Tam Sürümü Gör : Önemli! Çukurcada 6 Şehit!!!
Çukurca`da Kayseri`den giden birliğe saldırı 6 ŞEHİT!
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKKlı hainler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada,ilk belirlemeye göre 6 asker şehit oldu.
Alınan bilgiye göre, terör örgütü PKKlı hainler, Kayseri (http://www.kayserisporfan.org/v1/tag/kayseri)‘den gelen birliğin bulunduğu Kavuşak köyü Hantepe mevkisinde konuşlanarak askeri birliğe saldırdı.
Saldırıya karşılık verilmesiyle çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu, bazı askerler yaralandı. Bölgede operasyonlar devam ediyor.
__________________________________________________ _______
Şehitlerimize Allah teala rahmet eylesin. Ailelerine de baş sağlığı diliyorum.
ademdolgun
21.07.2010, 12:34
Basta yüce TÜRK milletinin ve ailelerinin basi sagolsun ve sabrini eksik etmesin, cenabi ALLAH mekanlarini cennet eylesin
CivilizationRev
21.07.2010, 13:11
Serefsizlerin kökleri kurumadi gitti ...
soyleyecek soz bulamiyorum artik
Allah rahmet eylesin ailelerine sabir versin
insanlar kaniksamaya basladi
dedikleri gibi hazmettire hazmettire
artik sehit haberleri insanlara siradan gelir oldu
neyse nur icinde yatsinlar
Arkadaşlar bu konuda yorum yapmada daha hassas davranmanızı bekliyorum.
Şu zamanda at izi it izine karışmış kimin neyi kimin neresinde belli değilken taziye haricinde yorum yapılmamasını özellikle rica ediyorum.
Allah rahmet etsin onlara inşallah.
Turan ÖZTÜRK
21.07.2010, 13:35
Yеr Gök Bilsin ŞЕHİTLЕR Hеrşеyimizdir...
6 Şеhit vеrdiğimiz şu gündе bilе millеt rеfеrandumu kоnuşuyоr yinе 6 оcağa atеş düştü kimin umrunda...Millеt alışmış artık tеpki bilе vеrmiyоr bu işin sоnu nеrеyе varacak çоk mеrak еdiyоrum dоğrusu...
gaziköylü0038
21.07.2010, 23:21
ne yazsam boş çok düşündüm vazgeçtim yazmaktan allah yüce milletimize sabırlar versin bizi bu şehit haberlerine alıştıranlar utansın
alayina38
25.07.2010, 18:28
yaziklar olsun adi serefsiz pkkya allah mekanlarini cennet eylesin sehitlerimizin
muptela_38
26.07.2010, 00:54
ne yazsam boş çok düşündüm vazgeçtim yazmaktan allah yüce milletimize sabırlar versin bizi bu şehit haberlerine alıştıranlar utansın
Aynen kardeş özelliklede basında öyle bir yayınlanmaya başladıki sanki çok normalmiş gibi..
tüm şehit ailelerimizin ve türk milletinin başı saolsun..
Bu yılanın başından kuyruğuna kadar kökten ezilmek zorunda mecburiyetinde halen beklemenin hiçbir anlamı yok
Cörekdere38
26.07.2010, 10:24
buna izin verenler utansin... kimsenin umrunda bile degil ruslarin BIR ASKERI ÖLMÜSTÜ DÜNYAYI AYAGA KALDIRDILAR... Bizim BINLERCE ASKERIMIZ SEHIT OLDU NAPTILAR DÜNYAYIMI AYAGA KALDIRDILAR HAYIR HIC BISE OLMADI...
38tolga38
26.07.2010, 15:54
buna izin verenler utansin... kimsenin umrunda bile degil ruslarin BIR ASKERI ÖLMÜSTÜ DÜNYAYI AYAGA KALDIRDILAR... Bizim BINLERCE ASKERIMIZ SEHIT OLDU NAPTILAR DÜNYAYIMI AYAGA KALDIRDILAR HAYIR HIC BISE OLMADI...
hangi askerdi o? dünyayi nasil ayaga kaldirdi?
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.