PDA

Tam Sürümü Gör : ''Tek takim'' tek yürek

yBtjee
18.09.2010, 15:57
Arkadaslar,

Sizce Kayserispor ve Erciyesspor ''bir''lesemez mi? Bence daha iyi olur. Böylece Kayseri sehri'nin daha güçlü bir takimi olur ve taraftari da artar.

Yorumlarinizi bekliyorum.

CivilizationRev
18.09.2010, 16:04
Birlesmesi daha hayirli ve mantikli olsa bile birlesmezler cünkü mevut birinci takimin güclü bir muhalefeti olacagi yerine muhalefetligi yapmak istemeyenler direk rakip bir takim olusturur onu yönetmeye calisirlar bu zihniyet de gecmedigi sürece birlesmesi mümkün gözükmüyor.

EaZy38
18.09.2010, 16:05
Arkadaslar,

Sizce Kayserispor ve Erciyesspor ''bir''lesemez mi? Bence daha iyi olur. Böylece Kayseri sehri'nin daha güçlü bir takimi olur ve taraftari da artar.

Yorumlarinizi bekliyorum.

ya kardesim git isine...
iki takim iyi az bile...
bu sehir kaldirir sen kafani baska isler icin yor

liberty
18.09.2010, 16:11
evet birleşebilir ismide erciyesspor olur derlerse ne dersiniz.
büyük ihtimalle olmaz öyle şey değilmi
erciyesspora gönül veren iki takımımızada eşit mesafede bakan kişiler olduğunu unutmamalı ve tartışmaya neden olacak bu konunun uygun olmadığını düşünüyorum benim soruma cevabınız olmaz öyle şey önce kayserispor diyorsanız erciyessporla ilgili karar düşünce olmuyor inadına iki takım tek yürek

yBtjee
18.09.2010, 16:16
Sahsen fark etmez benim için, ismi Erciyesspor olur, renkleri mavi-siyah olur, ismi Kayserispor olur, renkli sari-kirmizi. Iki'si de beni tatmin eder, çünkü her iki takim'a gönül vermis insanlardanim. Kayserispor ve Erciyesspor ayrimi yapilmamasi lazim, her ikisi bu sehrin takimi. Ama son yillarda ''iki takim tek yürek'' sloganina cevap veremedik. Erciyesspor Erciyessporlu kaldi, Kayserispor Kayserisporlu kaldi. Halbu ki bu iki takim birbirine destek olmasi gerekir, degil mi? Belki bu takimlarin birlesmesi bir nevi Kayseri'nin de futbol anlamda Türkiye ve Avrupa'da ismini altin harflerle yazdirabilir.

sahfk
18.09.2010, 16:24
Farklı 2 Takım Olması Fakat Tek Elden Yönetilmesi Daha Faydalı olur Şimdiki Gibi Sidik Yarışı Yapmazlar

liberty
18.09.2010, 16:28
Sahsen fark etmez benim için, ismi Erciyesspor olur, renkleri mavi-siyah olur, ismi Kayserispor olur, renkli sari-kirmizi. Iki'si de beni tatmin eder, çünkü her iki takim'a gönül vermis insanlardanim. Kayserispor ve Erciyesspor ayrimi yapilmamasi lazim, her ikisi bu sehrin takimi. Ama son yillarda ''iki takim tek yürek'' sloganina cevap veremedik. Erciyesspor Erciyessporlu kaldi, Kayserispor Kayserisporlu kaldi. Halbu ki bu iki takim birbirine destek olmasi gerekir, degil mi? Belki bu takimlarin birlesmesi bir nevi Kayseri'nin de futbol anlamda Türkiye ve Avrupa'da ismini altin harflerle yazdirabilir.

madem öyle sadece erciyesspor değil kayserideki bütün futbol kulüpleri 3.lige çıkmak isteyen amatör ligdekiler dahil birleşsin sadece bir takım olsun kayseride hem boş yere 3.lige çıkmak için para dökmezler senelerce hem amatör kulüp federasyonuna gerek kalmaz birsürü genç yetenek erciyessporda şeersporda hepsi tek takımda olur ne kadar saçma yazdıklarım değilmi

soruyorum şimdi bu kafanda birleştirdiğin takımların genç takımında yıldızlarında b takımlarında oynayan futbolcuları nerede oynatacaksın tek takım kaç maç yapacak yüzlerce insan nerede ekmek yiyecek

yBtjee
18.09.2010, 16:36
Gönderilecek olanlar, külüpsüz kalacak diye birsey yok.

Peşindeyiz
18.09.2010, 16:49
Erciyesspor altyapimiz olursa neden olmasin..

EaGLe
18.09.2010, 17:02
Erciyes neden alt yapı oluyormuş? Birleşme gibi bişey söz konusu olamaz.

liberty
18.09.2010, 17:02
bende o zaman diyeyim bari kayserispor alt yapımız olursa neden olmasın

tabi bunu neden söylediğimi anlayan anlamıştır yoksa benim ne kadar kayserisporlu olduğumu bilenler vardır

38AhmetK.K
18.09.2010, 17:31
daha yeni ankarasporun yasadigi faciayi gördük büyük bir maddi zarara ugradilar birlestiler ve ankaragücü hala yerinde sayiyor hatta ankaraspor cok daha basariliydi :)

Necati
18.09.2010, 17:44
Erciyesspor'un başka takımlarla birleşme gibi bir ihtiyacı yoktur. Gerekirse gider maçlarını başka şehirde oynar yine de başka takımlarla birleşmez. Gereği yok eksik kalsın böyle iyiyiz.

Necati
18.09.2010, 17:46
Farklı 2 Takım Olması Fakat Tek Elden Yönetilmesi Daha Faydalı olur Şimdiki Gibi Sidik Yarışı Yapmazlar

Recep Mamur ve ekibini istifaya davet edin o zaman.

sahfk
18.09.2010, 18:01
Recep Mamur ve ekibini istifaya davet edin o zaman.

Kayseri Tarihinde Türkiyede Hangi Takım Yönetimi Başarıyı Yakalamış ve Devam Ettirmişse Asansör Takım olmadan Kurtarmışsa o Yönetimle Devam edilmeli Kişisel Kızgınlıklar öfkeler Kinler Bir Kenara bırakılmalıdır

chefchemiker
18.09.2010, 18:10
Iki takimin birlesmesine karsiyim, insallah Erciyesspor bu sene süper lige cikar.

uniks
18.09.2010, 18:17
Mevcut süper ligdeki ekibimiz kayserispor ve bank asya ligindeki ekibimiz erciyesspor gayet başarılı zaten biz takımları 3 lemeye çalışırken 1 takımı düşmenin mantığı anlaşılmıyor.

CivilizationRev
18.09.2010, 19:14
evet birleşebilir ismide erciyesspor olur derlerse ne dersiniz.
büyük ihtimalle olmaz öyle şey değilmi
erciyesspora gönül veren iki takımımızada eşit mesafede bakan kişiler olduğunu unutmamalı ve tartışmaya neden olacak bu konunun uygun olmadığını düşünüyorum benim soruma cevabınız olmaz öyle şey önce kayserispor diyorsanız erciyessporla ilgili karar düşünce olmuyor inadına iki takım tek yürek

Benim icinde fark etmez. Erciyesspor olsada renkleri mavi siyah olsada fark etmez. Üstelik Erciyes dagi bana Kayseriden daha yakin yani böyle ufak tefek ayrintialra kafa takmamak gerek mantiklisi birlesmeleri ise birlesmeleri gerek yönetimlerde birlessin daha iyi yönetim, yönetim olsun daha zayif yönetim ise muhalefet olsun ve birbirleri ile yarissinlar hem bir sürü kayseri sehri birinci lig de olsa ne oluyor yani faydasi nedir?? Ben sahsen her kentden bir takimin ligimize kafi oldugunu düsünüyorum.

Emreg38
18.09.2010, 19:55
Birleşmemeli erciyes süperlige cıktığı an anlarsınız her hafta 1 takım kayseriye gelcek her hafta maç olacak böyle bişeye hayır demek anlamına gelir ayrıca sunu unutmayın erciyesspor Türkiye kupası finali oynarken Kayserisporda tozunu attırıyodu ligin ama gidip erciyesin rakiplerine yenldi hep :S

Berk
20.09.2010, 01:53
Erciyesspor Erciyessporlu kaldi, Kayserispor Kayserisporlu kaldi. Halbu ki bu iki takim birbirine destek olmasi gerekir, degil mi?.

Mesela, Kayserispor hiç oynatmayacağı Babacar'ı Erciyesspor'un elinden almamalı, alıyorsa da en azından Erciyesspor'a kiralama opsiyonu tanımalıdır.

Erciyesspor'da iki haftada bir başkan değişiyor. Şehrin önde gelenlerinin bizim takıma garezi nedir?

BİZANS OYUNLARI OYNANMASIN, BU ŞEHİR İKİ TAKIMI DA "DOSTÇA" REKABETİ DE KALDIRIR.

DeDe
20.09.2010, 09:05
Mesela, Kayserispor hiç oynatmayacağı Babacar'ı Erciyesspor'un elinden almamalı, alıyorsa da en azından Erciyesspor'a kiralama opsiyonu tanımalıdır.

Erciyesspor'da iki haftada bir başkan değişiyor. Şehrin önde gelenlerinin bizim takıma garezi nedir?

BİZANS OYUNLARI OYNANMASIN, BU ŞEHİR İKİ TAKIMI DA "DOSTÇA" REKABETİ DE KALDIRIR.

Ben Berk'in bu fikrine katılıyorum. Ayrıca Kayseri gibi bir şehir hızla büyürken takım sayısını azaltmak çok mantıklı olmaz.

Bizin yapmamız gereken halkımızı daha fazla özendirip taraftar sayımızı arttırmak. Bunu başardığımız zaman bu şehre 3 takım da az gelir. :)

LiDeR
20.09.2010, 13:40
Birleşme olmasın bence..Kayseri 2 takımıda kaldırır zaten..Ben Erciyesspor Taraftarındaki Kayserispor düşmanlığını anlayamıyorum..Hayır o değil ben hem Erciyesspor'u hem de Kayserispor'u destekliyorum..Bence bizde BursAnkara gibi kardeş takım olmalıyız..Yok Diyarbakırspormuş yok Trabzonspormuş bunlar hikaye..

Berk kardeş dediğin doğru ama KS zaten Babacar'ı Erciyesspor'a geri verdi..Haberiniz yok mu?

EaGLe
20.09.2010, 15:19
Bu konu kapansın..Böle bişey söz konusu olamaz..İki takım tek yürek diyen daha insanlarımız var..bunlardan biri benim böle bişey olması imkansızdan daha öte..

yBtjee
20.09.2010, 17:28
O degil de, ben Erciyesspor taraftarina pek anlam veremiyorum. Kendi adima konusacak olursam, her iki takim'i da esit seviyorum'dur. Ama Erciyesspor'lar ''iki takim tek yürek'' e pek katilmiyor. Erciyesspor'lular'dan birisi bu konu'yu aydinlatabilir mi acaba?

Hani bir taraf'ta Kayserispor AC Milan gibi bir takim olur, bir tarafta Erciyesspor Inter gibi bir takim olur da, rekabet havasi olusur. Ama o zaman'lara daha çok var, o yüzden su anda iki takimlar, birlesme olmayacagani düsünürsek, bir birine destek olmasi gerekir.

RSA
20.09.2010, 17:43
yav isiniz gücünüz yok mu böyle abuk subuk konulara zaman ayiriyorsunuz :D
her sehir 3. ligde 2. ligde bir takimiz daha olsun diye ugrasirken siz var olan 2 takim birlessin diyorsunuz hahahaha

birlesme fikri ne zaman olur biliyor musunuz. maddi SIkIntilar olur ve elinizde 2 tane cürük takimdan 1 saglam takim yapip bir üst lige cikmak gibi hedefeniz olur o zaman amenna.
ama bizim zaten 1 takimimiz süper ligde digeride belki seneye süper lige cikacak....

asil yapilmasi gereken erciyesspor`a bir stadyum yapmaktir!!!!!!!!
hedef erciyesspor`un kendi stadi ve kendi traftar kitlesini yaratmak olmalidir.
ayni stadi kullanip kardes takim muamelesi ile biyere varilmaz yoksa sonu hacettepe gibi olur.

Sayin özhaseki ne yap et yeni bir stad daha yap :D
Bursa bile 2 stad yapmak istiyor.

Necati
20.09.2010, 17:49
Şu anda sadece Erciyesspor diyenler de bir zamanlar iki takım tek yürek demekteydi. Ancak Erciyesspor'un süper ligden düştüğü sezon Kayserispor Erciyesspor'un rakiplerine şaibeli şekilde yenilince kızgınlık oluştu. Ona rağmen iki takım tek yürek anlayışını savunduk. Ancak Maccabi Tel Aviv maçından sonra Çılgınlar 38'in Erciyessporlu futbolculara sudan sebeple küfredip tokmak taş vb yabancı cisimleri attı. Daha sonra sokaklarda bu şehrin takımı Kayserispor diyerek uefada tur atlama sevinci yaşayan insanları dağıttılar. Erciyesspor atkısını formasını yere atıp çiğnediler. Sanki bunlar daha önceden planlanmış olaylar gibiydi. Bir sonraki turda rakibimiz olan Atletico Madrid maçından hemen önce Erciyesspor'a ait siteler hacklenmiş. "Abinizi bilin" "Bu şehrin tek takımı Kayserispor" ifadelerini içeren resimler konulmuştur. Atletico Madrid taraftar sitesinin forumuna girerek Atletico Madrid'e başarılar dileyen Kayserisporlu arkadaşlar olmuştur. Şahsen ben ve benim görüşümde yer alan arkadaşlar da tüm bu olayların üzerine Kayserispor'u desteklemeyi bırakarak yollarına sadece Erciyesspor taraftarı olarak devam etmişlerdir. Hiçbir zaman iki takım taraftarları arasında düşmanlık olmamasını temenni ettiğimiz halde birkaç sefer toplu saldırılara maruz kaldık. Ama halen diyoruz düşman falan olmadık olmayız. Biz Kayseri şehrinin evladıyız ve Erciyessporluyuz.

İki takım tek yürek konusunu savunduğum konusuna inanmayacak arkadaşlar olursa alttaki konuya ve daha sonraki sayfalara bakabilirler. Tarihe lütfen dikkat edin.

http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=34842&st=0&sk=t&sd=a&start=180

yBtjee
20.09.2010, 18:12
Erciyesspor düsmanlari var diye, Kayserispor düsmani olmak, dogru mu sizce?

Necati
20.09.2010, 18:48
Erciyesspor düsmanlari var diye, Kayserispor düsmani olmak, dogru mu sizce?

Yazdığım yazıyı okuduğunuza emin misiniz?

yBtjee
20.09.2010, 19:31
Eminim, evet.

Ama halen diyoruz düşman falan olmadık olmayız. Biz Kayseri şehrinin evladıyız ve Erciyessporluyuz.

Şahsen ben ve benim görüşümde yer alan arkadaşlar da tüm bu olayların üzerine Kayserispor'u desteklemeyi bırakarak yollarına sadece Erciyesspor taraftarı olarak devam etmişlerdir.

Kayserispor'u desteklemeyi birakmissiniz, ''bazi'' Kayserisporlular yüzünden.

O zaman söyle soruyum:

Erciyesspor düsmanlari var diye, Kayserispor'u desteklememek, dogru mu sizce?

ali38_38
20.09.2010, 20:13
Bu konunun kapanması taraftarıyım

liberty
20.09.2010, 20:17
O degil de, ben Erciyesspor taraftarina pek anlam veremiyorum. Kendi adima konusacak olursam, her iki takim'i da esit seviyorum'dur. Ama Erciyesspor'lar ''iki takim tek yürek'' e pek katilmiyor. Erciyesspor'lular'dan birisi bu konu'yu aydinlatabilir mi acaba?

Hani bir taraf'ta Kayserispor AC Milan gibi bir takim olur, bir tarafta Erciyesspor Inter gibi bir takim olur da, rekabet havasi olusur. Ama o zaman'lara daha çok var, o yüzden su anda iki takimlar, birlesme olmayacagani düsünürsek, bir birine destek olmasi gerekir.

cevap çok basit sen erciyesspor taraftarı diye başlarsan bir başkasıda çıkar kayserispor taraftarı der her iki takımıda eşit seviyorsan niye erciyesspor taraftarı tanımlaması yapıyorsun sende bu konuda aydınlatabilirsen öncesi sonrası yok erciyesspor ve kayserispor yarın belki ağırnas şimşek spor profosyonel ligde olan kayseri takımlarının hepsi yarın bu ayrılmaz ikiliye 3. takım eklenirse o zaman 3 takım tek yürek sen bir saf belirlersen diğerleri dğer safı oluşturur. sorduğun sorunun cevabı bir erciyesspor taraftarı olarak bu

Necati
20.09.2010, 20:52
Eminim, evet.

Kayserispor'u desteklemeyi birakmissiniz, ''bazi'' Kayserisporlular yüzünden.

O zaman söyle soruyum:

Erciyesspor düsmanlari var diye, Kayserispor'u desteklememek, dogru mu sizce?

Bu sorun benim Kayserispor'u desteklememle çözülecek bir sorun değil. Siz sordunuz ben nedenini anlattım. Bundan sonraki her söz boş.

sahintoker
20.09.2010, 20:52
beklerimki bu sitede tavırını belli etsin erciyesspora düşman değilim sadece kayserisporlyum.

TALAS38
21.09.2010, 10:55
2 TAKIM TEK YÜREK TÜM DÜNYAYA ÖRNEK..

omer633
21.09.2010, 11:39
necati eski konuları irdelemenin şimdiye hiç bir katkısı yok senin ajanssporda trübündergide kayserisporu karalayan konular açtıgınıda biliyoruz televiv maçında bende çılgınların içindeydim takımıda müthiş destekledik maç bitti doksan dakika telaviv taraftarı gibi maç izleyen maratona gitti oyuncular forma attılar sevinç gösterisi yaptılar bizim yanımızada soyunma odasında dönüp geldiler bizde dogal olarak tepki gösterdik ama sen ogün bazı sitelere arciyes bayrakları yakıldı kayserispor taraftarları gs taraftarları ile bir olup erciyeslileri dövdüler şehirde gs tezahüratları yapıldı diye yazdın ben bunların hiç birine şahit olmadım

Necati
21.09.2010, 11:45
Şehirde gs tezahüratları yapıldı yazmadım. Gs ile ne alakası var ? Erciyesspor bayraklarının atkılarının yakılıp çiğnendiğini buraya da yazdım. Futbolcular ilk defa o stadyumda bir maça çıkıyorlardı. Gayet normal nereye gideceklerini bilmemeleri. Ajansspor sitesine 2-3 yıl önce üyelik aldım ama hiç kullanmadım. Tribündergi sitesine yıllardır yazıyorum ve halen yazarım. Maccabi Tel Aviv maçında olanları anlatmak Kayserispor'u kötülemekse evet yaptım. O müthiş desteğinizi de biliyorum. İlk 10 dakika bağırdınız sonra her zamanki gibi sustunuz ve dağıldınız. Bir taraftar grubu takım maç bitince ilk bizim tribüne gelmedi diye yapmaz bütün bunları. Ben altında başka şeyler ararım.

Ayrıca Kayserispor taraftarının Gs taraftarıyla bir olup Erciyesspor taraftarlarını dövmesi de doğrudur fakat Maccabi Tel Aviv maçından sonra değil Kayserispor-Galatasaray maçından sonradır.

sahintoker
21.09.2010, 12:08
miyop

alayina38
21.09.2010, 12:14
necati sallama ne erciyes taraftari dövmesi erciyesin taraftari Kayserisporunda taraftaridir ayni taraftar yani herkes senmi bi seni biliyorum ben ayrimcilik yapan

CivilizationRev
21.09.2010, 12:15
Bence sorun renkler Kayserisporun Renkleri Galatasarayin renkleri ben Kayserisporun renklerinin degistirilmesi taraftariyim.

Mesela Kayseri Erciyesspor takimindaki renkler alinip logosu alinip Kayserispor takimin da ismi alinip güzel bir birlesme yapilabilir birisinin rengi logosu birisinin de ismi alinmis olur bu sekilde fenere yakinlik duyani da besiktasa yakinlik duyani da gs ye yakinlik duyan gibi ayni sempati de olacaktir Kayserispora bazilari icin sirf gs renkleri var diye Kayserisopra giciklik duyabileceklerini tahmin ediyorum iddia ediyorum demiyorum tahmin sadece ...

Ben sahsen Kayserisporun birlesmesi gerektigi taraftariyim iki yönetimden ayni sayda kisiler yeni yönetime secilsin kaynaklar futbolcular birlestirilip kuvvetli sampiyonluga oynayan bir takim cikartilsin

Birisi logo renk birisi de isim versn sonucta Kayserispor isim verse dahil Erciyesspor un isminin yarisi yine mevcut olmus olacak bu durumda yani en büyük fedakarligi Kayserispor yapmis olacak bu da zamaninda isim degisikligi yapildigi icin adaletli olur diye düsünüyorum.

Emreg38
21.09.2010, 12:41
Necati Kayserispor ve Erciyesspor taraftı olarak bölmeye çalışıyon kardes anla artık Erciyes taraftarı diye bişey yok Kayseri taraftarı var bunu yılın açılış maçında görüyoruz ne çabuk unuttunuz Kayserispor gol atınca sevineni sonra aynı taraftarın Erciyesgol atınca sevinmesini..........

Ayrıca telaviv maçında şu oldu bu oldu yok Kayserispor taraftarı Erciyesspor taraftarını dövdü falan sacmalama kardesim ya kim inanır Kayserispor la Erciyesspor benim için aynı ha evet suan süperligde olan Kayseri ama insallah Erciyeste cıkacak.
Kayseri ve Erciyes taraftarı bir kardesim sen hıncını cıkaracan diye burda ayrılık çıkarmaya hakkın yok Kayseri de tek taraftar var Kayseri Erciyesspor taraftarı ;)

Necati
21.09.2010, 12:45
Siz öyle bilmeye devam edin. Ben de kendi bildiklerimi her platformda yeri geldiğince söyleyeceğim. Zaman kimi haklı çıkaracak beraber görürüz.

Emreg38
21.09.2010, 12:57
Hangi bildiğin hadi 2 gs taraftarı Kayserisporluyum diye şerefsizlk yaptı ki hic zannetmiyorum bunu Kayserispor taraftarı erciyesspor taraftarını dövdü diye yazmak ne kadar doğru? Biz Adana ve Adana Demirspor gibi değiliz....

Necati
21.09.2010, 13:07
Değiliz olmayız. Konudaki ilk mesajımda da aynı şeyi yazdım. Sonuçta o dönem Çılgınlar 38 grubu Panterler grubunu engelledi mi engelledi. 1 kişiye 10 kişi 3 kişiye 15 kişi daldılar mı daldılar. Başka türlü nasıl yazayım?

Valentino
21.09.2010, 13:07
Biri bi taş atıyor
Çıkar çıkara bilirsen hey Allahım :doh:

TALAS38
21.09.2010, 14:57
Şehirde gs tezahüratları yapıldı yazmadım. Gs ile ne alakası var ? Erciyesspor bayraklarının atkılarının yakılıp çiğnendiğini buraya da yazdım. Futbolcular ilk defa o stadyumda bir maça çıkıyorlardı. Gayet normal nereye gideceklerini bilmemeleri. Ajansspor sitesine 2-3 yıl önce üyelik aldım ama hiç kullanmadım. Tribündergi sitesine yıllardır yazıyorum ve halen yazarım. Maccabi Tel Aviv maçında olanları anlatmak Kayserispor'u kötülemekse evet yaptım. O müthiş desteğinizi de biliyorum. İlk 10 dakika bağırdınız sonra her zamanki gibi sustunuz ve dağıldınız. Bir taraftar grubu takım maç bitince ilk bizim tribüne gelmedi diye yapmaz bütün bunları. Ben altında başka şeyler ararım.

Ayrıca Kayserispor taraftarının Gs taraftarıyla bir olup Erciyesspor taraftarlarını dövmesi de doğrudur fakat Maccabi Tel Aviv maçından sonra değil Kayserispor-Galatasaray maçından sonradır.
YALAN DOLAN YAZILARIN RESMEN.
BİZZAT O MAÇTAYDIM ÇILGINLARLA BİRLİKTE MAÇ BİTENE KADAR BAĞIRDI HERKES SUSMADI Bİ ARA TEKBİR SESLERİ GETİRDİK FUTBOLCULAR TARAFTAR GAZA GELSİN DİYE VE TÜM STAD YAPMAYA BAŞLADIK İNLETTİK STADI İSRAİLLİLERE KÜFRETTİK MAÇ BİTENEE KADAR TAM DESTEK HEP DESTEK.TAMAM BİDAHA GERÇEKLERİ YAZ YALAN DEĞİL.

Necati
21.09.2010, 15:09
YALAN DOLAN YAZILARIN RESMEN.
BİZZAT O MAÇTAYDIM ÇILGINLARLA BİRLİKTE MAÇ BİTENE KADAR BAĞIRDI HERKES SUSMADI Bİ ARA TEKBİR SESLERİ GETİRDİK FUTBOLCULAR TARAFTAR GAZA GELSİN DİYE VE TÜM STAD YAPMAYA BAŞLADIK İNLETTİK STADI İSRAİLLİLERE KÜFRETTİK MAÇ BİTENEE KADAR TAM DESTEK HEP DESTEK.TAMAM BİDAHA GERÇEKLERİ YAZ YALAN DEĞİL.

Maç bitene kadar İsrarillilere küfrettiniz maç bitince de Erciyesspor futbolcularına küfrettiniz. Neymiş ilk sizin tribüne gelmemişler. Hepsi amatör futbolcu ilk defa oynuyorlar o sahada nereden bilsinler ilk kime gideceklerini.

EaGLe
21.09.2010, 15:22
Yusufun kafasına tokmak atılmısdı kayserispor taraftarları tarafından!

mmd
21.09.2010, 15:50
Zamanında bende şahit oldum.Çılgınlar38 Erciyesspor taraftarlarına sözlü hakarette bulunuyordu.Hatta, Kayseri sokaklarında nasıl dolaşacaksınız diyorlardı hep biz ağızdan.
Ama bunu 1-2 kişi rant elde ettiği için geri kalanı da grup lideri öyle bağırıyor diye söyledi.
Kayserispor'u ada Erciyesspor'u sevebilirsiniz, desteklersiniz ama kimse kimseye çamur atmasın.
Dost olamıyorsanız düşmanda olmayın...

Emreg38
21.09.2010, 17:02
Değiliz olmayız. Konudaki ilk mesajımda da aynı şeyi yazdım. Sonuçta o dönem Çılgınlar 38 grubu Panterler grubunu engelledi mi engelledi. 1 kişiye 10 kişi 3 kişiye 15 kişi daldılar mı daldılar. Başka türlü nasıl yazayım?

Ben panterlerin bi yanlışını söyleyeyim ben panterlerin sadecesine karşıydım :)
Çılgınlar erciyes maçına gelmiomuydu diğer nokta telaviv maçı dönemi cılgınlrın sonuydu dağılıyordu eskisi gibi değildi.....
Yani çoluk çocuğun eline geçiyordu ;)(Önceden Çılgınlardan olupda bana bisey yazmayn lütfen ben bildimi söylüyorum konu dısiına cıkmasın)
Yani sonuç 100 kişi tüm taraftarları temsil etmez eğer cılgınlar o zaman herkesin sözcüsü idiyse simdi grup38de sözcümüz oluyor ;)

liberty
21.09.2010, 17:02
varsayalım ki oldu
veya varsayalım ki olmadı
dün dünde kaldı cancazım yeni şeyler söylemek lazım
kardedş kardeşi bıçaklar döner yine o kucaklar.
bu arada kardeş değil bence ayrılmaz siyam ikizi

bu konu uzadıkça uzayacak hem siz istiyorsunuz diye tek takım tek yürekte olmaz

toplum halk nasıl kabul ediyorsa öyledir ve kayseri spor taraftarı sadece bu siteye girenlerden oluşmuyor

dikkatinizi çekerim kayserispor yazmadım kayseri spor yazdım

dün dünde kaldı cancazım sözüm iki tarafada ben mi 3. tarafım

EaGLe
21.09.2010, 17:08
Ben panterleri desteklerim ama panterlerin sadecesine karşıyım :)
Çılgınlar erciyes maçına gelmiomuydu diğer nokta telabib maçı dönemi cılgınlrın sonuydu dağılıyordu eskisi gibi değildi.....
Yani aslar gidip yedekler as oluyordu ;)(Çılgınlardan olupda bana bisey yazmayn lütfen ben bildimi söylüyorum konu dıiına cıkmasın)
Yani sonuç 100 kişi tüm taraftarları temsil etmez eğer cılgınlar o zaman herkesin sözcüsü idiyse simdi grup38de sözcümüz oluyor...
erciyes 2. liğe düştünde çlgnlr hiç bir maça gitmedi..panterler kurulu bende içerisindeydim. arkadaşlarımı aksam maçından sonra çevirip 1 kısıye 10 kısı dalarak dövdüler bumu kardeslık? kayseride tek grup çlgnlar die erciyesspora gonulden destek veren panterler grubunu istemediler bunu 2 takım tek yürek dayanışması. BU KONUNUN KAPANMASINI İSTİYORUM.. KALAN KAYSERİSPORLU KALSIN KALAN ERCİYESSPORLU KALANDA 2 TAKIM TEK YÜREK DESTEKLESİN AMA KONU KAPANSIN

yBtjee
21.09.2010, 17:13
Tartismayi nerden nereye getirdiniz arkadaslar.

Konu'yu kapatalim artik.

DeDe
21.09.2010, 17:25
Arkadaşlar herkesin kendine göre kişisel haklı olduğu sebebler olabilir. Ama bunu Kayserispor Erciyesspor tartışması/kavgasına dönüştürmeyelim. Konu başlığı ile ilgili mesaj yazalım lütfen.

Peşindeyiz
21.09.2010, 18:18
Kimse Kayserispor'u 2 paralik mevzunun icine sokmasin. Kisilerle ya da gruplarla - Cilginlar38 vs. - sorunlari olanlar gitsinler onlara düsmanlik taslasinlar. Kayserispor kendilerininde, yöneticilerininde, takımlarınında boyunu fazlasıyla aşar.

Babacarmış, Erciyesspormuş, yok şöyle olmuşmuş vakti değil artık. Çok daha önemli meseleler var.

Ben ya da bir başkası tutup Erciyesspor aleyhine yazılar yazmazken, sürekli Kayserispor'a giydirme yapmaya çalışarak, Kayserispor üzerinden prim yapmaya çalışmak büyük terbiyesizlik.

meczup
22.09.2010, 01:33
bence birleşmeye gerek yok kayserispor zaten güçlü erciyesin katacağı ekstra birşey yok takıma . erciyesspor da bu sene toparladı gibi görünüyor işleri inş. süper ligde görürüz. ben kayserispor taraftarıyım erciyesle ilgili bir görüşüm yok iyi -kötü diye zaten hiç bir maçınada gitmedim ama kayseride 2 takım iyi olur

Emreg38
22.09.2010, 14:15
erciyes 2. liğe düştünde çlgnlr hiç bir maça gitmedi..panterler kurulu bende içerisindeydim. arkadaşlarımı aksam maçından sonra çevirip 1 kısıye 10 kısı dalarak dövdüler bumu kardeslık? kayseride tek grup çlgnlar die erciyesspora gonulden destek veren panterler grubunu istemediler bunu 2 takım tek yürek dayanışması. BU KONUNUN KAPANMASINI İSTİYORUM.. KALAN KAYSERİSPORLU KALSIN KALAN ERCİYESSPORLU KALANDA 2 TAKIM TEK YÜREK DESTEKLESİN AMA KONU KAPANSIN

Ben çılgınların yaptıklarını savunuyor veya onlar doğru yaptı demiyorum ama sadece taraftar onlar değildi çılgınlar onu yaptı tamm bz Kayserispor düşmanıyız mantığı olmaz....
Bak ne güzel demişsin çılgınlar bizi istemedi çünkü tek taraftar grubuydu yani Kayserispor yönetimi veya başka şeyi bahane edip Kayserispor düşmanlığı yapmak sadece düşman taraftarlar oluşturma çabasıdır...
Ben yazdım yine yazıyorum bir grubun söylediği veya yaptığı eğer tüm taraftarların söylemek veya yapmak istedikleri ise grup38 e uyalım....

sahintoker
22.09.2010, 15:38
son dakika erciyessporu rizeyle olan kupa maçın da dış sahaya biz yönlendirmişiz elenmelerini istiyormuşuz vayyyyyy beeeeeeeeeeeeee

TALAS38
22.09.2010, 16:08
yaa çılgınların başındaki bir kaç kişi rant sağlayan şu an sorsan kayserisporu bilmeyen adamlardı ama içlerinde gerçek sevdalıalr vardı şu an Kapalı Kale onun devamıdır gerçekten gönül veren adamalrla dolu.
bu yüzden o baştakiler bişe dese herkes bieş derdi ve Kapalı Kale de bu yüzden ayrılıp bağımsız kimsedsen emir almayan gerçek tarafatr grubunu kurmuştur.
evet kızdık arkamızı döndük tepki göstererdik ercieys futbolcularına kim olsa aynısını yapardı zaten.
2 TAKIM TEK YÜREK KAYSERİLİYİZ.
ERCİYESTE BİZİM KAYSERİMİZ DE..

Necati
22.09.2010, 18:24
son dakika erciyessporu rizeyle olan kupa maçın da dış sahaya biz yönlendirmişiz elenmelerini istiyormuşuz vayyyyyy beeeeeeeeeeeeee

Bende mehmet özhaseki bu foruma yazıyor mu diye merak ediyordum. Allah iyiliğinizi versin emi :)

Dış sahaya yönlendirenler onlardır. Kayserisporla bir ilgisi yoktur. Kimse böyle bir yorumda da bulunmadı zaten. Ama sen mehmet özhaseki veya onun tayfasından birisiysen bilemem :)

LiDeR
22.09.2010, 18:30
Şu anda sadece Erciyesspor diyenler de bir zamanlar iki takım tek yürek demekteydi. Ancak Erciyesspor'un süper ligden düştüğü sezon Kayserispor Erciyesspor'un rakiplerine şaibeli şekilde yenilince kızgınlık oluştu. Ona rağmen iki takım tek yürek anlayışını savunduk. Ancak Maccabi Tel Aviv maçından sonra Çılgınlar 38'in Erciyessporlu futbolculara sudan sebeple küfredip tokmak taş vb yabancı cisimleri attı. Daha sonra sokaklarda bu şehrin takımı Kayserispor diyerek uefada tur atlama sevinci yaşayan insanları dağıttılar. Erciyesspor atkısını formasını yere atıp çiğnediler. Sanki bunlar daha önceden planlanmış olaylar gibiydi. Bir sonraki turda rakibimiz olan Atletico Madrid maçından hemen önce Erciyesspor'a ait siteler hacklenmiş. "Abinizi bilin" "Bu şehrin tek takımı Kayserispor" ifadelerini içeren resimler konulmuştur. Atletico Madrid taraftar sitesinin forumuna girerek Atletico Madrid'e başarılar dileyen Kayserisporlu arkadaşlar olmuştur. Şahsen ben ve benim görüşümde yer alan arkadaşlar da tüm bu olayların üzerine Kayserispor'u desteklemeyi bırakarak yollarına sadece Erciyesspor taraftarı olarak devam etmişlerdir. Hiçbir zaman iki takım taraftarları arasında düşmanlık olmamasını temenni ettiğimiz halde birkaç sefer toplu saldırılara maruz kaldık. Ama halen diyoruz düşman falan olmadık olmayız. Biz Kayseri şehrinin evladıyız ve Erciyessporluyuz.

İki takım tek yürek konusunu savunduğum konusuna inanmayacak arkadaşlar olursa alttaki konuya ve daha sonraki sayfalara bakabilirler. Tarihe lütfen dikkat edin.

http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=34842&st=0&sk=t&sd=a&start=180

İyi de kardeş birkaç kendini bilmez öyle yaptı diye düşman mı olunur ? Onların Sivas'lı olmadığı ne mağlum?? Sonuçta her şehirde kendi takımlarını birbirine düşürmek için bir sürü oyun oynanıyor.. Ben hem Erciyesspor'u hemde Kayserispor'u eşit seviyorum..Sen onlara bakma..Onlar ş... önde gideni..

liberty
22.09.2010, 19:07
http://i51.tinypic.com/2v29v68.jpg

bizimkisi memleket meselesi
kasistden onurcan arkadaşımızın önçalışmalarından biri

en güzel cevap

Berk
23.09.2010, 00:54

Dış sahaya dış(lanmış) saha yazmak bile suç :) dışlanmış saha tanımlamasından birkaç aklı kıt yazdığın manayı çıkardı.

Saçmasapan bir muhabbet şu birleşelim konusu. Yahu gören de hergün kavga ediyoruz, şehirde şiddet hakim sanacak. Ya da sportif manada Kayserispor sanki her yıl şampiynluğa değil düşmemeye oynuyor sanacak.

Tarihte bir birleşme yaşandı yanlış hatırlamıyorsam ve o sezon faciaydı sportif başarısızlık olarak.

Sadece Erciyesspor diyeni de iki takım tek yürekçisi de sadece Kayserisporlusu da efendi efendi maçını izliyor.

Erciyessporlular için çok atılıp tutuluyor ama yüksek müsadeyle bir sezon civarı dış sahada oynayan(yanında 70 trilyonluk Kadir Has varken!), başkanı iki haftada bir değişen bir takımın taraftarı da isyan eder. İsyan edilen Kayserispor camiası değil, o camianın içindeki birkaç isimdir. Şehrin büyükleridir. Bunu bazıları farklı noktalara çekiyor.

Futbol bu hayatın amacı değil,eğlence aracıdır. Tadını çıakralım didişmek yerine.

yBtjee
23.09.2010, 16:19
cevap çok basit sen erciyesspor taraftarı diye başlarsan bir başkasıda çıkar kayserispor taraftarı der her iki takımıda eşit seviyorsan niye erciyesspor taraftarı tanımlaması yapıyorsun sende bu konuda aydınlatabilirsen öncesi sonrası yok erciyesspor ve kayserispor yarın belki ağırnas şimşek spor profosyonel ligde olan kayseri takımlarının hepsi yarın bu ayrılmaz ikiliye 3. takım eklenirse o zaman 3 takım tek yürek sen bir saf belirlersen diğerleri dğer safı oluşturur. sorduğun sorunun cevabı bir erciyesspor taraftarı olarak bu

Cevap biraz gecikti, ama neyse.

Erciyesspor taraftari dememe'min nedeni, bazi ''Erciyesspor''u destekleyen arkadaslar, kendilerini sadece Erciyesspor taraftari olarak benimsemis. Ister inan, ister inanma, açik konusayim, Erciyesspor'u her zaman Kayserispor'dan çok sevmisimdir. Ama bu Kayserispor'a olan sevgimi etkilemez, ben kendimi Kayseri taraftari olarak görüyorum, yani hem Erciyesspor'u desteklerim, hem de Kayserispor'u.

liberty
23.09.2010, 17:55
Cevap biraz gecikti, ama neyse.

Erciyesspor taraftari dememe'min nedeni, bazi ''Erciyesspor''u destekleyen arkadaslar, kendilerini sadece Erciyesspor taraftari olarak benimsemis. Ister inan, ister inanma, açik konusayim, Erciyesspor'u her zaman Kayserispor'dan çok sevmisimdir. Ama bu Kayserispor'a olan sevgimi etkilemez, ben kendimi Kayseri taraftari olarak görüyorum, yani hem Erciyesspor'u desteklerim, hem de Kayserispor'u.

Madem öyle güzel kardeşim neden böyle bir konu açtın o zaman yara kaşımanın alemi ne

sahfk
23.09.2010, 19:00
Bir Dağa Serçe Konsa Dağ Ne Kazanır Bir Dağdan Serçe Uçsa Dağ Ne Kaybeder

Bırakın 2-3 Kişini Kayserispora Erciyesspora Düşmanlılarını Takmayın Bile Konuşup Konuyu Uzatıp Siteyi Takip Edenlerde Kayseride 2 Takım Ayrımı varmış İzlenimi vermeyin Biz Kayserililer için Erciyesporda Aynı Kayserisporda Aynı

Adam Çanakkaleli Kayserispor lu Değilmiş Erciyesliymiş Çokta Tın Bizene Kendi Sorunu (NECATİ için Söylemiyorum )

yBtjee
23.09.2010, 19:17
Madem öyle güzel kardeşim neden böyle bir konu açtın o zaman yara kaşımanın alemi ne

Daha önce de söyledim, birlesme güç kazandirir.

Tabi gönül ister ki, iki takim'imiz sampiyonluk için favori gösterilsin, ama bu küçük bir ihtimal. Bir zamanlar iki takim'imiz 3 ve 4. sira'yi almisti. Devam ettirebilseydik, çok daha farkli seyleri konusuyor oluyorduk. Türkiye Türk ''Milan''i konusuyor oluyordu ozaman.

Emreg38
24.09.2010, 12:33
Daha önce de söyledim, birlesme güç kazandirir.

Tabi gönül ister ki, iki takim'imiz sampiyonluk için favori gösterilsin, ama bu küçük bir ihtimal. Bir zamanlar iki takim'imiz 3 ve 4. sira'yi almisti. Devam ettirebilseydik, çok daha farkli seyleri konusuyor oluyorduk. Türkiye Türk ''Milan''i konusuyor oluyordu ozaman.

Herşey istediğimiz gibi olsaydı simdi şampiyonduk
Mesela O sene Erciyes riz maçıydı yanlış hatırlamıoysam 2 - 3 penaltı kacırdı ve berabere kalmıstık rize düsme potasındaki rakibimizdi....... o penaltılarda birini atsalar rizeyi kümeye yollayabilirdik...(Denizlide olabilir kac sne oldu unuttum)

Berk
25.09.2010, 11:56
Adam Çanakkaleli Kayserispor lu Değilmiş Erciyesliymiş Çokta Tın Bizene Kendi Sorunu (NECATİ için Söylemiyorum )

Sana ne benim memleketimden. Doğma büyüme Kayseriliyim. Annem Tavlusunlu, babam Çanakkalelidir. Kütüğümde haliyle Çanakkale yazıyor ama gurbette Kayseri'yi gayet de kaliteli temsil ediyorum.

Şehir, deli gibi Kürt göçü alır onlara yaşasın halkların kardeşliği dersiniz çekmediğiniz yağ bırakmazsınız. Çanakkale'den gelen adama gareziniz neyse artık. Belki iki soy ötem Kirkor olmadığından, has Türk olduğumdandır ha ne dersin :D Anlı şanlı Çanakkale koçum. Besmele çekeceksin Türklük için şerefli o şehrin adını ağzına alırken. Keza şanlı şerefimli Kayserim için de aynı şey geçerli. Her adam Kayserili geçinmeyecek. Geçinirse senin gibiler piyasaya çıkıyor işte.

Gerçi lise bebesiymişsin. Kayseri'de yaşamıyorsun etmiyorsun. Kimsin de memleketim hakkımda ahkam kesiyorsun? İstanbul'da biraz az kıza yan gözle bak da beynine oksijen gitsin.

Burada İzmir kökenlisi de var Sivas kökenlisi de. Dil uzatırken dikkat ediniz. Kayseri'de doğma büyüme Kayserili ve kütüğü Kayseri olan insan sayısı çok az. Bu çağdışı mantıkla bir yere varamazsınız. Çanakkale'den yarası olan lise bebesini de biraz eğitin abileri.

Berk
25.09.2010, 12:03
Herşey istediğimiz gibi olsaydı simdi şampiyonduk
Mesela O sene Erciyes riz maçıydı yanlış hatırlamıoysam 2 - 3 penaltı kacırdı ve berabere kalmıstık rize düsme potasındaki rakibimizdi....... o penaltılarda birini atsalar rizeyi kümeye yollayabilirdik...(Denizlide olabilir kac sne oldu unuttum)

Rize maçıydı hemşehrim. 2006-2007 sezonu 31. veya 32. hafta olmalı. 2 penaltı kazandık, atamadık.Toplarımız direklerde patladı. 90+6da Rize'nin golü geldi.

O maç yüzünden bir hafta hasta döşek yatmıştım. Allah'tan 17 Nisan 2009'da ve bu sezon intikam geldi. Ancak yetmez. Ergeç Rize'nin düşüşü Erciyesspor2un elinden olacak. İşte o an mutlu olacağım o maç konusunda.

Necati
25.09.2010, 12:17
Zamanında ne güzel konuların tartışıldığı sitede kişilerin soyu sopu konuşulacak kadar seviyenin düşmesi çok ayıp. O kişiye bilinçli tüm forum üyelerinin tepki göstermesini bekliyorum. Kayserililerden başkasına burada yer yoksa açıkça söyleyin ya da o kişiye tepkinizi gösterin. Gerçekten çok ayıp bir mesaj.

Peşindeyiz
25.09.2010, 12:48
sahfk bazı konularda da benzer tutumunu sergilemişti. takmamak lazım o arkadaşı..

sahfk
25.09.2010, 13:00
Sana ne benim memleketimden. Doğma büyüme Kayseriliyim. Annem Tavlusunlu, babam Çanakkalelidir. Kütüğümde haliyle Çanakkale yazıyor ama gurbette Kayseri'yi gayet de kaliteli temsil ediyorum.

Şehir, deli gibi Kürt göçü alır onlara yaşasın halkların kardeşliği dersiniz çekmediğiniz yağ bırakmazsınız. Çanakkale'den gelen adama gareziniz neyse artık. Belki iki soy ötem Kirkor olmadığından, has Türk olduğumdandır ha ne dersin :D Anlı şanlı Çanakkale koçum. Besmele çekeceksin Türklük için şerefli o şehrin adını ağzına alırken. Keza şanlı şerefimli Kayserim için de aynı şey geçerli. Her adam Kayserili geçinmeyecek. Geçinirse senin gibiler piyasaya çıkıyor işte.

Gerçi lise bebesiymişsin. Kayseri'de yaşamıyorsun etmiyorsun. Kimsin de memleketim hakkımda ahkam kesiyorsun? İstanbul'da biraz az kıza yan gözle bak da beynine oksijen gitsin.

Burada İzmir kökenlisi de var Sivas kökenlisi de. Dil uzatırken dikkat ediniz. Kayseri'de doğma büyüme Kayserili ve kütüğü Kayseri olan insan sayısı çok az. Bu çağdışı mantıkla bir yere varamazsınız. Çanakkale'den yarası olan lise bebesini de biraz eğitin abileri.

Berk Bak İşkembeden sallama Liseyi Bitireli 16 sene oldu belki sen ozaman kısa şortla geziyordun Burnundan sümükler akıyordu P Öğrenim Durumu lise yazıyorsa lisede okuyorum anlamınamı gelir böyle düzeysiz sığ yazılar yazma

yaşasın Halkların Kardeşleri Sözünü Sen Söylersin Anca Biz Türk Milliyetçisiyiz Biz senin Gibilerinin Kullandığı Bu Sözleri Kullanmayız Türkiyede Yüce Türk Milleti Vardır Bunun dışında Halk Filan Tanımam Ayrıca senin Böyle Milliyetçi Söylemler Söylemende Beni sevindirdi

2-3 kişi Kayserispor Düşmanlığı Yapacak bizde onlara izinmi vereceğiz ( Senin Ankarada Kayserispor Maçlarına Gittiğinin Sesin Kısılıncaya Kadar Bağırdığınıda çok iyi Bilirim) Erciyessporu Destekliyorsan Destekle Biz Burda Takım Ayrımı Yapmıyoruz Kayserida Bizim Erciyeste bizim İki takım Tek yürek Diyoruz

Ayrıca Yine Söylüyorum iki -üç kişi erciyessporluysa kayserisporu tutmuyorsa yine tın bizi bağlamaz biz ikisinide destekleriz

sahfk
25.09.2010, 13:01
sahfk bazı konularda da benzer tutumunu sergilemişti. takmamak lazım o arkadaşı..

Onur Sanane Benim Tutumumdan

omer633
25.09.2010, 13:04
adem abi istedigin konuyu anında kapatıyorsun saçma sapan birisi saçma sapan bir konu açmış lütfen şu konuyu kapat gerekirse forumdan kaldırılsın durduk yere kalp kırmayalım erciyessporda şehrimizim güzide külübüdür ne birleşmesi inşallah erciyeste çıkar süperlige buna kayserispor taraftarı olarak kayseri adına çok sevinirim

sahfk
25.09.2010, 13:12
Zamanında ne güzel konuların tartışıldığı sitede kişilerin soyu sopu konuşulacak kadar seviyenin düşmesi çok ayıp. O kişiye bilinçli tüm forum üyelerinin tepki göstermesini bekliyorum. Kayserililerden başkasına burada yer yoksa açıkça söyleyin ya da o kişiye tepkinizi gösterin. Gerçekten çok ayıp bir mesaj.

Kimsenin Soyu Sopu Beni ilgilendirmez Ben Kayseriliyim Kayserisporluyum Erciyessporluyum

Ben Söylediğim Sözü Yine Söylüyorum Burda Kayserispor Düşmanlarına Meydan vermeyiz Sen Berk ve Bir Kaç Kişi Kayserispor Düşmanlığı Sergiliyor Bilinçli Olarak Bu şehirde kayserililer arasında erciyssporlu kayserisporlu diye ayrımcılık yapıyorsunuz ve size kızan birileri sırf sizin yüzünüzden erciyese
tepki gösterme noktasına geliyor

Ben yine söylüyorum sen ve senin gibiler sadece erciyessporu destekleyebilir bu beni bağlamaz biz 2 takımıda destekleriz kayserinin 10 takımı olsun hepsini destekleriz biz bu düşünce içindeyiz sizin gibi ayrımcılara izin vermeyiz

Burda Birileri Birisine Tepki Gösterecekse senin Gibi Ayrımcılık Tohumları Saçanlara göstersinler

ademdolgun
25.09.2010, 13:15
Konu amacini iyice saptirmistir ve soy, sop, milliyetcilik derken kavga cikmadan ben konuyu kapatiyorum
Kimse kusura bakmasin, bircok konuda oldugu gibi, bu konuyuda saptirdiniz, helal olsun size