PDA

Tam Sürümü Gör : Hurma Taraftara Tepki Gösterdi

Fatih Y.
29.10.2007, 16:03
HURMA, TARAFTARA TEPKİ GÖSTERDİ

BU TAKIMI BİR DAHA GÖREMEZLER
http://www.ntvspor.net/Images/16512.jpg

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ı istifaya çağıran taraftarlara seslendi. Yapılanın yanlış olduğunu belirten Hurma “Böyle olursa, bu takımı bir daha göremezler” dedi.

Kayserispor yöneticilerinin iradesiyle Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal gibi önemli isimleri satmayarak yeniden ligin üst sıralarına oynayan bir takım oluşturduklarını açıklayan Genel Menajer Süleyman Hurma, Kayserispor camiasının yaptığı onca fedakarlığa rağmen birilerinin destek yerine köstek olmasını eleştirdi.

Kayserispor’un bur kuruşuna zeval getirmemek için herkesin elinden gelen gayreti gösterdiğine işaret eden Genel Menajer Süleyman Hurma, maç içerisinde Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ı istifaya çağıran maç sonunda ise “Kafkas’ı alana Hurma bedava” şeklinde slogan atan taraftara tepki gösterdi.

“Biz bu takımı koruyabilmek için kavga etmediğimiz kişi kalmadı” diyen Hurma, “Bu şehirde, böyle bir takımda kadroyu korumak ve ligin üst sıralarına yeniden oynayabilmesi için her şeyi göze alarak dik duruş sergilerken, birilerinin ahde vefa dışında hareket ederek istifa çağrısı yapmasına anlam veremiyoruz. Bu şehir için, şehirden birisi gibi elimizden gelen gayreti gösterirken, bizlere böylesine olumsuz tavır sergilenmesine tepkiliyiz. Kayserispor’da yönetimin, Teknik heyetin ve şehrin önde gelenlerinin gayretleriyle bu takımın kemik yapısı korundu ve yıldızları satmadık. Bu şehrin bir kuruşuna zeval getirmemek için canımızı dişimize takarak mücadele ederken, birilerinin yanlış tavırlarını hazmedemeyiz. Böyle yaparlarsa, bu takımı bir daha göremezler. Birileri gelir, bu takımdaki değerleri satar ve bu şehir asansör takımla yoluna devam eder” dedi.

Kaynak: Erciyes TV

13
29.10.2007, 16:37
haklııııı

mali38
29.10.2007, 16:45
onlar çekirdekçi fazla kaale almayın. bugün var yarın yoklae. ama biz sonuna kadar burdayız hocam.yanınızdayız

Cilginlar_38
29.10.2007, 16:52
yav iyiki bi tepki gösterdi seyirci yaa, bu`kadarda üstelenmezki. Tamam sizde hakli`siniz ama isinize bakin artik yani. Seyirci`dede beklenti var yaaani, passif futbol istemiyoruz, ama destek`de olmuyoruz bende anlamadim bu isi, seyirci destegini sürdürmeli, sizde isinizi yapin artik, bu takima takviye sart, devre arasi takviye`leri görelim bizde.

Freestyle
29.10.2007, 17:30
Hurma tepkisini göstermis olabilir, ama bu kaynakta iyice abarta abarta yazmis. Yerel medyamiz Hurma'yi pek sevmedigini biliyorsunuz zaten.

LEVENT ŞEKER
29.10.2007, 18:04
herkes haklı taraftarda hocada sende haklısın mamur

HERZAMAN
29.10.2007, 18:52
çok haklısın hurma dayı işte bu insanlar tam bir dengesizlik abidesi bu insanlara her şey fazla yapılan bu stad elde edilen bu başarılar biz alıştık bu dengesizlere sizde alışın

gayserili
29.10.2007, 19:31
Ben bu takımı geçen senede izliyordum tirübünden.Bu senede izliyorum.2 si arasındaki 8 farkı bulun bakalım..
Takım geçen sene hem göze hoş gelen bir top oynuyordu hemde takım havası vardı.Bu sene herkes kafasına göre oynuyor.Tolunay bunlara cevap versin...Başkan ve Hurma sizlerde cevap verin..:nono:

çerkez
29.10.2007, 20:40
biraz zaman vermek gerekir bence

holigan_38
29.10.2007, 21:09
taraftarın yaptıgı yaanlıs hak verıyorum bu konuda ama boyle tehdıt eder gıbı bızler gıdersek bazıları gelırse bu takımı bı daha goremezler falan senın konusma seklınde yanlıs suleyman hurma senın bu sehre ve bu takıma 3 senedır neler verdıgın unutulamaz senın taraftarın yanında ap ayrı bı yerın var AMA unutmayalımkı 41 yıllık bı klup ne olursa olsun bı kac kısıye bakı degıldır bencede artık forumda bu konuyu kapatalım ıyıce uzadı

anti_ist_38
29.10.2007, 21:53
hurma haklı tarafta olarak hep yanlıs yapıyoruzz hep yanlıs hep yanlıs...

Muhammet
29.10.2007, 22:34
HURMA, TARAFTARA TEPKİ GÖSTERDİ

BU TAKIMI BİR DAHA GÖREMEZLER
http://www.ntvspor.net/Images/16512.jpg

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ı istifaya çağıran taraftarlara seslendi. Yapılanın yanlış olduğunu belirten Hurma “Böyle olursa, bu takımı bir daha göremezler” dedi.

Kayserispor yöneticilerinin iradesiyle Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal gibi önemli isimleri satmayarak yeniden ligin üst sıralarına oynayan bir takım oluşturduklarını açıklayan Genel Menajer Süleyman Hurma, Kayserispor camiasının yaptığı onca fedakarlığa rağmen birilerinin destek yerine köstek olmasını eleştirdi.

Kayserispor’un bur kuruşuna zeval getirmemek için herkesin elinden gelen gayreti gösterdiğine işaret eden Genel Menajer Süleyman Hurma, maç içerisinde Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ı istifaya çağıran maç sonunda ise “Kafkas’ı alana Hurma bedava” şeklinde slogan atan taraftara tepki gösterdi.

“Biz bu takımı koruyabilmek için kavga etmediğimiz kişi kalmadı” diyen Hurma, “Bu şehirde, böyle bir takımda kadroyu korumak ve ligin üst sıralarına yeniden oynayabilmesi için her şeyi göze alarak dik duruş sergilerken, birilerinin ahde vefa dışında hareket ederek istifa çağrısı yapmasına anlam veremiyoruz. Bu şehir için, şehirden birisi gibi elimizden gelen gayreti gösterirken, bizlere böylesine olumsuz tavır sergilenmesine tepkiliyiz. Kayserispor’da yönetimin, Teknik heyetin ve şehrin önde gelenlerinin gayretleriyle bu takımın kemik yapısı korundu ve yıldızları satmadık. Bu şehrin bir kuruşuna zeval getirmemek için canımızı dişimize takarak mücadele ederken, birilerinin yanlış tavırlarını hazmedemeyiz. Böyle yaparlarsa, bu takımı bir daha göremezler. Birileri gelir, bu takımdaki değerleri satar ve bu şehir asansör takımla yoluna devam eder” dedi.

Kaynak: Erciyes TV

Bu yazidan anladigim Süleyman Hurma ve Tolunay Kafkas takimda oldugu sürece yildiz oyuncularimiz takimda kalacak, aman haa bu sözünüzü unutup gökhani memedi satmaya kalkmayinda :)

YAKAMOZ_38
29.10.2007, 23:26
Hurma tepkisini göstermis olabilir, ama bu kaynakta iyice abarta abarta yazmis. Yerel medyamiz Hurma'yi pek sevmedigini biliyorsunuz zaten.

aynen katılıyorum sana kardes

yakuza_3884
29.10.2007, 23:40
ya bu takımı geçen senede biliyoruz her maçına gittim arasında dağlar kadar fark var futbol bakımından hiç göze hoş gelir bi yanı yok bunda taraftar mı suçlu tabiki tolunay hocadır maça çıkmadan kafasına yazmış kimi çıkaracağını ona göre oyuncu değiştiriyor trabzon maçında en son çıkacak oyuncu iglesias tı orta sahan düşmüş kamberin var almıyosun mehmet ereni alıyosun mehmet eren hangi maçta takımını kurtardıki hurmada taraftara kızıyo bu sadece bu maçata çıkan bişey değil şimdiye kadar ki birikimdir eğer takımın yendiği bir maçta taraftardan eleştiri alıyorsa onu örtüp taraftarı suçlamak değil şapkanızı önünüze alıp hatalarınızdan ders çıkarmanız gerekir

ssaydamm
30.10.2007, 00:55
@@@@konu kapanmıştır dedim@@@@@@@@

ssaydamm
30.10.2007, 00:59
ne yorum yazsak yanlış seyircide haklı yönetimde...
seyirciden fazla destek yok adamlar birşey yapmaya calışıyo ama destek yok taraftardan..cekirdek citiyorlar durmadan sinir oluyorum zaten o olaya..iglesyası cıkarması tepki verdik cünkü adam güzel oynuyordu ama sabredip sonucu beklemeliydik.sunu unuttuk hoca bizden daha bilgili bunu yaptıgına göre bir bildigi var elbet...

BEN DİYORUM Kİ TARAFTARLARIN ADINA ÖZÜR DİLİYORUZZ TOLUNAY HOCAMIZDAN..SİZLERİ SEVİYORUZ SÜLEYMAN HURMA VE DİGER YÖNETİMDEKİ KİŞİLERİ(RECEP MAGMUR SABAN MİRABOGLU VS..)BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM...

ÖzgüR
30.10.2007, 10:37
yanlıs bir tepkiydi belkide ama eğer ts maçında berabere kalıp yada yenilseydik böyle olurdu ancak erken oldu tepki

F.K
30.10.2007, 10:48
Taraftar Böyle Yaprsa Bir Daha Bu Takımı Göremezler

Bu Cümle Kendisine Aitse Resmen Taraftarı Tehdit Ediyor
Bu Hocayı Getiren Sensiz Bu Takımın Başına Tabiki Hoca Kötü Demeyeceksin Fakat Geçen Seneki Oynanan Futbolla Şimdiki Oynanan Oyun Arasındaki Farkı Herkes Anlayacak Kapasitedir.
Tolunay İster Kalsın İster Gitsin Ama Bu Takım Kendini Bir An Önce Toplamalı Çekirge Bir Zıplar İki Zıplar Üçünçüde Ne Olduğunu Hepimiz Biliyoruz Kayserinin Gidişide Bu Misal

zirveci38
30.10.2007, 11:29
Bir kere Süleyman Hurma'nın dediklerine aynen katılıyorum:Bu Kayserispor yıllarca ine-çıka ASANSÖR TAKIM apoletini kimseye bırakmamıştır,bu biiirrr. Taraftarın yaklaşımı tümden yanlıştır, bu da ikiii...
Güzel futbolmuş, göze hoş gelen futbolmuş ??? Bunu bir kalem geçin beyler...Bu sitede yorum yazanların çoğunun yaşı 30 bile değil.Öyle ise size çarpıcı iki örnek vereyim de güzel futbol oynamaya çalışan takımların hangi liglerde veya nerelerde olduğunu öğrensinler :
Bu ülkede güzel futbolu oynayan takımların başında Beyoğluspor gelirdi.Türkiye Liginin çeşitli kategorilerinde mücadele eden bu takımın öylesine bir futbol mantalitesi vardı ki, Milli takım bile hazırlık maçlarını bu takımla oynardı.Tertemiz,süper,sadece güzel futbol oynamaya endekslenmiş futbolcular...Bu güzide takım şimdi İstanbul amatör kümede ve sahipsiz.
Göztepeyi bilirsiniz...Şimdi amatör kümede.Bu takım da Birinci Ligimizin her zaman için süper takımıydı.Adnan Süvarı yönetiminde Ali-K.Mehmet,Çağlayan,B.Mehmet (Hüseyin,) Ali İhsan,Nevzat Güzelırmak, Nihat,Ertan,Fevzi,Gürsel ve Halil şeklindeki kadrosuyla ligin tozunu atardı.Avrupa'da Fuar Şehirleri (şimdiki UEFA ) Kupasında ilk dörde kalan tek ekibimizdi.Şimdiki yerine bir bakın hele ?
O nedenle, güzel futbol değil SKOR !...Çünkü devrimiz bunu gerektiriyor.Maçı kazanalım da, rakip kendi kalesine atsın ! Hem kulüp olarak çokça paramız vardı da futbolcuları onun için mi almadık ? Eldeki imkânlar belli.Bırakın bu saçmalığı...1 YTL ye maç izlemeye üşenenlerin HESAP sormaya hakları hiç ama hiç yok ve asla olmamalı da ...Verdiğim o Beyoğluspor ve Göztepe örnekleri de kulağınıza küpe olsun e mi ?
Bu takım bizim,bu şehir hepimizin.Şöyle bir geriye bakın 41 yılda BAŞARI sayılabilecek neyimiz var ? Onun için gelin el ele ,kol kola bu takımı güzel yerlere taşımanın uğraşını verelim.Tribündeki o çok bilmişleri de kendi hallerine bırakıp dışlayalım.Şemşamer denilen o illeti tüketmeye devam etsinler !!!

ya bu takımı geçen senede biliyoruz her maçına gittim arasında dağlar kadar fark var futbol bakımından hiç göze hoş gelir bi yanı yok bunda taraftar mı suçlu tabiki tolunay hocadır maça çıkmadan kafasına yazmış kimi çıkaracağını ona göre oyuncu değiştiriyor trabzon maçında en son çıkacak oyuncu iglesias tı orta sahan düşmüş kamberin var almıyosun mehmet ereni alıyosun mehmet eren hangi maçta takımını kurtardıki hurmada taraftara kızıyo bu sadece bu maçata çıkan bişey değil şimdiye kadar ki birikimdir eğer takımın yendiği bir maçta taraftardan eleştiri alıyorsa onu örtüp taraftarı suçlamak değil şapkanızı önünüze alıp hatalarınızdan ders çıkarmanız gerekir

ibrahim1299
30.10.2007, 11:30
Hurma taraftara tepki gostermis cok acayip bir durum:nono:

bende hurmaya tepki gosteriyorum...hurma sen deilmiydin biz ünal ve topuzu hedeflerimiz oldugu icin satmıyoruz...bizimde hedeflerimiz var dedin yıldız oyuncu getirecem dedin bizde ligin kafasına oynayacagız dedin ama neoldu nerde kaldı bu sözlerin...Neden milleti umutlandırdın da sonra cıkıp milleti sucluyorsun...soyledigin o sözler nerde kaldı...bizde sizi saydık ne dediyseniz arkanızda durduk...ama kimseyi kandırmakla olmuyor bu isler...Ya milleti kandırmayacaksınız sonra da cıkıp taraftarı suclamayacksınız yada susup ligi ölesine kaldır buldur ligden düsmemeye oynayacaksınız...:shhh::shhh::shhh:

Erkann_38
30.10.2007, 11:35
laylaylaylay suleyman hurma laylaylaylay

Halitus
30.10.2007, 17:34
Kayseri'den taraftarına tepki!

Kayserispor Kulübü, taraftarın Trabzonspor maçında teknik direktör Tolunay Kafkas'ı ''istifaya'' çağırmasına tepki gösterdi.
Kulüp Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Kayserispor'un 40 yılı aşkın tarihinde, 'küme mücadelesinden öteye gidememe, yanılgı ve yenilgiler nedeniyle milyonlarca dolar kayba uğrama, şehrin ve Kayseri insanının prestij kaybına neden olma, geri kalmışlık, kaos ve kaos yaratarak beslenme döneminin'' son bulduğu belirtildi.

Kayserispor'un elde ettiği başarılarla Anadolu takımlarına örnek olduğunun vurgulandığı açıklamada, bazı gazeteciler, ''taraftarlara kulübü hedef göstermekle'' suçlandı.

Kayseri şehri ve taraftarının, ''bugüne dek başarı elde edememiş gazetecilerin yanıltmaları ile'' kulübe ve çalışanlarına karşı gelmeyecek kadar ''sağduyulu ve akıllı'' olduğu ifade edilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

''Kulübümüz, ortaya koyduğu sportif başarılar ve tesisleşme ile Türk futbolunun yükselen değeri olmuş, ülkemizdeki taraflı tarafsız tüm spor kamuoyunun haklı takdirini kazanmakla kalmamış, yaptığı yenilikler ve duruşu ile özellikle Anadolu kulüplerine örnek olmuştur. Yönetim kurulumuz, teknik kadromuz ve futbolcularımız tabii ki yaptıkları ve yapmadıkları için eleştirilecektir. Bugüne dek bizler bu eleştirilerin anlamlı anlamsız tamamına saygı gösterip cevap vermedik. Ancak, suskunluğumuzu yanlış anlayıp, bizleri taraftarımıza hedef gösterenler bilmelidir ki, bu yanlış anlayış onlara dönecektir. Kayserispor taraftarına en derin saygılarımızı sunar, onların beklediği tüm başarıları onlara yaşatacağımıza dair söz veririz.''

Geçen hafta oynanan Kayserispor-Trabzonspor maçında bazı Kayserispor taraftarları, teknik direktör Tolunay Kafkas'a istifa etmesi yönünde tezahürat yapmışlardı.

Kaynak : AA

mali38
30.10.2007, 17:49
tüm türkiyeye rezil rüsva olduk. aferin size şemşamerciler

emre_38_ks
30.10.2007, 18:03
kımse suleyman hurma ya laf soylemesın bence..gecmısını bılmeyenın gelecegı olmazmıs..gecmısımızı ne cabuk unuttuk.. bıseylerın bı anda olup bıtmesını beklıyoruz..ıkı sene ustuste 5. olduysak bu sene 7. oluruz ıkı sene sonra 2. olur sampıyonlar lıgıne gıderız..bunlar futbolun ıcınde olan seyler.. gelın gorun kı futbol nankor derler ama taraftar olarak bızlerde bazen nankor davranıyoruz..gecmısımızı unutmayalım derım ben yıne..eksıklerımız olabılır en kısa zamanda bunları gıderdık mı ıyı yerlere gelebılırız..bugun bızler buralara kadar gelmıs ve artık buralara sıgamıyorsak bu gunlerı gormemızde emegı gecenlerden bırı de suleyman hurma dır..bu takımın vızyonundakı degısımın en buyuk mımarlarındandır..kendısıne sahıp cıkalım..hocamıza sahıp cıkalım..her zaman ıyı futbol puan getırmıyor..(en guzel ornegı gecen senenın en ıyı top oynayan takımlarından bırı antalyaspor kume dustu ) ıyı oyun olmasa da ıyı mucadele edıp puan toplayan bı takımımız var..antep macında hem hakem hemde kendı hatalarımızla macı verdık..denızlı macında gokhan ın bır oncekı macta haksız yere gordugu karttan dolayı oynayamaması puanımıza mal oldu..bu ıkı mactan en az 4 puan almıs olurduk haksızlıklar olmasaydı..sımdı 20 puanla zırveyı zorluyoduk..bıraz da sans ısı..kotu takım deılız..kotu olan tek sey bızım beklentılerımız..beklentın olsun tabı kı ama mantıklı seyler olsun...100 yıllık galatasaray bıle ıkı uc sene once lıgı 6. sırada bıtırdı..bjk kac senedır adamakıllı gıtmıyo..trabzonun halı ortada..bız yenı yenı bır yukselıs yakalamısız havalardayız..lutfen bıraz hazmedelım once..daha sonra gerısı kendılıgınden gelecektır..:rtfm:

anti_ist_38
30.10.2007, 18:28
tüm türkiyeye rezil rüsva olduk. aferin size şemşamerciler

biz bu semsamercılerden daha cok cekecez :)

imparator38
30.10.2007, 19:39
Süleyman Hurma tepkisinde büyük ölçüde haklıdır ama adama da sorarlar, sen gerçekten Kayserispor a gönül veren takımını her durumda destekleyen(yanlışları dile elbette geçirecek) gerçekten taraftar olan bir oluşumun içine mi girdin, taraftarı stada getirmek için teşvik mi ettin, organizasyon mu yaptın, taraftara kendini benimsetebildin mi diye. Sonra ne yaptığını bilmeyen birkaç kişi bizi ve takımımızı Ülkeye rezil etti bunun sorumlusu sadece ordaki istifa diye bağıranlar mı yoksa genel menejer ve yönetim olarak sizlerde sorumlumusunuz sayın Hurma bunu da bi etraflıca konuşmak gerek.

koylu
30.10.2007, 19:59
ya arkadaşlar ben daha öncede söyledim. burda tolunay gitsinmi kalsınmı diye forum açıldı yani yanlışdı bu formun açılması kayserispor istikrarı sayesinde bu hale geldi. O yüzden biraz daha akıllı olmak lazım.

Necati
30.10.2007, 20:00
bu takımı göremezsek erciyessporu bu takımdan daha iyi bir şekilde görürüz ne olmuş yani?

mali38
30.10.2007, 20:14
ben bundan sonra eskisi gibi asansör takım olacağımıza inanmıyorum. eğer futbolcular oynamıyorsa , gereksirse hepsi satlıp yerine yeni yıldızlar alınır...para olduktan sonra gerisi boş. taraftar hiç önemli değil.baktın olmuyor kolpalık yapanı stata almazsın olur biter. bu imkansız değil istense yapılıabilir

turgi
31.10.2007, 03:21
Hurma'nın büyük takımı bugün kupada Manisaya 3-0 mağlup! Demekki sahada büyüklük isimle olmuyormuş.

ademdolgun
31.10.2007, 15:49
yav ALLAH´tan adam akilli fazla bir taraftarimiz yok (yani taraftar denilebilecek kadar fazla sayida taraftarimiz yok demek istiyorum hemen yanlis anlasilmasin) 3-5 capulcu davarin yaptigi tepkiyi günlerdir konusuyoruz birde basin toplantisi düzenliyorlar