Tam Sürümü Gör : Erciyessporumuzda moral yemeği
Futbolcularımız önceki gün Yönetim Kurulumuz ile birlikte tesislerde moral yemeği yediler.
http://www.erciyesspor.org.tr/resimler/nuhkan/takım-yemek-31.10.2007.gif
Son haftalarda alına kötü sonuçlardan dolayı tüm sevenlerini üzen Erciyessporumuza, Mardin maçı öncesi moral yemeği verildi.
Yönetim kurulu olarak Kayseri Erciyesspor'un bu sıkıntılı durumdan kurtulması için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade eden KEMALOĞLU, "Futbolcularımızla Mardinspor maçı öncesi bir araya gelerek moral verdik. Onlar da inanıyorum ki, bu hafta kazanarak taraftarımızın yüzünü güldürecektir. Kendilerine inanıyoruz" dedi.
Daha sonra söz alan Futbolcumuz Turan AKKOYUN, tüm kulübü eşleri ile birlikte bu hafta sonu galip geldikten sonra lokantasında yemeğe davet etti.
http://www.erciyesspor.org.tr/resimler/nuhkan/volkan-ve-kazim.gif
Kaynak: www.erciyesspor.org.tr
Güzel bir katilim olmuş. Umarim kötü sonuçlari bir kenara birakip ilk haftalar olduğu gibi yine maç sonunda galip gelen taraf biz oluruz. Hepimizinde Erciyes için tek dileği budur.
Quaresmaa
03.11.2007, 01:11
yemeği yediniz artık biraz yediklerinizin hakkını verın ve erciyes gibi oynayın
Erkann_38
03.11.2007, 01:56
hadii erciyes 3 puan bekliyoz
inşallah işe yarar bu yemek...eski erciyesi yarın görmek istiyorum
inş bu moral yemeği moral vermiştir
zirveci38
03.11.2007, 10:02
KENETLENMEK ZAMANI...
Çok değil, iki ay önce bu Erciyesspor için tüm sporseverler şapka çıkarmıyorlar mıydı ? Maccabi'yi eleyip Kocaeli'yi 6 golle postalayan bu takım değilmiydi arkadaşlar ?
Peki ne oldu da şu anki duruma düşüldü ? Takım aynı, oyuncular ve Teknik Kadro aynı...Ee, o halde ? Bence bu düşüş tamamen EKONOMİK. Siz kalkıp operasyon diye faturayı Aydın ile Ömer'e kesiyorsunuz ama asıl suçlu milletin parasını zamanında ödemeyen ve işi savsaklayan yönetim !
Kenetlenmek iyi.Birliktelik iyi.Ama eğer Mardinspor maçı kazanılmazsa Erciyesspor'u çok daha ZOR günler bekleyeceği de kesin. Kendi kendimizi kandırmayalım, bu takım ligde KALICI olsun, YETER !!!
ahmetkaracaglar
03.11.2007, 13:05
Bu takim heyacinini kaybettii..Bundan sonra ort sira takimi olur 1 kaznir 2 kaybeder..Bu boyle gider
LEVENT ŞEKER
03.11.2007, 13:24
afıyet olsun morallerınız yerıne geldıyse bızım morallerde yerıne gelsın bu hafta 3 puan alında
mustafa_bayhan
03.11.2007, 15:36
lan duzgun oynayın adamı dellendırmeyın :D
batıkan_develi
03.11.2007, 16:38
afiyet şeker olsun
bol bol moral olsunda şu mardini ezelim
haftalardır galip gelip seriye geçelim diyom inşallah bu hafta serinin ilk perdesini açcaz
YAKAMOZ_38
03.11.2007, 20:31
KENETLENMEK ZAMANI...
Çok değil, iki ay önce bu Erciyesspor için tüm sporseverler şapka çıkarmıyorlar mıydı ? Maccabi'yi eleyip Kocaeli'yi 6 golle postalayan bu takım değilmiydi arkadaşlar ?
Peki ne oldu da şu anki duruma düşüldü ? Takım aynı, oyuncular ve Teknik Kadro aynı...Ee, o halde ? Bence bu düşüş tamamen EKONOMİK. Siz kalkıp operasyon diye faturayı Aydın ile Ömer'e kesiyorsunuz ama asıl suçlu milletin parasını zamanında ödemeyen ve işi savsaklayan yönetim !
Kenetlenmek iyi.Birliktelik iyi.Ama eğer Mardinspor maçı kazanılmazsa Erciyesspor'u çok daha ZOR günler bekleyeceği de kesin. Kendi kendimizi kandırmayalım, bu takım ligde KALICI olsun, YETER !!!
ilk defa sana katlıyorum daha önce bütün yazılarını desteklemiyordum ama bu defa dogru konuşmuşun ERCİYES BU DEGİL HAYDİ ERCİYES GÖSTER KENDİNİ DÖN SÜPER LİGE
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.