Tam Sürümü Gör : Mehmet Delikan ile yola devam!
BÖRTECINE 38
26.06.2010, 14:59
Mehmet Delikan ile yola devam!
http://ajansspor.com/resim/NuhMehmetDelikan_erciyesspo.jpg
Kayseri Erciyesspor'un geçen hafta başkan adayı olmadığı ve çoğunluk sağlanamadığı için bugüne ertelenen olağanüstü genel kurulunda, başkanlığa Nuh Mehmet Delikan yeniden seçildi.
Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu'nda yapılan genel kurul saatine kadar yeniden aday olmayan kulüp başkanı Nuh Mehmet Delikan, Melikgazi Belediyesi ve Kulüp Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç ile yaptıkları görüşmenin ardından adaylığını açıkladı.
Yapılan seçimlerde kongreye katılan 40 üyenin oyunu alan Delikan, yeniden başkanlığa seçildi.
Yeni Yönetim Kurulu da Şadi Büyükkeçeci, Nusret Poyraz, Naşit Doğan, Mahir Külahçı, Bülent Köroğlu, Selahattin Ardıçlıoğlu, Kenan Baloğlu, Erdoğan Arslan, Hikmet Akyel, Mehmet Timuçin, Cuma Polat, Hasan Sırrı Ünlü, Necmettin Apaydın, Ali Süslü, Mehmet Everekli, Hayri Naziksoy, Mehmet Gazezoğlu, Mustafa Usta, Kadir Uslu ve Mesut Molu'dan oluştu.
BÖRTECINE 38
26.06.2010, 15:01
DELIKAN BASKAN DELIKANLILIK YAPIP TAKIMI SAHIPSIZ BIRAKMADI INSAALLAH ERCIYESSPOR´U BASARIDAN BASARIYA KOSTURUR , BASARILAR DELIKANLI BASKAN DELIKAN .
Muzaffer
26.06.2010, 15:42
Bakalım neler olacak. Başkanın hedefi şampiyonluktu, ne hikmetse sonradan başkan bırakabilir denildi. Bu seçimdede heralde kendisinden erciyesspor u lige çıkartmaması istenmiştir.
Başkan büyüklüğünü göstermiş ve kulübü sahipsiz bırakmamış. Helal olsun ona. Lakin yönetimde ki isimlere bakar mısınız? Kayserili olmalarından utandığım bir sürü isim var. Birisi de Büyükkeçeci denen işgüzar. Daha 2-3 gün önce Kayseri 8 taşlılar Dernek başkanlığını bıraktı. Gidip 8 taşa başkanlık yap soytarı.
ademdolgun
26.06.2010, 18:39
Cok sükür ya sonunda kabul etti, cok üzülmüstüm baskanin görevi biraktigina, Cenabi ALLAH delikan baskan ve yönetiminin yardimcisi olsun ve utandirmasin
grup31 in gozu aydin
ayak basti parasini almislardir hemen
delikan baskan olana kadar erciyessporu tanimayan grup31
delikan donsun corbamiz kesilmesin diye aclik grevi bile yaptilar
diger yandan tekrar geldigi icin sagolsun
kayseride kayseriliyim diye gezen diger is adami bozuntularinin boyunu posunu...
kayserispor baskan arasa 20 tanesi birden aday olur
erciyesin yuzune bakan yok
nerdesin ahmet demircioglu niye erciyese aday olmuyon
yiyinti yokmu erciyeste
grup31 in gozu aydin
ayak basti parasini almislardir hemen
delikan baskan olana kadar erciyessporu tanimayan grup31
delikan donsun corbamiz kesilmesin diye aclik grevi bile yaptilar
Kongre görüntülerine baktım da seninkiler arkaya pusmuş 14-15 yaşında çocuklar , Delikan çıkınca tezahuratlar felan yapıyorlar :yahoo:
Kongre görüntülerine baktım da seninkiler arkaya pusmuş 14-15 yaşında çocuklar , Delikan çıkınca tezahuratlar felan yapıyorlar :yahoo:
o cocuklar maşa
corbayi içen 2 kişi
bebelere diye alip kendi cebine indere gandi yapiyolar
bu isi sektör yapmislar
Delikan devam edecektinde bu kadar ugrastırmanın ne manası vardı.
Kongre görüntülerine baktım da seninkiler arkaya pusmuş 14-15 yaşında çocuklar , Delikan çıkınca tezahuratlar felan yapıyorlar
14-15 yaşındaki bebeleri begenmiyonda gidip sen arkadan tezahürat yapaydın kardeşim..Birazda insanların yaptıgına saygı gösterin.Adam isterse şak şakcı olur ister kraldan çok kralcı olur..maçına geldimi geldiler.ister biletle ister beleş destegini verdigimi verdi,bağırdımı bağırcı dahası yok!!
birazda özeleştiri yapın? kendimiz bu klüb için ne yaptık diye?haftasonu gidip 5 tl lik bilet alıp takıma maddi destek verip maça gidip destek verdikmi diye?
Kendi fikrim ; 5 bin taraftar bir araya gelse , söyledikleri şeyler yüreklerinden kopmadan, amaç birliği olmadığı sürece , kullanıldıkları sürece , birey olamadıkları sürece sadece yığındır..
Erciyesspor aşığı değilim , şehrimizin bir diğer güzide takımıdır , ben de iyiliğini isterim ama görüntüler samimiyet içerseydi öyle demezdim , bu şehirde futbol için elini taşın altına koyan insandan Allah razı olsun ..
gaziemirli
27.06.2010, 12:13
O kadar saçma bir yorum ki..Sanki ortada milyon dolarlık bir rant varda indiragandi yapılıyor..İnsanlar sadece şehrinin bir değerine sahip çıkmaya çalışıyor..keşke herkes öyle olsa da orada 5000-6000 kişi olabilse..Kendi fikrim ; 5 bin taraftar bir araya gelse , söyledikleri şeyler yüreklerinden kopmadan, amaç birliği olmadığı sürece , kullanıldıkları sürece , birey olamadıkları sürece sadece yığındır..
Erciyesspor aşığı değilim , şehrimizin bir diğer güzide takımıdır , ben de iyiliğini isterim ama görüntüler samimiyet içerseydi öyle demezdim , bu şehirde futbol için elini taşın altına koyan insandan Allah razı olsun ..
Konu sapmış baya ya
Hayırlı olsun ERCİYESSPOR umuzu sahipsiz brakmadı
Erciyessporumuz icin hayirli olur Insallah. 2009/10 sezonun ikinci yarisinda cok güzel islere imza atti Delikan ve ekibi devaminin gelmesini cani gönülden istiyorum. Erciyesimizde Kayserinin bir parcasi kimsenin onu sahipsiz desteksiz birakmaya hakki yoktur.
O kadar saçma bir yorum ki..Sanki ortada milyon dolarlık bir rant varda indiragandi yapılıyor..İnsanlar sadece şehrinin bir değerine sahip çıkmaya çalışıyor..keşke herkes öyle olsa da orada 5000-6000 kişi olabilse..
nasil yok indere gandi
milyon dolarlik olmayabilir
ama 600tl maasla calisan gazeteci bozuntusu
ise yaramaz adami araci olup kulube kakalamaya calisiyor
bunu alacaksiniz banada 12 milyar komisyon verceksiniz
hoca almadimi baslasin karalama
diger yandan taraftara 5 otobus parasi,300 kisilik yemek parasi falan filan,5-10 milyar
ama deplasmana 30 kisi giderler,giden bebelere yemekde alinmaz
masraf 1-2 milyar
kalan indere gandi
milyon dolar donmuyorsa,tiniyetsiz adamlarin cebini dolduracak kadar donuyor merak etme
Delikan devam edecektinde bu kadar ugrastırmanın ne manası vardı.
14-15 yaşındaki bebeleri begenmiyonda gidip sen arkadan tezahürat yapaydın kardeşim..Birazda insanların yaptıgına saygı gösterin.Adam isterse şak şakcı olur ister kraldan çok kralcı olur..maçına geldimi geldiler.ister biletle ister beleş destegini verdigimi verdi,bağırdımı bağırcı dahası yok!!
birazda özeleştiri yapın? kendimiz bu klüb için ne yaptık diye?haftasonu gidip 5 tl lik bilet alıp takıma maddi destek verip maça gidip destek verdikmi diye?
NOKTA..
Burda onları eleştirenler 1 kere olsun Erciyesin maçlarına gittiler mi de aceba burda booş gereksiz laf atıyor o çocuklara insanlara.Adamlar gitti destekledi ha para alıyor mu günahını almam kimsenin gözümle gördüm mü hayır kim gördü kimse o yüzden boş yere günaha girmeye gerek yok ya para almadan yapıyorlarsa..Saygı duyalım.
Çevirip çevirip aynı şeyi söylemeyin , 5 lira veripte bir maçına gittim desem kapanacakmı herşey ..
Çünkü Erciyesspor aşığı değilim , ama içinde bulundukları duruma üzülüyorum , o takımı sevenler , taraftarları zor günler geçiriyor amenna ama anlatmak istediğim haso nunda açıkça söylediği gibi kenelik yapılması , çocukların kullanılması ..
Aynı tayfa Kayserispor maçlarında 90 dk. boyunca yönetime küfürler ediyor , böyle takım desteklenir mi hem de orta da tüm şehirin ortak kanıda olduğu bir sorun yokken ..
Tekrar dediğim gibi bu şehirde futbol için elini taşın altına koyan adamdan Allah razı olsun ama çıkar olmadan , yürekten ..
burda elestirilen ordaki cocuklar degil
onlari kullanip ustunden rant saglayanlar
ayrıca komisyon alan bazi sozde gazeteciler
cakma menejerlige soyunan gazeteciler
erciyesi bu hale dusuren keneler
heralde anlatamadik
birde erciyesin kac macina gittiniz diye sormussunuz
eger bana soruyosan,ben sana erciyesin tarihini sorarim
erciyes amatorden profosyonele ciktigi gunden beri takip ederim
amatorden grup maclarinda,3.lige terfi ettigi eskisehir grup maclarindan beri
yani henuz ismi emniyetsporken ve degisip erciyesspor oldugundan beri
erciyessporu cokmu iyi bilirsiniz
3-5 erciyes macina gidip bilmedigin konularda sallamayacan
burda elestirilen ordaki cocuklar degil
onlari kullanip ustunden rant saglayanlar
ayrıca komisyon alan bazi sozde gazeteciler
cakma menejerlige soyunan gazeteciler
erciyesi bu hale dusuren keneler
heralde anlatamadik
birde erciyesin kac macina gittiniz diye sormussunuz
eger bana soruyosan,ben sana erciyesin tarihini sorarim
erciyes amatorden profosyonele ciktigi gunden beri takip ederim
amatorden grup maclarinda,3.lige terfi ettigi eskisehir grup maclarindan beri
yani henuz ismi emniyetsporken ve degisip erciyesspor oldugundan beri
erciyessporu cokmu iyi bilirsiniz
3-5 erciyes macina gidip bilmedigin konularda sallamayacan
Söylenecek bişey kalmams hepsini söylemissin
1 konunun sırf sitem etmek için kullanılması yazık olmus
bende gitmedim erciyesin maçına ama bu benm onları ayrı tutğm anlamına gelmez cünkü aKayserispor un maçlarına da gitmedim insallah bu sne kombine alacam
Tarihini bilmekle bitmiuyor bu işler sen o takıma destek ol tribünde maçalrına git sonra diğerlerini eleştir.
Tarihle ne alaksı var yaa ne kadar saptırıyonuz şu konuları yaaaa.
Ben de biliyom tarihini ne alaka ama niye yazayım onun yeri başka bölüm açarsın ordfa tartışırız..
Tarihini bilmekle bitmiuyor bu işler sen o takıma destek ol tribünde maçalrına git sonra diğerlerini eleştir.
Tarihle ne alaksı var yaa ne kadar saptırıyonuz şu konuları yaaaa.
Ben de biliyom tarihini ne alaka ama niye yazayım onun yeri başka bölüm açarsın ordfa tartışırız..
tarihi yalnizca bilmek degil,orda olmakda var
ne biliyon destek olmadigimizi
senin icin soylemiyorum ama
avantayi alip deplasmana gitmek degil
3.ligdeyken kendi cebinden adana ceyhana gidebilmek taraftarlik
iste suan bahsettiklerimizle gercek taraftar arasinda ki fark bu
bunlarin mamasi kesilirse erciyes falan tanimazlar
menfaat taraftarligi ve onlardan gelecek destek olmaz olsun
30 kisi olsalar ne yazar olmasalar ne yazar
istedikleri kadar menfaat sağlasınlar önemli olan destek o çocuklar kullanılıyor evet ama ne yapsınlar en azından destek oluyorlar.
Ama ya menfaat sağlamıyorlarsa kulüpten para almıyorlarsa ben gözümle görmediğime inanmam herkesin günahı kendine.
Alıyorlarsa da adam değiler.
Neyse hepimizin fikri aynı buluştuğmuz nokta her şey Kayserispor Erciyesspor için Allah yardımcımız olsun.
BÖRTECINE 38
29.06.2010, 02:10
Erciyesspor'da görev dağılımı yapıldı..
Kulübün hafta sonu gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurulun ardından, Erciyesspor'da yönetim görev dağılımı yaptı.
Bir araya gelen yönetim kurulu üyelerinin görevleri belirlendi. Nuh Mehmet Delikan'ın başkanlığındaki yönetim kurulunda Şadi Büyükkeçeci ve Naşit Doğan 2. başkan, Hayri Naziksoy ve Mehmet Timuçin başkan vekili, Kenan Baloğlu başkan yardımcısı, Nusret Poyraz asbaşkan, Hasan Sırrı Ünlü asbaşkan yardımcısı, Ali Süslü genel sekreter, Mahir Külahçı ve Şadi Büyükkeçeci basın sözcüsü, Selahattin Ardıçlıoğlu muhasip, Kadir Uslu, Mehmet Everekli, Ali Süslü ve Mustafa Usta altyapı sorumlusu, Mehmet Gezezoğlu sağlık işleri sorumlusu, Mesut Molu ve Mustafa Usta stat sorumlusu, Şadi Büyükkeçeci hukuk sorumlusu, Cuma Polat ve Necmettin Apaydın tesis sorumlusu, Hikmet Akyel ve Erdoğan Arslan satın alma ve pazarlama sorumlusu olarak belirlendi.
Transfer komitesi ise Nuh Mehmet Delikan, Şadi Büyükkeçeci, Nusret Poyraz, Hikmet Akyel, Kadir Uslu, Kenan Baloğlu, Naşit Doğan, Hayri Naziksoy, Ali Süslü ve Mehmet Everekli'den oluştu.
grup 31 in ne manayla maçlara gittiğini hepimiz biliyoruz şimdi bunları burda bana savunmayın işlerine geldimi şakşak işlerine gelmedimi yav..k derler onun için bukadar bunları büyütmeye gerek yok. Başkan bizi bırakmadığın için teşekkür ederiz yen görevin hayırlı olsun.
Erciyesspor'u sevenler sadece grup38'den ibaret değildir. Bu takım yeri geldi 250 kişilere yeri geldi 25000 kişilere oynadı. Lâkin değişmeyen tek şey biz bağımsız taraftarların daima orada oluşudur. Biz Erciyesspor taraftarları, yerli yersiz suçlanırken tam bağımsız taraftar grupları kurduğumuz dönemlerde hizipçi,nifâkçı, çorbacı gibi sıfatları yedik, gruplarımızın dağıtılması için resmen bütün şehir uğraştı.
Kayseri'de tribün grubu kurmak kolay iş değil. Hele Erciyesspor için kuruluyorsa insanların içindeki ateşi uyandırmak, çekirdekçiler vs. bunları geçtim bir de yukarıdaki sorunlar da dahil edildiğinde sıkıntı büyüyor. Kaldı ki Erciyesspor taraftarları kaçınız farkında bilemiyorum ama icap etti mi tek yürek olur fikir birliğine varır ve kelamını eder arkadaşlar. Yeri gelir Kayserispor'u sözünü sakınmadan eleştirir ama yeri geldi mi de iğneyi en sert şeklinde kendine batırmasını bilirler.
Biz bağımsız taraftarlar olarak başkanımızın arkasındayız. Bizim sıkıntılarımıza kulak veriyor, hem sportif manada hem taraftar manasında sorunlarımıza çözüm üretiyor,üretmeye çalışıyor. Bank Asya'ya düşüşümüzden bu yana ilk defa iskelet kadro korunarak takviyeler yapılıyor, takım adam gibi yönetiliyor.
Başkanın bıraktığı sırada kulübün U13 takımının Türkiye şampiyonası için Sivas'a gitmesi için gereken parayı bulamadığını biliyor musunuz? Haseki, Memduh Başkan onu da geçtim koca Kayseri'de tek bir iş adamı destek çıkmadı.
Erciyesspor'u gerçekten sevenler, maçlarını daima takip edenler kulüpteki olumlu değişimi mutlaka farketmiştir. Eleştirilecek birisi varsa o da Erciyesspor'un kasasını boşaltan ve boşalttığı paralarla hastane bile açan Erol Bedir ve benzerleridir.
Erciyesspor'un o kendi yağıyla kavrulan onurlu ve gururlu havasında isteyen istediğini söylesin Nuh Mehmet Delikan başkanın da payı vardır. Grup38'i ise ömrümde savunmadım, savunmam orası ayrı ama arkadaşlar madem eleştiriliyorlar daha iyisini yapmak da şart.
Unutulmasın, bu kulüp 1932'ye dayanan adında "Kayseri" ismini barındıran ve hem 1966'da Kayserispor'un kurulmasını sağlayan, hem 2003'de Kayserispor'a adını vererek onu süper lige yükselten, kendi süper lige çıktığında şehrin adını tüm Türkiye'ye renkli bir şekilde duyuran, düşerken kupada final oynayan( hem de GS,TS,FB gibi kulüpleri safdışı bırakarak!) , düştüğünde bile UEFA'da destan yazan bir kulüptür. Böyle bir takımın taraftarı olmak, şehrimin takımını tutmak gurur verici. Hepimizi kapsayacak şekilde çorbacı, rantçı gibi yakıştırmalarda bulunulması hoş değil.
Velhasıl kelam lafı daha fazla uzatmayayım... Başkanımız kulübümüze ve Erciyesspor'a her kimin gram sevgisi varsa ona hayırlı olsun.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.