PDA

Tam Sürümü Gör : Çaylar Şirketten - Bekir Demirağ

Ayhan BAYNAL
05.11.2007, 11:31
ÇAYLAR ŞİRKETTEN !..
Bekir DEMİRAĞ
Temsilcimiz Kayserispor’un bu sezon deplasman maçlarında bir türlü galibiyet sevinci yaşayamayışı artık takımdaki oyuncular üzerinde de bir baskı oluşturmaya başladı. Bu durum İstanbul B.Belediyespor maçında da bariz bir şekilde gözlendi. Düşünün bir kere: Atatürk Olimpiyat Stadında boş değil, BOMBOŞ tribünlere oynuyorsunuz. Yani taraftar baskısı söz konusu değil…Rakip te öyle çakılı oynayıp gol yollarını tıkayacak gibi oynamıyor.Yıldız sayılacak oyuncuları hemen yok gibi.Ama tüm bu lehimize avantajlara rağmen ilk deplasman galibiyetimizi yine alamadık ve sonuçta 1 puana razı olduk.
Bence bu maçı kesinlikle kazanmalıydık…Ama takımın üzerindeki “ Acaba deplasmanda yine yenilir miyiz ?” şeklindeki baskı, ne doğru dürüst oyun kurmamızı ve ne de bol pozisyon bulmamızı engelledi. TV’den izlediğim kadarıyla ilk yarıda ev sahibi İstanbul B.Belediyespor daha etkili oynadı..Bu arada kaptan Mehmet Topuz da sakatlanıp çıkınca, sarı-kırmızılı temsilcimizin orta alan organizasyonu darmadağın oldu.Zaten hemen ardından da İlyas'ın ayağından golü yedik ! Her zaman ilk golü biz atıyor ancak kazanamıyorduk. Bu kez rakip önce attı, ama sonuçta 1 puanı kurtaran biz olduk…Demek ki futbolda böyle şeyler her zaman için var !.. O nedenle maç içinde bas bas bağırarak ve Teknik Direktörü istifaya çağırarak kendimizi heder edip üzmenin bir anlamı yok !..
Ligde öylesine sonuçlar ortaya çıkıyor ki şaşmamak elde değil. Bir hafta önce fark atan takım, bakıyorsunuz ertesi hafta ortalarda yok. Yani istikrarsız bir ligimiz var.Takımlarımızda süreklilik hak getire ! Yalnız şu gerçeği unutmamak gerekiyor .Yenemiyorsanız, yenilmeyeceksiniz. Başarının ve üst sıralarda olmanın sırrı işte bu anlayışta.
TFF . 1.Lig temsilcimiz K.Erciyesspor ise nihayet kazanmayı hatırladı. Mavi-siyahlı ekip, Atatürk Stadında sonlardan kurtulmak için çırpınan rakibi Mardinspor’u 2-0 devirip sevindi ve bir anlamda soluklandı. Çünkü , bu maçta kaptırılacak her puan altın değeri taşıyacaktı.K.Erciyes bu şansı rakibine vermedi.Ancak işin düşünülmesi gereken yanı, tribünlerin yine boş olması ve takımın gereken desteği yanında bulamayışıydı.
Sözün kısası, çaylar bu kez de şirketten oldu. Kayserispor’umuzun ilk deplasman galibiyetini alkışlamak için alesta beklerken umduğumuzla değil, bulduğumuzla yetindik ! Umarım ki sarı-kırmızılılar bu hafta oynayacakları zorlu Fenerbahçe maçında gerçek kimliklerini sahaya yansıtarak bizleri sevindirmeyi başarırlar. İstanbul B.B. maçındaki beraberliği her şeye rağmen iyi buluyorum. K.Erciyesspor ise dediğim gibi halen bıçak sırtında ve altın değerindeki bir maçı kazanarak yapabileceği en iyi işi yaptı.Haftalardır süren kötü gidişe aldıkları bu galibiyet ve 3 puanla bir anlamda son veren mavi-siyahlılara başarılar diliyorum.Umarım ki bu galibiyet bir çıkışa basamak olur.

BEKİR DEMİRAĞ
Kayseri Tempo Gazetesi

PrivatePilot
05.11.2007, 11:36
bu kadroyla böyle futbol oynatıyor ya,tolunay istifa!!!!

LEVENT ŞEKER
05.11.2007, 11:47
bu sene lıgde heyecan yok bızde olsun heran hersey olabılıyor

Samil38
05.11.2007, 13:01
TV'den izlenen maça nasıl yorum yapılır ki

F.K
05.11.2007, 15:24
Sayın Demirbağ Acaba Kayserisporun Oynadığı Maçın 5 Dakika Bile Olmayan Özet Görüntüsünü İzleyerek Maç Hakkında Köşe Yazısı Yazmak Doğrumudur

imparator38
05.11.2007, 15:44
İ.B.B. yi küçümsemek doğru değil bence, birbirleri ile uyumlu, sahanın heryerinde yoğun bir şekilde takım savunması yapan bir kadroları var. Bunu aşmak için çok organize atak yapmamız ve iyi paslaşmamız lazımdı bizde bunu sayılı kere başardık, bu oyunla bu sonuç çok normaldir.

birol_38
05.11.2007, 20:05
tolunay istifa bence yanı burakadar bence bız gecen sene neredeydık sımdı neredeyız

YAKAMOZ_38
05.11.2007, 21:46
kimse inkar etmesin takım eski takım degil önceden fırtınaydık şimdi yel olduk biz böyle degildik tolunaydan sonra olduk oldukta allahımızdan bulduk ertugrul gitti biz böyle olduk tüm millete madara olduk oldukta olduk

LEVENT ŞEKER
05.11.2007, 22:12
TV'den izlenen maça nasıl yorum yapılır ki

bekır baba yıllarını vermıs spora 40 senedır bu işin icinde

LEVENT ŞEKER
05.11.2007, 22:13
tolunay istifa bence yanı burakadar bence bız gecen sene neredeydık sımdı neredeyız

gecen sene nerdeydın bı bak gecmıse suanda gecen seneden ıyıysın yer olarak ama oyun yok takımda kardeşim

k@yserili_boy
05.11.2007, 22:49
bu takıma moral lazım arkadaslar eskı takım ruhu kalmamıs futbolcular kopuk aklı baska yerde

zirveci38
06.11.2007, 09:35
Şunu açıklamamda yarar var : İzlemediğim bir maçın teknik yorumunu hiç yapmam, yapamam...Ben İst.B.B.-Kayserispor maçının yorumunu da sadece TV görüntülerine bakarak yapmadım ki.Maça giden arkadaşlarımın verdikleri bilgilerin de bu yorumda katkıları oldu tabii ki.Bu bilgileri verenler, İstanbul kafilesinde olan güvenilir kişilerdi.Bir kere bunun altını çizmek gerek...
İstanbul B.Belediyespor'u küçümsemek diye bir şey söz konusu olamaz.Ancak bomboş tribünlerin bu takıma nasıl bir artı katkı sağladığını da (!) hesaba katmak gerekir.Yapayalnız bırakılmış ve deyim yerinde ise "Saldım çayıra, Mevlam kayıra " zihniyetiyle güya Süper Lig mücadelesi veren bu takıma da,karşısındakilere de yazık !.. Koskoca İstanbul'da 300, hadi bilemediniz 500 seyirciye Süper Lig maçı oynanıyorsa, bu iş bitmiş demektir.Kayserispor bu maçı kazanmalıydı diye düşünüyorum.Ama yapamadık, deplasman galibiyeti hasreti gelecek maçlara kaldı.Eleştirin için de teşekkür ediyorum...

Sayın Demirbağ Acaba Kayserisporun Oynadığı Maçın 5 Dakika Bile Olmayan Özet Görüntüsünü İzleyerek Maç Hakkında Köşe Yazısı Yazmak Doğrumudur

F.K
06.11.2007, 11:05
Nezaketinizden Dolayı Ben teşekkür ederim

Kayseri İstanbul Maçında İstanbul Belediye Bölümünde 100 Kişi Yoktu ve İnanın Bunların Yarısına Yakını Kale arkasında Maç İzlemek istemeyen Kayserispor Taraftarıydı ve Kayserispor Taraftarı En Az 1000 kişi Rahat vardı Son senelerin İstanbul da gördüğüm en kalabalık maçıydı
Bu Yüzden Kayserispor Deplasmanda Oynamadı Diyebiliriz ve 1 puan İyi Bir Puan Değil Benim Gözümde