Tam Sürümü Gör : Erciyes'te 2 futbolcu kadro dışı!
Muzaffer
30.10.2007, 18:38
Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Şadi Büyükkeçeci, Hacı Boydak Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ''Aydın ve Ömer 'disiplinsiz davranışları' nedeniyle süresiz kadro dışı bırakıldı'' dedi
Kulüp basın sözcüsü Şadi Büyükkeçeci, Hacı Boydak Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, bazı futbolcuların uyarıldığını, Aydın ve Ömer Közen'in ise ''disiplinsiz davranışları'' nedeniyle süresiz kadro dışı bırakıldıkları söyledi.
Son haftalarda alınan kötü sonuçlara rağmen yönetim ve teknik heyetin görevleri başında olduğunu ifade eden Büyükkeçeci, ''Önümüzdeki Mardinspor maçını kazanıp, Kayseri Erciyesspor'un yeniden yükselişe geçmesini sağlayacağız. Bu maçın bilet fiyatlarını kale arkası 1 YTL, açık tribün 2 YTL, kapalı tribün 20 YTL olarak belirledik. Taraftarımızdan da destek bekliyoruz'' dedi.
Kaynak:www.ajansspor.com
1 hafta geçmez af çıkar çıkmazsa bilinki o zaman hoca degişir yeni gelen hoca affeder..
YAKAMOZ_38
30.10.2007, 19:34
erciyese bişeyler oldu galibiyete hasret kaldık
Kapadokyalı
30.10.2007, 20:19
zaten elde adam yok.olanda kadro dışı olursa işler fena.geçen sezon seçenek çoktu.özgür vardı ergün vardı ali turan vardı kürşat vardı.şimdi kim varki
her zaman en ağır cezadan yanayımdır. disiplinin olmadığı bi yerde hiç bişey olmaz. umarım diğer oyunculara ibret olur
Erkann_38
30.10.2007, 21:34
Vay Aydin ve Ömer
LEVENT ŞEKER
30.10.2007, 22:51
egıtım sart ne olursanız olun ama dısıplın kurallarını cıgnamayın
yav bir hafta para cezası bir hafta kadro dışı
yönetim çok acemi davranıyor..
aydın 58 numara aydın defansta stoper daş gibi adam
O olmayınca nöörecelerse
jackal_3806
31.10.2007, 19:31
erciyese neler oluyor 4 haftadır kotu madrıd macından sonra coktu
söleyinde beni alsinlar barim walla g..ümü yirtarak canla basla oynarim
güzel günler göreceğiz güneşli günler!!!
hak edene ceza verilmeli çok doğru yaptılar.bundan sonra daha hırslı oynarlar umarım
http://www.erciyesspor.org.tr/resimler/nuhkan/aydin.gif Salı günü toplanarak sadece iki futbolcuyu kadro dışı bırakıp, diğerlerini ikazeden yönetimimiz, basına açıklanmayan bazı kararlara da imza attı. Hafta boyunca kararlılığını sürdürecek olan yönetim, Mardinspor maçında yaşanabilecek olumsuz durum karşısında alınacak ağır tedbir ve cezaları da şimdiden görüştü. Yöneticiler bu arada 5 futbolcuyu profesyonel yapma kararı aldılar. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının 3-0 kaybedilmesi sonrasında köklü kararlar alması beklenen Kulübümüzden yapılan ilk açıklamalar hiç kimseyi tatmin etmemişti.Ancak yönetimin bazı kararları şimdilik kamuoyuna açıklamak istemediği öğrenildi. Yönetim, takımın biran evvel toparlanması için her türlü desteği verirken, olumsuz gidişata karşı da her türlü tedbir ve ağır cezayı gündemine aldı.
İlk etapta iki futbolcuyu kadro dışı bırakan yönetim ikinci etapta ise 5 amatör futbolcuyu profesyonel yapma kararı aldı.
Bunun yanı sıra her türlü konuda kararlılığını sürdürmek isteyen yönetim, olumsuz gelişen her olayın ardından acil tedbirler alıp sorunları çözmek için çalışma yapıyor.
Bu arada alt yapıdan 5 oyuncuyu profesyonel yapma girişimleri başladı. Alt yapıdan yetişen, geçen sezon Galatasaray kulübünün de istediği golcü oyuncu Mehmet Yaman başta olmak üzere Sağ kanat oyuncusu Ekrem, Sağbek Fethi, Stoper Ümit ve golcü oyunculardan İsmail’in profesyonel yapılması için girişimlere başlandığı açıklandı.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.