi antepden alacaz zurabla yollar ayrılabilir dany alınırsa çünkü adamı kayserideki maçta izledim tek başına bir defans adeta taş gibi...
Şota'ya da artık Batum yolunu gostermek lazım . Olmuyor arkadaş olmuyor..
Samsun maçında kapalı kaledeki arkadaşlar stadı istifa diye bi inletseler biz de destek versek yoksa tek tük sesimiz çıkmıyor.
BÖRTECINE 38
12.03.2012, 00:51
SOTA SEN BU ISI BILMOYON KOCUM DAHA FAZLA IZDIRAP CEKTIRMEDEN BILERE CEKETINI AL GIT .
Örnekleme yaparsak: Şota tembel bi öğrenci ama asla geri zekalı değil. Geçen seneki kafaya oynayan kadroyuda o kurdu bu senekinide. Peki bu sene işler niye yolunda gitmedi? Bence bu işte hurmanın tutarsız Arsenal projesi var. İnşALLAH bu seneki karışıklıklardan ders alınıp seneye adam akıllı, ne yaptığını bilen 3-5 tecrübeli oyuncu alınır. Ayrıca Şota'nın maç sonu röportajınıda kınıyorum. Navarroyu resmen bitirdi.
Örnekleme yaparsak: Şota tembel bi öğrenci ama asla geri zekalı değil. Geçen seneki kafaya oynayan kadroyuda o kurdu bu senekinide. Peki bu sene işler niye yolunda gitmedi? Bence bu işte hurmanın tutarsız Arsenal projesi var. İnşALLAH bu seneki karışıklıklardan ders alınıp seneye adam akıllı, ne yaptığını bilen 3-5 tecrübeli oyuncu alınır. Ayrıca Şota'nın maç sonu röportajınıda kınıyorum. Navarroyu resmen bitirdi.
Geçen sene için van der lem yazıp baska birsey yazmıyorum
Kimse van der lem demesin. Evet Van der lem çok iyi bir hocaydı ama bu takım eğer bu sene misal beşiktaş maçı misal trabzon maçı gibi arada sırada istikrarlı oynadığı maçlar varsa bunlarda damı van der lemin etkisi var. Genç kadroya otorite sağlamak güçtür. Ama sahaya senin kafanda olan 2-3 tane tecrübeli sürersen senin sahadaki elin ayağın olur. Sen bu işi tek başına Riveros a yaptırmaya kalkarsan böyle tepe takla olursun.
Kimse van der lem demesin. Evet Van der lem çok iyi bir hocaydı ama bu takım eğer bu sene misal beşiktaş maçı misal trabzon maçı gibi arada sırada istikrarlı oynadığı maçlar varsa bunlarda damı van der lemin etkisi var. Genç kadroya otorite sağlamak güçtür. Ama sahaya senin kafanda olan 2-3 tane tecrübeli sürersen senin sahadaki elin ayağın olur. Sen bu işi tek başına Riveros a yaptırmaya kalkarsan böyle tepe takla olursun.
Eğer bende bir yıl takımın başında olsam bende 2-3 iyi maç çıkarırım aykut meseleye sota iyi den yaklaşıyorsun.Ben en çok sevenlerdendşm hatta iyi hoca dedim ama oyuna müdahaleler vs kötü ve bence artık sotanın dönemi bitti....
En son açıklaması artık suçu başkasına yıkmaya başladı ki kaç maç kurtaran navnarroyu kötüledi yani artık t.direktörün kendini savunma psikolojisine geçti ki bundan sonra takımdan verim alamayız...
Diğer nokta : Ağaç yaş iken eğilir diye bir laf var.Genci daha iyi eğitmesi lazım...
tartışmalar çok sürüyor ama madem geçen seneye dönecez ben size bir kaç örnek sunayım...
Konya maçı maç 0-0 la 90. dakikaya girdik Gol ZALAYETA
Kasımpaşa maçı ve maç kitlendi derken ALEX kornerden attı
Ankaragücü maçı dakika 90 artı 3 Gol ZALAYETA
Karabük maçı ilk maçımız takım acemi SELİM orta CANGELE gol
Bursa maçı .. hayati önem vardı ÖNDER gol
Fenerbahçe maçı , çok iyiydik maç kilitlendi SANTANA iğne deliğinden gol
Geçen sezonun hamzası , savaş yılmaz ı dahil tüm kadroyu tutup bu sezona girsek illk 6 daydık Şota çıkarttığı 11 le ve takımımızın sahada ilk 10 dakikası bana gayet güven veriyor lakin işler sıkışınca bir tercübe veya usta ayak devreye giremiyor neden çünki hepsini geçen sezon göndermişiz... ?
Van der Lem gitti şota bitti deniyor ama o van der lem i kayseriye gelmeye ikna eden adam da şotaydı.
Bizim hocayla takımdaki x oyuncuyla uğraşmak yerine transfer ve kriz politikamızı gözden geçirmemiz lazım. Oyuncu zam istiyor gönder, hocayla biraz atışmış gönder, sigara içiyormuş gönder. bu böyle olmuyormuş demekki. Cem Sultan a 600 bin verip gs nin kasaya katkı bulunacağımıza 300 er binden önder ve selime zam verip o parayı kendimize kazandırırdık.
Cem Sultan a 600 bin verip gs nin kasaya katkı bulunacağımıza 300 er binden önder ve selime zam verip o parayı kendimize kazandırırdık.
aslında herseyin özeti bu kısım, önder neyse psikopatmış ama selim ziani ?
ibrahim1299
12.03.2012, 04:11
tartışmalar çok sürüyor ama madem geçen seneye dönecez ben size bir kaç örnek sunayım...
Geçen sezonun hamzası , savaş yılmaz ı dahil tüm kadroyu tutup bu sezona girsek illk 6 daydık Şota çıkarttığı 11 le ve takımımızın sahada ilk 10 dakikası bana gayet güven veriyor lakin işler sıkışınca bir tercübe veya usta ayak devreye giremiyor neden çünki hepsini geçen sezon göndermişiz... ?
Van der Lem gitti şota bitti deniyor ama o van der lem i kayseriye gelmeye ikna eden adam da şotaydı.
Bizim hocayla takımdaki x oyuncuyla uğraşmak yerine transfer ve kriz politikamızı gözden geçirmemiz lazım. Oyuncu zam istiyor gönder, hocayla biraz atışmış gönder, sigara içiyormuş gönder. bu böyle olmuyormuş demekki. Cem Sultan a 600 bin verip gs nin kasaya katkı bulunacağımıza 300 er binden önder ve selime zam verip o parayı kendimize kazandırırdık.
Kırmızıyla belirttiğim nokta bizi yakan nokta...Diğerlerinede katılıyorum ama sırf işaretlediğim yer için "askeriyemi lan bura" demek lazım birilerine...
Cangele_38
12.03.2012, 13:26
Son 7 yılın en kötü Kayserispor'u
Kayserispor, 30. hafta itibariyle son 7 yılın en kötü sezonunu geçiriyor.
Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Kayserispor, sezon başında amaçladığı play-off hedefinden uzaklaştı.
Ligde 30. hafta itibariyle son 7 yılın en kötü sezonunu geçiren sarı-kırmızılı ekip, 2005-2006 sezonunda 30. haftayı 45 puanla 6. sırada, 2006-2007'de 48 puanla 4. sırada, 2007-2008'de 48 puanla 5. sırada, 2008-2009'da 41 puanla 8. sırada tamamladı.
Kayserispor, 30. hafta maçları sonunda en çok puanı 2009-2010 sezonunda topladı. Hanesine 50 puan yazdırarak 6. sırada yer alan Kayseri ekibi, geçen sezon da 30. hafta sonunda 44 puanla 7. sırada bulundu.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetinin ardından 30. hafta sonunda 37 puanla 12. sırada yer alan Kayserispor'un 30. hafta itibariyle son 7 sezondaki durumu şöyle:
Sezon Sıra Puan
--------- ---- ----
2005-2006 6 45
2006-2007 4 48
2007-2008 5 48
2008-2009 8 41
2009-2010 6 50
2010-2011 7 44
2011-2012 12 37
ESERİNLE GURUR DUY ŞOTA
Muzaffer
12.03.2012, 15:21
Bu adam hoca falan değil(en azından şimdilik) Maça hiç bir katkısı yok(müdahale anlamında)Oyuncularında hiç bir gelişim yok,takımda disiplin yok,sistem yok vs...
Dua etsin bizim yönetimimiz süper ligin diğer yöneticileri gibi değil yoksa şimdiye kendini çoktan kapı dışında görmüştü.
Valentino
12.03.2012, 15:24
Şhotanın kafasında bir oyun planı var ve bunun dışına çıkmıyor.
Geride bile olsak oyuna müdahale ederken risk almamayı tercih ediyor.
İBB maçında Umut'u çıkarıp Nadir'i aldığında forveti çiftleyecek mi aceba derken Nadir yine orta alana yakın gibi oynadı.
Bu kadar kalabalık ve cocuk yaşta bir kadro hem oyuncunun gelişimine engel hem takıma zarar.Kazanılmış belirgin bir oyuncuda yok henüz.
Bir hafta oynayan 3-5 hafta ortadan kayboluyor kadro istikrarı yok.
Bu şehirin kaderimidir arkadaş Ertuğruldan sonra doğru dürüst futbol izleyemedi.Deplasman mağlubiyetleri bi nebze de içerde ne maç verirdik ne futbol olarak ezilirdik.Bugün baktığımızda 15 mağlubiyet ile ligden düşmeyi garantilemiş takımın arkasından geliyoruz.
Yine ne pahasına olursa olsun maça 7-8 bin taraftar var onlarıda gelmez edeceksiniz.
Metrajzede
12.03.2012, 15:58
Arveladze'yi marangoz tezgahı olarak görmüyorum ancak nasıl ki elindeki oyuncular yontulacak cinsten tomurcuklar gibi gözükmüyorsa (ki büyük bi kısmına katılmıyorum iyi bir teknik adam oyuncuya 1-2 hatta 3 sınıf atlatabilir) Şota'da hiç yontulacak bir hoca gibi durmuyor
Ne mağlubiyetlerden ne galibiyetlerden ne takım içerisinde yaşananlardan bir ders çıkartamıyor.Bu demek oluyor ki bu adam elindeki takım karambole gidiyor
Artık iş Şotalıktan Tolunaylıktan çıktı.Benim gibi bir körün 15 ay önce gördüğünü genel menajer görüp bu soruna çözüm üretemiyorsa suçu üstlenmiştir gözümde
Ömer Erdoğan son demlerini yaşıyor bu hafta da kendi kalesine gol atmış.Gelecek sezonun devre arasında takımla kampta olur sene sonunda da tıpkı Şota gibi takım ona emanet edilir
Nede olsa takımı birine emanet etmek için 40 yaşının altında ve KARAKTERLİ,DÜZGÜN KİŞİLİK olması yetiyor.Kimin umurunda teknik direktörlük !!!
engin okay yetenekli oyuncular herkes kabul ediyor, ama bu isimlerin önünde abilik yapacak isimler lazım, emre colak cok mu iyi ? önünde elmander baros abisi arkasında selcuk abisi oynuyor... engin oynayacaksa ziani ile beraber oynayacaktı, okay ı selim teberin eline verecektik, o zaman görürürdük oyuncuya sınıf atlatan sadece hocası mı yoksa cevresindeki oyuncular mı
alayina38
12.03.2012, 18:25
bu adamla nereye varcaz istifa etmeli sadece bunun istifasi yetmez baskalarida yalancilikdan istifa etmeli küme düsmeye oynariz her sene ama bu kadar masal dinlemeyiz umutlanmayiz dahada iyi kendimizi ona göre ayarlariz SOTA ISTIFA
Cörekdere38
12.03.2012, 19:08
ne umutla gitmistik alkmaara.. gaza getirmislerdi bizi sampiyonluk diye diye.. az bagirmadik cok ümitlenmistik heves yapmistik cok mutluyduk hayali bile güzeldi inanirsak olabilir dedik bizler INANDIK ama o RUHSUZLAR inanmadi ve bizi bu duruma düsürdü. Yaziklar olsun sizlere bos sözleriniz enayi yerine koymaniz kandirmaya calismaniz yetmedi üstüne bide ligden düsüreceksiniz defolun gidin..
Sota sempatiksin ama sözünde duramadin korkak futbolundan vazgecemedin birakma zamanin geldi geciyor
gazilim38
12.03.2012, 20:13
Bu takıma Gelecek ve gidecek futbolcunun kararını hadi gelecek bir yana gidecek futbolcunun kararını şota veremiyorsa şimdi anında bıraksın bu işi
Müh.Volkan
12.03.2012, 22:24
gerçekten şu anda ligin en kötü en dağınık en kalitesiz futbolunu
malesef Şota'nın takımı sergiliyor.
dün akşamki Eskişehir-Bursa maçını seyrettim. Gerçekten lig standartlarında kaliteli paslar, kaliteli şutlar, mücadele, heyecan , istek herşey vardı maçta..
umarım Şota da bu maçı izlemiştir.
Daha önce şampiyonluk yaşamış takımlarla(bursa hariç) oynanan maçlarda sadece standardı yakalamıştı Şotanın Kayserisporu.. diğer maçlarda da 10-15 dk. tempo yaptılar sadece..
son üç dört maçtır 70.dk.ya kadar sabredebiliyorum maçlarımızı izlerken.. Yazık! gerçekten yazık! düşme hattına bu kadar yaklaşmak..
ve can çekişen mayın samsunspor geliyor bu hafta sonu.
Allah yardımcımız olsun..
Gelmiş geçmiş en kötü atmosfer ödülü olsa açık ara şampiyon oluruz.
Takımı hoca kadar tribünler de oynatır.
Biz ne yazık ki ne tribünde ne yedek kulübesinde başarılı değiliz.
Gelmiş geçmiş en kötü atmosfer ödülü olsa açık ara şampiyon oluruz.
Takımı hoca kadar tribünler de oynatır.
Biz ne yazık ki ne tribünde ne yedek kulübesinde başarılı değiliz.
bu olay tavukmu yumurtadan cıkar yumurta mı tavuktan gibi bir olay aslında... takım 3 maç ard arda kazansa gereken tribün desteğide olacak ama maalesef bunuda hiç başaramadık.
Neresinden bakarsak bakalım çok kayıp bir sezon geçirdik, ne herhangi flaş bi oyuncu çıkarabildik bu sene nede istedigimiz sonucları alabildik... üstelik cangeleyi göremedik, amrabat olayı yaşandı,santana hepimizin kafasında ilk 11 in değişilmez ismiydi oda çok kötüydü bu sene onuda postaladık, biseswar diye heyecanlandık o taraftanda beklediğimiz şey olmadı,Okayı sene başında hazırlık döneminde izledik harikaaa enfeess süperr mütişşş dedik çoğumuz ama oda tutmadı ömer şişmanoğlu patlama yapacak dedi klup kaynaklı kişiler sene başında onunda picliği tutmuşki gönderiyoruz
Olumlu bakabileceğimiz taraf o kadar az ki, eren güngörün eski formunu bulması, zurab ın olumlu bi transfer çıkması, kamil ahmet gibi genç bi çocuğun biraz umut vermesi, çoğu katılmaz ama ben sefayıda gelecek sezonun kazanımları arasında görüyorum, hadi bide sakarlıklarına ragmen kaleci kazandık diyelim.
Gecen seneden zalayeta,ziani,alexandre,kesimal,selim teber hatta önder gibi isimleri kaybettik, yani bu sene yumurtanın fırçalanmayan tarafını izledik maalesef.
Bu kadar istikrarsızlık, olumsuzluk varken tek sorumlunun şota ilan edilmesi gerçekten vicdanıma sığmıyor benim...tamam şotanın bize göre yanlış gelen tercihleri çok oldu
Furkan dedik : Sonra gördük ki bu adam forvet arkası oynadıgı zaman koşuyor basıyor topsuz alanda cok iyi, ama top ayagına geldiğinde maalesef hiçbirşey yapamadı
Okay dedik : Gördük hepimiz, özellikle dış saha maclarını kaldıramıyor, çocuk daha yeni 18 yaşına girdi ve güç yok. başarılı olamadı.. bu konudada yanıldık
Nadir dedik : Sadece deli gibi koşmak ile hırs ile bu işin olmayacağını anladık, çok yetersiz kaldı nadir
Biseswar dedik : 34. dakikada oyundan cıkarken yuhaladık, top ayagına geldiginde bile homurtuların basladıgı türden kötü başlamıştı maça. yuhalanmayı haketmedi ama bunuda yaptık
Emir kujovic dedik : Haklı cıktıgımız tek nokta bu oldu, bel sakatlıgının ardından gercekten leş bir emir dönmüştü belki o yüzdendir şotanın emiri a2 ye hapsetmesinin sebebi
Eklenecek Engin Bekdemir var, bu çocuğa şans verilmeden çapraz baglar gitti.
Tüm bunları bize unutturacak tek şey var, oda Türkiye kupası... İnşallah bu konuda başarılı oluruz
38AhmetK.K
19.03.2012, 00:04
Yok arkadas yok, Shotayla cidden olmayacak. 90+ olmus 2 tane daha oyuncu degistirme hakkin var ve sen samsunun baskisina ragmen degistirmiyorsun. Ondan sonra Samsun 2 tane duran top kazaniyor ve tehlike yaratiyor, ya bunlardan birisi gol olsaydi ?
ahmetg38
19.03.2012, 00:27
Yok arkadas yok, Shotayla cidden olmayacak. 90+ olmus 2 tane daha oyuncu degistirme hakkin var ve sen samsunun baskisina ragmen degistirmiyorsun. Ondan sonra Samsun 2 tane duran top kazaniyor ve tehlike yaratiyor, ya bunlardan birisi gol olsaydi ?
o kadarını düşüneceğini sanmıyorum:)
Al bendende o kadar Adasima katiliyorum vallahi billahide iyi bir Kayserispor taraftari bu macta yabilabilecek seyin Sefa-Furkan degisikligi oldugunu yüzde yüz icinden gecirmistir yalniz bunu ben 30. dakikada farkettim. 2 oyuncu degisikligi var elindeki adamlar iyi olmayabilir ama 2-3 dakika oynamayacak kadarda kötü degiller...
Sotayla olmayacak beyler Ekigho sayesinde yirtti mister Sota bu macta, bunun gibi bütün sezon futbol sansida yaninda idi, oyuna müdahale sifir, takimi disipline etme felan bu eleman ile 1 ileri 2 geri zaten su andada o kadar oynuyoruz. Yarin kiyak adamlar transfer edilse bu takim iyi oynasa bile oyun okuyamayisindan dolayi sota bize birsey katamiyacak...
Metrajzede
19.03.2012, 01:00
Sivas deplasmanında 90+ ların son saniyelerinde skor 1-1 iken ve rakip duran top kazanmış ve oyuncuların Sivaslı oyuncularla eşlemişken Gökhan Ünal'ı oyuna alan zihniyetin oyunu soğutmak için değişikliği düşünmemesi çok normal !!!
Öyle bir risk aldı ki bugün, orta saha olmadan 90 dakika futbol oynattı takıma. Ne Apo, Ne Troisi, Ne Amrabat, Ne Sefa. Hiç biri yoktu. Riveros dışında adam gibi top yapan, topa basan bir tane orta saha elamanı yoktu sahada. Bu nasıl iş çözemedim.
Metrajzede
19.03.2012, 02:29
Dün Sevilla-Barcelona maçında Sevilla'nın ilk 11'inden 5 isim : Reyes-Rakitic-Navas-Kanoute-Manu Del Moral
Bir tek Medel savunmacı orta sahaydı.Elin adamı Rakitic,Reyes,Navas,Manu,Kanoute'ye savunma yaptırıyor.Bu hem oyuncuların kalitesini gösterir hemde teknik direktörün olaya hakimiyetini
Normal şartlarda Barca orta sahada direnç gösteremeyen ve 5 ofans oyuncusuyla çıkan takıma en az 8 atması gerekirdi.Buna rağmen ilk yarıda topla oynama yüzdeleri 47-53'tü.
(Eleştiri için falan yazmadım sadece anektod)
Dün Sevilla-Barcelona maçında Sevilla'nın ilk 11'inden 5 isim : Reyes-Rakitic-Navas-Kanoute-Manu Del Moral
Bir tek Medel savunmacı orta sahaydı.Elin adamı Rakitic,Reyes,Navas,Manu,Kanoute'ye savunma yaptırıyor.Bu hem oyuncuların kalitesini gösterir hemde teknik direktörün olaya hakimiyetini
Normal şartlarda Barca orta sahada direnç gösteremeyen ve 5 ofans oyuncusuyla çıkan takıma en az 8 atması gerekirdi.Buna rağmen ilk yarıda topla oynama yüzdeleri 47-53'tü.
(Eleştiri için falan yazmadım sadece anektod)
Niye eleştirmeyecez ki abi? Dünki orta saha kurgusunu göremediği için mi, bu kadar verimsiz orta sahaya 90 dakika sabrettiği için mi? Niye eleştirmeyeceğiz ki? Şu yukarıda saydığın isimlere bak. Bunların biri dışında hepsi hücumcu. Ama öyle bir anlayış vardı ki sahada, top Barca' ya ne zaman geçti, topun peşinde yukarıda ki 6 kişiden biri vardı.
Dün bizim orta sahanın forvet ile arasında en az 15, defans ile arasında en az 20 metre mesafe vardı ve bu mesafe arasında koşan tek orta saha adamı Riveros' tu. İddia ediyorum dünkü orta saha Fatih Terim' in orta sahası olsaydı takımı sahadan çekerdi.
Cangele_38
19.03.2012, 12:39
Çocuk hasta koşmuyor takim olamadık demekle olmuyor :S yeter be adam gıbı top oynat dun troısı sefa yıne cıldırtdı kujovıc gol dısında sahada yok basmıyor kosmuyor rıveros amrabat dısında dun yıne ayakda duran kımse yoktu dua edelım ekıgho atamadı
ahmetg38
19.03.2012, 21:15
dedektif falan tutup araştırmak lazım
troisiyle nasıl bir akrabalığı var
tolunay kafkasın gitmesini o kadar istedim sonuç ortada gitmesini istemeye korkuyorum ama kalmasına da gönül razı degil...
maç sonu kayserispor atkısını sallayarak giriyordu tünele, bundan sonra üçlüleri şota çektirsin diyorum :)
Adam gibi konusmak gerek
bu adamdan birsey olmaz
Bu macta uzatmalarda son dakika bir oyuncu degistirme hakki var ama Adam yapmiyor acaba nedenmi dersiniz adamin adamin kafasi basmiyor
Trabzon macini bir hatirlayin 3 - 2 ondeyiz son dakkalar adam oyuncu degisme hakkini kullanmiyor
Bu teknik direktorse bende .......
Her maç sonu su konuya eleştiri yazmayayım diyorum ama yok olmuyor..
1- 1 Golden sonra neden aniden kapanma kapanmayı gectim direk zaman gecirmeye yönelik oynuyoruz ?
2- Sefa kenarda Sarı kart gördü zaten takım 10 kişi sarı kart gören adamı oyuna niye alıyoruz anlamadım ?
Amrabat'ın kırmızısına ne dedi?
Kayserispor teknik direktörü Şota Arveladze, İBB maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda 1-0 kazandıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasıyla ilgili "Gerçekten güzel, tempolu bir maç oldu. İnşallah seyirci, takım ve oyuncular birlikte olursak, başarı da gelecek" dedi.
Arveladze, maçtan sonra yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında hak ettikleri bir galibiyet alarak tur atladıklarını söyledi.
Arveladze, şöyle devam etti:
"Kupalarda neler oluyor, görüyorsunuz. Sadece Türkiye'de değil, her ülkede aynı. Gerçekten hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Net 4 pozisyonumuz var. İlk yarım saatte oyunu bitirebilirdik, ama maalesef gol atamadık. Devre arasında oyuncularıma 'mutlaka pozisyon olacak ve gol gelecek' dedim. Dediğim gibi de oldu. Gerçekten güzel, tempolu bir maç oldu. İnşallah seyirci, takım ve oyuncular birlikte olursak, başarı da gelecek. Yolumuza devam edeceğiz."
Amrabat'ın kırmızı kart görmesiyle ilgili bir soruya Arveladze, "Saha çizgisi dışında sakatlandı ve saha içine girerek kendini yere bıraktı. Yaptığı hareket yanlıştı. Üzgünüz. Çok önemli bir oyuncu. Ama hata olabilir, önemli olan hatayı tekrarlamamak" yanıtını verdi.
Kaynak : AA
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/63645F61645F636162635161626B61676B6161A962757682.j pg
2- Sefa kenarda Sarı kart gördü zaten takım 10 kişi sarı kart gören adamı oyuna niye alıyoruz anlamadım ?
Acaba sefanın sarısından haberi varmıydı ? :D
ali38_38
25.03.2012, 19:23
oyun kuramayan bir takım varken defans çıkarıp forvet alan bir hocasın ya sana hala güvenen insanlar var ne diyim maçı anlatan spikerler kahve de maç izleyen insanlar bile senden daha iyi futbol bilgisine sahiptir o elindeki kağıda 2 kilo domates falan yazıyon heralde niyeyse hiç faydasını görmedik
arkadaşlar tamam şota nın eksikleri yanlışları çok,,,ama kim diye bilir bu kadro ile ilk 5 e oynarız diye,,,,süleyman hurma getirdi bebe şebeyi,,,şota yı da stajer olarak başına koydu...bu takımın bu halde olmasının tek sebebi Süleyman hurma nın yanlış transfer politikasıdır
gaziköylü0038
25.03.2012, 19:35
bebeleri yönetim getirdiyse şotada sesini çıkaracak kukla gibi durmayacak
körü körüne savunmak istemiyorum ama gercekten haklı gibi, ilk yarı cok iyi futbol oynadık ikinci yarı süründük sahada, buda ibb macının yorgunlugundan olmalı... karabük biza nazaran cok kolay bi rize macı oynadı öyle yada böyle başarısz olduk play off a katılamadık. teknik direktörümüzde başarısız bir sezon gecirdi...
Ama gönderilsin şota diyemiyorum,mantıklı sebeplerimi daha öncede söyledim ama hissiyat olarakta kalsın diyorum... lisede yüzüne bakmadıgınız kız 4 5 sene gecince karşınıza afet bi kız olarak çıkar, o anda dünyanız yıkılır ulan ne yapmısım ben şu kız kacarmıydı diye düşünürsünüz o an kafanız çizgi filmlerde oldugu gibi eşek kafasına dönüşür ağzınız yamulur kalırsınız ya, işte ben şotada çoğumuzun o lisedeki kızda görememedigimiz potansiyeli görüyorum... garip örnek olduda şota ile seneye çok başarılı olacagız gibime geliyor
Metrajzede
25.03.2012, 22:46
Ulan Tim bilinç altında ne büyük bi hazine taşıyorsun öyle :) Eşelesek kim bilir daha ne cevherler çıkar :)
Senin işin göle yoğurt çalmaya benziyor
Şota bu işi yaşayarak bile öğrenemiyor.Ezbere bi yere kadar gidebiliyoruz
Bir günde lise çağını geçmiş ve taş gibi olmuş hatunu getirin şu takımın başına deyin arkadaş..
Git ne yap et Mirko Slomka'yı, Lucien Favre'yi getir.Getir de vizyonunu,misyonunu dost düşman görsün
Yüzü gözü sivilceli,saçı dağınık,bacakları çarpık lise kızları ile nereye kadar ?
metrajzede sen adriana limayı gectim o mourinho seviyesinde örnek oluyor, git bi basitinden aysun kayacıyı hadi ona cok zor diyosan hilal cebeciyi bi ayarla senin misyonunu görelim... yönetimden mirko slomka,lucien fevreyi kayseriye getirmesini sonra istersin :)
Metrajzede
25.03.2012, 23:12
metrajzede sen adriana limayı gectim o mourinho seviyesinde örnek oluyor, git bi basitinden aysun kayacıyı hadi ona cok zor diyosan hilal cebeciyi bi ayarla senin misyonunu görelim... yönetimden mirko slomka,lucien fevreyi kayseriye getirmesini sonra istersin :)
Lima'yı ayarlayamayacak ne var ?
Gel seni 2-3 seneye dünyanın en zengin garısı yapacam derim tabi Lima'da bizim gibi safsa kabul eder..
Yok otur oturduğun yerde bok yeme Murat dersem gidip sümüklü Fatma'nın gönlünü yaparım.
Hurma artık sümüklü Fatma'dan A.Lima çıkmayacağını görmeli..
Yahu ben bunu söylemekten iğreniyorum ama 1,5 yıldır bu adamdan bi bok olmaz diye görebiliyorsam her günü beraber geçen adamın da artık bunu görmüş olması gerekir
Her günü boş ver aklı başında biri tek bi antrenmanımızı izlese yeminle Şota gitsin kumdan kale yapsın der çıkar
Kayserispor TV
25.03.2012, 23:45
Bizim Türk futbolcusu , gazla oynayan yapıya sahip bakınız( Fatih Terim, Hikmet Karaman)..
Yani ne kadar yetenekli olursa olsun,ne kadar iyi oynarsa oynasın bir sonraki maç başarının gelmesi için kulubede oturan adamın biraz sert ve gerektiği zaman bağırıp çağıracak tipte birinin olması şart...
y_d_yazici
26.03.2012, 00:29
Bizim Türk futbolcusu , gazla oynayan yapıya sahip bakınız( Fatih Terim, Hikmet Karaman)..
Yani ne kadar yetenekli olursa olsun,ne kadar iyi oynarsa oynasın bir sonraki maç başarının gelmesi için kulubede oturan adamın biraz sert ve gerektiği zaman bağırıp çağıracak tipte birinin olması şart...
türk topçusu gazla oynuyor ama sahada ki 11 in 6 sı yabancı!
Kayserispor TV
26.03.2012, 01:08
türk topçusu gazla oynuyor ama sahada ki 11 in 6 sı yabancı!
Diğer 5 i ne oluyor peki ?
Şota sözünde durmalı ve gitmeli. Delikanlı adam çeker gider. playoff yok takım ligde zor kaldı ve her geçen gün kötü futbol var. Eğer kalacak olursa seneye kümeye düşeriz. Adam hangi kadro ile çıkacağını bile bilmiyor almış eline bir kağıt kalem yaz babam yaz.
beş kişiyle takım oluyorsa verelim gazı bütün kupaları getirelim.
Eğer türk oyuncular ve yetenek olarak vakarsak : Bizim takım belki türkiyenin en yeteneklilerinden ama onları adam gibi oynatan yok
emre_38_ks
26.03.2012, 20:04
şota şu dakkadan itibaren durmaya devam ederse işi sövme boyutuna taşıyacam :)
Navarro38
26.03.2012, 21:23
Şota istifa için kupadan elenmeyi bekliyor olmalı iyimser olmaya çalışıyorum bu seçenek kalıyor.Şu saate kadar görevden alınmamasıda ilginç.Yönetimin takımdan haberi yok galiba.
Futbolculari elestireceginize su adami elestirin Gökhan Degirmencinin 1. golde hatali oldugunu elestiren arkadaslar atagi baslatan Kamara gol ile bitiren Kamara bakiniz conconlarin maci melo iti=aynisi, pozisyonda yine 3-4 basi bos adam nerde kademe anlayisi??? Bu dürzü sabah aksam yazip cizip duruyor, akil var mantik var ortayi yapan adam ortayi birine illami yapacak niye arkalarindaki tek adama konsantre olmuyorda topa konsantre oluyorlar??? Batuhan cizgiden gol atacak degil ya! Bunlari takima asilamiyor asiliyamiyor benden senden farki ne bunun? Takimda zaten disiplinsizlik diz boyu col cocuk basina buyruk mücadele sifir. Bu takimin üc bes genci fazla 3 transfere ve birde adam akilli bir teknik adama ihtiyaci var (NOKTA)
Şota mücadeleden memnun olmadığono söyledi maçtan furkanı çıkardı.Mücadele eden tek adamı.Şota inadı uğruna troisiyi oynatıyor.
Metrajzede
03.04.2012, 23:35
Savunmadan o kadar bihaberiz ki
6 pas üzerinde alan savunması yapıyoruz dediğimde bazı arkadaşlar top hareket halindeyken alan savunması yaptığımızı düşünmüyorsun herhalde diyorlardı.
İlk golde Hasan Ali bir kaleci gibi kale çizgisine geçip 2 nci kaleciliğe soyunmak yerine arkadan gelen rakibi takip etseydi o gol olmazdı.Ha bu pozisyon gelişirken Eren-Zurab ikilisinin nerede olduğunu söylemeye gerek kalmadığını düşünüyorum.Çünkü ezberledik arkalı önlü 6 pasın üzerinde durmalarını.Olayın ilginç yanı her zaman bu tip golleri Eren ile Zurab arasına girip öyle vururlardı bu sefer ikisinin arkasından vurdular.Yavaş yavaş olacak zaar :O
y_d_yazici
04.04.2012, 01:15
biri sefa biri abdullah biri kamil biri h.ali diğeride eren gerisini var sen düşün!
38AhmetK.K
10.04.2012, 16:39
Trabzon macinda gol yedigimizde sevinen yerel basinin kupa maci icin "basarilar dilemesi" üzerine Shota "Sen Galatasarayi mi tutuyorsun bize basari diledigine göre, yoksa Trabzonu mu"
Trabzon macinda gol yedigimizde sevinen yerel basinin kupa maci icin "basarilar dilemesi" üzerine Shota "Sen Galatasarayi mi tutuyorsun bize basari diledigine göre, yoksa Trabzonu mu"
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/kayserispor/kayserispora-emir-buyuk-yerden-kupayi-getirinSXTVQ33435SXQ
Metrajzede
11.04.2012, 02:02
Penaltıları aklından çıkart.Oyuncularına bu saatten sonra istediğin kadar penaltı çalıştır nafile
Diğer bir ricam lütfen oyuncu değiştirmek için 90 dakikanın bitmesini bekleme.
Penaltıları aklından çıkart.Oyuncularına bu saatten sonra istediğin kadar penaltı çalıştır nafile
Diğer bir ricam lütfen oyuncu değiştirmek için 90 dakikanın bitmesini bekleme.
penaltılar yazı tura gibi, kim derdiki bursadaki kupa finalinde kamber kemal cok iyi penaltı kullanacak, ve yine kim derdiki ali turan bile penaltıyı gole cevirecek :) Ama katılmamak mümkün degil normalde maçı kazanma şansımız bence en az %60... işin garibi fenerinde adam gibi penaltıcısı yok
Mariachi
12.04.2012, 01:23
Bunu ben buraya yaziyorsam bunun anlamini burayi takip edenler çok iyi bilir hoca.
Kagidini da kalemini de alip siktirip gitsen artik zerre üzülmem.
38AhmetK.K
12.04.2012, 01:24
ALLAH BELANI VERSIN SHOTA !!!
Oyunu sogutma, yerlede kivrinip dakika kazanma yapan KENDI oyuncularina el kol hareketi yapan hocadir kendileri...
ademdolgun
12.04.2012, 01:33
Adamin elinden gelse dakika gecirmek icin ugrasan gökhani gidip ayaga kaldiracak, hay senin yazip cizdigin deftere sicim, ne yazan ne cizende bu takimi iki senedir dibe vurduruyon, bi zahmet defol git artik mal
Topu biz oynadık, kimi çıkarsaydı şota allah askına mantıklı olun, apodan nefret eden benim apo bile cok iyi oynuyordu cıkarılmamalıydı... Troisi- amrabat zaten cıkamazdı, furkan desen cok iyiydi... Emir in alternatifi yok !
emir o %100 lük pozisyonu kacırırsa gökhan o golü yerse fenere yenilmen normal...
beğenmediğin hikmet karaman antepi şahlandırdı. bizim d.mb.k ler de daha nasıl taktik değişiklik yapılır bildikleri yok
Navarro38
12.04.2012, 01:43
Mal Şota beyinsiz Şota ,golü yemeden önce Troisiye neden zaman geçirme diyorsun Troisinin ayagından sittim sene topu alamazlar beyinsizsen beyinsizim de ona göre muamele edelim sana .Ayrıca Furkanı neden çıkarıyorsun agır Okayı koyuyorsun ,uzatmalarda Baroni-Topuz göbeği yürüdü resmen Furkan olsa öylemi olurdu ,sende beyin oldguna inanmıyorum.
Topu biz oynadık, kimi çıkarsaydı şota allah askına mantıklı olun, apodan nefret eden benim apo bile cok iyi oynuyordu cıkarılmamalıydı... Troisi- amrabat zaten cıkamazdı, furkan desen cok iyiydi... Emir in alternatifi yok !
emir o %100 lük pozisyonu kacırırsa gökhan o golü yerse fenere yenilmen normal...
sorun mac icinde oyuncu cikarip sokmak degil sevgili tim,
sorun uzatmalara yakin & uzatmalarda birer oyuncu degisikligi.. maci agirdan almak, dakika calmak vs...
100 antenörden 99u bunu yapardi... o bir kiside maalesef bize denk geldi.
38AhmetK.K
12.04.2012, 01:44
Yapma Allah askina Yasir dakika 90 olduktan sonra degistir 2-3 oyuncu gör bakalim zaman ne cabuk tükeniyor. Oyunu sogutamadigimiz icin elendik.
ademdolgun
12.04.2012, 01:45
Bizde oyuncu degistirsin derken oyunu sogutup zamana oynamasi icin diyoz, ha bunu yapmadigi gibi birde yerde yatan gökhana serzenisde bulunuyor yapmayin bunlari diye
Turan ÖZTÜRK
12.04.2012, 01:47
Mümkünse seni bir daha Kayseri sinirlari icinde görmeyelim Sota. Ankara'dan atla ucaga siktir git memleketine esyalarini biz göndeririz merak etme !
gaziköylü0038
12.04.2012, 01:48
bu adam oyun okuması sıfır sahadaki futbolcu herşeyi yaptı ama kenardaki hoca resim çizdi
Mariachi
12.04.2012, 01:49
Bu maç Kojuviç yerine düzgün oyuncular oynasaydi kazanmistik. Kabul.
Bu maç orta sahada eli ayagi düzgün biri oynasaydi yine kazanmistik. Kabul.
Ama bize o adamlari Hurma'nin getirecegine inanmiyorum.
Bu maç ayni kadro ile baska hoca olsaydi, yine kazanmistik. O yüzden bu noktadan sonra giderse üzülmem.
BEKALDIKO
12.04.2012, 01:50
Defol git pis herif.Gelme bir daha.
Mariachi
12.04.2012, 01:53
Ayri bir parantez :DD :DD
Kayserispor taraftari kendi hocalarina küfür ederken Twitter kullanicilari ona sevgi sözcükleri kullanip gündeme tasiyor
:D
gaziköylü0038
12.04.2012, 01:57
tolunaya küfür şotaya sevgi şota bu takıma ne kazandırdı
Artık söyleyecek sözüm kalmadı KOVUN GİTSİN KOVUN GİTSİN!
hepimiz cok üzüldük eminim bundan, ama şota futbolun kahpeliklerini yapmadı diye kızmayın adama, çıktı topunu oynattı, zaman geciriyo diye oyuncusunada kızdı... Adamlık yaptı elbet bu adamlıgının karsılıgını alacaktır şota...
Hepimizin üzgün olmasından dolayı faturayı şotaya kesenler var, katılmıyorum bu arkadaslara, macın stresine üzüntüsüne baglıyorum
Mariachi
12.04.2012, 02:02
Shota sen Kayserispor takiminin hocasisin. Etik kurulu baskani degil.
Oyuncun orda tiyatro yapiyor olsa dahi senin onu elaleme rezil etmene gerek yok. Maçtan sonra çek kenara de ki yapma oglum bir daha.
Kameralar önünde rezil ettigin adam senin için niye kalecilik yapsin?
DEfooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllll!
y_d_yazici
12.04.2012, 02:08
futbolun içinde bu var sen son dakikalara önde girmişin ve bu şekilde biterse tur atlayacaksın, sen hangi akla hizmet oyunu soğutmayın diyorsun. ha şuda varki bu p..venk hakem o golü attırana kadar oynatırdı, 2. uzatmanın 115 ten 117 ye kadar sakatlıktan dolayı oyun durdu ama ş..refsiz yankaya sadece 12 saniye oynatıp maçı bitirdi
böyle beyin yoksunu bir adam hala takimin basinda lan son bir dakka var degisiklik hakkini kullan öküz herif
senin gibi hocanin ben bilmem bir yerlerine.......
s..tir ol git bir dahada böyle bir takimi hayalinde bile göremezsin
senin yüzünden ne hallere düstük seni hoca yapanida senide .........
serefsiz bu takimi kaldiramiyorsan adam gibi gidersin dürzüüüü
zaman geciriyo diye oyuncusunada kızdı... Adamlık yaptı elbet bu adamlıgının karsılıgını alacaktır şota...
o zaman profesyonel futbol dünyasinda bu adamin isi nedir ???
o zaman profesyonel futbol dünyasinda bu adamin isi nedir ???
yani demek istedigim şu, 4-4-2 oynatmadın, şurda taktik hatası yaptın, oyunculara ruh veremedin gezdiler sahada vs gibi sebeplerden şotaya eleştiri olsun karsı degilim...
ama yerde yatana izin vermedin, oyuncu degistirip zaman gecirmedin diye kızmak bence yanlış... Hocanın görevi takıma top oynatmaktı, ben futbolu begenerek izledim, tamamen oyuncu kalitesinden dolayı maglup olduk atamadıgımız ve yedigimiz golden dolayı. hakemin 90. dakikadaki şerefsizligini esgecersek tabiki.
yani şu rezil takım rezil futboluyla sevindirdin ya diyecek söz yok.Mental retarde olduğundan ciddi şüphelerim var...
sen cok kötüsün
sana teknik direktör bile diyemiyorum
tolunay bile senin kadar mal degildi...
na yazikki kayseri halki seni cok seviyor
en rahat hayat sende...
konu şotanın oyuncular yattıgından dolayı kızmasından acılmısken aklıma geldi...
Lane olsun o inönüde tolunay kafkas ile yata yata kazandıgımız o maça. böyle şerefli maglubiyet tercihimdir ( Profesyonel futbol takımı taraftarına yakısmayacak bir yorum olsada )
şota: ''olmayınca olmuyor'' diye acıklama yapmıs
evet hoca haklı gercekten kaliteli oyuncun olmayınca olmuyor, en kilit noktalara bakın : Apo top kaybı yapmadı diye seviniyoruz, halbuki aponun en iyi oynadıgı şu mac melo-fernandes-emre gibi adamların en kötü hali...
diger nokta forvet, ve en saglam noktalarımızdan dedigimiz kalecimizde bu golü yerse olmaz işte...
Peşindeyiz
12.04.2012, 04:50
Üc oyuncu degisikligi bulunmasina ve bir tanesine kullanmis olsa dahi yari final biletini kapacak takimin antrenörüne cok pis sövülür! Bu takima bu futbolu oynatan adama saygi duyulur. Anlayacaginiz sakal-biyik olayi..
Yav, seneye ne olur eli yüzü düzgün bi kadro gecsin su adamin eline. Sol bekte sikinti yasiyoduk, simdi forvette. Seneye herhangi bi yerde sikinti yasamayalim.
kendisi dünkü mactan sonra bile espri yapan birisi
röportajina bakin... bu adam basimiza bela benden söylemesi
enes-kys
12.04.2012, 12:30
İSTİFAAAAAAAAA ETTTT ŞEREFSİZZZZZZZZZ
Navarro38
12.04.2012, 12:32
bir kez daha anlaşılmıştır ki adamdır. takımı 2-1 öndeyken yerde gereksiz yere kıvranan kalecisine yüzünü buruşturarak "yapma ya şunu kalk kalk" demiştir. trabzon'la kayseri'yle falan hiç alakam yok ama özellikle o görüntü ekşi sözlükteki ergen futbol fanatiklerine günde 3 defa gözlerinin içine sokularak gösterilmelidir. rakibin lehine bir durum olsa bile doğruluğu savundu. takım gözetmeksizin söylüyorum, bilgisayar başından at gözlükleriyle sürekli karşı tarafa saldıran adamların ders alması gerekir.
Ekşide birisinin yorumu bu şekilde yazdıklarına katılıyorum ama hakeden taraf elendi ,hak etmeyen taraf turu geçti bumu ilahi adalet bunun bedeli ne olacak biz efendiyiz diye bize madalyonmu takacaklar.Efendiliğin karşılığını kim almış ki biz alalım.
Cangele_38
12.04.2012, 12:43
Git artık git be adam
Valentino
12.04.2012, 12:57
Herkez çok iyi oynuyordu kimi değiştirseydim demiş Şhota maç sonu...
Biraz daha realist olsaymışta,her an gol yiyeceğimizi bekliyordum çünkü baskı altındaydık.
Bu yüzden uzatmalarıda düşündüm deseymiş.
Yoksa 90+ olmuş kimleri değiştirebileceğini ben sana söyleyim.
Furkan--Okay
Amrabat--Biseswar
Abdullah--Umut
3 oyuncu asgari 30 sn'den 1,5-2 dakika eder.
Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze rakiplerine pozisyon bile vermedikleri bir maçtan mağlup ayrıldıklarını belirtti.
Maçta 120 dakika boyuncu üstün tarafın kendileri olduğunu ifade eden Arveladze, "120 dakika oynadık, penaltılarla mağlup olduk. Bazen olmayınca olmuyor. Bu akşam da bizim için olmadı" dedi.
Arveladze, hakem Özgür Yankaya'nın oyuncularına fazla sarı kart gösterdiğini vurgulayarak, kart görmeyen bir tek kendisinin kaldığını kaydetti.
Bir gazetecinin, "Maç içinde oyuncu değişikliğine gitmediniz. Bir nedeni var mıydı-" sorusuna ise genç teknik adam, "Herkes iyi oynuyor, neyi değiştireceğim anlamadım. Kötü oynayan yoktu. Her şey yerindeydi" yanıtını verdi.
Arveladze, "Maç içinde kaleciniz Gökhan'a bir tepkiniz oldu. Bu tepkiniz nedendi-" sorusuna, "Ben oyunu soğutmayı sevmiyorum. Herkes konsantre oluyor. Bu hareketim sadece centilmenlikten değildi. Oyunu soğutmak olmaz. İçimden geleni yaptım" karşılığını verdi.
İkinci golün ardından Süleyman Hurma'nın hakem tarafından tribüne gönderilmesinin sorulması üzerine Arveladze, "Hakem penaltıları aşağıdan kötü göreceksiniz, yukarı çıkın oradan seyredin dedi" diye esprili yanıt verdi.
Kayserisporlu Khizanishvili ise Fenerbahçe karşısında maça çok iyi başladıklarını, karşılaşma boyunca da iyi bir oyun sergilediklerini, ancak talihsiz bir şekilde kupadan elendiklerini söyledi.
Sarı-kırmızılıların genç oyuncusu Abdullah, karşılaşmanın sonucunu hakemin küçük bir ayrıntısının belirlediğini, hakem tarafından verilmeyen bir faulün ardından gelişen atakta karşılaşmanın son dakikasında gol yediklerini ifade etti.
Bu golün ardından maçın önce uzatmalara, sonra da penaltı atışlarına kaldığını dile getiren Abdullah, "Hakem iyi niyetli mi yoksa kötü niyetli mi onu Allah bilir" ifadesini kullandı.
Sarı-lacivertlilerin genç kalecisi Mert Günok, çok uzun ve değişik bir gece yaşadıklarını ama sonu mutlu bittiği için sevinçli olduklarını belirtti.
Genç kaleci, bu sene kupayı gerçekten çok istediklerini, hedeflerine ulaşacaklarına inandıklarını kaydetti.
Serdar Kesimal ise zorlu bir mücadelenin ardından kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.
sporx
ali38_38
12.04.2012, 13:16
sen de teknik direktörsün ya ne diyim ki ts ye 3-1 den maç veririz fb ye 2-0 dan maç veririz hoca sen not al kağıt kalem başka hiç birşeye yaramazsın zaten
Metrajzede
12.04.2012, 14:22
Ne komik şeyler okudum el insaf !!!
Koskocaaaaa Barcelona dünyanın görmüş görecek ve bundan sonrada görmesi muhtemelen olmayacak oyuna sahip takım bile yeri geldiğinde numara yapıp rakip oyuncuya kırmızı ile attırmaya çalışıyor.
Sen burada ne zırvalıyorsun yok iyi top oynadık yok adamlık diye ?
Gitsin pezevenk kilisesinde papazlık yapsın o kadar iyi bi adamsa ve mümkünse önce kendi kendine günah çıkarsın ağzına sıçtığımın şerefsizi
Maçtan önce ben malımı bildiğim için girdim sayfasına 3 oyuncu değiştirmek için 90 dk bekleme dedim.Ulan o kadar büyük nefret ediyorum ki bir de maç sonu gelip tribünleri alkışlıyor.Senin taaaa ..... goyam Arveladze
Muzaffer
12.04.2012, 14:22
Kenarda sen izledin,tribünde ben. Sen kendine hocadiyorsan bende Morinho'yum
aykut hoca 3 oyuncu degıstı macın kaderıne etki etti ama SOTA efendi sende degıstırmeyerek aykut hoca ya yardım ettin bravo (!) size
dakika 88 oyuncu değişse maçı kazanırdık
Niye ? amrabat ibb macında bunu yapmadı mı ? veya cangele sürekli yapmıyormuydu bunu ? Sen guardiolanın busquets,e maç öncesi numara yap şu oyuncuyu attır gibi taktik verdigini falan mı düşünüyorsun, bunlar tamamen oyuncu karakteri ile ilgili...
Hepimiz çok fazla üzüldük hayallerimiz yıkıldı psikolojimiz bozuldu, ama hakemin şerefsizliği olmasa biz gececektik turu.. Bu kadar ince ayrıntı söz konusuyken şotaya bu maç nedeniyle şehri terket demek bence yanlış...
Aykut kocaman ligin en organize takımıydı dedi, volkan bu kadar güçlü kayserispora karsı 2 0 dan mac cevirmek büyük başarı dedi... dışardan bakınca görünen durum böyle.
Ben ne cok övdügümüz o karaktersiz hikmet karamanın gaziantepsporunun, ne sivassporun ne eskişehirsporun bursasporun fenerbahceye karsı bu kadar üstün futbol oynayacagını düsünmüyorum, görmedimde böyle birşey...
Herkesin görüşü aynı olacak diye birşeyde yok, ben güveniyorum, inanıyorum begeniyorum... takıma 2-3 transfer ile şotanında hepimizinde istedigimiz bekledigimiz futbolu oynayacagımızı düşünüyorum, sen böyle düşünmüyorsun diye benim söyledigim şeyler komik olacak değil
Koca Fatih terimin elmanderin yoklugunda eli kolu baglı kaldı,Bizim elimizde hic öyle bi adam olmadı, emir ile apo ile idare etmeye calıstık... Ve Maalesef futbol kültürümüz çok aşagı seviyede kimse yanlış anlamasın kimseye birşey söylemek istemiyorum, kendi futbol kültürümünde iyi oldugunu söylemeye falan calısmıyorum, ama en ufak şeyde hocanın fişini çekmek, hoca gidince herseyin daha iyi olacagına inanmak Türkiyede alışkanlık haline gelmiş davranış.
Bi bina dikiyoruz, yarısından çoğunu tamamladık... yok yaa bu iyi olmadı, banyolar biraz daha büyük olmalıydı diyerek binayı yıkıp tekrardan başlamak gibi birşey istemeyelim...
Şota 2 senedir sonuc olarak cok başarısız bunu hepimiz görüyoruz, gercekten elle tutulur birşey yapamadık evet haklısınız. Şotanın hocalıgını begenmeyenede sonuna kadar saygı duyuyorum...Ama ben sonuna kadar arkasında durulmasından yanayım
Muzaffer
12.04.2012, 15:45
Niye ? amrabat ibb macında bunu yapmadı mı ? veya cangele sürekli yapmıyormuydu bunu ? Sen guardiolanın busquets,e maç öncesi numara yap şu oyuncuyu attır gibi taktik verdigini falan mı düşünüyorsun, bunlar tamamen oyuncu karakteri ile ilgili...
Hepimiz çok fazla üzüldük hayallerimiz yıkıldı psikolojimiz bozuldu, ama hakemin şerefsizliği olmasa biz gececektik turu.. Bu kadar ince ayrıntı söz konusuyken şotaya bu maç nedeniyle şehri terket demek bence yanlış...
Aykut kocaman ligin en organize takımıydı dedi, volkan bu kadar güçlü kayserispora karsı 2 0 dan mac cevirmek büyük başarı dedi... dışardan bakınca görünen durum böyle.
Ben ne cok övdügümüz o karaktersiz hikmet karamanın gaziantepsporunun, ne sivassporun ne eskişehirsporun bursasporun fenerbahceye karsı bu kadar üstün futbol oynayacagını düsünmüyorum, görmedimde böyle birşey...
Herkesin görüşü aynı olacak diye birşeyde yok, ben güveniyorum, inanıyorum begeniyorum... takıma 2-3 transfer ile şotanında hepimizinde istedigimiz bekledigimiz futbolu oynayacagımızı düşünüyorum, sen böyle düşünmüyorsun diye benim söyledigim şeyler komik olacak değil
Koca Fatih terimin elmanderin yoklugunda eli kolu baglı kaldı,Bizim elimizde hic öyle bi adam olmadı, emir ile apo ile idare etmeye calıstık... Ve Maalesef futbol kültürümüz çok aşagı seviyede kimse yanlış anlamasın kimseye birşey söylemek istemiyorum, kendi futbol kültürümünde iyi oldugunu söylemeye falan calısmıyorum, ama en ufak şeyde hocanın fişini çekmek, hoca gidince herseyin daha iyi olacagına inanmak Türkiyede alışkanlık haline gelmiş davranış.
Bi bina dikiyoruz, yarısından çoğunu tamamladık... yok yaa bu iyi olmadı, banyolar biraz daha büyük olmalıydı diyerek binayı yıkıp tekrardan başlamak gibi birşey istemeyelim...
Şota 2 senedir sonuc olarak cok başarısız bunu hepimiz görüyoruz, gercekten elle tutulur birşey yapamadık evet haklısınız. Şotanın hocalıgını begenmeyenede sonuna kadar saygı duyuyorum...Ama ben sonuna kadar arkasında durulmasından yanayım
Dün takım için hiç bir şey demiyoruz ki zaten Yasir. 2-1 öndesin öyle yada böyle rakip takım baskı yapıyor. Oyunu soğutmak için bir hamle yapman gerekiyor ve yapmıyosun.
Maça müdahale "0" ın altında eksilerde. Ben izledim tribünden bu dingilde izledi. 3 oyuncu değişiklik hakkın var ve bunu 88 de başla değiştirmeye. Zaten Fb nin tur atlama isteği yok,soğut maçı biraz.
GÖkhan'a oyunu soğutma diye kızacağına biraz net düşün,oyun soğusunda biraz zaman kazanalım de. Oyuncularıda kendi kadar tecrübesiz.
Hadi oyuna müdahale edemedim,golü yedik. El freni Okay oyunda ve takım zaten 1 kişi eksik oynuyor. Geriye 2 oyuncu değişiklik hakkın var. Ne kadar yorulursa yorulsun Amrabat oyunda durmak zorundaydı. 2 oyuncu değişikliğiyle maçı hareketlendirebilirdi. Peki bu arkadaş ne yaptı? Amrabat çık bise gir ama 3. oyuncu değişikliği yine yok. Alsana 3. adamıda oyuna. 3 Diri oyuncu hakkın var ve sen bunu uzatmalarda lehine çeviremiyorsun.
İstediği kadar kaliteli adamlar olsun takımda hocanın maça müdahalesi ve oyunu okuma becerisi olmadıktan sonra hiç bir işe yaramaz.
Ha birde takım içi kutuplaşmalar var (kimse bana yok artık demesin) bunu kim şözecek? Ben mi?
muzaffer abi yazdıklarına katılmamam mümkün degil, yani şota konusunda çogu elestiride herkes haklıdır... Şota şu anda kurt hoca degil cuper-terim-şenol-hiko gibi, oyuna müdahalelerde kesinlikle sıkıntı var ama bu konuda ilerlemede var şotada... Şotanın karakteri bu, 30 saniye cebe atayım diye degisiklik yapmıyor, yapacagına da inanmıyorum...Mesela dün keşke klubede 2. forvetimiz olsaydıda canı çıkmış emir ile degistirseydi...
Sende diyosun bak amrabat cıkmamalıydı diye, E troisi zaten dünün en iyisiydi oda cıkamazdı, emirin alternatifi yok... çıkabilecek tek adam vardı onuda cıkarttı, yani bu degisiklik konusundaki sıkıntı dünkü mac ile ilgili degil, şotanın genel sıkıntısı
AMA : Şota bazı teknik direktörler giibi paramı alayım yatayım, 3 kurus tazminat pesinde kosayım sözlesmeme şöyle bi madde ekleteyim kovulursam 2 milyon € alayım diyecek bi adam degil. VE kayserisporumuzu hepimiz kadar sahipleniyor canımdan cok sevdigim trabzonsporum demiyor ve trabzona gol atınca yedek klubesinde yalandan yere boynunu büküp üzülmüş numarasıda yapmıyor, Ertugrul saglamın yaptıgı gibi bırakıp gidecek karakterde bi adam kesinlikle degil... soru soran basın mesubuna sen galatasaraylımısın yoksa trabzonsporlumusun hayret bizi nasıl destekliyorsun diyor, gs forması giyip stada gelen var diye hepimiz kadar kızıyor, tribünlerimiz bomboş bu şehre yakısmıyor demiyor adam gelenlere tesekkür ederiz iyi destek oldular diyor, her mactan sonra oraya gelen taraftara alkıslarıyla tesekkür ediyor, bunu yalakalık icin yaptıgınada kesinlikle inanmıyorum... Sadece adam gibi adamlıgından dolayı degil, oynatmaya calıstıgı kısmen oynattıgı futboldan dolayı, şu coluk cocukla yapmaya calıstıkları falan filan...Yani sözün özü ben bu hocayı Kayserisporuma yakıstırıyorum, cok daha iyi olacagına yürekten inanıyorum
muzaffer abi yazdıklarına katılmamam mümkün degil, yani şota konusunda çogu elestiride herkes haklıdır... Şota şu anda kurt hoca degil cuper-terim-şenol-hiko gibi, oyuna müdahalelerde kesinlikle sıkıntı var ama bu konuda ilerlemede var şotada... Şotanın karakteri bu, 30 saniye cebe atayım diye degisiklik yapmıyor, yapacagına da inanmıyorum...Mesela dün keşke klubede 2. forvetimiz olsaydıda canı çıkmış emir ile degistirseydi...
Sende diyosun bak amrabat cıkmamalıydı diye, E troisi zaten dünün en iyisiydi oda cıkamazdı, emirin alternatifi yok... çıkabilecek tek adam vardı onuda cıkarttı, yani bu degisiklik konusundaki sıkıntı dünkü mac ile ilgili degil, şotanın genel sıkıntısı
AMA : Şota bazı teknik direktörler giibi paramı alayım yatayım, 3 kurus tazminat pesinde kosayım sözlesmeme şöyle bi madde ekleteyim kovulursam 2 milyon € alayım diyecek bi adam degil. VE kayserisporumuzu hepimiz kadar sahipleniyor canımdan cok sevdigim trabzonsporum demiyor ve trabzona gol atınca yedek klubesinde yalandan yere boynunu büküp üzülmüş numarasıda yapmıyor, Ertugrul saglamın yaptıgı gibi bırakıp gidecek karakterde bi adam kesinlikle degil... soru soran basın mesubuna sen galatasaraylımısın yoksa trabzonsporlumusun hayret bizi nasıl destekliyorsun diyor, gs forması giyip stada gelen var diye hepimiz kadar kızıyor, tribünlerimiz bomboş bu şehre yakısmıyor demiyor adam gelenlere tesekkür ederiz iyi destek oldular diyor, her mactan sonra oraya gelen taraftara alkıslarıyla tesekkür ediyor, bunu yalakalık icin yaptıgınada kesinlikle inanmıyorum...Yani sözün özü ben bu hocayı Kayserisporuma yakıstırıyorum, cok daha iyi olacagına yürekten inanıyorum
Imza :good:
38AhmetK.K
12.04.2012, 16:18
AMA : Şota bazı teknik direktörler giibi paramı alayım yatayım, 3 kurus tazminat pesinde kosayım sözlesmeme şöyle bi madde ekleteyim kovulursam 2 milyon € alayım diyecek bi adam degil. VE kayserisporumuzu hepimiz kadar sahipleniyor canımdan cok sevdigim trabzonsporum demiyor ve trabzona gol atınca yedek klubesinde yalandan yere boynunu büküp üzülmüş numarasıda yapmıyor, Ertugrul saglamın yaptıgı gibi bırakıp gidecek karakterde bi adam kesinlikle degil... soru soran basın mesubuna sen galatasaraylımısın yoksa trabzonsporlumusun hayret bizi nasıl destekliyorsun diyor, gs forması giyip stada gelen var diye hepimiz kadar kızıyor, tribünlerimiz bomboş bu şehre yakısmıyor demiyor adam gelenlere tesekkür ederiz iyi destek oldular diyor, her mactan sonra oraya gelen taraftara alkıslarıyla tesekkür ediyor, bunu yalakalık icin yaptıgınada kesinlikle inanmıyorum... Sadece adam gibi adamlıgından dolayı degil, oynatmaya calıstıgı kısmen oynattıgı futboldan dolayı, şu coluk cocukla yapmaya calıstıkları falan filan...Yani sözün özü ben bu hocayı Kayserisporuma yakıstırıyorum, cok daha iyi olacagına yürekten inanıyorum
Yasir sen yine olayi karistirdin, bizler Shotanin adamligini insanligini kulübe bagliligini kisacasi Kayserisporlulugunu sorgulamiyoruz. Biliyoruz ki Shota gelmis gecmis en sempatik en sevecen ve kulübe en fazla sahip cikan Kayserispor teknik direktörü.
Ancak sempatik sevecen diye onun iyi teknik direktör olmasi Kayserispora yakismasi bu takimi tasiyacak seviyede olmasi anlamina GELMEZ.
Bizler teknik taktik yanini, teknik direktör kalitesini yeri geldiginde uyanik olmamasini maci kazanmasini bilmemesini elestiriyoruz. Shota insan olarak 10 numara Kayserispora yakisir bir insan ancak kalite bakimindan Kayserisporu HA-KET-MI-YOR !!!
Metrajzede
12.04.2012, 16:21
38AhmetK.K Kayserispor'a çok yakışacağını düşünüyorum ve Şota'nın maaşının senin hesabına yatmasını canı gönülden istiyorum.Nede olsa parasını almak için birşey kazandırmasına gerek yok yakışsın yeter
Yasir sen yine olayi karistirdin, bizler Shotanin adamligini insanligini kulübe bagliligini kisacasi Kayserisporlulugunu sorgulamiyoruz. Biliyoruz ki Shota gelmis gecmis en sempatik en sevecen ve kulübe en fazla sahip cikan Kayserispor teknik direktörü.
Ancak sempatik sevecen diye onun iyi teknik direktör olmasi Kayserispora yakismasi bu takimi tasiyacak seviyede olmasi anlamina GELMEZ.
Bizler teknik taktik yanini, teknik direktör kalitesini yeri geldiginde uyanik olmamasini maci kazanmasini bilmemesini elestiriyoruz. Shota insan olarak 10 numara Kayserispora yakisir bir insan ancak kalite bakimindan Kayserisporu HA-KET-MI-YOR !!!
Ahmet dikkat ettiysen onuda yazdım sadece adamlıgıyla degil, taktigiyle oynattıgı futbolla, elindeki kısıtlı kadro ile yaptıklarıylada bu takımı hakediyor... zaman calıyım diye oyuncu degisikliği yapıp yapmaması konusunda saygı duyuyorum, anlayıs olarak tek düşüncesi takımının top oynaması başka tür tilkilikler düşünmüyor diye gitsin diyemem...bu hoca 5 para etmez derhal gönderilmeli diyenlerede saygım sonsuz, sadece katılmadıgımı söylüyorum...
Mariachi
12.04.2012, 16:27
Daha önce söylediklerimin arkasindayim. Tim'in güzel ifade ettigi seylerin benzer seyleri onlar.
Shota ile piçstanbul takimlarini ezdigimiz gibi hiç bir anadolu takimi ezemez. Ve biz bu kazmalarla dolu kadroyla yapiyoruz. 1-0 kaybettigimiz her maçta o maçi bize kazandiracak pozisyonlari harcadigimiz da belli. Kazma yerine kalite olsaydi su an kesinlikle ve kesinlikle Play-Off oynuyorduk. Dün aksam fenevi de 4-5 tane atarak çükmüstük.
Shota'yi desteklemek için daha önce kullandigim cümlelere hala inaniyorum. Ama Shota Ispanya, Hollanda gibi ülkelerde sampiyon olur. Türkiye'de zor. Bunu anladim.
Bu kazmalarla bile zaman zaman nasil futbol oynatiyorsa, maç öncesi nerdeyse hatasiz takim hazirlayip rakibi çok iyi analiz ediyorsa, bu takima tarihinin en iyi maçlarini oynattiysa bu adam futbolu biliyor, kabul.
Ama bazi inatlari var ve Türkiye sartlarina uyum saglamak için bunlardan vaz geçmeli. Taktik anlayistan bahsetmiyorum.
Tamam Shota hoca haklisin, futbolu çirkinlestirmemek lazim, güzel oynamak lazim. Biz de sana Andalyaspor ol demiyoruz zaten. Ama migdeni bozsa da, istemeyerek de yapsan, su gençlerin emegini almalari için su serefsiz fenere karsi biraz ibnelik yap da maçi alalim yav.
Ibnelik olsun diye degil gençler hak ettiklerini alsin biz taraftar olarak da biraz sevinelim diye. Adamligindan, içtenliginden, samimiyetinden tüm güzelliklerinden taviz verme biz seni gerçekten seviyoruz ama su bazi inatlarindan vaz geçmeden bu is Türkiye'de yürümez hoca.
Sike'nin serbest oldugu güçsüz'ün ezildigi serefsizlere tapilan bu ligde senin kalecine kalk demende bu isler degismez.
Navarro38
12.04.2012, 16:35
2 oyuncu değişikliği yapıp neden 3 oyuncunuzu değiştirmediniz sorusuna hepsi iyi oynadı neden değiştireyim cevabını veren bir şahsiyete neden istifa etmiyorsun sorusunu sormakta istemiyorum.
Cevap belli neden istifa edeyim?
Muzaffer
12.04.2012, 20:07
Yasir,bizim Şota'nın kişiliğine hiç bir lafımız yok. Adam gibi adam ama hocalığı iş değil. GÖrdüğüm en sempatik hoca ama malesef bu özelliği beceriksizliğini kapatamıyor. Bence taraftar şimdiye kadar "istifa et" diye bağırmadıysa bu tamamen şota'nın samimi ve sempatik olmasıyla alakalıdır. TOlunay aynı tabloyla başbaşa kalsaydı çoktan istifa diye bağırılmıştı.
Lafın özü: Adamlık ayrı bir şey,hocalık becerisi ayrı bir şey.
Oyuncun çıkıp Kalecisi için laf söylüyorsa,maçta şunumuz eksikti diye hocanın işine karışıyorsa ,o da hocanın otorite eksiklğindendir.
Yani adam gibi adam ama amatöre hoca olabilecek bir insan. En azından TR liginde başarı sağlayacağına inanmıyorum bende. Hollanda ekolü TR de tutmaz. TR de Anadolu kulüplerinde en iyi taktik malesef Tolunay taktiğidir. Sert bir defans ve orta,becerikli ileri uc.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.