Tam Sürümü Gör : Gole Sevinmememin Sebebi : Centilmenlik
'Centilmenlik yaptım ve gole sevinmedim'
Tolunay Kafkas, Kayseri taraftarının kendisini istifaya davet etmesine anlam veremediğini söyledi.
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Trabzonspor maçında kazandıkları golden sonraki sessizliğinin sebebini Zaman'a açıkladı.
Kafkas, "Golden sonra sevinçten havalara sıçramayışımın tek sebebi centilmenlikti. Kimse bunun altında başka bir anlam aramasın." dedi.
Önceki gün Kayseri'de oynanan karşılaşma ev sahibi takımın rakip kalede büyük baskı kurmasına rağmen golsüz devam ediyordu. Yattara'nın atılmasıyla sahada 10 kişi kalan Trabzonspor, kaleci Jefferson'un başarılı kurtarışlarıyla rakibine uzun süre direndi. Ancak 89. dakikada Kemal, yakın mesafeden topu filelerle buluşturmayı başardı. Ve golden sonra yayıncı kuruluşun ekrana getirdiği bir görüntü herkesin dikkatini çekti. Kayserispor yedek kulübesinde bulunan herkes sevinçten havalara sıçrarken, Teknik Direktör Tolunay Kafkas, sakin bir şekilde yerinde oturuyordu. Ayrıca bir grup taraftarın Kafkas'ı istifaya davet ettiği duyuldu.
Konuyla ilgili dün görüşünü aldığımız Teknik Direktör Tolunay Kafkas, kazandıkları golden sonra sevinç gösterisinde bulunmayışının farklı noktalara çekilmesine üzüldüğünü belirterek, öyle davranmasının tek sebebinin centilmenlik olduğunu vurguladı. Kafkas taraftarın kendisini istifaya davet etmesine ise hiçbir anlam veremediğini belirtirken, "Niye böyle bağırdılar, inanın bilmiyorum." dedi. Genç teknik adam, "Her şey yolunda, gayet iyi gidiyoruz. Kayserispor olarak hedefimiz Türkiye Kupası'nı müzemize götürmek. Bunu da başaracak güçteyiz." diye konuştu. Spor Servisi
28 Ekim 2007, Pazar
Zaman
Hocamız futbolda yeni bir çığır açmış,centilmenlik den dolayı gole sevinmemek. 90 dakika o kadar stres altında maç oynayacaksın,tiribünler istifa diye bağıracak sen centilmenlik yapıp gole sevinmeyeceksin.Pardon ama hocam kime yapıyosun bu centilmenliği. Golü atan biz değilde TS olsaydı onlar nasıl sevinirdi acaba gole.Bu arada golden sonra yanınızda havalara zıplayan sayın Hurma ve tribünlerde kendiden gecen seyirciler centilmenlik dışı hareket yapmış oldum öylemi?
adam sonuna kadar haklı.sanki tribündeki herkes sevindimi? o tribünde sevinmeyenleri niye gündem yapmıyosunuz
mrvaykut
29.10.2007, 09:59
hocama laf yok takım oturuyor işte hem 5. sıradayız lig cok cekişmeli
adam sonuna kadar haklı.sanki tribündeki herkes sevindimi? o tribünde sevinmeyenleri niye gündem yapmıyosunuz
katılıyorum sana. tribündede sevinmeyenler oldu
aydogdu038
29.10.2007, 11:03
kayserisporun oynadıgı futbol bana ümit vermiyor başka söylenecek söz yok
ibrahim1299
29.10.2007, 11:22
hocam bundan sonra her gol attıgımızda aglayında bari AVRUPA FAİR_PLAY ödülünü evinize götürün....zaten yapacagınız en büyük basarı o olur...
ahmetkaracaglar
29.10.2007, 11:29
Hoca Kesinlikle Sonuna Kadar Hakli
gelde_icme38
29.10.2007, 11:35
yaw sende fatih ceylana takmışsın kemal orda iyi oynuyor işte hemde kayserinin çocuğu kemal oynuyorda daha ne istiyon
tolunay hoca iyi hoca gerisi yalan kim gelsin oz aman hadi hikmet gelsin hadi yılmaz gelsin adamların dolaşmaığı tkaım kalmadıki
your_azrail38
29.10.2007, 11:38
Ya gole sevinmemek centilmenlik değil ki ! Ben hiç bir yerde görmedim böyle bir şey...Bakın bir daha söylüyorum..Bazı hocalar sevincini sessiz yaşar...Fakat ben hiçbirinin bu şekilde davrandığını görmedim gol olunca....
ahmetkaracaglar
29.10.2007, 11:46
Tolunay Kafkas Istifa Etti diyelim...KIM GELECEK???/.Gelecek hocanin takima alismasini,oyuncularin ona alismasini bekleyecez bi 10 puanda orda kaybedecez.Ohhh ne ala....Bazilari hiicbiseyi dusunmeden istifa dio...TEKRAR SOYLUYORUM..Bu takim Bu Hocayla Dewam E-de-cek....(Tribun Tellerine Kadar Gelen MEHMET TOPUZ a Kufur Eden Seyircilerin ALLAH BELASINI VERSIN)
your_azrail38
29.10.2007, 11:51
Tolunay Kafkas Istifa Etti diyelim...KIM GELECEK???/.Gelecek hocanin takima alismasini,oyuncularin ona alismasini bekleyecez bi 10 puanda orda kaybedecez.Ohhh ne ala....Bazilari hiicbiseyi dusunmeden istifa dio...TEKRAR SOYLUYORUM..Bu takim Bu Hocayla Dewam E-de-cek....(Tribun Tellerine Kadar Gelen MEHMET TOPUZ a Kufur Eden Seyircilerin ALLAH BELASINI VERSIN) Bence de bu takım 41 sene de 1 Mehmet Topuz yetiştirdi.....
ahmetkaracaglar
29.10.2007, 12:02
Birak uzaktan kufur etmeyi adam takimi alkislatmak icin tellerin onune geldiginde SURATINA kufur ettiler..YAZIK...
Tolunay Kafkas Istifa Etti diyelim...KIM GELECEK???/.Gelecek hocanin takima alismasini,oyuncularin ona alismasini bekleyecez bi 10 puanda orda kaybedecez.Ohhh ne ala....Bazilari hiicbiseyi dusunmeden istifa dio...TEKRAR SOYLUYORUM..Bu takim Bu Hocayla Dewam E-de-cek....(Tribun Tellerine Kadar Gelen MEHMET TOPUZ a Kufur Eden Seyircilerin ALLAH BELASINI VERSIN)
boş ver arkadaş bu taraftar cahil taraftar bunlar laf anlamaz
kafa kalın almıyor başarılı bir teknik tirektör getirecen kayseriye başarızız olacak bunlar onu istiyor kim gelecekse
tolunay haca daha ne yapacaksa :rtfm:
Fatih Y.
29.10.2007, 12:10
Kayseride Futbol Kültürü olmadığı için Böyle Olaylar herzaman olacaktır
Bugün Mehmet e
Yarın Gökhan
Sonra Kemal e
Çok Cahil bir Yapımız Var Stadın Toplu Halde Yapabildiği Tek Organizasyon HAkeme Küfür Etmek
ya adam çıkıpta tribünlere küsdümde sevinmedim diyecek değilya. kafayı çalıştırın adama maç içinde yapılabilecek en büyük hakareti YAPTINIZ. haklı olsanız bile yaptığınız büyük ayıptı. ki bide haksızsınız.
...TOLUNAYIN YANINDAYIZ...
ibrahim1299
29.10.2007, 12:24
yaw sende fatih ceylana takmışsın kemal orda iyi oynuyor işte hemde kayserinin çocuğu kemal oynuyorda daha ne istiyon
tolunay hoca iyi hoca gerisi yalan kim gelsin oz aman hadi hikmet gelsin hadi yılmaz gelsin adamların dolaşmaığı tkaım kalmadıki
Sanki bu söz bana gibi...eger banaysa sorun yok eger baskasınaysa soylediklerimi üzerine alınma bosver gitsin....
Valla Fatihle kemali bir tutmak hatta karsılastırmasını yapmak bile cok sacma olur...Fatih tarbzon macının en iyilerinden hemde bizim takımı buralara getiren o seytan 3 geni deniyorya bizdeki 4gendi fatih bülent topuz ve ünal olarak bu takımı bu seviyelere getirenlerin biri...Fatih bu gün bile her takımın 11 inde cok rahat oynayacak bir oyuncu hatta Türkiyenin en iyi 3 sol kanat oyuncusundan biri fatih ceylandır....
Bak ister KAYSERİLİ olsun ister olmasın oyuncular gelip gecici bunu unutma ama bu takım herzaman varolacak klasik olacak ama gercek bu ebediyete kadar bu takım varolacak...yani bir oyuncu ise yaramıyorsa benim icin hic bir onemi yok...eger senin dedigin gibi bir durum olsa dünyada 3.5 4 milyona yakın KAYSERİLİ var...bunları sırf kayserili diye takıma alsak halimiz harap valla...Ben Kamberi begenmem ve kayserispor icin yeterli bir oyuncu deil...hatta zararlıda... Kemale gelirseek Fatih Ceylanın iyi bir yedegi olabilir...
ahmetkaracaglar
29.10.2007, 12:39
Bence takimin sol kanadinda Kemal Okyay oynamalidir..Tolunayi istifaya cagirirken taraftarin en buyuk gerekcesi F.Ceylani oynatmadigiydi..Al iste oynattida gorduk..Ne kadar katki yaptigini..Tamam iyi oyuncu olabilir ama iyi bir yedektir benim gozumde..Tolunay hocanin gozunde de oldugu gibi...BU TAKIM TOLUNAY KAFKASLA 3 SENE ICINDE 2 TURKIYE KUPASI birde LIG SAMPIYONLUGU ALACAKTIR INSALLAH...
Volcanic Mount
29.10.2007, 12:56
DÜNE kadar TOLUNAY denilince akla ts gelirdi en azından benim aklıma,
o da aşırı bir sevinç göstermedi doğal olarak,
yoksa adam neden sevinmesin !?! Hain mi ?!?
Konu uzamasın bence..
Ya gole sevinmemek centilmenlik değil ki ! Ben hiç bir yerde görmedim böyle bir şey...Bakın bir daha söylüyorum..Bazı hocalar sevincini sessiz yaşar...Fakat ben hiçbirinin bu şekilde davrandığını görmedim gol olunca....
Sessiz sevinç yaşamaya benzemiyor bu hareket.Hatta sevinç yaşamaya da benzemiyor.Bazı arkadaşların dediği gibi hoca seyirciye kızdıysa hırslanıp inadına dahada sevinmesi lazım.Maçtan sonra seyirciler Tolunay'ın bu hareketini konuşuyordu hep,hoca haklıyken haksız duruma düştü.
yaw ne var ki kayserimizin durumunda geçen sene ki durumumuzla kıyaslarsak daha iyiyiz... şu hafta oldu 5. yiz bence helal olsun...
Adamda Moral Mi Biraktilarki Sevinsinn
centilemenlik değilse ozaman şunu söyeleyim...eski defterleri istemeyerek açıyorum
geçen yıl topuz erciyese gol attığında nasıl sevinmişti, hatırlarsınız.bununla o hemen hemen aynı olay
ve çoğunuz haftalarca o sevince öfke püskürmüştünüz.
eeee sevinmekde suç, sevinmemekte bu millet ne yapsın????
Sanki bu söz bana gibi...eger banaysa sorun yok eger baskasınaysa soylediklerimi üzerine alınma bosver gitsin....
Valla Fatihle kemali bir tutmak hatta karsılastırmasını yapmak bile cok sacma olur...Fatih tarbzon macının en iyilerinden hemde bizim takımı buralara getiren o seytan 3 geni deniyorya bizdeki 4gendi fatih bülent topuz ve ünal olarak bu takımı bu seviyelere getirenlerin biri...Fatih bu gün bile her takımın 11 inde cok rahat oynayacak bir oyuncu hatta Türkiyenin en iyi 3 sol kanat oyuncusundan biri fatih ceylandır....
Bak ister KAYSERİLİ olsun ister olmasın oyuncular gelip gecici bunu unutma ama bu takım herzaman varolacak klasik olacak ama gercek bu ebediyete kadar bu takım varolacak...yani bir oyuncu ise yaramıyorsa benim icin hic bir onemi yok...eger senin dedigin gibi bir durum olsa dünyada 3.5 4 milyona yakın KAYSERİLİ var...bunları sırf kayserili diye takıma alsak halimiz harap valla...Ben Kamberi begenmem ve kayserispor icin yeterli bir oyuncu deil...hatta zararlıda... Kemale gelirseek Fatih Ceylanın iyi bir yedegi olabilir...
Yok Ronaldinho
Kapamışın gözlerini illede Fatihte Fatih..
Kemal Oyuna girdikten sonra takım nasıl canlandı görmedin dimi ?
Yok Ronaldinho
Kapamışın gözlerini illede Fatihte Fatih..
Kemal Oyuna girdikten sonra takım nasıl canlandı görmedin dimi ?
Kardeş abartma istersen,takım zaten canlıydı Kemal girmeden.Kemalin attığı gol dışında akılda kalan tek hareketi boş kaleye kafayla kaçırdığı pozisyon.
tolunay istifa bu oyun hayrı alamet degil kayserisporumuz için
Kapadokyalı
29.10.2007, 20:01
kalkıp göbek atsın demedik ama yüzünü buruşturup oturup ayakkabısıyla oynasında demedik
anti_ist_38
29.10.2007, 21:59
Adamda Moral Mi Biraktilarki Sevinsinn
cok guzel acıklamıssın bunu okuyanlar anlarlar ınsallah dostum....gercektende adamda sevıncek hal bırakmadılar 90 dk ıstıfaya cagırdılar bısey degılde kayserı taraftarınadaa cırkef dedırtecek dumbukler...
LEVENT ŞEKER
29.10.2007, 22:20
hersey yolunda beklenen zafer gelecekse cekılen cıleler kutsaldır
elif tv de tolunay kafkas konuktu ve golden sonra sevinmemesinin kendi yapısı olduğunun altını çizdi.''ben maç esnasındaki sevincimi içimde yaşarım.fazla belli etmem.maç bittikten sonra veya soyunma odasında sevinirim''dedi
Bıraksın bu işleri ya.bize bizimle beraber sevinen sevincini belli eden ve seyirciyide motive eden hoca lazım.maçtan sonra ne yapıyorsan yap.Ayrıca ısrarla söylüyoruz sevincini belli etmese bile üzülüyomuş gibi yapmasın oda yeter.
Roy Keane
30.10.2007, 05:07
centilemenlik değilse ozaman şunu söyeleyim...eski defterleri istemeyerek açıyorum
geçen yıl topuz erciyese gol attığında nasıl sevinmişti, hatırlarsınız.bununla o hemen hemen aynı olay
ve çoğunuz haftalarca o sevince öfke püskürmüştünüz.
eeee sevinmekde suç, sevinmemekte bu millet ne yapsın????
İnsanlıktan çıkmış gibi sevinmişti. Hala da tiksiniyorum Mehmet Topuz'dan. Gün olur devran döner. Ki inşallah birgün tam tersi olacak.İnşallah Topuz'a da benim gibi düşünenlere de o günü görmek nasip olur. Hoş Emre Toraman Topuz'a anladığı dilde konuştu da biraz öfkemiz yatıştı. (Malum hazırlık maçında Topuz'un o abartılı gol sevincinin intikamını alan Emre Toraman'dan Allah razı olsun.)
Gol sevincinin bir sınırı olmalıdır.Put gibi de durmamak gerekir rakibi küçük düşürecek veya tahrik edecek bir gol sevinci de yaşamamak lazım. Herşey kararınca güzel. Hele bazı goller vardır asla unutulmazlar. Böylesi kritik gollerde gol sevincine çok dikkat etmek lazım!
kayserisporun oynadıgı futbol bana ümit vermiyor başka söylenecek söz yok
BENCEDE
deliboran
30.10.2007, 09:39
Tolunay Kafkası İstifaya Çağıranların Futbol Anlayışını Anlayamıyorum. Yok Acaba Bu Arkadaşlar Futbol Dahiside Bizmi Anlamıyoruz Bu Spordan. Bundan Ötesi Nankörlüğe Girer. :shhh::shhh::shhh:
İnsanlıktan çıkmış gibi sevinmişti. Hala da tiksiniyorum Mehmet Topuz'dan. Gün olur devran döner. Ki inşallah birgün tam tersi olacak.İnşallah Topuz'a da benim gibi düşünenlere de o günü görmek nasip olur. Hoş Emre Toraman Topuz'a anladığı dilde konuştu da biraz öfkemiz yatıştı. (Malum hazırlık maçında Topuz'un o abartılı gol sevincinin intikamını alan Emre Toraman'dan Allah razı olsun.)
Gol sevincinin bir sınırı olmalıdır.Put gibi de durmamak gerekir rakibi küçük düşürecek veya tahrik edecek bir gol sevinci de yaşamamak lazım. Herşey kararınca güzel. Hele bazı goller vardır asla unutulmazlar. Böylesi kritik gollerde gol sevincine çok dikkat etmek lazım!
kısasa kısas kadar güzel bişey yok....daha ne ekliyim doğru söze
Volcanic Mount
30.10.2007, 23:59
DÜNE kadar TOLUNAY denilince akla ts gelirdi en azından benim aklıma,
o da aşırı bir sevinç göstermedi doğal olarak,
yoksa adam neden sevinmesin !?! Hain mi ?!?
Konu uzamasın bence..
Çook uzamış değerli üyeler, :ohmy:
konu sapmış üstelik. :shhh:
Roy Keane
31.10.2007, 04:18
sende zerre kadar kayserispor sevgisi varsa nolur bi daha kayserispor ve oyuncuları hakkında bişey yazma.neymiş emre toraman hazırlık maçında intikamını almışmış.o çok övdüğünüz emre toraman gelsinde bizim önümüzde yapsın bakalım.kim kimden nasıl intikam alıyomuş..
son sözüm bu şehri,takımlarımızı ve taraftarlarımızı birbirine düşürmeyin..
1)Senin gibi düşünen arkadaşlarımızın hali:
Öğrenim Durumu:
Ön Lisans (2 Yıllık Üniversite)
Nerelisiniz:
KAYSERİ
Hangi Takımı Tutuyorsunuz?:
Kayserispor
2)Madem iki takım tek yürek takımınız niye sadece Kayserispor? Herkesinki mi tesadüf ya da unuttuk abi? Ben açıkça sadece Erciyessporluyum diyorum yalan söylemeksizin.
3)Erciyesspor'un finansal yapısı Emre Toraman'ı elinde tutacak güçte olsaydı görürdük neler olurdu. Mehmet Topuz yaptıysa neden Erciyessporlu futbolcu yapamıyormuş ayrıca? Merak.
Tolunay Hoca kendine dikkat ederse sıkıntı yaşamaz . Bu şehirde detaylar mühimdir.
Centilmenlik Filan Hikaye Tolunay Hocanın Golden Sonra Bir Gülümseme Dahi Olmadı Sana Kalkıp Golden Sonra Halay Çek Diyen Yok En Azından Bir Ayağa Kalk Bir Alkışla
Sana Kim Ne Diyecek
Bu Centilmenlik Lafı Çok Saçma Bir Delikanlı Gibi Çık Taraftar Golden Önce İstifa Diye Bağırdı Bende Buna Tepki Gösterdim de Ozaman Tamam
Fatih Y.
31.10.2007, 09:26
Bu Konu Çok Uzadı KİLİT
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.