Tam Sürümü Gör : Bir Mehmetçik PKK ağzıyla konuşur mu?
Turkmania
30.10.2007, 16:41
http://www.ensonhaber.com/Gundem/90016/Bir-Mehmetcik-PKK-agziyla-konusur-mu.html
HABERIN VIDEOSU BENCE ÖLÜM KORKUSU ILE KONUSMUS OLSA GEREK SERBEST KALIP BIRLIGINE DÖNUNCE INKAR EDECEK SUPHEM YOK AMA GENDE BOYLE KONUSMAMALIYDI
Zorla konusturulmustur bence. Baskı altında bu normaldir. Allahın izniyle oradan kurtulunca gerekenleri söyleyecektir
ses tonuna bakarsanız baskıyı hissedersiniz....ama yinede kolpalık yapmış. affedilemez
LEVENT ŞEKER
30.10.2007, 18:09
türk kelımesı ne demektır neden korkuyorsun and ıcerken bu vatan icicn seve seve canımı verecegım demedınmı
anti_ist_38
30.10.2007, 18:22
kalleslıktır onları soyleyecene kafasına sıkması lazımdı....serefsızce yasamaktansa serefıyle olurdu...
8 asker kendisi mi gitti?
Bölücü terör örgütünün kaçırdığı -kimi kaynaklara göre kurtarılan- 8 askerin kaçırılmadığı, kendilerinin gittiği yönündeki senaryolarla ilgili olarak ulusalcı yazardan şok bir iddia daha geldi.
30 Ekim 2007 / 09:11
Hulki Cevizoğlu/Yeni Çağ
8 Kişi Kendisi mi Gitti?..
Türk Askeri’ni kaçıramadılar..
Geçen hafta, Türk Ordusu’na saldıran PKK görünümlü terör çetesinin içinde ABD askerlerinin olup olmadığını sormuştum. Bence bu kuvvetle muhtemel. Hâlen bu görüşümü koruyorum.
TSK’nın (Türk Silahlı Kuvvetleri) sınır ötesi operasyon yapmasını geciktiren ABD’nin, bu terör çetesi içindeki ABD unsurlarını -şimdilik- geri plana çekmeye çalıştığını, bunların deşifre olmasını engelleme peşinde olduğunu “tahmin” (!) ediyorum. İleri tarihlerde bu belgelendiğinde, kamuoyuna açıklanabilecek mi onu da merak ediyorum.
Bu konuyu ortaya atmamdan sonra, çok tartışıldığını ve birçok gazeteci ile politikacının gündemine girdiğini görüyorum.
MEHMETÇİK KAÇIRILMADI!..
Şimdi gelelim, PKK’nın “kaçırdığı” söylenen 8 askerin durumuna.
Şunu kesine yakın söyleyebilirim ki (bir gazeteci tahmini), terör çetesi PKK, Mehmetçiği kaçıramadı!..
Peki bu 8 kişi PKK’nın elinde, bu nasıl oluyor?..
Nasıl olduğunu yakın zamanda resmi açıklamalarla öğreniriz belki.
Bu 8 kişi, acaba kendisi mi gitti?..
Bu duyarlı konuda yanlışlık yapmamak için sorularla devam edelim.
Şimdi olayı bir de düşman gözüyle değerlendirelim.
Türk Ordusu’nun küçük düşürülmesi çalışmalarını öteden beri biliyoruz. Bu her düzeyde ve her olayda deneniyor. Hem içeriden hem de dışarıdan. Halkın gözündeki “en güvenilir kurum” olarak haklı yer edinen TSK küçük düşerse, zayıflamış da olacak. Ne yazık ki, içimizde bile bunu çok isteyenler var. O zavallılar bir ordunun ne anlama geldiğini bilmediği için, bu durumu “politikacının zaferi” olarak değerlendiriyor. Yani, onlara göre, Türk siyasetinde ordunun etkisi azalacak ve onlar mutlu olacak. (Diyelim ki bu oldu. Zayıf orduyla ne yapmak istiyorlar ki?)
İç ve dış düşman, şöyle bakıyor olaya.
Türk ordusu asıl görevinde bile başarısız iken, nasıl olur da diğer konularda görüş açıklar?.. Bakın, hem istihbarat alıp, 200 teröristin sınırdan girdiğini görmüyor, hem de 12 şehit veriyor ve hem de askerleri kaçırılıyor.
Bunu söylemek ve söyletmek isteyenler, içeride köstebek ve işbirlikçi bulundurmaz mı?.. Bulundurur... (Nitekim, bazı görevliler, kritik bölgelerden geri çekil-medi mi?)
ESİR ALMA GÖRÜNTÜLÜ OPERASYON!..
İç ve dış destekli “esir alma görüntülü” operasyon ile birçok kuş vurulacak ve şu hedeflere ulaşılacaktı;
-PKK’nın politik uzantısı DTP’liler halka sevdirilecekti, “barış havarisi” görünümünde, arabuluculuk ederek Türk askerini sözde kurtarmış olacaklardı.
-PKK muhatap alınmış olacaktı.
- Ordu güçsüz duruma düşmüş olacaktı.
- 8 kişinin ailesi terörist televizyonlarında (ki, bunları AKP Hükümeti hâlâ kapattıramadı) konuşturulacak, duygu sömürüsü yapılacak ve PKK’nın gücü tescillenecekti. (Bu televizyonlarda ailelerle röportajların yayınlandığını duyuyorum.)
- Genelkurmay Başkanı istifaya davet edilecekti.
- AB ve ABD’nin “dolma” kalemleri topçu atışı gibi, mürekkepleri ile sağı solu dövecek ve işgalcilere temizlenmiş bir saha hazırlayacaklardı.
TÜRK MİLLETİ HEPSİNİ BİLİYOR..
Bu yazıyı yazdığım saate kadar, bu büyük hedeflere ulaşamadılar.
Bundan sonra da çok zor.
Çünkü, Türk Milleti bunların hepsini biliyor. Aslında benim yazdıklarımı da parça parça biliyor, bilmediğini hissediyor, ya da tahmin ediyor.
Ben, kendi “tahminlerim” (!) ile hepsini birleştirdim sadece.
84. yaşını kutlayan Cumhuriyetimizin 85’ini görememesini istiyorlar.
Gerçekten Cumhuriyetimizin “kurtuluş” ve “kuruluş” yıllarından sonraki en zor dönemleri yaşıyoruz.
Her şeye rağmen, kutlu olsun..
Pkk YandaŞi Olan YÜzlerce Bİnlerce Askerlİk ÇaĞinda KÜrt Var Bunlar TÜrk VatandaŞi Şİmdİ Bunlar Askere Gİdİnce O Kutsal Ünİformayi Gİyİp Askerlİk Yemİnİ Edİnce Sİzce Bİr Anda Vatansever Bİr Askermİ Olur Yoksa Askere Gelmeden Öncekİ GÖrÜŞlerİ Devam Eder Kendİnİ Pkk YandaŞimi GÖrÜr
Bence Kendİnİ Pkk YandaŞi Olarak GÖrÜr
YAKAMOZ_38
30.10.2007, 20:21
o mardinli oglanın konuşmasına kıl oldum adam tam terörist gibi konuşmuş ulan sen askersin asker böyle konuşurmu
Ayhan BAYNAL
30.10.2007, 22:25
Türk Askeri Esir Olmaz.
Onuru ile Şehit Olur.
Fatih Y.
30.10.2007, 22:27
Türk Askeri Esir Olmaz.
Onuru ile Şehit Olur.
Aynen
LEVENT ŞEKER
30.10.2007, 23:02
levo baba derki bir pic olup ımparator olmaktansa serefli bır hıc olurum daha ıyı sende bır korkak olacagına kafana sıksınlar bu vatan icin sehıt ol mardınli
bu konu bence kapanmalı.pkk lıların amaçı bu video nun insanlar tarafında seyredilmesi ve propogandasının yapılması,ülkemizi devletimizi zayıf aciz bi şekilde gösterme çabasıdır.bizde buna alet olmayalım...KAPANSIN KONU LÜTFEN
kalleslıktır onları soyleyecene kafasına sıkması lazımdı....serefsızce yasamaktansa serefıyle olurdu...
Saçmalama istersen adam esir orda ( gercekten öyleyse ) . Esir adama da silah vericek değiller heralde,neyle sıkıcak kafasına.
Bunların hepsi iç karışıklığa sebep olmak için yapılıyor
şimdi Türk askeri şehitlerimiz gözümüzde çok değerli
bunun gibi videoları yayınlatıp acebamı detirtmeye çalışıyorlar
kanmayalım lütfen
Kim bilir kameranın arkasında pkk militanlarının silahların mamluları üzerine doğrultmadığı..
ibrahim1299
30.10.2007, 23:58
Yaw bırakın Allahınızı severseniz bu mardinli kesinlikle pkk yandası...herhalinden konusma tarzından sivesinden...Zate bir sey dikkatinizi cekmedi mi bu kazada kac kisi sehit düsüor ama bu kacırılanların hicbirinin bir yerinde cizik bile yok....belki bunlar getirmistir bizim sehit düsen askerlerimizi... bunların pkk ile hareket edip bole bir harekete kalkısmadıgı ne malum....
Dikkatinizi hic mi cekmedi gecen sene bir Karadenizli asker kacırıldıgında asker medya siyasiler ortalıgı dagıtmıslardı ama hic bu 8 asker icin bu sekilde bir baskı girisim bu veya buna benzer tavır gordunuzmuydu...sahsen ben gormedim...neden mi goremedik bence: Bu kacırılan yada kacan 8 askerin pkk ile is birligi yapıp gitmesinden...yani bu 8 asker de bir nevi pkk lı
bu isin isinde bir sey var ama
allah bilir
konusmasinda hayir yokki cakalin
Mutlaka Sehitlere, Askerlere Uzanan Eller Kirilir Suphe Yok..
Vatan Hicbir Zaman Bölunemez Böldurtmeyiz..
Yalniz Objektif Bakmak Gerekirse, Bizimkilerin Adamlari Esir Aldiklarinda
Televizyonda Konusturuyorlar Peki Onlar Baski Altinda Konusmuyorlarmidir?
Peki Bizimkiler Kacirildi Onlar Gercekten Dogru Söyluyorlarmi?
Askerlerimiz Bence de Orada Baski Altindadirlar..
Artik Gun Bos Bos Oturma Gunu Degildir Biseyler Yapma Gunudur..
Cilginlar_38
31.10.2007, 09:44
adam türk degil kürt zaten.
Muzaffer
31.10.2007, 10:02
Arkadaşlar Başlığı kapatmak zorunda kalıyotum çünki olay iice Kürt-Türk Çatışmasına kayacak.
En yetkili ağız konuşmadan OLAY HAKKINDA BİŞEY DEMEMEK GEREK AMA....
Söylenecek çok şey var ama ne yeri ne zamanı.
Hiç bir Türk askeri Ordusunu kötüleyemez.
Yazıklar olsun.
Ve konu fazla uzamansın..
[KİLİT]
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.