PDA

Tam Sürümü Gör : Mehmet Topuz'dan Kayseri'ye mesaj

Halitus
03.11.2007, 11:07
Mehmet Topuz'dan Kayseri'ye mesaj

Kayserispor'da Trabzonspor maçında yaşanılan gerginlik camiada huzursuzluk yaşatırken, takım kaptanı Mehmet Topuz yaptığı açıklama birlik mesajı verdi..

http://img231.imageshack.us/img231/9743/18993mttn2.jpg

Kayserispor’un takım kaptanı Mehmet Topuz, Kayseri Tempo Gazetesi'ne konuştu.. Milli futbolcu, “Birlik olmalıyız.. Kayserispor’un başarısı için kısır çekişmeler bir kenara bırakılmalı” mesajını verdi..

DESTEK OLUNMALI..
Kayserispor’un Milli futbolcusu Mehmet topuz, son günlerde cereyan eden gelişmeleri gazetemize değerlendirdi. Kayseri Tempo Gazetesi’ne konuşmayı tercih eden Mehmet Topuz, kısır çekişmelerin bir kenara bırakılması gerektiğini savundu..

Özellikle bu sezon büyük hedeflere yelken açtıklarını ifade eden Kayserispor kaptanı Mehmet Topuz, “Kayserispor, taraftarı, medyası,yönetimi ve futbolcuları ile büyük olmalı. Camia olmalıyız. Büyük takım olma yolunda ilerleyen Kayserispor’un özellikle bugünlerde tepki değil destek görmesi gerekli. Herkesin üzerine düşeni yapması şart” dedi..

Topuz, “inanın ki, köstek görecek bir şey yapmıyoruz. Alnımızın akıyla futbolumuzu oynuyoruz. Bu takım başarılı ve başarılı olmayı sürdürecektir” diye konuştu.

“BİZİ ÜZMESİNLER”
Kayserispor’da forma giyen herkesin canla başla çalıştığını ve en büyük hedeflerinin ise Fortis Türkiye Kupası’nı Kayseri’ye getirmek olduğunu vurgulayan Mehmet Topuz, “Tolunay Kafkas hocamızda elinden geleni yapıyor. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda sahamızda henüz galibiyet görmedik. Geçen sezondan daha çok puan topladık. bizlere daha çok destek verip daha çok moral aşılanması gerekirken, protestolar bizleri de etkiliyor. Çünkü, inanın buna Kayserispor futbolcusu duygusal. takımı adına elinden geleni yapıyor. Taraftarımızın ve medyamızın bize tam manası ile destek vermesini istiyorum. Onların desteği oldukça bizler Kayseri halkına büyük sevinçler yaşatırız. Ama, kısır bölünmeler olursa, hem biz, hem kulüp hem de şehrimiz bundan zarar görebilir. Bunun olmasını da kimse istemez sanırım” dedi.

PREMİER LİG HAYALİ..
Kesinlikle Kayserispor’dan ayrılmayı düşünmediğini de dile getiren Mehmet Topuz, “Eer Kayserispor’dan ayrılmam gerekirse, yurt dışına giderim. İstanbul takımlarına gitmeyi düşünmüyorum. Benim favori ligin İngiltere Premier ligi.. orada oynamak en büyük hayalim. İnşallah, futbol hayatıma o günleri de eklerim. Çünkü, İngiltere’de futbol çok hızlı oynanıyor. Öylesine bir ligde forma giymek beni mutlu eder. Eğer gidemezsem de kulübümden ayrılmayı asla düşünmem” dedi..

ZARARLI..
Kayserispor’da yaşanan Teknik Direktör değişikliğini herkesin kabullenmesi gerektiğini de ifade eden Mehmet Topuz, “Ertuğrul Sağlam hocamız ile başarılı günler geçirdik. Avrupa Kupası maçları dahi oynadık. Ancak, Tolunay Kafkas hocamız da en az onun kadar tecrübeli ve çalışkan. İşini seven bir insana biz futbolcular olarak destek veriyoruz. Ancak zaman zaman görüyoruz ki taraftarımız Tolunay hocayı hala benimsemiş değiller. Trabzonspor maçında da bu görüldü.. Böylesine yersiz protestoların takıma yarar değil zarar getireceğine inanıyorum” dedi..

BAŞARACAĞIZ..
Mehmet Topuz, Kayserispor olarak, bu sezon ligi yine üst sıralarda bitirip, Fortis Türkiye Kupası’nda da en azından final oynayıp UEFA Kupası maçlarına katılma hakkını elde etmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Kayseri Tempo Gazetesi

emre_38_ks
03.11.2007, 11:29
Ya Bu Topuz Tam Bir Kayseri Asigi..gecenlerde Balikcilarin Onunden Yuruyolardi Bi Kac Yoneticimizle Beraber..gulup Egleniyolardi..cokta Mutluydu..

13
03.11.2007, 11:40
Ya Bu Topuz Tam Bir Kayseri Asigi..gecenlerde Balikcilarin Onunden Yuruyolardi Bi Kac Yoneticimizle Beraber..gulup Egleniyolardi..cokta Mutluydu..

işini isteyerek,severek yapmasa zaten mehmet topuz olamazdı...

ibrahim1299
03.11.2007, 11:54
İnsallah İngiltereye gider...Tabi gitmeden tarihe gecmesi lazım...Bir Anadolu takımından sampiyon olarak tarihe gececek insallah...

Sampiyon KAYSERİSPOR.....

aliefe
03.11.2007, 12:04
helal olsun kaptan tam zamanında bı acıklama yapmış sana guvenımız sonsuz

ahmetkaracaglar
03.11.2007, 12:33
Helal Olsun Mehmet Topuz Sen Turkiyenin 1 Numarali Oyuncususun.insallah Kayserisporla Sampiyonluk Goreceksin

KyS_ToTTi
03.11.2007, 13:10
Helal Olsun Mehmet Topuz
Gerçek Kayserisporlu KArdeşimizin Kıymetini Bilelim
Elaleme Kendimizi Rezil Etmeyelim Bütün Olalım Birbirimizi Sevelim
Bu Birliktelik Mutlaka Başaryıda beraberinde Getirecektir

Tebrikler KAPTAN

LEVENT ŞEKER
03.11.2007, 13:22
helal olsun herseyın en güseline layık

Quaresmaa
03.11.2007, 13:31
helal olsun sanaaa mehmet paşaa mehmet paşaa

şerefime sen tam gayserilisin onnumara sensin helaaal yarınki maçta

istanbuloa bi füze yollasan ne iyi olur biliyonmu hem ist.bld ye kapak olur

hemde tüm bizansa allahına kurban senin paşaaaa

ahmetg38
03.11.2007, 13:58
SÖYLE BE MEHMET ABİ BÜYÜKSÜN MERAK EDİYORUM İSTİFA DİYENLER FUTBOLDAN ANLIYORMU ARKANIZDAYIZ YÜRÜYÜN İŞ BİLMİYEN TARAFTARI DİNLEMETİN

-----------------------------------------
YÜRÜ TOLUNAY HOCA ÇILGINLAR38 ARAKANDAYIZ İSTİFA DİYENLER UTANSIN

VK38
03.11.2007, 14:50
varol topuz

ahmetkaracaglar
03.11.2007, 15:06
Mehmet Topuz Bizleri Birakma

muptela_38
03.11.2007, 15:07
tüm kayseri şehri seninle gurur duyuyor mehmet topuz

şan38
03.11.2007, 15:10
helal olsun sana
çopulculara en iyi cevabı verdin

mustafa_bayhan
03.11.2007, 15:34
BAYILIYORUM SU ADAMA YA kocum benım aslanım benım yuru mehmet yuru be adamım benım

Çetin GÖNEN
03.11.2007, 16:32
Seni çok seviyoruz Mehmet Topuz, bu açiklamalarin ile herkesin gönlünde daha çok taht kuruyorsun...Bravo

megs38
03.11.2007, 16:58
umarım ilerde mehmet topuzu PREMİER LİG de görürüz... sen oralara laiksin gerisine bakma bile... ya kayseride ol yada ingiltere ispanya

mali38
03.11.2007, 17:06
çok güzel demişin kaptan...helal sana

Samil38
03.11.2007, 17:17
Senin benzerin yok bu dünyada Mehmet Topuz.

Seni seviyorum.

Seni sevmeyen ölsün.

zirveci38
03.11.2007, 17:46
samil38'e :
Erkek Adamın Tuttuğu Takım Nüfus Kağıdında Yazar.. Öyle mi ?
Böyle bir KURAL olduğunu biz bilmiyorduk , öğrettiğin için sevindik tabii...
Mehmet Topuz Yozgat Şefaatli'li...Kayseri Yolspor'da yetişmiş, burada büyümüş ve sonuçta giderek futbolunu geliştirip A Milli takıma seçilmiş, Kayserispor'a kaptan olmuş...
Bizim tuttuğumuz takımı nasılsa Nüfus Kâğıdımıza yazmamışlar...Demek ki biz erkek değiliz senin anlayışına göre ? Bırak bu ŞAKALARI da daha gerçekçi mesajlar üret.
Mehmet Topuz mücadelesiyle, hırsıyla büyüyor.İnşallah SAKATLIK filan gibi bir kazaya uğramaz ve uzun yıllar onu izleme zevkini hep birlikte yaşarız.
Yaptığı açıklamalar da tümüyle doğru.Kısır çekişmeler bu takıma KATKI sağlamaz. Ligdeki derecesini aşağılara çeker.

Samil38
03.11.2007, 17:51
Bekir ağabey böyle saçma bir mesajı sizden beklemezdim.

Imzamda yazılı mesaj, Kayserili (veya herhangi bir Istanbul dışı ilden olup) Istanbul takımı tutanlara bir mesaj.

Böyle gereksiz bir yorum size yakışmadı.

YAKAMOZ_38
03.11.2007, 20:28
helal olsun sanaaa mehmet paşaa mehmet paşaa

şerefime sen tam gayserilisin onnumara sensin helaaal yarınki maçta

istanbuloa bi füze yollasan ne iyi olur biliyonmu hem ist.bld ye kapak olur

hemde tüm bizansa allahına kurban senin paşaaaa

mustafa coşmuşun kardeş:) mehmet bu takım için çok önemli bir futbolcu kendine yakışır şekildede konuşmuş helal olsun

LEVENT ŞEKER
03.11.2007, 21:06
avrupada yakışır sana topuz

furkanks38
03.11.2007, 21:37
kaptan sen gerçektende en iyisine layıksın işte kayserili işte kayserisporlu

tolga_38
03.11.2007, 21:47
takımın kaptanı ve kalplerimizin kaptanı sen gerçekten mükemelsin senin bu kayserispor sevgine hayranım hll olsun eğer bir gün avrupaya gidsende her zaman sana destek vereceğim inş çok çok başarılı olursun

emre_38_ks
03.11.2007, 21:47
arkadaslar ben delıkanlı adamın tuttugu takım nufus kagıdında yazar sozune katılmıyorum..benım gumushane lı karslı bıtlıslı arkadaslarım var kayserıspor maclarına gıdıp destek veren..kayserısporun maclarını takıp eden ve yendıgınde sevınıp yenıldıgınde moralı bozulan..cokta ınsan var kayserılı olupta buraya galatasaray,besıktas,fener geldıgınde onların trubunune gırıp kayserıye kufreden o yuzden kımın adam gıbı adam kımın kansızoglu kansız oldugunu nufus cuzdanı degıl o adamın kısılıgı belırler o yuzden o soze katılmadıgımı acıkca belırteyım..:rtfm:

anti_ist_38
03.11.2007, 21:53
helal olsun super bı kısılık buu degerını bılmelıyız...

jackal_3806
05.11.2007, 20:46
helal olsun

METİN
06.11.2007, 12:48
Bu Stada Mehmet Topuz 'un Ve GÖkhan Ünal'in Kocaman Bİr Resmİnİ AÇmak Lazim Helal Olsun Bu GardaŞalara.maaŞallah.

Y@lçıN'Ks
06.11.2007, 15:39
arkadaslar ben delıkanlı adamın tuttugu takım nufus kagıdında yazar sozune katılmıyorum..benım gumushane lı karslı bıtlıslı arkadaslarım var kayserıspor maclarına gıdıp destek veren..kayserısporun maclarını takıp eden ve yendıgınde sevınıp yenıldıgınde moralı bozulan..cokta ınsan var kayserılı olupta buraya galatasaray,besıktas,fener geldıgınde onların trubunune gırıp kayserıye kufreden o yuzden kımın adam gıbı adam kımın kansızoglu kansız oldugunu nufus cuzdanı degıl o adamın kısılıgı belırler o yuzden o soze katılmadıgımı acıkca belırteyım..:rtfm:

iyi güzel hoş diyorsunda bir sor bakalım etrafındakilere kaç kişi kayserisporluyum diyecek,samil kardeş onu bahsetmiş ama siz anlamak istemiyorsunuz bende o söze sonuna kadar katılıyorum çok doğru bi söz..

..........NE MUTLU KAYSERİSPORLUYUM DİYEBİLENE.........