Tam Sürümü Gör : Anket Haftanın Futbolcusu (4. Hafta) Kayserispor - Fenerbahçe
Haftanın Futbolcusu ( 3. Hafta ) Ankaragücü - Kayserispor (http://forum.kayserispor.org/showthread.php?t=11217) Seçelim
ali38_38
12.09.2010, 14:03
Alayı haftanın futbolcusu özellikle hasan ali , cangele zaten bir bambaşka
38ölümüne38
12.09.2010, 14:06
Aslinda bu anket hic iyi olmuyoor birine oy veriyorsun oburlerinin hakkini yemis gibi oluyorsuun :) Hepsiii mukkemmeldii cunkuuu...
muptela_38
12.09.2010, 14:15
Santana,Cangele,Hasan Ali KALDIRIM
keşke iki yada üç seçim yapma hakkımız olsaydı:)
Rakip takımı çıldırtan oyun tarzıyla dünya yıldızı dedikleri futbolcularını madara etmesiyle oyum Cangele'ye..
Santana,Cangele,Hasan Ali KALDIRIM
keşke iki yada üç seçim yapma hakkımız olsaydı:)
Rakip takımı çıldırtan oyun tarzıyla dünya yıldızı dedikleri futbolcularını madara etmesiyle oyum Cangele'ye..
1 den fazla seçebilirsin
bu maçta haftanın futbolcusu şu diye seçmek bence yanlış olur ilk 11 ve sonra giren 3 kişi dahil takım halinde haftanın futbolcularıdır. ben hepsini işaretledim.çünkü bu kadroyla şampiyon olacağız
Arkadaşlar bu ankete 1 den fazla seçeneği seçebilirsiniz. 1 seçenek zorunda değil hatta tüm futbolcuları seçebilirsiniz.
Oyunu değiştirmek isteyen varsa sıfırlayabilirim anketi.
38ölümüne38
12.09.2010, 16:42
Arkadaşlar bu ankete 1 den fazla seçeneği seçebilirsiniz. 1 seçenek zorunda değil hatta tüm futbolcuları seçebilirsiniz.
Oyunu değiştirmek isteyen varsa sıfırlayabilirim anketi.
Bence sifirla...lutfen abiciim :)
CivilizationRev
12.09.2010, 16:49
bence meren cünkü oyuna girdikten sonra fener madara oldu .. sota tüm silahlarini hemen sahaya sürmemekle akillilik yapti ve joker meren oyunun kaderini degistirdi bence digerleride harikaydi tabiiki
Ben mehmet erenin yedek oldunu gorunce sasırdım ama taktıksel oldugu bellıydı dedım mehmet eren gırsın bunları yıkarız dedım öylede oldu.. M.Eren ve Cangele
Mustafa Develioğlu
12.09.2010, 19:57
haftanın futbolcusu şu veya bu diyemiyorum takım olarak çok guzeldik hocamızda dahil
ama bence maçın kırlıma anı veya maça en büyük etki eden kişilerden biri mehmet eren di
girer girmez 3 kişiyi geçti ve santanya gol attırdı tabiki burada santana.cangele h.ali diğerleri hepsi 10 numara oynadılar hepsine çok teşekkür ederiz
Ne mutludur ki bana maç başlamadan kadroları gördüğümde Mariachi' ye "endişe etme bir bildiği vardır Şota' nın" dedim ve haklı çıktım. Hasan Ali' nin bu yükü kaldırabileceğini 3 haftadır oynadığı oyun ile görmekte bir başka mutluluğum. Oyum Hasan Ali, Santana ve Meren' e.
Cangele ye artık oy vermiyorum. Verdikçe coşuyor, coştukça milleti çııldırtıyor.
Bu arada bugün FANATİK gazetesinde Cangele' nin ezikbahçe nin takibinde olduğu ve transferi için nabız yoklandığı yazılmış. Ula her maçtan sonra da yapılmaz ki :DD :DD
Anket sıfırlanamıyor maalesef baştan açmak lazım, bu sefer böyle olsun artık bi dahakine :(
38ölümüne38
12.09.2010, 20:25
Anket sıfırlanamıyor maalesef baştan açmak lazım, bu sefer böyle olsun artık bi dahakine :(
Saglik olsun :)
KyS_ToTTi
12.09.2010, 20:28
Keşke her maç böyle hangi futbolcuya oy vereceğimizi düşünsek.Oy verirken ona versem oyumu aceba ötekine haksızlık etmiş olurmuyum diye düşünsek...
Peşindeyiz
12.09.2010, 23:41
Alex'e ve Hasan Ali'ye verdim oyumu.. Ikisi de harikaydı..
Şota'nın transferi, Şota'nın güvenmesi sonucu oynayan bir genc..
Şota bu işi biliyor!
1. selim teber
2.hasan ali
3.mehmet eren
hasan ali m.eren cangele alex troisi
hepside maçın yıldızı ama ön plana çıkanlar cangele furkan
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.