PDA

Tam Sürümü Gör : Erciyesspor görev dağılımı yaptı

BÖRTECINE 38
04.09.2010, 04:59
Erciyesspor görev dağılımı yaptı

Necmettin Apaydın başkanlığındaki yönetim kurulunda, Şadi Büyükkeçeci ile Naşit Doğan 2. Başkan, Hayri Naziksoy ve Mehmet Timuçin Başkanvekili ve Nusret Poyraz Başkan Yardımcısı olarak görev aldı.

http://ajansspor.com/resimv3/NecmettinApaydin01.jpg

Asbaşkanlık görevini Kadir Uslu'nun yürüteceği yeni yönetim kurulunda, Hasan Sırrı ünlü Asbaşkan Yardımcısı, Ali Süslü Genel Sekreter, Şadi Büyükkeçeci ve Kadir Uslu Basın Sözcülüğü, Turgut İşçi Muhasip Üye, Kadir Uslu, Mehmet Everekli, Ali Süslü ve Mustafa Usta Alt Yapı Sorumlusu, Mehmet Gazezoğlu Sağlık işleri sorumlusu, Mesut Molu ve Mustafa Usta Stat Müsabaka Sorumlusu, Kaan Savruk Hukuk Sorumlusu, Cuma Polat Tesis Sorumlusu, Şerafettin Yaroğlu ve Berat Arar da Satın alma ve Pazarlama görevlerine getirildi.

Transfer komitesinde ise Şadi Büyükkeçeci, Nusret Poyraz, Ali Süslü, Kadir Uslu, Naşit Doğan, Hayri Naziksoy ve Mehmet Everekli görev yapacak.

sahfk
04.09.2010, 11:30
Tokat lı Bir Başkan Erciyesin Başına Geldiğine göre Kayseride Kayserili Adam Kalmamış Demekki Erciyesin Başında Kayserili Bir Başkan görmek isterdim

Muzaffer
04.09.2010, 13:07
Kayseriliden erciyesspor a hayır gelmediği belli. Varsın farklı biri başkan olsun.

ÖzgüR
04.09.2010, 15:39
Önemli olan Tokatlının gelmesi Kayserilinin olmaması değil önemli olan Erciyessporumuzun iyi yerlere gelmesi çok sık yönetim değişikliğine giden bir takımız artık bu yönetim kalıcı ve başarılı olur umarım

Necati
04.09.2010, 22:19
Tokat lı Bir Başkan Erciyesin Başına Geldiğine göre Kayseride Kayserili Adam Kalmamış Demekki Erciyesin Başında Kayserili Bir Başkan görmek isterdim

Ben de Kayserililerin iki takım arasında ayrım yapmamasını isterdim.