Tam Sürümü Gör : Önemli! Taraftar Mağazası İçin Baskı Adına Sizlerden Destek...
Bu konuda belki sizleri sıkıyorumdur. Belki de hayal alemindeyim. Ama benim kadar sizinde bu konuda istekli olduğunuzu biliyor ve görüyorum.
Defalarca kez aklımdan geçen ve en sonunda yapmaya karar verdiğim bir olay için destek istiyorum.
Taraftar mağazası konusunda bir mail yazdım ve bu maili Kulübe yollama niyetindeyim. Sizlerdende aynı temada fakat farklı bir kalemden çıktığı belli olan bir mail hazırlayıp önce burada paylaşmanızı sonra da kulübün mail adresine yollamanızı rica ediyor ve hatta bir taraftar olarak yalvarıyorum..
Sevgili Kayserisporlum;
Taraftar mağazası konusunda bikaç dakikanızı ayırıp kayserispor@kayserispor.org.tr adresine aşağıda yazdığımız yazı ile aynı temada ama farklı bir kalemden çıkan bir mail gönderirseniz eğer bu şekilde sesimizi duyurarak Taraftar Mağazsının açılmasına vesile olabiliriz.
Lütfen sorumluluktan kaçmayın ve 24 saat olan bigünde bikaç dakikanızı kulübümüzün büyümesi adına ayırın.
İşte benim kendi adıma yazdığım mail.
TARAFTAR MAĞAZASI ( STORE ) HAKKINDA SİTEM VE İSTEİĞİMDİR…
Bu konuda bizi o kadar yaralıyorsunuz ki anlatamam bu ezikliğimi size... Sizin elinizde çok büyük bir marka var ve siz bu markayı pazarlayamıyorsunuz… Neymiş efendim STORE açılırsa zarar edermiş, yok çarşıda dükkan kiraları çok pahalıymış. Bu zihniyet ile KAYSERİSPOR’ u bir marka yapamazsınız, yapamayız.
Hep taraftarın olmadığından, şehrin takımına sahip çıkmadığından bahsedip durdunuz yıllardır. Hatta en son sayın başkan; “ Verilen desteğe bakarak 8. lik başarıdır. “ diyebilecek kadar ileri gitti.
Peki yönetim kendisine sordu mu hiç “ Biz bu şehre takımı hatırlatacak hiç bir şey yapıyor muyuz? “ diye.
Siz sormadıysanız biz soralım. “ Ne yaptınız bu şehirdeki insanlara ŞAMPİYONLUĞA oynayacak bir takımı olduğunu hatırlatmak için? “ Bir taraftar mağazamız olmadığını hatırlatalım bir kez daha sizlere. Bakın biz onlarla, yüzlerle ifade edilecek bir taraftar değiliz. Biz on binlerle yüz binlerle anılacak kadar kalabalığız aslında ama bunu hatırlatacak bir pazarlama stratejimiz yok ne yazık ki.
Taraftar olarak ben sizden şunu istiyorum.
Değerli Kayserispor Yönetimi. Kulübün adını duyurmak için, şehirde Şampiyonluk havasını yaratmak için, İstanbul takımlarını tutup kendi şehrinin takımından haberi olmayanlara bunu hatırlatmak için Şehrin en işlek yerlerinden birine ( ki bu konuda taraftar forumlarında bu yer için en çok söylenen yer AVM’ ler yada Cumhuriyet Meydanı’ dır ) bir taraftar mağazası açmanız şarttır. Bu yatırımı yaparken işletme zihniyetinden çıkıp, ilk etapta tamamen çekirdek bir taraftar kadrosu yaratmak olmalıdır amaç.
Ayrıca şuna emin olunuz ki ben ve benim gibi binlerce taraftar sizin taraftar mağazasından zarar etmeyeceğinize garanti veriyor. Bizler bu iş için taşın altına değil elimizi, başımızı koymaya hazırız.
Yeter ki siz yönetim olarak üzerinize düşen görevi yerine getirin. Bizim görevden kaçmayacacağımız konusunda emin olabilirsiniz…
TARAFTAR MAĞAZASINDAN BAŞKA BU KULÜBÜ, BU TAKIMI ŞEHİRE DUYURMANIN İMKANI YOKTUR… İSTEDİĞİNİZ, ARZULADIĞINIZ, HER ZAMAN İÇİN EKSİKLİĞİNDEN DEM VURDUĞUNUZ ŞEHRİN BİR OLMASI VE TARAFTAR DESTEĞİNİ ANCAK BU SAYEDE KULÜBÜ HATIRLATARAK SAĞLAYABİLİRSİNİZ.
Bir Kayserispor taraftarı…
Metrajzede
05.06.2010, 14:57
KAYSERİSPOR TARAFTARI ISRARLA STORE İSTİYOR<O:p</O:p
Kayserinin,KAYSERİSPORA sahip çıkması isteniyorsa önce şehir insanının takımından haberdar olması gerekir.Üzülerek söylemek gerekirse kentimizde futbol kültürü yok.Bunun gelişmemesindeki en önemli suçlulardan biriside yönetimdir.Lig maçımız var ama şehir o havayı soluyamıyor.Bu ve buna benzer olumsuzlukları gidermek için reklam kaçınılmazdır.Nasılki Bursa maçı için yerel kanallarda küçük ama etkili reklamlar döndüyse iki haftada bir yine buna benzer reklamlarla şehrin ilgisi ve dikkati çekilmelidir.
En büyük reklamda KAYSERİSTOREDUR.Kayseride en az 10 bin sadece Kayserisporu tutan taraftarımız var.Ve bunların tamamı Store istiyor.Bu 10 bin kişi şehirde Kayserisporun lisanslı ürünleriyle kulübümüzün en büyük reklamını yapacaktır ve biz bu göreve hazırız.
Türkiye Kupasını kazandık ve biz bunu sizin iş bilmezliğiniz yüzünden maalesef paraya çeviremedik.Kulüpler artık futbolu endüstriye çevirdiler ve sırf forma satıp kazanç sağlamak adına oynatmamayı dahi göze alarak isimli oyuncular transfer ediyorlar.Sizde bu geliri elde etmek için önce taraftar sayımızı artırmak zorunda ve vebali altındasınız.Bunun ilk adımı da STOREDİR.Bu sayede kişilerin KAYSERİSPORA özenmeleri sağlanmış olur.Takdir edersenizki takım tutmak hep özentiyle başlar.
Bu 10 bin çekirdek taraftarınızı arkanıza alın.Bakın en azından bu 10 bin kişi çoluğuna çoçuğuna lisanlı ürünler alıp okula gönderir.Ve okuldaki arkadaşları,KAYSERİSPOR armalı ürünleri gördüğünde özenecek ve babalarının elinden tutup “baba bana KAYSERİSPOR kalemi,forması... vs al “diyecektir.
Ben ve benim düşüncemdeki taraftarımız şunu söylüyor.KAYSERİSPORUMUZ şampiyon olmadan dışarıya üzerimde kulübümü simgeleyen bir aksesuar olmadan çıkmayacağız.Bu ve buna benzer kampanyaları biz her zaman düzenleriz.Yeterki siz zarar ederiz mantığında olmayın.Biz zarar etmeyeceğinizi iddia ediyoruz ve etmemeniz için ne gerekirse yapacağımızın sözünü veriyoruz.Taşın altına elimizi değil kafamızı koyuyoruz.Sizden de sadece taşın altına elinizi koymanızı sabırsızlıkla bekliyoruz.Yok Store açmayacağız derseniz bana armayı kullanma izni verin ben açayım.
Son sözümüz İLLEDE STORE İSTERİZ<O:p</O:p
Metrajzede
05.06.2010, 15:01
Üyelerimizden bazıları maalesef ki konulara duyarsızlar.Giriolar okuyup çıkıolar.Bu yüzden Murat kardeşimizle üyelere Özel Mesajla bunu bildirmek istiyoruz.
Bu konuda Facebooktaki guruplarımızdanda destek talep ettim.Onlarda eminimki kayıtsız kalmıcaklardır
Eğerki büyük bir KAYSERİSPOR istiyorsak bunun için taraftar olarak büyümemiz gerekir.Bunun içinde önce Store olmalıdır ve insanlarımız KAYSERİSPORUMUZA özenmeli ve KAYSERİSPORLULAŞMALIDIRLAR.Storenin açılıp büyük bi kitle olmamız için yönetime binlerce mail gitmelidir
Şimdiden destek olan olmak isteyen olmak adına kafa yoran tüm Kayserisporlu kardeşlerime tşk ediorum
38AhmetK.K
05.06.2010, 15:46
gönderdim bi yazi :)
hadi herkesten birer tane bekliyoruz
Gönderdiklerinizi burada paylaşın arkadaşlar...
Metrajzede
05.06.2010, 15:53
gönderdim bi yazi :)
hadi herkesten birer tane bekliyoruz
Ellerine sağlık Ahmetcim :mux:
Keşke bütün taraftarlarımız en az senin kadar bilinçli ve sorumluluğunun gereğini yerine getirir karakterde olsa
E posta gönderdik ama sadece e-posta yeterli olacak mı ..
E posta gönderdik ama sadece e-posta yeterli olacak mı ..
Siz gönderin hele. Görecez bakalım etkili olacak mı olmayacak mı. Ama gönderdiğiniz mailleri burada bir paylaşın arkadaşlar lütfen. Herkesin ne istediğini, nasıl istediğini görelim, gösterelim...
KS38ERC38
05.06.2010, 16:26
bende gönderdim
Muzaffer
05.06.2010, 16:26
DHA ya gönderelim. Onlar zaten yönetim aleyhine ne bulsak diye araştırma yapıyolar.
Nihayetinde ulusal bir basın kndileri. Sesimiz daha başka yerlerede durulmuş olur
Arkadaşlar. Ya yazdıklarımı okumuyorsunuz ya da eliniz varmıyor. Ya şurda paylaşın gönderdiğiniz mailleri.
Çıktı alıp posta yoluyla da gönderecem. Lütfen biraz duyarlı olun yaa...
DHA ya gönderelim. Onlar zaten yönetim aleyhine ne bulsak diye araştırma yapıyolar.
Nihayetinde ulusal bir basın kndileri. Sesimiz daha başka yerlerede durulmuş olur
Muzaffer' im nereye istersen gönder kardeşim. Yeter ki gönderelim ve gönderdiklerimizi şurada paylaşalım..
ibrahim1299
05.06.2010, 17:24
Bende gönderdim...
Siz gönderin hele. Görecez bakalım etkili olacak mı olmayacak mı. Ama gönderdiğiniz mailleri burada bir paylaşın arkadaşlar lütfen. Herkesin ne istediğini, nasıl istediğini görelim, gösterelim...
E-postaları okuduklarını sanmıyorum ama bugün bir yazı hazırlayıp göndereceğim
Yunus Emre
05.06.2010, 19:58
murat abi sen iyi yazmışsın onu göndersek
murat abi sen iyi yazmışsın onu göndersek
Kardeş ne istiyorsanız onu yollayın. Tek yollayın da...
Arkadaşlar. Mail gönderenlerin dikkatine;
Gönderdiğiniz maillerin burda yayınlanmasını istemiyorsanız ( ki neden istemediğinizi anlamış değilim :DD ) bana özel mesajla yollamanızı rica ederim. Ben bunların çıktısını alıcam. Teşekkürler..
38AhmetK.K
05.06.2010, 20:27
sayin Kayserispor yöneticileri
Ne yazikki yillardir büyük Kayserispor kulübünün bir taraftar magazasi acilmadi. Ben "ha acildi, ha acilacak" diyerek yaklasik 3 yil bekledim. Her zaman yöneticilerimiz bu soru soruldugu zaman planlarimiz var yakinda acilacak diye yanit geldi. Bilmenizi isterim ki artik Kayserispor taraftarinin sabri kalmadi.
Sizlere söz veriyorum o magazada benim sahsi olarak ilk alis verisim 200 € civarinda olacaktir.
saygilarimla
bir Kayserispor taraftari
Değerli Kayserispor Yönetimine
Taraftarlarımızın Kayserispor ürünlerini rahatça bulabileceği bir satış mağazası açmak markalaşma adına da geldi geçiyor bile. Artık taraftalar x firmadan y mağazadan ürün aramayı bırakıp geliri Kayseri Spor Kulübüne gidecek bir satış mağazasına yönlendirilmeli. Bizim ricamız artık bir satış mağazası açılmasıdır. Buradan zarar edilse bile markalaşma adına taraftar memnuniyeti adına bu mağazanın açılması şarttır.
Saygılarımla
Bir KAYSERİSPOR taraftarı...
taraftarımız klubün ürünlerine ulasamıyor, stadda formalı taraftar sayısı cok az, store acarak hem klube maddi destek hemde tribünlere renk gelir.taraftar büyürse klupte büyür, yaptıgınız tesisler kadar önemli bi konudur. TARAFTAR CILDIRDI STORE İSTİYOR
adidas magzasindan 90 tl ye forma aliyoruz
para adidasa gidiyor
bir kismida kayserideki adidas bayisine
zarar ederiz diye dusunuyorsa bosuna
cunku adidas magzasinin kayseri bayisi arkadas
sezon basi yaptigi kayserispor formasi satisindan aldigi parayi
adidas urunleri satarak kazanamiyor
calisanlardan biri sezon basi siparis yetistiremediklerini soyluyor
kayserisporun kazanacagi parayi adidas kayseri bayisi kazaniyor
bayinin cok ciddi paralar kazandigini calisanlari soyluyor
boyle sacmalik olurmu
bu nasil takim idare etmektir
aceba yoneticiler kendi fabrikalarina girecek tek kurusu baskasinin kazanmasina goz yumarmi
taraftar magzasinda formanin yaninda baska seylerde olacagi dusunulurse
beklenenden fazla kar edecektir
kucuk bir yerde olsa meydandan ipek saraya kadar uzanan hat ustunde herhangi biryerde,bir tanede mac gunleri acilmak uzere stadyuma acilirsa super olur
carsidaki magzada calisan eleman,mac gunu stad magzasini acar,personel sorunuda olmaz
herseyden once prestijdir
karabukspor gibi bir takim bile 2.ligdeyken storesi vardi
bizim ilceler kadar yer ama kar etsin diye degil,takim oldugunu gostermek icin acmislar
yoneticiler is yapin biraz.adiniz yonetici bir is yaptiginiz yok
Yazdım bişeyler.Fakat bununla kalmamalı.Artık fiili bişeyler yapmak gerekiyor.Bu imaza kampanyasımı olur, Haseki yada Mamur'u makanımda ziyaret mi olur bilmiyorum.Ama mutlaka devamını getirmeliyiz...
___
Sayın yetkili,
sizden bu maili ilgili kişi ve makamlara ulaştırmanızı istirham ediyorum...
Benim adım Mustafa Duran.Kayseriliyim ve sadece Kayserisporluyum.Maalesef bütüm hemşerilerim benim gibi Kaysersporlu değil.Bunun için elimden geleni yapıyorum.Arkadaş, eş, dost ve akrabalarımı elimden geldiği kadar Kayserisporlu yapmaya ve onları maçlara götürmeye, takımımızı desteklemeye çağırıyorum.Fakat bu münferit şekilde olacak olay değil.Bunu maalesef üzülerek anladım.Bu konuda sizden yardım istiyorum.
Şehrimizde maalesef futbol atmosferi yok.Fakat bu olmayacağı anlamına gelmiyor.Bazı vefalı kişi ve gruplar organizasyonlar düzenliyor.Fakat bi yere kadar.Sizden ricam lütfen artık taraftar yönetim bütünlüğünü sağlayalım.Fakat bu işten ne yönetim nede taraftar adı altındaki çıkarcı zihniyetler kazanmasın.Kazanan sadece Kayseri, Kayserispor ve Kayserispor taraftarı olsun.Ben ve çevremdekiler buna hazırız.Maddi ve manevi olarak neyim varsa feda olsun.Yeterki Kayserisporum hakettiği yere gelsin...
Bunun için reklamımız çok önemli.Ve reklam için en önemli unsurlardan bir tanesi kesinlikle TARAFTAR MAĞAZASI'dır(Store).Lütfen artık açılsın.Annemi babamı maça götürürken üzerlerine giydirecek bişeyler bulamıyorum.Hakeza okuldaki, gurbetteki arkadaşlarıma Kayserisporla alakalı hediye alamıyorum.Sadece forma da olmuyor.Ve galiba forma satışından da kulübümüz bişey kazanmıyor.
Avrupa'da o kadar memleket aşığı insan var ki, her geldiklerinde bi ürün alsa binlerce ürün satılır.Onlar olmasa dahi binlerce kendi taraftarlarımız var...
Bende artık kentimin sokaklarında, İstanbulda, Ankarada, İzmirde, Almanyada, Amerikada KAYSERİSPOR'umun ürünleri ile dolaşmak, armadan kaynaklanan onurumu yansıtmak istiyorum.Lütfen bu hakkımızı elimizden almayın.Daha önceden belirttiğim gibi,Kayserispor taraftarı olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız.Yeterki bir gayret olsun...Sizler sayesinde Kayserispor'umuz ilklere imza attı.Bu ilkte size yakışır...
Saygılarımla...
Beyler lafa gelince herkes yönetime sövüyor bi store acamadilar diye. Hadi gösterin simdi de o tepkinizi mail yoluyla..
38ölümüne38
06.06.2010, 01:57
Sayin Kayserispor yöneticileri
Ne yazikki yillardir büyük Kayserispor kulübünün bir taraftar magazasi acilmadi. Ben "ha acildi, ha acilacak" diyerek yaklasik 3 yil bekledim. Kadir has stadimizda acilacak dendi yine acilmadi. Her zaman yöneticilerimiz bu soru soruldugu zaman planlarimiz var yakinda acilacak diye yanit geldi. Bilmenizi isterim ki artik Kayserispor taraftarinin sabri kalmadi.
Sizlere söz veriyorum o magazada benim sahsi olarak ilk alis verisim 200 € civarinda olacaktir.
saygilarimla
bir Kayserispor taraftari
Bende bunu gonderdim...
Turan ÖZTÜRK
06.06.2010, 04:12
Yıllardır Stоrе açılacak diyе bu Taraftarı uyutmaya çalıştınız ama gerçek Taraftar asla uyumaz еyy yönеticilеr...
Bundan 3 ay öncе dоğan yеğеnimin yatak оdası baştan aşağı gs lisanlı ürünlеri ilе dоlu bеn bu çоcuğu sizе kaptırmayacağım, sadece Kayserisporlu yapacağım diyе hеr gün kеndimi yırtıp duruyorum ama nafilе о çоcuk 2 yaşına gеlincе bеn оna bеnim fоrmamı mı giydirеcеğim ? ki biz daha kеndimizе çakma fоrmaları zоr buluyоruz çоcuğa nasıl bulacağız...
Lütfеn artık Kaysеrispоr'u bu şеhirе sеvdirmеnin zamanı gеldi gеçiyоr еlinizi taşın altına kоyun ilk icraatınız Taraftar Mağazası açmak оlsun...
Saygılarımla...
Bir KAYSERİSPOR Taraftarı...
alayina38
06.06.2010, 19:46
sayin Kayserisporlu yöneticiler gözünüzü sevimm sizden bir istegimiz varr bu takima store lazimmm böyle bir sehirin nasil storesi olmaz moralimiz bozuluyor hele bi acin bakalimmm görün nasil talep oluyor bir tane acsaniz ilk etapda kücük biyer onada raziyiz övüne övüne formamizi atkimizi takarak gezmek istiyoruz takimimiza katki yapmak istiyoruz bu yazilarimizi ltf.ciddiye alin saygilar
Peşindeyiz
06.06.2010, 22:07
Merhabalar,
Futbolun son yıllardaki değişimine, endüstriyelleşmesine ayak uydurmak; markalaşma ve taraftar memmuniyeti adına yapılacak olan en önemli ilk adım, taraftar mağazasıdır. Tesisleşme ve borçsuz kulüp olma adına gösterdiğiniz çabaları takdir ediyor, takımımın ürünlerini alabileceğim taraftar mağazası konusunda da benzer ciddiyeti göstermenizi rica ediyorum.
Kayserisporluların bulunduğu bir internet sitesi ve sosyal paylaşım ağlarıyla da bu kampanyayı destekliyor, duyurabileceğimiz herkese duyuruyoruz. Bu konuda kamuoyu oluşturmayı planlıyor ve ne olursa olsun memmuniyetimizin sağlanmasını istiyoruz.
Ilginiz için teşekkürler.
Bu maili aynen kayserispor@kayserispor.org.tr adresine gönderdim.
İmkanı olanlar +90 352 351 22 19 a da faks çekerlerse daha etkili olur.
Sessiz kalmayalım, sesimizi duyuralım.
Oraya buraya store istiyoruz yazmaktansa, maile yazıp gönderlim.
<table id="table8" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr><td align="left">
</td> <td align="left">
</td></tr></tbody></table>
Destek bekliyoruz arkadaşlar. atanlar burada atıp atmadıklarını belirtebilir mi?
Merhabalar,
Futbolun son yıllardaki değişimine, endüstriyelleşmesine ayak uydurmak; markalaşma ve taraftar memmuniyeti adına yapılacak olan en önemli ilk adım, taraftar mağazasıdır. Tesisleşme ve borçsuz kulüp olma adına gösterdiğiniz çabaları takdir ediyor, takımımın ürünlerini alabileceğim taraftar mağazası konusunda da benzer ciddiyeti göstermenizi rica ediyorum.
Kayserisporluların bulunduğu bir internet sitesi ve sosyal paylaşım ağlarıyla da bu kampanyayı destekliyor, duyurabileceğimiz herkese duyuruyoruz. Bu konuda kamuoyu oluşturmayı planlıyor ve ne olursa olsun memmuniyetimizin sağlanmasını istiyoruz.
ben bu yaziyi 4 farkli mail adresinden yolladim :D
muptela_38
07.06.2010, 18:43
ben bu yaziyi 4 farkli mail adresinden yolladim :D
Bu yazı bendende iki farklı mail adresinden gönderildi :)
ibrahim1299
07.06.2010, 19:45
Bence herkes kendi düşüncesini yazarsa daha iyi olur...Trt ye yaptıgımız email bombardımanında Kerem Önce gelen emaillerin hepsinin aynı oldugunu söylemişti...Herkes kendi düşüncesini yazarsa aynı klavyeden çıkmamış olur ve daha çok dikkate alınır...
Yunus Emre
07.06.2010, 20:05
ben attım hayırlısı artık
Maillerin her kalemden farklı çıkması taraftarıyım arkadaşlar. Ancak bu şekilde bir etki yaratılabilir...
Mariachi
08.06.2010, 14:12
Tribunlerdeki o simiyah kalabalik goruntusunden artik kurtulmaliyiz.
Sayın Kayserispor Yönetimi;
Öncelikle size kolay gelmesini diliyorum..Bu dilekçenin amacı Kayserispor gibi büyük bir kulübün Forma,Atkı,Polar vb. satan kendine ait bir store'u olmadığı için atılmıştır..Eğer kulübün daha iyi yerlere gelmesini istiyorsanız bir Kayserispor Store açmalısınız..Çünkü bunu taraftar çok istiyor..Ben size güveniyorum ve böyle bir yer açaçağınıza inanıyorum..Kayserispor'a yakışanı yapacağınızdan hiç bir kuşkum yoktur..Ben örnek vermeyi sevmem ancak Store'u olmayan Süper Lig'de tek takımız..Başarılarınızın devamını dilerim..
Bir Kayserispor Fanatiği...
Metrajzede
08.06.2010, 16:40
Ulan dün tek tek atkı satan yerleri gezdim
Yeni tasarım yaptırıp satamaz mısınız dedim
Eğer tasarlamazsanız ben bişeyler getiriyim beğenirseniz yaptırın dedim
Şu tek tip atkı yerine 2-3 çeşit atkı yaptırın benim gibi çeşit olmadığı için atkı almayanlar alsın ve sizde atkı satışınızı artırın dedim
Adamların verdiği cevap şu..Benim canım ne zaman isterse o zaman yaptırırım
Adamlarla konuşamıosun bile.Kayseri adamına yobaz dense yeridir yani sırf bu ipneler yüzünden..İsimde verecem tek tek.Özellikle pastırmacıların yanındaki Cenap mı cünüp mü ne haltsa..
Bu zihniyete bizi muhtaç ettiği için yönetime bikez daha selam gönderiom !!!!
Mehmet Gazi
08.06.2010, 17:18
Merhabalar,
Kayserispor Taraftarı
Memet Gazi KARACA
<TABLE width="100%"><TBODY><TR><TD width="11%">MQP</TD><TD width="89%">Daha yesil bir cevre icin bu mesaji yazdirmadan once lutfen bir kez daha dusunun.
For a greener environment, please reconsider before printing out this document
</TD></TR></TBODY></TABLE>
Vakit Oldukça Diğer Adreslerimdende Göndereceğim [8-10 Mail Benden]
Yunus Emre
08.06.2010, 20:40
Sayın Kayserispor Yönetimi,<o></o>
<o></o>
Öncelikle merhaba demek istiyorum.Kayserisporumuzun bugüne kadar gözdermiş olduğu başarılarla hep gurur duyduk onurlandık bu yüzden sizlere teşekkür ederiz..Kayserisporumuzun geleceğini çok iyi görüyorum;ama bazı durumlar bir taraftar olarak beni üzüyor.Ne mi? bunlar diyorsanız şöyle diyeyim:Kayserispor gibi gelişmekte olan ve hedefi bu sene Şampiyonluğu kovalayarak şampiyonlar liğine katılmak arzusunda olduğunu böyle bir hedef konduğunu söylediniz ve gerçekten bizleri taraftar olarak çok mutlu ettiğinizi belirtmek isterim hatta geç bile kalındı diyebilirim.Şampiyonluk için kaliteli bir kadro gerektiği ve bu yolda gereğini yapacağınızdan şüphemiz yok . Şampiyonluk yolu çok uzun bir maraton ve bunun için Kayserispor taraftarı olarak her zaman Kayserisporumuzun yanındayız;ama şunu belirtmek isterim ki ne yazık ki! Kayserispor gibi gelişen bu sene Şampiyonluk isteyen bir takımın store’si yok bu gerçekten üzücü bu nedenden dolayı sizden Kayserispor Taraftarı olarak bir Kayserispor Store yani taraftar mağazası açmanızı talep ediyor,gereğinin yapılacağından taraftar olarak şüphemizin olmadığını bilmenizi istiyoruz.Özellikle de şunu belirtmek isterim ki! Stad’a taraftar gelmiyor takımını desteklemiyor diyorsunuz;ama bunun için de sizin yaptığınız pek birşeygöremiyorum öncelikle biletler istikrar kombinelerde uygun fiyatlar,öğrenciye özel kombineler ve bilet indirimleri yapılabilir.Taraftarın takımını desteklemesi için teşvikler yapılabilir .[örneğin;bu senenin ilk maçında forma verilebilir yada kayserispor’umuzu anlatan bir dergi yaptırılıp dağıtılabilinir,kayserispor bayrakları verilebilir.Stad’a davul getirme yasağı kaldırılıp,stad içinde hoş bir atmosfer oluşturulabilinir v.b…] Ama Kayserispor Taraftarı olarak sizden en çok istediğimiz şey Kayserispor’umuza yakışır bir store yani;taraftar mağazası açmanızdır. Bu uygulama Kayseri halkı’nın ilğisini çekercek ve zamanla Kayserispor Taraftar potonsiyelinin oluşacağını ve zamanla bu potonsiyelin artacağını göreceksiniz .Bu yolda hep beraber yürüyelim.Haydi! Yönetim şimdi amaç taraftarın sesine kulak verme onları mutlu etme ve Kayserispor’un geleceğini belirleme zamanıdır.Saygılar Sunarız.<o></o>
<o></o>
BİR KAYSERİSPOR TARAFTARI<o></o>
<o></o> YUNUS EMRE ORAL<o></o>
Valla haketmiyoruz bazı şeyleri farkındasınız değil mi??
Abi biz yapılmayınca eleştiririz, küfür ederiz.İş bize düşünce ilk kaçan biz oluruz...
Klavyede herşey kolay...
Yunus Emre
09.06.2010, 19:37
Valla haketmiyoruz bazı şeyleri farkındasınız değil mi??
dogru abi?
ali38_38
09.06.2010, 23:27
Nereye mail atıyoz beyler ben bi mail adresi göremedimde :)
Süleyman hurmaya atalım diyecem ama hurmaya bir kaç defa attım store konusunda açacaz dedi lafta kaldı
Yunus Emre
10.06.2010, 00:14
ali38_38 kayserisporun resmi web sitesine gir iletişim bölümüne bak bulursun
kayserilee_messi kardeş süleyman hurma'nın mail adresi varsa verirmisin ona atak daha etkili olur
alayina38
10.06.2010, 00:37
süleyman hurmaya kac kere attdim geri yazmadi yetti be acin be acinnnnnnnnnnn
Yunus Emre
10.06.2010, 00:39
işte biz sabredelim diyoruz ama artık kimsenin bizi takdığı yok taraftar çıldırdı storeee istiyor! duy yönetim sesimizi duy!
Metrajzede
10.06.2010, 00:45
Kimse birbirini kandırmasın..
Adamlara 20-30 kişi ile baskı kuramayız..
Eminimki Store isteyen 100 kişi çıkmaz..
Üzülerek sölüyorumki biz burda kendimiz çalıp kendimiz oynuoruz
Ben artık inancımı yitirdim
Adamlar daha bi mail yazmaktan aciz biz bu adamlara store acacazda oohoooooo ölme eşeğim ölme ...
alayina38
10.06.2010, 00:52
haklisin vallahi
Ulan dün tek tek atkı satan yerleri gezdim
Yeni tasarım yaptırıp satamaz mısınız dedim
Eğer tasarlamazsanız ben bişeyler getiriyim beğenirseniz yaptırın dedim
Şu tek tip atkı yerine 2-3 çeşit atkı yaptırın benim gibi çeşit olmadığı için atkı almayanlar alsın ve sizde atkı satışınızı artırın dedim
Adamların verdiği cevap şu..Benim canım ne zaman isterse o zaman yaptırırım
Adamlarla konuşamıosun bile.Kayseri adamına yobaz dense yeridir yani sırf bu ipneler yüzünden..İsimde verecem tek tek.Özellikle pastırmacıların yanındaki Cenap mı cünüp mü ne haltsa..
Bu zihniyete bizi muhtaç ettiği için yönetime bikez daha selam gönderiom !!!!
Virgülüne dokunmadan göndersene abi :O
Nereye mail atıyoz beyler ben bi mail adresi göremedimde :)
Sevgili ali. Ilk mesaji okumus olaydin gorurdun ama ben yeniden yaziyorum kayserispor@kayserispor.org.tr mail adresi bu.
Pesindeyiz isimli uyenin mesajinda ayrica faks numarasida mevcut. Imkanin varsa tabii...
Peşindeyiz
10.06.2010, 16:32
Şimdim.. Store olayını çoh garıştırdılar. Aralarında bir fark galdı. O fargınanda çokta güzel oldu, çokta iyi oldu taam mı? Meselam. Herkesin hayatına kimse garışamaz. Bursalılar şu şekil giyinir, Karşıyakalılar şu şekil giyinir biz store olmadığından giyinemeyiz. Ha özgürlük bidir. Store gurban olduğum ya endüstriyel futbolun bir parçısı olabilir lakin ki öyle de değildir.
Benim yorumlamom bu kadar yani.
Haydi hayırlı işler..
Konuyu baslatanlari tebrik ederim.Herkes destek olmali
Bu konu yine kaderine terkediliyor!..
Yunus Emre
01.07.2010, 16:43
store store istiyoruz yönetimmmm! diye sezonun ilk maçında pankart açılabilir tezahürat yapılabilir olmazsa antremanlarda tesise gidip dile getirilebilir
kaplan38
03.07.2010, 00:41
store store mi dediniz biri store mi dedi.
arkasasımla maku gidecek gitmeyece iddasına girdim orjinal formasına( tabi böyle bir imkanın olmadığını ben biliyordum ama yinede girdim arkadasla ve kaybetim)neyse arkadasımm tuturdu illa orjinal forma isterim diye bunun sadece futbocunun üstündeki formayı alarak olabileceğine zor ikna ettim ama yer altı carsındaki en cakma 89 liralık forma bana girmesinden yırtamadım=))))))diyeceğim o ki bizim için uzak bir hayal store ama umudumuzu yitirmemeliyiz.bu arada iyiki varsın tribün market bizimkilerde biraz zihniyet olsa oraya bakar ürün satılıyormu diye bursa sampiyon olmadan nce en cok satılan listesinde ilk 3 ürün bize aittti
Yunus Emre
03.07.2010, 19:30
//Güncel//
Evet o halde konuyu canlandıralım.
Arkadaşlar dün yapılan kısa bir baskı sonucunda malumunuz Resmi Sitede ki Kutlama mesajında taraftarın istediği değişiklik yapıldı.
Bu bizim Resmi sitemiz ve kulübümüz adına çok büyük bir yenilik.
Neden? Daha önce bırakın maili kulübü faks yağmuruna tutmuş olmama rağmen tek bir cevap alamayan ben dün ilk defa tabir-i caizse TINLANDIĞIMIZI gördüm ve Taraftar Mağazası konusunda yine, yeni ve yeniden kendimde cesaret buldum.
Haydi bir imza, mail, faks adı her neyse kampanya daha başlatıp ilgili yerlerin kulaklarını önce çınlatalım, çınlamaz ise çekelim.
Şahin senden özel istek. Kapalı Kale' nin örgütlenmesi lazım. Örgütlenip onlarında bu kampanyaya destekleri çok önemli. Ayrıca Ksfan ve Kayserispor gibi Facebook sayfalarından ve internet sitelerinden de örgütlenerek millete ulaşmalıyız zannımca.
Haydi arkadaşlar. Bir elin nesi var On bin el desibel rekoru kırar...
İletişim adresi olarak kulübün Mail adresi;
kayserispor@kayserispor.org.tr
İmkanı olanlar için Kulübün Faks Numarası; +90 352 351 22 19
AYRICA gönderilen maillerin burada toplanmasını ve yine toplu şekilde fakslanmasını ve hatta tanış olduğumuz internet sitelerinden yayınlanmasını şiddetle ve önemle tavsiye ediyorum.
Herkesin kendi kaleminden çıkacak farklı mailler ile bu işi başarıcağımıza eminim...
Haydi, Biz bunu da yaparız...
muptela_38
05.02.2011, 09:24
Konuyu güncelleyelim :)
Görüldüğü üzere iletmiş olduğumuz maillere dönüş yapma gereği bile duyulmamış..
Hep birlikte Süleyman Hurma'ya mail göndersek ?
Konuyu güncelleyelim :)
Görüldüğü üzere iletmiş olduğumuz maillere dönüş yapma gereği bile duyulmamış..
Hep birlikte Süleyman Hurma'ya mail göndersek ?
Anladığım kadarıyla bunun maille falan olacağı yok. Forumdan, gruplardan temsilcilerle birlikte bizzat gidip Süleyman Hurma veya yönetimden biri ile konuşulmalı, sıkıntılar anlatılmalıdır.
Örnekleme olarakta diğer kulüplerin çalışmaları anlatılmalıdır. Bu işin Kardan önce şehrin Kayserisporlulaştırılması adına yapılması gerektiği kafalarına dank ettirilmelidir.
muptela_38
05.02.2011, 11:29
Süleyman Hurma'yla görüşme talep edilip Forumdan,Kapalı Kale'den Yada Kasist'ten görüşmeye gidebilicek arkadaşlarımız abilerimiz gitsin o zaman derim.
Süleyman Hurma'nın Birebir görüşmeye hayır diyeceğini zannetmiyorum
Anladığım kadarıyla bunun maille falan olacağı yok. Forumdan, gruplardan temsilcilerle birlikte bizzat gidip Süleyman Hurma veya yönetimden biri ile konuşulmalı, sıkıntılar anlatılmalıdır.
Örnekleme olarakta diğer kulüplerin çalışmaları anlatılmalıdır. Bu işin Kardan önce şehrin Kayserisporlulaştırılması adına yapılması gerektiği kafalarına dank ettirilmelidir.
Katılıyorum. Aslında geçtiğimiz günlerde böyle bir fırsat maalesef ki harcandı. Malumunuz KK tesislere giderek futbolculara moral verdi. Yönetimde Jest olarak giden herkese lisanslı forma hediye etmiş.
Keşke arkadaşlarımın aklına " BİZ TARAFTAR MAĞAZASINDAN alışveriş yapmak istiyoruz " demek gelseydi. :(
Ama bu onları suçlamak değil yanlış anlaşılmasın. Yine benzeri bir organizasyonda bu tarz bir istek iletilmelidir.
Arkadaslar bu aslinda Süleyman Hurmanin kapsam alanina düsmez.
o yildizlarin pesine düsmüs bide ks-loglu tabak tencerenin pesine düsecek? :p *ironi*
Bizim "Marketing-Bölümü" haha bu konuyla ilgilenmeli. Ama yönetimde galiba böyle bir bölüm mevcut degil.
Dedim ya yazin öyle bir seyler duydum ki bir yöneticiden agzim acik kaldi.
Adam kontejnir koyalim carsin ortasina diyor - olabilir.
Ama dedigine bak, formalari ben yaptiririm, cin'deki firmalardanda uzuca. Adidasin kalitesindende daha iyi olur..
GELDE SIMDI BÖYLE BIR ZIHNIYETE STORE OLAYINI ANLAT.....
Arkadaslar bu aslinda Süleyman Hurmanin kapsam alanina düsmez.
o yildizlarin pesine düsmüs bide ks-loglu tabak tencerenin pesine düsecek? :p *ironi*
Bizim "Marketing-Bölümü" haha bu konuyla ilgilenmeli. Ama yönetimde galiba böyle bir bölüm mevcut degil.
Dedim ya yazin öyle bir seyler duydum ki bir yöneticiden agzim acik kaldi.
Adam kontejnir koyalim carsin ortasina diyor - olabilir.
Ama dedigine bak, formalari ben yaptiririm, cin'deki firmalardanda uzuca. Adidasin kalitesindende daha iyi olur..
GELDE SIMDI BÖYLE BIR ZIHNIYETE STORE OLAYINI ANLAT.....
Anlatacaz gözüm. Anlatmak zorundayız. Biz bunu anlatamazsak hiç kimse anlatamaz. Bu onları için değil KULÜP için yapılacak. Bunu biz onlara izah etmeli ve kabul ettirmeliyiz..
- Ya abi böyle Forma, atkı felan satacaz ..
- EE ?
- E si var mı abi, şehirde herkes bunlarla gezecek,
- İyi de bize ne ?
- Abi sen bu takımın başkanı değilmisin ya,
- Hangi takımın şu sarı-kırmızı takımı mı diyon ?
Gel de anlat mna k.
Anlatacaz gözüm. Anlatmak zorundayız. Biz bunu anlatamazsak hiç kimse anlatamaz. Bu onları için değil KULÜP için yapılacak. Bunu biz onlara izah etmeli ve kabul ettirmeliyiz..
Haklisin Murat Usta.
Ama ne maille nede faxla olacak is degil.
Gidip bizzat Mamurla görüsmek gerekir. Yoksa Ne Hurma ilgilenir nede diger "yöneticiler"...
Sonucta bu is kar meselesi olamaz. Bizlerin evlerinde, arabalarinda, statlarda KS-Logolu ürünlerimizle varolmamiz söz konusu.
Eger yönetim bunu ele almazsa, baska yollara basvurulmasi gerekir.
merdanbey
05.02.2011, 13:03
Kayserisporun eski stadının yerine bir alışveriş merkezi yapılıyor, burada bir zamanlar Kayserispor maçlarını yapıyor diye daha arazi satılırken bi pazarlık yapılsa 200-300 metrekarelik bir store çok rahat verirlerdi, hem onlar da reklam yapardı. Bastırırlarsa şimdi bile bi yer tahsis edebilirler ama bu konu kimsenin umrunda değil. Bence bu Haseki de halledebilir, taraftar grubu toplansa hasekiye gidilse seçimlerde yaklaştığı için haseki bunu kabul eder.
Yunus Emre
05.02.2011, 13:18
STORE İSTİYORUZ SYN:HURMA pankartı açsak :D
Bu konuda KK ve Kasist' ten ilgili arkadaşlarla irtibata geçelim o halde..
Yunus Emre
05.02.2011, 13:32
Bu konuda KK ve Kasist' ten ilgili arkadaşlarla irtibata geçelim o halde..
siz bilirsiniz de abi en doğrusu bu bence
38AhmetK.K
05.02.2011, 14:42
Aslinda güzel bir düsünce, büyük bir kulübü kücük düsürdüklerine dair güzel bir pankart hazirlansa ve türkiye önünde bu olay gündeme getirilse belki etkili olabilir.
Mesela önümüzdeki maclarda Dogu alt tribününde ligtvnin görecegi sekilde güzel bir pankart hazirlanmali, bunuda en iyi kasist yapabilir.
Mesaj su sekilde olabilir:
- Milyonluk yildizlari degil cocuklarimiza Kayserispor formasi istiyoruz
- Taraftar Magzanin maddi geliri degil manevi degeri önemli
vb. benzer mesajlar icerebilir.
Muzaffer
05.02.2011, 16:17
Katılıyorum ahmet...
Yanlız bunu her maç yammamız gerekiyor, taaki amacımıza ulaşana kadar..
Helal kardeşim süper fikir....
Sİteden Toplanıp Tesislere Gidelim Oyunculara Baklava Falan O Sırada Acarız Durumu.Öneri sadece ciddiye alınırsa her türlü desteğe varım
Turan ÖZTÜRK
23.02.2011, 18:18
Sеnе sоnunda Stоrе ilе ilgili çalışmalara başlanacakmış
Kaynak: Asbaşkan Mirabоğlu
Yani tamam pek beklemediğim bir gelişme ama SEVİNDİM. Kafasına taş neyim mi düştü acaba :DD
enes-kys
23.02.2011, 22:57
Sеnе sоnunda Stоrе ilе ilgili çalışmalara başlanacakmış
Kaynak: Asbaşkan Mirabоğlu
BİLGİ SAĞLAM MI ?
Yunus Emre
23.02.2011, 23:07
çok güzel haber hadi hayırlısı bekliyelim bakalım sezon sonunu gerçek mi değil mi?
yusufcan
24.02.2011, 12:12
Senelerdir maçlara gidiyorum ne atkım ne formam nede başka birşey. Bu konuyu yeni gördüm store açılmadan da hiçbirşey almayacağım. Bu arada antalyaspor'un storesi'de konteynir şeklinde ama ben forum kayseri'de (eski stadın da manevi katkısıyla) açılmasından yanayım ilk alanda ben olurum. Ben pankartın etkili olacağından yanayım.
toledo3838
24.02.2011, 14:59
stad tamam,tesis tamam ya store oda tamami baskan diye pankart guzel olur.
alayina38
24.02.2011, 16:06
stadin her yerine pankart acsak süper olur sayin recep baskan store istiyoz diye.mesela ben bos bosuna hep Kayseriparkdan orjinal Kayserispor formasi aliyom ama kulübe katkisi ne kocaman bir 00000000000
Zlatan38
24.02.2011, 16:17
Taraftar Mağazamızın olmaması ciddi anlamda büyük bir ayıp ,Kayseriye geldiğimizde bir heyecanla orjinal formalarımızı storelerden alalım diyoruz ama yine yok yine yok.
Nasıl bir destek isteniyor bilmiyorum ama bunun için maddi manevi her türlü desteğe hazırız.
Store açıldığında sırf Cangele formasının satımından gelen para ,17 maç içerde seyircisiz oynasak yine klübü kalkındırır ama bu neden düşünülmez aklım almıyor.
Metrajzede
24.02.2011, 17:35
Store açıldığında yönetimin pazarlama konusundaki iş bilmezliği ve şehrin ilgisizliği sebebiyle kar edeceğini düşünmüyorum.
Ne yönetim 100 lerce çeşitin olduğu bir store açar nede Kayserilim bu store'dan "YETERİNCE" alış-veriş yapar.
Ama herşeye ve "herkese" rağmen açılmasını en çok ben istiyorum
Yunus Emre
26.02.2011, 15:58
işallah store açılınca başına iş bilir biri getirilir
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.