PDA

Tam Sürümü Gör : tv kayseriyi kınıyorum

omer633
26.06.2010, 12:46
sözde kayseri kanalı olan kayserispor ile erciyesspor ile alakalı haberleri gazete köşelerinden alıp yayımlayan tv kayseri kanalını büyük sivaslılar gecesini canlı yayımladıgı için kınıyorum bu pragramı tv58 kanalı bile canlı yayımlamadı bunu yayımlamaya imkanınız varda neden bir gün staddan maç öncesi canlı yayın yapılmaz ben bu kanalı televizyonumdan siliyorum isminin tv kayseri oldugundanda utanıyorum

Valentino
26.06.2010, 13:03
Geçenlerde spor haberlerini izliyorum !
Haberleri sunan dünyasında geçmiş bayan aynen şu cümleyi kurdu :D

Bir süre önce Kayserisporlu Hakan Aslantaş’ı gündemine alan Yeşil-Beyazlılar, bu oyuncunun transferinde sona yaklaştı. Hem savunmanın, hem de orta alanın sağında oynayabilen 25 yaşındaki futbolcunun, önümüzdeki günlerde Bursa’ya gelmesi bekleniyor.

Bizim yerel kanallardan bi nane olmaz yayıncılık sıfır
Uydu ya da çıkıp daha çok rezil ediyorlar Kayseriyi

Emreg38
26.06.2010, 14:17
Geçenlerde spor haberlerini izliyorum !
Haberleri sunan dünyasında geçmiş bayan aynen şu cümleyi kurdu :D

Bir süre önce Kayserisporlu Hakan Aslantaş’ı gündemine alan Yeşil-Beyazlılar, bu oyuncunun transferinde sona yaklaştı. Hem savunmanın, hem de orta alanın sağında oynayabilen 25 yaşındaki futbolcunun, önümüzdeki günlerde Bursa’ya gelmesi bekleniyor.

Bizim yerel kanallardan bi nane olmaz yayıncılık sıfır
Uydu ya da çıkıp daha çok rezil ediyorlar Kayseriyi

Allah belasını versin
Adam konyayla anlaştı :gulme::gulme::gulme::gulme:

haso
26.06.2010, 14:25
yav zaten bu dangalaklari 50 kisi izlemiyor
kendilerini uydudan yayin yapiyolar diye ulusal kanal sandilar
salak herifler uyduda 200 tane kanal var
kandira tv bile var kim izliyor
ha kayseri disindakiler haberlere bakiyor olabilir
ondada ulusal kanal ozentisi yapacaz diye
anadolu ajansinin ic anadolu haberlerini veriyolar
yoksa bunlarin verdigi spor haberi diye biseymi var
ajanssporun haberlerini yayinliyolar
kalkip karpuzatana gidip mikrofon bile uzatmaktan acizler
papucumun kanali
izlemeyin sinirlenmeyin bari
zaten coktan batarlardida,2 masa 4 sandalye ile yayin yaparken
dogru duzgun bir geliri yokken
nerden nasil para bulup,kimden destek alip uyduya gectilerse:shhh:
sivaslilar gecesini saatlerce yayinliyorlarsa
isimlerinide sivastv yapsinlar
kesekagidi gazetelerin,tv versiyonu

Salih38
26.06.2010, 14:54
Parası neyse vereyim bizim halı saha maçlarını çeksinler ..

Mustafa Develioğlu
26.06.2010, 18:01
bu tv kayseri. kayserinin reklamını yapacağına anca kadın programı yapıyor ne tarihimizi anlatıyor ne şehrimizi tanıtıyor nede spor takımlarımızı
iki tane dangalak çıkıyor kendi kendilerine konuşup bu günlükte programımızın sonuna geldik diyor reklama gidiyorlar zaten ne anlattında neyin sonuna geldin anlamış değilim
kapansın bu kanal daha iyi

liberty
26.06.2010, 20:24
vizyon kentin sivas misyonlu kanalı

kın

kayseriyle ilgili verdikleri haberlere aa dan olduğu için zaten ulaşıyorum anten kanalın frekansını 1 aydır göstermiyor düzeltmek gerek ama ihtiyaç duymuyorum ben kayseri sporla ilgili uzakta olunca haber alırmıyım diye bakıyordum ama onlar aa dan genel haberleri alıp yayınlamayı tedih ediyor

öyle oluncada izlemiyorum sinirlerimide bozmuyorum

Yunus Emre
26.06.2010, 21:51
hele sunucu varya bi adam gözlüklü bitiyorum bir ciddi anlatıyor:D:D:D

sahfk
27.06.2010, 12:02
Yandaş Medya Değil Tarafsız Medya İstiyoruz Taklit Programlar Yaparak Bir Yere varamazsınız Para Karşılığı Mehdilik ilan etmeye çalışnanlara saatlerce para karşılığında program yaptırmak iş değil tv kayseri bekleneni verememiştir şu anda kayserili olarak izlemiyorum bu kanalı

kaplan38
01.07.2010, 15:15
mamur kanalı açılacaktı defne samyeli filan haber sunacaktı o neoldu

Aykut38
01.07.2010, 18:19
tv 38 bile daha iyi hiç değilse adamlar bizim siteden kaynak alıyolar

miles
06.07.2010, 01:14
sözde kayseri kanalı olan kayserispor ile erciyesspor ile alakalı haberleri gazete köşelerinden alıp yayımlayan tv kayseri kanalını büyük sivaslılar gecesini canlı yayımladıgı için kınıyorum bu pragramı tv58 kanalı bile canlı yayımlamadı bunu yayımlamaya imkanınız varda neden bir gün staddan maç öncesi canlı yayın yapılmaz ben bu kanalı televizyonumdan siliyorum isminin tv kayseri oldugundanda utanıyorum

Arkadaşım sivaslılar fedarasyon başkanı kayseri acıbedem hastenesinin kurucusu ve başhekimi bu da bol bol reklam demek oluyor babasının hayrına yayınlamıyor ya al gülüm ver gülüm
Adamlar kayserisporun habelerini internetten gazetelerden haberleri okuyorak yapıyor
Ha maç öncesi canlı yayın yapılmasa kaç kişi izleyecek sen de Allahını seversen

omer633
08.07.2010, 20:50
arkadaşım bende bundan sonra o kanalı izlemiyorum televizyonumdanda kaldırdım sivaslılar federasyonu ve acbadem hastanesi personeli seyretsin o zaman

liberty
20.07.2010, 01:01
sivasspor hollanda kampını yayınlayacakmısınız tvsivas yöneticileri Kampta 20 Temmuz'da Hollanda'nın FC OSS takımyla takımınız hazırlık maçı yapacakmış yayınlayında rakiplerimizin durumlarını görelim sayeniz de

tvkayseri