Tam Sürümü Gör : trabzonsporfan.com | Taraftarlar Birligi
trabzonsporfan
21.08.2010, 16:46
Arkadaşlar misafir tribünü bulamadım ya da gözümden kaçmış
Konu için en uygun yer olarak burayı gördüm
www.trabzonsporfan.com taraftarlar birliğine mensubum
Kayserili dostları ziyaret edeyim dedim
Herkese selamlar olsun
Bu sene Kayseri kafaya oynar
Şota önemli bir isim kendisinin Trabzondaki maçını iple çekiyorum
Sizlerde bizim forumumza gelip misafir tribünlerimizde yer alabilirsiniz.
Şimdi müsadenizle ben foruma göz atayım
Saygı ve sevgiler
Arkadaşlar misafir tribünü bulamadım ya da gözümden kaçmış
Konu için en uygun yer olarak burayı gördüm
www.trabzonsporfan.com (http://www.trabzonsporfan.com) taraftarlar birliğine mensubum
Kayserili dostları ziyaret edeyim dedim
Herkese selamlar olsun
Bu sene Kayseri kafaya oynar
Şota önemli bir isim kendisinin Trabzondaki maçını iple çekiyorum
Sizlerde bizim forumumza gelip misafir tribünlerimizde yer alabilirsiniz.
Şimdi müsadenizle ben foruma göz atayım
Saygı ve sevgiler
hoş geldin.
Hoş Geldin Trabzonlu kardeş..Severim TS yi..İnşallah elersiniz Liverpoolu..
trabzonsporfan
21.08.2010, 19:01
inşallah kardeş
trabzonsporfan
23.09.2010, 17:03
hafta sonu oynanacak maçta başarılar dilerim arkadaşlar.
sahintoker
23.09.2010, 17:22
İstanbul'dan ve Trabzon'dan gelecek olan taraftarlara kazasız belasız yolculuklar.3 puan bizim ona göre :)
Trabzonsporu severim ama burdakiler bizi Sivasspor sanıyor herhalde..
http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=25545&page=22
ali38_38
23.09.2010, 18:34
rahat yeneriz diyenler futboldan anlamayan adamlar :D normaldir her takım taraftarında oluyor
trabzonsporfan
23.09.2010, 20:05
İstanbul'dan ve Trabzon'dan gelecek olan taraftarlara kazasız belasız yolculuklar.3 puan bizim ona göre :)
iyi olan kazansın
trabzonsporfan
23.09.2010, 20:07
Trabzonsporu severim ama burdakiler bizi Sivasspor sanıyor herhalde..
http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=25545&page=22
Eyvallah kardeşim bende Kayserilileri severim.
http://www.trabzonsporfan.com/forum/genel/8679-stsl_6_hafta_kayserispor_trabzonspor_canli_seyret_ izle_26092010_15_30_a.html
97/98 sezonundaki kumpası hala unutamıyorum kardeş takım dost takımın kazıgını unutamıyorum biz altı beş yendiginiz maçtaki gibi oynasaydınız bütün maçlarınızı şampiyon olurdunuz sivastan antalyadan ankaragücünden ve istanbulun üçüzlerinden ne kadar nefret ediyorsam bir okadarda trabzondan nefret ediyorum o sezon antep bursaya son dakiklarda iki gol atıp maç kazanıyordu koceli başkanı sefa sirmen antep düşmeyecek diyordu van son maçta antebin kalesine gelmiyordu trabzonda bu kumpasa hizmet etti bu yüzden yaşı yirmibeşin üzerinde olan kayserispor taraftarının büyük kesimi trabzona kinlidir her maç gelin bizle kol kola maç seyredin şampiyon trabzon tezahüratları yapalım başta ünal şerefsizi siz hayatınızın maçını bize karşı oynayın bizi yenmenize sözüm yok ama bazı oyuncularınızın tüm sezon boyu hiç bir rakibe karşı göstermedigi performansı bize karşı göstermesi trabzonunda bu kumpasta oldugunu göstermişti
sahintoker
25.09.2010, 14:48
97/98 sezonundaki kumpası hala unutamıyorum kardeş takım dost takımın kazıgını unutamıyorum biz altı beş yendiginiz maçtaki gibi oynasaydınız bütün maçlarınızı şampiyon olurdunuz sivastan antalyadan ankaragücünden ve istanbulun üçüzlerinden ne kadar nefret ediyorsam bir okadarda trabzondan nefret ediyorum o sezon antep bursaya son dakiklarda iki gol atıp maç kazanıyordu koceli başkanı sefa sirmen antep düşmeyecek diyordu van son maçta antebin kalesine gelmiyordu trabzonda bu kumpasa hizmet etti bu yüzden yaşı yirmibeşin üzerinde olan kayserispor taraftarının büyük kesimi trabzona kinlidir her maç gelin bizle kol kola maç seyredin şampiyon trabzon tezahüratları yapalım başta ünal şerefsizi siz hayatınızın maçını bize karşı oynayın bizi yenmenize sözüm yok ama bazı oyuncularınızın tüm sezon boyu hiç bir rakibe karşı göstermedigi performansı bize karşı göstermesi trabzonunda bu kumpasta oldugunu göstermişti
usta bunda trabzon taraftarının suçu ney yanlış bilmiyosam trabzon taraftarı da futbolcularına tepki göstermiş.
usta bunda trabzon taraftarının suçu ney yanlış bilmiyosam trabzon taraftarı da futbolcularına tepki göstermiş. evet tepki gösterdilerde bunlar hep kardeş dedikleri takımlara yapıyor bunu eskişehirede kardeş derler 95/96 sezonuydu yanlış hatırlamıyorsam trabzon ikinciligi garantilemiş son maç eskişehirle trabzonda oynuyorlar esesin küçükte olsa ligde kalma ihtimali var bunlar eskişehire yedi attılar şahin bunların kardeşligi puan bunlar bize yapılan kumpası çok iyi biliyorlardı en azından ünalı vurginesi oynatmaya bilirlerdi özelikle bu iki oyuncu kudurmuş köpek gibi oynadılardı vurginesi anlarımda ama ünal karaman konyalı biri olarak bizden nasıl bir kuyruk acısı çekmiş bunu 12 yıldır hala çözemedim antepte futbol oynadıgı için yaptı desem antebi bırakp gitmezdi o kadar çok sevse
trabzonsporfan
25.09.2010, 18:36
maç mı satsaydık
neden o zaman antep için deli gibi oynadınız şikemi yaptınız bütün maçlarda aynı performansı gösterseniz şampiyondunuz
trabzonsporfan
25.09.2010, 19:52
neden o zaman antep için deli gibi oynadınız şikemi yaptınız bütün maçlarda aynı performansı gösterseniz şampiyondunuz
benim ysşım o maçlara denk düşmez ama burda da koskoca Trabzonspor'un adını kirletici yorumlara izin verilecekse ayrılmak durumundayım siteden.
Çalışıp kazanmak tı benim bildiğim Kayserililerin işi
sağlıcakla kalın
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.