Tam Sürümü Gör : Kasist Grubu Hava Limanında Takımı Karşılayacak
batuhandan
30.10.2007, 00:12
Son haftalarda hocamıza ve takıma karşı yapılan saygısızlıkları içine sindiremeyen bir grup taraftar olarak öncelikle kendilerine taraftar ismini takan çekirdek mübtelası kişileri kınıyoruz. Hocamızın Trabzon karşısında duruşunu ve taktiksel manada yaptığı değişiklikleri yerinde bulduğumuzu ve sonuna kadar arkasında duracağımızı kendisinede söylemek için kafilenin İstanbul'a ayak bastığı noktada dev bir destek pankartı ve anlamlı bir hediyeyle gönlünü almak, zor geçeceğini düşündüğümüz İstanbul belediye maçında takıma moral vermek adına takımı karşılamaya gidecek gönüllü taraftar dostlarımız ile tezahüratımızı yapacağımız, ufak çapta bir röportaj alıp oyuncular ile fotoğraf çektireceğimiz dayanışma toplantısına tüm kardeşlerimizi davet ediyoruz.
Yer : Atatürk Havalimanı iç Hatlar Geliş peronu HAVAŞ minibüsleri kalkış noktası.
-Metro ile ulaşımın yanında belirlediğimiz iki noktadan araçla taraftarlarımıza yardımcı olacağız.
Tarih : 3 Kasım Cumartesi ( Takımın gelmesini düşündüğümüz tarihte eğer bir farklılık yaşanırsa anında buradan ilan ederiz, takımın geliş noktası ve saatini Serdar bey yönetimle konuştutan sonra burada gerekli açıklamayı yapacaktır)
Gelmek isteyen arkadaşlar iletişim bilgisi olarak mail adresi ve yer bilgisi vermesi yeterlidir, cuma gününe kadar iletişim kuracakları telefon numarası kendilerine gönderilecektir.
HAYDİ BU ÖNEMLİ HAFTADA TAKIMA ANLAMLI BİR JEST YAPMAK İÇİN LÜTFEN SİZDE ELİNİZİ TAŞIN ALTINA KOYUP SADECE BİR KAÇ SAATİNİZİ TAKIMINIZ İÇİN HARCAYINIZ.
NOT: Hiç bir şekilde maddi bir menfaat gözetilmemektedir, gelen arkadaşlardan herhangi bir ücret alınmayacaktır tek istenilen ise sadece gelerek destek olunmasıdır.
Gerekli bilgiler hafta içinde belirtilerek isim ve iletişim bilgileri yazan arkadaşlara gönderilecek ayrıca siteden ilan edilecektir.
Ayrıntılı bilgi almak ve karşılama toplantısına katılmak için gerekli bilgileri
belirtmek için
www.kasist.com 'a tıklayınız.
Not:Kasist.com sitesi sadece istanbuldaki taraftarları örgütlemek için kurulmuş bir sitedir, hiçbir şekilde Kayserispor.com'a rakip değildir. Son zamanlarda bazı kendini bilmez kişilerin bu yönde ortaya attıkları iddiaları kınıyoruz.
ibrahim_1966
30.10.2007, 00:33
saolun gerçekten çok iyi düşünmüşsünüz.
muptela_38
30.10.2007, 00:35
cumartesi günü bende orda olacağım 4 5 arkadaşla gelme ihtimalim var ama ben kesin geliyorum
inşallah kalabalık bir grup oluruz takımımızın bu desteğe ihtiyacı var çünkü
Çook Başarılı Bir Organizasyon Olur Kalabalık Olursa
Kolay Gelsin.
AKINCILAR-38
30.10.2007, 01:36
valla bana atatürk havalımanı çok uzak ama maçta kesin varım bensiz istanbulda maçmı olur herzaman varım kasiste başarılar Quaresmaa saygılar
batuhandan
30.10.2007, 10:58
Quaresma havaalanı uzak olabilir ancak belli noktalarda buluşarak gideceğiz, ben çamlıcadan gideceğim nereden baksan 50 km uzaklıkta bu yüzden lütfen sende destek ver. Burası istanbul uzak bir yer yok ona bakarsan olimpiyat stadı daha uzak o zaman oraya gitmemen gerekir.
Bizleri yalnız bırakmayacağını ümit ediyoruz
Freestyle
30.10.2007, 11:25
harika bir fikir tesekkürler kasist
Erkann_38
30.10.2007, 12:36
cok iyi olur arkadaslar
Muzaffer
30.10.2007, 12:48
Yine yaratıcı bir organizasyon daha..
Umarım katılım fazla olur.
Sanırım bir ilk olacak bu Havalimanında karşılama.
herkesın elıne koluna gönlune saglık
Freestyle
30.10.2007, 13:06
Biz Hollanda'da yapmistik çok harika oluyor :clap2:
Muzaffer
30.10.2007, 13:11
Biz Hollanda'da yapmistik çok harika oluyor :clap2:
Yok hacım biliyorum sizinkini.:good:
Ben Türkiyeyi Kastetmiştim.:hosgeldin:
Daha Öncede Yapıldı
Kayserisporu veErciyessporu İstanbul Havaalanında Karşılamıştık
ibrahimogut
30.10.2007, 13:30
Haydi Hayırlısı Katılım Çok olursa süper olur birde Hoca için pankart olursa daha da iii olur...
Fatih Y.
30.10.2007, 15:08
Güzel Düşünce İnşallah Katılım Fazla Olur
Bazıları İstanbul un yarısı Kayserili diyor fakat Karagümrük Stadını dolduran 10 bin Kayseriili ve KASİST teki arkadaşların Bireysel çabaları dışında başka Kayserili veyahut KAYSERİSPORLU göremedik
Tebrikler KASİST
muptela_38
30.10.2007, 17:20
umarım yalnız kalmayız havaalanında ve olimpiyat stadında
olimpiyat stadı çevresindeki ilçelerde bir hayli fazla kayserili var olimpiyata yakın oturan biri olarak biliyorum
LEVENT ŞEKER
30.10.2007, 19:17
gusel dusunce kasısıte tesekur edıyoruz
anti_ist_38
30.10.2007, 19:18
ısı ras gelsın kasıstın...
beşiktaş macında cok az taraftar vardı istanbulda
bence istanbuldada pek bir itbarımız yok
kayseridekinin aynısı
abi istanbul soyle dursun kayserispor kayseride bile yalnız.cılgınlar olmasa vay halıne...
Yeni şeyler dusunmek lazım.Mesela herkles aynı tempoda cekırdek cıtlerse oda bı tazahurat olur :w00t2: Gecen sene az dıyoduk bu sene hıc yok...Uyuma kayseri takımına sahıp cık....
Bana Göre Kayserispor Taraftarına Haksızklık Yapıyorsunuz Geçen sene Yapılan Bir Araştırmada Stad Doluluğu Oranlarında Lig Boyunca Genel Ortalama Alınmış Erciyesspor Birinci Kayserispor 2. Sırada idi İstanbul Takımlarını Bile Sollamıştık Şimdi Kalkıp Taraftarı Beğenmeyip Çekirdekç Diye Küçük Görüyorsunuz Sizin O Beğenmediğiniz Çedirdekçi Dediğiniz Taraftar Olmasa ne olacak bir düşünün burda taraftarı küçük görmektense o insanları maç sırasında takımı desteklemeleri için neler yapılmalı bunlar düşünmeli ve acil olarak faaliyete geçirilmelidir.burda önemli iş yönetim ve taraftar derneğine düşmekdedir.
ayrıca Burda Herkez Maç Sırasında Kesin Çekirdek Yemiştir.bunu İnkar edemezsiniz.Heralde Çekirdek Sadece Kayseride Değil Türkiyenin Her yerinde maç esnasında Tüketiliyor.Onun için Lafları bırakıp icrata geçemek lazım
Kayserispor İçin Stada Gelen Bağıran Bağırmayan Herkese Teşekkür Ederim allah onları statdan eksik etmesin
basarılar katılımın fazla olması dileğiyle
YAKAMOZ_38
01.11.2007, 12:01
tesekkürler kasist
Bana Göre Kayserispor Taraftarına Haksızklık Yapıyorsunuz Geçen sene Yapılan Bir Araştırmada Stad Doluluğu Oranlarında Lig Boyunca Genel Ortalama Alınmış Erciyesspor Birinci Kayserispor 2. Sırada idi İstanbul Takımlarını Bile Sollamıştık Şimdi Kalkıp Taraftarı Beğenmeyip Çekirdekç Diye Küçük Görüyorsunuz Sizin O Beğenmediğiniz Çedirdekçi Dediğiniz Taraftar Olmasa ne olacak bir düşünün burda taraftarı küçük görmektense o insanları maç sırasında takımı desteklemeleri için neler yapılmalı bunlar düşünmeli ve acil olarak faaliyete geçirilmelidir.burda önemli iş yönetim ve taraftar derneğine düşmekdedir.
ayrıca Burda Herkez Maç Sırasında Kesin Çekirdek Yemiştir.bunu İnkar edemezsiniz.Heralde Çekirdek Sadece Kayseride Değil Türkiyenin Her yerinde maç esnasında Tüketiliyor.Onun için Lafları bırakıp icrata geçemek lazım
Kayserispor İçin Stada Gelen Bağıran Bağırmayan Herkese Teşekkür Ederim allah onları statdan eksik etmesin
Öncelikle konuyu açan ve cevap yazan arkadaşlardan özür dilerim. Burası yeri değil belki ama bu iletiyle ilgili bişeyler söylemek istedim.
Bir defa kayserispor taraftarı şunun ayrımını yapmalı. Önceden hazırlanmış bir gösteriye mi yoksa destekcilerin de katkısıyla galip çıkılması gereken bir mücadeleye mi geliyor.
Yani olay "ben geldim buraya hadi bakalım görelim sizi oynayın da beni memnun edin" mantığı olmamalı. Sahadaki mücadele taraftarın da mücadelesi. Futbolcular ekstra olarak ön nefer.
90 dakika topyekün ayakta aynı tempoda tezahurat yapan bir taraftar grubu zaten olamaz. Olsa da belli bir süre sonra aynı tempo ve yükseklikteki ses futbolcular tarafından algılanamaz.
Öyle ise çekirdek yine çitilebilir ama hakemi etkilemek adına rakibin sert müdahelesinde ani tepkiler, oyuncumuzun güzel bir hareketinde aniden kopan bir alkış, rakibin atağında yoğun ıslık, oyuncumuzun hatalı hareketinde moral destek alkışı ve tezahuratı, takımın maç başı sahaya çıkışı ve devre arası içeri giriş çıkışı sırasında 30 saniyelik, maç sonu galibiyet ya da iyi mücadelelerde takımın tribüne çağrılması (ki dikkat edin maç sonlarında futbolcular özellikle tribünlere yaklaşana kadar taraftarda en ufak bir tepki oluşmuyor) alkış takımı desteklemek adına yeter ve artar. Bakın ingiliz takımlarının taraftarlarına.
Futbolcular maç içerisinde yoğun motivasyon ve yüksek adrenalin durumlarında en basit şeylerden bile çok ve ani şekilde etkilenebiliyorlar. Bu yüzden yukarıdaki basit şeyler onlar için çok önemli.
Bunlar insanları organize etmekle olacak şeyler değil. Her bireyin kendine has davranış biçimi, taraftarın sahış olarak oyuncuyla aynı hedefe konsantre olması, kendini olayın içinde takımın bir parçası olarak düşünmesi olması gereken, yoksa tribünde onbinler olsun neye yarar.
Taraftar sadece maça gelerek, ki onu da yapmıyor, Türkiye nin gıpta ile baktığı bu takımı haketmiş olmuyor. Hak iddia edecekse onun da taşın altına elini sokması gerekiyor.
KASİSTİN İSTANBUL ORGANİZASYONUNA TAM DESTEK.
ANT!bizans
02.11.2007, 15:46
ii ne güzel..
ibrahim_1966
03.11.2007, 01:44
mgurses fardaş çok güzel sölemiş.helal olsun.yalan mı o açığın hepsi de çekirdekçi.
muptela_38
03.11.2007, 17:58
günlerdir organizasyon yapılıyor gelecek kişilerle bağlantı kuruluyor sözler veriliyor ve takımı karşılama günü geldiği zaman hiçkimse ortalıkta yok bumudur yaa kayserispor taraftarlığı koskoca istanbulda o kadar kayserilinin yaşadığı bir kentte sadece ama sadece 3 kişinin havaalanına takımı karşılamaya gitmek için sözünde durması ne kadar komik ve vahim bir durum olduğunu artık siz düşünün :uzgunum::uzgunum::uzgunum::uzgunum::uzgunum:
ANT!bizans
04.11.2007, 13:07
3 kişi mi wardı :D
ANT!bizans
04.11.2007, 13:09
3 kişi mi wardı :cray:
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.