PDA

Tam Sürümü Gör : "Oğuz varsa, ben yokum"

Mariachi
06.10.2010, 14:05
"Oğuz varsa, ben yokum"

A Milli Takım'a yine alınmayan Sinan Bolat, sonunda isyan bayrağını çekti...

"Belçika çok istedi, ben Ay-Yıldızlı formayı tercih ettim. Ancak aday kadroya alındığım dönemde hiçbir resmi maçta 1 dakika oynamadım"

"Beni hiç izlemeden, ‘Seni takibimiz sürüyor’ diyen Oğuz Çetin olduğu sürece takımda yokum. Son kadroda da dördüncü kaleci bile olamadım"

"Anderlecht’i devirdik, Standard Liege’de kahraman ilan edildim. Arkadaşlarım, milli takıma seçilmeyince benimle dalga geçti"

Belçika Ligi’nde Standard Liege’in kalesini koruyan ancak A Milli Takım’a seçilmesine rağmen henüz milli formayı hiçbir resmi maçta giyemeyen Sinan Bolat’tan şok karar... Ay-Yıldızlı ekibimizin daha önce Romanya ile oynanan maçında aday kadroya alınmayan ardından Kazakistan ve Belçika maçlarında yer alan Sinan, Beşiktaş’tan yedek Cenk Gönen’in alındığı 4 kalecili milli takımda yine olmayınca sonunda isyan bayrağını çekti. Milli kadronun sakat ya da kulüplerinde oynamayan oyuncularla oluşturulduğu ve seçimlerde de yardımcı antrenör Oğuz Çetin’in baskın olduğu dedikodularının yaşandığı bir dönemde genç file bekçisi, “Ülkemi çok seviyorum ama Oğuz Çetin olduğu sürece milli takıma hizmet etmem çok zor. Ben burada her hafta en iyi 11’deyim. Ama Milli Takım’da 4’üncü kaleci bile olamadım” dedi.

‘Burada geleceğim yok’
Takımdaki arkadaşlarının, 5-1 kazandıkları son Anderlecht maçı sonrasında kadroya alınmayınca kendisiyle esprili bir şekilde dalga geçtiklerini belirten 21 yaşındaki Sinan, “Kaleciler sakatlanınca alınıyorum, ardından 1 dakika bile oynatılmadan yedek bile olamıyorum. Beni bu sezon hiç izlemeden Kazakistan ve Belçika maçlarında takıma aldılar. Şimdi ise sakat kaleciler iyileşti ve sonrasında Oğuz hoca arayıp, ‘Bu seferlik yoksun, seni takibimiz sürüyor’ dedi. Beni hiç takip etmedi ki... Neye göre takımda yer buluyorum, bunu anlamış değilim. Bu da şunu gösteriyor; Demek ki şu an takımda geleceğim yok” ifadelerini kullandı.

‘Yapılanlar hoş değil’
Sinan Bolat’ın menaceri Kısmet Eriş, şu an milli takımın adil bir şekilde oluşturulmadığını düşündüklerini vurgulayarak, “Teknik direktör Guus Hiddink’e saygımız sonsuz. Ancak Oğuz Çetin’in, Guus Hiddink’in seçimlerine doğru şekilde yardımcı olmadığına inanıyoruz. O, Çetin’in oyuncağı değil. Liege’in stadında Türk bayrakları dalgalanırken, oyuncumuzun gördüğü bu muamele hiç hoş değil. Avrupa’daki oyuncular nasıl takip ediliyor?” açıklamasını yaptı.

M. Çağrı Davran/FANATİK Özel Röportaj

Muzaffer
06.10.2010, 14:08
İstanbul Milli takımının Terimden kalan son artığı Oğuz Çetin....

EaGLe
06.10.2010, 15:05
Kayserili Sinan Bolat Kayserispora alınmalı.

LiDeR
06.10.2010, 15:18
Oğuz Çetin futboldan anlamayan bir antika..

Valentino
06.10.2010, 16:23
Bu gazma bizide çalıştırdıydı leee yarım sezon muhaha

akyol38
06.10.2010, 17:28
hiddink geldide nolduki takımı hala oğuz çetin seçiyor..YAZIKLAR OLSUN

arcebu
06.10.2010, 19:38
oguz niye duruyo kala orda anlamis degilim..sanki tek basarisiz Fatih Terim idi..o gitti hersey duzeldi oyle mi..onun getirdigi kim varsa hepsi gitmeli..cok bile kaldi burda..

38ölümüne38
06.10.2010, 19:52
Kayserili Sinan Bolat Kayserispora alınmalı.

Keskeeeee...

chefchemiker
06.10.2010, 21:31
Insallah hakettigin formayi birgün giyersin

Emreg38
07.10.2010, 00:01
oğuz çetin senin ben ..............................................

Metrajzede
07.10.2010, 00:09
Sinanım Şampiyonlar liginde gol atman bişeyi deiştirmez..
Uçsanda kaçsanda,her degajın gol olsada yine istanbul kontenjanına takılırsın..
Milli formayı giymen için 8 yemen (Kazma Hakan Arıkan) yeterli..
Yada en kestirmeden 3 üzlere git.Eğerki kaleyi devralmazsan gel yüzüme tükür
Çok merak ediorum Volkan Demirel Gaziantep'in,Bursanın,Eskişehirin kalecisi olsa kadroya alınır mıydı ?

Mariachi
07.10.2010, 00:13
volkan yapma

Karabey
07.10.2010, 01:24
cok merak ediyorum almanya liginde kök söktüren nuri sahini oynatacakmi bu oguz iyice gicik olmaya basladim

Cörekdere38
07.10.2010, 20:43
yemin ediyorum bunu kimse istemez.. almanyadan fark yer ve bu kadro degisecekse yiyelim fark yiyelim böyle takim olmaz

aLaYıNa gİdEr!!
08.10.2010, 14:05
oğuz çetin defol git sende .

TALAS38
08.10.2010, 14:44
bırak oğuzu bu sistem var olduğu sürece de ben yokum umrumda değil milli takım tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
istanbul karması bu milli takım değil ayrımcılık bölücülük yapıldıkça umrumda değil izlemiyom bile nefret ettirdiler bu sistemden.

gaziköylü0038
08.10.2010, 15:39
oğuzun seçtiği kadrolar belli kendisi torpilli çağırdıklarının çoğuda torpilli

muptela_38
08.10.2010, 15:53
http://www.medya73.com/images/contents/sinan-bolat-belcikayi-secebilir-334388.jpg

Sinan Bolat Belçika'yı Seçebilir!
Belçika'nın Standard De Liege Kulubü'nün başarılı file bekçisi Sinan Bolat Milli takım tercihini Belçika'dan yana kullanabilir.

Hiddink tarafından Türkiye A Milli Futbol Takımı'na çağrılmayan genç kalecinin bu durumdan rahatsız olduğunu belirten menajeri Kısmet Eriş, Belçika Milli takımı teknik direktörü Leekens'in çağırması durumunda Sinan'ın kırmızı şeytanlara evet diyebileceğini söyledi. Çifte vatandaşlığa sahip olan Sinan Bolat Türkiye A Milli takımı ile henüz resmi bir milli maç yapmadığı için iki milli takımdan birini seçebilme hakkına sahip.

(Tümspor)