Tam Sürümü Gör : Duyuru 38 İNANMIŞ ADAM OLMAYA VAR MISIN ?
Metrajzede
07.07.2010, 15:08
Sevgili KAYSERİSPORLULAR ;
Artık kulübümüzü seyirci başkan yerine TARAFTAR başkan,Erzincanlı menajer yerine KAYSERİLİ menajer yönetmelidir.Konuyla alakalı projemi sizlerle paylaşmak istiyorum
Projem;
Öncelikle yeni bir wep sitede yapılanmaya başlayacağız.Yönetim kurulumuz 38 üyeden oluşacaktır ve bu 38 inanmış cesur yürekliler en fazla 10 yıl içinde kulübümüzün yönetimini eline alacak şekilde yapılanacaktır.Biz ne bir dernek ne bir taraftar gurubu olmayacağız
MİSYONUMUZ:Eğitimli,donanımlı,girişken,cesur,istek li,tutkulu,tutarlı ve proje üretebilme karakterlerini taşıyan kişilerin bu oluşumda olmasıyla en fazla 10 yıl içerisinde kulüp yönetiminin elimize geçmesidir
AMACIMIZ 1:
Kayserimizi,futbol kültürü kazandırarak KAYSERİSPORLULAŞTIRMAK olacaktır.
AMACIMIZ 2:
Bilinçlendirici ve örgütleyici olarak şehirde taraftarın varlığını hissettireceğiz
İŞLEYİŞİMİZ:
38 üyeden oluşan yapımızıda 3 başkan olacak ve bu başkanlar 38 kişi tarafından belirli kriterlere uyacak şekilde seçilecek.Bu 38 kişi bazı şartları yerine getirmek zorundadır.Bu şartlar:
*Takım ruhunu benimsemiş,cesur,girişken,tutkulu,tutarlı,misyon ve vizyon sahibi,proje üretebilen bireyler olmak zorundadırlar
*Kendini sürekli yenilemek ve geliştirmek zorundadırlar.(Öğrenciyse not olarak yada okulda yaptıkları olumlu işlerle tanınan,benimsenen,örnek alınan gibi...Sanayide çalışan işçi ise kitap okuyarak,dil öğrenerek sürekli bir şekilde kendini geliştirmek zorundadırlar)
Yönetim kurulumuzdaki 38 kişi her ay bir proje geliştirip hayata geçirmek zorundadırlar.Bu bile bazı zamanlarda 38 kişilik kadro içerisinde kalmasına yetmeyebilir.Dışarıdan daha iyi bir proje ile gelen en kötü projeli kardeşimizin yerini alır.Böylelikle rekabet ortamı doğar ve her üyemiz fit durumda olma zorunluluğunu hissedeceklerdir
Kısaca anlatmak istediklerimi sizlere aktardığımı düşünüyorum.Burda yapılanmamız hakkında daha fazla bilgi vermeyeceğim
Benimle bu düşünceleri paylaşan vizyonlu kardeşlerimi bekliyorum....
En geç 10 gün içerisinde bu yapılanmanın startını verme niyetindeyim
Ya sizinle yada sizsiz demesini bilirim ama ben tek başıma bunca zorluğun üzerinden gelemem.O yüzden cesur kardeşlerimi sabırsızlıkla bekliyor olacam
NOT:Eksik gördüğünüz eklemek istediğiniz şeyler başım gözüm üzerinedir
Muzaffer
07.07.2010, 15:31
Yönetimi almak için kayserinin yerlisi,maddi güç ve kayseri belediyesine yakın olacaksın.
Donkişot olmak gibi bişey bizimkisi.
Metrajzede
07.07.2010, 15:37
Yönetimi almak için kayserinin yerlisi,maddi güç ve kayseri belediyesine yakın olacaksın.
Misyonumuzu belirttim :)
Bunu başarmak için önümüzdeki tüm engelleri kaldırmak bizim asıl gayemizdir :shake2:
Kimse merak etmesin.Bu şehrin insanı kongre üye olabilecek.Zaten O günlerin gelmesi için bu yapılanmaya gidiliyor
Allah kolaylik versin ama bu hayalden oteye gitmez
is sadece yonetimle,yada Kayserispor camiasiyla bitmiyor
disardan cok basit gibi ama icinden cok farkli
once yerel idarecilerin,sozde basinin,emniyetin,sivil toplum orgutlerinin
ve Kayseri halkinin kafa yapisi,kayserispor'a bakis acisi degismeli
bunun degisimini
sen,ben,belediye baskani,kulup baskani vs. yapamaz
bunu yapmak icin bir devrim gerekli
bu devrimi yapacak takımın kendisidir
bu sansi TR kupasini aldigimzda yaklastik ama bu maddi manevi getiriye ceviremedik
yine en az bir kupa yada sampiyonluk benzeri bisey olmali ki sehir harekete gecsin
yoksa degil 38 kisi,3800 kisi harekete gecsek nafile
Metrajzede
07.07.2010, 15:50
Allah kolaylik versin ama bu hayalden oteye gitmez
is sadece yonetimle,yada Kayserispor camiasiyla bitmiyor
disardan cok basit gibi ama icinden cok farkli
once yerel idarecilerin,sozde basinin,emniyetin,sivil toplum orgutlerinin
ve Kayseri halkinin kafa yapisi,kayserispor'a bakis acisi degismeli
bunun degisimini
sen,ben,belediye baskani,kulup baskani vs. yapamaz
bunu yapmak icin bir devrim gerekli
bu devrimi yapacak takımın kendisidir
bu sansi TR kupasini aldigimzda yaklastik ama bu maddi manevi getiriye ceviremedik
yine en az bir kupa yada sampiyonluk benzeri bisey olmali ki sehir harekete gecsin
yoksa degil 38 kisi,3800 kisi harekete gecsek nafile
Ben ve benim gibi olan 37 kişi şehri KAYSERİSPORLULAŞTIRIR en fazla 10 yıl içerisinde de ipleri elimize alırız
Bunları nasıl yapacağımıza gelince;
bende birçok şey planlı programlı şekilde hazır.Çok önemli projelerim var
Ayrıca hukuk devletinde yaşıyoruz.gerekirse belediye adınada kulüp adınada dava açacak kadar gözü karayım
38AhmetK.K
07.07.2010, 15:54
tabiki masa basi oturarak olacak bi is degil anca klavye basinda kiziyoruz didiniyoruz elestiriyoruz ama bunlarin degismesi icin elmiizden gelen neyi yapiyoruz ki?
Bu proje bizler tarafindan uzun süredir tartisiliyor yakinda yeni web site aciyoruz hersey calisarak zamanla sabirla olur
sadece 1 taraftar dahi kazansak bu bizim icin bir zarardan öte kazanctir
Bunu dusunmen bile guzel,boyle seyleri dusunen kayserispor sevdalilarin oldugunu bilmek cok hosuma gidiyor.ama disardan gorundugu gibi degil
herkes bir kose basini tutmus
biri celme takmazsa digeri takar
dedigim gibi bir sampiyonluk devrimi olmali ki sehir harekete gecsin
olacagini soyleyim,cabalarsin cabalarsin
camurda patinaj yapar gibi,sonra lanet olsun dersin
maca bile gelmeye lanet edersin
neyse deneyip gormekte fayda var
sonucunda kayserispordan bile soguyabilirsin okadarini soyleyim
benim bildigim ne tribuncu adamlar vardi,3ligde deplasman kovalayan
kacak trenle deplasmana giden
saydgim carkin parcalarinin pustluklari yuzunden
kayserispor macina dahi ugramaz oldular
dedigim gibi iran devrimi gibi bir devrim olmasi lazim ki
hersey degisebilsin,bunuda yapacak futbol takimi
Metrajzede
07.07.2010, 16:02
Bursa şampiyon olmadan önce hasonun şimdi düşündüğünü tüm türkiye düşünüodu
ALLAH ertuğruldan arzı olsun :)
Kim neye çelme takacak onuda anlamış deilim...
Ayrıca benim için taraftarlık demek stadyuma gidip avazı çıktığı kadar bağırmak,deplasman yapmak demek deil.Kulübün gelişimi,taraftar sayının artışını sağlayabiliorsa işte benim için gerçek taraftar odur
Soğuma konusuna gelince pire için yorgan yakacak kadarda cahil deiliz.Kızarız söveriz ama asla sevdamızdan taviz vermeyiz
KyS_ToTTi
07.07.2010, 16:04
Gönüller bir olduktan sonra 40 kişiyle çin sarayını basan Kürşad misali herşeyin üstesinden gelinir.Yeterki dürüstlükten inançtan yürekten taviz verilmesin.
Muzaffer
07.07.2010, 16:20
yazmak farklı,yapmak farklı. Şevkinizi kırmak açısından söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Bu şehirde işler "sen,ben,bizimoğlan" şeklinde yürür. Kayserilin yerlisiysen işin farklı bi yürür, hacılarlıysan bi farklı, hisarcıklıysan bi farklı, köylüsüysen bi farklı vs...
Haso nun da dediği gibi köşe başları tutulmuş kaptırmamak için adam herşeyi yapar. Senin benim gibi gönüllüleri gözleri görmez.
Daldan dala atlıyorum, karışık bi yazı oldu ama çok zor bir şey bu dedikleriniz. işin içine girdiğinizde (içini bilmiyorum) olayların daha farklı olduğunu anlarsınız. Bu her işte öyledir. Teorik te problem olmaz ama pratikte çok sıkıntılar vardır.
Türker Horoz-Orhan Özdemir-Karanlık Güçler, Mafyalar...
işiniz çok zor.
Metrajzede
07.07.2010, 16:32
Teoride olacak birşey olsadı ben yada benim gibi olan (forumda) arkadaşlarımız tek başına yapardı...
Bu kadar karmasarlığa düşmenize şaşırdım.Liverpoolun kuruluşunu bi okuyun belki ilham kaynağı olur sizin için
Eğer düşündüklerimizi yapmak için bu 38 kişilik kadroyu kurarsak bu insanlar tarihe geçeceklerdir.Nasılki Evertondan ayrılıp Liverpoolla tarih yazan adını hatırlamadım o zat gibi..
Projelerimi bikaç arkadaşlarım bilio ve bu projelerin yetmeyeceğini düşündüğüm için üyeler için belli şartlar koştum zaten
Bana benim gibi Ahmet gibi Totti gibi Salih gibi ve ismini yazmadığım dier arkadaşlarım gibi 38 kişi olsun kayseriyi yakarım
O derece iddialıyız
Mafya kısmına gelince :DBi canımız var kaderimizi onlar deil asıl SAHİBİ yazar kardeş..
Ölümden korkan bi kul deilim şükürler olsun.Zaten korkak olanlar bu 38 kişi içerisinde yer alamıcak...
hanimalik
07.07.2010, 16:32
Muzaffer abi işte arkadaşım bunu diyor eğer gerçketen birlik içinde olursal bu 38 kişi her şeyi değiştire bilir. 1 Adam 1 Tümen orduyu öldürebilir, 38 kişi neler yapamaz... Hayallerimde bütün şehrin Kayserisporlu olması bu gerçekten hayel değil olabilecek bir şey.
recep mamur molulu,türker horoz da hacılarlı...
Muzaffer
07.07.2010, 16:45
recep mamur molulu,türker horoz da hacılarlı...
İkinci saydığım (maddi güç) işte.. :)
İnşallah dedikleriniz olur. Gerçek adımlar atılırsa (şahsım adına ) her zman varız.
Keşke böyle güzel bir fikri el altından tek tek arkadaşlarla fikir alışverişi şeklinde yürütseydin abi ..
Şehirde öyle bir rant kavgası var ki anlatamam ..
Kulübün reklam ve bilet satışlarından sorumlu kişi bile AKP Kayseri bilmemnesi işletme okumuş fabrikası var ama ne yaptığını bilmiyor ..
Bu işlerde biraz paraya biraz da dayıya ihtiyaç var , cesaret veya kararlılık en son aşama :)
Kulübün renklerinin bilmeyen adamlar zamanında başkanlık yapmışlar şimdi ki de pek farklı değil ..
Eğer şans yüzüme gülerse elimden geleni yapmaya hazırım , staj imkanı olursa ben bi yerden başlarım siz bi yerden başlarsınız bi şeyleri değiştirebliriz ..
Metrajzede
07.07.2010, 17:04
Anlaşılan benim gibi gözünü karartmış kişi bulmakta çok ama çok zorlanıcam
Gözünüzde çok büyük gördüğünüz adamlar çolukla çoçukla uğraşıosa ben onların büyüklüğüne :)
Er yada geç bu bilinecek.Beni ciddiye alsalar ii ederler.Ben demiorumki yarın yönetimi ele geçirecem :)Neden bunu anlamak istemionuz ??
Koskocaman 10 yıl verdim 10 yıl !!!
Kusura bakmayında böle ufak şeylerden tırsanlarla hedefe ulaşamayız
Ne yani bende silah kuşansam yanımda olacak mısınız ?
Murat keske olsada ne gerkiyorsa yapsak
yalniz para gucu yada kaba kuvvet yetmez demek istedim
tum sehirin harekete gecmesi lazim ki onunde kimse duramasin
yoksa hevesini kirmak gibi niyetimiz yok
yoksa kayserispora can feda
Murat abinin bahsettiği on yıl içinde ( V for Vendetta'da ki gibi ) insanımızın gözü açılırsa,insanımız kim olduğunu ne olduğunu anlarsa ne Padişah despotu kalır ne diğer yardımcı elemanlar kalır ..
Ama birazcık zamana ihtiyaç var , hiç bir günü boş geçmeyecek dolu dolu bi zamana ..
Metrajzede
07.07.2010, 17:32
Gurp 38 le başedemeyen bi yönetimden korkacak deiliz...
Birileri yolumuza çıkarsada elbette ona göre strateji belirleyecek kapasitedeyiz ALLAHA şükürler olsun..Bizler yolumuza doğrulukla çıktıktan sonra O hep yanımızda olacak ve bizi koruyup gözetecektir.Kimse tasalanmasın...
Birde şunu izah edeyim.Artık günümüzde başkanın paralı olmasına gerek kalmadı.Hangisi cebinden çıakrıp beş kuruş veriyor
Tüpçü hariç oda götürdüklerini aklıodur kesin..
Valla benim ve benim gibi kardeşleirmin şevki hiç kırılmıcak
Biz bu sayıyı nasıl artırırız onun derdindeyiz
Allah razı olsun bazı kardeşlerimiz yalnız olmadığımızı bize hissettiriolar.Onlara sonsuz teşekkürler...
iyi ya iste murat o grup on planda olan,masa onlar
esas onlarin arkasindada baska kimseler,bazi gazeteciler
ve baska hesaplar var
dedigim gibi lehte ve alehte her kosede birisi var
neyse hevesini kirmis olmayalim
elimizden gelen bisey olursa destek oluruz kardes
Metrajzede
08.07.2010, 15:22
Gönüller bir olduktan sonra 40 kişiyle çin sarayını basan Kürşad misali herşeyin üstesinden gelinir.Yeterki dürüstlükten inançtan yürekten taviz verilmesin.
Ben niyetimi ve inancımı belirttim..
Yukarıda alıntı yaptığım yazıdaki duyguları paylaşan kardeşlerimi bu yola bizimle olmaya davet ediyorum
İşimizin kolay olmadığını çok iyi biliyorum.Yeterli destek gelmese bile ben yine bir yerlerden başlayıp hedefime ulaşmak adına çabamı göstereceğim.Bu hedefimizin gerçekleşeceğine inananlar ve artık kulübün belirttiğim şekilde yönetilmesini isteyenler haydi....
Maalesef bizim Kayseri insanı enteresan bi insan.Taraftar ne, seyirci ne anlatmak lazım.Bizimkiler sadece "Klavye başında taraftar." Kayseri'de olsa maça gitmez, takıma sallar,oyuncuya sallar, teknik heyete sallar...Gurbettekiler maça zaten gidemez, hem maça gitmeyenlere hemde takıma, oyuncuya vs. sallar.Ama bunların ortak özelliği takım için, şehir için bişey yapmamaları, üstüne eleştirmeleri.
Maça gel dersin gelmez, gelenlere destek ver dersin vermez, evde oturanlara mail at, faks çek vs dersin oralı bile olmaz..Sonra başarı bekler, iyi futbolcu ister, şampiyonluk arzular...
Maalesef gerçekten Kayserispor için çırpınan 100 kişi bile olduğunu sanmıyorum.Bizim insanımız için öncelik para, bir işe de hesap yapmadan, karşılık beklemeden girersek o zaman bişeyler olmaya başlayacaktır.
Ben elimden gelecek her türlü desteğe hazırım!.
Metrajzede
08.07.2010, 17:05
:clapping::hosgeldin::worshippy:Maalesef bizim Kayseri insanı enteresan bi insan.Taraftar ne, seyirci ne anlatmak lazım.Bizimkiler sadece "Klavye başında taraftar." Kayseri'de olsa maça gitmez, takıma sallar,oyuncuya sallar, teknik heyete sallar...Gurbettekiler maça zaten gidemez, hem maça gitmeyenlere hemde takıma, oyuncuya vs. sallar.Ama bunların ortak özelliği takım için, şehir için bişey yapmamaları, üstüne eleştirmeleri.
Maça gel dersin gelmez, gelenlere destek ver dersin vermez, evde oturanlara mail at, faks çek vs dersin oralı bile olmaz..Sonra başarı bekler, iyi futbolcu ister, şampiyonluk arzular...
Maalesef gerçekten Kayserispor için çırpınan 100 kişi bile olduğunu sanmıyorum.Bizim insanımız için öncelik para, bir işe de hesap yapmadan, karşılık beklemeden girersek o zaman bişeyler olmaya başlayacaktır.
Ben elimden gelecek her türlü desteğe hazırım!.:clapping::worshippy::hosgeldin:
ALLAH seni ve senin gibileri bu kulüpten mahrum bırakmasın kardeşim
Haso ve Necati milleti korkuttu kimse bişi yazmaz oldu :p
Peşindeyiz
09.07.2010, 13:17
Onlar sadece 38 kişiydi..
Çıktıkları yolda kendilerine inançları ve tutkuları eşlik ediyordu..
Erciyesin eteklerinde, Kayseri'nin o kasvetli havasında verdikleri bir onur mücadelesiydi..
Başarabileceklermiydi ?
Yönetmen Metrajzede'nin Cervantes'in Donkişot adlı kitabından kurguladığı bu eşsiz senaryoyu kaçırmayın.
Aksiyon
Aşk
Tutku
..
This is Spartaaaaaaaaa...
Verilen mücadeleye inandıktan sonra, geriye sadece doğru işler yapmak kalıyordu.
Onlar sadece yürekli 38 kişiydi..
ve
tüm istedikleri zaferdi.
http://www.youtube.com/watch?v=wDiUG52ZyHQ
Mariachi
09.07.2010, 14:15
^^
:D:D:D Halid Ziya Usakligil'in ölümsüz eserinden..
Saka bi yana burda hepimiz taraftariz. Görevimiz taraftar olmak yani. Bu dogrultuda görev sinirlarimiz içerisinde kendimize hedef koymaliyiz. Mesela 2 senelik bir proje ile tribünleri sari kirmizi boyayacagim, sokakta formayla gezen insanlarin cogalmasini istiyorum gibi.
Nasil yönetimdeki adamlarin yeni beste yazip taraftarlik yapmasinin saçma oldugu gibi, burda olaya çok uzak kisilerin tutup da yönetimin tahtina oturucam demesi de biraz gerçek disi.
Ne zaman ki taraftar TARAFTAR olarak kendi görevini kusursuz ve adam gibi yapiyorsa, o zaman diyebilir ki tamam bu görev oldu artik isi büyütmeliyiz daha önemli yerlere gelmeliyiz.
Bu dogrultuda insanlara gaz vermekten çok elle tutulur seyler göstermeliyiz ve daha önemlisi artik yazip çizmeyi birakip icraat göstermeliyiz. Kapali Kale yazip çizmeyi birakip isine bakti ve çok kisi onlari basarili buluyor. Bu konu basligindaki açilis mesajinda plan proje den çok Kanal D de yeni sezon için hazirlanan dizinin gaz veren teaser'i havasi var.
Hurrraaaaa diye daha Kayseri'de adam gibi taraftar sayisi bu kadar az iken toplanip yönetimi ele geçirmek gerçekten THIS IS SPARTAAAAAAAA, Mission Impossible: Task 38 gibi birsey olur, o da sadece filmlerde olur :O
Metrajzede
09.07.2010, 14:53
Onlar sadece 38 kişiydi..
Çıktıkları yolda kendilerine inançları ve tutkuları eşlik ediyordu..
Erciyesin eteklerinde, Kayseri'nin o kasvetli havasında verdikleri bir onur mücadelesiydi..
Başarabileceklermiydi ?
Yönetmen Metrajzede'nin Cervantes'in Donkişot adlı kitabından kurguladığı bu eşsiz senaryoyu kaçırmayın.
Aksiyon
Aşk
Tutku
..
This is Spartaaaaaaaaa...
Verilen mücadeleye inandıktan sonra, geriye sadece doğru işler yapmak kalıyordu.
Onlar sadece yürekli 38 kişiydi..
ve
tüm istedikleri zaferdi.
http://www.youtube.com/watch?v=wDiUG52ZyHQ
Kreş yan tarafta gülüm yanlış yere gelmişin
Burda bebeklerin gönlünü hoş etme gibi bi niyetimiz yok
Beğenirsin beğenmezsin,aklın basar yada basmaz ama bu şekilce küstahça şeyler yazarsan sanada sonunu düşünen kahraman olamaz rolünü veririmki senaryomda o rolün sonuda at pazarında at olmaktır bilesin !!!!:shhh:
Sevgili yöneticiler özelliklede ademdolgun efendi
Konuyla alakasız her haltı siliodunuz nerdesiniz hani ????
Metrajzede
09.07.2010, 15:01
^^
:D:D:D Halid Ziya Usakligil'in ölümsüz eserinden..
Saka bi yana burda hepimiz taraftariz. Görevimiz taraftar olmak yani. Bu dogrultuda görev sinirlarimiz içerisinde kendimize hedef koymaliyiz. Mesela 2 senelik bir proje ile tribünleri sari kirmizi boyayacagim, sokakta formayla gezen insanlarin cogalmasini istiyorum gibi.
Nasil yönetimdeki adamlarin yeni beste yazip taraftarlik yapmasinin saçma oldugu gibi, burda olaya çok uzak kisilerin tutup da yönetimin tahtina oturucam demesi de biraz gerçek disi.
Ne zaman ki taraftar TARAFTAR olarak kendi görevini kusursuz ve adam gibi yapiyorsa, o zaman diyebilir ki tamam bu görev oldu artik isi büyütmeliyiz daha önemli yerlere gelmeliyiz.
Bu dogrultuda insanlara gaz vermekten çok elle tutulur seyler göstermeliyiz ve daha önemlisi artik yazip çizmeyi birakip icraat göstermeliyiz. Kapali Kale yazip çizmeyi birakip isine bakti ve çok kisi onlari basarili buluyor. Bu konu basligindaki açilis mesajinda plan proje den çok Kanal D de yeni sezon için hazirlanan dizinin gaz veren teaser'i havasi var.
Hurrraaaaa diye daha Kayseri'de adam gibi taraftar sayisi bu kadar az iken toplanip yönetimi ele geçirmek gerçekten THIS IS SPARTAAAAAAAA, Mission Impossible: Task 38 gibi birsey olur, o da sadece filmlerde olur :O
Ne kadar saçma bi düşünce.Kulübü yönetmek için demekki TARAFTAR OLMAMAK gerekirmiş öle mi ŞAMİL38 pardon mari bilmem neysen
Taraftar sayısını artırmanın görevi kesinlikle ve kesinlikle YÖNETİMDİR.Sen şimdiye kadar kaç kişiyi KAYSERİSPORLU ettin ?Fikir üretip kafa patlatmak bile ne derece KAYSERİSPOR SEVDALISI olduğumun kanıtıdır.Kaç gece oturup düşündün kulübü bi basamak yukarı taşımak için.Aman neyse ya sizin gibi vizyonsuz ve inançsızları ikna etmek derdinde deilim.Senin gibiler dışardan vay ucuz kombinelere nie kimse rağbet etmiyo der ama hiçbi zaman ortaya bi alternatif koymadan vara yoka konusur
Kimiside esas taraftarmış gibi sanki ömründe kombine almış gibi kreşlerde ahkam keser.Benim derdimde 10 yıl sonra KAYSERİSPOR TARAFTAR PROFİLİNİN sizin gibi kör cahillerden oluşmamasını sağlamaktır
Metrajzede
09.07.2010, 15:08
Bazı sözüm ona taraftarlarımız başkanlarımızın nası ve ne şekilde seçildiğini çok ii bildiklerinden böle şaklabanlıklar yapıolar
Ulan koskaca şehrin takımı belediyeye bakıyor.Denyolar yarın birgün bu belediye gidecek.Yerine gelen belediye sizin mahallenin muhtarını başkan olarak atasın mı istiosunuz ???
Delirtecekler zorla adamı.Ama gerçi herkes kendi potansiyelini belli ediyor oda hoşuma gitmio deil :D
Ulan bişey yapacaksanız yapında sizide görelim.Yapmıyacaksanız bile yapan insanlara engel olmayın, heveslerini kırmayın.Yapılır - yapılmaz, gerçekleşir - gerçekleşmez, hayal ürünüdür yada değildir.Bunları sorgulamak size düşmez.Daha iyi bir fikriniz varsa söylersiniz olunabilinirse destek olunur.Ortaya tamamen Kayserisporun çıkarları düşünülen bir fikir atılmış, adam gibi - ve + larını, nelerin olması gerektiğini söylersiniz biter.Küstahlığın alemi yok!..
TARAFTAR olmak için ortaya hangi fikri attın ve hangisini destekledin, ne gibi fikirlerin var diye sormazlar mı adama?
Mariachi
09.07.2010, 16:11
:D:D:D
Evet evet! Bence de burda Kayserispor'u ileriye tasimanin yollarini tartisarak degil, bebek vs gibi çirkin ve seviyesizligin kaniti olan hakaretler edip ilerlemeliyiz!
Tanimadigimiz insanlar hakkinda küçük düsürücü genellemeler yapip kendimizi ifade etmeliyiz! Helal olsun!
Konusma becerisi ve kendini ifade etme yetenegi çamur atmaktan öte gidemeyen, insanlara hakaret ederek tartisan birinin pesinden giden 37 kisiye gülerim ben.
Metrajzede
09.07.2010, 16:21
seviyeyi chatboxta gördük biraderim
ben hiçbi zaman kendimi lider olarak görmedim ve bunu deklare etmedim :)
bebek lafına alınmana şaşırdım ????
ya bebekler gibi davranmayın yada bu etikete razı olun
seni tanımam etmem ama onur efe andaç'ı tanırım bebek lafım direk onaydı
evet konuşma becerimde yok.200 liralık kombineleri alıp burda fotosunu paylaşında dost düşman taraftar görsün
Metrajzede
09.07.2010, 16:31
Arkadaşlar;
Benim bu duygularımı anlarsınız yada anlamazsınız,benimsersiniz yada hayal alemindesin dersiniz,çaba gösterir yada heves kırarsınız orası sizin engiiin KAYSERİSPOR SEDANIZA kalmıştır...
Ben kulübe başkan seçilmenin ve yönetim kurulunun seçiminin yanlış olduğunu düşünüyorum.Bu sebepten asla ve asla geleceğimiz sağlam temeller üzerinde deildir
Birkaç arkadaş bi araya gelip kafa yoruoruz.Klüp bi adım daha nası ilerler die...
Yönetimin sürekli arkasında oldum çünkü görevim bunu gerektiriyordu.Bir kulüp taraftarıyla büyüktür.Bizimde büyüklüğümüz taraftarımızın sayısında ve seviyesinde saklıdır.
Yönetim koskocaman 5 yıl geçirmiştir ve bu 5 yıl içinde taraftar sayımızın artışı yerinde saymayı bırak gerilemiştir.Oturduğumuz yerden ilham gelsinki taraftar sayımız artsın ve bizlerde o gururu yaşayabilelim deil mi ????
Yine tekrarlıyorum.Ben kulüp yapımızın sağlam olmadığını düşünerek bu çarkın sağlam temeller üzerine oturtulması gerekliliğini savunuyorum.Bunun aksini iddia edenide karşılıklı diyaloğa davet ediyorum.Kimisi beni başkan gördü :) kimisi yönetmen :) hiçbiri umrumda deil.Şamil ve bebek gibi taraftar sayımız artsında BAZARDA ARTİZ bile olmaya razıyım dicem ama gönlüm bu kulübün bu kadar dar düşünceli,vizyonsuz,proje üretmeyip oturduğu yerden ahkam kesen taraftarları olmasından yana deil
Neyse artık kolay kolay kimseye cvp vermemeyi düşünüyorum
Beni zorlamazsanız sevinirim
Birde bi önceki sayfada sıraladığım sorulara cevap verirseniz sevinirim by şamil38
Metrajzede ve 37 arkadaşına başarılar diliyorum inşallah hedeflerinize ulaşırsınız.
Sonuçta hepimiz kayserisporluyuz, yeni fikri olanlara, bu kulüp için çabalayan herkese saygı duymak zorundayız. Ne demişler Ya bir yol bul, ya bir yol aç yada yoldan çekil
Bir kulüp taraftarıyla büyüktür.Bizimde büyüklüğümüz taraftarımızın sayısında ve seviyesinde saklıdır.
Yönetim koskocaman 5 yıl geçirmiştir ve bu 5 yıl içinde taraftar sayımızın artışı yerinde saymayı bırak gerilemiştir.Oturduğumuz yerden ilham gelsinki taraftar sayımız artsın ve bizlerde o gururu yaşayabilelim deil mi ????
Yine tekrarlıyorum.Ben kulüp yapımızın sağlam olmadığını düşünerek bu çarkın sağlam temeller üzerine oturtulması gerekliliğini savunuyorum
Hepimiz hem fikir değil miyiz ?
Hayatımızda kız arkadaşımız , aile fertlerimiz kadar yer tutan bi kavramdan bahsediyoruz.
Şurda hepimizi aynı paydada birleştiren, aynı tribünde yanyana bulunmamızı sağlayan takımımız için, farklı yollarla emekler harcıyoruz ..
Yıkıcı, yokedici değil, fayda verici , bizi ileriye götürecek davranışlar yapılmalı ..
38AhmetK.K
09.07.2010, 17:55
burda terbiyesizlik yapan kisileri yaptiklari terbiyesizlikten ve kücük düsürmeye calismalarindan dolayi kiniyorum
öyle yerinde oturmakla klavye basinda takip etmekle olmuyor gercek taraftarlik
Metrajzede
09.07.2010, 20:53
Öncelikle şunu belirteyim.Sürekli yazarak sizleri sıkma amacında değilim..
Birkaç arkadaşın üslubu beni anlık sinirlendirdi ama bundan daha çok üzülmeme sebep bir şey var.O da şudur:Bazı arkadaşlar geleceğimizin garanti altında olduğunu yada sistemi değiştirmenin imkansız olduğunu düşünüyorlar.Bu beni alay konusu olmaktan bile çok üzüyor.
Sevabıyla günahıyla bu yönetim başımızda ve her daim desteği hak ediyor(makamı gereği).Bir gün gelecek bu yönetimde gidecek ve yerine gelen yeni yönetimde aynı yoldan gelecek.Bu yönetim,anladık ki taraftar kazanma derdinde değil.Yada büyümek adına kendine başka formüller buldular !!!
Yönetimleri seçen bu sistem devam ettiği müddetçe ilerleyeceğimizi ve büyüyeceğimizi maalesef ki göremiyorum.Derdim de zaten bu noktada başlıyor.Bu çarkı kırmak için taraftar sayısının artması gerekir.100 binlere yakın bir kitlemiz olduğunda o kutsal makamı en güvenilir ele teslim etme şansını yakalayacağız
Bir önceki sayfada samil38 kapalı kaleden örnek verdi.Bende onları takdir ediyor ayakta alkışlıyorum.Ama birde onlara sorun bakalım.Adamlar neredeyse sezonda 100 bin lira ceza yiyorlar.Buna neden olan kesinlikle ve kesinlikle SEYİRCİ BAŞKANLIĞI ve onu o mevkiye getiren sistemdir.Bunu da söylerken şu nüansı atlamayayım.Sonra maazallah bir delik bulup oradan içeri girmeye çalışanlar olabilir.TARAFTAR BAŞKANDAN kastım taraftarın dediğini yapan,yapması gereken değil.O kelime taraftarı anlayabilen manasında kullanılmıştır.
Volkan kardeşimizin de belirttiği gibi herkes bir yoldan ilerlesin.Kimisi beste yapsın,kimisi marş hazırlasın,kimisi şehrimizi KAYSERİSPORLULAŞTIRMA adına kampanyalar üretsin.Kimiside transferde kim geldi kim gitti onunla ilgilensin.
Bende bu yoldan asıl hedefe ulaşılacağını ve bu düşüncemi sizlerle paylaştım.Birkaç kişi kısa süreliğine de olsa canımı sıktı ama onlar unutulup gider.
Şimdi size bir yeni teklifle daha geliyorum.Yazdıklarımı hiç okumamış sayın.Bir tarih belirleyelim.KAYSERİSPORUMUZU layık olduğu yere taşımak adına fikir alışverişi yapalım.Gelin sizi evimde,iş yerimde misafir edeyim.Yok orada rahat edemeyiz derseniz dışarıda bir yerde tüm masraflar bana ait olmak üzere toplanalım.Yurt dışından katılmak isteyen kardeşlerimizi de tele konferansla yanımızda hissedelim.O masraflara da üstlenmeye hazırım..Yeter ki kulübümüz için bir şeyler yapalım..Ben inanıyorum ki ne dahiyane fikirler projeler çıkacaktır
Bu yeni önerime sebepte şudur:Her halde tamamıyla herkese hitap eden bir proje oluşturamadım :S.O yüzden her kesimin katılımıyla yeni bir fikir alışverişi düzenleyelim.Yada sizler başka fikirler üretip buradan paylaşalım
Peşindeyiz
09.07.2010, 21:26
Kreş yan tarafta gülüm yanlış yere gelmişin
Burda bebeklerin gönlünü hoş etme gibi bi niyetimiz yok
Beğenirsin beğenmezsin,aklın basar yada basmaz ama bu şekilce küstahça şeyler yazarsan sanada sonunu düşünen kahraman olamaz rolünü veririmki senaryomda o rolün sonuda at pazarında at olmaktır bilesin !!!!:shhh:
Sevgili yöneticiler özelliklede ademdolgun efendi
Konuyla alakasız her haltı siliodunuz nerdesiniz hani ????
Bazı sözüm ona taraftarlarımız başkanlarımızın nası ve ne şekilde seçildiğini çok ii bildiklerinden böle şaklabanlıklar yapıolar
Ulan koskaca şehrin takımı belediyeye bakıyor.Denyolar yarın birgün bu belediye gidecek.Yerine gelen belediye sizin mahallenin muhtarını başkan olarak atasın mı istiosunuz ???
Delirtecekler zorla adamı.Ama gerçi herkes kendi potansiyelini belli ediyor oda hoşuma gitmio deil :D
Aklım basar merak etme. Hem de senin gibi senaryo yazacak kadar ufak şeylere kafa yoracak değilim. Sen bu üslupla degil rol vermek, selam bile alamazsin kimseden..
Herkesin kendi potansiyelini belli etmesi benimde hoşuma gidiyor.
Ancak düşük insanlar fikirlerine zıt görüşte olanlara saldırır, onlara hakaret eder. Sende bunu çok güzel sergilemişsin. Keşke böyle olanı tercih etmek yerine, bence doğru olanı; neden öyle düşündüğümü ya da yazdığımı sorsaydın.. Ama dediğim gibi, düşük insanlar tahammül edemezler. Neden ? Çünkü düşüklerdir. Beni tanıdığını iddia etmişsin, 1 kez bile görmediğine eminim. MSN harici konuşmamız olmadığınada.. :)Sevgili Murat abinin hatrına konuşmuştum; şimdi sana değil, ona kızıyorum. Beni neden böyle insanlarla tanıştırıpta; onu da tanıyorum, bebek, gülüm vs. vs. gibi laflar ettirdiğinden..
Beyin yaşıyla beden yaşı arasında doğru orantı kuran insanın peşinden gidecek olan 37 kişiye bende Mariachi gibi gülerim. Nitekim örnek vermek gerekirse, kendine bakman yeterli. Güzel bir konu açmışın, kendince bir şeyler yapmak istiyorsun; ama internet ortamında olağan şeylerden ya da senin fikrini hayal ürünü gören kişilerin gönderisinin ardından hakaretlerde bulunuyorsun. Oysa ki böyle bir hareketi, ilk okul çocukları bile yapmaz.
Kaç yaşındasın, nesin bilmiyorum; ama yaşınla orantılı bir harekette bulunamadigin ortada. :)
Neyse..
Bana da artık susup, senin gibilerle muhattap olmamak düşer. Zaten forum yöneticilerini göreve davet etmişsin. Bu kadar hakaretin üstüne bir yaptirimda bulunurlar herhalde..
Haydi başarılar!!
Metrajzede
09.07.2010, 21:44
Uzun süredir forumdayım ve kimin ne derece tutarlı olduğunu çok iyi bilirim
Kimseyi küçük düşürmek istemem ama gerçekleri herkesin görmesi gerekir
Potansiyelli,tutarlı,cesur arkadaş buyur oku....http://forum.kayserispor.org/showthread.php?t=10834
Herkes ürettiği fikir adedince üstündür.Bu ben olmuşum sen olmuşsun hiç problem değil.Yeri gelir ben 17 yaşındaki gence hürmette eder hizmette ederim eğer ki o kalitedeyse,yeri gelir 40 yaşındaki adama hakettiğini yaşına hürmetende olsa çekinmem.Saygı duyma esasım benim yaş değil zekadır.
Bize aynı sayfada iki yorumun arasındaki farkı açıkla bende senden özür dileyeyim
Şunuda unutma bu kulüp Tolunaya yağlı boya sulu boya yaparak büyümez
Peşindeyiz
09.07.2010, 22:00
Tolunay'a yağlı boya, sulu boya yaparak büyümez düşüncesi senin düşüncen.. Şimdi bunu beğenmediğin için senin seviyene düşerek hareketlerde bulunacak değilim :) Kendi fikrindir ve saygı duyarım.
Hatta al;
Onlar 10-15 kişiydi..
Herkesin sevmediği, bir halkı yok etmeye meilli, kötülüğün simgesi bir canavarı seviyorlardı..
Bazı konularda haksızlık edildiğini düşündükleri o canava kendileri bir şeyler ima edebileceklermiydi ?
Hırs,
Yolculuk,
Entrika..
Yönetmen Peşindeyiz'in Bocassio'nun Decameron adlı eserinden etkilenerek kurgularıdığı bu eşsiz senaryoyu kaçırmayın..
---
Özre'de gerek yok. Ben böyle bir durumda sizinle muhattap olup, özrünüzü bekleyecek kadar düşmek istemiyorum. Siz de özür dilenecek bir şey yapmadığınızı düşünmüşünüzdür zaten..
Metrajzede
09.07.2010, 22:08
tmm kardeşim ALLAH yolunu açık etsin.Sen kulübü büyütte yağlı boya mı olur ne olursa olsun.Ben senin elini öperim bırak özür dilemeyi
inşallah güzel sanatları kazanırsında bu engin sanat aşkını orda bi sonuca dönüştürürsün
bu uzayıp gidecek gibi duruo
zaten bu konuyu açarken forumdan pek bi beklentim yoktu
sadece bi ön izlenim istiodum oda oldu
bu konuda benimle paralel duyguları paylaşanlar özelden ulaşabilirler
site yönetimindende AYHANAYDIN bu konuya kilit vurmasını rica ediorum
metrajzede bana bu fikir asırı derecede mantıksız geldi. sen duygusala baglamısın olayı, sayıyı bile 38 secmenden anlasılıyo :) bu konuda sabıkalısın zaten hakan aslantasa makunun en sevdigi sarkıyı sorup golden sonra stadda onun calması gibi degisik bi fikir sonucunda hakan aslantas ile ayrıntılarını bilmedigim sekilde tartısmısın...yönetimi ele gecireceksin 38 inanmıs ama birbirini tanımayan adam. kimin ne yaptıgı belli degil grup38 durusu bile bundan daha mantıklı bence... 10 senelik proje düsünüp bunu asama asama uygulayacak sonuca ulasak kadar zekide görmüyorum kimseyi...2 3 sene desen neysede 10 sene diyince seninde projeye inanmadıgın hissi olusturdu bende.fikrim budur hevesini kırmak gibi olmamıstır insallah
Artık kulübümüzü seyirci başkan yerine TARAFTAR başkan,Erzincanlı menajer yerine KAYSERİLİ menajer
Kayserispora En İyi Hizmeti Kim Veriyorsa Onu Destekleriz Hurma Profesyonelce işini yapıyor ve ilk gediğinden bugüne Kayserisporda Başarılı Olmuştur Keşke Şu anda Menejer olarak ondan iyi bir kayserili menejer olsada onu getirsek takımın başına geçmişte bir çok başkan gördük haseki dahil kayserispor şimdiki gibi istikrarı yakalıdımı size soruyorum
Bırakın Başkanla Menejerle uğraşmayıda Kayserili olanları nasıl kayserisporlu yaparız onu düşünün bence geçmişte çok tartıştık bunları ama bir arpa boyu yol alamadık
Metrajzede
10.07.2010, 15:07
metrajzede bana bu fikir asırı derecede mantıksız geldi. sen duygusala baglamısın olayı, sayıyı bile 38 secmenden anlasılıyo :) bu konuda sabıkalısın zaten hakan aslantasa makunun en sevdigi sarkıyı sorup golden sonra stadda onun calması gibi degisik bi fikir sonucunda hakan aslantas ile ayrıntılarını bilmedigim sekilde tartısmısın...yönetimi ele gecireceksin 38 inanmıs ama birbirini tanımayan adam. kimin ne yaptıgı belli degil grup38 durusu bile bundan daha mantıklı bence... 10 senelik proje düsünüp bunu asama asama uygulayacak sonuca ulasak kadar zekide görmüyorum kimseyi...2 3 sene desen neysede 10 sene diyince seninde projeye inanmadıgın hissi olusturdu bende.fikrim budur hevesini kırmak gibi olmamıstır insallah
Sana mantıksız gelebilir ama bana gelmiyor.Mantıksız gelen kısmı belirtirsen sevinirim.Evet duygusala bağladım :)Zaten bu proje gerçekleşirse ancak ve ancak DUYGUYLA gerçekleşecektir.Makukula olayına gelince sana bunu 40 kere anlattım ama hala anlamamışsın heralde ben anlatma özürlüyüm yasir :) Senin bu sabıka diye gördüğün konu sayesinde BOYD'a aynı şeyi düşünmedik mi ????
Fikir benden uygulaması senden demedin mi ?Fikirde zaten Makuyla olanın aynısıydı.
Ben yönetimi ele geçirecem derken benim düşüncemin geçmesi gerektiğini vurgulamaya çalıştım.Siz hala başkanın belediye tarafından seçilmesine razısınız.Sonrada çıkar bi taraflarımızı yırtarız vay stadda niye BELEDİYE AMBLEMİ var diye.Dua edelimde armamız belediyenin armasına dönüşmesin
38 kişi kısmına gelince;
Ben bu 38 kişinin özel ve ayrıcalıklı kişilerden oluşmasını istedim.Eğer ilk mesajımı iyi okursanız bu 38 kişinin sabit olmadığını büyük bi aile olduğunu vurguladım.Neden 38 sorusuna gelince;
Senelerdir dönen çarkı 4-5 kişiyle kıracak değildik.Bize 40-50 civarında kişi gerekirdi.Sadece tılsım olsun istedim.O yüzden 38 :D haa bakarsın bu sayının artması yada azalması gerekir.Oda zaten zamanla olacak şeyler
Birbirimizi tanımadığımız kısmına gelince;
İçimizde ajancılık oynayacak kim olacak ki ?Benim bu düşüncemi anlayanlar zaten birbirimizi tanımaya gerek koymaz.Çünkü herkesin derdi bir kişilerdir bunlar.Birbirimizi Tanımama deil aksine birbirimizi TAMAMLAYICI olacağız.
Grup 38 benzetmene cvp bile vermiyorum:)
Projenin süresi konusunuda şöyle izah edeyim..
Bizim etimiz ne budumuz ne.Kimimiz öğrenci kimimiz işçi kimimiz memur olacaz.
Bu çarkı kırmak için yapımızda bulunan kişilere bakarak bi sene verdim.Kaldıki EN FAZLA 10 YIL dedim..
Herşeye rağmen tşk ederim.Kendi gördüklerini bizimle adam gibi paylaştığın için.Sonuçta bizlerde insanız alay ve hakaret olmadığı müddetçe her eleştiri kendimizi geliştirme adına bir fırsat biliriz
Tekrardan tşk ederim Yasir
Metrajzede
10.07.2010, 15:20
Artık kulübümüzü seyirci başkan yerine TARAFTAR başkan,Erzincanlı menajer yerine KAYSERİLİ menajer
Kayserispora En İyi Hizmeti Kim Veriyorsa Onu Destekleriz Hurma Profesyonelce işini yapıyor ve ilk gediğinden bugüne Kayserisporda Başarılı Olmuştur Keşke Şu anda Menejer olarak ondan iyi bir kayserili menejer olsada onu getirsek takımın başına geçmişte bir çok başkan gördük haseki dahil kayserispor şimdiki gibi istikrarı yakalıdımı size soruyorum
Bırakın Başkanla Menejerle uğraşmayıda Kayserili olanları nasıl kayserisporlu yaparız onu düşünün bence geçmişte çok tartıştık bunları ama bir arpa boyu yol alamadık
Sevgili sahfk;
Tabikide kulübümüze en iyi hizmeti kim veriyorsa başımızın tacıdır.5 yıl boyunca ben lisanslı bir formayı yeğenlerimin boynuna geçiremiyorsam,her sene başında ulusal basında yerden yere vuruluyorsam,her sene DEİL TARAFTAR ERCİYES DAĞI ÜZERiME GELSE denilen,kurumsallaşma,marka adına ve en önemlisi TARAFTAR SAYISINI ARTIRMA adına görevde bulunduğu süre boyunca hiçbi çalışma yapmayan aksine şehrini takımına küstüren bir zihniyeti başarılı bulmuyorum.
Hasekili günleri ben en başından beri çok iyi biliyor ve hatırlıorum.İstikrardan kastın 5 senedir yerinde saymaksa bunun adı istikrar deil GERİLEMEDİR !!!
En son cümleni defalarca kez düşünmeni şiddetle tavsiye ediyorum
Bir arpa boyu kadar yol alınamamasının en önemli sebebini kendine defalarca kez sor.Bakalım karşında kimi muhatap bulacaksın
Kapalı kale neler çekti bugünlere gelene kadar.Bizde şehrin KAYSERİSPORLULAŞMASINI istiyoruz.Stada gidip 120 dk kameralar beni çekecek.Tribünde kendini teröristmiş gibi hissettiriliceksin.Deplasmanda emniyetei göreve davet edeceksin.İçerde dışarda reizllikçektireceksin.Adam gibi !!!! bilet politikasıyla mağdur olacaksın(İçimde hep uhtedir Bursa maçına girememem.10-20 olan her maça gidip 1 liralık maça bilet bulamamak gibi)
Geri kalanlarıda bence sen sırala
Biz yönetimi ele geçirecez derken yanlış anlaşıldık ona yanıom :D
Neyse sorun deil.Ben iyi bir başlangıç olduğunu düşünüyorum ve şimdiye kadarki gelişmelerden memnunum
Metrajzede
10.07.2010, 15:24
Haaa birde kulübün tüzüğüne ulaşanlar burada paylaşırlarsa minnettar olurum :)
Kulübe üye olamanin yolu baskandan geciyor
baskanin onayi gerekli
Üye isteği üzerine konu kilitlenmiştir...
Yine bir üye ( BEN ) isteği üzerine bu başlık yeniden hayat geçmiştir.
Çoğunuza göre hayal olan bu projenin hayata geçmesi için ben şu andan itibaren çalışmaya başlıyorum. Biliyorum ki bazılarınız bunun HAYAL ÜRÜNÜ olduğunu iddia edecek ama hiç bir gerçek HAYAL OLARAK ÜRETİLMEDEN başlamaz.
Bugün duyduklarımdan sonra bu takıma TARAFTAR BAŞKAN ve TARAFTAR YÖNETİMİN şart olduğunu bir kez daha gördüm. İster inanın ister inanmayın, destekleyin ya da desteklemeyin bu dakikadan itibaren tek amacım bu kulübün koltuğunda Kayseri ve Kayserispor' a aşık, gırtlağı yırtılıp günlerce sessiz dolaşacak kadar TARAFTAR olmuş ve bu takımı MENFAAT ya da YÖNLENDİRME ile yönetmeyecek kadar KAYSERİSPORLU olan kişilerin yönetmesini sağlamaktır. Bunun için bir yerlerimi yırtmakta dahil olmak üzere ben bu işe soyunuyorum.
Tek dileğim tek isteğim AŞAĞILAYICI, ALAY EDİCİ tavır ve yorumlardan kaçınmanızdır.
En kısa sürede Kayserispor Kulüp tüzüğünün değiştirilerek Üyelik Sisteminin aktif olmasını sağlayacak girişimlerde bulunmak istiyorum. Bu şehrin takımına aşık, bu şehrin adına aşık gerçek TARAFTARLARIN bu kulübe üye olmasını sağlamak için bir şeyler yapmak zorundayız.
Dilerim önceki mesajlarda ki duruma düşmeden ADAM GİBİ fikirlerinizi paylaşır bu taşın altına sizlerde elinizi koyarsınız.
38AhmetK.K
28.05.2011, 00:07
Bu projeye Murat abinin ben varim diyen insanlar ile hazirlayacagi bir liste ile baslamamiz gerektigini düsünüyorum.
Kayserispor için herşeyi yapmaya hazırım hele de başımızda ''Murat'' abilerim olduğu sürece...Ben varım arkadaş!..Artık birşeyleri değiştirmenin vakti geldi de geçiyor bile
Sonuna kadar desteklediğim birşey varsa, :ksjpeg: Budur.
Yalnız 38 inanmış adam lafı ofsayt.
39. kişiyi kabullenmeyecek mi kimse ?
Forumun ötesinde elimizi altına sokacağımız bir taş olursa diye haberleri bekliyorum.
Belki bu iş olacak, belki bir yerimin üzerine oturup kalacam. İnanın HİÇ UMURUMDA değil. Tek amacım şu takımı ÇOCUKLARIMIZA miras bırakabilmektir.
Bunun içinde HAYAL KURMAKTAN ASLA VAZGEÇMEYECEM...
Sanırım proje bu sefer DALGA konusu olmayacak. En azından bu ÇOK BÜYÜK bir gelişme.
İlk yapmak istediğim, en azından düşündüğüm TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİNİ yaptırmak amacıyla bir sanal platform oluşturup KULÜP DELEGELEĞİNİ ( üyeliğini ) aktif hale getirilmesini sağlamaya çalışmak. Bunun için fikirlerinizi görüşlerinizi paylaşır mısınız?
Peşindeyiz
28.05.2011, 13:08
Bugün duyduklarımdan sonra..
Burayi biraz acsak aslinda?
Üyelik sistemi kesinlikle sart.
Burayi biraz acsak aslinda?
Üyelik sistemi kesinlikle sart.
Şu Serdar transferi bir açıklansın, eğer ki duyduklarım doğrultusunda gerçekleşirse o zaman ne kadar isterseniz açarız. Ama öncesinde bu transferin sonuçlanması lazım. Zira duyduklarımın YANLIŞ olma ihtimali de var ve kesinlikle kimsenin günahını almak istemiyorum.
Şu Serdar transferi bir açıklansın, eğer ki duyduklarım doğrultusunda gerçekleşirse o zaman ne kadar isterseniz açarız. Ama öncesinde bu transferin sonuçlanması lazım. Zira duyduklarımın YANLIŞ olma ihtimali de var ve kesinlikle kimsenin günahını almak istemiyorum.
cok esrarengiz bir durumu galiba.
hemen özet geciyorum:
bu cocugun bizde 2013e kadar mukavelesi var.
eger madde yoksa (troisi, 1 milyona bosta kalir gibi) ben bir sorun göremiyorum.
eger varsa yapilacak birsey yok, zira haberlerde farkli rakamlar geciyor ve hicbirinden sabit paraya gider diye birsey yok.
alacaklarida yok sanirsam, ki mukavelesini tek tarafli iptal etsin.
sonucta bildigimiz siradan bir alis-veris transaksiyonu. yalnismiyim murat usta?
yalnissam pn at :O
38ölümüne38
28.05.2011, 13:43
Kayserispor için herşeyi yapmaya hazırım hele de başımızda ''Murat'' abilerim olduğu sürece...Ben varım arkadaş!..Artık birşeyleri değiştirmenin vakti geldi de geçiyor bile
Aynen bu isin basindakiler dedigin gibi Murat abilerimse bende variiim...gerci yurt disindan neler yapabilcegim de buyuk bi soru isareti olsada simdilik.
Yunus Emre
28.05.2011, 13:57
kabul ederseniz bende varım
y_d_yazici
28.05.2011, 15:02
merhaba arkadaşlar ben kamber. bensiz düğünmü yapılıyor ne:) yozgattan bende varım
LEVENT ŞEKER
28.05.2011, 19:50
Anlaşılan benim gibi gözünü karartmış kişi bulmakta çok ama çok zorlanıcam
Gözünüzde çok büyük gördüğünüz adamlar çolukla çoçukla uğraşıosa ben onların büyüklüğüne :)
Er yada geç bu bilinecek.Beni ciddiye alsalar ii ederler.Ben demiorumki yarın yönetimi ele geçirecem :)Neden bunu anlamak istemionuz ??
Koskocaman 10 yıl verdim 10 yıl !!!
Kusura bakmayında böle ufak şeylerden tırsanlarla hedefe ulaşamayız
Ne yani bende silah kuşansam yanımda olacak mısınız ?
Düşünce güzel dostum ama bır şey cıkmaz bosuna verdıgın zamana yazık derım;17 18 senedır bu trubunde yer aldım hayalımdi hep kale arkasının koro seklınde 90 dk takıma destek vermesıydı en fazla 2000 kısıyle bunu yaptık!! Ne bu şehırden ne bu kayserıspordan nede bu yönetımden hatta taraftardandanda bır CACIK olmaz!!Korkak bır milletiz ezılmeye alışız bu devran böyle geldı böyle gıder!!
İzmitte ikamet ediyorum olabilitesi varsa elimden gelecek birşey hazırım..
BMU_Kasist
03.06.2011, 02:29
Konuyu baştan sona okudum, öncelikle kendimi tanıtayım.
16 yaşına kadar Kayseri de ikamet etmiş, sonra Üniversite eğitimi için Ankara(1) ve İstanbul a göç etmiş bir taraftarım. Taraftarım ve bu etiketten hiç bir ortamda gocunmadım, yöneticilerden Ali Çamlı nın elinden tutarak girerdim maçlara. Kar diz boyu olsa da (izmirspor 0-5) bir avuç deli deseler de o stada gider maçı seyrederdim.
Adım Batuhan Samet, sanırım bir çok arkadaş tanır beni burada... Aslında 2001 den bu yana nickim batuhandan dı ama bir tavır sonrası üyeliğimin silinmesini istedim, o tarihten bu yana da sadece pasif okuyucuyum. Murat ın ısrarı üzerede bu üyeliği aldım.
Şimdi gelelim asıl meseleye, biz Serdar abimle İstanbul da ilk maça gittiğimizde aynı hayal kırıklığını yaşamıştık. Neden o tribün diğer şehir takımlarının ki gibi dolu değildi ? Halbuki İstanbul da binlerce Kayseri li vardı..! (sonra sonra sadece Kayserili olduklarını anladık)
Oturup bir hayal kurduk, İstanbul da takımımız maça geldiğinde o tribünü dolduracaktık. Sonra bu oluşuma bir isim takalım dedik ve KASİST ortaya çıktı. (İstanbul da yaşayan Kayserisporlular)
İlk çağrımıza sadece 2 kişi cevap verdi, Fatih Kuşburnu ve Muharrem Ayten. Kendileri safkan Kayserisporludur. Bir alışveriş merkezinde buluşup fikirlerimizi paylaştık, tabi hepimiz Metrajzede takma isimli üye gibi heyecan doluyduk. Ayhan abi bu siteden kuruluşumuzu "Ve KS-İST kuruldu" haberiyle yayınlamıştı. 2005
Sonra hedeflerimizi bir bir gerçekleştirecekken hem Serdar abimin hemde benim İzmir e zorunlu göçümüz söz konusu oldu. Bizi tanıyanlar ne denli sıkıntılar çektiğimizi az çok bilir, ama bildiklerini düşündüğüm bir şey daha var. Ne Serdar abim nede ben, içinde bulunduğumuz sıkıntıların hayallerimizi köreltmesine izin vermedik.
Sonra çoooook değerli ama gerçekten çooook değerli taraftar kardeşlerimle tanıştım, onları burada tek tek saysam inanın sayfanın sonu gelmez.
Münihten Yozgata
İzmirden Diyarbakıra
Mersinden Eskişehire
Ankaradan Boluya
Ordudan Bursaya
Adapazarından Antalyaya
Denizliden İzmite
Hollandadan Kayseriye
Eksik saydığım yerler varsa affetsin beni, hepsinin alınlarından öpmek ve hepsine ayrı ayrı tekrar tekrar teşekkür etmem gerekir.
Defalarca organizasyon yaptım, ancak bir şeyi asla gözardı etmedik ! Seviyemiz...
Her gittiğimiz deplasmanda yada iç saha maçında hem açtığımız pankart hemde oturup kalkışımızla sorumluluk sahibi ve örnek olmaya çalıştık. Bugün ben Levent Şeker i takdir ederim, ama asla tanışmadım. burada yazdığı bazı mesajları da kınamışımdır, hatta ondan tepki de almışımdır. Ancak asla benim gözümde ki yeri alaylık yada aşağılanılacak bir yer olmamıştır. Bir hedefi vardır, o hedef peşinden gitmiştir. Tıpkı Metrajzede isimli üye gibi, sizlerden ricam da arkadaşlarınız olarak kabul ettiğiniz ve aynı sanal ortamı paylaştığınız bu forumda ki üyelerin fikirlerine saygı duymanızdır.
Fikirler uçuk olabilir, kaçık ta olabilir..! Aslen önemli olan şahsımca fikri ortaya çıkartan, içinden geçirdiği sevda olmasından kaynaklanmasıdır. Uykuluyum cümleleri tam toparlayamıyorum ama şekil bakımından anlamlı şeyler olduğu kanaatindeyim :)
Kasist'i merak edip soran arkadaşlarım olabilir, İstanbul da dernekleşti. Ancak bazı eksikleri var ve yapılanıyor. Haziran içerisinde değişik hedeflere de yönelme ihtimali var.
Ben sözlerimi toparlayıp noktayı koyacak olursam, Hayaldi Gerçek Oldu :)
Biz bugün net rakamla 100 deplasman taraftarıyız, hepsi burada parmak kaldıracak olgunluk ve fedakarlıkta taraftarlar. Ancak onlar yönetimi falan ele geçirmeyecek yanlış anlaşılmasın. Bir gün deplasmanlar da tek bir boşluk kalmayıncaya kadar çalışacaklar, ellerine fırsat geçmişken Kadir Has tada organizasyon yapmaya devam ediyorlar.
Metrajzede arkadaşımızı da burada kutlamak istiyorum, ne kadar zor ve zahmetli olsa da içinde ki sevda ateşi yanıyor ve böylesi projeler üretiyor. Her taraftara açıkça desteğim vardır, kimine moral ile kimine para ile kimine de yürek ile.
Herkese iyi geceler diyeyim, çok uzattım.
Sıktın ama BMU_Kasist :DD Ne uzun yazarmışın arkadaş. Oku oku bitmedi :p
Yüreğinde teKSevda KAYSERİSPOR OLANLAR VAR OLDUKÇA o kulübün başkanı da, yönetimi de günün birinde TARAFTAR OLACAKTIR...
Bunu hiç kimse ama hiç kimse değiştiremez.
Eminim ki bir şekilde bu UÇUK KAÇIK proje hayata geçecek ve bizler göğsümüzü gere gere TARAFTAR BAŞKANLA 3' lü çektirecez :DD
Metrajzede
03.06.2011, 15:26
Nasıl ki bir kişi hayatını idame ettirmek için bir işe gereksinim duyuyorsa,yine aynı kişi eşini-çocuğunu hayat boyu sahipleniyor yanında olmasını istiyorsa Kayserisporumuzu da ben bu olgular gibi görüyorum.Bunun adına ister fanatiklik,ister doğup büyüdüğü,ekmeğini yediği şehre vefa borcu,ister küçüklük hayali diyin.
Benim hayalim bizim gibi Kayserisporumuzu yaşamına indirgemiş kişilerin sayısının milyonlara ulaştığını görmektir.Her biriniz birkaç dakikalığına gözlerinizi kapatıp zihinlerinizi boşaltarak "kendiniz gibi takımını,camiasını sahiplenen milyonlarca kişinin olduğunu" düşünün ve gözünüzü açmadan saniyeler öncesindeki Kayserisporun yerini bir yere yazın.Eminim ki bu size ömür boyu ilham kaynağı olacaktır.
Düşünsenize şehrimizdeki her ferdin kulübümüz için bu duyguları beslediğini.Bu insanların üstesinden gelip yapamayacağı iş,çıkartamayacağı (futbolcu,teknik direktör,menajer,yönetici,başkan,malzemeci,avukat, reklamcı,pazarlamacı vs aklınıza ne geliyorsa) olabilir mi ?
Her kademesinde taraftar olan bir Kayserisporu düşündükçe içim inanılmaz bir heyecanla doluyor.
Taraftar futbolcuyu sevdasından ayırmak için paranın gücü yetmeyecek.
Taraftar menajer şimdi ki merdiven altı gibi sırf kendini haklı çıkartmak adına kulübünü milyonların önünde rezil etmeyecek.
Taraftar teknik direktörün en büyük hedefi Kayserisporu çalıştırmak olacağı için Kayserisporu basamak olarak görmeyecek
Taraftar başkan ve Taraftar yönetici Kayserisporu etiketini pazarlayacak araç olarak görmeyecek
vs vs vs vs ...
Herşey iyi güzelde bunlar nasıl gerçekleşecek ?
Bu düşüncemi sizlerle paylaşalı bir yıl oldu.Geçen zamanda insanların bunu düşünmeye başlaması bile çok büyük bir olaydır.(Bunu görmek benim için gurur kaynağı oldu).Yeter ki bunu canı gönülden isteyen sayımız artsın.İlla ki bir şeyleri değiştirmeye gücümüz yetecektir
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.