PDA

Tam Sürümü Gör : Sohbet Antalya Deplasmanı Hakkın da!!

sahintoker
17.09.2010, 10:46
Her ne olursa olsun Antalya Deplasmanına gidiyoruz.Otobüs ücretleri her zaman ki gibi kendi cebimizden karşılanacaktır.

Otobüs ücreti kişi başı -25 TL-
Maç bileti -10 TL-

Sen - o - onlar yok çok kişi eksiğiz ,

İletişim bilgileri , 0 507 719 40 21

KAPALI KALE.

Muratt
17.09.2010, 10:56
Her ne olursa olsun Antalya Deplasmanına gidiyoruz.Otobüs ücretleri her zaman ki gibi kendi cebimizden karşılanacaktır.

Otobüs ücreti kişi başı -25 TL-
Maç bileti -10 TL-

Sen - o - onlar yok çok kişi eksiğiz ,

İletişim bilgileri , 0 507 719 40 21

KAPALI KALE.

Kardeş. Sizi tebirk ediyorum da kulüpten 5 tane otobüs tahsis edileceğini söylemişti sizin arkadaşlar. Yusuf olsun, Adem olsun bana o yönde bilgi verdiler. İptal mi oldu yoksa...

sahintoker
17.09.2010, 11:02
Maç çıkışı "antalya'ya otobüs" diye bağrıldı Süleyman Hurma eliyle tamam işareti yaptı.Ardında "5-5-5" diye bağrılı onada tamam işareti yaptı.Fakat olmadı verilmedi yine kendi cebimizden gidiyoruz.

Muratt
17.09.2010, 11:11
Tribünden bağırmayla olmaz bu işler gözüm. Gurup sorumlularınız gidicek kulübe bu konu ile ilgili görüş bildirecek. İstek yapıcak. Bizim de eksiklerimiz var sanırım. İstemeyi bilmiyoruz. :( Tribünden çağırmayla, istemeyle olacak iş değil bunlar..

sahintoker
17.09.2010, 11:24
Tribünden bağırmayla olmaz bu işler gözüm. Gurup sorumlularınız gidicek kulübe bu konu ile ilgili görüş bildirecek. İstek yapıcak. Bizim de eksiklerimiz var sanırım. İstemeyi bilmiyoruz. :( Tribünden çağırmayla, istemeyle olacak iş değil bunlar..
Abi eminim oda yapılmıştır yoksa armut piş ağzıma düş diye beklemenin bi mantığı olmazdı.Neyse 5 otobüs gidilmez 1 otobüs gidilir o takım yanlız bıraklımaz.

ademdolgun
17.09.2010, 11:52
Abi eminim oda yapılmıştır yoksa armut piş ağzıma düş diye beklemenin bi mantığı olmazdı.Neyse 5 otobüs gidilmez 1 otobüs gidilir o takım yanlız bıraklımaz.

Sahin kardes, öncelikle bütün deplasmanlarinizda ALLAH yolunuzu acik eylesin
Sizlerin kendi imkanlarinizla birseyler yapmaniz elbette cok güzel ve takdir edilecek birsey ama bu isi yönetim ile yada yönetimde olan isadamlari ile konusup, kendinize sponsor bulup, yakin deplasmanlara enaz 5 otobüs, antalya gibi uzak deplasmanlara ise enaz 1 otobüs tahsis edilse daha iyi olmazmi
Eminimki sizler yada kapalikale grubu bunlari düsünüp yapmisdir ama bir atasözümüzde dedigi gibi EL ÖPMEYLE DUDAK PISLENMEZ bu isin pesine düsün ve bu imkanlari kendinize saglattirin

Muratt
17.09.2010, 11:54

Kardeş stadda onu yapıpta sizin elemanları kapıdan geri çevireceklerini sanmıyorum. Bence bunu bi araştırın.

Bir de benim ümitlerim yıkıldı. Ben Gelemiyorum..

Büyükeceli-Antalya 335 Km. Yaklaşık 6 saat 20 dakika. Ne saatinde, ne Km sindeyim. İcabında Bingöl' den maçlara gelmiş biri olarak asla geri kalmam hele ki takımın bu günlerinde ama ertesi gün nöbet varmış. Tükeriyim şansıma...

sahintoker
17.09.2010, 12:05
Benim de nöbetime denk geliyor neyseki izin aldık kız arkadaşım gelecek bahanesi işe yaradı , keşke gelebilseydin Murat abi başka deplasmanlara diyelim.

omer633
17.09.2010, 12:45
süleyman hurma bizleri türkiyeye rezil etse anca istesin bu herif otobüs işini çok rahat bitirir ama bunların istegi destek degil çünkü destek olundugu zaman beklentilerde artacak yönetim bu durumdan çok memmun çünkü taraftarı kendileri için tehlike görüyorlar 94 yılından beri sürekli trübünlerdeyim bu yönetimden önce rahat deplasmanlara gidilirdi ikinci lig b kategorisinde bile ama bu yönetim taraftardan korkuyor organize olmuş bir kitle kimsenin işine gelmiyor kapalı kaleninde ne zorluklarla ayakta durdugunu çok iyi biliyoruz

Silence
17.09.2010, 13:49
süleyman hurma bizleri türkiyeye rezil etse anca istesin bu herif otobüs işini çok rahat bitirir ama bunların istegi destek degil çünkü destek olundugu zaman beklentilerde artacak yönetim bu durumdan çok memmun çünkü taraftarı kendileri için tehlike görüyorlar 94 yılından beri sürekli trübünlerdeyim bu yönetimden önce rahat deplasmanlara gidilirdi ikinci lig b kategorisinde bile ama bu yönetim taraftardan korkuyor organize olmuş bir kitle kimsenin işine gelmiyor kapalı kaleninde ne zorluklarla ayakta durdugunu çok iyi biliyoruz

Yanılıyorsun, sorunun otobüs olduğunu sanmıyorum.
Bence sorun taraftarların taşkınlık yapıp kulübe ceza geleceğinde yatmaktadır.
Butür vakalarda TFF 5.000 10.000 TL civarinda ceza kesiyor.

sahintoker
17.09.2010, 13:52
Yanılıyorsun, sorunun otobüs olduğunu sanmıyorum.
Bence sorun taraftarlarin taşkınlık yapıp kulübe ceza geleceğinde yatmaktadır.
Butür vakalarda TFF 5.000 10.000 TL civarinda ceza kesiyor.
aman ne büyük bir sorun çok büyük ekonomik buhran yaratabilir klupte

ali38_38
17.09.2010, 15:43
Bekle beni antalyaaaaaaaaaaaaaa :D

38AhmetK.K
17.09.2010, 15:56
tamam yenildik:D:D

Peşindeyiz
17.09.2010, 16:41
Takimin asil sahibi taraftarlarin, 3-5 adamdan takimlarini desteklemek icin otobüs istemesi ne aci degil mi?

Verilmis bir söz varda tutulmuyorsa, sözünü tutmayanlari kiniyorum.

hanimalik
17.09.2010, 17:19

ooo ali sendemi gidiyorsun deplasmana

ali38_38
17.09.2010, 17:26
ooo ali sendemi gidiyorsun deplasmana
abi sende gel ya yalnız bırakma beni kime söylesem gelemem diyor hay .:D

hanimalik
17.09.2010, 17:40
Gelmeyi çok isterdim ali ama durumlar müsait değil . Hastalandık mideyi bozduk :D

EaGLe
17.09.2010, 19:05
taraftarı sivasda dövdüren yönetim sizce taraftarlara otobüs verirmi?

sahintoker
17.09.2010, 20:29
beklemedeyiz otobüs saatini hadi bakalım 3 puanı alıp geri dönelim inşallah.

KyS_ToTTi
17.09.2010, 22:30
beklemedeyiz otobüs saatini hadi bakalım 3 puanı alıp geri dönelim inşallah.

Gönlümüz sizlerle kazasız belasız 3 puanla dönersiniz inşallah.

38AhmetK.K
17.09.2010, 22:35
bu sene bi deplasmana gidelim dedik izindeyken oda ankaragücünün seyircisiz macina denk geldi....
yolunuz acik olsun arkadaslar

TALAS38
18.09.2010, 01:04
bizde arabayla 5 klişi geçeceğiz antalyada oturan kayserililr olarak yıkacağızo stadı 100 kişi oluruz merkezde olsa ful doalrdı stad bizim taraf ama bu sene farklı yerde oynuyor antalya.
Arakanızdayız siz sahada biz tribünde..

38ölümüne38
18.09.2010, 02:48
Yolunuz aciiik olsunnn....

hanimalik
18.09.2010, 15:04
Otobüsün tekerleri patlamış ama hemen yepılmış ve yola devam edilmiş