Tam Sürümü Gör : Karabük maçı stad rezilliği
mustafaozkanks
21.08.2010, 08:27
Bunlar çokça konuşuyoruz ama bir gram yol alamıyoruz yinede yazmak istedim ramazandayız malum koştur koştur evde iftar yaptım hemen stada koştum su şişesi almayacaklarını bildiğim için getirmedim bile nasılsa stadda vardır diye.
Kuzey üstteyim çıktık stada girdik su satılmıyor şu mubarek ramazan günü bir adet görevli bulupta durumu anlatamadım polislerle tartıştık Allahtan korkun be insanlar 16 saat oruç tutuyor maça geliyor su satmıyorsunuz bu nasıl bir vicdan muhasebesidir anlamıyorum.
Birde maç çıkışı kapıların bazılarını kapatmışlar burdan değil tek kapıdan çıkılacakmış o zaman o kapılara ne gerek varki stad yapıyoruz içine yönetecek adam akıllı bir yönetici koymuyoruz ayıp be ayıp hakkımı helal etmiyorum. Onca saat susuz kaldıgım için.
dün maça devre bitene kadar girenler oldu kale arkasındaki bildik rezillikler yine devam ediyor dışardan tek kapı açılıyor çoluk çocuk onca insan bir yerden girmek zorunda bırakılıyor tuvaletin eski staddan kalır bi hali yoktu su satılmıyor yetmiyormuş gibi tuvaletin çeşmelerinde su çok az akıyordu ama bunlar bizim için normal olagan şeyler sistematik olarak taraftarı staddan uzaklaştırma takımdan sogutma oyunları devam ediyor benim refarandumda oyum evet olacak ama bunu bana benim stadımda dikta edemezler kadir has resmen bir siyasi şov merkezi oldu haseki sayesinde koltukların bazılarındaki broşürler çok çirkindi
Geçen sene ramazanda Türkiye maçında yaşadıklarımdan sonra bu maçtada aynısı olur diye gitmedim ve nitekimde öyle olmuş yazık.
Aynen konuşulması gereken referandum zımbırtılarıydı ..
Wc lerin yeşil akan suyunu 1 kere içtim bi da töbe ..
Muzaffer
21.08.2010, 14:23
Aceba bahçeli yada kılıçtaroğlu hayır kampanyası için gelseydi stada yine hayır diye bröşür dağıtılabilirmiydi?
Adam kayırma olurda bu kadar olmaz.
ali38_38
21.08.2010, 15:11
Böyt o nası bi renkti salih :O çimler gibiydi ayrıca su yu kuzey altta satıyolardı üstte satmıyolardı çok mantıksız
ne yesili valla geceleri atesler icinde uyanarak agzımı dayayp musluga suyu ictim :D bildigimiz kayseri suyuydu iyice entel oldunuz su begenmisunuz :p
Peşindeyiz
21.08.2010, 17:39
Cidden varmıydı evet broşürü ?
Rezillik. Çok ayıp yaptıkları.. Herkes ne oyu kullanırsa kullanır, spora siyaseti karıştırmanın mantığı ne?
CivilizationRev
21.08.2010, 18:37
:):):):):):)
Sergio_Aguero
21.08.2010, 19:18
Stadaki referandum broşürleri tam anlamıyla rezillik takımı siyatese sokuyolar
ne yesili valla geceleri atesler icinde uyanarak agzımı dayayp musluga suyu ictim :D bildigimiz kayseri suyuydu iyice entel oldunuz su begenmisunuz :p
Kendimi bildim bileli evde musluktan su içerim , hatta arada meydanda çeşmelerden de içerdim ama dün yanımızda bi dayı pet şişeyle içti rengini orda gördük .. :confused1:
Ayrıca referandum broşürleri uçak olup yağıyodu gökyüzünde :D
maça gelen kişi sayısı gerçekten çok azdı.zemin gördüğüm kadarıyla iyiydi.bu arada ne evet ne hayır bunun yeri stadlar değil...
Seçimler için yapılan bir stadyumda bunların olması şaşırtıcı değil!..
Özhaseki artık b.knu çıkarmakla kalmadı vıccıklıyor :)
Herkes Kendisi ne isterse oyunu Evet yada hayir Kullanir Kampaya uyupta Oykulanan insan
Kendi Fikri yoktur Hep Baskalarinin ardindan giderler Herkesin Kendi Fikri Olmasi gerekin Evet yada Hayir Fark etmes TV hergün Biri Evet diyor öbürüsu Hayir
Biz Kendi Fikrimizce Ne Düsünuyorsan Onu Yazacaz Ali Evet dedi diye evet degil Hasan Hayir Dedi diye Hayir Degil
HERKES KENDI Fikrince Evet Yada Hayir Kullansin
Sagilar
Bunlarin Hepsi Politika
Politika yapanlarida BIZ Seceriz
defol git siyasetini mitingde yap pislik herifler Kayserisporun adını siyasete katmasınlar deli olluyorum yaa anayasanız bata e mi..
aLaYıNa gİdEr!!
22.08.2010, 12:05
inadınaaa hayırrr :)
Yunus Emre
22.08.2010, 23:52
tek bunlar mı kalelerde yakın olan pozisyonlar ve korner atışları görünmüyor taç çizgisi görünmüyor ...
gaziköylü0038
23.08.2010, 00:30
refarendum ile ilgili bröşür dağıtılması yanlış stadlar siyaset meydanı değil futbol meydanıdır konu siyasete dönmüş siyaset buraya yakışmıyor bizim sevdamız kayserispor
Kendimi bildim bileli evde musluktan su içerim , hatta arada meydanda çeşmelerden de içerdim ama dün yanımızda bi dayı pet şişeyle içti rengini orda gördük .. :confused1:
hacı o yanınızdaki dayının pet şişesi kirlidir, veya yeşil renktedir :O
referanduma oyum evet ama o koltuklardaki evet brosürleri falan gercekten rezaletti kınıyorum :)
38AhmetK.K
23.08.2010, 14:03
ya korkutma benı bende o sudan ıctım salıh :D
ya korkutma benı bende o sudan ıctım salıh :D
Ali'de içti , çocuktan ses seda yok :DD
38AhmetK.K
23.08.2010, 14:56
Ali'de içti , çocuktan ses seda yok :DD
alıdekı miğde o su sayesinde ne zor anlar yaşiyodur :D
Bu duruma Kayserispor Yönetimi el atması gerekiyordu..Böyle birşey olması üzücü..
ali38_38
23.08.2010, 15:30
alıdekı miğde o su sayesinde ne zor anlar yaşiyodur :D
ya bi kereden bişe olmaz için susuz kalmaktansa sarı yeşil mavi rengi farketmez içecen :O:O ses soluk gitti zate , ordaki hacemmi de ne diye pet şişeye doldurursa görmüyecektik ne güzel göz görmeyince gönül katlanacaktı :DD
STADDA KÜFÜRE HAYIR..BAYAN TARAFTARLAR FAZLALAŞTI KÜFÜRLER HAVALARDA UÇUŞUYOR..KÜFÜRE HAYIR..GELEN DEPLASMAN TARAFTARLARINADA OLSA..
STADDA KÜFÜRE HAYIR..BAYAN TARAFTARLAR FAZLALAŞTI KÜFÜRLER HAVALARDA UÇUŞUYOR..KÜFÜRE HAYIR..GELEN DEPLASMAN TARAFTARLARINADA OLSA..
Aynen en cok sevindiğimö noktada oyndu
MAçda bi baktım kapalı kaleyle beraber bağıran bayan taraftarlar var
İçimden helal olsun dedim
hanimalik
24.08.2010, 01:08
NAsıl bir yönetim taraftarına eziyet eder ! Örneklerini görüyoruz
bir başka "rezalet" kapsamına dahil olabilecek konuda, maçtan önce basketbol topu dağıtmaları ve konuyla uzaktan, yakından alakası olmayanların yarattığı kargaşa.(basketbol aşkı mı demeli !?)
bu densiz ve dengesizlerin yarattığı kargaşa sonucu kuzey kale arkası alt tribünün ön tarafında yer alan demirleri kırıldı ve ezilenler, demirin kesmesi sonucu kanaması olanlar oldu.
o üç kuruşluk topu alsan boyun mu uzayacak, basketbola katkın mı olacak?
dağıtan müptezeller, dünya şampiyonasının önemine önem mi katıldı şimdi, stadyumda futbol maçı öncesinde basketbol topu dağıtarak değer mi kazandı?
aynen o toplar yüzünden oturduğum halde üstüme 3 adam uçtu ve elimdeki çay önümdeki bayanın başından aşağı döküldü acayip utandım. tezahurat konusunda ise az buçuk tezahürat yapıyoruz onlarda küfürlü olmasın bari arkadaşlar :) önce es -es tribünü olmayı becerelim sonra çarşıya dönüşürüz :)
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.