PDA

Tam Sürümü Gör : Hakkari´de Pkk Saldirisi, 8 Sehit, 14 Yarali (basimiz sagolsun)

ademdolgun
19.06.2010, 12:54
Askeri birliğe terör saldırısı: 8 şehit !
Şemdinli'de askeri birliğe düzenlenen saldırıda 8 asker şehit oldu, 14 asker de yaralandı.19 Haziran 2010 / 09:45
İLGİLİ HABERLER
PKK'lılara bomba yağdırıyorlar !

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nin Irak sınır kesiminde operasyon yapan askerlere bir grup terörist ateş açtı. Çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 8 asker şehit oldu, 14'ü yaralandı.

Hain saldırı Şemdinli İlçesi'nde Günyazı Köyü Tanyolu Mezrası Mezargediği Mevkii'nde meydana geldi. Bölgede bulunan askeri birliğe bir grup PKK'lı terörist uzun namlulu silahlarla ateş açtı. İlk belirlemelere göre 8 asker şehit oldu. Yaralanan 14 asker de Şemdinli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hakkari Valisi Muammer Türker, bölgeye takviye timlerin sevk edildiğini, helikopterlerin desteğinde operasyon sürdürüldüğünü, çatışma ile ilgili bilgilerin daha sonra açıklanacağını söyledi.

G.Kurmay'dan ilk açıklama!

Terör örgütü PKK'nın dün gece Hakkari'de 8 askerimizin şehit, 14 askerimizin yaralanmasıyla sonuçlanan saldırısıyla ilgli Genelkurmay Başkanlığı'ndan ilk açıklama geldi

Genelkurmay'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Hakkâri / Şemdinli bölgesinde, Türkiye / Irak hudut hattında görevli bir sınır bölüğüne; bir grup terörist tarafından 19 Haziran 2010 günü saat 02:00'de saldırıda bulunulmuştur.

Çatışmada sekiz asker şehit olmuş, ondört asker de yaralanmıştır. Yaralılar hastanelere tahliye edilmiştir.

Bölge takviye edilmiş ve gece süresince çatışma bölgesine, silahlı helikopter ve topçu ateş desteği sağlanmıştır. Ayrıca, Irak'ın kuzeyi bölgesinde tespit edilen hedefler de Hava Kuvvetleri tarafından ateş altına alınmıştır.

İlk tespitlere göre; çatışmada oniki terörist etkisiz hale getirilmiştir."

Genelkurmay "saldırılar artacak" demişti

Terör örgütünün son dönemde eylemlerini arttırması üzerine sessizliğini bozan Genelkurmay, dün bir basın toplantısı düzenleyerek son dönemde terörle mücadele süreci konusunda bilgi verdi. Genelkurmay'ın saldırıların artacağı konusundaki uyarılarından sonra bu sabah Hakkari'den 8 şehit haberi geldi.

Kaynak: haber3.com

Yüce TÜRK Milletinin Basi Sagolsun, Cenabi ALLAH Sehitlerimizin Ailelerine ve Yüce TÜRK Milletine Sabir versin

y_d_yazici
19.06.2010, 13:44
Allah rahmet eylesin başımız saolsun

Muzaffer
19.06.2010, 13:57
Ne olacaksa olsun artık, giriyormuyuz?kesip öldürüyormuyuz? temizlikmi olacak?
Ordu siyasetten arınıp bi kendi işini yapsa çok daha iyi olacakta...
Neyse...

haso
19.06.2010, 14:27
en son kara harekati 8 yil once oldu
amerika vizeyi kesti
analar aglamasin acilim sacilim diyerek
demekki terorrist analari aglamasinmis
8 yil once biten teror,80lerdeki haline dondu
Allah sehitlerimizin mekanini cennet etsin
zaten baskada bisey diyemiyoruz
cenaze toreni oluyor gomuluyor,sehit babasinin eline bir bayrak ve bir madalya veriyolar
iste bitti
ates dustugu yeri yakiyor

Mariachi
19.06.2010, 14:27
Başımız sağolsun

ibrahim1299
19.06.2010, 14:31
Allah ailelerine sabır versin...Başımız saolsun...

Şimdi ağzımızı açıp 2 3 şey söylesek siyaset(!) yapılıyor sitede diye yırtınacaklar...

Muratt
19.06.2010, 14:39
en son kara harekati 8 yil once oldu

Her şeyden önce bu yanlış onu düzeltelim. Kamu oyunun bildiği en son Sınır Ötesi Harekat 3 yıl önce gerçekleştirilen Güneş Harekatı idi. Şubat ayında yapılmıştı 2007' nin. Bu bildiğimiz ve bir de bilmediklerimiz, kamuoyuna yansımayanlar var.

Mesele o değil tabii ki.

Muzaffer' in söylediği gibi HERKESİN KENDİ İŞİNİ yapması gerekiyor. O zaman bu yolda biraz ilerleyebiliriz.

Ruhları Şad, Mekanları Cennet olsun. Milletimizin ve şehit ailelerinin başı saolsun. Her şehit haberinden sonra bunları söylemek zul geliyor. Kesin olan bir şey var ki ateş düştüğü yeri yakıyor.

Allah sabır versin...

huso.38
19.06.2010, 14:48
terör olaylarinin israil olaylari ile ayni zamana gelmesi baya düsündürücü olay bugune kadar bu pkk illetininn tek destekcileri abd israil ve batili birkac devlat bu tür olaylar sayesinde millyarlarca dolar silaha yatirim yapildi paralar cöpe atildi artik türkiyenin yapacagi tek sey sözde müttefigimmiz olan abd ve israillle olan iliskiler tamamen kesilmelidir bunlardan gelecek yardim ve iyilik yerin dibine batsin sehitlerin ailelerine allah sabir versin

haso
19.06.2010, 14:49
Muratt haklisinda 2007 de nereye kadar gidildi ve kac gun kalindi
2002 den once kuzey ırak a yerlesmistik
mesele gidilme meselesi degil
amerikan vizesi ve ancak onun gosterdigi ve izin verdigi kadarini vurma meselesi
lafla degil icraatla biseyler yapma meselesi
70lerde filistini kimse tanimzaken,amerika tanimayacaginiz dedigi halde tanimak
suan one minuut diyip,2 ay sonra askeri anlasma yaparken
70 lerde orta doguda kan govdeyi goturuken,yaser arafati amerikanin baskilarina ragmen Turkiyeye davet edip ilk taniyan ulke olmak
kibrisa gitmeyeceksiniz dedigi halde kibrisa girmek
dedikleri yapilmadi ne oldu dersen
asala belasi,pkk belasi,ekonomik krizler,darbeler ulkenin basina ceza kesildi amerikadan
eger izin verdigim kadarini yapmazsan geldigin gibi gidersin meselesi
filistini taniyanda,arafati getirende,kibrisa girende,hayatimda oy vermedigim,siyasetende bana uzak olan herkesin solcu,muhafazakar degil dedigi ecevit.
öldugu icin ismini veriyorum,siyaset olmaz cunku adam rahmetli oldu.Vermemin sebebide adam her seferinde amerikaya karsi ulkenin rest cekti,ama sonucta ulkenin basina ne belalar geldi.
suan ceksek yine gelecek o belalar.evet ama gelecekse gelsin
ben bagli bir karni tok kopek olacagima,dagda gezen bagimsiz ac bir kurt olmayi tercih ederim

ama zaman bunlarin zamani degil
gencecik fidanlar can veriyor
tabutlar geliyor
ates sadece dustugu yeri yakiyor
basin sagolsun,vatan sagolsun diyip unutuluyor

Muratt
19.06.2010, 14:56
Sevgili Haso. 2007 de Güneş Harekatı ile K.Irak' ın 38 Km içine girildi ve 8 gece 9 gün kalındı.

Elbette haklısın. Eskisi gibi olmadı lakin Güneş Harekatı da Kapsamlıydı ve Kolordu seviyesinde bir güçle girildi.

Ayrıca bahsettiğin gibi K. Irak' ta halihazırda da bazı yerlerde SABİT birliklerimiz mevcut. Ama bu bölgeler maalesef ki Terör Açısından Risksiz ve geçiş güzergahlarından kaldırılmış.

Sözün özü ne olursa olsun Ateş düştüğü yeri yakıyor. Kimseye bişey olmuyor garip analara, babalara, eşlere ve çocuklara oluyor...

ademdolgun
19.06.2010, 14:56
Şemdinli'de bu kez mayın: 2 şehit daha !
Şemdinli'de araziye döşenen mayınların patlaması sonucu 2 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı.19 Haziran 2010 / 13:38

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki saldırının ardından güvenlik güçlerinin, terör örgütü PKK üyelerine yönelik sürdürdüğü operasyonda, araziye döşenen patlayıcının infılak etmesi sonucu ilk bilgilere göre 2 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı.

RABBIM SEN SABIR VER YARABBIM, bu serefsizler iyice azdi artik, kahret yarabbim onlari ve artik BÜYÜKLERIMIZ NE YAPMALARI GEREKIYORSA YAPSINLAR ARTK, YETER GENCECIK FIDANLAR SOLUP GIDIYOR ÜC BES CAKALIN KÖR KURSUNUNA

haso
19.06.2010, 15:00
Allah rahmet eylesin
diyecek söz kalmadi
kendimi zor tutuyorum
ve la havle

ali38_38
19.06.2010, 15:05
Allah şehitlerimize rahmet eylesin , teröristlerin belasını versin

38AhmetK.K
19.06.2010, 15:22
Allah sehitlerimize rahmet eylesin
kalanlara ve milletimize sabir versin
elbet bir gün hesap sorulacak
allah terrör örgtünün belasini versin

Metrajzede
19.06.2010, 15:40
Offfff off yaşama hevesimi yitirdim :(
Çok büyük MİLLETİN küçücük devletiyiz

alayina38
19.06.2010, 15:56
allah rahmet eylesin adi serefsiz pkkcilar yeter artik bu ne ya

chefchemiker
19.06.2010, 16:04
Allah ölenlere rahmet eylesin.

Bu terör neden bitmez, daha anlamis degilim

38AhmetK.K
19.06.2010, 16:09
TSK'dan ilk açıklama

Genelkurmay Başkanlığı Hakkari'nin Şemdinli bölgesinde meydana gelen hain saldırı sonucunda 12 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Güncelleme:19 Haziran 2010 11:00
Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde verilen bilgi notunda, askeri birliğe girişilen saldırıda sekiz askerin şehit olduğu, 14 askerin yaralandığı belirtildi. Genelkurmay Başkanlığı açıklaması şöyle:

"Hakkâri / Şemdinli bölgesinde, Türkiye / Irak hudut hattında görevli bir sınır bölüğüne; bir grup terörist tarafından 19 Haziran 2010 günü saat 02:00'de saldırıda bulunulmuştur.
Çatışmada sekiz asker şehit olmuş, ondört asker de yaralanmıştır. Yaralılar hastanelere tahliye edilmiştir.
Bölge takviye edilmiş ve gece süresince çatışma bölgesine, silahlı helikopter ve topçu ateş desteği sağlanmıştır. Ayrıca, Irak'ın kuzeyi bölgesinde tespit edilen hedefler de Hava Kuvvetleri tarafından ateş altına alınmıştır.
İlk tespitlere göre; çatışmada oniki terörist etkisiz hale getirilmiştir."
ANKA

Salih38
19.06.2010, 16:12
Çevremizde o kadar düşman varki bu maşa örgüt öyle 2 günde bitmez ..
Örgütün misyonunu kaybetmesi için bölge halkının bilinçlenmesi lazım ama bilinçlenmek de onların işine gelmiyor ..
Ülkede fakir gariban çok daha adamakıllı eğitim vermeden düşman önüne sürülecek kınalı kuzu o kadar çok varki , dedikleri gibi ne zaman şehit cenazeleri Teşvikiye camii nden kalkmaya başlar o zaman bişeyler değişmeye başlar ..

3838
19.06.2010, 16:35
Ateş düştüğü yeri yakar bu adaletsiz dünya yalan...Allah rahmet eylesin başımız sağolsun.

dr38
19.06.2010, 16:50
ne desek boş acımız hafiflemeyecek ama bu işler pkk nın arkasında başka bir güç olmadan yapabileceği şeyler değil.dış siyasette Türkiyenin elini kolunu bağlamak için aba altından sopa gösterme.Sehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum...

omer633
19.06.2010, 17:21
şehit düşen kardeşlerimize allahtan rahmet dilerim mekanları cennet ruhları şad ola böyle günlerde o parti bu parti ayaklarını bırakıp muhalefetiyle hükümetiyle tek vücut olmalıyız şehitler üzerinden siyaset yapmamalıyız bazıları hükümeti suçlamış bu terör bu ülkede otuz yıldır var bu mesele on yıllık mesele degil bu mesele sadece hükümetin meselesi degil bu ülkenin meselesi hükümet bir proje üretirken muhalefet engel olmamalı engel oluyorsa projesini sunmalı ama bizde muhalafet sadece şehit cenazelarinden prim yapmak ister ip atar anayasa mahkemesine gider ordu göreve pankartları açar işi ülkemizi ve milli egemenligimizi korumak olan ordu işi hariç her şeyi yapar her türlü imkanlara ragmen neden bizim ordumuz bir avuç piç kurusuyla başa çıkamaz neden bizim ordumuz kendi istihbarat agını oluşturamaz neden terörle mücadele için abd nin istihbaratına ihtiyaç duyar 700 yıllık devletin ordusu bir avuç şerefsizle başa çıkamıyorsa bütün komuta kademesi görevden alınmalı asker kendi mecrasına çekilmeli esas işini yapmalı

ademdolgun
19.06.2010, 17:38
şehit düşen kardeşlerimize allahtan rahmet dilerim mekanları cennet ruhları şad ola böyle günlerde o parti bu parti ayaklarını bırakıp muhalefetiyle hükümetiyle tek vücut olmalıyız şehitler üzerinden siyaset yapmamalıyız bazıları hükümeti suçlamış bu terör bu ülkede otuz yıldır var bu mesele on yıllık mesele degil bu mesele sadece hükümetin meselesi degil bu ülkenin meselesi hükümet bir proje üretirken muhalefet engel olmamalı engel oluyorsa projesini sunmalı ama bizde muhalafet sadece şehit cenazelarinden prim yapmak ister ip atar anayasa mahkemesine gider ordu göreve pankartları açar işi ülkemizi ve milli egemenligimizi korumak olan ordu işi hariç her şeyi yapar her türlü imkanlara ragmen neden bizim ordumuz bir avuç piç kurusuyla başa çıkamaz neden bizim ordumuz kendi istihbarat agını oluşturamaz neden terörle mücadele için abd nin istihbaratına ihtiyaç duyar 700 yıllık devletin ordusu bir avuç şerefsizle başa çıkamıyorsa bütün komuta kademesi görevden alınmalı asker kendi mecrasına çekilmeli esas işini yapmalı

Aynen kardesim sana katilmamak elde degil
Birde bizim millet olarak en cok konustugumuz bir laf var, neden meclisde birinin bir yakini sehit düsmüyorda, hep fakir fukaranin evladi sehit düsüyor diye söylenip dururuz ama 30 senedir varolan bir örgüte karsi savasan her hangi bir yüksek rütbedekilerinde yakinlari sehit düsmezler (cenabi ALLAH düsmanima bile evlat acisi yasatmasin) ben o ölsün bu ölsün demiyorum sakin beni yanlis anlaman ama artik sehitlerimiz üzerinden siyaset yapilmadan, askeride, hükümetide, muhalefetide bir olup, bu itlerin kökünü kazima vakti geldide geciyor artik, ama siyasetcilerimizin bugünkü sehitler hakkindaki aciklamalarina bakiyorumda halen bir an önce erken secime gidilsin diye bas bas bagiriyorlar, adamlarin halen düsündükleri sehitler icin halk kizsinda hükümete bize oy versin
Bu terör belasinda kimin emegi veya kimlerin destegi yada kimlerin siyasi rant ugruna görmezden gelmesi varsa, cenabi ALLAH bin bir türlü belasini versin
Birkez daha cenabi ALLAH yüce TÜRK milletine sabir versin ve her daim yüceltsin

TALAS38
19.06.2010, 18:16
Allah rahmey eylesin ailelerine sabır veresin Allah yılalrdır bu lafı kullanmaktan bıktım artık vallaha ailemden can gitmiş gibi içim yanıyor YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER..
kazıyın kökünü yerle bir edin destek veren destek olan vatana ihanet eden ne kadar şerefsiz varsa Allah bin beter etsin ciğerleri yansın da sönmesin bin ömür amin.

Mustafa Develioğlu
19.06.2010, 19:00
şehitlerimize ALLAH rahmet eylesin ailelerine sabır versin
bu pkk daha çok canlar yakmaya devam eder
bunların kökü kurumuz çoook analar ağlayacak.
nasıl oluyorda bir avuç şerefsizin kökünü kurutamıyoruz yıllardan beri anlam veremiyorum yeter artık bi son verin şu köpeklerin eylemlerine

LiDeR
19.06.2010, 19:43
Artık şehit haberi duymak sıradan bir olay gibi olmaya başladı..Yeter artık..!Askerimiz şehit düşmesin..!

huso.38
19.06.2010, 20:49
5 saatlik catismada eger yeterince takviye helikopder yardimi ve hatta ucak yardimi gelmiyorsa bu tsk ne ise yariyor demekki savasda olsak vay halimize daha bunlar gibi cok sehit veririz anlasilan egerki karakollar yeterince korunamiyorsa 250 kisilik bir gurup elini kolunu sallayarak geliyorsa ve ordaki gencecik fidanlar resmen ölüme terkediliyorsa yaziklar olsun bu tsk nin haline .elin adami 1 asker icin savas aciyorsa baska bir devlete bizlerde sehit ölmez vatan bölünmez palavralariyla kendimizi avutuyoruz imralidaki asilmadikdan sonradaha cok genci topraga veririz aglayan analar oluir düsen atesde düstügü yakar 2 hafta sonrada ölen gencler yalan olur

Turan ÖZTÜRK
19.06.2010, 21:39
Gеçеnlеrdе Şеhit оlan bir Askеr, babası ilе sоn kоnuşmasında; ''Baba Kоmutanlarımız bizе atеş еttirmiyоrlar'' dеmiş.
2004 yılında Dоğu'da Vatani görеvimi yapar ikеn bizеdе atеş еttirmеzlеrdi...
Sоrun dağdaki üç bеş çapulcu dеğil оnlara iki havan mеrmisi at hеpsinin lеşini sеrеrsin mеsеlе Ordu'yu içtеn kuşatmış nе idüğü bеlirsiz köpеk sоyları itin еniklеri bu köpеklеri tеmizlеrsеn tеrörü оrtadan kaldırırsın.
Hеr gün Kuzеy Iraktaki tеrör yuvalarına tоp mоp atılıyоr diyоrlar Allah aşkına siz inanıyоrmusunuz bu uyduruk aslı оlmayan şеylеrе ? bоş tarlayı bеlkidе Kuzеy Iraktaki köylеri bоmbalayıp gеri dönüyоrlar nеymiş еfеndim tеröristlеr büyük zaiyat vеrmişlеr miş miş hassiktir lan...

Emreg38
19.06.2010, 22:58
Ne olacaksa olsun artık, giriyormuyuz?kesip öldürüyormuyuz? temizlikmi olacak?
Ordu siyasetten arınıp bi kendi işini yapsa çok daha iyi olacakta...
Neyse...

terör olaylarinin israil olaylari ile ayni zamana gelmesi baya düsündürücü olay bugune kadar bu pkk illetininn tek destekcileri abd israil ve batili birkac devlat bu tür olaylar sayesinde millyarlarca dolar silaha yatirim yapildi paralar cöpe atildi artik türkiyenin yapacagi tek sey sözde müttefigimmiz olan abd ve israillle olan iliskiler tamamen kesilmelidir bunlardan gelecek yardim ve iyilik yerin dibine batsin sehitlerin ailelerine allah sabir versin

tamamyle katlyrm 2 nizede

huso.38
19.06.2010, 23:01
burda bu sehitler üzerinden siyasi rant elde etmeye calisan kim olursa olsun serefsizdir kimse de diyemezki bu terer olayi 8 sene önce bitmisdi bunlar cogaltti da diyemez bu mesele 30 40 senelik bir olay cikipda simdiki siyasi ikdidara bu olaylari mal etmek de yakismaz bu olaylar gösteriyoki orduda birtakim seylerin degismesi gerekdigini gösteriyor 250 - 500 kisilik bir grup elini kolunu sallayarak geri gidiyor adama sormazlarmi nerde bu askeriyenin istihbarati nerde ordumnuzun bayramlarda gösteris icin gösterdikleri ucaklar helikopderler toplar hepsi koca bir hicmi ayni olayin benzeri gecen senede oldu 20-30 sehit adam esseklerle gelip askerlerimizi sehit etmedimi alinan hic bir önlem yokmu 20 yasindaki hayatinda silah yüzü gürmemis bir genci ölüme sürmekmi askerlik essekle gelen pkk lilari bile elimizden kacirmadikmi benim shsi görüsüm bir takim kisilerin maddi cikarlari ugruna bir cok vatan gencio bile bile ölüme atiliyo denecek cok sey var ama kimi diyecek siyaset kimi diyecek vatan asker düsmani allah asker ana babalarina sabir versin

dr38
20.06.2010, 00:01
egerki beni kastediyorsan aynen kullandıgın kelimeleri sana iade ediyorum sen hiçmi haber izlemessin hiçmi güncel olayları takip etmezsin milletin cigeri yanmış adam çıkmış seçimden bahsediyor ülkenin bugün huzuramı ihtiyacı var seçimemi sekiz yıl önce terör sıfır noktasında degildi hücreler uyutuluyordu teröre gerekte yoktu zate ekonomi bitikti işsizlik had safadaydı bankalar hortumlanıyor kemer sıkma politikası ile ümügümüze çökülüyordu suriye yunanistan rusya ırak can düşmanlarımızdı bunlar varken teröre gerekte yoktu siyaset yapmaya gerek yok savundugun partiyide ideolejisinide çok iyi bilirim en az o savundugun ideolojidekiler kadar milliyetci ülkesini seven müslüman bir türküm

ben de aynı şeyleri düşünüyorum...

gaziköylü0038
20.06.2010, 00:21
insanımız bu şehit haberi almaya alıştı en çokta ona üzülüyorum

RooT
20.06.2010, 01:59
Yanarım yanarımda. Daha çok olmamasına rağmen, teröristlerin askerlerimizi kaçırdığını halkımızın unuttuğuna yanarım. Herşey ne çabuk unutuluyor.

Herkesin biraz hassas olduğu bir konu olabilir. Fakat konu benim adıma çok ayrı. Ben her şehit cenazesini televizyonda izlerken duygularıma hakım olamayan bir insanım. Bu olaylar beni fazlasıyla üzüyor.

Düşünsene adam çıkmış senin dağına, sana savaş açıyor. Bu abest değil gibi bu savaş 20 yılı aşkındır devam ediyor. Bide bunları unutmuşuz adamları tutmuşuz meclise almışız vay anasını sayın seyirciler.

Devletin ileri gelenleri, her şehitten sonra "terörü lanetliyoruz","kimse bizi yıldıramaz" benzeri açıklamalar yapan yetkililerinde , Bilmem varmıdır ama televizyondaki iddaalar çok garip eğer harbiden tsk içinden onlara yardım eden yetkililerin, Uydu ile izleme yetkisini kimseye vermeyen ve koordinatları yanlış veren ülkenin, Acımız büyük diyip ertesi hafta tekrar aynı acının yaşanmasını bekleyenlerin, Ellerinde silah yok diye ateş açma izni vermeyen yetkililerin..

Şimdi üstteki bu cümlenin sonunu istediğiniz gibi bitirin. Küfredip onlar kadar çirkinleşmek istemiyorum. Çok doluyum, Sabahtır biyerlere bişey yazmıyım diye tuttum kendimi ama sonunda patladım. YETER ARTIK ULAN!

ibrahim1299
20.06.2010, 05:25
egerki beni kastediyorsan aynen kullandıgın kelimeleri sana iade ediyorum sen hiçmi haber izlemessin hiçmi güncel olayları takip etmezsin milletin cigeri yanmış adam çıkmış seçimden bahsediyor ülkenin bugün huzuramı ihtiyacı var seçimemi sekiz yıl önce terör sıfır noktasında degildi hücreler uyutuluyordu teröre gerekte yoktu zate ekonomi bitikti işsizlik had safadaydı bankalar hortumlanıyor kemer sıkma politikası ile ümügümüze çökülüyordu suriye yunanistan rusya ırak can düşmanlarımızdı bunlar varken teröre gerekte yoktu siyaset yapmaya gerek yok savundugun partiyide ideolejisinide çok iyi bilirim en az o savundugun ideolojidekiler kadar milliyetci ülkesini seven müslüman bir türküm

Haberde izlerim güncel olaylarıda sürekli takip ederim...Bi ülke 3 4 ayda 50 60 şehit verirse ve bunun sebebide hükümetin izlediği politikaların çıkardığı yasaların ürünüyse erken seçim istemek çok doğal ve şarttır...Huzur derken senin huzurdan kastettiğin şuan içinde bulunduğumuz durumsa ya bi işine git lütfen şakamısın sen...8 yıl önce evet terör sıfır noktasına kadar indirilmişti...Bana inanmıyorsan aç araştır kaç şehit vermişiz...Pkk ya büyük darbe vurduğumuzu söyleyen biz değil bizzat terör örgütü tarafından gelen kaynaklar söylüyordu...Hortumlanmış bankaları ortaya çıkaran 57.hükümettir...Hortumlanan bakalar bi anda hortumlanacağınımı düşündün acaba çok garip...Yolsuzlukların ortaya çıkmasını sağlayanda 57.hükümettir...57. hükümetin geldiğinde Türkiye büyük bir depremin şokunu yaşamız yüzlerce insanımız ölmüş...Ülke insani olarak en büyük kaybını vermiş bi anda...Ülkenin en büyük ve sanayisi devleşmiş şehirlerinde yaşanmışsa bu deprem ekonomin alt üst olur tabi...Böyle bir durumda ekonomik zaviyet verirsin tabi...Türkiye 57.hükümet zamanında yaşanan krizle eş boyutta biçok krizi sonraki hükümetler döneminde de yaşamıştır...Tabi yandaş medya bundan bahsetmedi...Kapanan fabrikalar işsiz insanlar daha da arttı...Sen izlemeye devam et yandaş medyayı...senin kafana göre haber(!) çok orda...Neyse uzamaya devam edecek malesef senin gibilerde var...

Bak ibrahim senin mesajini ben sildim, silme sebebim ise siyaset yaptigindan degil, küfür ve hakaret icerikli oldugu icin sildim ve bundan sonra kelimelerini biraz dikkatli kullan olurmu kardesim,

http://www.facebook.com/video/video.php?v=393797676329&ref=mf ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ...HATIRLATMAK İSTEDİM...

TALAS38
20.06.2010, 11:31
Haberde izlerim güncel olaylarıda sürekli takip ederim...Bi ülke 3 4 ayda 50 60 şehit verirse ve bunun sebebide hükümetin izlediği politikaların çıkardığı yasaların ürünüyse erken seçim istemek çok doğal ve şarttır...Huzur derken senin huzurdan kastettiğin şuan içinde bulunduğumuz durumsa ya bi işine git lütfen şakamısın sen...8 yıl önce evet terör sıfır noktasına kadar indirilmişti...Bana inanmıyorsan aç araştır kaç şehit vermişiz...Pkk ya büyük darbe vurduğumuzu söyleyen biz değil bizzat terör örgütü tarafından gelen kaynaklar söylüyordu...Hortumlanmış bankaları ortaya çıkaran 57.hükümettir...Hortumlanan bakalar bi anda hortumlanacağınımı düşündün acaba çok garip...Yolsuzlukların ortaya çıkmasını sağlayanda 57.hükümettir...57. hükümetin geldiğinde Türkiye büyük bir depremin şokunu yaşamız yüzlerce insanımız ölmüş...Ülke insani olarak en büyük kaybını vermiş bi anda...Ülkenin en büyük ve sanayisi devleşmiş şehirlerinde yaşanmışsa bu deprem ekonomin alt üst olur tabi...Böyle bir durumda ekonomik zaviyet verirsin tabi...Türkiye 57.hükümet zamanında yaşanan krizle eş boyutta biçok krizi sonraki hükümetler döneminde de yaşamıştır...Tabi yandaş medya bundan bahsetmedi...Kapanan fabrikalar işsiz insanlar daha da arttı...Sen izlemeye devam et yandaş medyayı...senin kafana göre haber(!) çok orda...Neyse uzamaya devam edecek malesef senin gibilerde var...

http://www.facebook.com/video/video.php?v=393797676329&ref=mf ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ...HATIRLATMAK İSTEDİM...
aynen katılıyorum 2 suçlu var enbüyük suçlu HÜKÜMET diğeri ise TSK 2 side vasıfsız bi halta yaramayan kurum biri açılım der ne açılımı terörrist açılımı din iman der din yok iman yok.
Diğeri askere kurşun sıktırmaz ben de çook kişiden duydum adamalrı görüyoz diyor yukardan emir geliyor geriş dönün vurmayın diye HAİN dolu HAİNNNNN içimiz vatansız vatanı satan insanlar bu ülkenin başlarında orda burda her yerde..

Zlatan38
20.06.2010, 11:46

Gayet isabetli bir yorum olmuş ancak ne yazık ki iktidarın ceketimi atsam kazanırım gözüyle baktıgı güzel Kayserimizin güzel ama bir o kadarda gerçekleri göremeyen halkıma bunları anlatmak çok çok zor..Terörü açılım zırvasıyla içimize sızdıran,etnik ayrımcılıgı başlatan bundan önceki hükümetler değildi..Ben demiyorum ki bu iktidar giderse terör biter ancak bu iktidarın şunu kavraması gerekiyordu..Terörle müzakere edilmez terörle mücadele edilir..Etmeyenlerin sonu da ortada örnek olarak Çilleri dönemini verebilirim.Sözün özü terörle müzakere etme curetini gösteren bu hükümet olanlardan sorumludur ve hemen değil derhal erken seçime gidilmelidir,aksi takdirde daha vahim sonuçlar doğabilir.

omer633
20.06.2010, 11:57

http://www.facebook.com/video/video.php?v=393797676329&ref=mf ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ...HATIRLATMAK İSTEDİM... ben haberleri senin gibi tek taraflı izlemem ulusalınıda izlerim dogan medyasınıda izlerim yandaş medyayıda candaş medyayıda çok iyi biliriz ülkenin başbakınını pijama ile karşılayan medya baronunuda biliriz hükümetin izledigi politika yüzünden terör azdı çok güzel tesbitte bulunmuşun çünkü bu hükümet komşularla sıfır sorun istiyor ülkemizin hakimlar yargıçlar devleti olmasını istemiyor askerin yetkisi kısıtlanıyor kendi mecrasına çekiliyor kötümü vay şu hükümet şunu yaptı bu hükümet bunu yaptı olayına girmiyecegim türk milleti gereken cevabı 12 eylül 2010 yılında refarandumda sonrada temmuz 2011 yılında genel seçimlerde verecektir

38kayseri
20.06.2010, 20:41
250-300 tane pkk'li elini kolunu sallaya,sallaya geliyor ve 5 saat catistiktan sonra tekrar elini kolunu sallaya,sallaya geri gidiyor.Ne takviye var,ne takip var,...
Bunun sorumlusuda hükümet olmus oluyor öylemi?
YEMEZLER!!!
Amerika'da bir bakan daha 4 gün önce:
Türkiye fazla rotadan cikti,ayagini denkalsin yoksa faturasi agir olur demisti.Lütfen olaylari tarafli bir gözle bakmayalim.Bu gemi batarsa,hepimiz batariz.

12 eylül 2010 dönüm noktasi olur INSALLAH.

scaen
20.06.2010, 20:47
250-300 tane pkk'li elini kolunu sallaya,sallaya geliyor ve 5 saat catistiktan sonra tekrar elini kolunu sallaya,sallaya geri gidiyor.Ne takviye var,ne takip var,...
Bunun sorumlusuda hükümet olmus oluyor öylemi?
YEMEZLER!!!
Ameikada bir bakan daha 4 gün önce:
Türkiye fazla rotadan cikti,ayagini denkalsin yoksa faturasi agir olur demisti.Lütfen olaylari tarafli bir gözle bakmayalim.Bu gemi batarsa,hepimiz batariz.

12 eylül 2010 dönüm noktasi olur INSALLAH.

Alt Kimlik Üst Kimlik kimin lafı acaba. Tabii ki hükümet sorumlu .ABD li abilerinin lafını dinlemezler İsraile kafa tutarlarsa böyle olur. Kafa tutmak güzel ama insan hem Kel hem Fodul olursa güzel değil.
İstihbaratını sağlayacak imkanları sağla dostunu düşmanını bil ondan sonra herkese kafa tut.Yermisin YEMEZMİSİN bilmem ama ben bu Hükümetin Yalanlarını YEMEM.

38kayseri
20.06.2010, 20:58
Alt Kimlik Üst Kimlik kimin lafı acaba. Tabii ki hükümet sorumlu .ABD li abilerinin lafını dinlemezler İsraile kafa tutarlarsa böyle olur. Kafa tutmak güzel ama insan hem Kel hem Fodul olursa güzel değil.
İstihbaratını sağlayacak imkanları sağla dostunu düşmanını bil ondan sonra herkese kafa tut.Yermisin YEMEZMİSİN bilmem ama ben bu Hükümetin Yalanlarını YEMEM.

Abim,niye laf dinleyecekmisiz.Ben senelerdir laf dinlemekten biktim.Dis ülkelerin topraklarimizda gözü oldugunu hepimiz biliyoruz ve eninde sonunda kötü emellerini gerceklestirmek icin planlarini uyguluyorlar.Dostumuz düsmanimiz belli.
Abim yalanlarini yemem diyorsun ama yalan olmus olsa dis mihraklar göstere,göstere pkk belasini devreye sokmazdi.

Saygilarimla

TALAS38
20.06.2010, 21:29
Tek hükümet değil tsk da suçlu.Hükümet zaten pkk ile baş edemez hale geldi topraklarımızı sattı sözde açılım dedi beter olduk.Dinden imandan bahsederler kul hakkı yerler ki en büyük günahtır.Meclis olarak tsk ye yetki verdin mi hayır.
Gelelim tsk ya ben çok duydum askerden gelen insanlardan pkk lıların yerlerini tespit ediyoruz ama vurmadan dönüyoruz diye.İlker Başbuğ pısırığın teki onun yaptığı işi burda hepimiz yaparız.
BU olaya bizim tepki vermemiz lazım artık Askere gitmeyeceğiz çoluk çocuğumuzu yollamayacağız askere gitsin kendi çocukları siyasilerin generallerin dağda çatışsınlar 2,3 aylık askerler ne bilir yaa çatışmayı yazık yazık yaa..

38kayseri
20.06.2010, 21:39
Tek hükümet değil tsk da suçlu.Hükümet zaten pkk ile baş edemez hale geldi topraklarımızı sattı sözde açılım dedi beter olduk.Dinden imandan bahsederler kul hakkı yerler ki en büyük günahtır.Meclis olarak tsk ye yetki verdin mi hayır.
Gelelim tsk ya ben çok duydum askerden gelen insanlardan pkk lıların yerlerini tespit ediyoruz ama vurmadan dönüyoruz diye.İlker Başbuğ pısırığın teki onun yaptığı işi burda hepimiz yaparız.
BU olaya bizim tepki vermemiz lazım artık Askere gitmeyeceğiz çoluk çocuğumuzu yollamayacağız askere gitsin kendi çocukları siyasilerin generallerin dağda çatışsınlar 2,3 aylık askerler ne bilir yaa çatışmayı yazık yazık yaa..

"Meclis olarak tsk ye yetki verdin mi hayır",diyorsun ve sonunda "İlker Başbuğ pısırığın teki onun yaptığı işi burda hepimiz yaparız" diyorsun.
Anlamadim simdi.Yetki verilsinmi verilmesinmi?:thinking:
Düne kadar dostluktan bahseden Israil'de Türk bayraklarimizi yakarak yürüyüs yapiyorlar ve "Ordu göreve" diye slogan atiyorlar...
Adamlarin rahatsizligi var demektir bu.Bizim acimizdan iyiye isarettir.

TALAS38
20.06.2010, 21:48
Kardeşim 2 tarafta suç diyorum sana meclis yetkiyi versin tsk da girsin.Evet suçlu tsk çok pasif kaldı İlker Başbuğla birlikte.
Özelikkle bu hükümet zamanında çook şehit verdik pkk ile masaya oturduk temsilcileriyle barzani olsun vs.
dağdan zurnalarla karşıladık vs vs vsvs vs vs...
Yetkiyi versen tsk mecbur kalsın girmeye K.ıraka..

38kayseri
20.06.2010, 22:28
Kardeşim 2 tarafta suç diyorum sana meclis yetkiyi versin tsk da girsin.Evet suçlu tsk çok pasif kaldı İlker Başbuğla birlikte.
Özelikkle bu hükümet zamanında çook şehit verdik pkk ile masaya oturduk temsilcileriyle barzani olsun vs.
dağdan zurnalarla karşıladık vs vs vsvs vs vs...
Yetkiyi versen tsk mecbur kalsın girmeye K.ıraka..

Insallah abim,Insallah.Hepimizin yüregi kan agliyor.Benim doguda askerlik yapmis arkadaslarim var.Köpeklerin etrafini sardik,ates etsek bir tanesi sag cikamiyacak ama bir emir geliyor - Geri cekil.5saat sonra takip et.Ates etseeek emre itaatsizlikten dolayi askerligimiz bitmiyecek diyor.
Allah sonumuzu hayir etsin.

Saygilarimla

sahfk
20.06.2010, 22:54

Sem Ordunun Elini Kolunu Saçma Sapan Yasalar ile Bağlarsan
Sen Pkk lı itlere Özel Yasalar çıkarıp Dağdan inip sokağa bırakırsan
sen üzerinde şehidimin kanını taşıyan sözde üniformasıyla itlerin haburda kahraman gibi karşılanmasınan izin verirsen
sen o adi itlerin haburda özel kurulan sözde gözstemelik mahkemede yalgılayıp serbest bırakırsan
sen o itlerin o sözde mahkemede ben türk bayrağının altında ifade vermem bu bayrağı indir demesine göz yumup indirirsen
sen o itleri miting meydanlarında kahraman gibi şov yapmasına izin verirsen
şimdi oturup siyaset yaparak bunlara olanak verenleri savunursun

Çocuğumun ayağına taş değiyorda içim yanıyor 20 yaşında aslan gibi evlatlarımızın şehit oluyor niye bu iki yüzlü siyaset yüzünden gelmiş geçmiş bütün kanı bozuk siyasetçiler için söylüyorum Askerime kurşun sıkana topla tüfekle başını ezeceksin
insan hakkı nı anlamam bunlar insan olamaz çünkü

sahfk
20.06.2010, 23:04
Gеçеnlеrdе Şеhit оlan bir Askеr, babası ilе sоn kоnuşmasında; ''Baba Kоmutanlarımız bizе atеş еttirmiyоrlar'' dеmiş.
2004 yılında Dоğu'da Vatani görеvimi yapar ikеn bizеdе atеş еttirmеzlеrdi...
Sоrun dağdaki üç bеş çapulcu dеğil оnlara iki havan mеrmisi at hеpsinin lеşini sеrеrsin mеsеlе Ordu'yu içtеn kuşatmış nе idüğü bеlirsiz köpеk sоyları itin еniklеri bu köpеklеri tеmizlеrsеn tеrörü оrtadan kaldırırsın.
Hеr gün Kuzеy Iraktaki tеrör yuvalarına tоp mоp atılıyоr diyоrlar Allah aşkına siz inanıyоrmusunuz bu uyduruk aslı оlmayan şеylеrе ? bоş tarlayı bеlkidе Kuzеy Iraktaki köylеri bоmbalayıp gеri dönüyоrlar nеymiş еfеndim tеröristlеr büyük zaiyat vеrmişlеr miş miş hassiktir lan...

Nedeni ni Lütfen Dikkatli Oku

TSK'nın da, Siyasetçiler’in de, Halk’ın da tartışmadığı bir “Kanun” var. Mehmetciğin asıl katili; “Terörle Mücadele Kanunu”dur!
Benim geçen sene 22 Temmuz Seçimi arefesinde yayınladığım “ABD Salak Mı Ki İdamı Kaldırsın?!” başlıklı basın açıklamamda gündeme getirdiğim “Hıyanet-i Vataniye Kanunu”ndan yani bugünkü Türkçesi’yle “Vatan’a İhanet Kanunu”ndan hiç bahsedilmiyor. Oysa ki bu Atatürk’ün ilk çıkardığı kanunlardandır. Özeti “Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne karşı çıkanlar idam edilir”dir! “Vatan’a İhanet Kanunu”nu neden gene gündeme getiriyorum? Çünkü bu Atatürk’ün “Vatan’a İhanet Kanunu”nun yerine, şimdi yürürlükte olan Özal ve Erdoğan’ın “Terör’le Mücadele Kanunu” var… Akan kanın sebebi de bu!

> BÜLENT ERSOY ve OZAN ARİF AYNI GÖRÜŞTE!

Şarkıcı Bülent Ersoy bu konuda açık konuştu:

“Tamam vatan bölünmez, bilmem ne olmaz ama göz göre göre de bu çocukları bütün analar doğursun, toprağa versinler. Bu mu yani? Çocuğum olsa -başkalarının savaşı için- doğurduğum çocuğu toprağa veremem" sözleri Popstar programında buz gibi bir hava esmesine neden oldu! (Milliyet Gazetesi / 25.02.2008)

Ozan Arif de Yenicağ Tv.’de katıldığı canlı yayında bu konuda açık konuştu ve “aynı şeyi” söyledi:

Haberlere bakıyorum, sokaklarda görüyorum, gepegenç kızlar bile “bizi de askere alın vatan için ölmeye hazırız” diyorlar. Tamam da, niye hep Biz ölüyoruz, niye hep Türkler ölüyor? Yeter artık, yeter!!!

Ersoy’un ve Arif’in bu “göz göre göre” ve “neden hep Biz” sorularının / itirazlarının ardında yatan bir “kuşku”dur. Nasıl oluyor da oluyor ve 25 yıldan fazladır koskoca bir Türk Ordusu, bu –Turgut Özal’ın deyişiyle “üç-beş çapulcu”dan oluşan- PKK denen kanıbozukları / akıttığı masum kanını durduramıyor? Bu nasıl oluyor da oluyor?!!!

> ADI KONMAMIŞ “ABDULLAH ÖCALAN KANUNU!”

Bunun cevabı basit! Bülent Ersoy’un da, Ozan Arif’in de, “bizi de askere alın Vatan için biz de ölmeye hazırız” diyen 15 yaşındaki genç kızlar ve oğlanlar da ve bütün Milletimiz de şimdi anlatacaklarımı iyi bellesin ve gereğini yapsın!

Çünkü -1: Mehmetciğin “PKK’lıyı Vurmaya” Yetkisi YOK!

Mehmetcik ile PKK’lı dağda karşı karşıya geldi diyelim. İkisinin de elinde tüfek var! Ne olur? Terörist Askeri anında vurur! Neden ve nasıl? Asker ile Terörist karşı karşıya geldiğinde, Terörist “anında tetiğe basar”, çünkü buna “yetkisi” vardır! Asker ise tetiğe basamaz, çünkü buna “yetkisi“ yoktur! Önce ve birkaç defa “teslim ol” demek zorundadır! Asker bu “prosedürü” yerine getirinceye kadar zaten canından olur, çünkü “teslim ol”un karşılığında aldığı tek cevap o “buz gibi mermi”dir! “Elinde silah varken”, 25 yıldır hiçbir Terörist bu “teslim ol” çağrısına “peki Asker” dememiştir! Elinde silahı varsa tetiği çekmiş ve Mehmetçiği vurmuştur.

Çünkü -2: Mehmetciğin “Bulduğu PKK Kampı’na Girmeye” Yetkisi YOK!

Çünkü -3: Mehmetciğin “PKK’lıyı Tutuklamaya” Yetkisi YOK!

Mehmetcik dağda PKK’lının inini buldu diyelim! Ne yapar? Diyeceksiniz ki “ne yapacak, dalar oraya ve topunu anasından doğduğuna pişman eder”… Maalesef öyle değil… “Hiçbir şey yapamaz” geyik muhabbetinden başka… “Telsiz”di, “telefon”du, “faks”dı, “evrak”tı derken “prosedürle boğuşmaya” başlar. Türk Ordusu’nda “Asker” olmak demek, “prosedür geyiği yapmak” demektir çünkü…

Çünkü bu “Kürt azınlık iddiasını dayatan AB ve ABD bölücülerinin uşağı / Diyarbakır’a müdahale tehditini savuran Barzani ve Talabani yavşaklarının yoldaşı” siyasetçiler, fermanı böyle imzalamıştır.

Bu “bölücü” ve “((Bu kelime sansürlenmiştir.))” uşağı siyasetçilerin “mürekkebi şehit kanı olan satılmış kalemleriyle” yazdıkları / imzaladıkları fermanlarında yazansa şudur:

> “PKK KAMPI’NI BASAN ASKER” HAPSE ATILIYOR!

“Terörle Mücadele Yasası”na göre, Terörle mücadele de CMUK’a göre uygulanıyor. Yani “üst aramak veya eve girmek” için nasıl ki polis Savcı’dan izin alıyorsa, “Mehmetcik de teröristi tutuklarken veya inine girerken aynı şekilde Savcı’dan izin alıyor.”

“Şehir’deki yatağında uyuyan Savcı’dan, Allah’ın dağında ve gecenin köründe izin gelinceye kadar” PKK’lı orda durur mu?

“Savcı’dan izin gelmeden” Asker PKK’lıyı “tutuklarsa” ne oluyor? O Asker mahkum oluyor ve hapse atılıyor! Bu yüzden / “Savcı’dan izin almadan PKK kampını basıp PKK’lıları tutukladı diye” mahkemesi süren ve de şu an hapiste yatan komutanlar var bu Ülke’de!

Emekli Albay Erdal Sarızeybek bunu ve PKK ile gereğince mücadele edilememesini “Asker’in yetkisizlik problemi var!” diye izah ediyor. (ART Tv / 27.10.2008 / 21:40)

Şunu demek istiyorum: Televizyonda o Şehit Cenazeleri’ni görüp de, bütün hücreleriyle ve kendinden geçerek bütün samimiyetiyle “Vatan için ben de ölmeye hazırım, beni de askere alın” diye bağıran 15 yaşındaki gepegenç kızlar ve oğlanlar, yolda yürümeye takati kalmadığı halde aynı şeyi söyleyen nineler, dedeler… Gitseniz ne olacak? Sizi gerçekten de askere alsalar ne olacak?

Bulduğunuzda bunların İNLERİNE GEREMEYECEKSİNİZ, yakaladığınızda TUTUKLAYAMAYACAKSINIZ… Kanunu hiçe sayarsanız “SİZ KENDİNİZ” tutuklanacaksınız ve hapse gireceksiniz, PKK da haftanın 7 günü 24 saat kan dökmeye ve Türkiye’ye bölmeye devam edecek… Onun için, “kahramanlığa” soyunmayın, cenazelerde “ağlamayın”, bunları / Asker’in PKK’yı neden bitiremediğini “öğrenin” ve işin icabını yapın! Yani bu adı konmamış “Abdullah Öcalan Kanunu” olan ve de Asker’in elini-kolunu bağlayan “Terör’le Mücadele Kanunu”nun kaldırılıp, yerine bu kanıbozukların topunun kökünü kazıyacak olan “Vatan’a İhanet Kanunu”nun yeniden yürürlüğe girmesi için, “% 70 oy” verdiğiniz AKP ve CHP’yi sıkıştırın… İşin çözümü orda…

> SÖZÜM AKP’YE: ŞEHİTLER “ÖLÜYOR”, VATAN “BÖLÜNÜYOR!”

Özellikle MHP’lilerin her “Şehit Cenazesi”nde attığı ve attırdığı bir “slogan” var: “Şehitler ölmez, Vatan bölünmez, kahrolsun PKK”… Bu sözüm özellikle MHP’yedir, çünkü şu an –ve şimdilik- Meclis’te “HYP” yok “MHP” var.

“Şehitler ölmez” diyorsunuz, hergün ölüyor!

“Vatan bölünmez” diyorsunuz, Erdoğan Barzani ile görüşmeleri başlattı, bal gibi de hem de “göz göre göre” bölünüyor!

“Kahrolsun PKK” diyorsunuz, kahrolduğu falan yok, şehitlerimizin kanı yerde kalıyor!

“Milliyetçilik” iddianız ve bu sloganlarınız akan kanı durduramıyor! Slogan üretmeyeceksiniz, kanunu değiştireceksiniz!

Lafla PKK terörü bitmez! Bu CMUK bağlantılı “Terör’le Mücadele Kanunu” denen ve Asker’in elini-kolunu bağlayan “Abdullah Öcalan Kanunu”nun yerine, derhal Atatürk’ün çıkarttığı “Vatan’a İhanet Kanunu” getirilmelidir. Size düşün cılkını çıkardığınız sloganları tekrarlayıp durmak değil, bu değişikliği yapması için AKP’ye baskı yapmaktır. Mehmetcik sizden “AKP’ye koltuk değnekliği” değil, hiç olmazsa “PKK’nın inini bulduğunda baskın yapıp eşkıyayı tutuklayabilecek kadarcık da olsa” bir “yetki” vermenizi bekler.

Siz hem o Meclis’te olacaksınız hem de “PKK’lının inini basıp tutukladığı için” Asker’i hapse atılacak ve bu “Allahsız-Kitapsız-Martıksız-Satılmış Kanun” orda öyle yürürlükte olacak siz de öylece bakıp duracaksınız! “Milliyetçilik” bu mudur?

> ŞU ANDA “MECLİS’TE OLMAK VARDI” ANASINI SATAYIM!

Türk Silahlı Kuvvetleri, 1000 yıllık bir geçmişi olan Dünya’nın en organize ve güçlü Ordusu’dur. Fakat “iki satırlık yazı”yla yani kanunla eli-kolu bağlanmış, o koca dev cüceleştirilmiştir. İşte bu bakımdan bu koca Dev TSK, bu cüce PKK’yı 25 yıldır bitirememiştir.

Mehmetciğin tüfeğinin namlusu “AB Uyum Yasaları” kılıfıyla ve “Barzani’nin parmağıyla” tıkanmıştır.

Şu anda Meclis’te olmak vardı anasını satayım! O “AB Uyum Yasaları’nı ıslak bir paçavra gibi yırtıp atmak” için… Şu anda Meclis’te olmak vardı anasını satayım! Mehmetciğin tüfeğini tıkayan “o Barzani’nin parmağını kırıp, AB ve ABD’ye ‘alın bu parmağı münasip bir yerinize sokun’ demek” için…

Şu anda Meclis’te olmak vardı anasını satayım, bütün bunları “haykırmak” için… Fakat, 22 Temmuz’da bu olmadı! –İlhan İrem’in dediği gibi- “HAYKIRMAK İSTİYORUM ama konuşamıyorum”…

Çünkü Meclis’te, terörün kökünü kazıyacak olan “Vatan’a İhanet Kanunu”nu getirmek isteyen Yatağanbaba ve Partisi HYP yok, Asker’in elini-kolunu bağlayan ve CMUK’a bağlı “Terör’le Mücadele Yasası”nı savunan ve değiştirmeyen AKP--DTP var!

----------------------------------
Netice: Bu basın açıklamasının satırlarını yazarken de, televizyondan “gene mi Allah’ım” korkusuyla kulak kabarttığım şu haberi, -yüzlerce defa dinlediğim gibi- maalesef “gene” dinliyorum:

Falan yerde Mehmetcik ile PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktı, ………….sayıda askerimiz şehit oldu! Vatandaşlar terörü lanetleyip “Şehitler ölmez, Vatan bölünmez, kahrolsun PKK” sloganları atıp, tepkisini dile getirdi!!!…

Yani yine “kan” ve yine aynı “slogan”… Aklıma rahmetli Sanatçımız Cem Karaca’nın “Bindik Bi Alamete Gedeyoz Kıyamete” şarkısının sözleri geliyor hep:

Yol dediğin “yol gibi” ulaşmalı bir yere,
BİZ DÖN BABA DÖNELİM, GELEYOZ AYNI YERE!
BU DÖNGÜ KISIR DÖNGÜ, başı var da sonu yok,
Gidiyom-gidemiyom, sonunda bi çıkış yok!

Yazar Yatağanbaba olarak; “Asker’in elini-kolunu bağlayan Terör’le Mücadele Kanunu yerine Vatan’a İhanet Kanunu’nun getirilmesi”, Meclis’tekilerin “Askeri, PKK’lıyı tutuklamaktan bile aciz bırakması” ve de “Milletimiz’in enerjisini ‘beni de askere alın diyerek’ yanlış yerde değil, -Asker’e güvenip ve de Asker’in işini Asker’e bırakıp-, Asker’i ‘Asker’, Ordu’yu ‘Ordu’ yapacak bu kanunu değiştirmekte kullanması” konularında, diyeceklerim ve “duruşum” budur, Aziz Milletimiz’e saygıyla duyuruyorum

ALINTI

sahfk
20.06.2010, 23:19
burda bu sehitler üzerinden siyasi rant elde etmeye calisan kim olursa olsun serefsizdir kimse de diyemezki bu terer olayi 8 sene önce bitmisdi bunlar cogaltti da diyemez bu mesele 30 40 senelik bir olay cikipda simdiki siyasi ikdidara bu olaylari mal etmek de yakismaz bu olaylar gösteriyoki orduda birtakim seylerin degismesi gerekdigini gösteriyor 250 - 500 kisilik bir grup elini kolunu sallayarak geri gidiyor adama sormazlarmi nerde bu askeriyenin istihbarati nerde ordumnuzun bayramlarda gösteris icin gösterdikleri ucaklar helikopderler toplar hepsi koca bir hicmi ayni olayin benzeri gecen senede oldu 20-30 sehit adam esseklerle gelip askerlerimizi sehit etmedimi alinan hic bir önlem yokmu 20 yasindaki hayatinda silah yüzü gürmemis bir genci ölüme sürmekmi askerlik essekle gelen pkk lilari bile elimizden kacirmadikmi benim shsi görüsüm bir takim kisilerin maddi cikarlari ugruna bir cok vatan gencio bile bile ölüme atiliyo denecek cok sey var ama kimi diyecek siyaset kimi diyecek vatan asker düsmani allah asker ana babalarina sabir versin

Siyaset Yapma Ordu Düşmanlığı Hiç Yapma yukardaki Yazıyı Oku hatta iki kere oku ordu hakkında sonra yorum yap

ademdolgun
20.06.2010, 23:49
ARKADASLAR KONU IYICE SIYASETE DÖKÜLDÜ
SEHITLERIMIZE SAYGIMIZ ICIN ARTIK SIYASI ICERIKLI MESAJLAR YAZMAYALIM KONUYU DAGITMAYALIM
BÖYLE DEVAM EDILIRSE BIR BIRIMIZE KIRICI OLACAGIZ
LÜTFEN YETER ARTIK

sahfk
20.06.2010, 23:54
Ordu Düşmanlığı Yaparken Millet sesiniz Çıkmıyorda Askerin Elini Kolunu Kimler Nasıl Bağlamış Onu Söyleyincemi Kırıcı Olacağız

omer633
20.06.2010, 23:57
Sem Ordunun Elini Kolunu Saçma Sapan Yasalar ile Bağlarsan
Sen Pkk lı itlere Özel Yasalar çıkarıp Dağdan inip sokağa bırakırsan
sen üzerinde şehidimin kanını taşıyan sözde üniformasıyla itlerin haburda kahraman gibi karşılanmasınan izin verirsen
sen o adi itlerin haburda özel kurulan sözde gözstemelik mahkemede yalgılayıp serbest bırakırsan
sen o itlerin o sözde mahkemede ben türk bayrağının altında ifade vermem bu bayrağı indir demesine göz yumup indirirsen
sen o itleri miting meydanlarında kahraman gibi şov yapmasına izin verirsen
şimdi oturup siyaset yaparak bunlara olanak verenleri savunursun

Çocuğumun ayağına taş değiyorda içim yanıyor 20 yaşında aslan gibi evlatlarımızın şehit oluyor niye bu iki yüzlü siyaset yüzünden gelmiş geçmiş bütün kanı bozuk siyasetçiler için söylüyorum Askerime kurşun sıkana topla tüfekle başını ezeceksin
insan hakkı nı anlamam bunlar insan olamaz çünkü ordunun elini kolunu baglayan yok hükümet açılım yapmak istedi hemen şer odakları devreye girdi hükümet suça bulaşmamışları dagdan indirip terör örgütünün eleman sayısını azaltıp elini kolunu kırmak istedi tek hataları acele etmeleri oldu pkk buna karşı hemen on oniki piçini teslim olun diye gönderdi bu arada bölgedeki cahil geri zekalı halkta kandırıldı istihbarat örgütleride gerekli tedbirleri almayınca bu piçlerin karşılanması tören havasında oldu bu kimin ekmegine yag sürdü ülkede istikrar olmasını istemiyenlerin kandan beslenenlerin dogrumu ingiltere irayı ispanya etayı silahlamı bitirdi hayır kaldıki onların hükümetleride bizimkiler kadar destek olmuyorlardı ordularına destek derken maddi destek bugün bu hükümetinde yanlışarı olmuştur kabul ediyorum ama bu terör illeti otuz yıldır var bu şerefsizlerle mücadelede binlerce evladımız şehit olmuş 50 milyar dolara yakın paramız harcanmış bu paranın yarısı gerçek manada terörle mücadele için harcansaydı bu piçlerin kökü kazınırdı ama kazınmadı bu paralar bazılarının karılarına makyaj parası oldu koktey partilerine meze parası oldu kimki bu ülkede kandan besleniyorsa allah belalarını versin

ademdolgun
21.06.2010, 00:01
SAHFK
ARKADASIM SACMALAMA ISTERSEN, BENIM SÖZÜM HERKESE, BURDA SIYASETDE YAPAN, ORDU DÜSMANLIGIDA YAPANI, SEHITLERIMIZE SAYGISIZLIK YAPMAYIN DIYE UYARDIM kendimde dahil

ademdolgun
21.06.2010, 00:05
Konu tamamen siyasete döküldügü icin kilitlenmistir, varsa bir sorununuz saygi cercevesi icerisinde, medeni insan gibi özelden halledin artik