PDA

Tam Sürümü Gör : Erciyesspor Olağanüstü Genel Kurula Gidiyor

Necati
03.06.2010, 18:20
Erciyessporumuz Genel Kurula gidiyor
03 Haziran 2010 Perşembe Saat 16:48
Yönetim olağanüstü genel kurul kararı aldı.

Kulübümüzden yapılan yazılı açıklamada, Nuh Mehmet Delikan başkanlığında toplanan yönetim kurulunun, 19 Haziran Cumartesi günü olağanüstü genel kurul yapılması kararı aldığı bildirildi.

Açıklamada, genel kurul toplantısının Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu'nda yapılacağı belirtilerek, kulübe desteklerini esirgemeyen Vali Mevlüt Bilici, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız ve diğer emeği geçenlere teşekkür edildi.

Kayseri Erciyesspor'un ligde kalmasında büyük emeği olan Nuh Mehmet Delikan, yeniden aday olup olmayacağı konusunda net açıklama yapmadı ve ''Her şey genel kurulda belli olacak'' dedi.

http://www.erciyessporum.com/news_detail.php?id=4646

Turan ÖZTÜRK
03.06.2010, 19:59
Sеnеyе hеdеf Süpеr Lig isе Başkan Dеlikan vе Lеvеnt Dеvrim görеvlеrinе dеvam еtmеli bu takımın sahipsiz оlmadığını göstеrin...

Salih38
03.06.2010, 20:17
Mevcut yönetim elinden geleni yapmıştı , ilerleyen dönemde de devam etmeleri güzel olur ..

Muratt
03.06.2010, 21:05
Yani bazen kızıyorum harbiden kızıyorum. Necati' ye bazı konularda çok hak veriyorum. Birilerinin sayesinde lanet olsun ki Erciyesspor Üvey Evlat muamelesi görmeye başladı.

Erciyesspor' da şehrimizin takımı ve ne yazık ki OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL başlığında sadece 2 yorum.

Arkadaşlar. Unutan varsa hatırlatayım. Hülle yolu ile isimler değişmeden önce ERCİYESSPOR bugün taraftarı olduğumuz takımdı...

Yuh diyorum başka da bişey demiyorum...

sahfk
03.06.2010, 21:20
Yani Bizim Şehir Sanki Kayserispora Çok Destek veriyorda Erciyesemi sıra gelmiyor bizim şahirdekiler GS -FB -BJK Peşinde Koşmaktan Süperligde Başarılı olan Takımlarına bile sahip çıkmıyorki Erciyese sahip çıksınlar anca bir süper lige çıkma yada Düşmeme maçı olursa o zaman bir taraftar görünür sonra ortada kimse olmaz İstanbulda Kayserisporun maçına ortalama 20-25 kişi geliyordu (son Kasımpaşa ve İBB Maçları Hariç) Erciyes Kartal Maçında da 15 kişi vardı Grup 38 Hariç

Muratt
03.06.2010, 21:26
Şehirden bahseden kim Sahfk Allah Aşkına. Ben indirgedim forumdan bahsediyorum...

Necati
03.06.2010, 22:29
Delikan başkan devam etmeyecek. 1 aydır belediye başkanlarıyla görüşmek istiyor ama istediği görüşme bir türlü gerçekleşmiyor. Erciyesspor süper ligde olmalı dediğinden beri bir avuç taraftardan başka kimse arkasında durmadı. Olacağı buydu. Gelecek sezon verecekler takımı daha önceki gibi Kayseri BJKliler derneği başkanına şuna buna takıma 2.-3. ligden topçuları dolduracaklar daha sonra düşmemeye oynayacağız. Devre arasında babayiğit biri çıkar takımı kurtarırsa takım ligde kalacak yoksa düşecek. Aynı şeyler 3. defadır başımıza geliyor. İsyan ediyorum bu şehrin ileri gelenlerine. Takımı yediniz bitirdiniz.

Emreg38
03.06.2010, 22:57
Erciyes devam etmeli süperlig yolunda

EaGLe
03.06.2010, 23:01
Erciyesim için hayırlı olsun.

BÖRTECINE 38
05.06.2010, 13:56
Delikan baskan umarim devam eder yoksa erciyesspor yine gecen seneki gibi olur , delikan baskanin devam etmesi icin baskana kayserinin ileri gelenlerinin destek cikmasi lazimki adamda arkasinda o gücü hissedip devam etsin baskani yalniz birakip takimin tüm yükünü baskanin umuzlarina yüklenirse ister istemez onunda sevki kirilir baskanlik yapmak istemez .